Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Γερμανοί, Αμερικανοί, Γάλλοι – όλοι τους έχουν γδάρει το Ελληνικό Δημόσιο με τα εξοπλιστικά


...είναι κάτι αληθινό. Απαρτίζεται από αυτές τις τρεις λέξεις που θα πρέπει να σας πω...
Γερμανοί, Αμερικανοί, Γάλλοι – όλοι τους έχουν γδάρει το Ελληνικό Δημόσιο με τα εξοπλιστικά

Κι όμως άρχισαν τους πλειστηριασμούς: Αρπάζουν 56 σπίτια την ημέρα!


Aπό την αρχή του χρόνου ως το τέλος του Οκτωβρίου, η εφορία άνοιξε και πήρε χρήματα από 93.330 λογαριασμούς καταθετών οι οποίοι κατά την εκτίμησή του δημοσίου του οφείλουν λεφτά ενώ πλειστηριάζονται την ημέρα 56 σπίτια την ημέρα!

Εμείς κλείνουμε τις αμυντικές βιομηχανίες και η Τουρκία αυξάνει τα κονδύλια για την άμυνα


Ο προϋπολογισμός της Τουρκίας για την εθνική άμυνα και την εθνική ασφάλεια το 2014 θα είναι αυξημένος κατά 9,4%, ένα ποσό υψηλότερο κατά 1,7% από τον πληθωρισμό του τελευταίου δωδεκαμήνου, γεγονός το οποίο προκάλεσε έντονες επικρίσεις από την αντιπολίτευση, η οποία θεωρεί ότι αυτές οι δαπάνες είναι υπερβολικές.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! “Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ… ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ”


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η μόνη ελπίδα για τους απελπισμένους Έλληνες είναι να… μάθουν τουρκικά και να βρουν δουλειά στην ανερχόμενη οικονομία της Τουρκίας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην τουρκική εφημερίδα Star, στο φύλο της 21 Νοεμβρίου, οι Έλληνες έχουν επιδοθεί μετά μανίας να μάθουν την τουρκική γλώσσα ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον το οποίο θα….
τους προσφέρει η Τουρκία που θα τους «σώσει» από τα δεινά της οικονομικής κρίσης η οποία μαστίζει εδώ και μερικά χρόνια την Ελλάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Ο Έλληνας με τη δωρεάν WiFi σύνδεση ένα χρόνο μετά!


diaforetiko.gr : 020fdgdfgfdgfdg pics ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ο Έλληνας με τη δωρεάν WiFi σύνδεση ένα χρόνο μετά!

Από την Σοφία
Πρόσφατα η πρωθυπουργάρα μας, μας έταξε σύνδεση Wifi !
Αυτό κι αν είναι νέο που μας γεμίζει με αισιοδοξία για τις μέρες που έρχονται και αδημονία για την ανάπτυξη που… ολοφάνερα πλησιάζει !!!
Το
diaforetiko.gr με την ειδική χρονομηχανή που διαθέτει φωτογραφίζει τον μελλοντικό Έλληνα να απολαμβάνει την ελεύθερη και δωρεάν σύνδεση στο Ιντερνετ!!!

Χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ στο Αιγαίο


AOZ 1

- 12 Νοεμβρίου 2013: Σύμφωνα με τους τίτλους, «Σε ελληνικά χωρικά ύδατα μπήκε τουρκική φρεγάτα», έφτασε, δε, μέχρι τη Σκύρο και την Εύβοια.

Με μία προσεκτικότερη ματιά στα δημοσιεύματα, βέβαια, και σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου δεν δίνονταν λεπτομέρειες, μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι η παραβίαση των χωρικών υδάτων δεν έγινε παρά μόνο για μισή ώρα, δηλαδή για 13 περίπου μίλια, όση ήταν και η διαδρομή του στα σημεία των χωρικών υδάτων των δύο νησιών που εφάπτονται λόγω απόστασης μικρότερης των 6 νμ μεταξύτους.

ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΚΑΨΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! Ο εφιάλτης εντός πυλών πλέον…


Νέο περιστατικό βανδαλισμού σε ξωκλήσι στην ενδοχώρα του
Ηρακλείου

Έκλεισαν τα μάτια στα προηγούμενα περιστατικά!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η Τουρκία “μαρκάρει” Έλληνες και Εβραίους με ειδικούς κωδικούς! Αυτή είναι η “προάσπιση των μειονοτήτων”!


