Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Έξαλλοι οι ασθενείς με τις μνημονιακές επιλογές του Άδωνι > Τριτοκοσμικές εικόνες στα νοσοκομεία


Εικόνες τριτοκοσμικές με απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου
που στοιβάζεται στις ουρές των γραφείων κινήσεως για το πολυπόθητο χαρτάκι προτεραιότητας κατά τη διάρκεια των εφημεριών κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της
NEWSBOMB.
Στο οδοιπορικό της εφημερίδας καταγράφονται οι σφοδροί διαπληκτισμοί των ασθενών με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τις εταιρείες σεκιούριτι, που είναι καθημερινό φαινόμενο, αφού οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό καθιστούν αδύνατη την λειτουργία των νοσοκομείων.
Στην εφημερία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου γίναμε μάρτυρες τριών περιπτώσεων όπου λίγο έλειψε οι πολίτες να πιαστούν στα χέρια με τους γιατρούς.
ιπποκ
Οι ασθενείς χάνουν την ψυχραιμία τους αφού περιμένουν ατέλειωτες ώρες για να εξυπηρετηθούν από ελάχιστους γιατρούς. Όπως επισημαίνει και ο Δημήτρης Κουρουβατάλης, μέλος του σωματείου των εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, οι εξάρσεις του κόσμου είναι αναμενόμενες αφού «με τις μνημονιακές μεταρρυθμίσεις έχει μειωθεί το προσωπικό και έχει αυξηθεί κατά 30% με 40% η προσέλευση ασθενών στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας.Δεν υπάρχει μεσαία τάξη που να μπορεί να πηγαίνει στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Όλοι στα δημόσια έρχονται και δεν εξυπηρετούνται όπως θα έπρεπε».
Ακόμα και οι νοσηλευτές τόσο δύσκολες καταστάσεις δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά: «Αυτό που ζούμε δεν υπάρχει. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει μπει στην προκρούστια κλίνη του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος χωρίς κανένα ενδοιασμό αφανίζει μονάδες υγείας. Αναρωτιόμαστε ποιους στόχους εξυπηρετεί ο υπουργός; Το Εθνικό Σύστημα ή τα ιδιωτικά συμφέροντα που καπηλεύονται τον χώρο της υγείας. Από 1/1/2014 τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά» συμπληρώνει ο κ. Κουρουβατάλης αφού ο κόσμος θα αναγκάζεται να πληρώνει και τα 25 ευρώ».
evagelismos
Η εικόνα που αντικρίσαμε στον Ευαγγελισμό εξίσου απογοητευτική. Το νοσοκομείο θυμίζει αστυνομοκρατούμενη περιοχή, αφού οι σεκιούριτι που έχει τοποθετήσει το υπουργείο Υγείας αντί να λύνουν το πρόβλημα των καθυστερήσεων το περιπλέκουν.
Συνομιλήσαμε με γυναίκα ασθενή που ήρθε με χτυπημένο πόδι την οποία την έβαλαν σε προθάλαμο αναμονής και της έδωσαν το νούμερο 644 παρά το γεγονός ότι ήταν επείγον περιστατικό. «Η έννοια του επείγοντος έχει καταργηθεί» μας λένε οι πολίτες. Όλοι περιμένουν στην ουρά και εκφράζουν στη NEWSBOMB τη δυσφορία τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται ακόμη και για να πάρουν τα φάρμακά τους.
«Εγώ που έπαιρνα τα φάρμακά μου με 50 ευρώ, τώρα μου δικαιολογούν μόνο τα 20 ευρώ και αναγκάζομαι να βάλω τα υπόλοιπα από την τσέπη μου» λέει στην NEWSBOMB ένας από τους ασθενείς που περιμένει στον προθάλαμο να έρθει η σειρά του.  
FARMAKA123
«Ο κόσμος έχει μειώσει ακόμα και τις ποσότητες των φαρμάκων που έπαιρνε διότι πλέον τους γράφουν μόνο γενόσημα. Όταν ένας άνθρωπος παίρνει για χρόνια τα φάρμακά του προτιμά να παίρνει το αυθεντικό και να πληρώνει τη διαφορά παρά να παίρνει το γενόσημο. Υπάρχει επιφυλακτικότητα από την πλευρά των ασθενών» λέει στη ΝEWSBOMB η κυρία Ελένη Βλάχου που διατηρεί φαρμακείο κοντά στον Ευαγγελισμό. Αναφερόμενος στις ελλείψεις φαρμάκων ο κ. Τάσος Δερμάτης, νοσηλευτής, προσθέτει:
«Υπάρχουν ελλείψεις και σε υλικά και σε φάρμακα και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τα καλύψουμε. Αφού ο προϋπολογισμός έχει πέσει κατά 200% με 300% κάτω, είναι αναμενόμενο να μπαίνουν προτεραιότητες και αυτό μπορεί να στοιχίσει και τη ζωή κάποιου, αυτό είναι αλήθεια. Ναι, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να παίζεται κορώνα γράμματα η ζωή των ανθρώπων. Όταν είναι να επιλέξεις για παράδειγμα στις ακτινοθεραπείες μεταξύ ενός 30χρονου και ενός 70χρονου, ποιόν θα βάλεις πρώτο; Άρα τον ένα θα τον χάσεις εκ των πραγμάτων. Όμως αυτή την Ελλάδα δεν την θέλουμε εμείς».
Στα ράντζα του Άδωνι η Ελλάδα στενάζει
nos4
Ο νοσηλευτής μεταφέρει ασθενή με χτυπημένο πόδι και την αφήνει στο θάλαμο αναμονής, δίνοντάς της απλά το νούμερο 644 στις 14:40, λίγα λεπτά αφότου άρχισε η εφημερία στον Ευαγγελισμό 
nos3
Ο κύριος που βλέπετε μετά από αναμονή αρκετών ωρών για μια εξέταση στο Ιπποκράτειο, κάθισε αποκαμωμένος στο πάτωμα 
nos1
Μια κυρία με το νούμερο 145 ουρλιάζει εναντίον των γιατρών, αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται να την εξετάσει αν και έχει περάσει η σειρά της
nos2
"Πληρώνω από την τσέπη μου τη διαφορά για τα αυθεντικά φάρμακα" 
nos6
Τα νοσοκομεία αστυνομοκρατούνται από ιδιωτικούς υπαλλήλους ασφάλειας που ρυθμίζουν την προσέλευση των ασθενών με τα χαρτάκια προτεραιότητας
nos5
Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB 


