Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ > Σταθμό παρακολούθησης έχουν οι Άγγλοι στο …Κολωνάκι!


Σοκάρει η αποκάλυψη από τα Επίκαιρα, ότι οι Άγγλοι διατηρούν σταθμό παρακολούθησης στο κέντρο της Αθήνας.

"Έχετε γνώση της σχετικής Οδηγίας «ασφαλείας» που προωθήθηκε από την Αμερικανική Πρεσβεία; Αν ναι, πότε ακριβώς ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών;"


«Σχετικά με την οδηγία της Αμερικανικής Πρεσβείας για την ημέρα επετείου εορτασμού του Πολυτεχνείου»

Κύριε Υπουργέ,

Η Αμερικανική Πρεσβεία στη χώρα μας, προέβη σήμερα, στη σύνταξη και αποστολή σχετικής οδηγίας «ασφαλείας», με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Επισωρευτική Ριζοσπαστικοποίηση Εξτρεμιστών στην Ελλάδα


Του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΝΟΥΤΣΟΥ - To RIMSE εκτιμά πως η Ελληνική κοινωνία από την 17η Σεπτεμβρίου 2013 μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά, έχει πιθανότατα μπει σε ένα φαύλο κύκλο που οι ακαδημαϊκοί και ειδικοί αναφέρουν ως επισωρευτική ριζοσπαστικοποίηση εξτρεμιστών. Ας πάρουμε όμως πρώτα τα γεγονότα με τη σειρά και μετά θα επιχειρήσουμε μια ανάλυση της έννοιας της επισωρευτικής ριζοσπαστικοποίησης και τις πιθανές επιπτώσεις της στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας. 

Ας ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα στη... Θράκη


Η σκοτεινή πλευρά του σύνοικου στοιχείου 
Yπάρχουν, ήδη, συνθήκες Κοσόβου, αφού μέρος του πληθυσμού τρέφει μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες 
Η δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, σε συνδυασμό με την φοβική Αθήνα, έχουν δημιουργήσει μία "βόμβα" έτοιμη να πυροδοτηθεί.

Στη Δικαιοσύνη στέλνουν τον Άδωνι Γεωργιάδη


Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης- Βορείου Ελλάδος,

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κονγκρέσο ζητεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κατασκοπεύει εκατομμύρια πολίτες που είναι ύποπτοι για «μη ανοχή»!


Σε μια κίνηση που περιγράφεται από μια κορυφαία ομάδα πολιτικών δικαιωμάτων ως “μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία”, ο Μοσέ Κάντορ (Moshe Kantor), ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κονγκρέσου (ECJ) και ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας, Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι (Aleksander Kwaśniewski, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Izaak Stoltzman), ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δημιουργία εθνικών μονάδων επιτήρησης για την παρακολούθηση πολιτών των 27 κρατών μελών της ΕΕ υπόπτων για “μη-ανοχή”.


Σύμφωνα με άρθρο του The New Observer οι δύο ηγέτες του “EJC”, έκαναν την έκκληση για ένα «Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Ανοχή και τη Συμφιλίωση» (European Council On Tolerance and Reconciliation - ECTR), το οποίο θα υπάγεται στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Πολιτικές Ελευθερίες, Δικαιοσύνη και Εσωτερικές Υποθέσεις - LIBE).

Αυτές οι “ειδικές κυβερνητικές μονάδες”, αναφέρει η έκθεση, «θα πρέπει να λειτουργούν κατά προτίμηση εντός του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

«Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρχει ανοχή προς τους μη-ανεκτικούς», αναφέρει η έκθεση, ειδικά «όσον αφορά την ελευθερία της έκφρασης».

Το ‘Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αξιοπρέπειας’ (‘European Dignity Watch’ - EDW), μια ομάδα που παρακολουθεί την παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων και εδρεύει στις Βρυξέλλες, έχει προειδοποιήσει ότι η οδηγία αυτή «αποσκοπεί στην επιβολή κυβερνητικού ελέγχου πάνω στην κοινωνική και οικονομική συμπεριφορά των πολιτών με την ευρύτερη δυνατή έννοια».