Έχουν μαρκάρει κάθε Έλληνα, Αρμένιο και Εβραίο απο το 1923!

Ακόμα και στους παιδικούς σταθμούς ζητούν “πιστοποιητικό καταγωγής”!

Το μαρκάρισμα παραμένει ακόμα και στα παιδιά που προέρχονται από “μεικτούς” γάμους!

Οι δέκα εταιρίες «κολοσσοί» που ελέγχουν σχεδόν ότι κυκλοφορεί στην αγορά ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/oi-deka-etairies-kolossoi-pou-elegxoun-sxedon-oti-kykloforei-sthn-agora.html#ixzz2lGzPf4kW


 
Κλικ στην εικόνα - 'Ενα πολύ εντυπωσιακό διάγραμμα που παρουσιάζει από που προέρχεται η παραγωγή σχεδόν όλων των προϊόντων που αγοράζουμε δημοσίευσε η αυστραλιανή ιστοσελίδα Herardsun.com. Στο διάγραμμα αυτό, φαίνονται δέκα μεγάλες εταιρίες να ελέγχουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σχεδόν δηλαδή ότι κυκλοφορεί στην αγορά.

Προκαλούν οι Τούρκοι: Δεν θα μας διδάξει η Ελλάδα για τις θρησκευτικές ελευθερίες ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/prokaloun-oi-tourkoi.html#ixzz2lGz3kkZVΣυνέχεια στη διαμάχη για την Αγιά - Σοφιά δίνει το τουρκικό ΥΠΕΞ


«Λάδι στη φωτιά» και συνέχεια στη ρητορική σύγκρουση που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις του τούρκου αντιπροέδρου Μπουλέντ Αρίντς για τη μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί δίνει με ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΟΒΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/islamistes-ektoxeusan-ovides-kata-agalmatos-tou-xristou.html#ixzz2lGykbGez


οι διασπαμένοι ισλαμιστές αντάρτες της περιοχή
οι διασπαμένοι ισλαμιστές αντάρτες της περιοχή
Bρυξέλλες Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π

Οι ισλαμιστές αντάρτες επιτέθηκαν με όλμους κατά του γιγαντιαίου αγάλματος του Χριστού που ανήγειραν πρόσφατα οι σύριοι αλλά και κατά της ελληνορθόδοξης μονής των Χερουβείμ στην οποία εδρεύει.Με βίντεο που ανήρτησαν στο Youtube ανέλαβαν την ευθύνη αυτών των επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 19/11/13.Επικαλούνται την απώλεια της πόλης Κάρα που τις τελευταίες ημέρες απελευθερώθηκε πανηγυρικά από τον τακτικό στρατό για να δικαιολογήσουν αυτήν τους την ενέργεια ως τα οφειλόμενα αντίποινα.Αν ο συριακός στρατός δεν το υπεραμυνόταν το μοναστήρι θα είχε ήδη λεηλατηθεί και πυρποληθεί από τους ισλαμιστές οι οποίοι την τελευταία περίοδο έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους κατά χριστιανικών στόχων.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ > "Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση..."


Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…

Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε

Βρίσκουν οπλισμό “μουτζαχεντίν” στην Αττική, αλλά το κράτος κοιμάται! Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες στην Ιπποκράτειο πολιτεία!


Βρέθηκε και κατασχέθηκε πολεμικό υλικό κρυμμένο σε δασική έκταση στην περιοχή της Ιπποκράτειου Πολιτείας
Απογευματινές ώρες της 16-11-2013, αλλοδαπός εντόπισε σε δασική έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, επιμελώς θαμμένο ένα (1) πλαστικό βαρέλι το οποίο περιείχε πολεμικό υλικό και ενημέρωσε σχετικά τις αστυνομικές αρχές.

