Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΑΘΗΝΑ 30-11-2013.

Το φιλότιμο, η εντιμότητα και ο πατριωτισμός είναι έννοιες ιερές μα και, αλίμονο, τόσο πολύ άγνωστες για το πολιτικό σύστημα τής σήψης και τής κατοχής. Στην αστική κοινοβουλευτική τυραννία το φιλότιμο έγινε φιλοτομαρισμός, η εντιμότητα αντικαταστάθηκε από το πλιάτσικο και ο πατριωτισμός διώκεται από τον εξουσιαστικό και παραεξουσιαστικό εθνομηδενισμό.

Οι πολιτικές θεραπαινίδες τού νεοταξικού οίκου ανοχής τής Παγκοσμιοποίησης μάς θέλουν ρακένδυτους, ανέστιους και αποστεωμένους στο διεθνές παζάρι των εθνών. Αυτό υπαγορεύουν οι εντολές που έχουν λάβει από αντίχριστους και μισέλληνες, τα αδέλφια τους δηλαδή με τα οποία μοιράζονται κοινές «αξίες» και σκοπούς. Η λογική να υποτάσσεται στην παράνοια και το ήθος στην ανηθικότητα. Να πάψουμε δηλαδή να είμαστε Έλληνες, Άνθρωποι, Ελεύθεροι και Χριστιανοί στην Πατρίδα που γέννησε την Φιλοπατρία, τον Ανθρωπισμό, τον Αγώνα για Ελευθερία και Ορθό Λόγο, τον Πολιτισμό.

Αυτό λοιπόν που μάς ζητούν οι σκλαβωτές μας είναι να βάλουμε μονάχοι το κεφάλι μας στη λαιμητόμο. Να αρνηθούμε την Ελληνική Φυλή, τούς Εθνομάρτυρες, τα ίδια τα παιδιά μας. Διαστρέφουν πάσα Ελληνική Αξία, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελλάς είναι πάνω απ’ όλα Ιδέα Ενάρετης Ζωής και Δυνατής Δημιουργίας. Η Ελλάς είναι Μεγάλη Ιδέα Εξουσίας και Δικαίου. Και έτσι επιχειρούν οι ανθέλληνες, βάρβαροι και ελληνόφωνοι, να εξαφανίσουν τα Κάστρα τής Φυλής και τα Πνευματικά μας Αποθέματα. Να ρίξουν χάμω τις γέφυρες που κτίζει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας για Καθαρή και Ισχυρή Ελλάδα.

Οι εκφραστές τής αιματηρής καταλήψεως τής Ελλάδος εν καιρώ ακήρυκτου πολέμου ξεχνούν τάχα πως χρηστή ελληνική πολιτική σημαίνει ήθος. Και έτσι οι μισοί εκ τού κατοχικού καθεστώτος μιλάνε για μνημονιακούς μονόδρομους και οι άλλοι μισοί για χούντες. Άπαντες υποκριτές και συνεργάτες τού σιωνιστικού Νεοταξισμού και μεταξύ τους. Ξεχνούν σκόπιμα πως η ψευτοδημοκρατία τους άνοιξε τη σύγχρονη κερκόπορτα στα μνημόνια από τον καιρό κιόλας που μάς «ελευθέρωσε».

Το μεταπολιτευτικό καθεστώς συνεχίζει λοιπόν να μάς «ελευθερώνει». Αφού ξεπούλησε την Κύπρο, την Εθνική Παραγωγή και την Εθνική Οικονομία με υποθήκες διαρκείας που έρχονται τώρα και εισπράττουν οι τοκογλύφοι τού εμποράκου των εθνών, τώρα προχωράει στον διατεταγμένο βιολογικό μας αφανισμό. Με τα συσσίτια των Ελληνόπουλων μέσα στα σχολεία στα οποία προσέρχονται νηστικά. Με τα νέα μέτρα που φέρνουν απολύσεις και πλειστηριασμούς σπιτιών και Εθνικής Άμυνας.

Το οδοιπορικό τού πόνου ακολουθείται από την επιχείρηση τού καθεστώτος να αφανίσει την αυτοπεποίθηση τού ελληνικού λαού και την Εθνική μας Μνήμη. Να κατεδαφίσει τούς βασικούς πυλώνες τού Ελληνισμού και να μάς κάνει να ξεστρατίσουμε από την ανακαίνιση τής ελληνικής ωραιότητας και την συντριβή τής ραγιάδικης ασχήμιας. Και το πράττουν τούτο οι αρχοντοραγιάδες με τον διωγμό τής Πίστης μας ακόμη και από τούς αθλητικούς χώρους, γιατί αυτή δείχνει λένε «χαμηλή αυτοεκτίμηση»! Τούτο ειπώθηκε σε Έλληνες διαιτητές ποδοσφαίρου.

Οι Γραικύλοι συνεχίζουν στο δρόμο τού κακού με το ξεπούλημα των δικαιωμάτων τού εθνικού μας ύμνου σε ξένα συμφέροντα και τον παρ’ ολίγο πλειστηριασμό των γραφτών τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη σε «συλλέκτες» τής εθνικής μας ψυχής. Οι αναίσχυντοι ενοχλούνται πάρα πολύ από τις διδαχές και τις νουθεσίες τού Στρατηγού. Αισθάνονται βαριές πάνω στις χαμερπείς υπάρξεις τους τις παρακαταθήκες τού Γέρου τού Μοριά για τούς Αγώνες των Ελλήνων που γίνονται πάντα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Νοιώθουν τον βαρύ πέλεκυ που μετουσιώνεται με την Φωτιά και το Τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Σε ολάκερη την Ευρώπη έχει εξαπολυθεί ένας λυσσαλέος πόλεμος για την εξάλειψη τού Χριστιανισμού και τής Λευκής Φυλής. Όταν λοιπόν στην Ευρώπη παρουσιαστές ειδήσεων απολύονται γιατί φορούν στο λαιμό τον Σταυρό τού Κυρίου, οι ελληνόφωνοι τύραννοι μάς ζητούν να απεμπολήσουμε την Αλήθεια οικιοθελώς.

Όλα τούτα τελούνται μέχρι να περάσουμε από τον προαιρετικό στον απαιτητικό διωγμό. Και από τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια στα Τζαμιά και την παραχώρηση τού Ελληνικού Βορρά και των Νησιών μας στα γειτονικά μορφώματα και στους Τούρκους που μάς φέρνουν βαρβάρους και λόγχες και τον Παγκόσμιο Τύραννο που θέλει να αγοράσει νεκροζώντανους Έλληνες ραγιάδες.

Ο Ελληνισμός ωστόσο ανθεί και φέρνει καρπούς νέας τρανής δόξας. Οι ένδοξοι πρόγονοί μας έχουν άφοβους και αποφασισμένους απογόνους, γνήσιους ιχνηλάτες τής παλιάς δόξας. Ο ελληνικός λαός παραμένει Ζωντανό Έθνος. Βροντοφωνάζει πως ενάντια στα δεσμά τής παγκοσμιοποιημένης ψευτοδημοκρατίας επελαύνει ο Αιώνιος Νικητής Ελληνισμός με τον Εθνεγέρτη, Λαϊκό και Ελευθερωτή Εθνικισμό του.

Κόντρα λοιπόν στους μολυσμένους αγέρες τού Νεοταξισμού, εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές εφορμούμε για την λευτεριά τής Εθνικής μας Ψυχής και για την Ισχύ που θα φέρουν μονάχα χέρια ελληνικά, καμωμένα για καιρούς δημιουργίας μα και αντάρας. Οδηγός μας είναι η Πίστη στο Θεό και σάλπισμά μας η υψηλή αυτοπεποίθηση τού ελληνικού λαού.

