Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Έδεσσα: Πληροφοριακές πινακίδες με τη σημαία και των Σκοπίων - φωτογραφίες


Ο επισκέπτης που θα περιδιαβεί σήμερα το πάρκο των Καταρρακτών στην Έδεσσα θα αντικρίσει ορισμένες πινακίδες που τοποθετήθηκαν εκεί πολύ πρόσφατα. Οι πινακίδες αυτές τον «ξεναγούν», για να απολαύσει τα διάφορα αξιοθέατα της περιοχής «Βαροσίου», παλιάς συνοικίας της Πόλης.

Αν και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν ήδη καλαίσθητες ευδιάκριτες πινακίδες που αναφέρουν συγκεκριμένα τοπωνύμια για επίσκεψη από τους τουρίστες, εντούτοις πριν λίγες μέρες προστέθηκαν και νέες, με συναφές με τις προηγούμενες περιεχόμενο.

Αρπάζουν περιουσίες ελληνοκυπρίων οι Τούρκοι


Στοιχεία για την τουρκοποίηση των ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», από τα οποία προκύπτει ότι αυτή αποτελεί μια συστηματική και καλά οργανωμένη προσπάθεια της Τουρκίας με απώτερο στόχο να δημιουργήσει νέα δεδομένα επί του εδάφους.
Χρησιμοποιώντας την «επιτροπή ακινήτων περιουσιών», η οποία συστάθηκε από την 'Αγκυρα καθ' υπόδειξη του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), η τουρκική πλευρά προχωρά στο σχέδιο της.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ > Ν.Μιχαλολιάκος: "Δεν παραιτούμαστε από βουλευτές και θα σαρώσουμε στις εκλογές"


Ισχυροποιημένος πολιτικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από το σύνολο των δημοσκοπήσεων που τον φέρουν να καταγράφει ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ αυτού που έλαβε το 2012 (6,90%) και του 10%, αλλάζει γραμμή σε ότι αφορά την πιθανότητα παραίτησης βουλευτού ή βουλευτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διώξεις που υφίσταται το κόμμα και διά του έγκλειστου γ.γ. του κόμματος Νικου Μιχαλολιάκου για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει ότι "Δεν πρόκειται να υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών".

Το HQ-9 που προμηθεύεται η Τουρκία ενσωματώνει τεχνολογία από την Ιαπωνία


Δεδομένης της εξαγγελίας της Τουρκίας για την προμήθεια του κινεζικού πυραυλικού συγκροτήματος αεράμυνας / πυραυλικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς HQ-9, σε κινεζικά φόρουμ στρατιωτικών θεμάτων έχουν αναρτηθεί μια σειρά από φωτογραφίες από τις οποίες προκύπτει ότι το σύστημα χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά εξαρτήματα από την Ιαπωνία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ > Κάτι πολύ σοβαρό ετοιμάζεται στην Θράκη


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης > Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος
Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχωρεί η Τουρκία για την δυτική Θράκη και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και με την προσωπική συμμετοχή του ίδιου του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν.

Κάποιοι δεν διάβασαν και πάλι το μνημόνιο….


Η Τρόικα ζητάει  να  μη  προσμετρηθούν στις απολύσεις οι εργαζόμενοι από τις αμυντικές βιομηχανίες,  οι συμβασιούχοι καθώς και οι εργαζόμενοι στα νομικά  πρόσωπα  ιδιωτικού δικαίου.

ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ!


%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3.jpgΓια μια ακόμη φορά ψεύδεται ο Δήμαρχος της Σάμου Στέλιος Θάνος.
Πριν λίγες ημέρες, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που αφορούσε την ενημέρωση για το θέμα που προέκυψε μετά από τις άστοχες και επιπόλαιες αποφάσεις του προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου Μανόλη Μαυρέλου, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ότι δεν υπήρχε καμιά διαμαρτυρία εκ μέρους της Τουρκίας και ότι όσα λέγονται ήταν στην ψέμματα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: ΥΨΩΘΗΚΕ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!


ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ…ΟΡΑΤΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

Πρωτοφανής ενέργεια του Ασάντ με τεράστιο συμβολισμό, όταν πριν λίγο καιρό όλοι θεωρούσαν ότι οι ορδές των Τσετών, θα γονάτιζαν την Συρία!