Η Ευρώπη των...Εβραίων


Στις 18 Οκτωβρίου του 2011 κι ενώ η Ευρώπη είχε μπει πλέον για τα καλά στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση της νεότερης ιστορίας της, η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση κάνει την έναρξη των πρώτων εκλογών για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου. Στις εκλογές έβαλαν υποψηφιότητα

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ > Τα Σκόπια αποκαλούνται ‘Μακεδονία’ σε ελληνικό βιβλίο ιστορίας για της Γ’ Λυκείου


Ο πρώην Περιφερειάρχης της ελληνικής Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καλώντας τον να αντιδράσει άμεσα για να αποσύρει βιβλίο Ιστορίας της τρίτης τάξης του Λυκείου,  στο οποίο η γειτονική νοτιοσλαβική χώρα  παρουσιάζεται με την ονομασία ‘Μακεδονία’.

Συμφωνία Ελλάδας και Τουρκίας για Κύπρο ή προβοκάτσια;


Για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για μεταφορά στην Κύπρο ηλεκτρικού ρεύματος από τα τουρκικά παράλια κάνουν λόγο δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού Τύπου, που επικαλούνται μάλιστα έγγραφο του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ» ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ > Άρειος Πάγος: Παραπομπή Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο


Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, κατέθεσε την εξασέλιδη εισήγησή του στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου με την οποία υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Παπακωνσταντίνου πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο καθώς δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα που τού αποδίδονται.

Άσκηση εκκένωσης του κεντρικού ναυστάθμου του ΠΝ μετά από βομβαρδισμό


Σε εκτεταμένη άσκηση εκκένωσης του κεντρικού Ναυστάθμου του ΠΝ ύστερα από αεροπορική προσβολή  προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σήμερα  στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ) με σκοπό το συντονισμό των εμπλεκομένων υπηρεσιών.

Το εθνικό μας «κωλόχαρτο»

«Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη» είναι το συμπέρασμα από τις χθεσινές συναντήσεις της τρόικας με τον Στουρνάρα, τον Βρούτση και τον Χατζηδάκη για τα νέα μέτρα. Ο δρόμος αυτός, όμως, δεν τελειώνει στην κατάθεση του προϋπολογισμού. Θα πάει πολύ μακριά. Το συμπέρασμα από τις χθεσινές συναντήσεις είναι ότι τα 1,3 έως 1,5 δισ. ευρώ σε «διαρθρωτικά μέτρα», τα οποία εμφάνισε ο Στουρνάρας στους εκπροσώπους των δανειστών, είναι ανέκδοτο. Εξ αρχής δεν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να γίνουν αποδεκτά μέτρα τα οποία δεν έχουν άμεση ταμιακή απόδοση. Έτσι ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος προ μηνός αναγνώριζε κενό μόλις 500 εκατ. ευρώ – αλήθεια, θυμάται κανείς εκείνο το ανέκδοτο; – τώρα τρέχει πίσω από τους ελεγκτές με 1,5 δισ. στο χέρι, τους παρακαλάει να το δεχτούν και του απαντούν ότι το πακέτο του δεν είναι αξιόπιστο. Επιπλέον του ζητούν να καλύψει από τώρα το κενό και του 2015, έστω και αν αυτή η συζήτηση μπορεί να κρατήσει πολύ ακόμη. Αποτέλεσμα: Η κυβέρνηση, από 0,5 δισ. πρέπει να φτάσει στα 4 δισ. (1,5 για το 2014 και 2,5 για το 2015), και μάλιστα με μέτρα... χωρίς φερετζέ περί βελτίωσης των εισπρακτικών δομών, μείωσης της φοροδιαφυγής και όλα τα άλλα φαιδρά που κάθε λίγο απορρίπτονται με την ίδια συνοπτική διαδικασία από την τρόικα. Άλλωστε τα ίδια και τα ίδια έχουν ακούσει αμέτρητες φορές οι... χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των δανειστών. Όμως, αν ο Στουρνάρας ήταν έτοιμος να πάρει μέτρα έως μισού δισ., τώρα πώς θα τα φέρει βόλτα με το... οκταπλάσιο ποσό; Μια ακόμη – θεωρητική... – γραμμή άμυνας είναι η υπόσχεση του υπουργείου Οικονομικών ότι, αν ο προϋπολογισμός δεν αποδώσει τα αναμενόμενα, θα φέρει συμπληρωματικά μέτρα τον Απρίλιο. Όμως εν τω μεταξύ, εν μέσω πανικού, η κυβέρνηση σπεύδει να καλύψει σοβαρά κενά, όπως αυτό που προκύπτει από τη μείωση του στόχου για τον φόρο επί των ακινήτων, με νέα μείωση των δημοσίων επενδύσεων κατά 250 εκατ. ευρώ. Εδώ όμως καραδοκούν το ξεβράκωμα και ο εξευτελισμός, καθώς η τρόικα χαρακτηρίζει... αντιαναπτυξιακή την περικοπή των δημοσίων επενδύσεων και απορρίπτει το σχέδιο που προέκυψε από τη διαβούλευση με τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ! Ο τραγέλαφος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος διότι, την ώρα που η κυβέρνηση προκρίνει νέες αντιαναπτυξιακές περικοπές, προσδοκά ότι θα εισπράξει... αυτομάτως πρόσθετα έσοδα 300 εκατ. ευρώ εξαιτίας της ανάπτυξης της οικονομίας. Αν θυμάστε, προβλέπεται ότι από την ύφεση 4% το 2013 θα περάσουμε σε ανάπτυξη 0,6% το 2014. Όμως αυτό είναι δυνατόν να προκύψει με μέτρα τα οποία χαρακτηρίζει αντιαναπτυξιακά ακόμη και η τρόικα; Χλωμό... Μεταξύ μας, πάντως, οποιοσδήποτε κι αν βρισκόταν στη θέση της τρόικας, μάλλον θα τραβούσε τα μαλλιά του με τον κυβερνητικό σχεδιασμό. «Ωραία όλα αυτά, αλλά... κόψτε τις συντάξεις» Μ' αυτά και μ' αυτά, τι απομένει; Να χρεωθούν από την τρόικα ακόμη μεγαλύτερα βάρη οι τομείς της οικονομίας που εποπτεύει το