Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Ανοικτή πολιτική επιστολή Γ.Λαγού προς Ν.Δένδια > ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ


Mε ανοικτή πολιτική επιστολή του από τα κελιά της φυλακής ο βουλευτής Γιάννης Λαγός προκαλεί τον υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια σε απ'ευθείας πολιτικό διάλογο και αντιπαράθεση, με αφορμή το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα απαντάει σε ερωτήσεις που καταθέτουν προς αυτόν οι βουλευτές του κόμματος,

Πορεία προς την άβυσσο: Εκτόξευση ελλειμμάτων-κατάρρευση εσόδων


Απίστευτη διεύρυνση του ελλείμματος στον Προϋπολογισμό για το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου δείχνουν τα ταμειακά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, εν μέσω παγώματος των δημοσίων επενδύσεων και εξαθλίωσης όλης της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά- τα οποία, σημειωτέον, διαφέρουν από τα αντίστοιχα που δημοσιοποιεί το Υπουργείο Οικονομικών καθώς περιλαμβάνουν δαπάνες για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, δεν περιλαμβάνουν έσοδα από τη μεταφορά αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων από τις Κεντρικές Τράπεζες του ευρωσυστήματος- το έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης διαμορφώθηκε στα 8,8 δισ. ευρώ έναντι 6,5 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Φουντώνει και στη Θεσσαλονίκη η δράση των οργάνων της Άγκυρας!


Συνεχείς και οι επαφές των εκεί νεόδμητων τουρκοσυλλόγων με το πρακτοροσινάφι της Τουρκίας στη Θράκη…
Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη μία αρκετά έντονη τουρκική δραστηριότητα στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς η μεγαλεπήβολη νεοθωμανική πολιτική των σύγχρονων ψευτο-σουλτάνων της γείτονος προσπαθεί – και μέσω του λεγόμενου ισλαμικού τουρισμού και με επιχειρηματικές επενδύσεις-αγορές και με άλλους τρόπους – να διεισδύσει οικονομικά και κατ’ επέκταση πολιτικά όχι μόνο πλέον στη Θράκη, αλλά και στη Μακεδονία.

Σκηνικό έκτακτης ανάγκης με πιστοποιητικά μνημονιακής νομιμότητας!… #Success_Story

dead-end Γράφει ο Μαγια
Η κυβέρνηση παίζει πλέον τα ρέστα της!
Στήνει κράτος έκτακτης ανάγκης. Να μην κουνιέται φύλλο στην αποικία χρέους. Να τρομοκρατηθεί και να αποπροσανατολιστεί, έτι περαιτέρω, η κοινή γνώμη από τις δραματικές επιπτώσεις του Μνημονίου, ιδιαίτερα εν όψει του νέου σκληρού προϋπολογισμού, μεταφέροντας την αντιπαράθεση στο επίπλαστο δίλημμα «σταθερότητα ή ανωμαλία».
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΑΡΞ (μέχρι να πιασει τη καρέκλα καλέ..)

puke,boy,hair σ.σ.ολυμπιαδα : Το ιστορικό άρθρο του Α. Σαμαρά στο Βήμα (2006) όπου καταδίκαζε τα “αριστερά επιχειρήματα”. …σήμερα ακούμε την κυβέρνηση να επικαλείται τον Λένιν, εφαρμόζοντας ότι καταδίκαζε (τότε) ο σημερινός πρωθυπουργός.

«Ενα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη…». 

Μια σοφιστικέ πόζα για τους Ιθαγενείς
Με αυτή την ιστορική φράση άρχιζε το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο», που συνέγραψαν ο Κάρολος Μαρξ και ο Φρειδερίκος Ενγκελς το 1847. Αναφέρονταν τότε στο «φάντασμα του Κομμουνισμού», στην προοπτική των προλεταριακών επαναστάσεων που θα ξέσπαγαν στην Ευρώπη, ανατρέποντας τον καπιταλισμό και θεμελιώνοντας τον σοσιαλισμό.
Επεσαν έξω! Επαναστατικά κινήματα όντως σάρωσαν την Ευρώπη το 1848. Αλλά οι επαναστάσεις εκείνες θεμελίωσαν τη δημοκρατία, τις πολιτικές ελευθερίες και τους αντιπροσωπευτικούς θεσμούς. Ηταν αστικές – δημοκρατικές επαναστάσεις, όχι σοσιαλιστικές.
H φράση των Μαρξ – Ενγκελς ωστόσο έμεινε ιστορική. Και να που αποδεικνύεται εξαιρετικά επίκαιρη. Και σήμερα, όπως και τότε, ένα φάντασμαπλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Αυτή τη φορά το φάντασμα του«οικονομικού εθνικισμού». Που οι πάντες τον καταγγέλλουν, αλλά και όλοι τον προσκυνούν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΟ 2004 ! ΟΥΤΕ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ… #Samaras #Success_Story @PrimeMinisterGR

