Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ομάδα σκληροπυρηνικών Αλβανών φοιτητών

Όποτε η δικαιοσύνη πάει να τυλίξει τον Σημίτη, νάσου τα παραμυθάκια για προεδρίες του ΟΗΕ, προεδρίες της Ελλάδας, ελιές και βότανα…


Το κλασσικό παραμύθι που ξερνούν οι διαπλεκόμενοι, όποτε ο καταστροφέας έρχεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Η υπόθεση Τσουκάτου κρατιέται στο συρτάρι γιατί απλούστατα δεν θα πάει φυλακή ο Τσουκάτος, αλλά ο Σημίτης. Οι αποκαλύψεις για τα εγκλήματα Παπαντωνίου, θα οδηγήσουν στον Σημίτη.

ΛΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ….. (Προσοχη, ακολουθούν σκληρές εικόνες)
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle 23.10.2013 «οι ένοπλες οργανώσεις των τζιχαιστών στοχοποιούν όλο και περισσότερο τις χριστιανικές κοινότητες και το φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο»

Ύποπτη απόπειρα δολοφονίας (;) του Βίκτωρα Ρέστη


Όπως διαβάσαμε στο «http://www.iefimerida.gr», την ώρα που ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης προαυλιζόταν, δέχτηκε επίθεση

Οι 5 προβλέψεις του «προφήτη» Στουρνάρα …που πέφτει έξω στα πάντα!


Πριν από οκτώ μόλις μήνες ο Γ. Στουρνάρας έκανε πανηγυρικές προβλέψεις για αλλαγή του οικονομικού και κοινωνικού κλίματος «από τον Οκτώβριο», που όμως διαψεύστηκαν όλες παταγωδώς. Εχουν συμβεί τα εντελώς αντίθετα από όσα προεξοφλούσε ο υπουργός Οικονομικών.

Τι είμαστε τελικά; Δεξιοί, Αριστεροί ή Φασίστες;


Μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και κυρίως μετά τον εμφύλιο, γίναμε μια βαθιά διχασμένη κοινωνία. Και αυτός ο διχασμός είναι πρώτιστα μέσα μας. Μέσα στον καθένα μας. Έχουμε αριστερή ψυχή αλλά δεξιό σώμα.
Η ηττημένη αλλά ελκυστική αριστερή ιδεολογία έγινε απωθημένο στο υποσυνείδητό μας. Έτσι κυριάρχησε στην πνευματική ηγεσία της χώρας και στην ψυχή μας.

«Κωδικός 34»


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Στην Εγνατία Οδό μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης κινούνται αρκετά αυτοκίνητα, ιδίως τα  Σαββατοκύριακα. Τίποτα το παράδοξο, ώσπου να μπορέσεις να διακρίνεις τις πινακίδες κυκλοφορίας. Το μεγαλύτερο ποσοστό έχει εμπρός τον κωδικό «34» και είναι πινακίδες ξένου κράτους.
 
Στα ξενοδοχεία, τις ταβέρνες, στα νυκτερινά μαγαζιά παντού οι ίδιες πινακίδες κυκλοφορίας. Εύλογο το να ρωτήσεις, τι συμβαίνει. Η απάντηση των κατοίκων απλή:
είναι Τούρκοι τουρίστες από την Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι ταξιδεύουν έως τις πόλεις μας της Θράκης, για διακοπές, αφού οι τιμές είναι πολύ πιο συμφέρουσες. Ο δε κωδικός «34» σηματοδοτεί την Κωνσταντινούπολη.
Αν συνδυάσουμε την οικονομική εξαθλίωση που μας έχουν επιβάλλει, με το άδειασμα από κατοίκους των παραμεθορίων χωριών μας, με το ότι η μόνη αστυνομική παρουσία έγκειται στο κλείσιμο της Εγνατίας Οδού με κάτι παλαιές σαμπρέλες, ώστε να περάσεις μέσω ενός χώρου σταθμεύσεως και με ένα φακό ... να υποστείς έλεγχο, για το αν μεταφέρεις λαθρομετανάστες και με την λειτουργία του προξενείου, είναι εύκολο να καταλάβουμε, ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει και όπως θέλει. Όλα φωτογραφίζονται, όλα βιντεοσκοπούνται και όλα πωλούνται ανεξέλεγκτα στον βωμό του χρήματος.
Η πολιτεία προφανώς πιστεύει και έχει ποντάρει στο φρόνημα των κατοίκων – πάντα υπάρχουν και οι Εφιάλτες - και ατάραχη συνεχίζει τον αθηναϊκό της ύπνο, σίγουρη για όλα. Το μόνο που απομένει, είναι να την ξυπνήσουμε μια και καλή!
dialogoi

Ἔλα βρὲ ἄτιμε νὰ κατεβάσῃς καὶ τὴν δική μου σημαία!


