Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Χτυπάνε χειρουργικά στο δέσιμο του Έλληνα με την γη του οι ξένοι και ντόπιοι ραντιέρηδες


Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Πόσο τυχαία είναι η επίθεση των συμβούλων του Στουρνάρα στα ακίνητα και δη στα οικόπεδα και τις αγροτικές εκτάσεις;
Είναι μόνο τα χρήματα που θέλουν να αρπάξουν με τον συγκεκριμένο φόρο ή μήπως είναι ο τσαμπουκάς του Έλληνα -που παραδοσιακά είναι δεμένος με τη γη- αυτός που θέλουν να σπάσουν; Παρότι από την δεκαετία του 80 και μετά, μεγάλο μέρος του πληθυσμού αστικοποιήθηκε, εντούτοις δύσκολα ο Έλληνας αποχωρίζονταν την γη του. Ακόμη και οι δημόσιοι υπάλληλοι άφηναν στο πόδι τους στο χωριό κάποιον συγγενή να προσέχει τα κτήματα.

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ... ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ...


ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ...

Σύμβουλοι επικοινωνίας για το τουρκικό Γενικό Επιτελείο


Στην πρόσληψη συμβούλων πολιτικής επικοινωνίας και γραμματέων Τύπου καταφεύγει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Vatan.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ > ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ MOSSAD ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ TO 2001
Αγαπητά "ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", 
αποφάσισα να σου γράψω γιατί έχω βαρεθεί την εθνική μας μιζέρια και κακομοιριά που εκφράζεται με την "μαεστρία" της αυτο-αποενοχοποίησης και ταυτόχρονης καταγγελίας όλων των υπολοίπων ως υπευθύνων για τα χίλια κακά της μοίρας μας που όμως μόνοι μας δημιουργούμε και χειροτερεύουμε. Έτσι λοιπόν θα θέσω υπόψιν σας και υπόψη των αναγνωστών σας ένα συγκλονιστικό γεγονός που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα για τον τόπο αυτό είναι οι...Έλληνες και όχι οι άλλοι.

Ένωση Γερμανών δημοσιογράφων: Αποφύγετε Google και Yahoo


Να σταματήσουν τη χρήση των υπηρεσιών της Google και της Yahoo συστήνει στους γερμανούς δημοσιογράφους η ένωσή τους, λόγω των αναφορών περί παρακολούθησής τους από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και της Μ.Βρετανίας, μεταδίδει το Reuters.

Οι Κούρδοι δεν μπορούν να ανεχθούν τους Ισλαμιστές


Παρά τις διαφορές ανάμεσα στα κουρδικά κόμματα, στο Ιράκ και τη Συρία, έχουν έρθει μαζί, για να αποτρέψουν τη διείσδυση στα εδάφη τους,  τις ομάδες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα.
Οι Κούρδοι αγωνιστές της Συρίας, κατάφεραν, την περασμένη Κυριακή, να τους σταματήσουν στο σημείο διέλευσης Yaaroubiyeh, ένα στρατηγικό μέρος στα σύνορα με το Ιράκ.

Μηνύουν την Ευρώπη για το δουλεμπόριο και την εξόντωση των προγόνων τους… Και η Ελλάδα κύριε;


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ που υπήρξε το μεγαλύτερο θύμα δουλεμπορίου και γενοκτονίας (μαζι με τους γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής και της “Νέας Ηπείρου”) απο Γερμανούς και Τούρκους, ακόμα σιωπά.

Αγάπη στον Θεό και στην πατρίδα


Όσοι Έλληνες αγαπάμε τον τριαδικό Θεό και την πατρίδα μας, δίνουμε τον αγώνα μας πρώτα υπέρ της πίστεως. Ο πρώτος λόγος για τον οποίο χτυπιέται η Ελλάδα, είναι η Ορθοδοξία, βασικό στοιχείο της οποίας είναι η ελευθερία που αποτελεί το εμπόδιο στην παγκόσμια υποδούλωση των ανθρώπων. Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ποιος είναι ο αντίπαλος δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Είναι σαν να πάμε να λύσουμε ένα πρόβλημα πριν ακόμα το διαβάσουμε.

