Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Οι Αλβανοσκοπιανοί ΤetovaHackersGroup στοχοποιούν την Ελληνική Αστυνομία! Επίθεση σε εξέλιξη;


Το SecNews αναδεικνύει σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ σημαντικότατο θέμα με απρόβλεπτες διαστάσεις αναφορικά με την ασφάλεια των κρίσιμων υποδομών, που θα δημιουργήσει αίσθηση.
Σύμφωνα με ενδείξεις που εντόπισε η δικτυακή ερευνητική ομάδα του SecNews, Αλβανοσκοπιανοί hackers έχουν στοχοποιήσει μεταξύ άλλων τις τελευταίες ημέρες την Ελληνική Αστυνομία και τις υπηρεσίες της! Οι Αλβανοσκοπιανοί hackers, που ανήκουν σε πολυπληθή οργανωμένη ομάδα ηλεκτρονικού εγκλήματος με την επωνυμία TetovaHackers, έχουν βάλει ως στόχο να πραγματοποιήσουν δικτυακές ηλεκτρονικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, θέτοντας αρχικά στο στόχαστρό τους την Ελληνική Αστυνομία ή συσχετιζόμενες με αυτή υπηρεσίες.
Οι TetovaHackers έχουν δημοσιοποιήσει στην ιστοσελίδα τους στο Facebook την πρόθεσή τους αυτή, όπως βλέπουμε και στο παρακάτω μήνυμα:

Αποφαση για την δήθεν παραγραφή των εγκλημάτων Παπακωνσταντίνου: Ήρθε η ώρα να αποδείξει η δικαιοσύνη ότι μπορεί να σώσει την πατρίδα


Το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει για το ζήτημα της παραγραφής ή μη των κακουργηματικών κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, στην οποία περιλαμβάνονταν ονόματα συγγενικών του προσώπων.

Έχουν προηγηθεί “περίεργα” δημοσιεύματα από ελεεινές φυλλάδες που σε κάθε ευκαιρία συκοφαντούν την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, με προφανή σκοπό να εκβιάσουν την φυγάδευση του άθλιου εγκληματία.

Εάν η δικαιοσύνη κάνει το ολέθριο λάθος να ενδώσει στις απειλές και τις πιέσεις, τότε δεν υπάρχει καμμία ελπίδα για την Ελλάδα. Η διολίσθηση στο χάος μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Ας μην ξεχνάμε πως ιστορικά, οι καταστάσεις χάους στην Ελλάδα δεν επήλθαν από λαϊκές κινητοποιήσεις σε ομαλές καταστάσεις, αλλά ακολούθησαν την συνολική κατάρρευση των θεσμών.

Σήμερα που οι θεσμοί καταρρέουν, η δικαιοσύνη είναι το τελευταίο προπύργιο που ακόμα κρατά. Έστω και αν υπάρχουν κάποιες κραυγαλέες απόπειρες από μεμονωμένα στελέχη της που εξοργίζουν (ΕΛΣΤΑΤ, PROTON κλπ). Μπορεί η πολιτική διαφθορά να “ξεφορτώθηκε” τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη, τον εισαγγελέα που οδήγησε δεκάδες πολιτικών εγκληματιών (όπως και τον Παπακωνσταντίνου) ενώπιον της τιμωρίας, αυτό δεν σημαίνει ότι κατόρθωσαν να εξοντώσουν τον θεσμό για να γλιτώσουν. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε πως πίσω από κάθε έδρανο υπάρχει ένας Πεπόνης. Αποφασισμένος να προασπίσει την πατρίδα του, τους συνανθρώπους του και να αποδώσει δικαιοσύνη.

Τυχόν απόφαση για παραγραφή αυτών των εγκλημάτων, θα δώσει την ώθηση στο τελικό μέρος του σχεδίου που θα οδηγήσει την πατρίδα σε Εθνική καταστροφή. Αυτό επιδιώκουν οι αρχιτέκτονες του χάους.
Ο αρεοπαγίτης ειδικός ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, με έγγραφο του προς το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, χωρίς να εκφράζει άποψη υπέρ ή κατά της παραγραφής, ζητεί να επίλυσει το καυτό θέμα της παραγραφής (εξάλειψη του αξιοποίνου) το επίμαχο Συμβούλιο του Ανωτάτου Διακστηρίου.
Ο Ιωσήφ Τσαλαγανίδης έκρινε αναγκαίο πριν ξεκινήσει ο ίδιος την ανάκριση να έχει επιλυθεί αυτό το σοβαρό νομικό ζήτημα, ώστε να αποφευχθεί η διενέργεια άσκοπων ανακριτικών ενεργειών.
Το νομικό ζήτημα που ανακύπτει συνδέεται με τη Βουλή της μιας μέρας που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με άρθρο 86 του Συντάγματος «εάν έχουν παρέλθει δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι χωρίς να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη επέρχεται αποσβεστική προθεσμία», γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι εξαλείφεται το αξιόποινο και η πολιτεία χάνει το δικαίωμά της να κινήσει οποιαδήποτε ποινική διαδικασία σε βάρος πρώην υπουργού.
Με βάση τα νέα δεδομένα η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εποπτεύοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλοπούλο, ο οποίος θα διατυπώσει την πρότασή του για το μείζον αυτό θέμα στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο στη συνέχεια με βούλευμα που θα εκδώσει θα αποφασίζει για το εάν έχει επέλθει ή όχι παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Δώστε τους διεφθαρμένους την απάντηση που πρέπει. Μόνον εσείς μπορείτε να “Ξεβρωμίσετε τον τόπο”.

20131013-212131.jpgΑυτός που είναι σιωπηρός και σκύβει το κεφάλι πεθαίνει κάθε στιγμή που το κάνει. Αυτός που μιλάει δυνατά και περπατάει με το κεφάλι ψηλά πεθαίνει μόνο μια φορά.
—Τζιοβάνι Φαλκόνε

Διαβάστε επίσης: Κύριοι εισαγγελείς, οι έμμισθοι κονδυλοφόροι που εκβιάζουν την δικαιοσύνη μπορεί να μοιάζουν γραφικοί. Όπως οι δολοφόνοι του Φαλκόνε και του Μπορσελίνο.

ΕΥΠ: 150.000 (!) λαθραίοι περιμένουν τη «στιγμή»


Από την περασμένη άνοιξη είχε διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον Τύπο μια σιβυλλική και «απόρρητη έκθεση» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), η οποία δεν διαψεύστηκε έως σήμερα, που τόνιζε ότι αυτός ο Σεπτέμβριος θα ήταν ο πιο «μαύρος» για την ελληνική κοινωνία, με σοβαρά γεγονότα που θα διασάλευαν τον κοινωνικό και πολιτικό ιστό μέχρι του σημείου επαπειλούμενης γενικής ανάφλεξης, η οποία θα διατάρασσε τις ισορροπίες της έννομης τάξης.

Δηλαδή η κυβέρνηση θα συγκρουστεί με την Τρόικα έχοντας τον Στουρνάρα στο ΥΠΟΙΚ;


Δηλαδή θα διώξετε τον “δέκα χρόνια υπουργό” Γιάννη Στουρνάρα;

Τύμπανα πολέμου ηχούν τις τελευταίες ώρες, ενώ τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” προαναγγέλουν σύγκρουση της κυβέρνησης με την Τρόικα.

Το δείπνο της ντροπής: Ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Τούρκο αρνητή των γενοκτονιών > Για τέτοιον “αντιναζισμό” μιλάμε


…εάν το όραμα για την “ανάπτυξη” ενσαρκώνεται στις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ, τότε ας αρχίσουμε να ψάχνουμε για σπηλιές.

Πίσω από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με απατεώνες που διερευνούνται οικογενειακώς από τις αρχές ή με κοράκια που πλούτισαν στο αίμα του Ελληνικού λαού, υπάρχει και μία εικόνα απόλυτης ντροπής.

Ποιοι και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα στις κάλπες > Όλο και περισσότερες τρικλοποδιές βάζουν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση


Τα τελευταία 24ωρα, ξεχώρισε ο απρόκλητος αλλά ιδιαίτερα προκλητικός υπαινιγμός του ισχυρού άνδρα της ΕΚΤ Γκ. Άσμουσεν, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε την λήψη νέων μέτρων για την χώρα μας.
Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ληφθούν νέα μέτρα, οι δανειστές μας εκτραχύνονται όλο και περισσότερο

Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση διαρρέει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα


Ταραχή έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας η οποία δείχνει αποτελέσματα τελείως διαφορετικά από τις δημοσκοπήσεις που "παραγγέλνουν" τα φιλικά προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ.

Σοκ: Ένας Αλβανός που είχε μαλώσει με τον Φύσσα ..κάλεσε τον Γ.Ρουπακιά!.. Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/10/blog-post_5801.html#ixzz2hxh0NXCz

1
Και ξαφνικά ένας Αλβανός που δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ονόματι "Τζιάνι Άγγο", 37 ετών παραδόθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέπς με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς θεωρείται άνθρωπος «κλειδί», για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Κοινωνικό κράτος / Welfare State και Ελλάδα. Το παραμύθι των Νεοφιλελέδων

neo_liberalism Το κοινωνικό κράτος ή κράτος πρόνοιας (welfare state) αποτελεί «ιδία πολιτειολογική μορφή» η οποία, ως θεμελιώδης οργανωτική αρχή προσδιορίζει το πολίτευμα, ιδίως ως προς τις σχέσεις πολίτη-κράτους και τις συναφείς αρμοδιότητες και υποχρεώσεις της πολιτειακής εξουσίας.
Η αρχή του κοινωνικού κράτους αναγνωρίσθηκε πανηγυρικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001. Η νέα διάταξη, όμως, της παρ.1 του άρθρου 25, στην πραγματικότητα δεν εισήγαγε για πρώτη φορά, αλλά απλώς επιβεβαίωσε την κατοχύρωση της αρχής που ήδη αναφερόταν στο Σύνταγμα του 1975/1986(Κατρούγκαλος, 2013, Η κρίση και η διέξοδος).
Τι είναι το κοινωνικό κράτος;

«Όχι» σε Μιχαλολιάκο, Λαγό, Παππά για μετάβαση στη Βουλή


Αρνητικά απάντησαν οι σωφρονιστικές αρχές στο αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών Χρήστου Παππά, Γιάννη Λαγού και Νίκου Μιχαλολιάκου να τους δοθεί άδεια

Google: Σχέδιο διαδικτυακής παρακολούθησης χρηστών smartphones


Η αμερικανική εταιρεία Google σχεδιάζει μια νέα εφαρμογή με την ονομασία Mobile Meter, η οποία θα της επιτρέπει να παρακολουθεί τις διαδικτυακές συνήθειες των χρηστών που περιηγούνται στο διαδίκτυο μέσω των «έξυπνων» κινητών τους τηλεφώνων.

Ο "ΒΡΩΜΙΚΟΣ" ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ > Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΜΠΡΑΪΖΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΛΗΝΑΚΗ!


Εδώ και μήνες φωνάζαμε μόνοι μας: Αποκάλυψη – βόμβα: Η ευθεία απειλή του πρέσβη στον Έλληνα υπουργό και ΣΕΞ, ΑΓΩΓΟΙ, ΔΝΤ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΪΖΑ…
Ο λομπίστας που παντρευόταν την τουρκάλα δημοσιογράφο στην Κωνσταντινούπολη, την ιδια στιγμή που ξεσπούσαν οι Πυρκαγιές στην Ηλεία!

Προηγουμένως είχε “προειδοποιήσει” με δηλώσεις του στο “Βήμα” για την “δυσφορία” σχετικά με την υπογραφή του Southstream.

ΕΚΤΑΚΤΟ > Ο Λευκός Οίκος απέρριψε την πρόταση των Ρεπουμπλικάνων


Συνεχίζει το πολιτικό αδιέξοδο στις ΗΠΑ, αφού ο Λευκός Οίκος απέρριψε το σχέδιο των επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο.
Η προθεσμία που έχουν οι ΗΠΑ για το ανώτατο όριο χρέους είναι η 17η Οκτωβρίου.

Υπερκοστολόγηση και στις παρελάσεις; Μα δεν τα έκανε μόνον ο Άκης αυτά;


ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;
Το “μυστήριο” με το κόστος των παρελάσεων
Ήταν αρχές του 2010, όταν επί υπουργίας Ευ. Βενιζέλου είχαν ανακοινωθεί οι «περικοπές» και το επιχείρημα ήταν ότι οι παρελάσεις κοστίζουν ακριβά. Τότε, στο Πεντάγωνο εκτιμούσαν ότι το κόστος είναι μεταξύ 3,5 εκατ. έως 5 εκατ.

Άδεια τα μπλοκάκια για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης!


Χωρίς ούτε μια παραγγελία ξεκίνησε η πρώτη μέρα διανομής πετρελαίου θέρμανσης, αφού μόλις χθες το Υπουργείο Οικονομικών κατάφερε να ανακοινώσει τα κριτήρια για το επίδομα. 

