Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Μήνυση κατά Γεωργιάδη από το Δήμο Τήνου > ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ


Μηνυτήρια αναφορά, που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, αρχής γενομένης από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, κατέθεσε ο δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νησί στον τομέα της υγείας.

Τα Σκόπια συμμετέχουν ως «Μακεδονία» σε στρατιωτική αποστολή της ΕΕ


«Αυτή είναι άλλη μια απογοήτευση για την Ελλάδα μετά τη συνάντηση έκπληξη της περασμένης εβδομάδας μεταξύ της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και του μεσολαβητή της ελληνο-σκοπιανής διαφοράς, Μάθιου Νίμιτς, με την οποία το Βερολίνο κατέστησε σαφές ότι έχει αυξημένο ενδιαφέρον για αυτό το πρόβλημα».

Επιπτώσεις Ασύρματων Δικτύων Επικοινωνιών (WiFi) στην δημόσια υγεία > ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ Wi - Fi


Μια καταγραφή ερευνών που αφορούν πιθανές επιπτώσεις και προβλήματα υγείας στον ανθρώπινο οργανισμό από την συστηματική χρήση συσκευών ασύρματων ζεύξεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Εκποιούν και την προσφυγική περιουσία στο ΤΑΙΠΕΔ


«Βάζουν χέρι» ακόμη και στην προσφυγική περιουσία! 91 χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, που σήμανε μεταξύ των άλλων και απώλεια πολύ μεγάλης περιουσίας από τους πρόσφυγες, η κυβέρνηση ολοκληρώνει τις συνέπειές της προσυπογράφοντας τη μεταβίβαση ανταλλάξιμων ακινήτων στο ΤΑΙΠΕΔ,

Κορυφαίος αξιωματούχος έπαθε “σοκ” από την ατάκα ότι οι δανειστές θέλουν να πάνε πρώτα για σκι και μετά να επιστρέψουν στην Αθήνα


«Με σοκάρει η δήλωση που φέρεται να έκανε Ευρωπαίος αξιωματούχος περί δισεκατομμυρίων και μιλίων που χωρίζουν την Ελλάδα και τους δανειστές από μία συμφωνία και περί επανάληψης των συνομιλιών μετά το σκι των χειμερινών διακοπών».

Οι μισάνθρωποι ρίχνουν τα Βαλκάνια παλι στο σκοτάδι…


Ο Ερντογάν φέρνει δυναμικά στο προσκήνιο τη συνεργασία της Τουρκίας με Αλβανία, Σκόπια, Βοσνία και Κόσοβο.Του ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ > Εντυπωσιακές κινήσεις στα Βαλκάνια, με γνώμονα το Ισλάμ, κάνει η Αγκυρα επιχειρώντας να φέρει εκ νέου στο προσκήνιο τη συνεργασία της με την Αλβανία, τα Σκόπια, τη Βοσνία και το Κόσοβο

Αυτός είναι ο προκλητικός “σκιέρ” Ευρωπαίος αξιωματούχος


Ο Πρόεδρος του Euroworking Group Τόμας Βίζερ είναι ο ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος που είπε χθες ότι “υπάρχει χάσμα χιλιομέτρων και δισεκατομμυρίων” ανάμεσα σε Ελλάδα και τρόικα, ενώ δήλωσε πως προτιμά να παει για σκι και μετά να συνεχιστούν οι συζητήσεις με την Ελλάδα.Ο Τόμας Βίζερ δεν είναι ενας τυχαίος αξιωματούχος

Παραβίαση ΕΧΥ από φρεγάτα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού


Η ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας, ελέγχοντας πλήρως τις Τ
ουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, κλιμακώνει τις προκλητικές της ενέργειες στο Αιγαίο, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας,
Κύπρου και Αιγύπτου στο Κάιρο για τα ζητήματα θαλασσίων ζωνών και ενέργειας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η φρεγάτα ORUÇREİS (F245) τύπου ΜΕΚΟ, προερχόμενη από τα Στενά Ελλησπόντου, κινούμενη με νοτιοδυτική πορεία εισήλθε την 22:32 της 12ης Νοεμβρίου σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ της Ευβοίας και της Σκύρου.

