Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

KΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ > Κατάντια! Αλβανός και Ρουμάνος που μετέχουν στο κλιμάκιο των κ.Τόμσεν, Μορς και Σία ελέγχουν τους υπουργούς!


Επειδή κάποιοι από την κυβέρνηση, το Μαξίμου και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αμφισβητήσουν ότι τη χώρα κυβερνάνε οι κατοχικές δυνάμεις, που εκπροσωπεί η «τρόικα», η οποία και μεταφέρει τις εντολές τους, τις αποδείξεις τις έχουν οι υπουργοί.Ας πουν δημόσια με ποιους διαπραγματεύονται κάθε κίνηση, κάθε μέτρο που θέλει να πάρει η κυβέρνηση.

Συνεχίζουμε τους αγώνες ενάντια σε τεμένη και τζαμιά


Συνεχίζουμε τους αγώνες ενάντια σε τεμένη και τζαμιά
Ελληνίδες και Έλληνες, φίλοι και συναγωνιστές,
Η αντίσταση ενάντια στις αντισυνταγματικές πρακτικές του κατοχικού καθεστώτος αποτελεί μονόδρομο για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα και ο αγώνας ενάντια στις επιβουλές και τα προστάγματα των εντολοδόχων κέντρων με στόχο την πλήρη υποταγή και αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας είναι διαρκής και μακρύς

Ο Καραμανλής δεν πήγε να ψηφίσει την τροπολογία για την αδειοδότηση των ψηφιακών καναλιών - Ηχηρή απουσία με νόημα


Εκτός από το Γιώργο Παπανδρέου που ψήφισε «όχι» την τροπολογία για την αδειοδότηση των ψηφιακών καναλιών η άλλη μεγάλη έκπληξη της ψηφοφορίας ήταν η απουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Ο κ. Καραμανλής είναι η πρώτη φορά που απέχει από ονομαστική ψηφοφορία και συνεργάτες του σημείωναν μιλώντας σε δημοσιογράφους πως η απουσία αυτή ήταν μήνυμα δυσαρέσκειας με πολλούς αποδέκτες. Μάλιστα, άλλος συνεργάτης του ανέφερε με νόημα: «Γιατί να έρθει να ψηφίσει ο Καραμανλής, όταν δεν πήγε ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος».

Αρχίζει η έρευνα για τη δράση της τρόικας στo ευρωκοινοβούλιο..το ακούς κ. Σαμαρά..;;


Η Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκινά σήμερα… την έρευνα για το ρόλο και τις δραστηριότητες της τρόικας στις χώρες της κρίσης. Τα πορίσματα της έρευνας θα κατατεθούν πριν από τις ευρωεκλογές.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Πολλά ερωτήματα γεννά μια νέα μεγάλη  επένδυση της εθνικής τράπεζας μέσω της θυγατρικής της Finansbank στην Τουρκία, την ίδια περίοδο που οι «κρουνοί» της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας από τις τράπεζες έχουν κλείσει και εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις ασφυκτιούν από ρευστότητα οδηγούμενες στην πλήρη χρεοκοπία με άμεσο επακόλουθο την αύξηση της ανεργίας και την μείωση των κρατικών εσόδων.

Άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 10/2013» στο νοτιοανατολικό Αιγαίο


Τις πρωινές ώρες της 5ης Νοεμβρίου 2013, με τηλεφωνική
εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη και στο πλαίσιο άσκησης «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 10/2013», ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδραση με σκοπό την αερομεταφορά και ανάπτυξη κινητού χειρουργικού τμήματος σε νήσο του Νοτιοανατολικού Αιγαίου (σύμφωνα με πληροφορίες στη Μεγίστη).

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΚΕΣ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΥ > Θησαυρό κοιτασμάτων shale gas στο ελληνικό υπέδαφος εποφθαλμιά το Βερολίνο


Μια είδηση που έρχεται από την Ουκρανία, εχει πολύ μεγάλο
ενδιαφέρον και για την Ελλάδα: Σε συμφωνία με τον αμερικανικό όμιλο Chevron για την εξόρυξη σχιστολιθικού αερίου (shale gas) στις δυτικές περιοχές της χώρας που μπορεί να φτάσει ως επένδυση τα δέκα δισεκατομμύρια δολάρια προχώρησε το Κίεβο.

Που πήγε το “ποτέ ξανά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου”; Με ΠΝΠ κλείνουν τα ΕΑΣ!


Συμφωνία με εκκαθάριση εν λειτουργία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων αποφάσισαν Σαμαράς και Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο Μαξίμου.

Την ίδια ώρα υπήρξε διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, από την οποία προέκυψε ότι την ερχόμενη Τετάρτη εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια το σχέδιο νόμου του υπουργείου Άμυνας «Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά επειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών της «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ».

Η τρόικα επέμενε στο κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών, ωστόσο όπως φαίνεται υπήρξε αλλαγή της τελευταίας (;) στιγμής.

