Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Από τον πανάξιο ιεράρχη Νικόλαο. ΕΥΓΕ


Ο τίμιος, άξιος και πατριώτης παπάς, δείχνει ότι η Ελλάδα έχει χρυσές εφεδρείες. Το μήνυμα του πρέπει να διαβαστεί σε κάθε Έλληνα.

Του Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικῆς Νικολάου
28 Ὀκτωβρίου 2013

Σήμερα γιορτάζουμε μιὰ μέρα δόξας τῆς ἱστορίας μας, μιὰ μέρα πανηγυρικῆς ἀπόδειξης τῆς ἡρωικῆς ἑλληνικῆς ψυχῆς μας. Ὅλοι οἱ τότε ἰσχυροί, Γερμανοὶ καὶ Ἰταλοί, ἐναντίον μας. Οἱ γονεῖς μας φτωχοί, μικροί, ἀδύνατοι. Δυνατοὶ ὅμως στὴν ψυχή, μεγάλοι στὰ ὁράματα, πλούσιοι σὲ ἰδανικά.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ KUCOVA/BERAT > ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΡΙΚΗ ΒΑΣΗ KUCOVA/BERAT ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΕΡΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑ/ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΒΑΣΑΝ.

*Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ Ή ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ.
*ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΙ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΙG-17 KAI MIG-19 ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΟΤΕ 4030 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΜΗΝΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ.Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΝ-ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 3000Μ.
*Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ -ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΕΝΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ-ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ-ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ -Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΜΕΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ, ΣΤΟ ΔΥΡΑΧΧΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΑΣΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΒΑΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.
*ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ KUCOVA/BERAT-LAKV ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΔ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ….ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η 8Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ/ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Ή ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….Ή ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ….ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ…
*Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΣ/ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2010/ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ-ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΓΓΥΤΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ …ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ…….ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΩ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ….
*ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΙ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΙΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΚΡΟΑΤΙΑΣ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ISAF/NATO ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ KUCOVA/BERAT.ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ….ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΧΡΗΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΛΠ.Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 3 ΣΥΜΜΑΧΩ ΚΡΑΤΩΝ/ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΓΚΛΑΤΣΙΝΕΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ-ΥΠΕΡΚΑΥΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

drougos

Η εξήγηση για την άρνησή μας, για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τις μυστικές εταιρίες και αυτά που έρχονται!


του Ιωάν. Αθ. Μπαλτζώη - Όταν κάποιος προσπαθήσει να μιλήσει για κάποια πράγματα, που δεν είναι τόσο γνωστά, η για κάποια άλλα που έχει ακούσει ή διαβάσει και αφορούν τις μελλοντικές εξελίξεις της ανθρωπότητας, συνήθως θα αντιμετωπίσει  από το περιβάλλον του, φίλους, συναδέλφους ή και ακόμη συγγενείς, άρνηση να τα δεχτούν, ειρωνεία και ακόμη και επιθετικότητα.

Παρακολουθήσεις και ελευθερίες


Του Νίκου Ξυδάκη Η χρήση υλικού παρακολούθησης ως αποδεικτικoύ υλικού σε δικογραφίες πυκνώνει και μαζί πυκνώνουν οι ανησυχίες. Είναι άγνωστο ακόμη αν όλες οι παρακολουθήσεις τηλεπικοινωνιών έχουν εισαγγελική εντολή για άρση του προσωπικού απορρήτου. Είναι άγνωστο επίσης με ποιες διαδικασίες διασφαλίζεται ότι το ψηφιακό υλικό θα καταλήξει μόνο στους δικαστές και δεν θα διαρρεύσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Γ. Παπασημάκης για τις Ελληνικές μειονότητες

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΟΧΙ στη νέα σκλαβιά, ΟΧΙ στη νέα κατοχή[Η φωτογραφία εστάλη στη σελίδα μας από τον κ.Όθωνα Δρακάτο. Η λήψη της έγινε το Φεβρουάριο του 2013 στο Σύνταγμα στη γιορτή του προφήτη Μωάμεθ.]