Η τηλεόραση καταστρέφει το μυαλό του τηλεθεατή

!
 
Όσο εξελίσσεται η κοινωνία, εξελίσσονται και οι μέθοδοι χειραγώγησής της.
Ο έλεγχος δεν συνίσταται πια στο να μας ωθούν σε συγκεκριμένες ενέργειες, αλλά στο να ωθούμαστε μόνοι μας σε αυτές. Ο JeanBodrillard επισημαίνει ότι η τηλεόραση συνιστά τον κοινωνικό έλεγχο μέσα στο σπίτι, όχι κατ’ ανάγκην σαν κατασκοπευτικό όργανο αλλά κάτι περισσότερο από αυτό. Εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι δεν θα μιλούν πλέον μεταξύ τους. Θα είναι οριστικά απομονωμένοι μπροστά σε δηλώσεις χωρίς απόκριση.
Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στην τηλεόραση αλλά και σε κάθε άλλο μέσο που απευθύνεται στις πλατιές μάζες, ελέγχεται από λίγους επιβάλλοντας στους πολλούς ασφαλείς «συνταγές» τρόπου ζωής. Η τηλεόραση είναι όμως το πλέον «μαζικό» μέσο, σε σύγκριση με άλλα όπως το βιβλίο, ή ο Τύπος, τα οποία λόγω της τιμής τους είναι συχνά δυσπρόσιτα στους πολλούς.

Πόσο δημόσιο χρήμα πήραν οι τραπεζίτες: 2008-2013


 
Λεφτά του δημοσίου, χωρίς δημόσιο έλεγχο
Aναλυτικά στοιχεία με τα οποία για πρώτη φορά αποτυπώνονται με ακρίβεια τα ποσά με τα οποία χρηματοδότησε το ελληνικό κράτος την κάθε τράπεζα από το 2008, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών. Τα στοιχεία διαβιβάζονται με απαντητικό επτασέλιδο έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.
Ο Σταϊκούρας ενημερώνει ουσιαστικά για τη στήριξη των τραπεζών σύμφωνα με τον Ν. 3723/2008 «Ενίσχυση ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης»:
- Για τις προνομιούχες μετοχές των πιστωτικών ιδρυμάτων που ανέλαβε το Ελληνικό Δημόσιο, έναντι καταβολής Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου λήξεως 21.05.2014 και 23.07.2014 (κι όχι μετρητών).
Το συνολικό ποσό των αναλαμβανομένων μετοχών σήμερα ανέρχεται σε 4.473.585.000 ευρώ.
 ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ

  Ενημερώνουμε τους δανειολήπτες ότι, να μη παρασύρονται από ανθρώπους " δύσπιστους", αφήνοντας τα  δάνεια τους  απλήρωτα ,ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα  να ανταποκριθούν  σαυτά ,αλλά και ούτε εάν νοιώσουν αδυναμία πληρωμής αυτών λόγω των υπολοίπων βαρών,(ανεργία, μείωση μισθού ή σύνταξης ασθένεια κ.λ.π) εφόσον έχουν την νομική δυνατότητα ένταξης τους   στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ,να μη το πράξουν καθώς  η εμπειρία της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα τρία χρόνια ενασχόλησης της με το ν.3869/2010 ,

«Aν δεν υπήρχε ο Κεμάλ θα μας έλεγαν όλους Γιώργο» - OnAlert.gr ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/an-den-ypirhe-kemal-yorgo.html#ixzz2kW22HpoB


an-den-ypirhe-kemal-yorgo

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Mουαμέρ Ινζτέ, μιλώντας σε μνημόσυνο του κόμματος του για τον Κεμάλ Ατατούρκ. 
Ο ίδιος αύξησε τους εθνικιστικούς τόνους και δήλωσε πως «αν δεν υπήρχε ο Κεμάλ Ατατούρκ και δεν έσωζε τη χώρα τα ονόματα σας δεν θα ήταν Αχμέτ, Χασάν, Χουσεϊν. Θα σας έλεγαν Δημήτρη, Γιώργο. Αυτά πρέπει να τα ξέρουμε καλά».
Πάντως με νοοτροπίες των απόψεων του Ιντζέ,  στην Τουρκία

ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΗΔΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/anoixta-paidika-feretra.html#ixzz2kW1fznYlVanessa Nehko 7χρονη νεκρή μαθήτρια.
Vanessa Nehko 7χρονη νεκρή μαθήτρια.