Το EDW είπε ότι σύμφωνα με το τμήμα 1, ορίζει σε γενικές γραμμές την "ανοχή", ως "τον σεβασμό και την αποδοχή της έκφρασης, τη διατήρηση και την ανάπτυξη της ξεχωριστής ταυτότητας της ομάδας". 

Επιπλέον, το σχέδιο καταστατικού προχωράει και λέει ότι "δυσφημιστικά σχόλια που γίνονται δημόσια και στοχεύουν μια ομάδα ( ... ) με σκοπό να ( ... ) συκοφαντήσουν την ομάδα, εκθέτοντάς την σε γελοιοποίηση ή σε υποβολή της σε ψευδείς κατηγορίες" μπορεί να θεωρηθεί συκοφάντηση και, ως εκ τούτου, μπορούν να αντιμετωπίζονται σαν πράξεις μισαλλοδοξίας - καθώς και ως ‘εγκλήματα μίσους’.

«Οι συντάκτες του εγγράφου - η λεγόμενη ομάδα εμπειρογνωμόνων αποτελούμενη από τους Yoram Dinstein, Ugo Genesio, Rein Müllerson, Daniel Thürer και Rüdiger Wolfrum – προχωρούν ακόμη περισσότερο δηλώνοντας ότι “η ανοχή πρέπει να ασκείται όχι μόνο από κρατικούς φορείς, αλλά εξίσου από άτομα”.

«Αποκαλούν αυτή την προσέγγιση για την εξασφάλιση της ‘ανοχής’ μια οριζόντια σχέση, η οποία αναφέρεται στις σχέσεις ομάδας - με - ομάδα ή προσώπου – με -πρόσωπο.

«Αυτό βρίσκεται σε αντίθεση με την πιο παραδοσιακή κάθετη σχέση μεταξύ της κυβέρνησης και των ατόμων. Το σχέδιο καταστατικού, στη συνέχεια σταθερά ορίζει ότι: «Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να διασφαλίσει ότι η μισαλλοδοξία δεν ασκείται είτε σε κάθετες είτε σε οριζόντιες σχέσεις».

«Ο βαθμός στον οποίο αυτή η σκέψη έχει ήδη βρει το δρόμο της σε πολιτική της ΕΕ καθίσταται εμφανής με την προτεινόμενη 5η κοινοτική οδηγία για την Ίση Μεταχείριση.

«Αυτή η πρόταση αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγματεύσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για περισσότερα από τρία χρόνια, χωρίς να βρεθεί ένας τρόπος να προχωρήσει, ακριβώς λόγω όλων των αμφιλεγόμενων ισχυρισμών που διατυπώνονται σε αυτό».

«Είναι σαφές ότι τέτοια γλώσσα θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστάσεις στις οποίες θα απευθύνονται ασαφείς ή αδικαιολόγητες κατηγορίες κατά ατόμων και ομάδων.

«Τα θρησκευτικά σχολεία και ομάδες, οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης θρησκείας ή ακόμα και μόνο οι γονείς (!) που θα θέλουν να διδάξουν τα παιδιά τους ορισμένες ηθικές αξίες, όλοι θα τεθούν κάτω από την γενική υποψία γενικά ότι είναι ‘μισαλλόδοξοι’».

«Ακόμα χειρότερα, εάν καθιερωθεί ως πολιτική της ΕΕ, μια τέτοια γλώσσα, θα μπορούσαμε επίσης, να οδηγηθούμε στο ενδεχόμενο να απαγγελθούν ασαφείς κατηγορίες ή ακόμη κατηγορίες χωρίς καμία νομική βάση.

«Το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα αυτού θα είναι η δραματική μείωση (και η πιθανή εξαφάνιση) της θεμελιώδους ελευθερίας της έκφρασης - τα άτομα και οι ομάδες θα αυτολογοκρίνονται, φοβούμενα ότι μπορεί να διωχθούν για την έκφραση των προσωπικών τους ηθικών απόψεων.

