Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από εξάλειψη προγεφυρώματος στην 80η ΑΔΤΕ


Βολή αυτοκινούμενου πυροβόλου Μ-109 στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ.
Βολή αυτοκινούμενου πυροβόλου Μ-109 στο πλαίσιο ΤΑΜΣ Μ/Κ ΛΠΖ, η οποία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στο Πεδίο Βολής – Ασκήσεων ΠΛΑΚΑΣ της 80 ΑΔΤΕ με αντικείμενο την εξάλειψη προγεφυρώματος.

Βολές αρμάτων μάχης Μ-48Α5 MOLF
Βολές αρμάτων μάχης Μ-48Α5 MOLF στο Πεδίο Βολής – Ασκήσεων ΠΛΑΚΑΣ.

“Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΣΑΚΙΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…”.


Iστορικές αλήθειες που αμφισβητήθηκαν αλλά ελήφθησαν υπόψιν και σε εισαγγελικά πορίσματα της εποχής για το ποιοι αιματοκύλισαν το Πολυτεχνείο. Το παιχνίδι κατά τις πηγές που παραβάλλονται, ήταν στημένο και προκαθορισμένο για το αιματοκύλισμα. Και ανεξαρτήτως για τις όποιες ενστάσεις που πιθανόν να προβληθούν, τα παρατιθέμενα γεγονότα είναι πολλάκις αναφερόμενα και ποτέ δεν
ακολούθησαν διαψεύσεις.

Μας παίζουν κανονικά > Η τρόικα φεύγει την Πέμπτη…


..για να παει να γιορτάσει τη “μέρα των ευχαριστιών”! Έτσι, θα κάνουν συναντήσεις για 2-3 μέρες ακόμα και μετά θα αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.
Σύμφωνα με τον Στουρνάρα, στις συναντήσεις των επόμενων ημερών, δεν πρέπει να περιμένει κανείς συμφωνία με την τρόικα. Ούτως ή άλλως είναι μια πολυ καλή αφορμή για να βρουν λύση όταν η Γερμανία κάνει κυβέρνηση το Δεκέμβριο.

Πλέον, οι δανειστές ζητούν από τον Στουρνάρα μέτρα 1,5 δις και όχι 1,3 που πρότεινε ο ίδιος στο Eurogroup.

olympia

ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ > Το πόρισμα Τσεβά που διέλυσε τον μύθο για τους "νεκρούς του Πολυτεχνείου"


Το "πόρισμα Τσεβά" είναι ίσως ότι γνησιότερο έχει συνταχθεί, για τα τραγικά γεγονότα του Πολυτεχνείου, μέχρι σήμερα και είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας του νεαρού, τότε, εισαγγελέα για την υπόθεση του Πολυτεχνείου.
Δεν είναι απαλλαγμένο από τις προσωπικές κρίσεις που σαφώς είχαν επηρεαστεί από το πολιτικό κλίμα της εποχής, αλλά δεν υποκύπτει στην μυθοπλασία περί "νεκρών του Πολυτεχνείου".

WIKILEAKS: ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ – ΦΩΤΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


1973 November 17, 22:03 (Saturday) DUTCH CHARGE BRIEFED ON SITUATION IN GREECE

“Υποκινούνται από ακροαριστερούς, εξυπηρετούν τους ακροδεξιούς”!! Αυτό μετέδωσε ο Davies στον Ολλανδό Van Aerssen τη νύχτα του μακελειού και συμπλήρωσε: “Οι ακροδεξιοί θα χρησιμοποιήσουν τα επεισόδια για να μην επιτρέψουν δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις”! Διαβάστε:

1. DURING DUTCH CHARGE VAN AERSSEN’S NOVEMBER 17 CALL ON DAVIES ON ANOTHER SUBJECT, CHARGE REQUESTED LATEST US READING OF SITUATION IN GREECE.

Βούλγαρος ιστορικός προς Σκόπια: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!


Την απάντηση από τους γείτονές τους Βούλγαρους πήραν οι Σκοπιανοί για την εικονογραφημένη καρικατούρα που έχουν εφεύρει και πασάρουν στο παγκόσμιο ως δήθεν ιστορία τους και που κάποιοι ανιστόρητοι ανά τον πλανήτη, ή γιατί έτσι θέλουν, κάθονται και τους ακούν.

Το 23% των γυναικών στη Σουηδία θα βιαστεί από τριτοκοσμικό μετανάστη!


Καθώς η Σουηδία συνεχίζει να υποφέρει κάτω από την άγρια ​​βαρβαρότητα του πολιτιστικού «εμπλουτισμού», τουλάχιστον πέντε γυναίκες βιάζονται κάθε μέρα στη μόνο στη Στοκχόλμη και ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Αυτές είναι οι «θυσίες» στον Μολώχ του «πολυπολιτισμού».

Απάντηση στο δεύτερο “νούμερο” της κυβέρνησης του Ερντογάν


«Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν’ έλα» «Κοιτάμε την καημένη την Αγιά Σοφιά και ευχόμαστε να επιστρέψει στις καλές της ημέρες» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν και εισηγήθηκε να ξαναγίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά.
«Στο παρελθόν ήταν δυνατόν να αποδεχόμαστε πρώην τεμένη να λειτουργούν ως μουσεία.

ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ , ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ 126 ΣΜ. ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/pteriga-maxis-126sm-kritis.html#ixzz2ktgLqXwQ

Την αναστολή της λειτουργίας για την 126 Σμηναρχία Μάχης στην περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου, αποφάσισε το αρχηγείο μετά από απαίτηση (!) του υπουργού Εθνικής άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Σχετικό έγγραφο έφτασε ήδη στην 126 Σ/Μ με το οποίο γίνεται γνωστό πως στις 30 Νοεμβρίου θα ανασταλεί η λειτουργία της.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΙΚΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/mitsotakis-dnt.html#ixzz2ktg1C8mN


Ορίστε η αιτία του προβλήματος, το είπε ο Μητσοτάκης, τι άλλο θέλετε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Για σοβαρευτούμε και λίγο όμως, όλα ήταν προσχεδιασμένα... η πορεία του Πλοίου η Ελλάς ήταν γνωστή και το ξέρανε όλοι... το θέμα είναι εμείς τι κάναμε ή τι κάνουμε ακόμα και σήμερα... Να σας πω εγώ τι κάνουμε, καθόμαστε στον αναπαυτικό καναπέ μας και κλέμε τι μοίρα μας, ξυπνείστε αδέλφια μας παίρνουν τη πατρίδα μας...


Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας από... υπαλλήλους της ΕΕ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/diethnis-diasyrmos-ths-elladas-apo-ypallhlous-ths-ee.html#ixzz2ktfjcagJ


 
Οι Γερμανοί προετοιμάζουν μεθοδικά το έδαφος ώστε η χώρα μας να υπαχθεί μέσα στην άνοιξη σε νέο καθεστώς Μνημονίου


Απερίγραπτες διαστάσεις έχει προσλάβει πλέον ο εξευτελισμός του κύρους της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο μετά την υπαγωγή της στο ταπεινωτικό καθεστώς του Μνημονίου και την παγκόσμια, όχι μόνο πανευρωπαϊκή, εκστρατεία απαξίωσής της ως παράδειγμα προς αποφυγή. Οι προχθεσινές περιφρονητικές δηλώσεις ενός Αυστριακού υπαλλήλου της ΕΕ τίναξαν στον αέρα την απεγνωσμένη προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να πείσει κάποιους αφελείς ότι δήθεν έχει... «αποκατασταθεί το διεθνές κύρος της χώρας» και έχει ενισχυθεί η διαπραγματευτική της θέση. Δράστης κάποιος Τόμας Βίζερ, επικεφαλής μιας βοηθητικής επιτροπής της Ευρω-ομάδας των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Οι πέντε κορυφαίες αναχαιτίσεις από ελληνικά μαχητικά στο Αιγαίο ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/oi-pente-koryfaies-anahaitiseis-sto-aigaio.html#ixzz2ktfOiCsj


oi-pente-koryfaies-anahaitiseis-sto-aigaio
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ο αγώνας της ΠΑ και των πιλότων της πάνω από το Αιγαίο στην αντιμετώπιση των τουρκικών αεροσκαφών που εισβάλλουν σχεδόν καθημερινά στον Εθνικό Εναέριο Χώρο είναι διαρκής και επίπονος. Τίποτα δεν χαρίζεται για κανένα εκεί επάνω στον ουρανό του Αιγαίου, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τίποτα εκτός από ένα: Η αναμφισβήτητη υπεροχή των Ελλήνων πιλότων εναντίον των Τούρκων.

'Ελληνες Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ «εγκαλούν τον υπουργό» γιατί δεν άνοιξαν τα Τζαμιά σε Σέρρες και Τρίκαλα ... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/dhmar-tzami.html#ixzz2ktdUrTD1


Και φυσικά απέσπασαν  τα εύσημα των πρακτόρων της Άγκυρας!
Ζητούν να μάθουν το λόγο που απορρίφθηκε το αίτημα  γιατί δεν άνοιξαν για  προσευχή της Παρασκευής των Μουσουλμάνων σε Σέρρες και στο ''Μολυβένιο Τζαμί” στα Τρίκαλα !!

 Λίγες μέρες μετά απ’ όσα σάς γράφαμε στο «Προξενείο-Στοπ» για τα…ανδραγαθήματα του γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, επανερχόμαστε σήμερα με μία άλλη είδηση, που αυτή τη φορά έχει να κάνει με τα…κεντρικά του μαγαζιού. 