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης / Π.Σταφυλά

Ο ανελέητος πόλεμος καταστροφής υποδομών και ισοπέδωσης πόλεων, αφανισμού και  τρομοκρατίας  των πληθυσμών , αποκεφαλισμών και  ακρωτηριασμών, ομαδικών βιασμών και βασανιστηρίων, δημοσίων εκτελέσεων και  ομαδικών τάφων,  χιλιάδων εξαφανίσεων και απαγωγών, προβοκατόρικων χτυπημάτων και διεθνών εκβιασμών, δεν έκαμψε το αδούλωτο φρόνημα του συριακού λαού.

Προσπάθειες φίμωσης και εκφοβισμού στο ΑΠΘ

Ανοιχτή επιστολή του ΑΠΘ για την εισαγγελική παρέμβαση

Θεσσαλονίκη
Για προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης κάνουν λόγω οι πανεπιστημιακές αρχές του ΑΠΘ σε ανοιχτή επιστολή με αφορμή την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε, λόγω της άρνησης της διοίκησης του Ιδρύματος να αποστείλει τα ονόματα των προς διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων.
Οι τρεις αναπληρωτές πρυτάνεις, οι κοσμήτορες των 11 Σχολών και οι πρόεδροι των τμημάτων σπουδών του ΑΠΘ, οι οποίοι υπογράφουν την ανοιχτή επιστολή εκφράζουν την αμέριστη υποστήριξή τους στον πρύτανη και τα στελέχη διοίκησης του ΑΠΘ, «που κατέβαλαν και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την προάσπιση της ομαλής λειτουργίας του πανεπιστημίου».

”Ελληνικός” Χρυσός Α.Ε. : Η αλήθεια

Eldorado Gold,ΣΚΟΥΡΙΕΣ,ΙΕΡΙΣΣΟΣ Διαβάστε προσεκτικά πώς θα ζούμε στη Μακεδονία και τη Θράκη σε λίγα χρόνια. Δεν είναι εικασίες, είναι πραγματικότητα, τεκμηριωμένη από τη μελέτη που κατέθεσε η ΙΔΙΑ η εταιρία.
Την παρουσίασε σε ομιλία του ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Λαζαρίδης (πιο κάτω δίνω και το link), παρουσία πολλών καθηγητών και επιστημόνων:
Για την τζάμπα “επένδυση” των “Καναδών”:
Ενώ η αγοράστρια εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» έδωσε μόλις 11.000.000 ευρώ για να αγοράσει από το Ελληνικό Δημόσιο ένα τεράστιο κομμάτι της Χαλκιδικής, η χρηματιστηριακή της αξία έχει ανέβει από την αγορά αυτή σε 2,5 ΔΙΣ! 
Τα εκτιμώμενα μεταλλεύματα είναι 15-20 ΔΙΣ! Ενώ το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ επί των μεταλλευμάτων. ΜΗΔΕΝ τοις εκατό!!! (0%). ΜΗΔΕΝ χρυσός λοιπόν…
Η Ευρωπαϊκή επιτροπή διαπίστωσε ότι το τίμημα ήταν εξαιρετικά χαμηλό (European Commission Decision IR/11/216) και κάλεσε την εταιρία να πληρώσει ΠΡΟΣΤΙΜΟ 15,34 εκατ. στο ελληνικό δημόσιο. Το καταπληκτικό και πρωτάκουστο: αντί να προσφύγει η εταιρία για άρση του προστίμου, προσέφυγε ή ίδια η κυβέρνηση εναντίον της απόφασης αυτής! Τόσος πόνος για την εταιρία, ή τόσο πολύ μας περίσσευαν τα 15,34 εκατομμύρια ευρώ;
Εδόθη από τους Καναδούς στον Μπόμπολα 5%, για να κινεί τα νήματα στο τηλεοπτικό και πολιτικό σάπιο κατεστημένο.
Όσο για την ανάπτυξη, διαβάστε τα παρακάτω:
Η περιοχή σε λίγα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ από την σκόνη με τα βαρέα μέταλλα η οποία θα καταστρέψει κάθε ζωή και υγεία σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων, με πρώτη τη Θεσσαλονίκη.
Η καταστροφή θα είναι τεράστια, γιατί ο τρόπος εξόρυξης θα είναι πλέον ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ. Δεν μιλάμε πια για υπόγεια ορυχεία. Θα δημιουργηθεί κρατήρας πλάτους 700 μέτρων και βάθους 220.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο προδοσίας του Ελληνικού λαού, ολοκληρώνεται με την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της εταιρίας ότι θα αθωωθεί με ΝΟΜΟ(!) για την επερχόμενη βιβλική καταστροφήΣτον νόμο 3220/2004 – ΦΕΚ 15Α/28.1.2004 στη σελίδα 349 αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι:
«η αγοράστρια δεν έχει υποχρέωση και ευθύνη για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος εν γένει ή απορρέουσα από τον Μεταλλευτικό κώδικα, τον Κ.Μ.Λ.Ε., την Κ.Υ.Α. περιβαλλοντολογικών όρων, τις εγκρίσεις τεχνικών μελετών και τις λοιπές εν γένει διοικητικές πράξεις, εγκρίσεις ή άδειες μετά από την αναστροφή της πώλησης σύμφωνα με το άρθρο 4 της παρούσης»
Αν είναι δυνατόν! Να θεσμοθετεί το Κράτος την καταστροφή του περιβάλλοντος, την οποία προστατεύει το Σύνταγμα!
Πρέπει όλοι μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει αυτή η καταστροφή.
Για να γίνετε εθελοντές, κατ αρχήν υπογράψτε εδώ:
Για ολόκληρη την ομιλία του καθηγητού κ. Λαζαρίδη δείτε εδώ
Διαβάστε ολόκληρο το ΦΕΚ 15Α/28.1.2004
 Στον νόμο 3220/2004 – ΦΕΚ 15Α/28.1.2004

