Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΖΑΜΑΝ: Η ΜΙΤ παρακολουθεί δημοσιογράφους > ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...


Η εφημερίδα ZAMAN σε άρθρο της με τίτλο «Σκανδαλώδες τρίγωνο» επικαλείται έγγραφο με ημερομηνία 7 Μαΐου που έχει την υπογραφή του επικεφαλής της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Ερντογάν έδωσε την έγκριση για την παρακολούθηση δημοσιογράφων και αρθρογράφων, ότι η σχετική συνεννόηση με τη δικαιοσύνη έχει ολοκληρωθεί και ότι η ΜΙΤ αναλαμβάνει την εκτέλεση της επιχείρησης.
Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι οι παρακολουθήσεις ήταν εν γνώσει συγκεκριμένων δικαστών που αναγνωρίζουν στις μυστικές υπηρεσίες το δικαίωμα να πραγματοποιούν μυστικές επιχειρήσεις, στοιχείο που δημιοιυργεί ερωτήματα για το αν και κατά πόσο η δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι ανεξάρτητη, αναφέρει η Ζαμάν στο άρθρο της.
Οι παρακολουθήσεις έγιναν στο διάστημα 30 Οκτωβρίου 2008 - 4 Νοεμβρίου 2009 με τις σχετικές άδειες να εκδίδονται από το 11ο και το 14ο τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου.

Στόχος της επιχείρησης ήταν η συγκέντρωση πληροφοριών για τη δραστηριότητα των εν λόγω δημοσιογράφων και η ενδεχόμενη λήψη δικαστικών μέτρων εναντίον τους για πιθανή εμπλοκή σε τρομοκρατικές πράξεις.

Από την πλευρά της η ΜΙΤ σε έγγραφό της προς δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης που ανέλαβε την εκδίκαση της μήνυσης που υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι, επικαλείται ότι λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν απέρριψε τον περασμένο Μάιο αίτημα δίωξης σε βάρος αξιωματικών της ΜΙΤ καθώς στις αρχές του 2012 είχε φροντίσει να περάσει νόμο που απαιτεί οι δικαστές να ζητούν επίσημη άδεια από τον πρωθυπουργό για κάθε περίπτωση ανάκρισης ή δίωξης σε βάρος αξιωματικών των μυστικών υπηρεσιών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παραιτήθηκε ο διοικητής του Δαφνίου > Ξεσηκωμός στα Ψυχιατρεία για την κινητικότητα


Αναστάτωση επικρατεί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία, εξαιτίας της απόφασης του Αδωνι Γεωργιάδη να ενταχθούν οι εργαζόμενοι στο μέτρο της κινητικότητας. Στο Δαφνί, το Δρομοκαΐτειο και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οι θιγόμενοι από την εξέλιξη έχουν ξεσηκωθεί, ενώ ήδη ήρθε και η πρώτη παραίτηση.
Με την απόφαση για την ένταξη στην κινητικότητα διαφωνεί ο διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δαφνί» Οθωνας Χαραλαμπάκης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας.
Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν στην πύλη και μοίραζαν ενημερωτικό υλικό, ενώ αναμένεται να συνεδριάσουν, ώστε να λάβουν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.


Πηγή: Ξεσηκωμός στα Ψυχιατρεία για την κινητικότητα -Παραιτήθηκε ο διοικητής του Δαφνίου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/131738#ixzz2lOwQj0eC

Πολιτική στήριξη θα ζητήσει ο Σαμαράς από τη Μέρκελ. Με αντάλλαγμα;


Πολιτική στήριξη αναμένεται να ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς από την Άγκελα Μέρκελ, με φόντο το πολιτικό σκηνικό της χώρας, αλλά και το οικονομικό αδιέξοδο με τα νέα μέτρα που έρχονται. Αυτό που περιμένουμε είναι τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει η Μέρκελ… Γιατί έχουμε πολλά μέτωπα ανοιχτά, όπως τα εθνικά ζητήματα για παράδειγμα. 

ΣΧΕΔΙΟ LEHMAN BROTHERS ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ – ΜΕΡΚΕΛ! Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός αποκάλυψε το μυστικό σχέδιο Μέρκελ – Σαμαρά για την ανάκαμψη της οικονομίας. Ποιό είναι; Το ότι Γερμανική τράπεζα θα συνεισφέρει 100 εκ. Ευρώ τα οποία ΘΑ ΜΟΧΛΕΥΘΟΥΝ (!!) και θα πολλαπλασιαστούν! Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του. Σύστημα Lehman Brothers δηλαδή. Και εις ανώτερα… olympia

ΣΧΕΔΙΟ LEHMAN BROTHERS ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ – ΜΕΡΚΕΛ!