Aναζητούνται ''παπατζήδες'' πολυεκατομμυριούχοι Τι έγιναν οι ''κροίσοι Ομογενείς'' που ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα και ΘΑ έκαναν ''επενδύσεις'';

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαρκάκος, που έχει την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας, γιά να οδηγήσει την Οργάνωση σε έκτακτο Συνέδριο στην Φλόριδα, αρχές 2014
''Αυτοκαθαιρέθηκε'' το άχρηστο-ανίκανο Διοικητικό Συμβούλιο της ''πεθαμένης'' Οργάνωσης ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο''
Συστηματική παραβίαση καταστατικού, έλλειψη οικονομικών απολογισμών, μη διενέργεια εκλογών (η θητεία είναι 2 χρόνια, αλλά πέρασαν ήδη 3 και 6 μήνες), παραβίαση νόμων ΗΠΑ κ.ά.
Ο πρόεδρός του το είχε μετατρέψει σε προσωπικό του ''τσιφλίκι'', ενώ ΔΕΝ έγινε ούτε μία γενική Συνέλευση, γιά 3 χρόνια.
Αρχές του 2014 Συνέδριο και εκλογές στην Φλόριδα. Η Οργάνωση έχει μέλη Ομοσπονδίες.
Στις εκλογές 1η Μαίου 2010 (Φιλαδέλφεια) είχαν εκελεγεί: Παύλος Κοτρώτσιος (πρόεδρος), Δημ. Ροζανίτης (Α΄ αντιπρόεδρος), Χρ. Χρηστάκης (Β΄ αντιπρόεδρος), Κ. Κουτράκος (Γ΄ αντιπρόεδρος),

Οσοι χρωστάτε, πάρτε τις καταθέσεις σας από τις Τράπεζες. «Kατασχέσεις» εντός 10 ημερών‏

O Καζάκης και τα 233.000.000.000 € των τραπεζών.
Φάμπρικα για άμεσες «ηλεκτρονικές» κατασχέσεις στήνει το υπουργείο Οικονομικών. Με οδηγίες από Βέλγους και Ολλανδούς εμπειρογνώμονες της Task Force, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ετοιμάσει την… “ελληνική έκδοση” της εφαρμογής ηλεκτρονικής κατάσχεσης τραπεζικών καταθέσεων.

Θεατρικές νεοδημοκράτικες «κόντρες» με στόχο τα ψηφαλάκια


Θεατρικές νεοδημοκράτικες «κόντρες» με στόχο τα ψηφαλάκια Έχει μπει από χθες σε κίνηση το νέο προπαγανδιστικό κόλπο της συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Μέρκελ περί δήθεν «κόντρας» βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον υπουργό οικονομικών, σχετικά με τον νέο φόρο ακινήτων που θα έρθει για να επεκτείνει το χαράτσι που έως τώρα πληρώνουν οι Έλληνες. Ήδη έχουν παραχθεί πολλές ώρες στημένου και ψεύτικου ρεπορτάζ από τα κανάλια, προκειμένου να πειστούν οι Έλληνες πολίτες ότι οι πολιτικοί αντιστέκονται στον νέο επαίσχυντο φόρο.

Ν.Μπογιόπουλος : «Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια»!

ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
του Νίκου Μπογιόπουλου
«Θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα μας πάρουν τις γυναίκες»… Αυτό λεγότανε την εποχή που το κράτος δούλευε για τις «Ούλεν», για τις «Κούπερ» και για τις «Πάουερ». Ηταν η εποχή που όσοι διοικούσαν το κράτος έχτιζαν τους «Νέους Παρθενώνες».
Στη Μακρόνησο. Βέβαια όσοι τα έλεγαν αυτά για τους «ανήθικους» κομμουνιστές, ήταν οι ίδιοι που επί των ημερών τους μεγαλούργησαν οι «Τρούμπες». Και στη συνέχεια, πάλι επί των ημερών τους, δοξάστηκαν τα κέντρα… αναψυχής με την ταμπέλα «προσεχώς Βουλγάρες». Σήμερα, δε, όλοι αυτοί οι κήνσορες του συστήματος «πνεύμα και ηθική», και ειδικά όσοι ελέγχουν την βιομηχανία του θεάματος, περιγράφουν την γυναικεία ύπαρξη και εν γένει τις ανθρώπινες σχέσεις με τον εξής τρόπο: «Από κορμί, φωνή κι από φωνή, κορμάρα» (ή κάπως έτσι τέλος πάντων). Όσο για τους κομμουνιστές, αυτοί συνέχισαν να είναι σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους. Τουτέστιν να αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα με τις δικές τους γυναίκες. Φανταστείτε τώρα να πηγαίνανε να φορτωθούνε και τις γυναίκες των άλλων…