Θα ξεκινήσουν 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Φόβοι ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να χτυπήσει το Ιράν! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/g-pagkosmio-polemo.html#ixzz2iBMHPpMIΦόβους εκφράζουν Αμερικανοί αξιωματούχοι του Πενταγώνου αναφορικά με την πρόθεση του Ισραήλ να βομβαρδίσει τελικά το Ιράν μόνο του χωρίς από τη στιγμή που βλέπει πως δεν μπορεί να ελπίζει σε βοήθεια από τις ΗΠΑ. 

ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΗΣ. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/apokryfistika-adyta-twn-megalwn-panepistimiwn.html#ixzz2iBKbr7eSΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ harvard
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ harvard
                                                                                                   Bρυξέλλες Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π
    « To Harvard ένας μύθος!»Αναφωνεί η Le monde.Το 2011 ήταν επικεφαλής της κατάταξης της Shanghaï. 44 βραβευμένοι με Nobel, 46 με Pulitzer και 8 πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν απόφοιτοι του.Αλλά πίσω από την απαστράπτουσα βιτρίνα καιροφυλακτούν τα αποκρυφιστικά άδυτα ,τα κλειστά κλαμπ , οι μυητικές τελετουργίες.
     Με άρθρο του που φέρει τον καυστικό τίτλο «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ Harvard »o Nouvel Observateur (12-10-2013)παραβιάζει τα ανομολόγητα μυστικά:εκλεκτισμός, δοκιμασίες και μυητικές τελετουργίες.Επικαλείται το βιβλίο "La face cachée de Harvard", (Το κρυμμένο πρόσωπο του Harvard) της γαλλίδας κοινωνιολόγου Stéphanie Grousset-Charrière που διηγείται πως οι μυστικές εταιρείες διαμορφώνουν μια ελίτ στο εσωτερικό της ελίτ.

«Οι ναύαρχοι είχαμε πει ΟΧΙ στη συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια» - Κείμενο βόμβα ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/oi-nauarxoi-eixame-pei-oxi-sti-symfonia.html#ixzz2iBJstsDaoi-nauarxoi-eixame-pei-oxi-sti-symfonia

Το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και η σύμβαση που υπογράφτηκε για “την σωτηρία” τους το 2010 επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν “βάλει φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό. Ο Τσίπρας ζήτησε εξεταστική επιτροπή και ο Βενιζέλος απάντησε οργισμενα όχι μόνο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο Onalert είχε μιλήσει ο υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος και είχε αποκαλύψει τις πιέσεις που δεχόταν το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο για να λάβει αποφάσεις που οδηγούσαν στην γρήγορη συμφωνία με τον Ισκαντάρ Σάφα. Ο κ.Φενέκος αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών έγραψε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο για τα θέμα των ναυπηγείων και των υποβρυχίων:

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NEW YORK TIMES: ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!


ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

Από τα μεγαλύτερα αφιερώματα που έχει κάνει ποτέ η εφημερίδα για Ελληνικό θέμα, καλύπτει τρεις (3) σελίδες στον δικτυακό τόπο των ΝΥΤ!

Μήνυση για το σκάνδαλο της ΛΑΡΚΟ κατέθεσαν Μακρή, Κουϊκ και Καπερνάρος.

Larko,ΛΑΡΚΟ Οι κ.κ. Βασίλειος Καπερνάρος, Τέρενς Νικόλαος Κουίκ και Ραχήλ Μακρή Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνυπέγραψαν την με αριθμό πρωτοκόλλου 6984/26-9-2013 Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα γεγονότα που υπέπεσαν στην αντίληψη τους κατά την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων.

Συλλήψεις μαθητών για κατάληψη σχολείου στην Ηγουμενίτσα.

kanapes blog ο καναπες σου η συνενοχή σου
Δέκα μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν μέσα στο σχολείο, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι διευθύντριες του ΕΠΑΛ και του ΙΕΚ, που συστεγάζονται στο εν λόγω κτήριο.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ > Φοβερή ανακάλυψη: Βρήκαν μουσείο όπλων που είχε επισκεφθεί και ο Κ.Παπούλιας!


"Κανένα αυτόματο τυφέκιο εφόδου ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και
κανένα αυτόματο τυφέκιο G-3 δεν βρέθηκε στις έρευνες που κάνουμε μέχρι τώρα. Στο σπίτι του Πάλλη βρέθηκαν ορισμένα κυνηγετικά όπλα Molot και Saiga ορισμένα από τα οποία είναι αντίγραφα των AK-47, αλλά δεν παύουν να είναι κυνηγετικά. Για όλα υπήρχαν νόμιμες άδειες από την αστυνομία. Το ίδιο ισχύει και για τα όπλα που βρέθηκαν στα κοντέϊνερ και ήταν της συλλογής του Πάλλη".

Αναρχοκαπιταλισμός: Η νέα φεουδαρχία των αγορών

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, νεοφιλελε, Neofileleftheros, neoliberal Του Πέτρου Αργυρίου (agriazwa.blogspot.com)
Και αν σας έλεγα ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ο ακροδεξιός διώκτης των άκρων, είναικαι αναρχικός;
Ότι ο αυτοανακηρυσσόμενος «Κεϋνσιανός» Γιάννης Στουρνάρας υπηρετεί ένα ασύμβατο μίγμα οικονομικού αναρχισμού και δημοσιονομικής πειθαρχίας;
Και όμως.
Οι πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στις χώρες της Λατινικής Αμερικής μέσω πραξικοπημάτων έναντι δημοκρατικά εκλεγμένων αριστερών κυβερνήσεων μετά τη δεκαετία τη 1950 έχουν στο θεωρητικό τους πυρήνα την αναρχία.
Όχι την αναρχία που μπορείτε να φανταστείτε βασισμένη στον κοινωνικό αναρχισμό. Την αναρχία των αγορών, την ασυδοσία δηλαδή του μεγάλου κεφαλαίου.

Τώρα αρπάζουν και τις καταθέσεις !

koyrema1382024517 Γράφει η Μιχαλού
H Κυβέρνηση – σκιά ολοκλήρωσε το έργο  της υποδούλωσης των ανθρώπων… Αυτό ο Στουρνάρας το κατάφερε με τη δήμευση των περιουσιακών μας στοιχείων. Και μάλιστα τώρα, για να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σηκώσει κανένας κεφάλι, σκέφτεται να φορολογήσει οτιδήποτε μελλοντικό έσοδο μπορεί να έχει κάποιος από εμάς!!!
Την ίδια ώρα μαζί με το ΔΝΤ σχεδιάζουν την απαλλοτρίωση των καταθέσεων, ανεξαρτήτως ύψους και όχι μόνο για όσες υπερβαίνουν τα 100.000 €. Μάλιστα το ΔΝΤ τονίζει χαρακτηριστικά, ότι «η σημαντική επιδείνωση των δημοσίων οικονομικών σε πολλές χώρες, καθιστά απαραίτητη την υποχρεωτική εισφορά ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων (εισφορά κεφαλαίου).