Ἔλα βρὲ ἄτιμε νὰ κατεβάσῃς καὶ τὴν δική μου σημαία!2Ἔλα βρὲ ἄτιμε… Ἔλα καὶ στὸ δικό μου σπίτι. Ἔλα τώρα…
Ἔλα νὰ κατεβάσῃς τὴν σημαία ποὺ τίμησαν τόσοι καὶ τόσοι ἀθάνατοι ἥρωες!
Ἔλα βρὲ ἄτιμε… Ἔλα βρὲ ξεφτιλισμένε πραιτωριανέ…
Ἔλα νὰ μοῦ ἀποδείξῃς πὼς παραμένεις τὸ χειρότερο εἶδος ποὺ γέννησε ἡ βρωμιά…
Ἔλα βρὲ ἄτιμε… Ἔλα… Σὲ περιμένω…
Ἔλα… Ἀκόμη κι ἐὰν μοῦ ἁρπάξῃς τὴν σημαία θὰ ἀνεβάσω ἄλλην…
Ἀκόμη κι ἐὰν μὲ φυλακίσῃς θὰ ἀνεβάσουν ἄλλην τὰ παιδιά μου…
Ἀκόμη κι ἐὰν φυλακίσῃς κι αὐτὰ θὰ ἔχῃς κάνῃ ὅλους μου τοὺς γείτονες, ὅλη μου τὴν πολιτεία, ὅλη μου τὴν χώρα σημαιοφόρους. Ἀπό αὐτούς ὅλους πῶς θά τήν ἁρπάξῃς τήν σημαία βρέ ἄτιμε;

1940 - ΟΧΙ σε όλα! 2010- ΝΑΙ σε όλα! 2013- Πάρτε τα όλα η φύγετε τώρα...; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/1940-oxi-se-ola.html#ixzz2ioteOhBq
Πολλές φορές η επικεφαλίδα είναι από μόνη της κείμενο, δίχως να χρειάζονται  περισσότερα λόγια.  Όμως θα επιμείνουμε στην ιστορική λέξη ΟΧΙ  του έπους του 40  που μπορεί να μας φιλοτιμήσει όψιμα να ξυπνήσουμε από τον πνευματικό ¨¨αεροψεκασμό¨¨ της σημερινής ακηδίας μας. Από εμάς εξαρτάται αν το ΟΧΙ του 40  θα είναι και το τελευταίο ΟΧΙ που είπε η Ρωμαίικη Ράτσα.

ΘΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ;
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Θερμό επεισόδιο μεταξύ των πλοίων της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησίδων Ίμια και της Λέρου, έγινε στις 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, «Doğu Haberajansı», (πρακτορείο ειδήσεων Ανατολία).

Στουρνάρας: Όλες οι χώρες που είναι σε μνημόνιο θα είναι σε αυξημένη επιτήρηση


Τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε η δήλωση Βόμβα του Όλι Ρεν για την Ελλάδα επιχείρησε να διασκεδάσει (ανεπιτυχώς) ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο Όλι Ρεν υπογράμμισε ότι δεν ξέρει πότε η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο, καθώς πρέπει πρώτα να αποπληρώσει το 75% των δανείων που έχει λάβει.

Το αδιέξοδο των μνημονίων και η κατάρρευση της κυβέρνησης


Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος - Οι τελευταίες εξελίξεις και εν όψει των νέων επικείμενων μέτρων «για την πατρίδα» που εκβιαστικά αξιώνει η δυσώνυμη τρόικα, πείθουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο για τον αδιέξοδο δρόμο της «μετρολογίας» στον οποίο εκών άκων έχει συρθεί απο τις παραλυμένες πολιτικές του ηγεσίες, ο ελληνικός λαός. Αυστηρά προσηλωμένος στους δανειστές ο άλλοτε κήνσορας του αντιμνημονιακού αγώνα Αντώνης Σαμαράς, με σθένος ζητά, απαρέγκλιτη εφαρμογή των Μνημονίων, με νέα φρέσκα μέτρα, αλλά και νέο σωτήριο μνημόνιο, προκειμένου να επιτευχθεί η βιωσιμότητα του χρέους και να αποσοβηθεί κατά την κρίση του, η κατάρρευση της ήδη ημιθανούς εθνικής μας οικονομίας.

"Σφάζουν" τους εργαζόμενους στα... πόδια τρόικας & επιχειρηματικών συμφερόντων


Κατάργηση του ορίου των απολύσεων για τις μεγάλες επιχειρήσεις που είναι στο 5% και πλήρης απελευθέρωση τους, ζητάει η τρόικα και τα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα και η κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να θυσιάσει στο βωμό του μνημονίου ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα των πολιτών.

Ανοικτή επιστολή Χρυσής Αυγής προς τον πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων


Κατά την ψηφοφορία της 22ας Οκτωβρίου το προεδρείο δρώντας πραξικοπηματικά δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Νικολάου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Ιωάννη Λαγού. Σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής (άρθρο 72) κατά τις ψηφοφορίες το προεδρείο υποχρεούται να εκφωνεί τα ονόματα όλων των βουλευτών. Στην προκείμενη περίπτωση ο κανονισμός παραβιάστηκε βάναυσα.