Τα ίδια τομάρια, με άλλο περιτύλιγμα...Ο Τύπος: Συγκρότημα Λαμπράκη σήμερα, συγκρότημα Λαμπράκη και τότε:
Τα ίδια τομάρια, με άλλο περιτύλιγμα. Οι “προοδευτικοί”. Οι “ανθρωπιστές

Χάρτη της λαθρομετανάστευσης που «καίει» την κυβέρνηση εξέδωσε η FrontexΧάρτη της λαθρομετανάστευσης που «καίει» την κυβέρνηση εξέδωσε η Frontex
Ενδεικτικός της ζοφερής καταστάσεως που βιώνει η Πατρίδα μας είναι ο χάρτης των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης που εξέδωσε η Frontex. Ο χάρτης αυτός, όσον αφορά την Πατρίδα μας, δείχνει την παντελή αποτυχία της κυβερνήσεως να αποτρέψει τα κύματα λαθρομεταναστών που κινούνται προς την Πατρίδα μας. Επίσης καταδεικνύεται για άλλη μία φορά ο καθαρά επικοινωνιακός χαρακτήρας της επιχειρήσεως «Ξένιος Ζεύς» που κατασκεύασε ο Δένδιας με την αγαστή συνεργασία των καναλιών, εις βάρος των Ελλήνων.

Πακιστανοί βίασαν και έθαψαν ζωντανή 13χρονη...


Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα 13χρονο κορίτσι όταν δύο
Πακιστανοί την βίασαν και την έθαψαν ζωντανή για να κρύψουν το έγκλημά τους.
Ευτυχώς το κορίτσι κατάφερε με τα χεράκια της να σκάψει κια να ... "αναστηθεί" .

Ρώσοι στο Ναύπλιο - ΦΩΤΟ από την "απόβαση"


Τι κάνουν οι Ρώσοι ναύτες στο Ναύπλιο; Συμμετέχουν στις
τιμητικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 185 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, που οργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας»

Δελαστίκ: Ωκεανός υποκρισίας και ύπουλες μεθοδεύσεις από την συγκυβέρνηση κατά της Χρυσής Αυγής


Ο γνωστός αριστερός δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ κατακεραυνώνει με σημερινό του άρθρο στο περιοδικό "Επίκαιρα" τις βρώμικες μεθοδεύσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε από την πρόσκληση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Τζιτζικώστα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ένα τρισεκατομμύριο ευρώ περιμένουν!


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτυχθεί το θέμα
της ύπαρξης και της εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε συνδυασμό με την ανακήρυξη ΑΟΖ, από την χώρα μας. Πολλά έχουν λεχθεί, πολύ περισσότερα έχουν υπονοηθεί, ένας μύθος πλανάται και επί της ουσίας ...
Σε τηλεοπτική εκπομπή

Συνεχίζει τις διακοπές ο λαθροδήμαρχος - Στο Στρασβούργο για να μιλήσει για τον ρατσισμό


Συνεχίζει τις διακοπές ο λαθροδήμαρχος - Στο Στρασβούργο για να μιλήσει για τον ρατσισμό Στην 25η σύνοδο του Κογκρέσου του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρόκειται να μιλήσει ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών, Καμίνης. Ο πλέον αποτυχημένος των δημάρχων της ιστορικότερης πρωτεύουσας της Ευρώπης θα μεταβεί στο Στρασβούργο προκειμένου να δώσει τα φώτα του στους ευρωπαίους τοκογλύφους (εταίρους του αντισυνταγματικού τόξου) στο ζήτημα της καταπολέμησης της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.
Πρόκειται άλλωστε για θέμα με το οποίο έχει καταπιαστεί επί χρόνια ο λαθροδήμαρχος, καθώς αφορά -κακά τα ψέμματα- την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του. Ουδείς θα πρέπει να λησμονεί πως ο Καμίνης εξελέγη δήμαρχος χάρη στους λαθρομετανάστες, των οποίων η συμμετοχή στις εκλογές κρίθηκε εκ των υστέρων παράνομη από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Γι' αυτό το λόγο εξάλλου, απέφυγε να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα του δήμου Αθηναίων, την γκετοποίηση και υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου, την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας εξαιτίας των λαθροεισβολέων, την εξαθλίωση των Ελλήνων συνεπεία των μνημονίων.

ΣΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΟΣΕ, ΟΛΘ, ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΒΜP-3 > Σ.Λαβρόφ: "Σας θέλουμε ισχυρούς όσο εσείς θέλετε ισχυρούς τους εαυτούς σας"


Ως "τελευταία ευκαιρία" για τις ελληνορωσικές σχέσεις
τουλάχιστον σε ότι αφορά το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, περιγράφει η ρωσική πλευρά το κλίμα μέσα στο οποίο γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών για την αγορά-διάσωση του ΟΣΕ και του Οργανισμού Λιμένος Θεσαλονίκης, αλλά και την ενεργοποίηση μέρους ή ολόκληρης της διακρατικής συμφωνίας ύψος 1,2 δισ. ευρώ για την προμήθεια αμυντικού εξοπλισμού από την Ρωσία.

Spiegel: Μόνο για τους Ρομά ισχύει το “τεκμήριο της αθωότητας” και... κάτι παραπάνωΤο πρόσφατο περιστατικό με την περίπτωση της μικρής Μαρίας και τους Ρομά «γονείς» της από τα Φάρσαλα, έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί, για μια ακόμη φορά, το μέγεθος της υποκρισίας και της επιλεκτικής αντιμετώπισης προσώπων και καταστάσεων από τα διάφορα φερέφωνα της καθεστωτικής αντίληψης και του «πολιτικά ορθού» τρόπου σκέψης. Μια σύγκριση με τα νομικά και ενημερωτικά αίσχη που συνέβησαν στην περίπτωση της ανήθικης

ΕΛΛΑΔΑ > ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


«Παγκοσμιοποίησις» είναι τό όραμα των κοσμοεξουσιαστών
 κέντρων για την οικουμένη. 'Εννοούν, μίαν ανθρωπότητα μονομορφοποιημένη, πού κάθε μέλος της θα είναι αντίτυπο του ενός προτύπου. Αυτός ό αδιαφοροποίητος "άνθρωποπολτός" θά ελέγχεται, θά χειραγωγείται και θά κατευθύνεται πανεύκολα. Γι' αυτό θά πρέπει νά εξαλειφθούν όλες οι ιδιαίτερες ταυτότητες - προσωπικές και συλλογικές.

Κυβέρνηση γενίτσαρων επιτρέπει στους τούρκους να αλωνίζουν στη Θράκη


Κυβέρνηση γενίτσαρων επιτρέπει στους τούρκους να αλωνίζουν στη Θράκη Βουλευτές του τουρκικού κόμματος AKP, επισκέφθηκαν την Θράκη, επ' ευκαιρία μουσουλμανικής γιορτής, προκειμένου να εντείνουν την τουρκική προπαγάνδα εντός της μουσουλμανικής μειονότητας. Οι Τούρκοι βουλευτές επικουρούμενοι από τους πράκτορες της Άγκυρας στην περιοχή περιόδευσαν σε Ξάνθη και Ροδόπη, διενεργώντας σειρά επαφών προς ισχυροποίηση των τουρκικών θέσεων.

Ο ΛΑΒΡΟΦ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ > ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ


Αναμφισβήτητα, ο Σεργκέϊ Λαβρόφ, είναι ίσως ο
σημαντικότερος σήμερα σε όλο τον κόσμο υπουργός εξωτερικών. Εικόνα, την οποία του χαρίζουν οι επιτυχημένοι χειρισμοί του σε μείζονα διεθνή ζητήματα, όπως η συριακή κρίση, το ιρανικό θέμα κλπ.