Πρωθιερέας τεμένους ζητά από την κυβέρνηση να κάνει την Αγία Σοφία τζαμί

 
Πρωθιερέας τεμένους ζητά από την κυβέρνηση να κάνει την Αγία Σοφία τζαμί facebook share
O πρωθιερέας του τεμένους Σουλταναχμέτ (Μπλε Τζαμί) στην Κωνσταντινούπολη, ζήτησε από την τουρκική κυβέρνηση να επιτρέψει -κατά την διάρκεια των ισλαμικών εορτών- να λειτουργήσει η Αγία Σοφία ως τζαμί.

Τα στοιχεία συγκλονίζουν για τα δάνεια! Το 75% των στεγαστικών είναι "κόκκινα

 
Τα στοιχεία συγκλονίζουν για τα δάνεια! Το 75% των στεγαστικών είναι "κόκκινα" facebook share
Στο 75% έχουν εκτοξευθεί τα στεγαστικά δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών που βρίσκονται «στο κόκκινο», σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών της ΓΣΕΕ, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι οφειλές πιστωτικών καρτών που βρίσκονται σε καθυστέρηση φθάνουν το 15%, και των καταναλωτικών δάνειων -που πριν από δυόμισι χρόνια ήταν στο 10%- σήμερα έχουν εκτοξευθεί στο 65%.

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" Η ΒΟΛΗ των S-300 στις 11 Δεκεμβρίου


Στις 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη
βολή αποδοχής του αντιαεροπορικού συστήματος μακρού βεληνεκούς S-300PMU-1 της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με δήλωση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Süddeutsche Zeitung: Η Ε.Ε. ανέχεται την διαφθορά των Ελλήνων υπουργών

reforms-corruption diaploki διαπλοκή δαφθορα εκμαυλισμός Δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου αναφέρεται σε περιπτώσεις διασπάθισης ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Ελλάδα.Με τίτλο «Ωρομίσθιο 610 ευρώ» σημειώνει ότι «δημόσιος υπάλληλος στην Αθήνα στηλιτεύει τη διασπάθιση χρημάτων ευρωπαϊκής βοήθειας – ωστόσο οι Βρυξέλλες κωφεύουν».

H FERROSTAAL ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ > Τα έγγραφα που "καίνε" τον Ε.Βενιζέλο για την σύμβαση των υποβρυχίων


Διαψεύδουν απόλυτα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό
Εξωτερικών, πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο τα γεγονότα σε ότι αφορά τα έργα και τις ημέρες του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214.
Oι Γερμανοί της ναυπηγού εταιρείας TKMS ψεύδονταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας το γνώριζε ότι ψεύδονταν όταν διαβεβαίωναν ότι «Η Ferrostaal (σ.σ. η εταιρεία που δίνει τις μίζες στο πρόγραμμα των υποβρυχίων) δεν έχει καμία σχέση με τη νέα σύμβαση που υπογράψαμε με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Ε.Βενιζέλου και η όποια σχέση της με την TKMS σταματάει το 2005». 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑΑΘΗΝΑ 20-10-2013.

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ, ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΙΧΕ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ. ΝΑ ΖΕΙ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ» ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΠΟΛΕΜΑΜΕ, ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 http://www.youtube.com/watch?v=GaZRWdsKpAs&feature=colike

Κίνημα "ΟΧΙ" στην ΚΟ της ΝΔ για τα νέα μέτρα εξαθλίωσης - Στο όριο η κυβέρνηση


Σαφή μηνύματα στέλνουν στην κυβέρνηση οι βουλευτες της ΝΔ
ότι δεν πρέπει να υπερψηφίσουν νέα μέτρα οπότε "ας κόψει το λαιμό του o Στουρνάρας" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς σε συνεργάτη του defencenet.gr.
Πριν λίγο ο βουλευτής της ΝΔ,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...