«Οι συγγραφείς του παρόντος προτεινόμενου καταστατικού - υπό την αιγίδα μιας διεθνούς ΜΚΟ ‘για την ανοχή και τη συμφιλίωση’ - έχουν καλέσει την Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων να το εγκρίνει ως νομικό έργο.

«Αλλά τυχόν υιοθέτηση αυτού του καταστατικού σε εθνικό επίπεδο των ευρωπαϊκών κρατών όχι μόνο θα ήταν είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα πίσω, αλλά θα υπονοούσε μια υπερεθνική εποπτεία, κάτι που θα αποτελούσε βεβαίως μια μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία», αναφέρει η EDW.
ΥΓ. «Όλως τυχαίως», την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 7:30μμ στο ACS Arts Center, θα διεξαχθεί ‘debate’ στην από τους Συλλόγους Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Cambridge, Harvard, Oxford, Princeton και Stanford με θέμα: «Κάποιες φορές, οφείλουμε να περιορίσουμε την ελευθερία έκφρασης και δράσης ώστε να προστατευθεί η Δημοκρατία»!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ > "Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση..."


Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Δεξιά τρολς: Πιο kookoobadi δε γίνεται! via @loukiach

trolL

Δεξιά τρολς

 “  Πανικός έχει καταβάλει τη δεξιά παράταξη μπροστά στο διαφαινόμενο εκλογικό της καταποντισμό και στην ακόμη και δημοσκοπικά πλέον καταγεγραμμένη πρωτοπορία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ”
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 18:44
Το Twitter αποτελεί μια δωρεάν υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν– μεταδίδουν σύντομα μηνύματα και να διαβάζουν τα μηνύματα άλλων χρηστών (τα γνωστά στους περισσότερους εξ’ ημών, tweets). Η ευρεία διάδοση του twitter, ο οικουμενικός χαρακτήρας και η ευχρηστία του, το καθιστούν ιδανικό μέσο κοινοποίησης και διασποράς πολιτικών ιδεών. Δεδομένου ότι η πληροφορία στο Τwitter διαδίδεται και πολλαπλασιάζεται ταχύτατα, γνωστοί Έλληνες πολιτικοί το χρησιμοποιούν και ακόμη περισσότεροι άγνωστοι χρήστες (με ψεύτικα ή μη ονόματα) τους στηρίζουν και προωθούν τις διαδικτυακές πολιτικές τους αναρτήσεις.

Ροκφέλερ για την μείωση του πληθυσμού


 
Το σχέδιο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού σας φαίνεται συνομωσιολογία; Δείτε και ακούστε τον μεγάλο-ιδιοκτήτη πολυεθνικών και φερόμενο ως εμπνευστή της Τριμερούς Επιτροπής, Δαυίδ Ροκφέλερ, να μιλάει για την αύξηση του πληθυσμού, η οποία απειλεί -τι άλλο- το οικοσύστημα και το περιβάλλον! Άρα κάποιοι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Τα άγχη, η πείνα, οι κατά καιρούς πόλεμοι, οι σφαγές αθώων ανθρώπων, οι αυτοκτονίες, η ελεγχόμενη μεταλλαγμένη τροφή, η νόθευση αγαθών πρώτης ανάγκης κ.ο.κ. αφήνουν πίσω θύματα.

Ναι, είμαστε Έλληνες. Ναι, είμαστε Βυζαντινοί.

μαναχη παναγιαΑνακάλυψα τυχαία τον ρώσο φωτογράφο Михаил Тимофеев που βγάζει υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες με θέματα από τη σύγχρονη θρησκευτική ζωή της Ρωσίας. Αφορμή όμως για να αποφασίσω να κάνω μία μικρή επιλογή από φωτογραφίες του και να τις αναρτήσω εδώ (εκτός δηλαδή της συνήθους θεματογραφίας της λειψανοθήκης) ήταν η λεζάντα που έβαλε στην παρακάτω έγχρωμη  φωτογραφία του: Да. Греки мы. Да. Византийцы мы. Но русские и телом и душою. Που πάει να πει: Ναι, είμαστε Έλληνες. Ναι, είμαστε Βυζαντινοί. Αλλά Ρώσοι τη τε ψυχή και τω σώματι.