Βαράνε διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη ότι δεν έχουν πρόγραμμα


Βαράνε διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη ότι δεν έχουν πρόγραμμα Δηλώσεις ενδεικτικές της θύελλας που επικρατεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες με φόντο το καταγέλαστο κείμενο που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ως πρόγραμμα. Έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι η συγκεκριμένη προγραμματική διακύρηξη είναι ένας «φρανκεστάιν» λαϊκισμού σε παραγράφους, αφού στην ουσία δεν λέει τίποτε πέραν της συγκροτήσεως ομάδων κρούσης αποτελούμενης από αναρχικούς με λοστάρια που θα επιβάλλουν την θέληση της αριστεράς με την βία.

H Τρόικα στο σκαμνί > Εξεταστική επιτροπή από το Ευρωκοινοβούλιο


Το σκληρό ύφος των διαπραγματευτών καλούνται να αφήσουν
οι εκπρόσωποι της Τρόικα σε Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρο και Πορτογαλία, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με την εξεταστική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, προκειμένου να αναζητηθούν οι πιθανές τους ευθύνες για τις αστοχίες στα Μνημόνια.

ΑΥΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Σύνταξη 360 Ευρώ από 1/1/2015 !! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/afta-ypegrapsan-oi-roufianoi-syntaxh-360-evrw-apo-1-1-2015.html#ixzz2jIO21uO1


Επειδή πολλά λέγονται και οι πολίτες συγχύζονται και δεν ξέρουν τελικά πόσο θα φτάσει η σύνταξή τους, καλό είναι να διαβάσουμε και να διαδώσουμε τον επισυναπτόμενο Νόμο 3863 Αρ ΦΕΚ 115 15-7-2010 που έχουν υπογράψει οι ρουφιάνοι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ "ευεργέτες" πολιτικοί μας!!!

Από 1-1-2015 οι συντάξεις 360 ΕΥΡΩ άντε και.....καλοφάγωτα!!
  

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/o-syriza-tha-efarmosei-tis-odhgies-kissinger-svhnontas-kai-thn-istoria-mas.html#ixzz2jIOUuttw


 
Γνωρίζετε οι περισσότεροι τι ελέχθη από τον Κίσσινγκερ για το πως θα αφανισθεί το Ελληνικό Έθνος. Ενώ θα έπρεπε, τα λεγόμενα Κίσσινγκερ να τσιγκλίσουν τα πατριωτικά ένστικτα των Πολιτικών, μέχρι σήμερα έγινε το αντίθετο. 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ! @rachelmakri

Πριν από λίγο η Ραχήλ Μακρή αποκαθήλωσε τον “εθνικό εργολάβο” αποκαλύπτοντας τα δάνεια των επιχειρήσεων συμφερόντων του! Ήταν μάλιστα τέτοια η επιχειρηματολογία της βουλευτού των ΑΝΕΛ που -προς τιμήν του- συμφώνησε και ο κ. Γεωργάτος της ΔΗΜΑΡ!

Ο "Διπλωματικός Κύκλος" αποτελούμενος από πρώην Πρέσβεις της Ελλάδος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στη Δημόσια Παρουσίαση "Προβληματισμοί για τα Εθνικά Θέματα" > Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, 2013, ώρα 19.00


Ο "Διπλωματικός Κύκλος" αποτελούμενος από πρώην
Πρέσβεις της Ελλάδος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στη Δημόσια Παρουσίαση "Προβληματισμοί για τα Εθνικά μας θέματα" στο εντευκτήριο του Πανεπιστημίου, κτήριο "Κωστής Παλαμάς" > Γωνία Σίνα και Ακαδημίας 48, την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, 2013, ώρα 19.00

Δεύτερος πυρηνικός σταθμός για την Τουρκία


Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan και ο Ιάπωνας ομόλογός του Shinzo Abe υπεγραψαν χθες στην Κωνσταντινούπολη σύμβαση προϋπολογισμού $22 δισ. για την κατασκευή του δεύτερου πυρηνικού σταθμού της Τουρκίας στην περιοχή της Σινώπης, 430 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Άγκυρας, στα παράλια του Εύξεινου Πόντου.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙΣΑΘΗΝΑ 1-11-2013.