Read more: http://www.newsbomb.gr/fakelos-ygeia/story/372080/tritokosmikes-eikones-sta-nosokomeia#ixzz2l7txNPnY

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Β.ΦΛΩΡΙΔΗΣ > "Οι ψυχοπαθείς της τρόικα κυβερνούν την Ελλάδα και καθορίζουν το μέλλον της"


Μεγάλος είναι ο αντίκτυπος από τα όσα είπε (διαβάστε εδώ το σχετικό αρχικό άρθρο του defencenet.gr) ο μέχρι πρόσφατα μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης για την ποιότητα των ατόμων που στελεχώνουν την τρόϊκα στην Ελλάδα, την ψυχική του κατάσταση, αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί αν ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών Ελλήνων.

Μ. Βλασταράκος: Οι αριθμοί δεν έχουν αξία όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν


Οι αριθμοί δεν έχουν καμία αξία, όταν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τονίζει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλης Βλασταράκος, περιγράφοντας την κατάσταση στην υγεία σήμερα.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ: Σε 90 ημέρες θα μπορεί να εξοφλείται η μισθοδοσία, με νόμο!


Σημεία και τέρατα αυτά που ακούγονται στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ετοιμάζουν νομοσχέδιο βάσει του οποίου ο εργοδότης θα μπορεί να εξοφλεί τα δεδουλευμένα των μισθωτών εντός 90 ημερών! Μπορούμε παρακαλώ να έχουμε γνήσια σοσιαλιστική επανάσταση; Τουλάχιστον εκεί υπήρχαν κουπόνια και συνέπεια στην πληρωμή του πενιχρού μισθού. Εδώ έχουμε στουρναρολενινισμό με φέσι και συσσίτιο.

netakias

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Το κρατικό κανάλι απέλυσε γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων γιατί φορούσε σταυρουδάκι!


Μπορεί μια αλυσίδα με έναν μικρό σταυρό να είναι λόγος να χάσει κάποιος την δουλειά του; Προφανώς είναι, αν ζείτε στη ‘πολυπολιτισμική’ Νορβηγία και είστε μέλος του προσωπικού του κρατικού καναλιού NRK, όπως αναφέρει η ‘La Republica’.