 
Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός αποκάλυψε το μυστικό σχέδιο Μέρκελ – Σαμαρά για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Έκπληκτος ο κ. Παπούλιας από τα μέτρα διωγμού κατά των πολυτέκνων που ο ίδιος υπέγραφε!


Το προεδρείο και μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, δέχθηκε το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος άκουσε τα βασικά αιτήματα-απόψεις που του έθεσαν, όπως το δημογραφικό, το φορολογικό καθεστώς και το ζήτημα των μεταγραφών των παιδιών των πολυτέκνων στα ΑΕΙ.

Ο Μύθος της Οικονομικής Εξυγίανσης


του Σταύρου Λυγερού  - Η ανελαστική στάση που τηρεί η τρόικα στις διαπραγ­ματεύσεις που πραγ­ματοποιούνται αυτές τις ημέρες επιβεβαιώ­νει ότι ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Η απροθυ­μία του ευρωιερατείου να διευκολύνει πολιτικά την κλυδωνιζόμενη κυβέρνηση δεν οφείλεται σε κά­ποιου είδους πολιτική αντιπάθεια προς τους Σαμαρά και Βενιζέλο. Το αντίθετο, μάλιστα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» μετονομάστηκε σε «Αγορά της Πολύχρωμης Διαφορετικότητας» ως "σεβασμός" προς τους μουσουλμάνους


Η πόλη Homburg του Saarland της Γερμανίας, αποφάσισε να μετονομάσει το φετινό «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» στο κέντρο του παιδιού ‘Birkensiedland Kinderzentrum der Arbeiterwohlfahrt’ (AWO – Ταμείο Πρόνοιας

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας υπενθυμίζει ότι τα εθνικά κράτη δεν έχουν πλέον δικαίωμα να καθορίσουν τα ίδια την μεταναστευτική τους πολιτική


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους Σύριους πρόσφυγες

Μ. Γλέζος για την προκήρυξη: «Όργανα της G20 ή αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/manolis-glezos-organa-tis-g20-oi-aristeroi.html#ixzz2lMlHrIub


manolis-glezos-organa-tis-g20-oi-aristeroi

Οργή Γλέζου μετά την προκήρυξη των "Μαχόμενων Επαναστατικών Δυνάμεων" για το φόνο των νεαρών μελών της ΧΑ. "Ποιος τους όρισε δικαστές" αναρωτήθηκε.
Δήλωση για τις "Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις", οι οποίες ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, έκανε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Δεν διδάσκονται τα θρησκευτικά στο Λύκειο Μελεσών Ηρακλείου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/den-didaskontai-thriskeutika-se-lukeio.html#ixzz2lMkisKFo


den-didaskontai-thriskeutika-se-lukeio
Υπό κατάληψη τέλεσε τις προηγούμενες ημέρες το Λύκειο Μελεσών.

Οι γονείς των μαθητών, σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «στο σχολείο μας δε διδάσκονται 4 ώρες Φυσικής στην Α' Λυκείου, 4 ώρες Βιολογίας στην Α' Λυκείου, 2 ώρες Διαχείρισης Φυσικών Πόρων στην Α' Λυκείου.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΠΟ Εισέπρατταν πνευματικά δικαιώματα για τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας


Αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης μέσω γνωστής ιστοσελίδας αποτέλεσε ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας. Την υπόθεση έφεραν στη Βουλή με ερώτησή τους οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουΐκ, Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, ενώ, με παρέμβασή του ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος έσπευσε να τονίσει ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία του εθνικού μας ύμνου.