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος
Κρούομεν το κώδωνα του κινδύνου για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Οι φωτογραφίες και τα video που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ΜΜΕ, κάνουν τους Έλληνες να τρομάζουν για τα γεγονότα που θα βιώσει ο Έλληνας στο μέλλον. Οι πολιτικοί, και η Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή που θα ζήσουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους στο λίαν προσεχές μέλλον. Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις. Βλέπε τα γεγονότα λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, περιοχή Σικελίας, νήσου Λαμπεδούσας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει νομοθεσία που να ορίζει ποσόστωση λαθρομεταναστών-μεταναστών σε αναλογία με τους γηγενείς.
Η Ν.Τ.Π. βασιζόμενη στη μη ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, επέβαλλαν τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους δικούς τους στόχους & σκοπούς.
Ισχύει ο εκάστοτε κατά τόπους και κράτη, μεταναστευτικός νόμος.
Οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν κάνει νόμους «με το τσουβάλι» λέει ο λαός, ένα νόμο για ποσόστωση των παράνομων μεταναστών δεν ξέρουν να κάνουν, για να προστατέψουν τον Ελληνισμό!!!

Η βοή των πλησιαζόντων γεγονότων


«Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον». Εκεί κλεισμένος ο Αντώνης μέσα στον κήπο των Χρυσανθέμων, δεν ακούει την βοή των πλησιαζόντων γεγονότων. Είπα να αναπνεύσω ιώδιο περπατώντας καμιά ώρα παραλιακά στην Βάρκιζα. Είναι ο κόσμος μου, αυτό το θεσπέσιο μέρος. Εδώ ζω το τελευταίο τέταρτο του αιώνα. Μια ώρα προγραμμάτισα, έγιναν έξη. Συνάντησα φίλους, κάθισα στους συλλόγους εκεί στο λιμανάκι, μετά μου φώναξαν για ένα ποτό σε παρακείμενο καφέ και μέχρι να πάω και να έλθω από την πλαζ μέχρι την άλλη άκρη, μίλησα με δεκάδες φίλους, γνωστούς και άλλους που τους συνόδευαν. Αποτυπώνω μερικά που άκουσα.
            Όλοι –μα κυριολεκτικά όλοι– λέγανε τα ίδια ή παρόμοια. Αίσθηση ήττας, απογοήτευση, απόγνωση, αγωνία για το αβέβαια μέλλον, το δικό τους και των παιδιών τους. Ψυχική εξουθένωση, αίσθηση απώλειας της ελευθερίας και αίσθηση ταπείνωσης του πνεύματος. Για όποιον κατανοεί τι σημαίνει ταπείνωση του πνεύματος είναι το ισοδύναμο του θανάτου για τον άνθρωπο και του συλλογικού θανάτου για τα έθνη.

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 Τι είναι η πατρίδα μας;


ωάννης Μεταξάς: Αθάνατος στην Ιστορία - Θαμμένος από τους Ιστορικούς των ΜΜΕ και τους Πολιτικούς μας!


Ιωαννης Μεταξας: Ιερος & Αθανατος στην Ιστορια - Περιφρονημενος & Συκοφαντημενος από τους " Ιστορικους" των ΜΜΕ και τους Πολιτικους μας!

Από τον Ιάσωνα 

«Ας ειμεθα τιμιοι απεναντι της Ιστοριας... Το μεγα ΟΧΙ ειναι πραξις του Ι. Μεταξα.» 
 Π.Κανελλοπουλος

Γνωριζοντας τον Ιωαννη Μεταξα 
από δηλωσεις των πολεμιων του..

