Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Τούρκος βουλευτής: Η Αγία Σοφία να γίνει τζαμί


Ο βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Κόμματος Εθνικού Κινήματος, Γιουσούφ Χαλατζόγλου, κατέθεσε στο Κοινοβούλιο, σχέδιο νόμου που αναφέρεται στο ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, που τώρα είναι μουσείο, να μετατραπεί και πάλι σε τζαμί.

Κατάσκοποι στην τηλεόραση


Οι αρχηγοί των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών ΜΙ5 και ΜΙ6, καθώς και της GCHQ, η οποία είναι επιφορτισμένη με την παρακολούθηση ηλεκτρονικών επικοινωνιών, κατέθεσαν για πρώτη φορά δημοσίως σε επιτροπή της Βουλής των Κοινοτήτων για την υπόθεση των υποκλοπών, που έχει σκανδαλίσει τη διεθνή κοινή γνώμη, ύστερα από τις αποκαλύψεις του Edward Snowden.

Τεράστια είδηση για την Ελλάδα που πέρασε στα «ψιλά»…


Σε μια περίοδο όπου η ελληνική οικονομία υποφέρει, η έλευση ενός συνεταιριστικού κολοσσού στον τομέα της γεωργίας από τη μακρινή Βραζιλία, δίνει την ελπίδα στον αγροτικό κόσμο, ότι οι μέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες και πιο ορθολογικές…

Ο Καποδίστριας, διώκτης των Μασονικών στοών > Λίγο μετά δολοφονείται στο Ναύπλιο


Πηγή πρωτότυπης εγκυκλίου
Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, και την αναλήθεια που γράφουν ότι υπήρξε μασόνος διαβάστε το ακόλουθο αντίγραφο αρχείου:
EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προς το Πανελλήνιον
Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.

Νέο χτύπημα φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. μετά την εκτέλεση των δύο χρυσαυγιτών στο Νεο Ηράκλειο


Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστό το διπλό φονικό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που κόστισαν τη ζωή στους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάληψη ευθύνης μέσω προκήρυξης.
Χαρακτηριστικά από την Αστυνομία ανέφεραν ότι όσο καθυστερεί η ανάληψη ευθύνης τόσο θα εντείνεται ο κίνδυνος και νέου χτυπήματος ενδεχομένως και μεγαλύτερου.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ > ''Ο υπουργός που επανέφερε τη δουλεία''


"Η Ιστορία θα τον καταγράψει σαν τον «υπουργό που επανέφερε τη δουλεία»" είπε εννοώντας τον κ. Χατζηδάκη, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και κάλεσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν!
Ολόκληρος ο χαιρετισμός έχει ως εξής: 
Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
Απευθύνομαι σε όλους σας, ο Μητροπολίτης σας Άνθιμος και θα ήθελα να είμαι μαζί σας τώρα, για να σας πω ότι και η τοπική σας Εκκλησία απεργεί σήμερα, και τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως θα παραμείνουν όλη την ημέρα κλειστά.

Οι Αλβανοτσάμηδες διεκδικούν Κολοκοτρώνη, Μπουμπουλίνα, Τζαβέλα και Μπότσαρη Και φυσικά διεκδικούν και τον Παπούλια


«Ο Παπούλιας είναι συμπατριώτης μας,Τσάμης Ορθόδοξος, και μόνο αυτός που δεν φοβάται μπορεί να πει την αλήθεια. Αυτός είναι ζωντανός μάρτυρας της γενοκτονίας που έγινε στους δικούς του συγγενείς. Γνωρίζει ότι εμείς ως κοινότητα δεν έχουμε συνεργασθεί με τους κατακτητές. Γνωρίζει, γιατί πολέμησε στο πλευρό του τάγματος «Τσαμουριά». Γνωρίζει γιατί η κοινότητά μας έχει τους παιδικούς του φίλους που είτε σκοτώθηκαν είτε αναγκάσθηκαν να τραπούν σε φυγή», δήλωσε ο πρόεδρος του Αλβανοτσάμηκου κόμματος PDIU, Σπετιμ Ίντριζι.

Πληροφορίες, Υποκλοπές, Κρυπτογράφηση.. πολεμικό πεδίο του 21° αιώνα


Είναι γνωστό ακόμα και στον πιο αδαή πως ενα απο τα σημαντικότερα επιτεύγματα της σημερινής εποχής είναι η δυνατότητα της απομακρυσμένης επικοινωνίας με άριστη ποιότητα και σε πραγματικό χρόνο ομιλίας. Internet, δίκτυα τηλεφωνίας, βιντεοκλήσεις κοκ...
Αυτή ακριβώς η δυνατότητα επικοινωνίας είναι και ενα απο τα βασικότερα σημεία στήριξης τόσο σε περίοδο ειρήνης όσο και σε περίοδο πολέμου

NYT: Η Ελλάδα ένα βήμα πριν το χάος…


“Η ελληνική κοινωνία και οικονομία δεν μπορούν να αντέξουν άλλα μέτρα”, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τη Δευτέρα. Δεν υπάρχει χώρος ή ανάγκη για οποιεσδήποτε άλλες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, δήλωσε.
Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής
Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ωστόσο, κωφεύουν στις προειδοποιήσεις του. Ζητούν επιπλέον μέτρα λιτότητας, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων απολύσεων.

Σε αντίθετη περίπτωση, απειλούν να κρατήσουν το 1 δισ. ευρώ που έχουν ήδη καθυστερήσει, από τα χρήματα του bailout τα οποία η Ελλάδα χρειάζεται χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ… ΑΦΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ…Μα γιατί το λές μωρέ; Αφού είμαστε η χώρα – βράχος αξιοπιστίας! Είμαστε το μοναδικό κράτος στον πλανήτη που φέσωσε όποιον τίμιο είχε επενδύσει στην αξιοπιστία του! Είμαστε το μοναδικό κράτος που γιόμισε χρήμα αυτούς που το λήστεψαν! Γιατί να μην μας θέλουν οι αγορές δηλαδή;
Στο κάτω κάτω, να πάνε να πνιγούν οι αγορές, όπως έλεγε ο μέγας Παπανδρέου και ζητωκραύγαζαν με σάλια οι
μπομπολοψυχάρηδες. Ξαναφέρνουμε τον ΓΑΠ και υποθηκεύει τα νεφρά και τα σκώτια μας “για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις”.

olympia

Süddeutsche Zeitung: Κύπρος, το νησί των κατασκόπων!


DW: Για «νησί των κατασκόπων» κάνει λόγο δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, αναφερόμενο σε παρακολουθήσεις και υποκλοπές δεδομένων από βάση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (GCHQ) στον Άγιο Νικόλαο Κύπρου.

Το νέο επάγγελμα του πεζοδρομίου , που βγάζει μαύρα χρήματα


Απίστευτα πράγματα και μάλιστα σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τι να μας πει η κάθε ΤΡΟΙΚΑ όταν οι Έλληνες έχουν μυαλό και μάλιστα τετραπέρατο.

Το νέο επάγγελμα , έχει πλέον καθιερωθεί έξω απο μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και όχι μόνο .

Μαύρο χρήμα παντού ...

Τώρα μετά την αποκάλυψη ... να δούμε τι θα μας πούνε .

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΚΑΙΡΟ .. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΛΛΗΝΩΝ   ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ  ΜΙΑ ΑΗΘΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ . ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΚΛΩΝΙΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΑΘΗΝΑ 10-11-2013.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΔΕΩΝ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΘΕΛΗΣΕΩΝ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΩΝ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. 
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΙΕΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ.
ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...