“Καθαρά” τα όπλα που βρέθηκαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Θα τα “βρώμιζαν” κατά την “Ελληνική άνοιξη”;


Στην αντιτρομοκρατική οι έρευνες για τα όπλα που βρέθηκαν νωρίτερα σε δασική έκταση της Αττικής.

Έλληνας αξιωματούχος στον Guardian: Αυτά που μας ζητά η τρόικα είναι τρελά πράγματα…


Χρόνια τώρα… Τώρα το κατάλαβε; Για βαριά ατμόσφαιρα στις διαβουλεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα κάνει λόγο Έλληνας αξιωματούχος στον βρετανικό Guardian, λέγοντας πως οι αντιπρόσωποι των δανειστών «ζητούν τρελά πράγματα». Άλλο στέλεχος στις Βρυξέλλες που επικαλείται η εφημερίδα μιλά για κλίμα που θυμίζει τις ημέρες του 2010.

Τρίτος αξιωματούχος που επικαλείται η εφημερίδα υποστηρίζει πως η τρόικα «δεν φαίνεται να πιστεύει ή να καταλαβαίνει ότι εάν η κυβέρνηση πιεστεί πολύ, θα πέσει», λέγοντας πως «μετά από όσα έχουμε καταφέρει, αξίζουμε λίγο παραπάνω σεβασμό».

olympia

Ιδιωτικοποίηση της Υγείας μέσω του αποδεκατισμού τους καταγγέλλουν οι γιατροί


Κορυφώνεται η αγωνία των 10.000 εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την σύνταξη του πορίσματος που θα σημάνει την απόλυση ή την ένταξή τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας – κινητικότητας, έχει ήδη αρχίσει.
Η ένταση κλιμακώνεται, με υποθέσεις για τον ακριβή αριθμό των προς απόλυση γιατρών να διατυπώνονται από διάφορες πηγές. Οι… μαντεψιές αρχίζουν από τα 1.200 άτομα και φτάνουν στα 2.300.

Οι υπόλοιποι γιατροί, μαζί με το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, θα ενταχθούν σε καθεστώς κινητικότητας, προκειμένου να τοποθετηθούν στις νέες συγχωνευμένες δομές της Υγείας.
«Έχουν ακουστεί διάφορα, κανείς δεν ξέρει ακόμη πόσοι ακριβώς θα απολυθούν. Το μόνο που έχει διευκρινίσει το υπουργείο είναι ότι θα φύγουν από την πρωτοβάθμια υγεία κάποιες ειδικότητες γιατρών που δεν χρειάζονται, όπως χειρουργοί και αναισθησιολόγοι. Τον ακριβή αριθμό θα τον ξέρουμε τον άλλο μήνα», σχολίασε στο newpost.gr ο πρόεδρος του ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ (Ένωση Ιατρών) Γιώργος Ελευθερίου.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, το πόρισμα της αξιολόγησης του προσωπικού του Οργανισμού θα είναι έτοιμο στις 6 Δεκεμβρίου, αν και όπως φαίνεται, δεν θα λείψουν τα εμπόδια.
Όπως έγινε γνωστό, αποφεύχθηκε τελευταία στιγμή η παραίτηση γενικού διευθυντή του ΕΟΠΥΥ, Γιάννη Βαφειάδη, από την Επιτροπή Αξιολόγησης των γιατρών. Συνάδελφοί του σχολίαζαν στο newpost.gr την «δύσκολη θέση του Βαφειάδη, που ως γιατρός πρέπει να αξιολογήσει συναδέλφους του γιατρούς και κάποιους να τους στείλει στο σπίτι τους».
Το 95% των παραπεμπτικών εξετάσεων εκτελείται σε ιδιώτες
Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, απαντούν τρεις με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, καταγγέλλοντας παράλληλα σχέδιο ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών υγείας.
«Ο υπουργός δεσμεύεται ότι οι θέσεις των απολυμένων θα προκηρυχθούν στο ΕΣΥ, αλλά δεν τον πιστεύουμε. Θέλει να κρατήσει λίγους γιατρούς, να μειώσει τα έξοδα και να δώσει την Υγεία στον ιδιωτικό τομέα», υποστηρίζει στο newpost.gr ο Παναγιώτης Ψυχάρης, πρόεδρος του ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής (Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής).
Το σχέδιο, που κατά τους γιατρούς, έχει ήδη μπει σε εφαρμογή, έχει ως αποτέλεσμα την εξώθηση του ασφαλισμένου, που θέλει για παράδειγμα να κάνει μια απλή εξέταση αίματος, σε ιδιωτικά κέντρα.
«Πάνω από το 95% των παραπεμπτικών εκτελείται από ιδιώτες και μόνο το 4,5% από τις δομές του ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα ο ασφαλισμένος να επιβαρύνεται με το 15% της συμμετοχής και το δημόσιο με τριπλάσιο κόστος», εξηγεί ο κ. Ψυχάρης.
Σημειώνεται ότι απεργία έχουν προκηρύξει και η ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων) για τις 26  και 27 Νοεμβρίου, αλλά και οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας (ΟΕΝΓΕ) για τις 29 Νοεμβρίου.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/295861/sxedio-idiwtikopoihshs-ths-ygeias-mesoy-toy-apodekatismoy-toys-kataggelloyn-oi-giatroi#ixzz2l8Ixlfec