JARUSELSKI ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ κοινωνικός φιλελευθερισμός

( σ.σ.netakias – τελικά σε αυτή τη Πολυκατοικία οι κωλοτούμπες είναι Ολυμπιακό άθλημα…Α ! Κι ο Γιαρουζέλσκι ήταν Κομμουνιστής… )

Κοινωνικός φιλελευθερισμός

Του Αντώνη Κ. Σαμαρά

Ένα «φάντασμα» πλανιέται πάνω από την Ελλάδα – το «φάντασμα» του φιλελευθερισμού. Άλλοι τον αναθεματίζουν, άλλοι τον προσκυνάνε. Άλλοι τον εξόρκιζαν ως χθες, ως το «απόλυτο κακό», και σήμερα ανακαλύπτουν τις «αρετές» του. Άλλοι τον υποστήριζαν φανατικά ως χθες, ενώ σήμερα σπεύδουν να… «διαλεχθούν» με τους ορκισμένους αντιπάλους του. Άλλοι διαχωρίζουν τον ΝΕΟ-φιλελευθερισμό από τον σκέτο – λίγοι όμως τον καταλαβαίνουν. Κι ακόμα λιγότεροι, μπορούν να τον μετατρέψουν σε πυξίδα πολιτικής.
Τι είναι, όμως, ο φιλελευθερισμός;Υπάρχουν πολλές εκδοχές του –πράγμα που δεν έχει συνειδητοποιηθεί πλήρως. Για την ακρίβεια,….
όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ιδεολογίες, υπάρχουν πολλές ακραίες εκδοχές του –και εκκρεμεί πάντα το αίτημα μιας δημιουργικής σύνθεσης. Που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για το άλμα προς τα εμπρός…

Τι σημαίνει “άγριες εξώσεις”;

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Μέρος των αυξημένων εσόδων 2014 θα είναι απο πλειστηριασμους. Φυσικά δεν το αναφέρει κανεις….το αναφέρω εγώ.

720 ευρώ πρόστιμο σε 31χρονη άνεργη με μητέρα ΑΜΕΑ επειδή δεν είχε εισιτήριο !

desperation Ενα ακόμη συγκλονιστικό θέμα της τραγικής καθημερινότητας την οποία βιώνουν στη συντριπτική τους πλειονότητα οι -διαρκώς αυξανόμενοι- «μη έχοντες» πολίτες στην Ελλάδα των μνημονίων, φέρνουν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Οι «αρμόδιοι» ξέχασαν τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης στα μέσα Αυγούστου, μετά από έντονο διαπληκτισμό με ελεγκτή επειδή δεν είχε αγοράσει εισιτήριο και, αυτή τη φορά, απειλούν με πρόστιμο 720 ευρώ μια 31χρονη άνεργη η οποία έχει μητέρα 53 ετών με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%!

Τρεις ναοί «κρύβονται» κάτω από την Ακρόπολη


 
Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις στην 6η Διεθνή Συνάντηση για την Αποκατάσταση των Μνημείων της Ακρόπολης τρεις είναι οι αρχαίοι ναοί προγενέστεροι του Παρθενώνα, θαμμένοι στον Ιερό βράχο ή ενσωματωμένοι στα τείχη της Ακρόπολης.
Περιέργεια και θαυμασμό προκαλεί η είδηση, ότι δίπλα, πίσω και κάτω από τον ναό του Παρθενώνα, κρύβονται πιθανώς τρεις ναοί.