1. Παναγιωτης Κανελοπουλος

“Πρεπει να ειμεθα χωρις αλλο ευγνωμονες εις τον Ι. Μεταξα, διοτι... ειπε ολομοναχος, εις το σκοταδι της Νυχτας το μεγα ΟΧΙ. Λεγουν, οσοι αντικρυζουν με εμπαθεια και αυτα τα γεγονοτα της ιστοριας, οτι το οχι δεν το ειπε ο Μεταξας αλλα ο ελληνικος λαος. Ναι το ειπε ο Ελληνικος Λαος, αλλα αφου το ειχεν πη ο Μεταξας. Εαν ο Μεταξας ελεγε ΝΑΙ, πως θα ελεγε το ΟΧΙ ο Ελληνικος λαος, αφου θα ξυπνουσε αργοτερα? Θα το ελεγε βεβαια μεσα του, θα το εξεδηλωνε εμπρακτα οταν θα ωργανωνε μυστικα τη αντιστασι αλλα η Αλβανικη εποποιια δεν θα εγραφετο ποτε. Ας ειμεθα τιμιοι απεναντι της Ιστοριας. Το μεγα ΟΧΙ ειναι πραξις του Ι.Μεταξα.»

Αποκάλυψις βόμβα: Ο Μάρξ ήτο κρυφός ταλμουδιστής και σατανιστής! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/apookalypsh-vomva-marx-talmoudistis-kai-satanistis.html#ixzz2iur7Iqkp
ΜΕΧΡΙ τώρα γνωρίζαμε τὸν ἐγκέφαλο τῆς μαρξιστικῆς ἰδεολογίας, Κὰρλ Μὰρξ ὡς σφοδρὸ ἀθεϊστή, ὁ ὁποῖος εἶπε τὸ πασίγνωστο: «ἡ θρησκεία εἶναι τὸ ὄπιο τῶν λαῶν». Τώρα μάθαμε πώς, ἂν καὶ εἶχε βαπτισθεῖ «καθολικός», διατήρησε κρυφὰ τὴν πίστη του στὴν ἰουδαϊκὴ θρησκεία καὶ μάλιστα στὸνταλμουδισμό, ὁ ὁποῖος εἶχε ἐπιδράσει βαθύτατα στὸ φιλοσοφικὸ καὶ συγγραφικό του ἔργο! Ὁ ἰουδαϊσμός, ἄλλωστε, ἦταν ἡ θρησκεία τῶν ἐξ αἵματος ἑβραίων προγόνων του καὶ ἀποτέλεσε καὶ τὴ δική του θρησκεία, τὴν ὁποία σε- βόταν καὶ καλλιεργοῦσε κρυφὰ σὲ ὅλη του τὴ ζωή! Συνεπῶς «ὄπιο τῶν λαῶν» ἦταν οἱ ἄλλες θρησκεῖες καὶ ἰδιαίτερα ὁ Χριστιανισμός, τὸν ὁποῖο μισοῦσε θανάσιμα.

Τεθωρακισμένα ,αυτοκινούμενα Πυροβόλα , Ελικόπτερα και Πύραυλοι ''ΧΩΚ΄΄στην... Παρέλαση ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/tethorakismena-autokinoumena-purobola-stis-parelaseis.html#ixzz2iuqdzI5T

Τεθωρακισμένα αυτοκινούμενα Πυροβόλα
 ''Συγκρότηση Μηχανοκίνητων Τμημάτων...Το Πρόγραμμα  της Παρέλασης ''
Την (Άρτα και τα Γιάννενα ) θα κατεβάσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος στην Μεγαλειώδη Παρέλαση των Μηχανοκίνητων Τμημάτων της Θεσσαλονίκης !

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ-ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ - Κυβέρνηση: Θα πάρει 32 νέα μέτρα για το 2014 ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/katarghsh-foroapallagwn-nees-perikopes-dapanwn-32-nea-metra-gia-to-2014.html#ixzz2iuqI4afW


 
Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» καταγράφει τα μέτρα τα οποία τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθούν να αλλάξουν την ονομασία τους και να τα "βαφτίσουν" "στοχευμένες παρεμβάσεις". Ουσιαστικά πρόκειται περί μιας νέας απίστευτης φορολογικής επιδρομής η οποία θα πραγματοποιηθεί είτε μέσω αύξησης της φορολογίας είτε μέσω κατάργησης των φοροαπαλλαγών συνεπικουρούμενη και από νέες περικοπές δαπανών και αλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Μαζεύουν υπογραφές κατά των πλειστηριασμών