Η εκκαθάριση εν λειτουργία θα φέρει μαζικές απολύσεις στις αμυντικές βιομηχανίες, με τους δανειστές να ζητούν να μην υπολογιστούν στον τελικό αριθμό των απολύσεων. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή στη συνάντηση της τρόικα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

olympia

Μεγάλη πρόοδος για τη ναζιστική Τουρκία! Τώρα δεν δολοφονούν τους αντιφρονούντες δημοσιογράφους, τους ρίχνουν ισόβια!


…και εδώ κάποια ελληνοφωνα αποβράσματα επιμένουν να υπερασπίζονται την φασιστική τουρκία. Μην απορείτε, δεν το κάνουν με το αζημίωτο.

Δυσαρεστημένοι οι Τούρκοι Στρατιωτικοί από την αντιπυραυλική επιλογή της Κίνας


Οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι δυσαρεστημένοι από την επιλογή  της κινεζικής κατασκευάστριας εταιρείας για την αγορά αντιπυραυλικών συστημάτων μεγάλης εμβέλειας.
Σύμφωνα με αυτούς, τα κινεζικά συγκροτήματα  είναι μεν φθηνά, αλλά, δεν έχουν δοκιμασθεί σε μάχη, σε αντίθεση με τα συστήματα Patriot, αμερικανικής παραγωγής, σημειώνει η εφημερίδα «Today's Zaman».

Θα απαγορεύουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων, θα κλείνουν βιομηχανίες και σχολεία λόγω αιθαλομίχλης!


Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για μαζικές “δράσεις” σε περίπτωση που η ατμοσφαιρική ρύπανση ξεπεράσει το ανώτατο επιτρεπτό όριο.

Η τρόικα "έδωσε" την Ελλάδα κατά την απολογία της στο Ευρωκοινοβούλιο


Οι σκληρές απαιτήσεις τους δεν σταματούν και στις νέες διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση θα ζητήσουν νέα μέτρα...Για πρώτη φορά κάθισαν «στο σκαμνί» χθες οι εκπρόσωποι της Κομισιόν και της ΕΚΤ στην τρόικα, Σερβάς Ντερούζ και Κλάους Μαζούχ, προκειμένου να απολογηθούν, σε δημόσια ακρόαση στο Ευρωπαϊκό

Πεινάει; Γουάι Φάει!


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 7-11-2013.

Το τσαλάκωμα τής εθνικής και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι πράξη βαριά και προσβλητική. Η ανηθικότητα και η προδοσία αρχών και αξιών δεν μπορεί να γίνει περαιτέρω ανεκτή. Όταν η εκμετάλλευση τού πόνου έχει καταστεί μέσο εξαναγκασμού τής Κοινωνίας προκειμένου να επιβιώσουν οι κηφήνες και να εκχωρηθεί το Έθνος στα οικονομικά θησαυροφυλάκια τού νεοταξισμού με λιγότερους Έλληνες και λιγότερη εθνική γη, τότε η οργή και το δίκαιο πρέπει να κόψουν από τη ρίζα τον κακό σπόρο.

Η Πατρίδα μας έχει γεμίσει από μολυσμένα σαρκία που χύνουν τις πληγές τους μέσα στην κοινωνία μας. Αυτό που ζούμε είναι μια γάγγραινα που αφορά όλα τα επίπεδα τής κοινωνικής μας ζωής. Οι ένοχοι τής εθνικής μας συμφοράς βρίσκονται στην εξουσία, στους θεσμούς, στους ενημερωτές και στη λαϊκή βάση ακόμα. Δεν είναι πρόβλημα μονάχα εκείνοι που εξυπηρετούν το μισελληνισμό, αλλά και εκείνοι που αποδέχονται τα απόνερα τού κατοχικού καθεστώτος. Εκείνοι οι ραγιάδες που αντί να στραφούν ενάντια στο ψευτορωμέϊκο, γίνονται οι ίδιοι ψευτορωμιοί και πίνουν το αίμα των αδερφών τους.

Όταν η απόδοση Τιμών στους Εθνομάρτυρες απαγορεύεται στους Εθνικιστές και η σύληση τής Εθνικής Μνήμης επιτρέπεται σε λαθρομετανάστες και διεθνιστές, τότε η ανατροπή τής κατοχής έχει καθυστερήσει και δεν χωρά στις κάλπες της. Όταν ένα στεφάνι ευγνωμοσύνης προς τούς Ήρωες θεωρείται από τις Αρχές μη αποδεκτό επειδή είναι εθνικιστικό και όταν δίνεται σε αλλοδαπούς λαθροεποικιστές το Εθνικό μας Σύμβολο και Ιθαγένεια Ελληνική, τότε η Ελλάς δεν είναι ελληνική.