Ποιοι εκπροσωπούν το λόμπι της βιοτεχνολογίας και πως προπαγανδίζουν τα «μεταλλαγμένα» στην Ελλάδα ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/poioi-ekproswpoun-to-lobby-ths-viotexnologias-kai-pws-propagandizoun-ta-metallagmena.html#ixzz2hmPUCkJ3


 
Τις περισσότερες φορές όταν γίνεται αναφορά στη παρουσία των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην Ελλάδα περισσότερο λόγος γίνεται για τσουβάλια με μεταλλαγμένους σπόρους, επιμολύνσεις σε χωράφια, προσπάθειες για πειραματικές καλλιέργειες και κοινοτικές οδηγίες. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας φορέας που απροκάλυπτα έχει επωμιστεί τον ρόλο του υπεύθυνου εκπροσώπου των εταιρειών βιοτεχνολογίας και κατ’ επέκταση των “μεταλλαγμένων”, με ότι αυτά συνεπάγονται…

…Ο φορέας αυτός δεν είναι παρά μια εταιρεία η Bionova Ε.Ε., η οποία ως EuropaBio Hellas-αντιπροσωπος του Ευρωπαικού λόμπι βιοτεχνολογίας EuropaBio- προπαγανδίζει και υποβοηθά με ποικίλα μέσα την εισαγωγή και εδραίωση της βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα σε τεχνολογικό και εμπορικό επίπεδο.

Η ατζέντα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προώθηση των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, βιοτεχνολογικές καινοτομίες σε ιατρική και βιολογία, το πατεντάρισμα γονιδιακού υλικού και συνεργασίες του επιχειρηματικού με τον ακαδημαϊκό κόσμο. Επιδιώκει έτσι, με προφάσεις επιστημονικής και κοινωνικής ανάπτυξης, να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για την αποδοχή των παραπάνω θεμάτων από την Πολιτεία, τον ακαδημαϊκό χώρο και τους πολίτες ανοίγοντας τον δρόμο για την αμετάκλητη επιβολή των βιοτεχνολογικών εταιρειών.

Αβραμόπουλος : Tα 'Αρματα θα παρελάσουν και τα μαχητικά θα πετάξουν ...Τελεία και παύλα ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/abramopoulos-ta-armata-tha-parelasoun.html#ixzz2hmOxx7Kl


αβραμόπουλος
Χορηγία εταιρείας πετρελαιοειδών τα καύσιμα και τα αναλώσιμα των αρμάτων αλλά και με τη συμμετοχή και αρμάτων μάχης, όπως και σχηματισμών αεροσκαφών, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί,

Καταδικάζεται η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται;

ΣΗΜΑΙΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ελληνικη σημαία,ελληνική σημαια,elliniki simea,γρεεκ,greek,greece,greek flag
«Κατεβαίνουνε, και ανάφτει του πολέμου αναλαμπή το τουφέκι ανάβει, αστράφτει, λάμπει, κόφτει το σπαθί.
Γιατί η μάχη εστάθει ολίγη; Λίγα τα αίματα γιατί; Τον εχθρό θωρώ να φύγει και στο κάστρο ν’ ανεβεί.
Ακούω κούφια τα τουφέκια, ακούω σμίξιμο σπαθιών, ακούω ξύλα, ακούω πελέκια, ακούω τρίξιμο δοντιών.
Με τα μάτια τους γυρεύουν όπου είν’ αίματα πηχτά, και μες στα αίματα χορεύουν με βρυχίσματα βραχνά
Κοίτα χέρια απελπισμένα πώς θερίζουνε ζωές! Χάμου πέφτουνε κομμένα χέρια, πόδια, κεφαλές,
και παλάσκες και σπαθία με ολοσκόρπιστα μυαλά, και με ολόσχιστα κρανία, σωθικά λαχταριστά.
Παντού φόβος και τρομάρα και φωνές και στεναγμοί παντού κλάψα, παντού αντάρα, και παντού ξεψυχισμοί.
Σαν ποτάμι το αίμα εγίνη και κυλάει στη λαγκαδιά, και το αθώο χόρτο πίνει αίμα αντίς για τη δροσιά.
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!».
Αυτό προφανώς και δεν είναι ο «ύμνος στη βία».