Περίεργοι τουρκικοί πανηγυρισμοί για «ελληνοτουρκική συμφωνία στο Αιγαίο» - Τι υπογράψαμε; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/periergoi-tourkikoi-panigyrismoi-gia-ellinotourkiki-symfonia-sto-aigaio.html#ixzz2khrYm5bS
Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

 To «Σύμφωνο Συνεννόησης αναφορικά με τη συνεργασία στον τομέα της ναυτιλίας» που είχαν υπογράψει οι  κυβερνήσεις Eλλάδας και Τουρκίας τον περασμένο  Μάρτιο έγινε χθες αποδεκτό στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνει αποδεκτό από τη Βουλή.

Σοκάρει και συγκινεί η πρώτη φωτογραφία της 16χρονης Μυρτώς μέσα από το νοσοκομείο της Βοστώνης όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση που είχε δεχτεί το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο.

Χατζηνικολάου: Ζήτα συγνώμη Άδωνι για τη μ@λ@κί@ που είπες. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/adonis-xatzinikolaou.html#ixzz2khRTdh4VΧαμός έγινε νωρίτερα μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm.

Σχεδόν ουρλιάζοντας και με φανερό θυμό ο δημοσιογράφος απαίτησε από τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει συγνώμη για τη μ@λ@κί@ που έκανε, δηλώνοντας ήρωας που απολύει κόσμο από τον χώρο της υγείας.

Τα ελληνικά χειρόγραφα της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας


Μια ενημερωμένη έκδοση του σημαντικού περιφερειακού
ρόλου που παίζει η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας με τα ελληνικά χειρόγραφα στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, παρουσιάστηκε στη Βιβλιοθήκη σε εκδήλωση όπου έλαβε μέρος

Βουλγαρία: Εκατοντάδες κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα τζαμί


Εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης του Κάρλοβο στη Βουλγαρία,
διαμαρτυρήθηκαν για τη μεταβίβαση ενός παλιού τεμένους στον επικεφαλής Μουφτή της πόλης.
Ο κύριος οργανωτής των διαδηλώσεων ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, ο Στόγιο Καραγκένσκι.

Διάτρηση στο «τρίγωνο του διαβόλου» επιχειρούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Σε ολοκληρωμένο σχέδιο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων καταγραφής των συχνοτήτων των ραντάρ και των επικοινωνιών των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot PAC-3 της ΠΑ και Hawk του ΕΣ εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή «εισβολή» της τουρκικής φρεγάτας TCG ORUC REIS (F 245) εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ)πραγματοποιώντας τον περίπλου της Σκύρου.

Nour M: Το «ένοχο» μυστικό (;) του πλοίου με τις σφαίρες


Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση του πλοίου «Nour M», δίνουν νέα διάσταση στις εξελίξεις, αφού εάν επαληθευθούν, τότε η επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης, ίσως να δημιουργήσει προβλήματα στην Τουρκία…

Καραμανλής: Εγώ δεν δίνω γραμμή σε κανέναν!


Φανερά ενοχλημένος εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Καραμανλής από τις «πρωτοβουλίες» ορισμένων πρώην υπουργών ή ακόμα και πρώην στενών συνεργατών του.

Το τελευταίο ταμπούρι του έλληνα, το τελευταίο του όρυγμα: το σπίτι του. @anarmodios

syntagma2011
[Αύγουστος 2010, είχα γράψει ένα σχόλιο σε ένα ιστολόγιο. Νομίζω ξαναγίνεται επίκαιρο τώρα που απειλείται και αυτό το τελευταίο ταμπούρι του έλληνα, το ιδιόκτητο σπιτάκι του. Κι ίσως αυτή η απειλή να γίνει η αφορμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ετσι ΟΛΟΙ μαζί να βρούμε την λύτρωσή μας και την ελευθερία μας.]
Το τελευταίο ταμπούρι του έλληνα, το τελευταίο του όρυγμα, είναι το ιδιόκτητο σπιτάκι του.
Είναι το τελευταίο οχυρό της ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας και της ύπαρξής του.
[Ο μπαξές, ο λαχανόκηπος, είναι πρόσθετο αμυντικό μέτρο, αλλά πολύ ισχυρό, για μια σειρά από λόγους όχι μόνο οικονομικούς].