Που κρύβεται ο (νέο)συντηρητισμός σήμερα; @epamnt

hide_and_seek ΚΡΥΦΤΟ ΚΡΥΦΤΟΎΛΙ KRIFTO SYNTIRITIKOS CONSERVATIVE NEOLIBERAS LEFT «Συντηρητισμός είναι η τυφλή και γεμάτη από φόβο λατρεία προς κάποιους νεκρούς ριζοσπάστες.» – Mark Twain
του Σταύρου Κατσούλη

Εάν περιμένατε να διαβάσετε άλλον έναν λίβελο περί του νέο-συντηρητισμού της ΝΔ και των συνεργατών της στο ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ που έχουν βαλθεί να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στη χώρα μας σήμερα, χάσατε.
Αυτοί δεν είναι απλά συντηρητικοί. Αυτοί αποτελούν την πραγμάτωση ενός τύπου φασισμού που είναι ο πιο ύπουλος που έχει δεί ποτέ η σύγχρονη Ιστορία. Δεν έχει νόημα να αναφερθεί κανείς γι αυτούς, εκτός πιθανώς, για να τους υυπενθυμίσειότι υπάρχουν νόμοι, ηθικοί και πνευματικοί, μέσω των οποίων θα πληρώσουν σύντομα πάρα πολύ ακριβά την προδοσία και την υποτέλεια που έχουν επιδείξει.

#Eurostat: Η οικονομική κρίση κάνει τους Ελληνες μετανάστες- Περισσότεροι από 44.000 έφυγαν μόνο το 2012 #Success_Story

polytravmatias-sygkivernisi Οι τραγικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, αναγκάζουν πολλούς Ελληνες να αναζητήσουν τον δρόμο της μετανάστευσης ως την έσχατη λύση για ένα καλύτερο αύριο, με την Eurostat να επισημαίνει πως το 2012 ενώ ο πληθυσμός της ΕΕ αυξήθηκε, στην Ελλάδα μειώθηκε.

Δύο εξαίρετα ιστορικά βιβλία για τους Ρώσους στην Ελλάδα


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος
απηύθυνε απόψε χαιρετισμό στη παρουσίαση των βιβλίων του Αντιστράτηγου ε.α. Κώστα Παδουβά «Ιχνηλατώντας τη Ρωσική Παρουσία στην Ελλάδα – Κρήτη 1897-1909»

Συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία ανάπτυξης UAV


H ΑΝΥΕΘΑ Φ. Γεννηματά υπέγραψε χθες έγγραφο πρόθεσης
συμμετοχής (Letter of Intent) της Ελλάδας σε πρόγραμμα μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων (UAS), μαζί με Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και Πολωνία, στο περιθώριο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA).

Στο Ελληνικό κράτος δυο ιστορικές επιστολές του Θ. Κολοκοτρώνη


Δυο ιστορικές επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, οι οποίες
επρόκειτο να δημοπρατηθούν την Τετάρτη από τον οίκο Πέτρου Βέργου, περιέρχονται στο ελληνικό κράτος, με πρωτοβουλία του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ > Ο Σαμαράς επιμένει για το δωρεάν Wi-Fi: Σε κάθε χωριό θέλω και μια κεραία


Σε αναπροσαρμογή του σχεδίου για δωρεάν ίντερνετ προχωρά η
κυβέρνηση, πολλαπλασιάζοντας σε πανελλαδικό επίπεδο τα σημεία «free wifi». Σχετική εντολή έχει δώσει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε σειρά διαβουλεύσεων με τα αρμόδια υπουργεία.

Σύντομη αναφορά για την τρομοκρατική προκήρυξη, του Ιωάννη Μιχαλέτου


Η 18σέλιδη "τρομοκρατική" προκήρυξη της 16ης Νοεμβρίου
του 2013 σχετικά με τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, έχει ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Καταρχάς, είναι η πρώτη περίπτωση που σε τρομοκρατική προκήρυξη δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά για την επιχειρησιακή δράση της δολοφονικής επίθεσης ή/και την προετοιμασία της, ή ακόμα και δευτερεύοντες λεπτομέρειες οι οποίες δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό, ούτως ώστε να μπορούν οι Αστυνομικές Αρχές να πιστοποιήσουν πλήρως την γνησιότητα ή όχι της προκήρυξης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Β.ΦΛΩΡΙΔΗΣ > "Οι ψυχοπαθείς της τρόικα κυβερνούν την Ελλάδα και καθορίζουν το μέλλον της"


Μεγάλος είναι ο αντίκτυπος από τα όσα είπε (διαβάστε εδώ το
σχετικό αρχικό άρθρο του defencenet.gr) ο μέχρι πρόσφατα μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης για την ποιότητα των ατόμων που στελεχώνουν την τρόϊκα στην Ελλάδα, την ψυχική του κατάσταση, αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί αν ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών Ελλήνων.