Ενημέρωση από τον εθνικό μας εργολάβο…

ΣΤΑΘΗΣ, Μπόμπολας, Διαπλοκή,Διαθφορά,Γιώργος Μπόμπολας Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Ορθώς λέγεται ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη. Πολλές φορές, ακόμα και αυτό που θεωρούμε ιδιωτικό τομέα, δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια προέκταση του δημοσίου, όπου οι δημόσιες δαπάνες συναντούν τα ιδιωτικά κέρδη. Σε μια χώρα με εκατομμύρια κρατικοδίαιτους, στον κ. Γεώργιο Μπόμπολα αξίζει ο τίτλος του μέγα κρατικοδίαιτου.
Σε άλλες χώρες, απ΄αυτές που θεωρούμε πρότυπα, θα υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον για ένα άτομο όπως ο κ. Μπόμπολας. Για τα ελληνικά ΜΜΕ, ο κ. Μπόμπολας, είναι σαν να μην υπάρχει. Ενίοτε σε μικρότερα έντυπα, δημοσιεύονται με πηχυαίους τίτλους διάφορα, συνήθως υπό την μορφή μακροσκελούς υπονοούμενου. Ο αναγνώστης τέτοιων δημοσιευμάτων συχνά μένει με την εντύπωση ότι απλά προσπαθούν να επιτύχουν αυτό που νομίζουν ότι ο κ. Μπόμπολας έχει επιτύχει εδώ και μερικές δεκαετίες, δηλαδή να μετατρέψουν την πρόσβαση και επιρροή στο ευρύ κοινό σε απτά οικονομικά οφέλη.

ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΡΕΣΤΗ, ενώ ο ίδιος ήταν στην διοίκηση του ΔΟΛ!

Μιχαλακοπούλου Κτηματική Τουριστική ΑΕ ΔΟΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

8 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ (Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη) όταν ο εφοπλιστής ήταν βασικός μέτοχος και μέλος της διοίκησης του ΔΟΛ!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ “ΕΙΔΕ”!
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ… ΔΑΝΕΙΟΥ!
Δάνειο και στον ΔΟΛ κατά παρέκκλιση της τραπεζικής πρακτικής από την πρώην τράπεζα του Ρέστη
Πρόκειται για διάφορα δάνεια μεταξύ αυτών και ένα 8 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ (Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη) όταν ο εφοπλιστής ήταν βασικός μέτοχος και μέλος της διοίκησης του ΔΟΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ «ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΝΤΡΟΠΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ;

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ πράσινη ανάπτυξη φωτοβολταϊκά ανεμογεννήτριες Ωφελεί δύο αθηναϊκές επενδύσεις φωτοβολταϊκών και φορτώνει στον καταναλωτή καπέλο 40 εκ. ευρώ τον χρόνο για 20 χρόνια!
Εφτά βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν μια ιδιαίτερα «φωτογραφική» τροπολογία στο νομοσχέδιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές ενέργειας, η οποία φορτώνει «καπέλο» 40 εκατ. Ευρώ/χρονο στον καταναλωτή ρεύματος και ωφελεί δύο συγκεκριμένες αθηναϊκές επενδύσεις φωτοβολταϊκών, αλλά αφήνει έξω τη μοναδική στρατηγική επένδυση παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά που γίνεται στη Βόρεια
Ελλάδα.

Μαχαιρίτσας: Δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνηΟ Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έδωσε συνέντευξη στον Σπύρο Χαριτάτο στην εκπομπή "Γιάφκα" στο ραδιόφωνο του ALPHA. Δεν έλειψε από την συζήτηση και το θέμα της παράνομης δίωξης των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης είπε σχετικά:

Πανηγυρίζουν για πλεόνασμα και το έλλειμμα τρέχει ανεξέλεγκτα – Αντί 6% του ΑΕΠ, στο 9% τελικά το δημόσιο έλλειμμα το 2012

stathis_mnhmonio

Το πραγματικό έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το 2012 δεν ήταν τελικά το 6% του ΑΕΠ που ανακοίνωνε ώς τώρα το υπουργείο Οικονομικών, αλλά το 9% του ΑΕΠ που η ΕΛΣΤΑΤ (10% το υπολόγιζε την άνοιξη) κοινοποίησε στην οριστική του μορφή (9% του ΑΕΠ), έχοντας συμπεριλάβει την τελική ζημιά του ΤΧΣ των 5,5 δισ. από τις κεφαλαιακές ενισχύσεις προς τις τράπεζες, ύψους 8,4 δισ.