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία των μικρών μαθητών του Ελληνορθόδοξου σχολείου Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην χριστιανική συνοικία της Κάασσα όπως επιβεβαιώνουν το AP ,το ΑRΜΕΝPRESS κ.α ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στο σχολείο φοιτούσαν εκτός από ελληνορθόδοξος μαθητές και παιδιά άλλων χριστιανικών ομολογιών όπως αρμένιοι και καθολικοί.

Η σύμβαση «Cooper» και το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/sumvasi-cooper.html#ixzz2kW1KePOAΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σύμβαση Cooper ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ!! 17/02/1940

Η Σύμβαση «Cooper” υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας (άγνωστο αν έχει περιέλθει τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ή το Ανάπτυξης) και παραδίδεται - σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό! Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών!
Θέλετε και το καλύτερο: Η Ελλάδα έχει υπογράψει και δεσμεύεται από την Σύμβαση «Cooper» της οποίας η χρονική ισχύς, εληξε την 31η Δεκεμβρίου του 2010, ενώ η διάρκειά της ήταν για 70 έτη!

Ραχήλ Μακρή : “Γελοίος ο Γεωργιάδης” @RachelMakri

rachelfacebook

Επιμένει και τεκμηριώνει τον χαρακτηρισμό “φασιστάκο” που απέδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, που απέδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η Ελλάδα 66 χρόνια πίσω………………


σ.σ.Σόφη (olympia.gr)
Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του. Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια. Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος. Διαβάστε τα συμπεράσματα του Πόρτερ και βρείτε τις διαφορές με σήμερα. 
Η Ελλάδα είναι 66 χρόνια πίσω.
Γράφει ο Πόρτερ.
«Απ” ό, τι μπόρεσα να διαπιστώσω, η ελληνική κυβέρνησηδεν έχει καμιάν άλλη πολι­τική πρακτική από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος. [...] στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια ως μέσο για τη διαιώνιση των προνομίων μίας μικρής κλίκας εμπόρων και τραπεζιτών, οι οποίοι αποτελούν την αόρατη εξουσία στην Ελλάδα.

«Η Τουρκία στέλνει στη Βουλγαρία τους πρόσφυγες που δεν χρειάζεται»


Ο Γκεόργκι Ντίμοφ, πρώην Γενικός Πρόξενος της Βουλγαρίας
στην Αδριανούπολη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βουλγαρικό πρακτορείο ‘Φόκους’, δήλωσε ότι η Τουρκία στέλνει τους Σύριους πρόσφυγες στη Βουλγαρία.

Βιοχάλκο: Και τυπικά μεταφέρεται η έδρα της στις Βρυξέλλες

bioxalko
Tο Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Βιοχάλκο σχετικά με την έγκριση από τη Γενική της Συνέλευση της διασυνοριακής συγχώνευσής της με απορρόφηση από την εταιρία VIOHALCO S.A./NV, ανακοίνωσε ότι τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας θα είναι η Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013.

New York Times: Το σκηνικό στην Ελλάδα είναι έτσι στημένο που μπορεί να οδηγήσει σε έναν νέο γύρο εμφυλίου πολέμου


Για την πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα
μετά και τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των δύο μελών της Χρυσή Αυγής αναφέρονται σε άρθρο τους οι New York Times, οι οποίοι αναφέρουν πως σε περίπτωση εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χ.Α

ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΑΘΗΝΑ 14-11-2013.