Κύπρος: Παρουσίασε UAV για περιβαλλοντικές έρευνες > ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ


Το Ινστιτούτο Κύπρου παρουσίασε σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας την υποδομή μη επανδρωμένων ερευνητικών αεροσκαφών, η οποία αναμένεται να προσφέρει νέες προοπτικές για τις περιβαλλοντικές έρευνες στην Κύπρο. 

ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑΑΘΗΝΑ 23-11-2013.

Φλόγες ζώνουν την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα, μέσα και έξω από την αυλή μας. Φλόγες που βάζουν απολύτως συντονισμένα και από κοινού γραικύλοι πολιτικάντηδες και βάρβαροι Εσπερίας και Ανατολής. Όλες αυτές οι μισερές υπάρξεις που θέλουν να μάς κοντύνουν έως ολοκληρωτικής εξοντώσεως έχοντας ήδη καταργήσει πάσα ελευθερία μας. Ελευθερία πατριωτικού λόγου, εθνικής αντιστάσεως και ελληνικής πολιτικής διοικήσεως.

Η Ελλάς Εάλω! Μια ακόμη άλωση τής Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη. Για μια φορά ακόμη η κερκόπορτα τού Έθνους έχει ανοιχτεί εκ των έσω για να διαβεί ο εχθρός. Το πολιτικό και το οικονομικό του σκέλος είναι ήδη μέσα. Μα τώρα ετοιμάζεται να εισέλθει και το στρατιωτικό του σκέλος. Κατασχέσεις στο βιος μας, κατάλυση των υποδομών εθνικής αμύνης. Και ευθύς ο Τούρκος μάς γυροφέρνει όπως κάμει ο καρχαρίας με το θύμα του.

Οι δε φυλλάδες των ψευτοσυμμάχων σαλπίζουν την πιθανότητα εμφυλίου πολέμου που τόσο πολύ θέλουν για να μην αποκτήσει η Ελλάς κυβέρνηση ελληνική, δηλαδή εθνικιστική. Κάποιες εξ αυτών, ξορκίζοντας το κακό που έρχεται γι’ αυτούς, μιλάνε για την παράνομη στέρηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικιστών, ρίχνοντας ωστόσο τόνους λάσπης σε βάρος τού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ιδού λοιπόν ο λόγος που εντείνονται οι πιέσεις προς την Πατρίδα μας πανταχόθεν. Για να μην σηκώσουμε κεφάλι. Όλα εκπορευόμενα από τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Ο ίδιος παίκτης με τις γνωστές πολιτικές μαριονέτες εντός και τις γειτονικές εκτός συνόρων.

Μάς διαλύουν ρουφιάνοι και δειλοί. Ποιες κάλπες λοιπόν και ποια λαϊκή βούληση; Αυτή που πάνε να καταργήσουν με «αντιρατσιστικούς» νόμους, ψευτοεπαναστάσεις και κοινωνική μετάλλαξη; Όταν ήδη χύσανε αίμα ελληνικό και ετοιμάζουν να γενικεύσουν το κακό.

Φρουροί στα Όπλα! Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, την ώρα που τα τύμπανα τού πολέμου φτάνουν έστω και φιμωμένα στο κοινοβούλιο τής ντροπής, ο έσχατος εργαζόμενος από το προσωπικό ασφαλείας αποχώρησε υπό το βάρος τής ανέχειας και τής στοχευμένης λιμοκτονίας των τελευταίων 20 μηνών. Το Ναυπηγείο, καίτοι έπρεπε βάσει δικαστικών αποφάσεων να είχε ανοίξει, παραμένει κλειστό. Εκδηλώθηκε μάλιστα βραχυκύκλωμα σε πίνακα παροχής ρεύματος σε μια δεξαμενή σε συνέχεια τεχνικών προβλημάτων. Και στα υποβρύχια που σαπίζουν στη στεριά, κλιμάκιο τού Πολεμικού Ναυτικού κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να τα συντηρήσει!

Στο Βόρειο Αιγαίο είχαμε πρόσφατα μια ακόμη εισβολή τουρκικού σκάφους, αλιευτικού στην προκειμένη περίπτωση, που πραγματοποίησε αλιεία στα διεθνή τάχα θαλάσσια ύδατα σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε φτάσει στο άθλιο επίπεδο κατοχής και ραγιαδισμού να μαθαίνουμε όλες τις έσχατες εισβολές από τούς τουρκομογγόλους και να μάς λένε κιόλας πως είμαστε οι εισβολείς, όταν είναι γνωστό πως η Τουρκία ονομάζει ως διεθνή χώρο τα ελληνικά ύδατα και τον εναέριο χώρο μας.

Στην ανωτέρω περίπτωση ένα σκάφος τής ελληνικής ακτοφυλακής προσέγγισε το τουρκικό ψαράδικο, ζητώντας του να απομακρυνθεί από τα ελληνικά νερά. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει στην περιοχή σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής το οποίο απεδόθη σε επικίνδυνες μανούβρες ανάμεσα στο ελληνικό λιμενικό και το τουρκικό ψαράδικο. Οι Τούρκοι μάς είπαν πως τελικά απεχώρησε το δικό μας σκάφος!

Μα οι προκλήσεις συνεχίζονται σε ολάκερη την επικράτεια από έναν θρασύ μισέλληνα που είναι προφανές πως εξωθείται από μυστικές και φανερές πλάτες και συνομιλίες. Από τα ψευτοπεριούσια αφεντικά που τον καλούν σε γεύμα επί τού γεωφυσικού μας πλούτου και από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες που επιμένουν σε φιλίες, τουρκικά σήριαλ και φύτεμα δέντρων, προκειμένου να μοιραστούν τα εδάφη μας στα δύο και ο πλούτος μας στα τρία, με πλειοψηφικό μέτοχο τον παγκοσμιοποιητή νεοταξίτη.

Μετά λοιπόν από τις υπερπτήσεις σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, μετά από τις υπερπτήσεις σε Χίο και Σάμο, μετά από τις προσαράξεις και τις συλλήψεις τουρκικών σκαφών έως τα Ίμια με όπλα, φτάσαμε στην δήλωση των τουρκικών διεκδικήσεων με επίσημο τρόπο. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν μάς είπε πως δεν αναγνωρίζει κανένα κράτος με το όνομα Κύπρο. Ο Τούρκος νεοσουλτάνος βλέπει μια ελληνοκυπριακή διοίκηση που τη θέλει νυμφευμένη με την «τουρκοκυπριακή» διοίκηση υπό την οσμή των υδρογονανθράκων και τον τουρκικό φερετζέ σε ολάκερη την κατεχόμενη από μνημόνιο και Τουρκία Ελληνική Μεγαλόνησο.

Μα και πιο ψηλά στο χάρτη, στη Θάσο, ο παράνομος τουρκόψυχος μουφτής Ξάνθης Μετέ κάνει συχνές επισκέψεις με προξενικούς και πράκτορες τής Άγκυρας προκειμένου να χτιστεί λέει Τζαμί! Έχει φτιάξει μάλιστα επικοινωνιακές γέφυρες με Τούρκους επιχειρηματίες. Σαν κι αυτούς που έρχονται να αγοράσουν λιμάνια και αεροδρόμια για λογαριασμό τής Τουρκίας που τόσο πολύ την αποδέχεται ως επενδυτή το ελληνόφωνο υπουργείο οικονομικών.

Και ενώ λοιπόν φτάσαμε στο σημείο οι Τούρκοι βολευτάδες να ψέλνουνε τον τουρκικό ύμνο σε γη ελληνική επισκεπτόμενοι το ψευτοσπίτι τού αρχισφαγέα Κεμάλ, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βάζουν εμπρός εκτεταμένες ασκήσεις με όλα τα πολεμικά μέσα σε Έβρο και Κρήτη.

Η Ελλάς έχει μονάχα μια λύση και έναν δρόμο λαϊκό και εθνικιστικό να βαδίσει. Κοινή και επαναστατική πορεία Ελληνικού Εθνικισμού, Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Στρατού. Οι ένοχοι στα έκτακτα στρατοδικεία και στο Γουδί. Ο Εθνικισμός άμεσα στην εξουσία και ο Στρατός μας να μοιράσει πόνο στον βάρβαρο. Ένα Έθνος, μια Πατρίδα, μια Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 650 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση ζητούν Τούρκοι από την Ελλάδα για F-16 τους που έπεσε στο Αιγαίο!


Στην Εισαγγελία της Αθήνας ισχυρίζεται ότι ήδη αποτάθηκε ο δικηγόρος Σμύρνης κ Μεχμέτ Εμίν Κελές εξ ονόματος της κόρης  του Τουρκου πιλότου F-16  Ερντογάν που υποστηρίζει  ότι  ο πατέρας της σκοτώθηκε δήθεν από ελληνικό ...πύραυλο αεροσκάφους Μιράζ-2000 το 1996 κοντά στην Χίο και δεν συνετρίβη λόγω βλάβης.