Αυτοί που ζούνε με τα δικά μας λεφτά …

经济 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 경제 Του Γιώργου Κράλογλου
Περισσότερα από 70.000.000 ευρώ θα δώσουμε για τρεις κακοστημένες θεατρικές παραστάσεις της Βουλής του 2013. Οι δύο δόθηκαν ήδη και αφορούσαν την δήθεν προστασία της ακίνητης περιουσίας και την μομφή κατά της κυβέρνησης. Η τρίτη θα δοθεί τον Δεκέμβρη για τον προϋπολογισμό που όμως θα εξασφαλίζει πάλι και τα 70.000.000 ευρώ για τις παραστάσεις του 2014.
Πάρτε χαρτί και μολύβι και τα στοιχεία της Βουλής και θα βρείτε ότι κάθε βουλευτής, ξεκινάει μεν με μηνιαίο μισθό γύρω στις 6.000 ευρώ, αλλά τελικά με παροχές, επιδόματα και επιβαρύνσεις μας στοιχίζει κάτι παραπάνω από 17.000 ευρώ τον μήνα. Έχει αφορολόγητο 65% και τα έξοδά του στην Βουλή (που πληρώνονται από ένα κονδύλι γύρω στα 700.000 ευρώ τον χρόνο) προστίθενται στα 17.000 ευρώ. Πολλαπλασιάστε τα αυτά επί 300 και επί δώδεκα μήνες και θα δείτε τι γίνεται.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ! ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!! #Success_Story @TerensQuick

diaploki-floras,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ,@lygerosstavros,PEGASUS,ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ,Πήγασός,Εκδοτική,ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ
«ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2064 ΜΕ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!»

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
Κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Κατευθείαν στους τοκογλύφους δανειστές πηγαίνουν σύμφωνα με «μυστική» και μη αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ σύμβαση, τα έσοδα από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» του Ρίου-Αντιρρίου!
Αυτό αποκαλύπτει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και η Εκλογική Περιφέρεια της Αιτωλοακαρνανίας.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ; > ΕΝΩ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Την ίδια στιγμή που οι όλες οι εθνικές σκηνές στην χώρα δεν έχουν να πληρώσουν φως, νερό, τηλέφωνο, ο ΥΠΕΞ Β.Βενιζέλος δεσμεύθηκε ότι θα δώσει 2,5 εκατ. ευρώ για το Εθνικό θέατρο της Αλβανίας!
Η χώρα που ζητάει κομμάτι της Ελλάδας και μιλάει για Τσαμουριά, και ταυτόχρονα ξυλοκοπεί τους Έλληνες Ορθοδόξους στην Πρεμετή.
 

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ > Στην Ελλάδα 350.000 νοικοκυριά είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω απλήρωτων λογαριασμών... ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ > "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΙΗ ΠΡΟΟΔΟ"


Τριακόσιες πενήντα χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στην αρχή του χειμώνα, λόγω απλήρωτων λογαριασμών, γράφει η σκοπιανή «Πρες 24» που επικαλείται  ελληνικό δημοσίευμα του «Impression».
Ο αριθμός των  νοικοκυριών με τους απλήρωτους λογαριασμούς έχει αυξηθεί κατά 10 ως 15 τοις εκατό σε σχέση με τα  δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, σημειώνει το δημοσίευμα.
--

 

Σκόπια: Η Τουρκία θα αποκαταστήσει το παλαιό τζαμί του Μοναστηριού


Η Τουρκία θα αναλάβει τη συντήρηση και την αποκατάσταση του παλαιού μουσουλμανικού τεμένους στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα) του νοτιοσλαβικού κράτους.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 16-11-2013.