υπουργείο Εργασίας και να επιβληθούν τα γνωστά και μη εξαιρετέα «οριζόντια» μέτρα επί των συντάξεων, τα οποία Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας ορκίζονται ότι... δεν θα πάρουν. Πέραν αυτών, ασυμφωνία υπάρχει και στην κοινωνική βόμβα των πλειστηριασμών, για τους οποίους η τρόικα άρχισε τη διαπραγμάτευση ζητώντας πλήρη απελευθέρωση. Επιπλέον οι δανειστές φαίνεται πως απορρίπτουν και το «σχέδιο» της ελληνικής κυβέρνησης για την «εκκαθάριση» της αμυντικής βιομηχανίας βάζοντας το δικό τους σκληρότερο και αμεσότερο πλαίσιο. Αν λοιπόν προσθέσουμε έναν τρύπιο προϋπολογισμό, τον φόρο επί των ακινήτων και την άρση απαγόρευσης των πλειστηριασμών, προφανώς τα βάρη είναι τεράστια για τους αδύναμους ώμους μιας πολιτικά εξαντλημένης κυβέρνησης. Τις τελευταίες μέρες τόσο οι διαρροές από το υπουργείο όσο και τα δημοσιογραφικά κανάλια που τις σερβίρουν ανεπεξέργαστες κάνουν λόγο για το πρωτογενές πλεόνασμα και την ισχύ του ως διαπραγματευτικού επιχειρήματος έναντι της τρόικας. Αυτό που «ξεχνούν» να αναφέρουν είναι ότι το πλεόνασμα θα αξιολογηθεί και θα πιστοποιηθεί – άρα θα γίνει αποδεκτό ως προς την επίτευξη και το ύψος του – μετά τη λήξη του οικονομικού έτους 2013, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2014 και μετά. Τότε και μόνον τότε θα γίνει πραγματική συζήτηση για τη «βιωσιμότητα» της εξυπηρέτησης του χρέους και τότε θα κριθεί πόσα και ποια επιπλέον μέτρα θα πρέπει να ληφθούν. Τελειώνοντας, μπορούμε να θυμίσουμε ότι, κατά παράδοση, το «Ποντίκι», για πολλά χρόνια, παρακολουθούσε και κατέγραφε τον προϋπολογισμό της Βουλής και ειδικότερα τις δαπάνες για είδη υγιεινής. Κοινώς για το... κωλόχαρτο των εθνοπατέρων. Στις μέρες μας, όμως, θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε τον χαρακτηρισμό «κωλόχαρτο» για να περιγράψουμε τον επικείμενο κρατικό προϋπολογισμό. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι πλέον το κορυφαίο κείμενο της ελληνικής οικονομίας δεν κατατίθεται σε χάρτινη μορφή, αλλά με... στικάκι. Ως εκ τούτου υπάρχει ένα... τεχνικό πρόβλημα ως προς το είδος της χρήσης που θα μπορούσε η τρόικα να επιφυλάξει σε αυτό το συμπίλημα ανεδαφικών προβλέψεων. Αλλά ας είναι. Ας μη βάζουμε κι άλλες σκοτούρες στο κεφάλι μας... topontiki.gr - See more at: http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/8407-to-ethniko-mas-koloxarto?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#sthash.5PBDiIkF.dpuf
«Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη» είναι το συμπέρασμα από τις χθεσινές συναντήσεις της τρόικας με τον Στουρνάρα, τον Βρούτση και τον Χατζηδάκη για τα νέα μέτρα. Ο δρόμος αυτός, όμως, δεν τελειώνει στην κατάθεση του προϋπολογισμού. Θα πάει πολύ μακριά.
Το συμπέρασμα από τις χθεσινές συναντήσεις είναι ότι τα 1,3 έως 1,5 δισ. ευρώ σε «διαρθρωτικά μέτρα», τα οποία εμφάνισε ο Στουρνάρας στους εκπροσώπους των δανειστών, είναι ανέκδοτο. Εξ αρχής δεν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να γίνουν αποδεκτά μέτρα τα οποία δεν έχουν άμεση ταμιακή απόδοση.