 
Μια καμπάνια ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών ξεκινά το ΙΝΚΑ Θεσσαλίας λέγοντας «ναι στην παράταση της αναστολής τους για 3 χρόνια με τους όρους που ισχύουν!»
Όπως αναφέρουν στο σχετικό κείμενο-κάλεσμα προς τους Θεσσαλούς καταναλωτές «επειδή... δεν έχουν εκλείψει οι κοινωνικοί και οικονομικοί λόγοι που υπαγόρευσαν την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των πλειστηριασμών, αλλά αντίθετα έχουν επιδεινωθεί...

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ…


Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες στην Κρήτη. Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, στη “μαύρη” λίστα προστέθηκαν δύο ακόμη άνθρωποι οι οποίοι έβαλαν τέλος στη ζωή τους.
Χθες το βράδυ, στις Βουκολιές, μια 68χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Τη γυναίκα εντόπισε ο γιος της έξω από το σπίτι τους.

Παγκόσμιος σάλος με τις αμερικανικές παρακολουθήσεις ξένων ηγετών


Ο Έντουαρντ Σνόουντεν συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις της NSA βάζοντας σε τροχιά σοβαρής κρίσης τις σχέσεις Ευρώπης-ΗΠΑ.   
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Spiegel που επιβεβαιώθηκε και από άλλα διεθνή ΜΜΕ μέσα στην εβδομάδα, η NSA παρακολουθούσε το κινητό της Γερμανίδας Καγκελάριου, Άνγκελας Μέρκελ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ > «Κόψτε μισθούς, συντάξεις σε ΔΕΚΟ και αστυνομικούς - Κλείστε ΕΑΣ-ΕΛΒΟ»


Νέα μέτρα απαιτεί η Τρόικα, που θα περιλαμβάνουν, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αστυνομικών, κλείσιμο ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, κόψιμο στις παροχές υγείας (ουσιαστιά αντί για νοσοκομείο θα έχουμε αναρρωτήριο), κλέισιμο νοσοκομείων, κλείσιμο δομών του Δημοσίου ακόμα και υπουργείου!

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΩΝ > Επεισόδιο στα Ίμια: Τουρκικά περιπολικά επιτέθηκαν στην ελληνική Ακτοφυλακή


Σοβαρό επεισόδιο, στο όριο του θερμού, συνέβει χθες μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής στην θαλάσσια περιοχή των Ίμίων.
 Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν από τα ελληνικά ναυτικά παρατηρητήρια τουρκικά πολιτικά σκάφη να κατευθύνονται προς την περιοχή των βραχονησίδων Ιμίων.

Στρατηγική περικύκλωση: Αεροπορική βάση στη νότια Αλβανία αποκτά η Τουρκία!


Η αλβανική κυβέρνηση ενέκρινε την Παρασκευή, στρατιωτική-οικονομική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Αλβανίας και της Τουρκίας στην οποία περιλαμβάνεται ο εκσυγχρονισμός από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας του στρατιωτικού αεροδρομίου της Κούτσοβας, ενός από τα τρία στρατιωτικά αεροδρόμια που διαθέτει η Αλβανία στην κεντρική-νότια περιοχή της χώρας.

Πολεμικά πλοία και το S120 ‘ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ’ στη Θεσσαλονίκη


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε, ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, τα Πολεμικά Πλοία,

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 28-10-2013.