Ο μέγας εθνικιστής ποιητής και εθνεγέρτης τού Ελληνισμού μας Κωστής Παλαμάς είχε πει πως κορυφαία υποχρέωση τού Έλληνα είναι να σκάψει το περιβόλι τής Φυλής, να το φράξει στέρεα και να πλατύνει τη χλώρη και τη γη του. Και όταν πάλι έρθουν χρόνια δίσεκτα και καιροί οργισμένοι, να ξορκίσουμε τα ξωτικά για να φύγουν, να μην φοβηθούμε το χαλασμό και να κάνουμε το περιβόλι κάστρο για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.

Να αποβάλλουμε λοιπόν οριστικά τη σπορά τού κακού και να αδράξουμε φωτιά και τσεκούρι για όσους θέλουν το βιολογικό τέλος τού Ελληνισμού. Αυτό μάς γύρεψε ο Παλαμάς. Και ιδού που ήρθε ο καιρός για τον οποίο μάς προειδοποίησε ο προφήτης τού νεότερου Ελληνισμού. Φτάνει μια Ιδέα να στο πει και να το προστάξει. Κορώνα και Ιδέα, Ιδέα και Σπαθί. Αυτή είναι η Ιδέα τής Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος και το Σπαθί τής Λευτεριάς και τής Μεγαλοσύνης είναι ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός μας.

Μάς χαλούνε την Πατρίδα μας αδέλφια. Την κάνουν συντρίμμια και κομμάτια. Μοιράζουν τα ιμάτιά της σαν τα ιμάτια τού Χριστού μας στον σταυρωτή εμποράκο των εθνών. Κόβουν σάρκες για να κυβερνήσει το νεοταξικό κτήνος στη Γη των Αγίων και των Ηρώων.

Χασκογελούν, αυτοϊκανοποιούνται για τη σωτηρία τής ψευτοδημοκρατίας όπως αποκαλούν το διωγμό τού Εθνικισμού μας και το θάνατο τής Ελλάδος και καλύπτουν ο ένας τις ανομίες τού άλλου. Έχουν μοιραστεί καλά οι ρόλοι ανάμεσα στους πρόθυμους και τούς αντικαταστάτες τους δήθεν αντιστασιακούς. Ολάκερη η ψοφοδεής αστική κοινοβουλευτική τυραννία και οι θεσμικοί της ουραγοί θεραπαινίδες συνεννοημένες.

Η συγκυβέρνηση καλύπτει πλήρως τις ανομίες τής περασμένης σοσιαλιστικής διακυβέρνησης που είχε νομοθετήσει σε βάρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η μεγαλύτερη ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα τής χώρας παραμένει όμηρος κερδοσκοπικών παιχνιδιών και τουρκικών υποστηρίξεων. Τέσσερα υπερσύγχρονα υποβρύχια φθείρονται στις αδυσώπητες καιρικές συνθήκες αντί να έχουν ήδη δοθεί στο Πολεμικό Ναυτικό μας και οι οικογένειες των Ελλήνων εργαζομένων τους εξαθλιώνονται.

Παράλληλα οι δυνάστες – δανειστές επιβάλλουν στους γραικύλους πολιτικάντηδες να κλείσουν τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ ώστε να δοθούν στους παγκοσμιοποιητές τυράννους και να ξεμείνει ο Στρατός μας από σφαίρες και οχήματα. Θέλουν τα τουρκικά υποβρύχια να πάρουν το κεφάλι στο Αιγαίο και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να μην έχουν τη δυνατότητα ανεφοδιασμού. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι βγάζουν πολεμικά και ερευνητικά σκάφη με παράλληλες ανακοινώσεις που δηλώνουν την άρνηση τής ελληνικότητας τής Καλύμνου, τού Αγαθονησίου, τού Φαρμακονησίου, τής Καλολήμνου.