Απόφαση μας αμετάκλητη είναι η επικράτηση τού Ελληνικού Ήθους και ο αφανισμός των Βαρβαρικών Ηθών. Πιστοί στην Μεγάλη Ελληνική Ιδέα Εξουσίας και Δικαίου. Γνώμονας των ενεργειών μας είναι μονάχα τα ελληνικά συμφέροντα και δίκαια. Οι περιουσίες μας είναι μονάχα για τα ελληνόπουλα. Τα ελληνικά όπλα είναι καμωμένα για Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Στους δε προσκυνημένους τάζουμε Φωτιά και Τσεκούρι!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/ellines-foitites-peiramatozoa.html#ixzz2lwPlz44l


Νίκος Κατσαρός
Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
π.Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών

Όταν πριν λίγο καιρό έγραφα ένα άρθρο για την «διαρροή ταλαντούχων επιστημόνων στο εξωτερικό: η Ελλάδα που ματώνει» δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν στην κυριολεξία πραγματικότητα. Το ρεπορτάζ του BBC στις 23 Νοεμβρίου αναφερόταν σε Έλληνες φοιτητές που γίνονται πειραματόζωα φαρμακευτικών και εταιρειών καλλυντικών για να δοκιμάζουν σαπούνια,αφρόλουτρο,κρέμες,παρασκευάσματα καλλυντικών και φαρμακευτικών ουσιών και κάθε άλλου είδους ματζούνια.

Ας κάνουμε τα σπίτια μας κρυφά σχολειά!!!


Ο κυρ-Φώτης ο Κόντογλου υπήρξε ένας από τούς γνησιότερους εκφραστές τής ελληνορδοδόξου παραδόσεώς μας, την οποία είχε ως κύριο δέμα στο συγγραφικό και καλλιτεχνικό του έργο, αγωνίστηκε όσο λίγοι για την προάσπιση και την αναβίωσή της στηλιτεύοντας την ξενομανία και τον μιμητισμό, άλλα κυρίως τήρησε πιστά τις αρχές και τις αξίες της στον προσωπικό του βίο μέχρι το τέλος τής ζωής του…
Έγραφε, λοιπόν, με διορατικότητα, εδώ και μισό αιώνα περίπου, προφητεύοντας σχεδόν την σύγχρονη τραγική μας διολίσθηση και κρίση:

«Ο Σημίτης είπε όχι στους S-300» - Αδημοσίευτη συνέντευξη του Κληρίδη ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/o-simitis-eipe-oxi-stous-s300-adimosieyti-synenteyxi-kliridi.html#ixzz2lwOuescD


o-simitis-eipe-oxi-stous-s300-adimosieyti-synenteyxi-kliridi
Μια συνέντευξη του Γλαύκου Κληρίδη που δόθηκε στον συνεργάτη της κυπριακής εφημερίδας ΜΑΧΗ, Νίκο Θεοδώρου και δε δημοσιεύθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Γλαύκος Κληρίδης έδωσε πολλές συνεντεύξεις και μίλησε για πράγματα που κρατούσε για δεκαετίες μέσα του. Μιαν από αυτές τις συνεντεύξεις την έδωσε στο συνεργάτη της «Μ» Νίκο Θεοδώρου στις 20 Ιουλίου του 2010 στο σπίτι του στο Μενεού. Ο Γλαύκος Κληρίδης μίλησε για ώρες και είχε μια εκ βαθέως συνομιλία με τον συνεργάτη μας για όλους και για όλα. Στην συνέντευξη του αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια, στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και εξηγεί γιατί ο Στάλιν ήταν πολύ χειρότερος του Χίτλερ.

Λέει την άποψη του για τους Ιωάννη Μεταξά, Γεώργιο Γρίβα Διγενή, Στέφανο Στεφανόπουλο, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, Γεώργιο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Ιωαννίδη, Ραούφ Ντενκτάς και Νίκο Σαμψών ο οποίος, δηλώνει, δεν είχε καμία σχέση με την ΕΟΚΑ Β ούτε και συμμετοχή στην οργάνωση του πραξικοπήματος. 

“RAVE” ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ! ! ! (Της αρπαχτής)

http://netakias.com MEGARO ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ BROTHEL του Σωκράτη Παπαχατζή από το meta4four.gr
Αντιγράφω από το ΒΗΜΑ – Πολιτισμός
Σε dance club μετατρέπεται την Τετάρτη, 27/11 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου γνωστοί έλληνες dj και παραγωγοί της house μουσικής θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους με ζωντανές ενορχηστρώσεις και τραγουδιστές.
Στην πρώτη παρουσία της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στις αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, συμμετέχουν μερικοί από τους πιο γνωστούς dj και παραγωγούς της ελληνικής dance σκηνής, που αποτελούν το έμψυχο υλικό των δισκογραφικών εταιρειών Zero10 Records και Panik Records: Playmen, Dim Chord, Dino MFU, Issy (Slickbeats), V-Sag και Agent Greg με ζωντανές ερμηνείες από τους Demy, Yalena, Gabriel (Slick Βeats), Alexandra McKay και τα συγκροτήματα Slick Βeats και Star Motel.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!
Στόχος: η υποταγή της Πατρίδας μας στον Σιωνισμό και η σφαγή των Ελλήνων, μέχρι να εξαφανιστεί βιολογικά το......

Ελληνικό Έθνος!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!! Στόχος: η υποταγή της Πατρίδας μας στον Σιωνισμό και η σφαγή των Ελλήνων, μέχρι να εξαφανιστεί βιολογικά το Ελληνικό Έθνος!

Δόγμα Ζόνενφελντ,

Το Σιωνιστικό Σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους!!!
Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη

Είναι πιθανή η Τζιχάντ στη Δύση;


Οι ηγέτες μιας σειράς δυτικών μυστικών υπηρεσιών εξέφρασαν
την ανησυχία τους για το γεγονός ότι κάτοικοι των χωρών της Ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίοι συμμετέχουν με τους αντάρτες στον πόλεμο της Συρίας, όταν θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους θα αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της.
Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube, οι αντάρτες υπόσχονται ότι μετά τη Συρία επόμενος στόχος τους θα είναι οι χώρες που κάποτε έδωσαν καταφύγιο στους γονείς τους. 

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...> Νάουσα: Έκλεισαν όλα τα σχολεία λόγω έλλειψης πετρελαίου


Με απόφαση του Δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού
αναστέλλεται για σήμερα, Τετάρτη, στο δήμο η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων. 
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, τα σχολεία κλείνουν «έχοντας υπόψη τα προβλήματα θέρμανσης των σχολικών μονάδων εξαιτίας της

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! > Ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι θα φυλάνε τα κέντρα μεταναστών σε Δράμα, Κόρινθο και Ορεστιάδα


Σε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας θα ανατεθεί η φύλαξη των...
Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών, σε Παρανέστι Δράμας, Κορίνθου και Ορεστιάδας.
Πριν από μερικές ημέρες προκηρύχθηκε διαγωνισμός ανάθεσης της φύλαξης των τριών στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών σε εταιρείες σεκιούριτι.
Στο εισαγωγικό τμήμα περιγράφεται ο σχετικός ανοικτός διαγωνισμός, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των στα τρία αυτά κέντρα.

Τουρκία: Διπλασιάστηκαν οι αυτοκτονίες των αστυνομικών


Ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας της Τουρκίας, Μεχμέτ Καλαχλάρ, ανακοίνωσε ότι το 2013, μέχρι σήμερα στη χώρα, έχουν αυτοκτονήσει 40 αστυνομικοί, οι οποίοι είναι δύο φορές περισσότεροι από  ό, τι το περασμένο έτος, σύμφωνα με αναφορά του τουρκικού CnnTurk.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Δειλός και ψεύτης ο Άδωνις Γεωργιάδης»


Για ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ «σήμερα ο Σπύρος -

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Του Γιώργου Θεοχάρη - Οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες ''πανηγυρίζουν'' για τη μετατροπή βυζαντινών Ναών και μοναστηριών σε τζαμιά.
Κι η ελληνική πολιτεία κοφεύει, αδιαφορεί, παρακολουθεί μουδιασμένη το  τουρκικό σίριαλ; Όπως και να το ερμηνεύσεις, σημασία έχει ότι δεν  δείχνει να έχει την διάθεση να ασχοληθεί και πολύ!