Newspeak και χειραγώγηση σκέψης: «Ρατσισμός»


Το Newspeak (‘Νέα Ομιλία’) είναι η πλασματική γλώσσα που περιγράφεται στο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του George Orwell «1984» ή «Χίλια Εννιακόσια Ογδόντα Τέσσερα», όπως έμεινε γνωστό (Nineteen Eighty-Four)*.
Πρόκειται για μια ελεγχόμενη γλώσσα που δημιουργήθηκε από το ολοκληρωτικό κράτος του «Μεγάλου Αδελφού» ως ένα εργαλείο για να περιορίσει την ελεύθερη σκέψη και τις έννοιες που για το καθεστώς αποτελούν «απειλή», όπως η ελευθερία, η ατομικότητα, η ειρήνη κλπ. Οποιαδήποτε μορφή διαφορετικής σκέψης από αυτήν που κατασκεύασε το «κόμμα» ταξινομείται ως "thoughtcrime", δηλ. «έγκλημα σκέψης».

Επιμένει ο Στουρνάρας: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα > Ή γνωρίζει κάτι παραπάνω από τους “εταίρους” ή απλά δεν μας λέει όλη την αλήθεια…


Ο Γ. Στουρνάρας μετά το πέρας του Eurogroup επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα. Όπως είπε, το δημοσιονομικό κενό για το 2014 δεν είναι σημαντικό, ενώ το τοποθέτησε κοντά στα 5 δισ. ευρώ για το β’ εξάμηνο. Λίγη ώρα νωρίτερα, το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Γεργκ Ασμουσεν, είχε δηλώσει ότι το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας για το δεύτερο μισό του 2014 τοποθετείται στα 5 – 6 δις.

Πριν καταδικάσεις την βια από όπου κι αν προέρχεται…

via

Ε, ρε Πρετεντέρης που μας χρειάζεται…

Κοιτάξτε πόσο βίαιο είναι αυτό το πιτσιρίκι!!!!!
Ε, ρε Πρετεντέρης που του χρειάζεται!!!! Κοιτάξτε με τι θράσος πετάει πέτρες σε αυτό το αθώο και τρυφερό ισραηλινό τανκ που βγήκε αμέριμνο να απολαύσει την βόλτα του.
Κοιτάξτε πως γέρνει το κορμί του το άτιμο το παλαιστινιάκι, πως σηκώνει το αριστερό βρωμόποδο του και με τι μίσος σημαδεύει και εκσφενδονίζει πέτρες στο γλυκύτατο τανκ.. Κοιτάξτε ανυπακοή στον νόμο!

Κρήτη: Νέοι σεισμοί τα ξημερώματα προκάλεσαν φόβο


 
Ο εγκέλαδος δεν ξεχνά την Κρήτη και οι κάτοικοι σε όλους τους νομούς ανησυχούν - Οι τρεις νέοι σεισμοί τα ξημερώματα έγιναν αισθητοί σε Ηράκλειο, Χανιά, Λασίθι και Ρέθυμνο...

Καλημέρα στον Lobbysta που έγινε… βιβλίο! Εδώ αδελφέ υπήρχε πρόγραμμα για ολική αντιμετώπιση των πυρκαγιών… αλλά πως θα έβγαζαν μετά μεροκάματο οι “Πυθίες”;


Αντιγράφουμε από τον Lobbysta - Διαβάστε πολύ προσεκτικά το project. Σε πρώτη φάση χωρίς να ερευνηθεί σε βάθος, γιατί ένα ελληνικό ΤΕΙ αναλαμβάνει τέτοιο project στην Ιορδανία και όχι στην Ελλάδα, όπου μόνο μια ! πυρκαγιά  κατέστρεψε σχεδόν το 50% της μοναδικής παραγωγής μαστίχας στο κόσμο, τότε θα καταλάβατε γιατί τα Νεφελίμ ζουν ανάμεσα μας !

ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣΜία ηλικιωμένη γυναίκα καλείται από την Αστυνομία να απολογηθεί ως ύποπτη για άσκηση παράνομης βίας…

Πρόκειται για μία 76χρονη, κάτοικο της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, που έχει λάβει κλήση από την Αστυνομία για να προσέλθει και να δώσει ανωμοτί κατάθεση για άσκηση παράνομης βίας.

Τραγικό: Γκρέμισαν τον τοίχο επάνω απο το εικονοστάσι... > Ντοκουμέντο από τον Β.Χήτο για σπίτι Γ.Λαγού


Eρείπιο έκαναν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής το φτωχικό διαμέρισμα του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και νυν προφυλακισμένου Γιάννη Λαγού, όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός ρεπόρτερ Βασίλης Χήτος στο blog fimotro.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 17-10-2013.