Παρέλαση για τα 101 χρόνια της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/parelasi-gia-ta-101-xronia-tis-ensomatosis-tis-samou.html#ixzz2l5dljwdk


parelasi-gia-ta-101-xronia-tis-ensomatosis-tis-samou
Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες
πραγματοποιήθηκε χθες η μεγάλη παρέλαση της 101ης Επετείου της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα με την συμμετοχή πολλών τμημάτων από σχολεία, συλλόγους, φιλαρμονικές κ.α. από όλο το νησί, παρουσία όλων των αρχών.

Ο Σνόουντεν Αποκαλύπτει το Πόρισμα της Μονσάντο με την Κυβέρνηση για την Δημιουργία Αεροψεκασμών ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/o-snowden-apokalyptei-to-porisma-ths-monsanto-gia-thn-dhmiourgia-aeropsekasmwn.html#ixzz2l5dIrMZg


 
Μετάφραση: Αφύπνιση Συνείδησης από το  cryptoworld.co.uk 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου από το Waking Times.


Ήδη γνωρίζουμε πως ο Σνόουντεν έφερε στο φως πολλά μυστικά σχετικά με σοβαρές κυβερνητικές παρακολουθήσεις πάνω στους ίδιους τους ανθρώπους της NSA και της CIA, όμως τώρα ο πληροφοριοδότης Σνόουντεν αποκαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία που θα κάνουν τους παρατηρητές των αεροψεκασμών και ύποπτους για την ‘συνομωσία’ του προγράμματος Καλλιγένεια (Eugenics), να καθίσουν και να ακούσουν καλά.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΛΕΖΟΥ > ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ..."


Δήλωση για τις "Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις", οι οποίες ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, έκανε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

200 βαρυποινίτες Αλβανοί από τη Βρετανία θα μεταφερθούν στις αλβανικές φυλακές > ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ;


Με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη τον Αύγουστο, περίπου 200 Αλβανοί βαρυποινίτες  ( άτομα τα οποία διέπραξαν σοβαρά εγκλήματα) θα μεταφερθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Αλβανία, για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ!


Δύο ημέρες σχεδόν μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς ότι η Αγιά Σοφιά θα μετατραπεί σε τζαμί το ΥΠΕΞ αργοπορημένα –όπως συνηθίζει άλλωστε- και σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, για να μην εκνευρίσει την Άγκυρα προχώρησε σε μια ακατανόητη δήλωση που θα μπορούσε να την είχε κάνει ένας φορέας ή μια ΜΚΟ, πάντως όχι το υπουργείο Εξωτερικών μιας χώρας που θίγεται άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ - ΦΩΤΟ


ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ...> Πατέρας αυτοκτόνησε γιατί το μνημόνιο στέρησε το γάλα στα τέσσερα παιδιά του


Άνεργος πατέρας τεσσάρων παιδιών απαγχονίστηκε στο ίδιο του το σπίτι καθώς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ούτε καν το γάλα των παιδιών του. Εκεί μας έχουν καταντήσει οι κυβερνήσεις του μνημονίου που δήθεν διαπραγματεύονται με τους δανειστές για την ανάπτυξη, ενώ οι αυτοκτονίες για λόγους οικονομικούς εξελίσσονται σε μάστιγα εξόντωσης των Ελλήνων.