Οι Ένοπλοι Φρουροί τής Πατρίδος μας κάμουν το καθήκον τους. Έσπευσαν με δέκα φρεγάτες στην υδάτινη πύλη τού Έθνους μας, ασκούμενοι και έτοιμοι να βυθίσουν τον απόβλητο τής μογγολικής στέπας στον υδάτινο τάφο του. Έτοιμοι να λάβουν πίσω αλύτρωτη ελληνική γη, σκορπίζοντας την Τουρκία και τα γειτονικά της υποπόδια, τούς δούλους τού νεοταξισμού, στο απόλυτο κενό. Δεν έχουν όμως την ίδια άποψη και τον ίδιο σχεδιασμό οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Το υπουργείο εξωτερικών που συναντά την κάλυψη τού πρωθυπουργεύοντος στα πραχθέντα του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, δεν αντιδρά καθόλου στην αμφισβήτηση και την τουρκική διεκδίκηση των νησιών μας. Δεν κάνει διάβημα και δεν βγάζει καμία ανακοίνωση προς την εδώ πρεσβεία και το υπουργείο εξωτερικών τής Τουρκίας, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά τις εξωφρενικές απαιτήσεις των βαρβάρων.

Προφανώς οι τουρκικές πλεύσεις μέχρι τις ακτές τής κατεχόμενης Αθήνας και η νομή τού γεωφυσικού μας πλούτου που τόσο πολύ επιθυμεί και έχει διατάξει ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας φέρουν την υπογραφή τού ελληνόφωνου δωσιλογισμού. Την ίδια υπογραφή φέρουν οι απαιτήσεις και οι παράτες πολιτικών και πρακτόρων τής Άγκυρας στην ελεύθερη Θράκη μας σε τουρκικά τζαμιά, εκπαίδευση, γλώσσα και μειονότητα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις συνομιλίες με τούς Σκοπιανούς που χαρίζουν οπωσδήποτε, όπως λέει ο διαμεσολαβητής Νίμιτς, στο νεοταξικό μόρφωμα το όνομα σήμερα αλλά και τη γη αύριο τής Μακεδονίας μας. Το κακό βαθαίνει διαρκώς.

Τώρα μάθαμε γιατί οι κατοχικές αρχές αναγνώρισαν τις προάλλες πολιτική οντότητα στους επικεφαλής τού Κοσσυφοπεδίου. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, έρχεται στην Αθήνα για συνομιλίες με τούς ριψάσπιδες ο διαπραγματευτής των «τουρκοκυπρίων»!!! Αναγνωρίζουν ως νόμιμη την τουρκική κατοχή τής Κύπρου μας και προχωρούν στην τουρκοποίηση τής μεγαλονήσου μας μέσω συνδιοίκησης, με την προσκυνημένη διοίκηση τής Κύπρου να μεταβαίνει στην Άγκυρα. 

Οι αμερικανοκομμουνιστές είναι απασχολημένοι με την υποστήριξη τού πακιστανικού τέρατος που βίασε και παραλίγο να σκοτώσει τη μικρή Μυρτώ στην Πάρο. Είναι απασχολημένοι με το διαχωρισμό τής βίας σε παράνομη και «νόμιμη», όπως επίσης και με τη συνδρομή νεοταξισμού και ραγιαδισμού στο διωγμό τού Λαϊκού Εθνικισμού. Είναι απασχολημένοι με τη φίμωση των Ελλήνων, όπως και ολάκερο το κατοχικό καθεστώς.

Όμως η απελευθέρωση τής Ελλάδος από τούς Αληθινούς Έλληνες άρχισε. Ξηλώνεται ο δωσιλογισμός και ο γυρολογισμός και αναλαμβάνει ο Ελληνισμός. Και ο Ελληνικός Στρατός θα στείλει τον Βάρβαρο στον πάτο τού Αιγαίου μας. Οι μνηστήρες των υδάτων μας με την όρεξη θα μείνουν. Είναι η Αιώνια, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα που πράττει το ιερό καθήκον της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 Συνάντηση ΥΕΘΑ με τον Αρχηγό του ρωσικού Ναυτικού


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχθηκε  σήμερα σε εθιμοτυπική συνάντηση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Αρχηγό του Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ναύαρχο Viktor Chirkov, ο οποίος επισκέπτεται την χώρα μας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 185 χρόνων Ελληνορωσικών διπλωματικών σχέσεων.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Υπενθυμίζεται ότι στον Πειραιά βρίσκονται από εχθές για επίσημη δύο πο0λεμικά σκάφη του ρωσικού Ναυτικού τα Smetlivy και KIL-158.

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr