Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 6-11-2013.

Οι μισέλληνες έχουν απύθμενο θράσος. Έχουν χρόνους τώρα εξαποστείλει τούς κακούς τους δαίμονες ανάμεσά μας και προχωρούν στην απασφάλιση των βομβών που έχουν εναποθέσει στα θεμέλια τού Ελληνισμού.

Οι ψευτοσύμμαχοι και φίλοι τού κατοχικού καθεστώτος είναι εχθροί μας και κάμουν τη δουλειά τους. Την κάνουν μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο. Το κακό βρίσκεται στις ανοχές μας στους ελληνόφωνους συνεργάτες τους που έχουν βαλθεί να αφομοιώσουν όλες τις νάρκες, ώστε να αλλάξει η Ελλάς σχήμα και μορφή.

Μια τέτοια ακριβώς νάρκη συνθέτουν η αποδοχή τής λαθρομετανάστευσης και τα θρησκευτικά ανακατώματα που νομοθετούν οι προδότες πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Τα νομοσχέδια αποδόσεως ιθαγένειας και ψήφων στους λαθρομετανάστες, τα ανθελληνικά και δήθεν αντιρατσιστικά νομοσχέδια, η τουρκόφωνη παιδεία στην Ελεύθερη Θράκη μας και η επιχείρηση ανεγέρσεως Τζαμιού στην κατεχόμενη Αθήνα και τις άλλες πόλεις μας υπηρετούν τον βιασμό και την αλλοίωση τής Ελληνικής Φυλής.

Την ώρα που η εθνική μας άμυνα επιχειρείται να κονιορτοποιηθεί εκ των έσω με την αχρήστευση των οπλικών μας συστημάτων στα Ναυπηγεία και η νομοθετική εξουσία φτιάχνει νόμους για την φοροαρπαγή σπιτιών και χωραφιών ελληνικών, η Ελλάς παραδίδεται στους γυρολόγους τού νεοταξισμού. Ο εχθρός έχει εισέρθει ατουφέκιστος και είναι πλέον έτοιμος να πάρει σπίτια και περιουσίες στην γη που κατέκτησε ειρηνικά. Είναι τα χαρίσματα που τού έχει τάξει ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Οι ξένοι πληθυσμοί που έχουν προωθηθεί στη γη μας είναι νέοι, ισλαμιστές στην πλειοψηφία τους και καταγόμενοι από χώρες που αφενός μεν έχουν ανακατώσει με τις «εκδημοκρατίσεις» οι νεοταξίτες, αφετέρου είναι διεκδικητικοί σε βάρος τής εθνικής μας ανεξαρτησίας. Προέρχονται από περιοχές που η ανθρώπινη ζωή αφαιρείται με πολύ μεγάλη ευκολία και διακρίνονται με τις επιδόσεις τους στα ποινικά αδικήματα. Οι στατιστικές, οι φυλακές και η ιστορία μαρτυρούν την ατράνταχτη αλήθεια.

Δεν είναι λοιπόν σε καμία περίπτωση τυχαία η επιμονή των ελληνόφωνων κατοχικών αρχών στην ανέγερση Τζαμιών και μάλιστα όχι μόνο ενός. Οι Τούρκοι έχουν πει επανειλημμένα ότι οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες τους. Στα σχολεία μας στη Θράκη εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητα και τις κρυφές συναλλαγές με τούς νεοκοτζαμπάσηδες ώστε να επιβάλλουν τουρκόφωνη και ισλαμική παιδεία.

Η αποδοχή τής ξένης θρησκευτικότητας ανθρώπων που είναι είτε λαθροεισβολείς είτε κατάλοιπα τής τουρκικής κατοχής οδηγεί στην εκ των πραγμάτων αλλά και στην νομική αποδοχή τής παράνομης και τής εχθρικής παρουσίας. Η επιβολή ενός μουφτή που θα ελέγχεται από το Τουρκικό Προξενείο, που κακώς έχουμε αποδεχτεί την παρουσία του, και από την Άγκυρα θα σημάνει τον τουρκισμό τής Θράκης μας.

Ομοίως ένας μουφτής, ένα τέμενος και ένα νεκροταφείο στην πρωτεύουσα τού κράτους μας αλλοιώνουν την συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή που έλαβε η σύγχρονη Ελλάς μετά την Επανάσταση τού Εικοσιένα. Διότι η Ελλάς αναστήθηκε ως Ελληνορθόδοξη Πατρίδα σεβόμενη τις ελευθερίες όσων τη σέβονται και ανήκουσα μονάχα στους Έλληνες.

Τα τουρκικά πλοιάρια και συγκεκριμένα αραβικά κεφάλαια υπηρετούν τούς Παγκοσμιοποιητές που στήνουν τα θρησκευτικά ανακατώματα και τις «ισλαμικές» ανοίξεις. Εκείνους ακριβώς που μιλούν για εθνικιστική τάχα βία σε βάρος των λαθρομεταναστών, καθοδηγώντας το κυνήγι μαγισσών σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού. Οι δε ελληνόφωνοι πολιτικοί συνεργάτες τους βρίσκονται σε όλες τις πτέρυγες τής αστικής αντισυνταγματικής τυραννίας. Από τούς σοσιαλφιλελεύθερους νομοθέτες τού ολέθρου μέχρι τούς αριστερούς ολετήρες που στηρίζουν από κοινού τα κακουργήματα των εποικισμών.

Ο προαιώνιος εμποράκος των εθνών διακηρύσσει ριζοσπαστισμούς και ανθρώπινα δικαιώματα. Στήνει πανθρησκευτικές συνάξεις με τη συμμετοχή πολιτικών και θρησκευτικών εξωμοτών τής Ελληνικής Φυλής. Την ίδια ώρα όμως διατηρεί την εθνική και θρησκευτική του καθαρότητα στις δικές του εστίες, εφαρμόζοντας τούς δικούς του νόμους και τις δικές του θρησκευτικές παραδόσεις.

Στην Ελλάδα όμως οι ντόπιοι πολιτικοί αντιπρόσωποι τού Νεοταξισμού καταπατούν τα Ιερά και τα Όσια τού Ελληνισμού, καταργώντας Εθνική Ασφάλεια, Κοινωνική Συνοχή και Ιερή Παράδοση. Οι Ιερές Εικόνες θεωρούνται ανεπιθύμητες από κοινοβούλιο, σχολεία και νοσοκομεία.

Πολυμελείς εγκληματικές συμμορίες λαθρομεταναστών εντοπίζονται κάθε λίγο και λιγάκι. Οι Αλβανοί ζητούν σχολεία σε γη ελληνική που διεκδικούν με χάρτες σε διάφορους «συμμαχικούς» οργανισμούς. Τα τουρκικά σήριαλ στις τηλεοράσεις μας υμνούν την Άλωση και διδάσκουν ισλαμική «κουλτούρα» όταν βαφτίζουν τα νησιά μας τουρκικά διεκδικώντας τα μαζί με τη Θράκη μας.

Δεν θα πρέπει να μάς εκπλήσσει καθόλου η υπεράσπιση από μαρξιστές και νεοφιλελεύθερους τού ακραίου μισελληνισμού και τής ανακαλύψεως τεχνητών μειονοτήτων. Η κοινωνική συνοχή και η ακεραιότητα τής Πατρίδος μας είναι το αποτέλεσμα τής Εθνικής μας Ταυτότητας και τής Θρησκευτικής μας Παράδοσης. Μαζί ανδρώθηκαν αυτά τα δύο ιστορικά μας μεγέθη. Τα Ελληνικά Γράμματα και το Ευαγγέλιο κράτησαν την ελληνικότητα και τούς κοινούς σκοπούς τού Έθνους μας ζωντανούς. Αυτή τη συνοχή και την ακεραιότητα τής Ελλάδος πολεμούν ριψάσπιδες και νεοταξικοί εντολείς.

Ο κύκλος τού κατοχικού καθεστώτος κλείνει. Η Ελλάς ενώνεται και μάχεται με τα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα. Είναι Απροσκύνητη και Γεννημένη Νικήτρια. Τα Κάστρα και τα Προσκυνήματα τού Ελληνισμού τηρούνται καθαρά και πληθύνονται. Και η αποστολή μας θα ολοκληρωθεί. Με τις Σημαίες να σηκώνονται σε Μεγάλη και Εθνικιστική Πατρίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και το ΠΑΣΟΚ -για τους δικούς της λόγους κάθε πλευρά- ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον Κώστα Καραμανλή


Ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και το ΠΑΣΟΚ -για τους δικούς της λόγους κάθε πλευρά- ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον Κώστα Καραμανλή. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από τις νέες αποκαλύψεις για την περίοδο έως το 2009, προκαλώντας αίσθηση καθώς και πολλά ερωτήματα στην κοινή γνώμη.

Δεν είναι όλοι όργανα της Άγκυρας…


Εντυπωσιακή εξέλιξη η κατάργηση της τουρκικής γλώσσας από τις ανακοινώσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής Βακουφίων Κομοτηνής!
Το έχουμε ξαναγράψει και άλλοτε εδώ στο «Προξενείο-Στοπ» πως ό,τι κι αν κάνει ή Άγκυρα και ο εν Θράκη κολαούζος της (δηλαδή ο εκάστοτε Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή) μαζί με το ντόπιο χαφιεδολόι του, υπάρχουν (και πάντα θα υπάρχουν) όχι μόνο πολλοί φιλήσυχοι μουσουλμάνοι που δεν νοιάζονται για τα σχέδιά τους (άσχετα που συνήθως δεν φαίνονται λόγω φόβου και δεδομένης της έλλειψης μηχανισμών προστασίας τους από την ψοφοδεή ελλαδίτικη διοίκηση), αλλά και κάποιοι που πραγματικά δεν…χαμπαριάζουν τίποτε ούτε από δωροδοκίες, ούτε από πιέσεις, ούτε κι από απειλές.

Ποιός θα είναι ο επόμενος στόχος του παρακράτους;


Γενικά και αόριστα ακούγονται διάφορα, εικασίες , θεωρίες, αμπελοφιλοσοφίες, διάφορες προσεγγίσεις, που κυρίως έχουν ως στόχο να δώσουν απάντηση στο …..γιατί, στον λόγο που φτάσαμε σήμερα να έχουμε ήδη τρεις νεκρούς Έλληνες, σε μια κοινωνία που «σιγοβράζει» από την επίθεση που κάνουν στους οικονομικούς θησαυρούς της. Θα προσθέσω και εγώ μία άλλη εκδοχή:

Σκοτώνοντας τους Χρυσαυγίτες, πυροβόλησαν ξανά με σιγαστήρα και την Κύπρο


Του Πέτρου Αργυρίου (agriazwa.blogspot.com), 4/11/2013  > Η εκτέλεση των δύο μελών της ΧΑ προ τριημέρου ακολουθήθηκε ή/και συνέπεσε με μια ομοβροντία ειδήσεων. Την πίεση βουλευτών της ΝΔ για τη φορολογία αγροτεμαχίων, το σήριαλ εκβιασμών της έλευσης ή μη της Τρόικας, μια ευρεία συναίνεση στο εσωτερικό της Ελλάδας για το εξαρχής προφανές του αδιέξοδου του ελληνικού προγράμματος, τις πιέσεις της Γερμανίας προς τις ΗΠΑ για την υπόθεση του διεθνούς δικτύου παρακολουθήσεων και υποκλοπών,....

Καθηγητής εγκληματολογίας Γ. Πανούσης: "Μυστικές υπηρεσίες πίσω από το χτύπημα"


Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής εγκληματολογίας Γ. Πανούσης χαρακτήρισε «συνωμοσιολογία» τα περί προβοκάτσιας όσον αφορά τη δολοφονία των μελών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "ΟΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ


«Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι η προσέγγιση της Ρωσσίας με την Γερμανία εσύγχισε την κοινή γνώμη της Αμερικής, γιατι πρίν εκεί εκυριάρχη το ιδανικόν της δημοκρατίας και με την προσέγγιση αυτή, το ιδανικόν το δημοκρατικό δεν ημπορούσε να σταθή. Δεν μου φαίνονται αυτά σωστά…. Αν εξετάσουμε καλά-καλά τί θα πη δημοκρατία στην Αμερική και εις τας Δυτικάς Δυνάμεις, βρίσκουμε ότι πρόκειται περι του Φιλελευθερισμού, δηλαδή του κοινοβουλευτικού Λιμπεραλισμού.
Γιατί αλλοιώς τί εννοούμε με δημοκρατία; Αλλίως δημοκρατία είναι και η της Γερμανίας και της Ρωσσίας, όπου δεν την απέκλεισαν πρίν συνεννοηθεί με την Γερμανία. Αυτή λοιπόν η δημοκρατία είναι το παιδί του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

Ο Έλληνας μαθητής που δεν έγινε πρώτο θέμα από τα "Ελληνικα" ΜΜΕ !!!

Λίγες μέρες μετά την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα εφημερίδων για τους μαθητές που παρέλασαν και σήκωσαν την Ελληνική Σημαία. Μεγάλο αφιέρωμα διακρίνουμε και στα «Νέα» όπου ένας νιγηριανός μαθητής ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση και εκπροσώπησε το 20ο Δημοτικό στον Άγιο Παντελεήμονα.

Κόλαφος η ανακοίνωση των πολυτέκνων (180χιλ. Οικογενειών): η Ελλάς νεκροταφείο! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/kolafos-h-anakoinwsh-twn-polyteknwn-180-xiliadwn-oikogeneiwn-h-ellas-nekrotafeio.html#ixzz2jg0mHJHg


 
Με μία πολυσέλιδη συγκλονιστική ανακοίνωση, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, εκπροσωπώντας 180 χιλιάδες περίπου πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες αριθμούν περί τα 900 χιλιάδες άτομα, βάζει μία ταφόπλακα στο success story που επιχειρεί να χτίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Εδώ «χτίζονται» τα πιο ισχυρά υποβρύχια του κόσμου και είναι ρωσικά ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/edo-htizontai-ta-pio-ihura-upobrihia.html#ixzz2jg0PnEYRυποβρύχια ναυπηγείο

Στα ναυπηγεία «ΣΕΒΜΑΣ» κοντά στον αρκτικό κύκλο, «χτίζονται» τα ισχυρότερα υποβρύχια στον κόσμο. Το πρόγραμμα ναυπήγησης σύγχρονων πυρηνικών υποβρυχίων για το πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας προχωράει με ταχείς ρυθμούς.

Τα μισά από τα πυρηνικά όπλα που υπάρχουν παγκοσμίως, είναι κρυμμένα μέσα στη θάλασσα. Στα σιλό των πυρηνικών υποβρυχίων που πλέουν συνεχώς μέσα στους ωκεανούς (καλύπτουν το 70% του πλανήτη). Δυνατότητα κατασκευής πυρηνικών υποβρυχίων, που απαιτεί τεχνογνωσία και καινοτομία εφάμιλλη της διαστημικής τεχνολογίας,  έχουν μόνο έξι χώρες: Η Ινδία, η Κίνα, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ και η Ρωσία. Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για την ανάπτυξη του κλάδου και τις σημερινές προκλήσεις στη ναυπήγηση σύγχρονων πυρηνικών υποβρυχίων, πήγαμε στο Σεβεροντβίνσκ, επισκεφθήκαμε ένα άκρως απόρρητο ναυπηγείο και είδαμε από κοντά πώς «χτίζεται» η υποθαλάσσια πυρηνική ασπίδα της Ρωσίας.

Αυξήσεις πωλήσεων και Χριστούγεννα βλέπει η μονταζιέρα

Κατώτερη των προσδοκιών ήταν σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Β. Κορκίδη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας.
Παρόλα αυτά ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ.Μουρούτης είχε σπεύσει να συγκρίνει την κίνηση στα καταστήματα με αυτή των Χριστουγέννων σημειώνοντας μάλιστα ότι σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 75%.

Ά.Χατζηστεφάνου : «Eκατόμβες νεκρών» ετοιμάζει η κυβέρνηση @xstefanou

military-cemetery

Οι πρωθυπουργοί και υπουργοί Υγείας ήταν εδώ και χρόνια ενήμεροι για τους χιλιάδες νεκρούς που θα φέρει η πολιτική λιτότητας. 

O ασθενής μπήκε σε κακή κατάσταση στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Πριν από λίγες ήμερες είχε νοσηλευθεί στο Ασκληπιείο Βούλας με έμφραγμα του μυοκαρδίου και στα χέρια του κρατούσε ένα χαρτί από το νοσοκομείο. Δεν ήταν τα αποτελέσματα εξετάσεων αλλά ένας λογαριασμός των 500 ευρώ. «Από το λογιστήριο του νοσοκομείου μου είπαν ότι αν δεν πληρώσω αμέσως θα με στείλουν φυλακή» εξήγησε στον καρδιολόγο Γιώργο Βήχα από το κοινωνικό ιατρείο που τον υποδέχθηκε. Και αν αυτός δεν είχε αντιδράσει άμεσα, χορηγώντας του ειδική αγωγή, πιθανότατα αυτός ο λογαριασμός θα τον είχε στείλει στο θάνατο. Το περιστατικό είναι παλιό αλλά στην πραγματικότητα είναι η απόλυτη εικόνα του μέλλοντος. Αν και όλοι κατανοούμε ότι η «λιτότητα σκοτώνει», η αυξημένη θνησιμότητα δεν θα προέλθει όπως νομίζουμε μόνο από τη ραγδαία επιδείνωση του συστήματος υγείας, το οποίο δεν θα προσφέρει επαρκείς υπηρεσίες, αλλά κυρίως από την αύξηση των ανισοτήτων και του στρες που προκαλεί η οικονομική κρίση.

Ο δημόσιος υπάλληλος είναι μαλάκας #Alithines_Istories @Polyfimos

IMG_4609 Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Πολύφημος

Χρόνια τώρα, με αποκορύφωμα τα τρία τελευταία, μαθαίναμε ότι το όνειρο κάθε Έλληνα ήταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Αυτό αποτελεί την πρώτη μαλακία ενός μύθου που θέλει τους δημόσιους υπαλλήλους ως τους πιο βολεμένους του “συστήματος”.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Όσοι ζούσαν με την ψευδαίσθηση ότι αν -και όποιοι- γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι θα “βολευτούν”, ήταν μαλάκες, μιας και το πραγματικό όνειρο των περισσότερων Ελλήνων δεν ήταν να διοριστούν στο δημόσιο, αλλά να κάνουν δουλειές με αυτό.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχει σήμερα μεγαλο-ιδιώτης ο οποίος δεν έχει κάνει στο παρελθόν (ή εξακολουθεί να κάνει) δουλειές με το δημόσιο. Ακόμη και οι πιο σκληροί φιλελεύθεροι, αυτοί που λένε πως όνειρό τους είναι να εξαφανιστεί το κράτος για χάρη του ιδιώτη, είναι οι πρώτοι σε συμμετοχές κάθε λογής στημένης κρατικής ανάθεσης.

“Φθινοπωρινή κατάθλιψη” (Aπό το blog ενός ξενιτεμένου από ανάγκη) @gyrolar #Alithines_Istories

Φθινόπωρο στη Νορβηγία
alkaioslarsinos
Σήμερα με επισκέφτηκε πάλι η φθινοπωρινή κατάθλιψη. Είχε το πρόσωπο μιας ακατάσχετης επιθυμίας για γεύση αισθημάτων κι εμπειριών, που μου έκοβε την ανάσα. Μια δυσανεξία στην πεζή καθημερινότητα και μια μανία για τρέλες, για δόσεις αδρεναλίνης. Κατάπια το πνίξιμο με βαθειές εισπνοές για οξυγόνωση. Η πιο προσιτή μου τρέλα που θα μπορούσα να κάνω, ήταν το …γράψιμο, αλλά δεν μου έρχονταν τίποτα μέσα στον πανικό του πνιξίματος, άλλωστε ήταν ώρα εργασίας. Έρχεται λοιπόν η φίλη μου Μέλανα Χολή (κατά Ιπποκράτην), σαν απρόσμενος επισκέπτης το φθινόπωρο και θρονιάζεται μέχρι να μπει η άνοιξη, η εποχή της ελπίδας.

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Οι Τούρκοι διαλύουν ομάδα και απελαύνουν Σαουδάραβες πράκτορες


Η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα Κέντρα Τζιχάντ που ελέγχουν τη Συρία και στα οποία επικεφαλής είναι Σαουδάραβες- υπάλληλοι των μυστικών υπηρεσιών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα ‘Αλ Ακμπάρ’ επικαλούμενη «καλά πληροφορημένες πηγές» από την Άγκυρα, η απόφαση ελήφθη για δύο λόγους- η απότομη όξυνση των αντιθέσεων μεταξύ της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, λόγω του θέματος της Συρίας και την επιθυμία της Τουρκίας να δημιουργήσει θετικό κλίμα με το Ιράν.
Οι Τούρκοι είναι εξαιρετικά θυμωμένοι που ο σύμμαχός της, το Κατάρ, σταμάτησε να διαχειρίζεται τους αντάρτες της Συρίας και τον έλεγχο τους τον ανέλαβαν οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά από 1700 χρόνια σήμερα καταπατείται η Αργία της Κυριακής!Μετὰ ἀπὸ 1700 χρόνια, σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 καταπατείται ἡ ἀργία τῆς Κυριακῆς μὲ ἀπόφαση τῆς νεοταξικῆς κυβερνήσεως...Τὰ τελευταία 3 χρόνια ἔχουμε δεχτεῖ ὡς κοινωνία μία πληθώρα μέτρων ποὺ ὑποτίθεται πάρθηκαν γιὰ τὴν σωτηρία μας ἀλλὰ, οὐσιαστικὰ ὁδηγοῦν μὲ μαθηματικὴ ἀκρίβεια σὲ μεγαλύτερη φτωχοποίηση τοῦ λαοῦ καὶ ξεπούλημα τῶν πλουτοπαραγωγικῶν πόρων τῆς πατρίδας μας.

Τα Πλοκάμια της Διαφθοράς


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Πολλά είναι τα άσχημα που βιώνουμε, πολλά είναι αυτά που ακολουθούν, όμως πολλά είναι και τα αίτια που τα δημιούργησαν.
Οι πολιτικές ευθύνες είναι δεδομένες, αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία έλαβαν συγκεκριμένες αποφάσεις και οδήγησαν την κατάσταση «στο αμήν» και αποδίδονται. Οι προσωπικές όμως ευθύνες των προσώπων (πλην των πολιτικών) που συνδέθηκαν με θέσεις που κατείχαν ή κατέχουν είναι δεδομένες; Μπορεί να γίνει η αντιστοίχηση αποφάσεων και αποτελεσμάτων;

Άγνωστη Μέγα-Εγκληματική Οργάνωση η οποία θεωρεί τους Έλληνες πολίτες αναλώσιμους; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/blog-post_2113.html#ixzz2jg1CRPRu


Από την δολοφονία των 3 στην Mafin  κατά την διάρκεια της τότε μεγαλειώδους πανλαϊκής πορείας διαμαρτυρίας έχουν προκύψει πολλά ερωτηματικά!!! Οι φήμες για το παρακράτος φούντωσαν ενισχυόμενες από φωτογραφίες «κουκουλοφόρων» μεταξύ των σε ετοιμότητα αστυνομικών δυνάμεων. Και τότε πέρασαν μέτρα που περιόρισαν

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ > Ουρές πιστών στην Κύπρο για να προσκυνήσουν τον Άγιο Ανδρέα


Ουρές σχηματίζουν στην Κύπρο, ακόμη και την νύχτα, χιλιάδες πιστοί που περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους για να προσκυνήσουν την Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα που έχει μεταφερθεί στο νησί από την Πάτρα.Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μεγάλο μέρος των πιστών που συνωστίζονται έξω από τους Ναούς όπου φιλοξενείται το ιερό λείψανο, είναι άνθρωποι νέας ηλικίας.

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ισραηλινή επίθεση κατά της Συρίας


Κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας ανέφεραν ότι η χώρα δέχτηκε αεροπορική και ναυτική επίθεση - από το Ισραήλ. Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσπάθησαν να καταστρέψουν πυραυλικές εγκαταστάσεις στην Συρία.
Σύμφωνα με τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, το Ισραήλ προσπάθησε να καταστρέψει πυραύλους που θα μπορούσαν να προορίζονται για την φιλο-ιρανική πολιτοφυλακή της Χεζμπολάχ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΑΘΗΝΑ 5-11-2013.

Ακυβέρνητο σκάφος η Πολιτεία, άγεται και φέρεται από τα λυσσασμένα θεριά τής Παγκοσμιοποίησης. Το ψευτορωμέϊκο, εκτελώντας τις εντολές των άνομων τής Οικουμένης, έχει βάλει στη νεοταξική γαλέρα των σκλάβων τούς άλλοτε ελεύθερους Έλληνες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Φρόνημα. Επιδιώκει την παρακολούθηση των Ελλήνων και τη δέσμευση τού Φρονήματος ώστε να αποτρέψει το σπάσιμο των δεσμών μας.

Αν το πνεύμα παραμείνει αδούλωτο και ελληνικό, είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα ελευθερωθεί και η γη μας. Κι αυτό ο αληθινός εχθρός μας και τα δουλάκια του, ο Νεοταξισμός και οι ντόπιοι ελεγκτές τής ζωής μας, δεν το θέλουν με τίποτα. Έτσι λοιπόν έχουν εγκαταστήσει μέσα στο κράτος έναν μηχανισμό εκβιασμού συνειδήσεων.

Είναι η περίφημη ηλεκτρονική διακυβέρνηση που μπήκε ορμητικά στις ζωές μας στον καιρό των περίφημων δημοσιονομικών κενών, τής κοινωνικής αλλοίωσης και των συναλλαγών με τον γυρολόγο μισελληνισμό. Έπρεπε να ισοπεδωθεί η ελληνική κοινωνία για να φανεί στα μάτια των ραγιάδων η ισοπέδωση ως λογική «μεταρρύθμιση» τού κράτους «μας». Με τη διαφορά όμως ότι η εξουσία και οι αποφάσεις της έγιναν απρόσωπες και απλησίαστες για τον ελληνικό λαό. Οι δε εφαρμογές των ξένων αποφάσεων και η τήρηση αυτών υλοποιούνται με την ακτινογράφηση υπαρχόντων, σκέψεων και κινήσεων.

Όταν στην αρχή τής δυστυχίας, πριν ακόμη καταλάβουμε τι επρόκειτο να συμβεί με τα μνημόνια, εισήλθε στη σύνθεση των ελληνόφωνων κυβερνήσεων το υπουργείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης παρέα με το εσωτερικών, ουδείς κατάλαβε το λόγο τής υπάρξεως αυτού. Όταν όμως εγκαταστάθηκαν στην Πατρίδα μας οι δημοσιονομικοί παιδονόμοι τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας μαζί με τούς αντίστοιχους χωροφύλακες τής ψευδεπίγραφης δημοκρατίας, τότε καταλάβαμε πως έπρεπε για τούς κατακτητές να υπάρξει ένας δικός τους ταχυδρόμος θελημάτων και δωσιλογισμού που θα συντόνιζε τα κατοχικά υπουργεία.

Οι επαφές τού ψευτορωμέϊκου με τούς πολίτες του γίνονταν πλέον με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γίνονται οι διαβιβάσεις των εντολών των δυναστών – δανειστών προς τούς γραικύλους πολιτικάντηδες. Με ηλεκτρονικά μηνύματα, αιφνιδιαστικές κλήσεις και εισβολές στο οικογενειακό άσυλο, με αυστηρές υποδείξεις και μηδενικό διάλογο.

Ένας πλήρης και πλέριος αφελληνισμός των πάντων απλώθηκε με την επιβολή ανελαστικών αυτοματισμών, όπου η ηλεκτρονική καταγραφή και υποθήκευση αφορά τα πάντα. Τα σπίτια μας, την εργασία μας, το χωράφι, τα Ιερά μας, την εθνική μας επικράτεια, την εθνική μας άμυνα, τα ιδεολογικά μας πιστεύω. Κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εθνικής ανεξαρτησίας εξαλείφτηκε.

Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι λοιπόν η κατάργηση τού εθνικού μας κράτους, η κατάργηση τής Ελλάδος. Είναι η επισφράγιση τής ελεύσεως τού σιωνιστικού νεοταξισμού στην θέση τού φυσικού εξουσιαστή κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μην γίνει αυτό αντιληπτό από τον ραγιά. Με το πάτημα ενός κουμπιού και με ένα μηχανογραφημένο δελτίο τυλίγεται το Έθνος σε μια κόλλα χαρτί.

Όταν υφίσταται μια απαίτηση τής ψευτοπολιτείας προς τον πολίτη, τού κατακτητή δηλαδή προς τον κατακτημένο, γίνεται άμεσα εκτελεστή. Αυτό ισχύει είτε αφορά περιουσιακό στοιχείο είτε εθνικό έδαφος. Είτε αφορά την κοινωνία είτε την πατρίδα. Όταν όμως η απαίτηση αφορά τα νόμιμα δικαιώματα τού πολίτη έναντι τής Πολιτείας, τότε τα λελογισμένα υπόκεινται σε έλεγχο από τούς διεθνείς τοκογλύφους και τούς ελληνόφωνους υπαλλήλους τους, καταλήγοντας σε ακρωτηριασμό των ελευθεριών τού Έλληνα.

Για ποιο ελληνικό τάχα «κράτος» μπορούμε να μιλήσουμε; Μήπως γι’ αυτό που διατάζεται από τούς νεοταξίτες να εγκαταλείψει ένα ολάκερο ναυπηγείο στο Σκαραμαγκά, όταν τα υποβρύχια και οι εγκαταστάσεις του κινδυνεύουν να γίνουν βόμβες υδρογόνου; Μήπως για το «κράτος» που ετοιμάζεται να βάλει στην αστυνομία και τούς ελεγκτικούς του μηχανισμούς αλλοδαπούς και λοιπούς «ευπαθείς»;

Μήπως είναι ελληνικό το «κράτος» που ψάχνει ρουφιάνους για τα καύσιμα που καίει ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός στο σπίτι του για να ζεσταθεί, δείχνοντας ευαισθησία τάχα για το περιβάλλον; Μα αν συνέβαινε αυτό, θα εξασφάλιζε το ίδιο το ψευτορωμέϊκο τη θαλπωρή των Ελλήνων και δεν θα διαβίβαζε αντί ληστρικών δανείων και φόρων ελληνικές περιουσίες στα θησαυροφυλάκια τού παγκόσμιου εξουσιαστή.

Αν υπήρχε Πολιτεία που εργαζόταν για Πατρίδα και ευνομία, δεν θα μεθόδευε την εισβολή τής ηλεκτρονικής κάρτας τού πολίτη. Μια κάρτα που σχεδιάζουν να μάς την επιβάλλουν όταν θα ανακοινώσουν το απόλυτο αδιέξοδο τού υποτιθέμενου προγράμματος σωτηρίας τής Ελλάδος. Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο ελέγχου συνειδήσεων που αποτελεί το γέννημα τής αντίχριστης και αντεθνικής εποχής τής τεχνολογίας, δηλαδή στην πραγματικότητα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Διότι δεν είναι φυσικά το πρόβλημα η τεχνολογία, αλλά ο χρήστης αυτής.

Θα μάς πούνε λοιπόν ότι για να μην πληρώνετε τα σπασμένα τού ανήθικου κράτους σας μαζί με τούς ενόχους, ελάτε να πάρετε την κάρτα που θα λέει όλη την αλήθεια. Αλλά η αλήθεια αυτή θα είναι όλος ο υποτιθέμενος απόρρητος φάκελός μας. Πίστη, υγεία, ιδεολογία, χρήματα, τα πάντα. Οτιδήποτε δεν θα αρέσει στον Νεοταξισμό, θα μάς ζητούν να το αλλάξουμε. Να αλλάξουμε την Ορθοδοξία και τον Εθνικισμό μας. Και φυσικά να γίνουμε δουλοπάροικοι στα σπίτια και την Πατρίδα μας.

Η Πίστη μας δεν αλλοιώνεται. Το Εθνικό Φρόνημα δεν κάμπτεται. Η Πατρίδα μας έρχεται σε χέρια ελληνικά και ορθόδοξα, λαϊκά και εθνικιστικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΕπενδυτική εταιρεία-φάντασμα παρακολουθούσε τον Κώστα Καραμανλή > Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ «ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ NSA


Επενδυτική εταιρεία συμβούλων με σχεδόν μηδενικό κύκλο εργασιών χρησιμοποιούσαν ως «κέλυφος» Ελληνοαμερικανοί προκειμένου να κάνουν υποκλοπές στη χώρα μας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, οι υποκλοπές  συνέχισαν και μετά το 2005, όταν και αποκαλύφθηκαν, ενώ ως εκπρόσωπος της εταιρείας εμφανιζόταν νεαρό άτομο, αλλά πίσω από αυτήν ήταν τρεις Ελληνοαμερικανοί, οι οποίοι ενημέρωναν την NSA, την αμερικανική μυστική υπηρεσία με έδρα το Μέριλαντ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...