Φιλανθρωπική καμπάνια τραπεζιτών – καναλαρχών

puke sink

Αποχαλίνωση του φασισμού και ενορχήστρωση της αντιαριστερής αντικομμουνιστικής επίθεσης από την κυβέρνηση Σαμαρά


Την «ανθρωπιά» τους διαφήμισαν τραπεζίτες και καναλάρχες μέσα από μία εθελοντική καμπάνια που διοργάνωσαν EΘNIKH Tράπεζα και ΣKAΪ «όλοι μαζί για το παιδί» προκειμένου να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για παιδιά φτωχών πολύτεκνων οικογενειών.
Χωρίς να ξοδέψουν ούτε μία δεκάρα από τα αμύθητα κέρδη που βγάζει πρώτα και κύρια η EΘNIKH Τράπεζα εις βάρος του Ελληνικού λαού και στη συνέχεια κανάλια όπως ο ΣKAΪ συγκέντρωσαν σχολικά είδη και παιχνίδια από οικογένειες μεσαίων και φτωχών στρωμάτων προκειμένου να τα παραδώσουν σε φτωχότερες οικογένειες πολυτέκνων. Τραπεζίτες που καταλήστεψαν τα ελληνικά νοικοκυριά, που στέκονται όρθιοι από τα πακέτα ενίσχυσης και την ανακεφαλαιοποίηση που πλήρωσε ο ελληνικός λαός, που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν σκόντο ούτε ένα ευρώ στα υπερδιογκωμένα από τα πανωτόκια χρέη φτωχών οικογενειών, που δεν έχουν κανένα δισταγμό να τους πάρουν ακόμα και τα σπίτια, πουλάνε με περισσή υποκρισία μπροστά στις κάμερες το ανθρώπινο πρόσωπο της τράπεζας. 

Μεγαλοκαναλάρχες διοργανώνουν καμπάνιες «συμπόνιας» του άνεργου, του φτωχού, της εξαθλιωμένης οικονομικά πολύτεκνης οικογένειας, αφού προηγουμένως φροντίζουν να στήσουν ανθρωποφαγικά πάνελ για τα «λαμόγια» και τους «τεμπέληδες» εργαζόμενους-«προνομιούχους» που πρέπει να καταλάβουν πλέον ότι πρέπει να πληρώσουν, και αν χρειαστεί ακόμα και να απολυθούν. 

Oι φιλεύσπλαχνοι τραπεζίτες, μεγαλοαστοί, βιομήχανοι που πλουτίζουν στις πλάτες εκατομμυρίων εργαζομένων οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους σε τέτοια οικονομική εξαθλίωση ώστε να μην μπορούν να αγοράσουν στο παιδί τους τετράδια τσάντες και μολύβια, ώστε να μη μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες τροφής και στέγης, στη συνέχεια πετάνε λίγα ψίχουλα κερδίζοντας από τη μία φοροαπαλλαγές και διαφήμιση ενώ από την άλλη απαιτούν ευγνωμοσύνη για το φιλάνθρωπο έργο τους.

Πηγή:
Άνεμος Αντίστασης

Τα νέα μέτρα θα ρίξουν την κυβέρνηση


Από ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ - Η μερική αλλαγή της στάσης του Διεθνούς
Νομισματικού Ταμείου έναντι της Ελλάδας, η οποία έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ολίγες ημέρες, είναι ελπιδοφόρα.
Μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τη γενική διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ, οι επιτελείς του ΔΝΤ που ασχολούνται με τη χώρα μας «μαλάκωσαν».