Απίστευτο επεισόδιο με γονέα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου σε …δημοτικό σχολείο!


Ένα σημείωμα από τη μητέρα της μαθήτριάς της, αντί για τις απαντήσεις στις ασκήσεις, έλαβε μία δασκάλα της τρίτης δημοτικού σε σχολείο της Αττικής.

Σάλος από την αποκάλυψη των “Επικαίρων” για το σταθμό υποκλοπών των Άγγλων στην καρδιά της Αθήνας!


Μεγάλος θόρυβος έχει προκληθεί από το δημοσίευμα των “Επικαίρων” για το πως λειτουργεί το δίκτυο υποκλοπών των Βρετανών σε όλο τον κόσμο και η «ασπίδα» που προσφέρουν οι εκάστοτε πρεσβείες…

Του Μάνου Ηλιάδη

Ο θόρυβος για τις υποκλοπές των επικοινωνιών σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, με πλέον εντυπωσιακό στοιχείο την υποκλοπή του κινητού τηλεφώνου της Άνγκελα Μέρκελ από το 2002 και μετά, επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικώς στην αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA). Η πραγματικότητα, πάντως, είναι ότι στο θέμα αυτό εμπλέκονται –βάσει συμφωνιών για συνεργασία στον τομέα των πληροφοριών που ισχύουν από εξήντα και πλέον ετών– και η Αγγλία, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, οι πέντε δηλαδή αγγλόφωνες χώρες που αποτελούν αυτό που είναι γνωστό και ως «Συμμαχία Πέντε Μάτια» (FiveEyesAlliance).

Τουρκικά μαχητικά πάνω από την ελεύθερη Κύπρο – Πέταξαν και πάνω από τη Λευκωσία


Με την ΠΑ να απέχει από κάθε παρουσία στην Κύπρο από το 2000 η τουρκική Αεροπορία φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στη Μεγαλόνησο επί έξι ημέρες πραγματοποιώντας συνεχείς πτήσεις πάνω από τη Λευκωσία και παραβιάζοντας τον Εναέριο Χώρο της κυπριακής Δημοκρατίας.

O Π. Καμμένος έδιωξε κάμερα της Δ. Τ. από συνέντευξη Τύπου #ERT #ΕΡΤ @ERTSocial @ERT3Social

ΕΡΤ, ΕΤ3,ΕΡΑ,ΕΒΖ,EBZ,ΑΜΠΕ,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
“Δεν υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση, υπάρχει ΕΡΤ, ΕΤ3 και ΕΡΑ”, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος
“Έγκλημα” χαρακτήρισε την “κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου” ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Σέρρες.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό συνεργείο της ΔΤ, λέγοντας ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχει “Δημόσια Τηλεόραση”, υπάρχουν η ΕΡΤ, η ΕΡΤ 3 και η ΕΡΑ. Χαρακτήρισε τη ΔΤ “κυβερνητική τηλεόραση” και αποκάλεσε τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Π. Καψή, “υπουργό της προπαγάνδας”.

Γ.Δελαστίκ : «ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Υπάρχει ένας μύθος πολιτικής σκοπιμότητας - ότι δήθεν υπεύθυνος για την υπερδιόγκωση του ελληνικού δημόσιου χρέους ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη φιλολαϊκή πολιτική που ακολούθησε. Πρόκειται για ανακριβή ισχυρισμό. Πολλοί σίγουρα θα εκπλαγούν αν μάθουν πως οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι π.χ. κατά την τετραετή διακυβέρνηση της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (1990-1993) το δημόσιο χρέος αυξήθηκε ποσοστιαία περισσότερο από όσο κατά την ανδρεϊκή οκταετία 1981-1989! Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι τα ελλείμματα τα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης ήταν τα… χειρότερα (!) της μεταπολίτευσηςπαρ’ όλο που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι «νοικοκυρεύει» το κράτος;

Σε τουρκικά «χέρια» και το λιμάνι Μπαρ του Μαυροβουνίου


Καταβάλλοντας το ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, σημαντικό λιμάνι του Μαυροβουνίου πέρασε στον έλεγχο της Global Ports Holding, η οποία εξαγόρασε το 62% των μετοχών.