Δίκτυο κατασκόπων της Mossad (;) εξάρθρωσε η Αίγυπτος


Σε κίνδυνο μπορεί να τεθούν οι καλές και ισορροπημένες σχέσεις ανάμεσα στην Αίγυπτο και το Ισραήλ, μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας του Κουβέιτ «al-Rai», ότι κατόρθωσαν να εξαρθρώσουν φερόμενο ως δίκτυο κατασκοπείας της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών, της Mossad.

Μετασκευών συνέχεια: ασπίδιο σε Μ-113 του Ε.Σ.


Όπως είχαμε αναφέρει (εδώ: http://hellarmforces2010.blogspot.gr/2013/11/blog-post_19.html?showComment=1385338226506) σε επίπεδο Μονάδος έχουν παρουσιαστεί διάφορα σχέδια για την κατασκευή και τοποθέτηση ασπιδίου στα ΤΟΜΠ για την στοιχειώδη προστασία του πολυβολητή. Από ότι φαίνεται σε κάποιες μεμονωμένες (;) περιπτώσεις, η σχετική μετασκευή έχει ξεκινήσει να υλοποιείται. Στη φωτογραφία που παρουσιάζουμε εδώ, διακρίνονται δύο ΤΟΜΠ Μ-113 της 32ης ΤΑΞΠΝ σε στατική έκθεση.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 29-11-2013.

Το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται πλέον μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση τής ζωής του. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών! Κατοχικές Αρχές και Κατακτητές αποφάσισαν να μάς πεθάνουν. Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς! Αλλά οι ανθέλληνες δεν γίνεται να νικήσουν τούς Έλληνες. Ας εκλείψουν λοιπόν οι μισούντες το Έθνος μας!

Αυτό είναι το διακύβευμα. Απέναντί μας έχουν παραταχθεί πορωμένοι ανθέλληνες. Επαγγελματίες πολιτικάντηδες που κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τα νεοταξικά αφεντικά τους και την αληθινή πατρίδα τους, την Παγκοσμιοποίηση. Τα ανθρωπάρια εκείνα δηλαδή που όντες αντίχριστοι, θέλουν να κάμουν τούς θεούς και με τον θάνατο να νικήσουν την Αιώνια Ζωή. 

Ακούμε καθημερινά με το θράσος που διακρίνει τούς προσωρινούς επικυρίαρχους τού πλανήτη, να μάς λένε πως η οικονομική εισβολή έγινε για να μάς κλέψουν τον γεωφυσικό μας πλούτο. Μα η αλήθεια είναι πως θέλουν να μάς κλέψουν τα πάντα. Τον πλούτο τής γης και τής ψυχής. Πίστη, Πατρίδα, Παιδιά, Ζωή! Γιατί ο Νεοταξισμός είναι ο θάνατος και ο Ελληνισμός η οδός που διαβαίνει η Αιώνια Ζωή τού Θεού μας.

Είναι νομοτέλεια το Κάστρο τού Ελληνισμού να δει τις σκλαβιές ολάκερου τού βίου του να εφορμούν σε βάρος του βιαίως. Και τούτο διότι ο σκοπός τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι μέσα από τις διαρκείς εξουθενώσεις τής Φυλής μας να επιτύχει την βιολογική μας εξόντωση. Η Μητέρα των Μαχών ήρθε ώστε να αγωνιστούμε για τα Προσκυνήματα, το Προγονικό Αίμα, το Μέλλον των Παιδιών μας, την Ισχύ τού Ελληνικού Φωτός κατά τού Νεοταξικού Σκότους.

Οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τής Παγκοσμιοποίησης αποδέχτηκαν και ξεκινούν την κάθετη εφόρμηση με τις απολύσεις τού ελληνικού λαού. Και η σημειολογία τού πράγματος είναι απολύτως ενδεικτική στην αφετηρία της. Τα πρώτα πολιτικά πυρά εκείνων που ανοίγουν δρόμους και στα συμβατικά πυρά είναι σε βάρος τής Εθνικής μας Άμυνας, τής Εθνικής Παιδείας που έχουν ήδη αφελληνίσει το περιεχόμενό της και τής Υγείας.

Τα ιδιωτικά συμφέροντα που ορμούν να καρπωθούν τούς ζωτικούς τομείς τής Πατρίδος μας προέρχονται από τον χώρο των πολυεθνικών εταιριών αλλά και από τούς ελληνόφωνους κερδοσκόπους και χορηγούς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που συνδέονται ακόμη και με το Τζαμί. Εκείνο το Τζαμί που έχει διατάξει ο Τούρκος νεοσουλτάνος Ερντογάν τούς γραικύλους να φτιάξουν στις εγκαταστάσεις τού Πολεμικού μας Ναυτικού στο Βοτανικό.

Ακούσαμε μάλιστα την Άγκυρα να μάς ζητάει να καταργήσουμε τις «ρατσιστικές», όπως τις ονομάζει, εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων και ολάκερου τού Ελληνισμού τής Μικρασίας που έκαμαν οι τουρκομογγόλοι. Οι νεοκοτζαμπάσηδες είναι έτοιμοι…   

Τα δε εργοστάσια τής Αμυντικής μας Βιομηχανίας οδεύουν σε εργασιακή ερήμωση και κλείσιμο. Να μην έχουμε δηλαδή καν στρατιωτικό εξοπλισμό. Στρατόπεδα ήδη έχουν γίνει κοιτώνες λαθρομεταναστών, ενώ άλλα έχουν αποψιλωθεί σε κάποιες ακριτικές μας επάλξεις.

Και τώρα προτάθηκε για λόγους κατοχικού προϋπολογισμού και ψευτοπλεονάσματος να δοθεί η οικονομική διαχείριση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιδιώτες κερδοσκόπους!  Όλα αυτά όταν οι Τούρκοι «ανακαλύπτουν» τουρκικούς χώρους και μειονότητες, ενώ επιζητούν αφορμή να εισβάλλουν στρατιωτικά σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.

Δεν είναι βέβαια τόσο θαρραλέος από μονάχος του ο Τούρκος. Έχει το ίδιο παγκοσμιοποιημένο αφεντικό με τούς ενταύθα πολιτικούς υπαλλήλους του. Το Νεοταξικό Κτήνος λοιπόν θέλει ανακατωμένη την ελληνική κοινωνία για να μάς βρει ανοχύρωτους η δήθεν υποχρεωτική υπαγωγή στη δική του αγκαλιά ως «σωτηρία» από κρίση και πόλεμο.

Κι έτσι πετάνε στο δρόμο χιλιάδες εργαζομένους, όταν η ανεργία έχει υποδεχτεί στη δολερή αγκάλη της δύο εκατομμύρια Έλληνες. Κλείνουν νοσοκομεία και οι καρκινοπαθείς μένουν δίχως φάρμακα, ενώ οι καταστάσεις αναμονής για εξετάσεις μακραίνει. Τα σχολεία συρρικνώνονται κι αυτά, ενώ τα περιστατικά με τα ελληνόπουλα που μένουν νηστικά μαζί με τούς άνεργους γονείς τους αυξάνονται. Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές 32358 μαθητές αντιμετώπισαν το 2012 την επισιτιστική ανασφάλεια, με το 23% να στερούνται τα απολύτως απαραίτητα.