Έτσι θα είναι η πόλη που ετοιμάζει το Facebook για τους εργαζόμενους του. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/facebook-city.html#ixzz2ktd9siDEΗ πόλη του Facebook της οποίας το κόστος θα είναι περίπου 120 εκ. δολάρια, θα αποτελείται από 35 στούντιο και 350 διαμερίσματα, και οι εργαζόμενοι της θα μπορούν να πηγαίνουν στον εργασιακό χώρο τους είτε πεζοί είτε με ποδήλατο…

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 60.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗ» ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/apozimiosi-apo-tourkofoni-efimerida-sti-hara-nikolopoulou.html#ixzz2ktcmuTpw


apozimiosi-apo-tourkofoni-efimerida-sti-hara-nikolopoulou

60.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
[ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ], 

ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ Χ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τοῦ Σταύρου Φανφάνη
ἐφημ. «Ο ΧΡΟΝΟΣ»

.            Ὅλα ξεκίνησαν ἀπὸ ἰδιαίτερα δηκτικὰ καὶ συκοφαντικὰ δημοσιεύματα ποὺ ἀνέφεραν ὅτι «ἡ ἐκπαιδευτικὸς Χαρὰ Νικοπούλου ἔβαλε στὰ μικρὰ παιδιὰ νὰ γράψουν τὴν λέξη Θεὸς καὶ νὰ ζωγραφίσουν τὴν μορφή του, κάτι ποὺ ἀπαγορεύεται αὐστηρὰ στὸ Ἰσλάμ.
.            Ὑπῆρξε ἕνας καταιγισμὸς κατηγοριῶν μέσα ἀπὸ μία ἐπίθεση, ἡ ὁποία ὅμως στὴν πορεία ἀποδείχθηκε δίχως κάποιο ἔρεισμα, δὲν βασιζόταν σὲ ἀληθινὰ περιστατικὰ καὶ ὁ σχολιασμὸς ἐκτὸς ἀπὸ κακεντρεχὴς ἦταν καὶ ἄκρως συκοφαντικός.
.            Ἡ Χαρὰ Νικοπούλου ἀντέδρασε νομικά, προσέφυγε στὴ

"Βροχή" πυραύλων σε Αιγαίο και Έβρο - 'Ετοιμοι να απασφαλίσουν και οι S-300


«Βροχή» πυραύλων προγραμματίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για τα τέλη Νοεμβρίου σε Αιγαίο και Έβρο θέλοντας να στείλουν ένα σαφές μήνυμα ισχύος στην Τουρκία που «τσαμπουκαλεύεται» και αμφισβητεί κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Βουλγαρία: Πρόσφυγες χωρίς στοιχεία ταυτότητας θα μπαίνουν στη φυλακή


Παρά τις ευρωπαϊκές εκκλήσεις προς τη Βουλγαρία να μην χρησιμοποιήσει τα λεγόμενα κλειστά κέντρα για τους πρόσφυγες, η βουλγαρική κυβέρνηση προετοιμάζεται για την αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος, σύμφωνα  με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών Τσβετλίν Γιόβτσεφ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ > Αντιδράσεις κομμάτων για την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό


Αντιδράσεις από Ανεξάρτητους Έλληνες, Νέα Μέρα και Χρυσή Αυγή προκάλεσε η επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό.
«Η διαπλοκή φόρεσε φερετζέ. Η συγκυβέρνηση συνεχίζει το έργο Παπανδρέου που είχε μετατρέψει το Μαξίμου σε μεσιτικό γραφείο αντεθνικών εργολαβιών, από τα ίδια κέντρα που στηρίζουν δολοφονικές συμμορίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ένας χρόνος χωρίς το Βασίλη Ντερτιλή και το στεφάνι "παιχνίδι της ζωής"


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ - Ο χρόνος τρέχει χωρίς να μπορείς να καταλάβεις την ταχύτητά του. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία αποστολή του Βασίλη Ντερτίλη. Αποστολή οριστικού “φευγιού” απ΄αυτόν τον πλανήτη, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου το είχε ταξιδέψει. Όχι ως τουρίστας, αλλά ως ένας άνθρωπος που το μόνο που τον έτρεφε ήταν η περιπέτεια, ο κίνδυνος ,οι υψηλές δόσεις αδρεναλίνης. Όλα αυτά κινούμενος σαν σκιά .

Η Μυρτώ σήμερα


Οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη (που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Πάρο από ένα Πακιστανό) κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣΑΘΗΝΑ 18-11-2013.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΤΥΡΑΝΝΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΕΜΦΥΛΙΟΥ.  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ. ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΤΖΑΜΙ.
ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΗΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΗΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

FYROM και έλεγχος ΜΜΕ


Ενας δημοσιογράφος στην ΠΓΔΜ, ο Τόμισλαβ Κεζάροφσκι, καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση τεσσεράμισι χρόνων γιατί δημοσίευσε, πριν από πέντε χρόνια, στο έντυπο όπου εργαζόταν, τα στοιχεία προστατευόμενου μάρτυρα σε υπόθεση δολοφονίας που ερευνούσαν οι δικαστικές αρχές.