Πρό(σ)κληση ΧΑ προς "βολευτές": "Μείωση στα 1890 € του βουλευτικού μισθού"


Μια πρόταση δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα και οι πολίτες της οφείλουν να αποδεχθούν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου κατέθεσε πριν ο συνάδελφός τους και  εκπρόσωπος  του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣΑΘΗΝΑ 20-11-2013.

Ζοφερό πολιτικό και πνευματικό σκοτάδι τής πιο απαίσιας κατοχής πλανιέται πάνω από την Πατρίδα μας. Τίποτα δεν μάς έχουν αφήσει οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες και οι δοσάδες εμποράκοι των εθνών. Όλα τριγύρω ξένα. Ακόμη και στα δημόσια έργα οι εργάτες είναι λαθρομετανάστες προς δόξαν των δήθεν δημοκρατών και ανθρωπιστών και οπωσδήποτε απάτριδων δημοτικών αρχόντων τού καθεστώτος.

Δεν υπάρχει κανένα υγιές κύτταρο μέσα στο καθεστώς. Δεν μπορούν να μιλήσουν για υγεία τού Έθνους και τού χειμαζόμενου λαού μας εκείνοι που τριγυρνάνε σαν ζητιάνοι στις αυλές τής Εσπερίας και τής Ψευτοευρώπης για να δώσουνε υποσχέσεις υποταγής στα αφεντικά τους. Κοιτάνε πως θα εξασφαλίσουν εύνοια για να βαστήξουν την κουτάλα τής εξουσίας και να καταστούν όχι εξουσιαστές αλλά επιστάτες τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού στην Ιερή Γη τού Ανέσπερου Ελληνικού Φωτός. Πως θα σβήσουν αυτό το Φως.

Μαύρες μέρες χειρότερες από αυτές που ήδη ζούμε θα έρθουν αν αφεθούν τα πράματα στα χέρια τής παγκόσμιας και τής ντόπιας νεοταξικής συμμορίας. Οι κυβερνώντες κρύβονται πίσω από το κυνήγι των μαγισσών σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού και από τον αντιρατσιστικό νόμο που φέρνουν για να χτυπήσουν μετά από τις σφαίρες για μια φορά ακόμη πισώπλατα τον μοναδικό τους αντίπαλο και υπερασπιστή τού Ελληνικού Έθνους. Και οι επικεφαλής τής παραεξουσίας και θεραπαινίδες τής Εσπερίας αμερικανοκομμουνιστές καταθέσανε πρόταση μομφής κατά των σοσιαλφιλελεύθερων συνέταιρών τους εντελώς υποκριτικά.

Μηχανεύονται χίλιους τρόπους για να μην έχουν απέναντί τους στις ευρωεκλογές και την αυτοδιοίκηση φωνή εθνικής συνειδήσεως. Ελεεινοί ριψάσπιδες οι ψευτοσυνταγματικοί και ξεκάθαρα ανθέλληνες, πράττουν τα πάντα με αποκλειστικό σκοπό όχι βέβαια τις εκλογές τις οποίες ξορκίζουν και θα προτιμούσαν να τις είχαν ήδη καταργήσει, αλλά για να συσπειρώσουν τα κοινοβουλευτικά πρόβατα που διαθέτουν υπό την απειλή αφανισμού.

Δίνουν όλοι τους χείρα βοηθείας ο ένας στον άλλο στον δρόμο για την ουσιαστική και πιθανότατα τυπική ενοποίηση τής διεθνιστικής λαίλαπας ώστε να διοικήσουν από κοινού μια αποδεκατισμένη Ελλάδα σε γη και ψυχές υπό το παγκόσμιο σιωνιστικό υπερκράτος. Την ίδια στιγμή όμως οι Τούρκοι αμφισβητούν ολάκερο τον ελληνικό εναέριο χώρο, όταν απορρίπτουν την ελληνική κυριαρχία επάνω από τη Σάμο, την Ικαρία και τα παρακείμενα νησιά μας. Σε μια επίδειξη νέου θράσους, από τις πολλές καθημερινές προκλήσεις τους, ονόμασαν την εισβολή τους ελληνική παραβίαση και την ελληνική αεροπορία εισβολέα τάχα σε τουρκικό εναέριο χώρο.