Ο σοφός νομοθέτης Σόλων είχε πει ότι η καλύτερη διακυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες και οι άρχοντες στους νόμους. Ο Σόλων είχε υπόψιν του μια ιδεατή Πολιτεία στην οποία οι άρχοντες είναι εκφραστές τού λαού και υπηρέτες τού Έθνους. Γεννήματα τής Φυλής, εμπνευστές κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης, πολεμιστές για την υπεροχή τής Εθνικής Κοινότητος.

Ο δε λαός είναι διαμορφωτής τής Πολιτείας και υπερασπιστής των Ιδανικών τής Φυλής για Πατρίδα, Ελευθερία και Πολιτισμό Ελληνικό. Οι Έλληνες βουλεύονται και ενεργούν υπέρ τού ανόθευτου και ισχυρού ελληνικού χαρακτήρα των Ιερών Προσκυνημάτων, τής Πατρώας Γης και τής Οικογένειας, με γνώμονα το ορθό ανάστημα κι όχι το βαθύ σκύψιμο. Επιλέγουν για μπροστάρηδες τούς Άριστους που ταιριάζουν στον Ελληνισμό και τα υψηλά πεπρωμένα του. 

Στις μέρες όμως τής ξενοκρατίας και τής νεοταξικής τυραννίας οι ταγοί δεν διαθέτουν κανενός είδους σύνδεσμο με το λαό, μήτε ψυχικό μήτε αιμάτινο. Οι νόμοι τού ελληνικού κράτους έχουν παραποιηθεί και έχουν παραμεριστεί από τις εντολές τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας για τη διαμόρφωση μιας υπερεθνικής και αντεθνικής κοινωνίας δίχως έθνη, φυλές και πίστη.

Τούτες τις κρίσιμες για εμάς και την Πατρίδα μας στιγμές αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι το ταίριασμα τής ψυχικής γαλήνης με το ορμητικό πάθος για να κερδίσουμε τη ζωή που μάς στερούν. Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις διχαστικές σειρήνες και τα ξένα ταξίματα για έναν κόσμο που δεν είναι μήτε ελληνικός μήτε αληθινός.

Να δώσουμε τα χέρια μας όλα τα εθνοφυλετικά αδέρφια αναμεταξύ μας, να διώξουμε τον «δημοκρατικό» κοσμοπολιτισμό των ανθρωποθυσιών και να χτίσουμε πλέρια και λαμπρή Ελλάδα εκ νέου με πνοή και χέρια ελληνικά. Η ανάπτυξη και η εξελικτική πορεία τού Έθνους μας είναι δική μας κι όχι διεθνής υπόθεση. Το δε κράτος υπάρχει για να εμπνέει ήθος ηρωισμού και εργατικότητος. Να εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά και κάθε ψυχή που το καλεί το Έθνος.

Το αληθινό ελληνικό κράτος κερδίζει και δεν απαιτεί το σεβασμό των Ελλήνων. Είναι νομοθέτης των κανόνων τής Πολιτείας επάνω σε σκοπούς και συνθήκες ελληνικές κι όχι ταχυδρόμος ξένων, άνομων και ανθελληνικών βουλευμάτων. Φροντίζει να επιβάλλει τα εθνικά συμφέροντα αξιοποιώντας τις δημιουργικές ορμές και τον Πατριωτισμό των Ελλήνων και δεν υπογράφει την υποχρεωτική τήρηση οδηγιών που μικραίνουν την Πατρίδα και σκοτώνουν το λαό. Εξάπτει τον Εθνικισμό τού Έλληνα και δεν τον καταδιώκει.

Υπέρτατος λοιπόν σκοπός των Ελλήνων είναι η ισχυροποίηση τής Ελλάδος κι όχι τής παγκόσμιας κοινότητας. Είναι η ανάδειξη μιας Δυνατής και Ελεύθερης Ελλάδος μέσα σε μια Κοινωνία των Εθνών κι όχι των Αγορών. Η δε ειρηνική διευθέτηση των εθνικών μας ζητημάτων θα έπρεπε να ακούει στο μεγάλωμα κι όχι το κόντεμα τής Πατρίδος.