Οι Ρώσοι στη μάχη κατά της παγκοσμιοποίησης


Οι αρχές ασφάλειας στη Μόσχα έκλεισαν μια αποθήκη συλλαμβάνοντας περί τους 1200 μετανάστες ύστερα από επεισόδια που σημειώθηκαν στο προάστιο Biryulyovo όπου ένας νεαρός Ρώσος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μετανάστη, όταν προσπάθησε να προστέψει τη φίλη του από απόπειρα βιασμού.
Στην επιδρομή της ρωσικής αστυνομίας στην αποθήκη όπου διέμεναν οι παράνομοι μετανάστες βρέθηκαν ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν γεμάτο με όπλα και χρήματα Την Κυριακή και εξαιτίας της δολοφονίας του νεαρού Ρώσου πραγματοποιήθηκαν μαζικές διαδηλώσεις στην περιοχή από Ρώσους οι όποιοι διαμαρτύρονταν για την παρουσία των μεταναστών εκεί.

Επίκαιρες ερωτήσεις από Λαγό-Παππά > ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ


Βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής τους από τον Κορυδαλλό, φέρουν τρεις επίκαιρες ερωτήσεις, που διαβιβάστηκαν σήμερα από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά.


O «πόλεμος κατά του Χριστιανισμού» αγνοείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την κυβέρνηση Ομπάμα, κατήγγειλε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Rand Paul του Κεντάκι (R-Ky.) την Παρασκευή, μιλώντας για τις επιθέσεις κατά των χριστιανών σε όλο τον κόσμο.

Ετοιμάζουν την “κοσοβοποίηση” της Θράκης οι ισλαμοπαράφρονες: Για 150,000 “τούρκους” που καταπιέζονται, κάνει λόγο ο Σουλτάνος


Έτοιμα όλα για την ολοκλήρωση του σχεδίου του ΓΑΠ. Με την μεθόδευση “Συρίας” θα ξεκινήσουν τις προκλήσεις.

Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο…

Και πάλι μίλησε για 150.000 «Τούρκους πολίτες» στη Θράκη, ενώ την ίδια ώρα σε προκλητική ανακοίνωση προέβαινε και το τουρκικό ΥΠΕΞ…
Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προέβη προ ολίγων ημερών ο Τούρκος πρωθυπουργός σχετικά με τη Θράκη. Σύμφωνα με το «Haberturk», μιλώντας στις 6/10 σε εκδήλωση στα Άδανα, ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στις ελληνικές επικρίσεις για το θέμα της Χάλκης και έριξε με τον πλέον…άκομψο τρόπο το μπαλάκι στην ελληνική πλευρά. Απευθυνόμενος λοιπόν στην Ελλάδα, ρώτησε: «Γιατί εσύ στη Δυτική Θράκη διορίζεις τον αρχιμουφτή των 150 χιλιάδων πολιτών μου και δεν του δίνεις δικαίωμα εκλογής»; Και συνέχισε λέγοντας:

Η Αποδόμηση της Ελλάδος από ξένους και ντόπιους


Μετά την διάλυση του στρατεύματος, την επίθεση κατά της δημοτικής αστυνομίας, τις εκδιώξεις δασκάλων, ήλθε – φαίνεται - τώρα και η σειρά των θρησκευτικών διωγμών ώστε να συμβεί το κατά τας γραφάς προβλεφθέν ότι δηλαδή όση αποδόμηση του κράτους έχει ήδη γίνει δεν αρκεί αλλά πρέπει να διαλυθούν όλοι οι παραδοσιακοί πυλώνες του πολιτισμού μας γιατί το ζητεί ο κ. Τόμσον και, ως συνήθως, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ο Υπουργός μας Οικονομικών!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 16-10-2013.

Περίσσεψε η ανανδρία τού κατοχικού καθεστώτος και έχει ξεχυθεί να πνίξει τον Ελληνισμό μας. Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος σε βάρος τού Εθνικισμού μας όταν τα πάντα στο ψευτορωμέϊκο λειτουργούν υπέρ των ξένων, των ριψάσπιδων και των διεθνιστών που συνασπίζονται σε βάρος τού Έθνους μας, διατηρώντας στο ακέραιο τα προκλητικά τους προνόμια. Την ίδια στιγμή ο λαός μας βιάζεται και λιμοκτονεί, η δε Τουρκία θέτει εκβιασμούς και παίρνει ελληνόφωνες υποταγές.