Οι ηγετίσκοι και οι ενημερωτές τού ψεύδους, τής ανηθικότητας και τού βαθέως σκυψίματος σκορπούν και πάλι το σκοτάδι. Τουρκική σημαία να σηκώσουν στην Ακρόπολη, εμείς δεν θα το μάθουμε, παρά μονάχα από τον Τουρκικό Τύπο! Θα μάς μιλήσουνε για ειρήνη ατουφέκιστη και σιδηροδέσμια, ενώ θα ονοματίσουν, όπως πάντα, τούς αντιδρώντες γραφικούς και πολεμοχαρείς. Ναι, γραφικοί και πολεμοχαρείς όσοι πονάμε και πολεμάμε για Ελλάδα ελεύθερη και ελληνική! Όλοι εμείς που βαδίζουμε πάντα οδηγούμενοι από τον Φάρο τού Αιώνιου Ελληνισμού και των Ηρώων μας.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα σταματήσουμε ποτέ όσο στάζει το μάτι μας δάκρυ και κυλάει αίμα στις φλέβες μας. Από την κατεχόμενη Ελλάδα που οι τοκοφόρες ακρίδες βάζουν χέρι σε μισθούς, συντάξεις, εργασίες και σπίτια μέχρι την Βόρειο Ήπειρο όπου οι γραικύλοι βλέπουν λύσεις με κοινές επιτροπές με τούς Αλβανούς που διεκδικούν την Ελεύθερη Ήπειρο μέσω των Τσάμηδων. Και από την σκλαβωμένη επίσης Βόρεια Μακεδονία μας που την θέλουν σκοπιανό νεοταξικό μόρφωμα οι ψευτοσύμμαχοι έως την Κύπρο όπου οι αμερικανικές φυλλάδες κάνουν λόγο για νέα επικείμενη τουρκική εισβολή με φόντο την Ενέργεια.

Οι αμερικανοσιωνιστές εκβιάζουν και απειλούν μέσω τής Τουρκίας τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο. Μοιρασιά πλούτου ή πόλεμος. Αναστείλετε την ανατολή τού Νέου Ελληνισμού, απορρίψατε τον πατριωτικό και εθνικιστικό δρόμο τού αγώνα και παραμείνετε στη στάνη που σάς φτιάξαμε προσκυνώντας εμάς και την πολιτική μας διοίκηση, μάς λένε. Κάντε το, ειδάλλως θα σάς δώσουμε αιώνια δύση σ’ εσάς και τα παιδιά σας.

Καμώνονται τούς θεούς οι σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος. Το πράττουν αυτό όταν τα ελληνόφωνα υπαλληλάκια τους συνεχίζουν τη διάλυση των υποδομών τής εθνικής μας άμυνας και την επιχείρηση ποδηγέτησης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επικρατεί εγκατάλειψη, ενώ τέθηκαν σε πλειστηριασμό δύο ρυμουλκά, συνεχίζοντας το ξεπούλημα εξοπλισμού και υποδομών. Με τα υποβρύχια που τόσο χρειάζεται το Πολεμικό μας Ναυτικό να εξακολουθούν να σαπίζουν.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ας κάνουν το ιερό καθήκον τους. Δεν έχουν καμία υποχρέωση να γίνουν συνένοχοι των κατοχικών αρχών. Το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι παράνομο και πρέπει να δώσει λόγο στη δικαιοσύνη.

Καλούμε τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές πορευόμαστε προς τον ελληνικό λαό με μέτωπο καθαρό και ανάστημα ορθό για την αποκαθήλωση τής Πατρίδος από τον σταυρό της. Ούτε μισό βήμα πίσω. Πάντα προς τα εμπρός.

Έχουμε αποφασίσει να αποδώσουμε την ελληνική κοινωνία και τη γη μας στα παιδιά μας. Να κάνουμε τα καθαγιασμένα χώματά μας δύναμη ανάπτυξης και εφαλτήριο γιγάντωσης τού Ελληνικού Έθνους. Ερχόμαστε ως Μαχητές Ανέσπερου Φωτός Χριστού και Ελλάδος κοιτώντας στην Πόλη!  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Ερώτηση Μακρή προς Βενιζέλο για τη χρηματοδότηση του Αλβανικού Εθνικού Θεάτρου


Με αφορμή τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά από την πρόσφατη συνάντησή του με τον Αντιπρόεδρο της Αλβανίας για την συμβολή της Ελληνικής Κυβέρνησης με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας στα Τίρανα, η η Ραχήλ Μακρή κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...