Η νέα κατοχή είναι η πλέον απάνθρωπη πάσης άλλης προηγούμενης, αφού δεν συναντά την αντίσταση τού ανύπαρκτου κράτους. Οι αυτοκτονίες των απελπισμένων και οι λιποθυμίες των παιδιών είναι οι σφαίρες που σημαδεύουν σώμα και ψυχή ελληνική πισώπλατα.

Επιπλέον στα χρόνια των μνημονίων ο πληθυσμός τής Ελλάδος μειώθηκε το 2012 κατά 5,5% σε σχέση με το 2009, όταν στην ΕΕ αυξήθηκε. Η λαθρομεταναστευτική λαίλαπα συνεχίζει τον εποικισμό μέσα σε συνθήκες ελληνικής υπογεννητικότητας, μα και την εγκληματικότητα. Ενώ οι μαρξιστές στηρίζουν τούς σοσιαλφιλελεύθερους στην εσωτερική γενοκτονία, βάλλοντας από κοινού κατά των αδιαίρετων σωμάτων Ελληνισμού και Εθνικισμού.

Η Πίστη και το Ψωμί θα φέρουν την έγερση των Ελλήνων. Είναι ο Θεός που μάς καλεί να σώσουμε την αγαπημένη του γη. Και είναι η φωνή των Προγόνων μας που ζωντανεύει στη δική μας σιδηρά θέληση για μια Ελεύθερη Ελλάδα. Μια Ελλάδα Μεγάλη, Ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική, δίχως προδότες. Μονάχα με καθάριους Έλληνες που διαθέτουν ορμητικό πάθος για Χριστό και Ελλάδα. Διότι το Κάστρο τού Ελληνισμού θα σηκωθεί λαμπρότερο από κάθε άλλη φορά. Και τότε ο εξωτερικός εχθρός που καραδοκεί θα γίνει το απόλυτο μηδέν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

Γέροντας Παΐσιος: «Στὰ θέματα τῆς πίστεως καὶ στὰ θέματα τῆς πατρίδος δὲν χωρᾶνε ὑποχωρήσεις∙ πρέπει νὰ εἶναι κανεὶς ἀμετακίνητος, σταθερός»


Γέροντα, γιατί πολλοὶ ἄνθρωποι, ἐνῶ πίστευαν, ἔχασαν τὴν πίστη τους;
Ἂν δὲν προσέχει κανεὶς στὰ θέματα τῆς πίστεως καὶ τῆς λατρείας, σιγὰ-σιγὰ ξεχνιέται καὶ μπορεῖ νὰ γίνη ἀναίσθητος, νὰ φθάση σὲ σημεῖο νὰ μὴν πιστεύη τίποτε.
- Μερικοί, Γέροντα, λένε ὅτι ἡ πίστη τους κλονίζεται, ὅταν βλέπουν νὰ ὑποφέρουν καλοὶ ἄνθρωποι.

Η δημοσιογραφία της αθλιότητας και η αθλιότητα της «δημοσιογραφίας»


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ* - Μετά την εκπομπή για τη βία στην «Ανατροπή» με κάλεσαν να μιλήσω για το θέμα πολλές φορές. Η ουσία της τοποθέτησής μου ήταν ανάλογη με όσα ανέπτυξα εκεί, ότι δηλαδή η κοινωνία έχει δικαίωμα να αντιστέκεται και ότι πρέπει να είμαστε εννοιολογικά αυστηροί και να μη χρησιμοποιούμε τον ίδιο όρο για ανόμοια πράγματα, όπως οι χρυσαυγίτικες δολοφονίες, ένα γιαούρτωμα ή μία μαχητική διαδήλωση, η οποία δεν αποτελεί βία, αλλά συνταγματικό δικαίωμα.

Σοβαρότατη καταγγελία από τον Δ. Γιαννακόπουλο (Βιανέξ): Βάζουν σε νοσοκομεία απαγορευμένα και επικίνδυνα σκευάσματα!


ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;

Για «απροκάλυπτη πριμοδότηση συγκεκριμένων πολυεθνικών» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δ.σ. της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Δ. Γιαννακόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα της φαρμακευτικής δαπάνης.

Όπως είπε ο κ. Γιαννακόπουλος, όποιο ποσό κάτω από τα 2,5 δισ. ευρώ φαρμακευτικής δαπάνης θα επιφέρει τρομερές ελλείψεις

στην εγχώρια αγορά του φαρμάκου και κατακλυσμό της αγοράς με φθηνά ανώνυμα γενόσημα αμφιβόλου ποιότητας από τρίτες χώρες.

«Ήδη σε διαγωνισμούς δημοσίων νοσοκομείων συμμετέχουν (και κερδίζουν) εταιρείες με σκευάσματα των οποίων η κυκλοφορία έχει απαγορευθεί στην Αμερική λόγω επικινδυνότητας», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Όταν έρθει λοιπόν η ώρα της κρίσης, κανείς από τους κ.κ. βουλευτές δεν θα δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε».

olympia

Συμπλοκή αστυνομικών με ενόπλους σε βουνό της Καστορίας > Εκτιμάται ότι ήταν βαρυποινίτες που απέδρασαν από τις αλβανικές φυλακές


Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και ενόπλων σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα σε ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πευκόφυτου, στην Καστοριά

"ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ" > Ψηφίστηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας με την Τουρκία


Τη συνεργασία στους τομείς των τεχνολογιών, πληροφορικής κι επικοινωνιών, αλλά και των ταχυδρομικών υπηρεσιών επιχειρεί να ενθαρρύνει Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που κυρώθηκε σήμερα, κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής. Με το Μνημόνιο Κατανόησης ενθαρρύνεται, επίσης, η συνεργασία μεταξύ επιχειρηματικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών φορέων

Γάλλοι πράκτορες θα δολοφονούσαν εξτρεμιστή ισλαμιστή κληρικό στο Λονδίνο και θα τα φόρτωναν σε "ακροδεξιά" οργάνωση


Γάλλοι κατάσκοποι είχαν τόσο βαρεθεί να βλέπουν τη Βρετανία να υποθάλπει ισλαμιστές τρομοκράτες, ώστε σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Αμπού Χαμζά σε ένα δρόμο του Λονδίνου.

"ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ 2013" > Μια άσκηση "ζωής και θανάτου" αύριο στον Εβρο για να "μετρηθούν" όλοι...


Μια άσκηση διαφορετική από τις άλλες θα διεξαχθεί αύριο στην περιοχή ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ) «Έβρος» η προετοιμασία για την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ)

Τουρκία: Συνεχίζεται η τουρκική άσκηση ‘Νουσρέτ’


Η στρατιωτική άσκηση «Νουσρέτ 2013» πραγματοποιείται  από τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις και τους συμμάχους της από τις 23 Νοεμβρίου.
Στην άσκηση δοκιμάζονται τρόποι εκκαθάρισης θαλάσσιων ναρκών   από τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις κοντά στα Δαρδανέλια, στον κόλπο του Ξηρού,

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ...


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ

Κατὰ τοὺς νικηφόρους πολέμους τοῦ 1912-13 καὶ χάριν στὸν ὑπερδιπλασιαστὴ τῆς Ἑλλάδος Βασιλέα Κωνσταντίνο τὸν Στρατηλάτη(*) καὶ στὸ Ἐπιτελεῖον του, τὸ νεοσύστατο ἑλληνικὸ κρατίδιο ἐπεκτάθη πέραν τῆς γραμμῆς Ἀμβρακικοῦ-Παγασητικοῦ. 
Ἀπελευθερώσαμε, προσαρτήσαμε(ναί, προσαρτήσαμε!) καὶ σταδιακὰ ἐποικίσαμε(**) τὴ Βόρειο Ἑλλάδα, ὄχι πλήρως ἀλλὰ μέχρις σημείου που μᾶς ἐπέτρεπε ἡ ἰσχὺς μας, ἡ διπλωματία, ἡ τύχη ἤ-ἄν θέλετε-ὁ Θεὸς τῆς Ἑλλάδος.
Ἀκολούθησε ἡ Μικρασιατικὴ Καταστροφὴ καὶ-τὸ τονίζω-ὄχι ἧττα, μὲ τὶς γνωστὲς συνέπειες ἐπὶ ὅλων σχεδὸν τῶν Ἑλλήνων.

Έτοιμος ο Ναός του Σολομώντα το 2014;
Αντίγραφο του ναου του σολομώντα εχει φτιαχτεί στη Βραζιλία κοστίζει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολλάρια ζυγίζει 666 τόνους, στη περιοχή του σάο πάολο και είναι ακριβές αντίγραφο του ναου του σολομώντα και χρόνος για να φτιαχτεί 4 χρόνια.

Πρόκληση από την τουρκική πρεσβεία στην Αυστραλία: «Δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/proklisi-apo-tourkia.html#ixzz2lqB2OG9J

!

proklisi-apo-tourkia

Ο ιστορικός χρόνος είναι αναλλοίωτος. Το αίμα που έτρεξε σε πεδία μάχης ή τα ομαδικά θυσιαστήρια που προκλήθηκαν από συγκεκριμένες χώρες, δεν γίνεται να λογίζονται ως μύθοι. Η τουρκική πρεσβεία στην Αυστραλία προσπάθησε, με τρόπο άκομψο και καταδικαστέο να αλλάξει την Ιστορία.

FORBES. Το χαράτσι στην ΔΕΗ φέρνει ενεργειακό μπλακάουτ, χρεοκωπεί και την ΔΕΠΑ. Η λαμπρή ιδέα Βενιζέλου @Forbes @Reuters 20131126-020303.jpg


Έτσι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Οι πηγές χρηματοδότησης του εμπορίου στερεύουν και επομένως έτσι και το εμπόριο.

Αλλά υπάρχει και ένα δεύτερο πρόβλημα, όπως το Reuters και το Alphaville επισημαίνουν.

Οι εισαγωγές φυσικού αερίου θα μπορούσαν να στεγνώσουν αρκετά σύντομα. Οι εισαγωγές αυτές περνούν από μία κρατική εταιρεία, την ΔΕΠΑ, η οποία στη συνέχεια μεταπωλεί σε εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Αλλά η ΔΕΗ δεν πληρωνει την ΔΕΠΑ και έτσι η ΔΕΠΑ δεν έχει χρήματα να πληρώσει για τις εισαγωγές.

«Παγκόσμια ειρήνη» ή «παγκόσμια στάχτη» στα μάτια της κοινής γνώμης; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/pagkosmia-eirhnh-h-pagkosmia-staxth-sta-matia-ths-koinhs-gnwmhs.html#ixzz2lqAdmClH


 
του Κίμωνα Γεωργακάκη


Από τον Φεβρουάριο του 2013, όταν και κλήθηκε στην Μόσχα μία από τις σημαντικότερες κατά τα φαινόμενα G20, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα και αλλαγές σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο. Γίναμε μάρτυρες σημαντικών γεγονότων όπως π.χ. στην Κύπρο, την Συρία ή ακόμα και εντός των Η.Π.Α., όπου εκκρεμεί ακόμα η διαμάχη που ενέχει τον κίνδυνο χρεοκοπίας για την «υπερδύναμη» με την προθεσμία συνεννόησης να λήγει έναν ακριβώς χρόνο μετά (Φεβρουάριος 2014) και ως πιθανότερο σενάριο να παρουσιάζεται μέχρι στιγμής η υποχώρηση Ομπάμα.

«Δυστυχώς υπάρχει ακόμα δρόμος», δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/kupros-uparhei-akoma-dromos.html#ixzz2lqA3N2Lo


kupros-uparhei-akoma-dromos
Λευκωσία: Χωρίς την επίτευξη οποιασδήποτε συμφωνίας, ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά η άτυπη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου.

Ευρώ ή Δραχμή – Μια σύντομη ιστορική αναλογία. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/euro-i-draxmi.html#ixzz2lq9RoaCUτου Βασίλειου Αδαμίδη* Περί τα μέσα του 7ουπ.Χ. αιώνα, το Άργος κατέστη υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του τυράννου Φείδωνα η σημαντικότερη πόλη της Πελοποννήσου. Επικρατώντας έναντι των Σπαρτιατών και ρυθμίζοντας τα εσωτερικά των Ηλείων (σχετικά με τον υπεύθυνο για την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων), αύξησε κατακόρυφα την επιρροή της πόλεώς του. Η δύναμη όμως του Άργους έγινε αισθητή και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Απόδειξη επ’ αυτού είναι το γεγονός πως ο Φείδων εισήγαγε και εν πολλοίς επέβαλε το δικό του νόμισμα και τα δικά του, τα λεγόμενα Φειδώνια, μέτρα και σταθμά. Η Αθήνα χρησιμοποιούσε αυτά τα μέτρα μέχρι και την εποχή του Σόλωνος, σχεδόν δηλαδή έναν αιώνα.

Η.Π.Α. > ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ


ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ-ΑΝΑΛΥΤΟΥ

Σε πληθώρα Άρθρων μου που αφορούν την Διεθνή Συνωμοσία των Σκοτεινών Ηγητόρων, της παγκοσμιοποίησης, έχω αναφερθεί, συστηματικά και επιμόνως, και στην ενεργό συμμετοχή διαφόρων Αμερικανών της Δημοσίας Ζωής, οι οποίοι έχουν καταλάβει «Θέσεις Κλειδιά» σε ολόκληρο το φάσμα της Αμερικανικής «ADMINISTRATIONS» Διοικήσεως και οι οποίοι αποκρύπτουν επιμελώς τα Ύπουλα και Ερεβώδη Σχέδια των Διεθνών Συνωμοτών. Αποκρύπτουν δηλαδή ότι η «Κυβέρνηση των Εθνών» είναι μια καλοστημένη απάτη και Δολοπλοκία, που αποτελεί δηλαδή τον κρυψώνα μιας καλοσχεδιασμένης Παγκόσμιας ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Χοντραίνουν το παιχνίδι οι χαφιέδες της Τουρκίας…


Και οι πρακτοράντζες της Άγκυρας από τα Δωδεκάνησα σε διεθνή φόρα, παρέα με τους…συναδέλφους τους…«Τούρκους της Δυτικής Θράκης»!
Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει εδώ στο «Προξενείο-Στοπ», η προσπάθεια οικονομικής και πολιτικής διείσδυσης της Τουρκίας στη χώρα μας δεν περιορίζεται μόνο σε όσα κάνει εδώ και πολλά χρόνια στη Θράκη ή εσχάτως και στη λοιπή Βόρεια Ελλάδα (με όπλο εκεί κυρίως τον…ισλαμικό τουρισμό), αλλά σχετίζεται και με τις άθλιες μεθοδεύσεις της στα Δωδεκάνησα, όπου η γείτων προσπαθεί ξεκάθαρα εδώ και 1-2 χρόνια να εγείρει – κυριολεκτικά εκ του μη όντος – μειονοτικό ζήτημα.

ΕΚΤΑΚΤΟ – 37ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ – ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Ένας Αφγανός γεννηθείς το 1976 αποπειράθηκε χθες το
μεσημέρι στις 12:30 κοντά στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στην Μιχαήλ Βόδα και Παρασίου, να βιάσει μια Αλβανίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, ο 37χρονος παρακολουθούσε μέρες την 20χρονη Αλβανίδα (γεννηθείσα το 1993), και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Χθες το μεσημέρι αποπειράθηκε να την βιάσει στη μέση του δρόμου και η γυναίκα έβαλε τις φωνές

Στουρνάρας: Ψέλισε το επόμενο δίλλημα,”Ή Κατασχέσεις ή νέο Μνημόνιο”


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ
“ΑΝΑΤΡΟΠΗ”Στην εκπομπή, σε ένα σημείο ο Πρετεντέρης, δίνει πάσα σε Στουρνάρα, για να επιβεβαιώσει πόσο καλά πάνε τα πράγματα….Τώρα δεν πιστεύω να περιμένατε να τον στριμώξει κιόλας. Έτσι ο Πρετεντέρης,

Γ.Δελαστίκ:”Θα πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη που χρωστάει οι τράπεζες”

cf86ceb1cf83ceb9cf83cf84ceb5cf82

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Δεν θα γίνουν… μεσιτικά γραφεία προσπαθώντας να πουλήσουν τα κατασχεμένα διαμερίσματα, θα τα παίξουν στη χρηματοπιστωτική αγορά!
Μια αυταπάτη ευρύτατα διαδεδομένη στα λαϊκά στρώματα ενδέχεται να έχει μοιραίες συνέπειες για όσους έχουν αποκτήσει την πρώτη τους κατοικία με στεγαστικό δάνειο, στις δόσεις του οποίου αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν και να τις πληρώνουν στην τράπεζα κανονικά. Καθώς απέχει πλέον ελάχιστα περισσότερο από έναν μήνα η εφιαλτική ημερομηνία της 1ης Ιανουαρίου 2014, οπότε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έχει αποφασίσει υπό την πίεση και της τρόικας να αρχίσουν και πάλι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δανειοληπτών που δεν πληρώνουν κανονικά τις δόσεις των δανείων τους, οι περισσότεροι από τους ασυνεπείς οφειλέτες προς τις τράπεζες δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου που τους απειλεί. Νομίζουν ότι η τράπεζα… δεν θα τους πάρει το σπίτι! Αυταπατώνται ότι κάτι θα γίνει στο τέλος και θα τη γλιτώσουν!
Τι να το κάνει η τράπεζα ένα ασήμαντο δυάρι ή τριάρι διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους ή στο Περιστέρι; Σε ποιον θα το πουλήσει αφού αυτήν την εποχή στην Ελλάδα κανένας δεν έχει λεφτά κι όσοι έχουν δεν τα δίνουν φυσικά για κάποιο διαμέρισμα σε μια λαϊκή συνοικία της Αθήνας ή σε κάποια επαρχιακή πόλη; Αν, όμως, δεν μπορούν να πουλήσουν αυτά τα διαμερίσματα ή σπίτια γιατί να κατασχέσει μια μεγάλη τράπεζα π.χ. δέκα ή είκοσι χιλιάδες σπίτια; Τι θα τα κάνει; Θα γίνει… μεσιτικό γραφείο; Χώρια που αν πρέπει να πληρώσει και ενιαίο φόρο ακινήτων για χιλιάδες κατασχεμένα σπίτια, θα κοστίσει στην τράπεζα τα μαλλιοκέφαλά της! Οι σκέψεις αυτές και άλλες παρόμοιες ακούγονται λογικοφανείς στους άσχετους και τους αδαείς. Είναι, όμως, βαθύτατα λανθασμένες. Ηταν εν μέρει σωστές σε άλλες, παλαιότερες εποχές.

Στ.Λυγερός: Το μνημόνιο τρώει τα παιδιά του

no mans land and restricted area of the UN buffer zone in the green line dividing cyprus famagusta Η περίπτωση της Τζάκρη δεν είναι μεμονωμένη. Είναι κοινό μυστικό ότι μερικοί ακόμα «πράσινοι» βουλευτές ετοιμάζονται να διαβούν τον Ρουβίκωνα. Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ πλειοψηφία τρίζει. Η περίπτωση της Τζάκρη δεν είναι μεμονωμένη. Είναι κοινό μυστικό ότι μερικοί ακόμα «πράσινοι» βουλευτές ετοιμάζονται να διαβούν τον Ρουβίκωνα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι αναμφίβολα ο αδύναμος κρίκος του κυβερνητικού συνασπισμού, αλλά ούτε και το στρατόπεδο της Ν.Δ. είναι αρραγές. Οι απαιτήσεις της τρόικας υπερβαίνουν τα όρια αντοχής και «γαλάζιων» βουλευτών.
Μπορεί ο Στουρνάρας να είναι πρόθυμος, αλλά οι αντιδράσεις στους κόλπους της συμπολίτευσης υποχρέωσαν τους Σαμαρά και Βενιζέλο να ανακρούσουν πρύμνα όχι μόνο στο ζήτημα του φόρου ακινήτων, αλλά και ευρύτερα για τη λήψη νέων μέτρων. Εχουν επίγνωση ότι ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι. Η προβολή εκβιαστικών διλημμάτων στους βουλευτές δεν έχει πλέον την ίδια αποτελεσματικότητα.

Από την άλλη πλευρά, το ευρωιερατείο δεν είναι διατεθειμένο να κάνει εκπτώσεις για να διευκολύνει την κυβέρνηση Σαμαρά. Φοβάται ότι, εάν επιδείξει ευελιξία, θα δημιουργηθεί προηγούμενο, το οποίο θα ρηγματώσει συνολικά το δόγμα της μονοδιάστατης λιτότητας. Είναι ακριβώς αυτές οι αντιτιθέμενες πολιτικές σκοπιμότητες που -τουλάχιστον προς το παρόν- εμποδίζουν τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα να καταλήξουν σε συμφωνία.

Η ΒΑΝΔΗ ΠΛΑΚΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ CD ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ .."ΑΝΤΙΦΑ"....


Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» Χρήστος Νέζος
μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για την πορεία του στον χώρο και τα «πισώπλατα μαχαιρώματα», αλλά και για τα απρόοπτα που έχει αντιμετωπίσει στις συνεντεύξεις με δημοφιλείς τραγουδιστές.

Πρέσβης ΗΠΑ στα Σκόπια: Ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ταυτότητα γυρίζοντας στην αρχαία ιστορία


«Ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ταυτότητα και ανατρέχουν πίσω  στην Ιστορία. Αυτή είναι μια επικίνδυνη προσέγγιση, διότι πολλοί άλλοι θα αισθάνονται ότι απειλούνται, αφού αποκλείονται από αυτήν την προσέγγιση».

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος αποκάλυψε: Δεν είμαστε εδω για μεροκάματο! Είμαστε για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/proedros-mousoulmanikis-enwsis.html#ixzz2ls0i5MqAΟ Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕγια τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”.

Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση:

Επιχείρηση μετατροπής βυζαντινών ναών και μονών σε τεμένη > Ιερόσυλοι… τζαμί ιστορικό μοναστήρι στην Κων/πολη


Επιχείρηση μετατροπής βυζαντινών ναών και μονών σε τεμένη, υλοποιεί η τουρκική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν. Παράλληλα με την συζήτηση που άνοιξαν οι Τούρκοι για την χρήση του ναού της Αγιά Σοφιάς, η τουρκική κυβέρνηση έχει ήδη μετατρέψει σε τεμένη ακόμη δύο εκκλησίες στη Νίκαια και την Τραπεζούντα οι οποίες επίσης ονομάζονταν «Αγία Σοφία».

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΑΘΗΝΑ 28-11-2013.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος δεν είναι το οικονομικό, αλλά η οδός που ανοίχτηκε για να διαβεί η κρίση και ο εχθρός στα εδάφη μας. Η οδός λοιπόν τής ταχείας ασθενείας τής Πατρίδος και τής κοινωνίας μας είναι το πλήγωμα και εν συνεχεία η περιθωριοποίηση των Ελληνικών Αξιών.

Η ασθένεια που σαπίζει το κορμί τής Φυλής μας εξαπλώθηκε διότι βγάζοντας έξω από την ζωή μας την αγάπη Χριστού και Ελλάδος, κλειδώσαμε έξω από την ύπαρξή μας τα αντισώματα εκείνα που μάς βαστούσαν όρθιους, Έθνος Ζωντανό, επί ολάκερους αιώνες. Έχουμε ξαναζήσει φτώχια, κατά την αναλογία που έχουμε περάσει κατοχές. Όπως επίσης έχουμε διάγει στιγμιαίο βίο ανθηρό με Πολιτεία που είχε βγάλει απόφαση να σταθεί στα πόδια της και να επαναφέρει το ένδοξο παρελθόν τής Φυλής μας.

Όποτε πλησιάζαμε στο παρελθόν να οικοδομήσουμε Φυσική Ελλάδα, Πιστή και Μεγάλη Ελλάδα, ξυπνούσαν πάντα οι κακοί δαίμονες που μάς κατατρέχουν. Όταν φροντίζαμε να αποκτήσουμε δικό μας βηματισμό στηριγμένο στην ενότητα, την αυτοπεποίθηση και τούς υψηλούς στόχους τής Πατρίδος μας, ερχόντουσαν οι υπέρμαχοι τής πολιτικής ορθότητας να κάμουν αντίσταση και σωφρονισμό, λέγοντας πως παραβιάζονται οι «ελευθερίες», ο πλουραλισμός τής έκφρασης και η «δημοκρατία».

Όταν το Έθνος λοιπόν, κάτω από το βάρος των ψεύτικων ενοχών, οπισθοχωρεί και διάγει βίο τάχα δημοκρατικό, οι «λογικές» φωνές αναμειγνύονται με την κοινωνία και τής ζητούν δύο πράματα να κάνει. Υπομονή και θυσίες στον μινώταυρο τής ανοικτής κοινωνίας των δήθεν ελεύθερων εθνών. Ο λαός έχει αποκτήσει τάχα δική του γνώμη, δανεική σαν και τις πολιτικές αποφάσεις και τούς εκφραστές τους, και τώρα πρέπει να εξαργυρώσει την είσοδό του στην νέα παγκοσμιότητα.

Η διαφορά είναι ότι αυτή η νέα παγκοσμιότητα δεν έχει χώρο για Έθνη, Θεό και Οικογένεια. Δεν διαθέτει κανένα απολύτως βήμα για ελευθερία γνώμης και για κοινωνική αλληλεγγύη. Όλες οι ανάγκες τού λαού κοστολογούνται μονάχα με το χρήμα. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η Πατρίδα τεμαχίζονται επάνω στην τράπεζα τής Ψευτοπεριούσιας Παγκοσμιοποίησης που ζητάει την υποταγή μας, λαμβάνοντας την βουβή διαμαρτυρία που γίνεται ανοχή και την ανοχή που γίνεται αποδοχή.

Υπάρχουν όμως οι Έλληνες που αντιστέκονται, ξυπνούν συνειδήσεις, επαναφέρουν Αξίες και μάχονται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές που σηκώνουν τον πεσμένο Έλληνα από χάμω και τού δίνουν πνοή ζωής. Εκείνοι οι Έλληνες που διαπιστώνουν τα λάθη και γυρεύουν να τα διορθώσουν.

Λάθη δεν γίνονται μονάχα σήμερα που κάποιοι κοιτάνε αποκλειστικά τη τσέπη τους και υποτάσσονται στην προπαγάνδα τού Συστήματος πως όλα θα πάνε τάχα καλά. Λάθη έγιναν κι όταν η Ελλάς πήγαινε να σταθεί στα πόδια της, αλλά δεν φρόντισε να κάνει δύο πολύ ουσιαστικά βήματα. Αφενός μεν να αποκόψει ολοκληρωτικά και ισοπεδωτικά την οδό επαναφοράς τού πολιτικάντικου δωσιλογισμού και αφετέρου να καταστεί η ίδια η Ελλάς Δύναμη, οδηγώντας στα πόδια της τούς δυνατούς κι όχι να κοιτάξει μην τυχόν και τούς στενοχωρήσει.

Ο πόλεμος που δέχονται τα ισχυρά κάστρα που διαθέτουν πλούσια υλική και πνευματική κληρονομιά είναι πρώτα απ’ όλα πόλεμος Ιδεών και Αξιών. Η προσβολή στην σημαία, η αλλοίωση τής ιστορίας και η ενοχοποίηση τής Φυλής, ο υλισμός και η αντιπαροχή χρυσού με γη, η ηττοπάθεια, η σύληση των προσκυνημάτων, αποτελούν την επίδειξη και την προσφορά τού πολιτικαντισμού για έναν κόσμο δίχως μόχθο και αίμα. Με τη διαφορά ότι η έλλειψη μόχθου μάς έφερε εξαρτήσεις και το αίμα το αφαιρούν δίχως την παραμικρή αντίσταση.

Όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αρνιούνται επιδεικτικά να μειώσουν τις αποδοχές τους και ψάχνουν τρόπους συνενώσεως των δυνάμεών τους για να αποσείσουν τις ενοχές τους, όταν το ελληνικό χρήμα χαλιέται στις υποδομές των εχθρών μας και το κράτος αναγνωρίζει τις διεκδικήσεις όλων των μισελλήνων και τού νεοταξισμού σε βάρος μας, τότε δεν χάνεται ένας μισθός μόνον αλλά η ζωή μας όλη. Όταν κάποιοι ψευτορωμιοί και ψευτοπατριώτες αποδέχονται το κτίσιμο μουσουλμανικού Τζαμιού και τη λαθρομετανάστευση και κάποιοι συμπατριώτες μας τα βλέπουν όλα αυτά λογικά, τότε ολάκερη η κοινωνία θέλει επανάσταση και κάθαρση.

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα τής συλλογικής ενοχής αλλά τής συλλογικής δράσης. Το πρόβλημα τού κάθε Έλληνα είναι πρόβλημα τής Εθνικής Κοινότητος. Οι επιδιώξεις τού Έθνους διαθέτουν το στρατηγικό όραμα τής Δυνατής Πατρίδος που βασίζεται στην καθαρότητα των προθέσεων, την εθνικοποίηση των πόρων, την Ενότητα των Ελλήνων, την Φλόγα των Πιστών. Το δικό μας ζητούμενο είναι η ανύψωση τής Πατρίδος. Αυτή και μόνη θα φέρει αληθινή σωτηρία.

Η σωτηρία λοιπόν τής Ελλάδος περνάει μονάχα από τον δρόμο τής Αλήθειας και τής Φωτιάς. Η Αλήθεια είναι πως η Ελλάς όντας κατακτημένη πρέπει να εξαρτηθεί από τις δικές της και μόνον δυνάμεις υποτάσσοντας τούς κατακτητές της. Να φτιάξει τούς ναούς της, τα εργοστάσια, τούς στρατώνες και τα εδάφη της μεγάλα, ανθηρά και ελληνικά. Κι αυτή η Ελλάδα ανήκει και θα φτιαχτεί μονάχα από Έλληνες φλογισμένους που έχουν ενώσει τον αιμάτινο και τον ψυχικό δεσμό, δίχως αδιάφορους και ψευτορωμέϊκο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ > Σε διεθνές forum του ΟΗΕ γίνεται δεκτή η "Ένωση Τούρκων Δωδεκανήσου"!