Τα κόμματα τού διεφθαρμένου και προδοτικού καθεστώτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας προβαίνουν σε ανασυνθέσεις και ανακατατάξεις. Μπαίνει δηλαδή ο τσιλιαδόρος στη θέση τού κλέφτη και ο κλέφτης στη θέση τού τσιλιαδόρου. Οι βρικόλακες τής κατοχής προειδοποιούν με θράσος πως ο ελληνικός λαός δεν έχει πλέον «άλλοθι» και πως αν θέλει να «επιζήσει» πρέπει να συστρατευθεί μαζί τους ενάντια στον «κακό» Λαϊκό Εθνικισμό στις επερχόμενες εκλογές!

Στην εκστρατεία λάσπης σε βάρος τής Εθνικής Συνείδησης μαζί με τούς «μάρτυρες» τής «δημοκρατικής» κάμαρας μπαίνει και η διάδοση πως ετοιμάζεται κόμμα από το γιο τού βασιλιά Κωνσταντίνου Νικόλαο. Όμως στην ελληνική κοσμοθεωρία ο βασιλιάς είναι βασιλιάς όλων των Ελλήνων κι όχι ορισμένων. Το Ελληνικό Στέμμα βαστάει από τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τον Άγιο Ιωάννη Δούκα Βατατζή. Είναι πλέρια ελληνικό, δηλαδή Εθνικό, Λαϊκό και Εθνικιστικό. Εργάζεται για Κοινωνία Ελλήνων και Αυτοκρατορική Ελλάδα.

Στο ψευτορωμέϊκο ωστόσο λαός και εξουσία εξισώνονται αυθαιρέτως με τούς διεθνιστές και τούς λαθρομετανάστες. Αυτοί μπορούν να σκορπούν θάνατο, να κλέβουν το Έθνος μας με όλους τούς τρόπους και να περιδιαβαίνουν ελεύθεροι στις οδούς τής Πατρίδος μας. Η πολιτειακή ανωμαλία που σχεδιάζει η Παγκοσμιοποίηση θέλει άλλωστε τούς ρέμπελούς της ώστε να προλάβει την επανάσταση των Ελλήνων που δικαίως εξοργίζονται βλέποντας την αλήθεια κι όχι την συστημική προπαγάνδα τού ψεύδους. Άλλωστε οι εκλογές σύμφωνα με όλες τις πραγματικές έρευνες γνώμης είναι χαμένες για τούς ριψάσπιδες σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές.

Έτσι λοιπόν απελευθερώνονται και τα έσχατα αποθέματα ανανδρίας που είχε φυλάξει ο ντόπιος νεοταξισμός, αφού αυτό επιβάλλει ο πολιτικός καιροσκοπισμός του ενάντια στην Εθνικιστική Ανδρεία. Οι γόνοι τού πολιτικού συστήματος που κάνουνε τις «απαλλοτριώσεις» χρημάτων και ψυχών αποδίδονται ελεύθεροι στην ελληνική κοινωνία. Κάνουν ενίοτε και διακηρύξεις αντιεθνικιστικές από τις φυλακές. Οι δε λαθρομετανάστες, όπως μάς γνωστοποιούν οι αστυνομικές ενώσεις, θα αφεθούν ελεύθεροι από τούς χώρους κράτησης έχοντας την υποχρέωση… να φύγουν τάχα μονάχοι τους από τη χώρα μας!

Ανακατώματα και χαλασμός τής Πατρίδος μας είναι λοιπόν οι μεθοδεύσεις των δυνάμεων «αποκατάστασης» τής «δημοκρατίας». Μια αποκατάσταση όμοια μ’ αυτήν των νεοταξικών επεμβάσεων στα ελεύθερα έθνη. Μόνον που η επέμβαση στην Πατρίδα μας και η επίθεση συμβαίνουν από την μέσα πλευρά των συνόρων και η αποκαλούμενη «δημοκρατία» τους είναι το επίσημο όνομα τού μισελληνισμού τους που έχουν καταστήσει πολίτευμα τής χώρας. Μισελληνισμός που από την πολεμική σε βάρος τής γλώσσας και τής Πίστης μας έφτασε έως τα μοναστήρια για να βρεθεί τάχα «εθνικιστικός» οπλισμός!