Απέναντί μας έχουμε ένα ψευτορωμέϊκο που μάς θεωρεί αναλώσιμους με μηδενική αξία. Ένα ψευτοκράτος που σκοτώνει Έλληνες με όλους τούς τρόπους, που βαράει προσοχές στον ανήθικο νεοταξισμό, που επιθυμεί να κλείσει τις υπηρεσίες του στη Μακεδονία και τη Θράκη, αδιαφορώντας για τις ψυχές και τη γη που βλέπει ως ψυχρές λογιστικές μονάδες. Να κλείσουμε το «αστείο» υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης μάς είπε τις προάλλες ο Μ. Γλέζος για να βρούμε τάχα λεφτά για την υγεία, αλλά να μην απολύσουμε το προσωπικό του!

Μα οι δυνάστες – δανειστές αυτό μάς ζητούν. Διώξτε Έλληνες εργαζόμενους, κλείστε επιχειρήσεις και αμυντικές βιομηχανίες, αρπάξτε ό,τι ιερό κειμήλιο έχει μείνει ακόμη στα σεντούκια τού ελληνικού λαού. Είναι οι εντολές που εκτελεί η κατοχική κυβέρνηση και το καθεστώς της για να φέρει, όπως διατείνεται ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς, την ανάπτυξη! Να μάς τη φέρει μέσα από τις στάχτες τής Πατρίδος μας που θα ανήκει ολοκληρωτικά στα ξένα κοράκια τής Παγκοσμιοποίησης, όταν μάς μιλάει για ενότητα ενάντια στους ακραίους.

Όμως οι ακραίοι βρίσκονται ήδη στην κυβέρνηση και στην εξώθυρα αυτής. Είναι οι σοσιαλφιλελεύθεροι που τάζουν ανόητα υλιστικά κέρδη στο διαδίκτυο, που πονούν τάχα το λαό ακολουθώντας για λόγους «σωτηρίας» το μνημόνιο, που ετοιμάζονται για τα νέα μέτρα μιας υπόλογης στο διεθνές δίκαιο τρόικα. Εκείνοι που στοχοποιούν το Λαϊκό Εθνικισμό στον μινώταυρο τού σιωνιστικού νεοταξισμού, που θέλουν να παρατείνουν ή και να καταργήσουν τις εκλογές, βγάζοντας ανώτατους αρχοντοραγιάδες προέδρους μαζί με τούς δήθεν ιδεολογικούς εχθρούς τους.

Το άλλο άκρο είναι η Αριστερή θεραπαινίδα των ΗΠΑ που βγάζει δεκάρικους λόγους σε πανεπιστήμια τής Εσπερίας για την αναγκαστική τάχα παραμονή τής Ελλάδος στο ευρώ. Θέλουν οι συνασπισμένοι να μείνουμε στην νομισματική παγκοσμιοποίηση με κάποιες αλλαγές, όχι για να σωθεί η Ελλάς, αλλά το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Οι δε αλλαγές είναι το κράτος των λαθρομεταναστών και των πολυεθνικών, όταν στα Τίρανα καίγονται ελληνικές σημαίες.

Καμία κουβέντα με τον δωσιλογισμό. Εφαρμογή των Νόμων τής Φυλής. Και ο πρώτος Νόμος είναι ότι η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που δίδουν λόγο μονάχα στην Πατρίδα. Εκείνοι δε που καίνε το εθνικό μας σύμβολο και το μέλλον μας θα δούνε τι σημαίνει Νέμεση από μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

    

ΝΕΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδακης - Νέο άκρως επικίνδυνο επεισόδιο
έλαβε χώρα στο βόρειο Αιγαίο σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, γεγονός που δείχνει πως αυξάνεται συνεχώς η ένταση και η τουρκική προκλητικότητα με σοβαρές συνέπειες σε μια ούτος η άλως ευαίσθητη περιοχή και την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον «ύπνο του δικαίου».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...