Τελικά η ΜΙΤ κατάφερε και τους πλέον αφομιωμένους στην ελληνική κοινωνία μουσουλμάνους αυτούς των Δωδεκανήσουν να τους σπείρει "ζιζάνια" και να δημιουργήσει πλαστούς "τουρκικούς" πυρήνες (το περιοχικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ από το 2006 είχε προειδοποιήσει για την δράση του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, αλλά...):

Θράκη: πατρώα γή


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης κοιτώντας ανατολικά μπορείς να δεις διάφορα πράγματα, όπως τον ήλιο να ανατέλλει, το τελευταίο σύνορο της Ευρώπης, το σύνορο της Πατρίδας, τα πάτρια χώματα που συνεχίζουν και στενάζουν κάτω από ξένα χέρια. Αν τώρα κοιτάξεις δυτικά, θα δεις το Ελληνικό στοιχείο να δηλώνει την παρουσία του, στενάζοντας όμως από την αδιαφορία του επίσημου κράτους.

Εμφύλιος στην Τουρκία ή αλληλοσπαραγμός των Κούρδων;


Στις 18 Νοεμβρίου 2013, η Ένωση Δημοκρατικού Κόμματος (PYD) στην Συρία οργάνωσε μια διαδήλωση κατά του Μπαρζανί, τον πρόεδρο του ιρακινού Κουρδιστάν. Ο Μπαρζανί, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν στο Ντιγιαρμπακίρ στις 17 Νοεμβρίου, περιγράφεται ως ένας «προδότης και συνεργάτης». Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 14 Νοεμβρίου, ο Μπαρζανί είχε κάνει μια δήλωση καταδικάζοντας την πολιτική του PYD. Ο Μπαρζανί είπε ότι το PYD ξεκίνησε μεν την επανάσταση στη Συρία, αλλά στη συνέχεια συνεργάστηκε με το καθεστώς της Συρίας. Ο Μπαρζανί αρχικά προσπάθησε να ελέγξει το PYD με τη συμφωνία Ερμπίλ, αλλά η προσέγγιση αυτή απέτυχε.
IHS Jane's Intelligence Weekly | Απόδοση: fox2magazine.net
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν (Kurdistan Regional Government, KRG) με ηγέτη το Μασούντ Μπαρζανί εμβαθύνουν τη συνεργασίας τους, όπως η συριακή κουρδική ομάδα PYD δηλώνει την αυτονομία της. Η τουρκική κυβέρνηση είναι πιθανό να ασκήσει πίεση προς το KRG για να εμποδίσει τις προοπτικές μιας ντε φάκτο κουρδικής αυτόνομης ζώνης στη Συρία, υπό τον έλεγχο της PYD.

Το «Προμηθεύς» δίνει ζωή στα ακριτικά νησιά


Συνεχίζει το δρομολόγιο του στα ακριτικά νησιά της χώρας  το πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» του Πολεμικού Ναυτικού στο οποίο επιβαίνει διακλαδική ομάδα ιατρών ,όπου παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη και όχι μόνο.
Το Σαββατοκύριακο ήταν στην Κάσο, χτες  στη Χάλκη και στη συνέχεια θα βάλει πλώρη για τη Σύμη, την Τήλο, τους Φούρνους, το Αγαθονήσι, τους Λειψούς, τους Αρκούς και την Αμοργό.

Γκρίζες ζώνες στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


Του Σάββα Καλεντερίδη (Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) - Κατατέθηκε στη Βουλή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο, αντί να καταπολεμήσει αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκει, μάλλον θα επιφέρει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, εκτός κι αν κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός Ελλάδας επιδιώκουν κάτι τέτοιο. Δεν κρίνουμε το νομοσχέδιο σε σχέση με τους περιορισμούς που μπορεί να επιβάλει στη δημόσια έκφραση και την επιστημονική ιστορική έρευνα. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και δεν θα ασχοληθούμε μ' αυτό στο παρόν άρθρο μας.

Θράκη: Σκληρή απάντηση στους τουρκολάγνους και τουρκόφρονες


Στη Θράκη υπάρχουν μουσουλμάνοι και όχι τούρκοι. Μπορεί η Τουρκία να αισθάνεται άσχημα από το "στενό κοστούμι" (όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο πρώην πρέσβης κ. Ι. Κοραντής) της Συνθήκης της Λοζάνης (την οποία έχει παραβιάσει πολλάκις κατά το παρελθόν από τη δική της πλευρά) και να προσπαθεί να "διαγράψει" τη συγκεκριμένη ενοχλητική -για την επεκτατική και επιθετική εξωτερική πολιτικής της Άγκυρας- συνθήκη, αλλά η Ελλάδα δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να συναινέσει σε αυτό. Ίσως, μάλιστα, θα έπρεπε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών να ζητήσει από την Τουρκία να αναγνωρίσει εμπράκτως τις παραβιάσεις της συνθήκης της Λοζάνης (Ίμβρος, Τένεδος, έλληνες Κωνσταντινούπολης) απαιτώντας μάλιστα και σχετικές διορθώσεις από την Τουρκία.
Παρ' όλα αυτά, κι επειδή το "παιχνίδι" της Άγκυρας τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται στη Θράκη, θα πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές τόσο στην τουρκική κυβέρνηση, όσο και στις "παραφυάδες" της τουρκικής πολιτικής στην Ελλάδα, πως η Θράκη είναι σταυροδρόμι πολιτισμών και η Ελλάδα δεν έχει καμία διάθεση να το μετατρέψει σε σταυροδρόμι μίσους.
Με την ευκαιρία του συνεδρίου που διεξήχθη από το ΕΛΙΑΜΕΠ τις προηγούμενες ημέρες στην Κομοτηνή, με θέμα την συνθήκη της Λοζάνης, ο πρώην υπουργός εσωτερικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης (ανήκει στο περιβάλλον του Κ. Καραμανλή) έκανε μία τοποθέτηση (έστω και αργά) που δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνειών στους παριστάμενους, η οποία -όπως ήταν φυσικό- σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους παριστάμενους τουρκόφρονες και τουρκολάγνους.
 
Η εισήγηση - ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη
 
Η Ελληνική πολιτική έναντι των μειονοτήτων στη Θράκη αναδεικνύεται παρά τα όποια προβλήματα ή τις αδυναμίες του ανθρώπινου παράγοντα και της Δημόσιας Διοίκησης σε σύγχρονο επίτευγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε ανεκμετάλλευτο μέχρι στιγμής επιχείρημα του πολιτισμού μας προς τη διεθνή κοινότητα.

Οι θυσίες τελειώνουν, η χώρα καταστρέφεται


Δεν έχει πια μεγάλη σημασία αν η κυβέρνηση υποδύεται ότι υπάρχει κρίση και «πόλεμος» στις σχέσεις με την «τρόικα» ή αν όντως υπάρχει αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις. Που δεν είναι διαπραγματεύσεις, αλλά απλή εκτέλεση των ψηφισθέντων από τις ελληνικές κυβερνήσεις ως δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές.

Οι ισλαμιστές απαιτούν ξεχωριστό κράτος στη Νορβηγία – Γιατί έτσι γουστάρει ο Αλλάχ > Χτίστε τζαμί στην Αθήνα...


Στην Νορβηγία η τρομοκρατική οργάνωση Ansar al- Sunna απειλεί ότι εάν η πρωτεύουσα Όσλο δεν αναγνωριστεί από το νορβηγικό κράτος ως μουσουλμανική πόλη με μουσουλμανικό έθνος θα προχωρήσει σε εφαρμογή του ιερού πολέμου με ότι αυτό συνεπάγεται!

Η Νέα τάξη πραγμάτων προκαλεί; Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/nea-taxi-pragmatwn-prokalei.html#ixzz2lkcNciVO


Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει; Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο προκλητική μπορεί να γίνει η νέα τάξη πραγμάτων. Την αφορμή πήρα από το βίντεο κλιπ της Ke$ha  για το τραγούδι Die Young. Το βίντεο αυτό θα μπορούσε κάποιος να το ονομάσει Ύμνο των  Μασόνων αφού δεν περνάει λεπτό χωρίς μασονικό σύμβολο.