Τα χαράτσια όμως πετούν στο δρόμο ελληνικές οικογένειες. Τα λουκέτα αυξάνονται στην ελληνική αγορά εργασίας. Τα νέα μνημόνια έρχονται επελαύνοντας ακόμη και στο χωράφι. Και αφού πεινάσουμε και δούμε τις φλόγες στις γειτονιές μας, ο Τούρκος με το υπουργείο των εξωτερικών του μάς κοινοποιεί τι μάς επιφυλάσσει. Έχετε τουρκικές μειονότητες σε Θράκη και Δωδεκάνησα, μάς είπε. Τούς στερείτε εθνική ταυτότητα, σχολεία, θρησκεία και ευαγή ιδρύματα, όλα «τουρκικά»! Οι Τούρκοι θέλουν εμφανιζόμενοι ως εγγυητές να αρπάξουν γη ελληνική ανάμεσα σε φωτιές εσωτερικές.

Δειλοί και μοιραίοι και καιροσκόποι. Πολιτικοί ελληνόφωνοι και Βάρβαροι από Εσπερία και Ανατολή. Στην Ιερή Πατρίδα μας θα πάρετε απαντήσεις ηχηρές και ραπίσματα ισοπεδωτικά. Απέναντί σας έχετε Ανδρείους Έλληνες. Έχετε Έλληνες Εθνικιστές που και στον καιρό τής ειρήνης ακόμη μάχονται για Θεό και Ελλάδα. Κάμουν ενεργή ελληνική πολιτική μέσα στο χρυσάκτινο φως τής ημέρας με το πρόσωπο καθαρό και το βλέμμα ευθυτενές.

Οι προθέσεις τού Λαϊκού Εθνικισμού μας είναι ξεκάθαρες. Ελλάδα Καθαρή, Ελεύθερη και Μεγάλη. Μια Πατρίδα που προκόβει στηριγμένη στον Ιδρώτα και το Αίμα των Ελλήνων. Με τον Πατριωτισμό και την Αξιοσύνη να εκπορθούν δια παντός τον διεθνισμό και την διαφθορά των ντόπιων θεραπαινίδων τής Παγκοσμιοποίησης. Η Πίστη να βαστιέται ψηλά στο Θρόνο της τη στιγμή που ο Θεός ευλογεί με τα χέρια Του την παλινόρθωση τού σεπτού και πανώριου Ελληνισμού. Οι δε απαιτητές γης ελληνικής θα απαλλοτριωθούν από την απελευθέρωση των πατρίδων μας που κατακρατούν βιαίως και παρανόμως.

Στην Ελλάδα τα κατηγορητήρια δεν τα απευθύνουν οι ανθέλληνες αλλά οι Αληθινοί Έλληνες. Οι ευθύνες και οι ενοχές των διωκτών τής Ελλάδος και τού Εθνικισμού μας μήτε ξεχνιούνται μήτε παραγράφονται. Από τα εθνικά μας ζητήματα έως και τα κοινωνικά. Εμείς δεν πουλάμε ελληνική κυριαρχία και έδαφος για να αγοράσουμε πλούτη και εξουσίες.

Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές καρπίζουμε τη γη μας και εξοπλίζουμε το Ελληνικό Έθνος. Στέλνουμε στον Καιάδα τούς Άνομους και στον πάτο τής θάλασσας τούς Εισβολείς. Δίδουμε και Τιμούμε Όρκο Ιερό για Ελληνική Πατρίδα και Φυλή. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  Ντιρκ Μιούλερ: Γκρέμισαν τον Καραμανλή για να φέρουν τον Παπανδρέου και το ΔΝΤ ώστε να βάλουν στο χέρι τα κοιτάσματα της Ελλάδας – στο κόλπο και ο Σόιμπλε!


Συνέντευξη – βόμβα στο Focus.
-Όλοι γνώριζαν για τα κοιτάσματα! Κορυφαία υπουργός μου το αποκάλυψε προσωπικά!
-Ο Σόιμπλε επέτρεψε να πέσει η Ελλάδα στα χέρια του ΔΝΤ, ενώ γνώριζε!
Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ – γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...