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ > Η επιστροφή του Κώστα Καραμανλή: "Δεν ψηφίζω νέα μέτρα εξαθλίωσης"


Για πρώτη φορά μετά το 2009 οπότε και αποχώρησε από την ηγεσία αρχικά της χώρας και εν συνεχεία του κόμματός του, ο Κώστας Καραμανλής προχωρά σε μια κρίσιμη πολιτικά, στιγμή σε παρέμβαση στο πολιτικό γίγνεσθαι με αφορμή τα νέα μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών που ετοιμάζεται να λάβει η κυβέρνηση κατ'εντολήν της τρόϊκα.

Επίθεση αλβανών με μαχαίρι στον προφυλακισμένο Βίκτωρα Ρέστη -Τραυμάτισαν αρχιφύλακα


Την ώρα που ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης προαυλιζόταν δέχτηκε επίθεση αλβανών κρατουμένων με μαχαίρι. Η επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε στα πλαίσια των εκβιασμών που γίνονται στις φυλακές εναντίον εύπορων κρατουμένων.

Αλβανός πρωθυπουργός: Μόνοι οι ηλίθιοι μιλούν για κοινή επίσκεψη με Ερντογάν


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σχολίασε τις επικριτικές φωνές κατά την τελευταία επίσκεψή του  μαζί με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ερντογάν, στο Κοσσυφοπέδιο.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή ‘Tonight’ του Oral News, όταν ο Ράμα ρωτήθηκε για την κριτική ότι ο Ερντογάν δρομολογεί κάτι επικίνδυνο για την περιοχή, δήλωσε:

Παράδεισος λαθρεμπόρων η Ελλάδα


 
Το 1.000.000 λαθραία τσιγάρα που κατέσχεσε χθες ο ΣΔΟΕ στο λιμάνι του Πειραιά (που σημαίνει διαφυγόντες δασμοί για την Ελλάδα 3,5 εκατ. ευρώ) αποκαλύπτουν το μέγεθος της «τρύπας» που υπάρχει στη χώρα μας για την εισαγωγή λαθραίων προϊόντων, καθιστώντας την έτσι, παγκόσμια, έναν παράδεισο λαθρεμπόρων.

Πυρηνικοί πύραυλοι στην Βουλγαρία στόχευαν την Ελλάδα


Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις πρώην Σοβιετικών στρατιωτικών που υπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στην Βουλγαρία σε μια μυστική στρατιωτική βάση. «Τα Βαλκάνια - μια αποπυρηνικοποιημένη ζώνη;».

Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣΑΘΗΝΑ 27-10-2013.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δύο 14χρονοι αθίγγανοι βίασαν 5χρονο αγοράκι στη Λάρισα..Για βιασμό ενός πεντάχρονου αγοριού συνελήφθησαν στη Λάρισα δύο 14χρονοι αθίγγανοι.

Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθη η 33χρονη μητέρα του ενός δράστη ενώ αναζητείται ο πατέρας του καθώς και οι γονείς του δεύτερου δράστη.

Σερβία: Ο Ερντογάν ονειρεύεται την Οθωμανική Αυτοκρατορία


«Ενώ στους  Σέρβους πολιτικούς απαγορεύεται η είσοδος στο Κοσσυφοπέδιο, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  παρουσία του Χασίμ Θάτσι, δήλωσε στην κεντρική πλατεία της Πριζρένης,  ότι το Κοσσυφοπεδίο είναι τουρκικό» , γράφει σήμερα η σερβική εφημερίδα «Βέτσερνε Νόβοστι» - ‘εσπερινές ειδήσεις’.

Συνεχείς επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της ΑθήναςΜία ακόμη «σκούπα» στην πρωτεύουσα..

Σαρώνουν το κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικοί προκειμένου να πατάξουν την εγκληματικότητα που επικρατεί στην περιοχή.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Εύχομαι ο Θεός να αναπαυει την ψυχή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ».Παναγιώτατος Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Οικουμενικός Πατριαρχης Κωνσταντινουπόλεως.
Εύχομαι ο Θεός ν αναπαύει την ψυχή του πατέρα της εθνοκάθαρσης των χριστιανών της Μικράς Ασίας, του στυγνού δικτάτορα που κατέσφαξε εκατομύρια Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Κούρδων και Τούρκων αντιφρονούντων.
Του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που σήμερα στην ίδια την Τουρκία αποκαλύπτεται ότι ήταν ένας διεστραμμένος αμφίβολου φύλου δικτάτορας και ένας αδίστακτος μέθυσος. Αλήθεια τι θα αισθανόσασταν αν μαθαίνατε ότι ο αρχιραβίνος εύχονταν ο Θεός να αναπαύει την… ψυχή του Χίτλερ ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...