Όταν είναι κάποιος Έλληνας μονάχα στο αίμα και όχι στην ψυχή, τότε αυτός είναι μια ακόμα πληγή στη μεγάλη στρατιά των εχθρών τής Ελλάδος. Ο ψευτορωμιός που ενοικιάζει την Πατρίδα «του» στους τοκογλύφους και εκείνος ο ψευτορωμιός που εξισώνει την ελληνικότητα με τον τυχοδιώκτη οικουμενισμό είναι οι χειρότεροι υποκριτές τής γης. Ο ένας κλέβει το ψωμί τού Έλληνα για να το δώσει στο ενεχυροδανειστήριο τής Παγκοσμιοποίησης. Και ο άλλος θεωρεί τον ξένο ισότιμο με τον Έλληνα που έχυσε το αίμα του για την ελευθερία τής Ελλάδος.

Μέσα στην κοινωνία έχει επικρατήσει η ηθική τής ζούγκλας. Υπάρχουν άνθρωποι τής διπλανής πόρτας που προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι ρίχνοντας τρικλοποδιά στον αδερφό τους. Να γλιτώσουν κάποια φράγκα που χρωστάνε καλώς ή κακώς, ρίχνοντας το χρέος στις πλάτες εκείνων που τούς βοηθούν να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί. Δεν αντιλαμβάνονται ότι αν κοπεί ένας κρίκος από την μακραίωνη αλυσίδα τού Ελληνισμού, θα χαθεί ολάκερη η Φυλή. Βολεύονται να μην τούς θεωρήσουν «ακραίους» ή να μην χαλάσουν τη βολή τους, αφού κοιτάνε μην χαθεί η δική τους αυλή.

Τι να φταίνε λοιπόν εκείνα τα ανθρωπάρια που γυρεύουν να χαλάσουν σχολικά βιβλία και εθνικές παρελάσεις. Τι να φταίνε εκείνοι που αποδιώχνουν Έλληνες από τα σπίτια και τις γειτονιές τους για να τις πάρουν ξένοι. Τι να φταίνε αυτοί που ποινικοποιούν την ελευθερία τού πολιτικού λόγου και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυριών και πάσα διακίνηση ελληνικών ιδεών, όταν σηκώνονται ατομικά ταμπούρια σε βάρος τής εθνικής συλλογικότητας. Όταν ακόμη και τις παραβιάσεις των Τούρκων στα χωρικά μας ύδατα τις μαθαίνουμε από τούς βιαστές τής Γης μας.

Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας δραστικά και αποφασιστικά. Να τσακίσουμε τα τρωκτικά που την αντιμετωπίζουν και την έχουν μετατρέψει σε διεθνή αποθηκευτικό χώρο ψυχών και πόρων. Να κάνουμε λοιπόν και πάλι την Ελλάδα Χώρα Ελλήνων. Να προβούμε στην Εθνική Ανασυγκρότηση τής Ελλάδος. Πράμα που σημαίνει πως το Αίμα και η Ψυχή η Ελληνική πρέπει να σμίξουν. Να λειτουργήσουμε ως ένα πειθαρχούν Σώμα με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ανάταση.

Να φτιάξουμε μια Ελλάδα από τα γεννήματα που σέβονται τον ελληνικό ιδρώτα και το ελληνικό αίμα. Έλληνες Τίμιους στο Ήθος που έχουν λάβει οριστική απόφαση να ζήσει το Έθνος μας αυτάρκες και να γίνει δυνατό. Να πολεμήσουμε ενάντια στους κλέφτες τής Πατρίδος μας, τούς εντός και τούς εκτός συνόρων. Τα σπίτια να γεμίσουν με ελληνόπουλα και τα αδέρφια μας που πήραν μαύρο δρόμο ξενιτιάς από τη νέα λαίλαπα να γυρίσουν πίσω. Οι εργασίες μας να αποδοθούν στους Έλληνες που διψούν να δημιουργήσουν έργα όμορφα και ελληνικά κι όχι στους εμπόρους των εθνών.

Τις εθνικές ανασυγκροτήσεις τις κάνουν εκείνοι που αρνούνται το βρώμικο πόδι τού κατακτητή. Εκείνοι που έχουν καθαρή καρδιά και τίμια χέρια, όλα χάρισμα τής Πατρίδος και στήριγμα των εθνοφυλετικών τους αδερφών. Τη νέα γέννα τής Ελληνικής Φυλής την κουβαλούν εκείνοι που διδάσκονται καθημερινά και διδάσκουν την Ελλάδα στα παιδιά τους. Είναι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, μαχητές ενός πηγαίου Λαϊκού Εθνικισμού που απλώνεται από το εργοστάσιο και το χωράφι έως το πολεμικό πεδίο τής Τιμής.

Η Ελλάς δεν υποδουλώνεται και δεν αφομοιώνεται. Δεν υπάγεται σε ξένα και βάρβαρα ήθη. Η Ελλάς ελευθερώνει τον νου και την προσωπικότητα τού λαού της, δίνοντας παράδειγμα ζωντανού έθνους. Πορεύεται με Αρετή και Αντρειοσύνη, ανοίγοντας νέους δρόμους κοινωνικής δημιουργίας και εθνικής ολοκληρώσεως. Ανήκει μονάχα στο λαό της και εξαπλούται όπου εδράζεται το εθνικό συμφέρον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣLinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...