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Δύο διορισμένοι υπέγραψαν την δολοφονία της πατρίδας. Δεν αρκεί το “ανάθεμα”κλικ στην φωτό
Τους καλύπτουν. Υπέγραψαν την υποδούλωση και έπειτα λήστεψαν ανενόχλητοι κάθε πόρο δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Διέλυσαν τραπεζικά ιδρύματα, κάλυψαν θαλασσοδάνεια, έβλεπαν μίζες κακούργων να πηγαινοέρχονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Δεν αρκεί το ιστορικό ανάθεμα. Δεν μπορεί η γενιά μας να τους αφήσει ατιμώρητους.
Δεν υπάρχει παραγραφή στην έσχατη προδοσία, στην κακουργηματική απιστία και την απάτη.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ > ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α


 

There is no freedom of speech in the U.S., and its government prosecutes those who dare to expose the unlawful activities of the authorities. This conclusion was made by a group of experts of the international Post Globalization Initiative in the paper "Opaque America: Surveillance, Repression and Government Secrecy in the US." But this is not propaganda in the spirit "the blacks are lynched in America."
The authors of the report wrote that the allegedly "open government" of Barack Obama is now the most closed in the history of the country and actively applies such repressive measures as surveillance and arrests to the media and their informants. The reporters concluded that there is a tendency in the American society to call open coverage of government activities espionage, which in fact contradicts the democratic values ​​of the U.S. The authors suggest that this was contributed by the economic crisis that has exposed many problems of the foreign and domestic policy of the United States and increased the depletion of cash resources. The government that first spoke of social reforms was forced to give them up.
The authors of the paper stated that the U.S. government turned out to be a conservative one. Its primary goal is protection of the interests of the financial capital, and it has largely maintained the course of Bush's government. The authorities could not openly admit it to millions of Americans, they maneuvered, keeping the narrow conservative tasks, and this made the Democrats the most hypocritical government in the history of the United States. This is a somewhat simplified image of the bourgeois electoral system and the American one, in particular, based, as they say in Russia, on the "trust in the good tsar."
"In the past, the U.S. has sometimes been described sardonically - but not inaccurately - as a one-party state: the business party, with two factions called Democrats and Republicans. That is no longer true. The U.S. is still a one-party state, the business party. But it only has one faction: moderate Republicans, now called New Democrats," said Noam Chomsky. The only difference is which financial clan, Rothschild or Rockefeller, (based on political expediency) will put one of its candidates in the presidential chair.
A famous French political scientist Samir Amin said that formally the U.S. had freedom of speech and freedom to organize their own parties. But in fact, this is controlled by monopolistic financial capital, and this influence is very strong, stronger than in any other country. He added that this system came to the boiling point, and under these conditions democracy has lost its legitimacy.
Further, Russian speakers wrote that under the Obama administration propaganda ploys of the Republican administration have been largely retained. Considering the statement above, this is not surprising. The surprising fact is the increased amount spent on its maintenance. During the crisis, in October of 2013, the Obama administration has found 445 million dollars for necessary publications. On the other hand, it tried to shield itself from criticism in 2011, and extended the Patriot Act passed after the September 11 tragedy, and began to actively use the forgotten law "On espionage" adopted in 1917. These documents were the basis for launching surveillance not only of those working for the state, but also journalists and all other citizens.
It is sufficient to classify something as secret in order to bring any citizen, much less a journalist, under an investigation, up to a lie detector test, wiretapping and reading e-mail correspondence. According to the "program to combat insiders" that exists in every department, all federal employees are required to observe the behavior of their colleagues in order to "prevent the unauthorized disclosure of information." This may result in court proceedings, a possible imprisonment, or a "quiet" dismissal. The authors cite the example of a high-profile case of wiretapping employees of a news agency Associated Press in 2013. Obama refused to apologize when the information about the surveillance became public.
It is not surprising that he should have apologized to everyone. Surveillance program Prism that Edward Snowden talked about is only one of the 50 U.S. spy programs monitoring the population. They all collect data for the single database. A "hidden" budget of only sixteen U.S. intelligence agencies in 2013 amounted to over 50 billion dollars, which follows from the NSA document also given by Snowden to the media.
An American human rights activist Irakli Kakabadze said that freedom of speech in the U.S. was only for those who had money and sponsors. If you have money, then there is freedom of speech, like in all liberal world. "It is difficult to publish the truth in such media outlets as the New York Times and Washington Post. Authors who really talk about current events are unlikely to be found in the media. Bloggers, for example, can say what they think in their blogs, but large mainstream newspapers and magazines haves censorship."
But even bloggers get arrested. For example, Barrett Brown was detained in September of 2012 and may be sentenced to a prison term of 105 years. "Brown is accused of distributing links to a hacked classified document. However, the true reason for his persecution is criticism and exposure of the administration. This is precisely what the "open government" of Obama is trying to stop, as they are aware of the ugliness of their work, and their doubtful goals and results in the eyes of the citizens," stated the report.
"American "whistleblowers" are not trying to harm the country, but seek accountability from the Obama's "open government," the authors continued. But they are persecuted, because they have only one effective option to fight for informing the public - anonymous data transmission. This is precisely why such "traitors" as Edward Snowden began to emerge. Professor of Sociology at the University of Albany, an expert of the Post Globalization Initiative Dr. Richard Lachmann is convinced that such seekers of truth will continue to emerge in the United States, but they will carefully plan their escape from the American jurisdiction before revealing their secrets.
He believes that the United States has problems with journalism and that true professional journalists are disappearing. Kakabadse said that the most worrisome fact was that the United States had the only media outlet, The New York Times, with a team of serious foreign observers capable of using resources to support their news bureaus around the world. Other TV stations, major social and political magazines and other American newspapers are no longer investing in it. However, given Kakabadse's statement that it is difficult for the New York Times to speak the truth, this thought does not inspire optimism.
But there is a different point of view. "It is clear where the orders are coming from (for the report of the Russian experts), it is very obvious," told Pravda.Ru Viktor Kremenyuk, deputy director of the Institute of USA and Canada Studies. "Of course they have freedom of speech. Freedom of speech is a complex matter; it is a certain responsibility, and the opportunity to bring their views to the public. Freedom of speech is not Hyde Park, said the expert, but immediately acknowledged that there is censorship in the United States. "There is money censorship and judicial censorship." "This report is propaganda in the spirit "the blacks are lynched in America. In fact, every citizen there knows that they are entitled to their opinion and can express it wherever they want," said Kremeniuk.
Perhaps, but if they are missed by "money censorship," "the judicial censorship" will put them to jail for revealing state secrets.
Lyuba Lulko
Pravda.Ru

Η ΠΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 22-11-2013.