Οι σύγχρονες δημοκρατίες είναι οι τελειότεροι μηχανισμοί που έχει εφεύρει η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία για τη διάρρηξη τής φυσιογνωμίας, τής ενότητας και τής αυθυπαρξίας των εθνών. Αποτελούν μια διαβρωτική διεργασία που ξεκίνησε από την εποχή των μεγάλων πολέμων και παγιώθηκε στους χρόνους τής υπό προϋποθέσεις ψεύτικης ειρήνης μέσα από τούς οργανισμούς των ψευτοσυμμάχων και τις δουλικές συμφωνίες προδοτών πολιτικάντηδων των εθνών.

Υπό αυτό το αισχρό καθεστωτικό μόρφωμα η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα οδηγείται από τις πιστές στον νεοταξισμό θεραπαινίδες στο σφαγείο τής Παγκοσμιοποίησης. Υπό τις ηχηρές σάλπιγγες τού μισελληνισμού σε επικοινωνία και πολιτική αλλοιώνεται η ελληνική κοινωνία και διαλύεται η εθνική μας οικονομία προς δόξαν των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων, τής αναιμάκτου τάχα διευθέτησης των εθνικών μας ζητημάτων και τής «εξυγιάνσεως» των δημόσιων οικονομικών μας.

Έπιασε ξάφνου πρεμούρα όλους τούς ζητούντες μερτικό στη γη και τη ζωή μας να λύσουν όλες τις εκκρεμότητες που σκοπίμως είχαν ξεχάσει έως σήμερα. Κι έτσι την ώρα που μεθοδεύονται κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, καταθέσεων και περιουσιών, αυτήν ακριβώς τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για αντιρατσιστικά νομοσχέδια και εκτεταμένες παραχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα.

Ο αντιρατσισμός βέβαια είναι η απορρόφηση αλλογενών και η δίωξη τού Εθνικισμού μας, οι δε παραχωρήσεις βαφτίζονται διακρατικές αλληλοκατανοήσεις. Η μεγάλη διαφορά βέβαια έγκειται στην κατανόηση των απέναντι βουλήσεων σε βάρος των εγκαταλελειμμένων από το ψευτορωμέϊκο δικών μας. Η δε ξενοκρατία έχει γίνει το επίσημο πολίτευμα τής κατεχόμενης Ελλάδος μοιράζοντας διαταγές και απαιτήσεις.

Είχε πει ο μεγάλος Ντοστογιέφσκι πως ενώ οι ψευτοπεριούσιοι κηρύττουν το σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό, «θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη τής Ευρώπης πάνε χαμένα, οι τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμα εκεί». Χιλιάδες χρόνια πριν ο σοφός Σωκράτης είχε πει, όταν τούς είδε σαν εμπόρους στο λιμάνι μας, ότι αυτοί θα είναι η συμφορά. Ο δε Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς εντόπισε το πολίτευμα τής σύγχρονης δημοκρατίας ως δυτικόστροφο που με την κατευθυνόμενη ψήφο και τούς ακριβούς σε κόστος μηχανισμούς του έφερνε ξένες και ολέθριες αποφάσεις στα εθνικά μας πράματα.

Δεν μάς επιτρέπουν λοιπόν οι δήθεν μεγάλοι μας σύμμαχοι να έχουμε τα ίδια δικαιώματα μ’ αυτούς. Για να είμαστε μάλιστα ακριβοδίκαιοι, τα δικαιώματα που αφορούν την εθνική φυσιογνωμία και ταυτότητα θα τα χάσουν και οι ίδιοι, αφού ο πολυπολιτισμός και ο πολυφυλετισμός είναι η οδός για την κατάργηση των συνόρων και την έλευση τής Παγκοσμιοποίησης. Όμως εκείνοι οι προσωρινά δυνατοί δεν έχουν υποστεί καμία απώλεια στον πολιτισμό, την πίστη και την εδαφική επικράτεια που έχει υποστεί η Ελλάς και ο ελληνικός λαός σε εκτεταμένο βαθμό.

Η Πατρίδα μας διαθέτει το θλιβερό προνόμιο να ποδηγετείται από ψευτορωμιούς σε όλα τα επίπεδα. Στην πολιτική ηγεσία, στην επικοινωνία, στις χρηματαγορές, ακόμη και στο παρακράτος. Και φυσικά ο δεσμός με τον Ελληνισμό μετριέται παράλληλα με την εθνική καταγωγή μα και την ψυχή και τις προθέσεις. Τι να την κάνω εγώ την καταγωγή ορφανή από συναίσθημα, όταν υπηρετείται το συμφέρον τού εχθρού μου με κίνητρο την θέση και το χρήμα άχρηστων και ριψάσπιδων σε θρόνο που δεν αρμόζει στο σφετεριστή αυτού;

Έχουν μπει οι τύραννοι στην κοινωνία μας και δολοφονούν ελληνόπουλα προκειμένου να διχαστούμε για μια ακόμη φορά. Φυλακίζουν και πυροβολούν τον Εθνικισμό μας για να περιμένουμε το τέλος μας φοβισμένοι. Μπαίνουν στα σχολεία μας ψευτορωμέϊκο και ψευτοκαθηγητάδες για να κάνουν την άρνηση τής ράτσας μας μάθημα και για να μετατρέψουν τούς λαθρομετανάστες σε κήρυκες στηλιτεύσεως τής ανύπαρκτης κακής συμπεριφοράς σε βάρος τους από το λαό και τούς Εθνικιστές.

Την ίδια ακριβώς στιγμή που αρχοντοραγιάδες και νεοταξίτες εντολείς φτιάχνουν κοινωνία αφελληνισμένη, στα εθνικά μας ζητήματα προχωράει το ίδιο τέλειο έγκλημα με τούς ίδιους ολέθριους σκοπούς. Και έτσι ακούσαμε προσφάτως τον πρόεδρο τής ελληνόφωνης «δημοκρατίας» στην τελευταία επίσκεψή του στην Αλβανία, δηλαδή στη σκλαβωμένη μείζονα Ήπειρό μας, να λέει πως θα λυθούν όλα τα διμερή προβλήματα.

Οι Αλβανοί για να μην τον κουράσουν αναφέρθηκαν στις δήθεν περιουσίες των Τσάμηδων στην ελεύθερη Ήπειρο, στα νέα θαλάσσια σύνορα τού ενεργειακού μας πλούτου, στην αναγνώριση τού Κοσσυφοπεδίου, στις διμερείς επιτροπές δωσιλογισμού σαν αυτές με την Τουρκία, στην αλβανική «κοινότητα» στην Ελλάδα.

Στην δε Κύπρο μας οι εκεί δουλικές αρχές, ίδιες με αυτές τής Μητέρας Ελλάδος, μετά τις συνομιλίες με τις κατοχικές αρχές και τις τουρκοποιητικές διζωνικότητες, υπέγραψαν προσύμφωνο απορρόφησης τού «τουρκοκυπριακού» ποδοσφαίρου από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου!

Από τη διάλυση λοιπόν τής οικονομίας και την κατοχή εθνικού εδάφους, το Έθνος μας οδηγείται στην υπαγωγή του στο παγκόσμιο ανθελληνικό και αντίχριστο υπερκράτος. Και από το κούρεμα τού βιος μας στο κούρεμα ολάκερου τού Ελληνισμού.

Οι Έλληνες μπορεί να στερούνται ζωή και ψωμί, αλλά δεν εκχωρούν με τίποτα τα παιδιά και την πατρίδα τους. Θα φέρουμε αληθινή λαϊκή κυριαρχία, λαμβάνοντας δυναμικά και αποφασιστικά πίσω την Ελλάδα μας ακέραιη και μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική. Και τα δεσμά θα φύγουν οριστικά από ψυχές και γη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
       
     

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνεχίζεται η έντονη παρουσία της τουρκικής Αεροπορίας στο Αιγαίο και στον Εθνικό Εναέριο Χώρο  με νέες παραβιάσεις και παραβάσεις ύστερα από τις χθεσινό μπαράζ των 12

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...