Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΑΘΗΝΑ 26-11-2013.

Το καθεστώς τής νεοταξικής κατοχής εμπνέει πλέον αισθήματα απέχθειας και αηδίας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Έχουν βαλθεί να αντιστρέψουν την λογική και να επιβάλλουν ως κυβερνητική πρακτική την παράνοια και τη δωσιλογική ακράτεια. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι βρίσκονται από καθαρό λάθος των στιγμών και τής λαϊκής αφέλειας στο τιμόνι μιας ένδοξης Πατρίδος που έχει μάθει να διάγει βίο ισχυρού έθνους, αγωνιζομένου πάντοτε για ελευθερία και πολιτισμό ελληνικό.

Οι ευθύνες τού λαού μας που ανέχεται τύπους σκυφτούς και αήθεις με ανύπαρκτο πατριωτισμό και κοινωνικές ευαισθησίες είναι μεγάλες. Όμως οι ενοχές δεν αποσβένονται ποτέ παρά μόνον όταν έχουν αποδοθεί πλήρως στον ένοχο. Ιδίως εκείνον που διαπράττει το έγκλημα τής εσχάτης προδοσίας. Και εσχάτη προδοσία διαπράττεται σε δύο περιπτώσεις. Όταν συρρικνώνεται εθνικό έδαφος και εθνική κυριαρχία και όταν η κοινωνία σύρεται σε καθεστώς εσωτερικής γενοκτονίας και εμφυλιοπολεμικών συνθηκών.

Ένα Έθνος είναι ισχυρό όταν διάγει πολιτικό βίο υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση Εθνικής και Λαϊκής Ηγεσίας. Και ακόμη όταν θέτει υψηλούς στόχους εσωτερικής αναπτύξεως και διεθνούς επιρροής με γνώμονα την άνθηση τής κοινωνίας και την εμπέδωση ισχυρής εθνικής προσωπικότητας. Τότε τα έργα που πράττει ανήκουν ολοκληρωτικά στο Ελληνικό Έθνος, όταν τα ελληνικά χέρια πληθύνονται και ο ελληνικός πολιτισμός ανανεώνεται σε ωραιότητα πνευματική και υλική.

Το Έθνος μας δεν διαθέτει υπό το καθεστώς τής κατοχής καθόλου αυτοτελή προσωπικότητα και δεν διάγει ζωή αξιοπρεπή. Δεν είναι πρόβλημα μονάχα η στρατιωτική κατάληψη που μάς έχουν ετοιμάσει με τον τουρκομογγόλο που αλυχτά όχι απλώς στην εξώθυρα, αλλά μέσα στην αυλή. Πρόβλημα είναι επιπλέον ότι μάς έχουν ήδη καταστήσει οι γραικύλοι και οι βάρβαροι ψευτοσύμμαχοι σκλάβους πριν καν ριχτεί έστω και μισή σφαίρα. Μάς έχουν κάνει σκλάβους εν καιρώ ειρήνης και ετοιμάζονται δια των λογχών απλώς να μάς περάσουν τις αλυσίδες σε χέρια και πόδια.

Η Αληθινή Ελλάς είναι ικανή να καταστεί ισχυρό έθνος και να ορθώσει ελληνικό πολιτισμό ακόμη και σε καθεστώς δουλείας. Εδώ ακριβώς έγκειται το μεγαλείο τού Έθνους μας. Διότι πολιτισμό και γενναία ψυχή έχει εκείνος ο λαός που δεν σκύβει το κεφάλι ούτε μέσα στο πυκνό πολιτικό και πνευματικό σκοτάδι. Δεν σκύβει το κεφάλι ούτε ακόμη και στην περίπτωση που τον σημαδεύουν τα όπλα στο κεφάλι. Η Ισχυρή Ελλάς καταπνίγει τον μισελληνισμό κάνοντας επαναστάσεις πατριωτισμού και παλιγγενεσίες νέας δόξης ελληνικής.

Συσκέπτονται λένε διαρκώς κυβερνητικά και κομματικά επιτελεία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας για να αποφασίσουν όχι πως θα σπάσουν τα δεσμά τού λαού μας, αλλά πως θα σφιχτοδέσουν τις καρέκλες τους και τα δεσμά μας. Θα πάρουν οπωσδήποτε νέα δυσβάσταχτα φοροαρπακτικά μέτρα και κοιτάνε πως θα κρατήσουν τα κοινοβουλευτικά πρόβατα και πως θα πείσουν το λαό να παραμείνει βουβός και μοιραίος. Να πάρουν τάχα κάποια ψίχουλα και αποφάγια από τούς δυνάστες – δανειστές ή να συμμαζευτούν γύρω από ένα τραπέζι εθνικού μνημοσύνου φτιάχνοντας κυβέρνηση πολυκομματική.

Αναρριγούν οι τύραννοι επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως η επόμενη κυβέρνηση τής Αληθινής Ελλάδος θα εξαφανίσει το ψευτορωμέϊκο. Ξέρουν πως η Λαϊκή και Εθνικιστική Αναγέννηση, είτε μέσω κάλπης είτε απευθείας με την φωνή λαού και στρατού, θα έρθει μέσα από μια εκκωφαντική λάμψη. Τούς το λένε ακόμη και οι συμμαχικοί τους εταίροι τής ψευτοπεριούσιας παγκοσμιοποίησης μέσα από τις φυλλάδες τους. Και έτσι επιχειρούν να στήσουν νέα δικαστήρια Ελλήνων Εθνικιστών ως δήθεν ενόχους εσχάτης προδοσίας και μετόχους μιας ανύπαρκτης εγκληματικής συμμορίας.