Μας έχουν ζώσει άπιστοι βάρβαροι και ανελλήνιστοι χαμερπείς τύποι. Άνθρωποι που έχουν μάθει να ζουν και να δρουν στα σκοτάδια τής πνευματικής και τής πολιτικής ζωής. Έχουν προσμετρήσει τον ελληνικό λαό στους ισοβίως εύπιστους και ζαλίζονται μόλις τούς ακουμπήσει ο ήλιος τής πραγματικής βουλήσεως των Ελλήνων. Ο νοητός ήλιος τής πραγματικής εθνικής μας φύσεως που ανατέλλει εν μέσω μυρίων κινδύνων για το Έθνος μας.

Η λογική τής υπερασπίσεως των παιδιών μας συναντά εκείνη την λογική που λέει πως για να υπάρξει μέλλον για τούς πολίτες πρέπει να υπάρξει μέλλον πρώτα απ’ όλα για την Πατρίδα. Καμία δημιουργική και στημένη λογιστική που ανταλλάσσει γη με ευρώ σ’ ένα ψεύτικο χρέος δεν αποτελεί έδαφος δημιουργίας, αλλά βέβαιου χαμού.

Δεν μπορείς να χτίσεις κράτος γκρεμίζοντας τις μισές υποδομές του και πουλώντας τις άλλες μισές στον εχθρό σου. Κι όμως, τούτες τις έσχατες στιγμές τής εσωτερικής μας γενοκτονίας το ψευτορωμέϊκο διαλύει παιδεία και υγεία για να σκοτώσει το σώμα και το μυαλό των Ελλήνων. Και από την άλλη πλευρά πουλάει λιμάνια, αεροδρόμια, θαλάσσιους δρόμους και πληροφορίες στον Τούρκο, πίσω από τον οποίο έρχεται ο προαιώνιος έμπορος των εθνών!

Ο οικονομικός πόλεμος παντρεύεται τον συμβατικό πόλεμο. Τον οικονομικό πόλεμο τον νιώθουμε με απώλειες Ελλήνων είτε από αυτοκτονία είτε από μετανάστευση. Την δε νομοτελειακή σύζευξη την γνωρίζει επαρκώς ο Ελληνικός Στρατός που ασκείται σε όλο το χερσαίο και θαλάσσιο εύρος, από Έβρο και Αιγαίο έως Κρήτη. Όμως ο λαός μας έχει σκοπίμως εγκλωβιστεί στα αδιέξοδά του, ζητώντας ωστόσο εθνικιστικές, δηλαδή ελληνικές, λύσεις και ο Στρατός μας πάσχει σοβαρά στην κεφαλή, όταν οι μάχιμες μονάδες είναι αληθινό εθνικό μας καμάρι.

Η αλήθεια πρέπει να λέγεται με θάρρος. Είναι απολύτως αναγκαία ώστε να περάσουμε άμεσα, τώρα αμέσως, στο επόμενο βήμα. Η Πίστη σε Θεό και Ελλάδα εθνικοποιεί τη λογική. Αυτό μάς αρμόζει κι αυτό θα συμβεί. Να πάψουμε να βλέπουμε τα πράγματα τής Φυλής μας μέσα από παραμορφωτικούς φακούς και αλήθειες ψεύτικες. Να αντικρίσουμε το κτήνος που μάς απειλεί με τα μάτια τού Έθνους και τής συλλογικής ψυχής και να πολεμήσουμε τον εχθρό μέσα από το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής κι όχι μακριά από αυτό.

Πρόσφατα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε τη δημοσκόπηση τής Ζούγκλας του, στην οποία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται πρώτο σε εκλογική δύναμη. Στην τηλεοπτική εκπομπή τού εν λόγω δημοσιογράφου είδαμε την τραγική αιμορραγία στην οποία υποβάλλουν κατοχικό καθεστώς και δυνάστες – δανειστές την Ελλάδα και τούς Έλληνες. Ο φόβος τού λαού μας για την ανεργία που καλπάζει βρίσκεται στα ύψη. Και η Ελληνική Νεολαία, ο Ανθός τού Έθνους μας που πληγώνεται πρώτος απ’ όλους, εμφανίζεται να επιθυμεί τη φυγή από την Πατρίδα μας και τη μετανάστευση στο εξωτερικό.