Ο ελληνικός λαός είναι φύση αληθινά ανεξερεύνητη στην ολότητά της. Είναι αλήθεια πως διακρινόμαστε από μια άγρια ομορφιά και από μια αδιευκρίνιστη συμπεριφορά  στις πράξεις μας. Ατίθασοι μα και ευκολόπιστοι. Άκαμπτοι στις Αρχές μας μα και αμνήμονες πολλές φορές. Πιστοί μα και ανεκτικοί σε κείνους που ζητούν να μάς κλέψουν την Πίστη και την Πατρίδα.

Όμως τα τείχη τής Πατρίδος δεν πέφτουν και σε πόλεμο ορατό και αντρίκιο δεν τολμούν να μάς αντιμετωπίσουν οι εχθροί μας. Βάζουν ελληνόφωνους διεθνιστές, βάζουν άξεστους λαούς δολοφονικούς, βάζουν ληστρικά δάνεια, διώκτες τής Εθνικής μας Συνείδησης. Όμως οι από αιώνων γυρολόγοι παγκοσμιοποιητές και μισέλληνες δεν βλέπουν στα μάτια τον Ελληνισμό μας. Στην κοντινότερη απόσταση που μάς έχουν δει είναι όταν αντικρίζουν τις πλάτες μας, όταν μάς χτυπούνε πισώπλατα.

Υφιστάμεθα λοιπόν έναν αόρατο πόλεμο που επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα που σχετίζονται με την ενεργοποίηση των αντανακλαστικών μας και την ανάκτηση τής αληθινής ελευθερίας. Ελευθερία τόσο σε πράξεις όσο και σε σκέψεις. Ο πιο ύπουλος και βρώμικος πόλεμος που έχουν εμπνευστεί οι μισέλληνες και μισάνθρωποι νεοταξίτες είναι αυτός που συντελείται στη διατροφή και την ψυχολογία τού ανθρώπου. Η άσκηση δηλαδή ψυχοσωματικής βίας που συντελείται από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία και τούς ντόπιους πολιτικούς εκφραστές της.

Βλέπουμε για παράδειγμα τις άδικες και παράνομες διώξεις τού Λαϊκού Εθνικισμού μας από την αστική κοινοβουλευτική τυραννία, αλλά δεν βλέπουμε και δεν ακούμε από τούς προπαγανδιστές τού σκότους τι έρχεται πίσω από την απόπειρα εξοντώσεως τής Εθνικής μας Συνείδησης. Δεν μαθαίνουμε τα δολοφονικά πολιτικά χτυπήματα που φέρνουν στην οικονομική μας αυτάρκεια και την εδαφική μας ακεραιότητα τα νέα μνημόνια.

Δεν μαθαίνουμε πως στο ξεκίνημα τού αδερφικού χαλασμού που επιδιώκουν οι εχθροί μας, νομοθετήσανε παράβολο 1000 ευρώ για να μην μπορούν οι Έλληνες να προσβάλλουν νομικά τούς παράνομους τόκους των τραπεζών! Δεν μάς λέγουν ότι οι καθεστωτικοί βολευτάδες εξασφάλισαν για τούς σάπιους εαυτούς τους μακροχρόνια άτοκα δάνεια. Και φυσικά κανείς δεν εξήγησε στον ελληνικό λαό γιατί έχει τεθεί στις διαπραγματεύσεις γραικύλων και τρόικα ο εξοντωτικός φόρος που θα επιβληθεί στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις από τον Ιανουάριο τού 2014!

Σκοπός των απάνθρωπων μεθοδεύσεων στην διατάραξη τής διατροφικής ισορροπίας είναι να οδηγήσουν την Πατρίδα μας, όπως και κάθε ελεύθερο έθνος, στην ολοκληρωτική καταστροφή τής εθνικής παραγωγής και την εγκατάλειψη τής γης μας. Θέλουν να μάς οδηγήσουν ως αμνούς στην τέλεια σφαγή, στο τέλειο έγκλημα μέσα από τις μεταλλαγμένες τροφές των νεοταξικών αφεντικών τού πολιτικού τους συστήματος. Να επιφέρουν ανήκεστη βλάβη τόσο στην αυθεντικά ελληνική πρωτογενή οικονομική δραστηριότητα όσο και στις ζωές μας.