Πολύς λόγος γίνεται από την ανθελληνική καθεστωτική λαίλαπα περί εγκληματικών συμμοριών και φασιστικών επικλήσεων. Αλήθεια ποιος είναι εγκληματική οργάνωση; Αυτός που επιθυμεί την απομάκρυνση των κατοχικών αρχών ή αυτός που επιθυμεί την παραμονή αυτών;

Και όταν συμβαίνει ένας πόλεμος για την υπεράσπιση τής εθνικής κυριαρχίας και τής εδαφικής ακεραιότητας, αυτός ο πόλεμος γίνεται για λόγους ιδεολογικούς ή πατριωτικούς; Αυτός ο πόλεμος γίνεται ασφαλώς για λόγους πατριωτικούς. Ο δε Εθνικιστής αγωνίζεται ενάντια στον εχθρό τής Πατρίδος του ανεξαρτήτως τής ιδεολογίας τού επιτιθέμενου. Θέλει τις κατοχικές αρχές μακριά από την Γη των Πατέρων του. Αυτό ακριβώς επιχείρησε ο Εθνάρχης Εθνικοκοινωνιστής Ιωάννης Μεταξάς.

Λέγουν με θράσος χιλίων πιθήκων οι εθνικιστοφάγοι, οι ανθέλληνες δηλαδή που λυμαίνονται τον Τόπο των Αγίων και των Ηρώων, ότι η Ελλάς το 1940 πολέμησε ενάντια στον φασισμό. Όμως η Εθνικιστική Ελλάς πολέμησε την Γερμανία που τύγχανε τότε να έχει εθνικιστική πολιτική διοίκηση. Η Ελλάς πολέμησε τη Γερμανία που μάς επιτέθηκε, αφού προηγουμένως η ίδια Ελλάς τού Ιωάννη Μεταξά είχε νικήσει την Ιταλία. Η δε Εσπερία μάς εκμεταλλεύτηκε, αλλά και ψαλίδισε τα Εθνικά μας Δίκαια. Μπήκαμε στη μέση των πολεμικών και οικονομικών παιχνιδιών των Μεγάλων Δυνάμεων όταν μείναμε άνευ Εθνικής Διοικήσεως .

Στις μέρες μας οι ίδιες Μεγάλες Δυνάμεις μάς επιτέθηκαν με οικονομικά μέσα. Οι δυνάμεις αυτές τώρα έχουν τάχα δημοκρατικές διοικήσεις, αλλά μάς ζητούν να παραδώσουμε την Πατρίδα μας στις ορέξεις τής δημοκρατικής παγκοσμιοποίησης και των βαρβάρων γειτόνων. Και οι ελληνόφωνοι ψευτοδημοκράτες το αποδέχονται.

Ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς ένωσε τον ελληνικό λαό και εξόπλισε την Ελλάδα, οδηγώντας την απολύτως ετοιμοπόλεμη εμπρός στα πεπρωμένα της. Δεν δέχτηκε ποτέ καμία επιβουλή και καμία ανωτερότητα τού μισελληνισμού επί τού Ελληνισμού. Δεν φοβήθηκε καμία εχθρική αριθμητική υπεροχή.

Ο Ιωάννης Μεταξάς υπήρξε ο Εθνικός Ηγέτης μιας Αληθινής Ελλάδος που διέθετε ως αποστολή την Ελευθερία, την Προκοπή και τη Μεγαλοσύνη με τα χέρια των Παιδιών τής Ελλάδος για τη γη που τούς κατέλειπαν οι μεγάλοι πρόγονοί μας. Και πάλι τα Παιδιά τής Ελλάδος, εμείς οι Εθνικιστές, τα πνευματικά παιδιά τού Ιωάννη Μεταξά, μαζί με ολάκερο τον ελληνικό λαό θα διώξουμε εισβολείς και συμμορίτες. Θα ολοκληρώσουμε την Ιερή Αποστολή. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς!!!
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ


ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ. Το Άγιο αίμα που συνέτριψε τους ισλαμοφασίστες εισβολείς στο πέρασμα των αιώνων. Το Έθνος (=γέννα) που κρατά τις Θερμοπύλες της ανθρωπότητας. Σήμερα καλείται να τις ξανακρατήσει, απέναντι ακριβως στους ίδιους εχθρούς. Ράιχ, τσέτες και ντόπιους προδότες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...