Στο εξωτερικό ωστόσο τούς Έλληνες περιμένουν η βία, η εκμετάλλευση και οι στερήσεις ακόμη και από τουρκικά αφεντικά, τα φιλαράκια των γραικύλων πολιτικάντηδων, σε χώρες όπως η Γερμανία. Αυτό καταγγέλθηκε από Ελληνίδα που ένιωσε την βιαιοπραγία έως και την διακοπή παροχής θέρμανσης στο πετσί της! Μια καλή Ελληνίδα από τα πολλά αδέρφια μας που ένιωσαν πρωτύτερα την αναλγησία τού εσωτερικού εχθρού τής αστικής προσκυνημένης κοινοβουλευτικής τυραννίας και λέει πως είναι φυσικά καλύτερα να μείνουν οι Έλληνες στον τόπο τους.

Το ψευτορωμέϊκο ωστόσο συνεχίζει να φτιάχνει πολυκομματικά κυβερνητικά σενάρια προκειμένου να αποφύγει τις εκλογές, να αντιμετωπίσει τον Εθνικισμό μας και να δώσει την Ελλάδα μας στον μισελληνισμό. Είναι αυτοί οι κηφήνες που πληρώνουμε με 70 εκατομμύρια προϋπολογισμένα ευρώ όταν οι Τούρκοι πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας που τα χαρτογραφούν και τα ονομάζουν τούρκικα και μάς στέλνουν ψαράδικα και λαθρομετανάστες για να καπαρώσουν τις διεκδικήσεις τους. Αλλά οι προσβολές δεν έχουν τελειωμό.

Φτάσαμε στο σημείο να μάς αποστείλει η Τουρκία μια φρεγάτα προκειμένου να περικυκλώσει τη Σκύρο και να καταγράψει τα συστήματα ραντάρ και τούς πυραύλους τής Αεράμυνας τού Ελληνικού Στρατού. Μάς λέγουν πως θα κάμουν έρευνες για πετρέλαιο και για την ανεύρεση Τούρκων που τούς έχουμε καταρρίψει, ενώ στη συνέχεια μάς κάνουν από πάνω και κοινωνικές επισκέψεις Τούρκων Ναυάρχων για να συζητήσουν με την Ηγεσία τού Πολεμικού μας Ναυτικού μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης!

Οι απαντήσεις μάς έρχονται γρήγορα από τις τουρκικές φυλλάδες που πανηγυρίζουν για την αποδοχή τής συμφωνίας συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας σε ζητήματα ναυτιλίας από την τουρκική επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων. Οι Τούρκοι εισέρχονται στη ναυτιλία, στον τουρισμό και στο θαλάσσιο εμπόριο στο Αιγαίο μας με κρουαζερόπλοια και ανταλλαγές θαλασσίων γραμμών και πληροφοριών. Κι εμείς θα σταματήσουμε τις αναχαιτίσεις και την υπεράσπιση τού εναερίου και θαλασσίου χώρου μας μοιράζοντας το Αιγαίο στα τρία, όταν οι ψευτοσύμμαχοι κάνουν δεκτά τα Σκόπια στον «ευρωπαϊκό» στρατό ως «Μακεδονία»!

Η Αληθινή Ελλάς ξεσχίζει προδότες και βαρβάρους. Βαστάει τον Ελληνισμό υπό τη σκέπη της και επεκτείνει την Ελλάδα στα φυσικά της σύνορα. Με τον Εθνικισμό της και τον Εθνικό Στρατό της μπροστάρηδες των ενωμένων Ελλήνων. Με Αρχηγό τον Άγιο Θεό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  Επίκαιρα: Νέο μνημόνιο τον Απρίλιο και φορολογική παράνοια τώρα!


Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου
Οι Δανειστές μας επιμένουν:
Νέο Μνημόνιο τον Απρίλιο και  Φορολογική παράνοια τώρα!

- «Θα πάρετε άμεσα κι άλλα μέτρα»- «Την άνοιξη ξανά δάνειο και πρόγραμμα»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...