Αυτό που επιζητούν οι μισέλληνες είναι να εξαλείψουν πάσα δυνατότητα τής Ελλάδος να καλύψει τις διατροφικές της ανάγκες με τα δικά της μέσα. Να υποστούμε την απειλή τής λιμοκτονίας στην περίοδο τής παγκόσμιας κρίσης και τής πολεμικής σύγκρουσης που ετοιμάζουν κατόπιν. Να γίνουμε το ίδιο ευάλωτοι στις απειλές όπως είμαστε τώρα που μάς αντιπαραβάλλουν τα πλαστά χρέη τού καθεστώτος με την εθνική κυριαρχία και τούς γεωφυσικούς μας πόρους.

Μάς λέγει ο σιωνιστικός νεοταξισμός πως θα παραμείνουμε κράτος αν μοιράσουμε φυσικά χαρίσματα, ιστορία και τα εδαφικά μας δικαιώματα με Τούρκους, Σκοπιανούς, Αλβανούς και Σιωνιστές. Μάς έχουν πει ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες πως θα εξακολουθήσουμε να διαθέτουμε φάρμακα και τρόφιμα όσο θα είμαστε «υπάκουοι» στα μνημόνια των δυναστών – δανειστών και τρόφιμοι τής ψευτοδημοκρατίας. Γιατί αν φύγουμε από τη μάντρα τής Παγκοσμιοποίησης, θα πεθάνουμε τής πείνας. Λες και οι απώλειες εργασίας, περιουσιών και ζωής από αυτοκτονίες και λαθραίες δολοφονίες δεν πιάνονται τάχα!

Όμως επειδή ο Έλληνας βάζει πάνω από την «δημοκρατία» τους την Πατρίδα και πάνω από τα αφεντικά τού Συστήματος τα παιδιά του, έρχεται ταχιά στη χώρα μας η ουσιαστική απαγόρευση τής καλλιέργειας. Θα φορολογήσουν λένε με 0,3 ευρώ το στρέμμα εκείνον που έχει στην κατοχή του δασική έκταση, αλλά με 47,25 ευρώ εκείνον που έχει καλλιεργήσιμη έκταση, εκείνον δηλαδή που βγάζει με τα χέρια του το καθημερινό φαγητό του και φυσικά τις γνωστές μας λαϊκές αγορές!

Μαθαίνουμε πως ήδη έχει αποφασιστεί ότι όποιος κατέχει σπόρους μη εγκεκριμένους, σπόρους δηλαδή που δεν είναι μεταλλαγμένα δημιουργήματα των γνωστών πολυεθνικών εταιριών, θα διώκεται. Θα θεωρείται ως επικίνδυνος για τον εαυτό του και τούς γύρω του. Ανεξέλεγκτος, δηλαδή αδέσμευτος, από τούς ίδιους ελεγκτές που διώκουν το Εθνικό Φρόνημα και την Ορθή Πίστη. Και φυσικά ο φορολογικός συντελεστής που μάς έρχεται θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος για τις ελαιοκαλλιέργειες και τις δεντροκαλλιέργειες.

Θέλουν να σπείρουν αρρώστιες και έλεγχο τού νου. Θέλουν να επιτείνουν την εθνική ασφυξία και μάς θυμίζουν πως έχουν μελετήσει τις προρρήσεις των Γερόντων μας. Ευλογημένος όποιος στην ώρα τής μεγάλης πείνας θα έχει ένα χωραφάκι. Και εκείνος που θα μπορεί να φροντίσει κι άλλον αδερφό του.

Μάς θέλουν αποδεκατισμένους και διαιρεμένους. Όμως ο Θεός αγαπάει τούς Έλληνες. Και οι Έλληνες αγαπάνε το Θεό και την Ελλάδα. Κι έτσι είναι Θεού Θέλημα να οικοδομήσουμε Αγία, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Αλβανία –Ελλάδα: «Ο Στρατιωτικός νόμος είναι ακόμη σε ισχύ»


Επίσημο έγγραφο του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, εστάλη στην πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, στις 28 Ιουνίου 1999, όπου  φαίνεται σαφώς η ελληνική θέση για την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών.
Η επιστολή η οποία εστάλη στην αγγλική γλώσσα, διαψεύδει τις δηλώσεις που έγιναν, χθες, από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είπε ότι ο νόμος του πολέμου έχει αφαιρεθεί από την Ελλάδα το 1987, σημειώνει  το δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας ‘Αιών’.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...