Διχάζουν το λαό και πυροβολούν τον Λαϊκό Εθνικισμό με σφαίρες και διώξεις οι αληθινοί ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Εκείνοι που έχουν στήσει αριστοτεχνικά την εγκληματική συμμορία τής ψευτοδημοκρατίας από τον καιρό κιόλας που έδιδαν τη μισή Κύπρο στους Τούρκους. Αυτοί που γιορτάσανε τη στημένη εξέγερση τού Πολυτεχνείου και στερούν από τον ελληνικό λαό το ψωμί, την παιδεία και την ελευθερία που τάχα προασπίζονταν και τώρα θέλουν δήθεν να εξασφαλίσουν. Αυτοί που αρπάζουν από τούς Έλληνες σπίτια, εργασίες, ζωή και Πατρίδα.

Στο μεταξύ οι Τούρκοι περικύκλωσαν με μια φρεγάτα την Σκύρο που αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα τής ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο με ραντάρ, πυραύλους και βάση μεταστάθμευσης των πολεμικών μας αεροσκαφών. Μάς είπαν δηλαδή πως ερχόμαστε να σας καταγράψουμε ή να ανάψουμε πόλεμο.

Κι όμως, η κατοχική κυβέρνηση υποχρέωσε την ηγεσία τού Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού να υποδεχτεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τουρκικό κλιμάκιο για να συζητήσουν μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης! Κι όλα αυτά όταν η Άγκυρα ανακοίνωνε έρευνες ανοικτά τής Χίου προκειμένου λένε να βρουν αεροσκάφος και πιλότο που τούς είχαμε καταρρίψει το 1996, όταν μάς δολοφόνησαν Βλαχάκο, Γιαλοψό, Καραθανάση, Ισαάκ και Σολωμό!

Το Αίμα των Ηρώων θα δικαιωθεί και οι προδότες θα τιμωρηθούν. Πλέρια δικαιοσύνη θα απλωθεί από την ελληνική κοινωνία έως τις πιο απομακρυσμένες αδούλωτες ελληνικές πατρίδες. Αυτήν τη Γη θα την κυβερνήσουν δυνατοί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές οδηγώντας την με ολάκερο το λαό και τον στρατό στα υψηλά πεπρωμένα της. Και το ψηλότερο πεπρωμένο είναι το χτίσιμο από Ελεύθερους Έλληνες μιας Μεγάλης Ελλάδος μ’ ένα Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Στο ΣτΕ προσφεύγουν πρώην δημοτικοί αστυνομικοί


Να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με την οποία καταργήθηκαν 897 οργανικές θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία ζητούν εννέα πρώην δημοτικοί αστυνομικοί με προσφυγή τους που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ > Η δημοκρατία του διαδικτύου κινδυνεύει


Η δημοκρατική φύση που έως τώρα χαρακτήρισε το διαδίκτυο, κινδυνεύει από «ένα ογκούμενο κύμα παρακολουθήσεων και λογοκρισίας», προειδοποιεί...
ο δημιουργός του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), ο Βρετανός σερ Τιμ Μπέρνερς-Λι. Η Ελλάδα πάντως, που βρίσκεται στην 26η θέση του δείκτη Web Index για το 2013, θεωρείται μία από τις χώρες όπου το διαδίκτυο είναι κατ’ εξοχήν ελεύθερο και ανοικτό για την έκφραση απόψεων.

Συνεχίζεται το δράμα στη Ρόδο - Νεκρός βρέθηκε ο 67χρονος αγνοούμενος


Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων στη Ρόδο μετά την θεομηνία της Παρασκευής, καθώς ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός.
Ο 67χρονος, ο οποίος είναι σύζυγος της 45χρονης γυναίκας που έχασε ζωή της την Παρασκευή και η σορός της βρέθηκε στην κοίτη του χειμάρρου στη γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου, ανασύρθηκε και αυτός νεκρός 500 μέτρα περίπου από το σημείο που εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο του.

Jack Straw (υπουργός εσωτερικών του Μπλερ): «Θεαματικό λάθος που αφήσαμε τόσους μετανάστες να έρθουν»


Ο Jack Straw, πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Εργατικών του Μπλερ, παραδέχτηκε ότι το άνοιγμα των συνόρων της Βρετανίας σε μετανάστες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ήταν ένα "θεαματικό λάθος"

Το παράδειγμα της Αιγύπτου για τη Θράκη και αλλού;Στα παλιά μας τα παπούτσια για το αν θα μας αποκαλέσουν «εθνικιστές» ή «έξαλλους», ή «υπερπατριώτες». Το τι είναι ο καθένας φαίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του, γραπτά ή προφορικά. Κι εμείς που εκτιθέμεθα κάθε μέρα ενώπιον του κοινού μας, έχουμε δώσει δείγμα γραφής και κρινόμαστε συνεχώς. Και καλά κάνουν οι κριτές μας, είτε μας αξιολογούν θετικά είτε αρνητικά…

Ελεύθερος μέχρι την Δευτέρα ο Ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων


Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα δικαστεί σε κανονική δικάσιμο από το Στρατοδικείο Λάρισας με την κατηγορία της «παρανόμου κατοχής όπλων και εκρηκτικών», ο Ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς μετά από έρευνα που έγινε από την Ελληνική Αστυνομία στο σπίτι του και στο γραφείο του, προέκυψαν μια σειρά αξιόποινων, σύμφωνα με την αστυνομία, ευρημάτων.

Πολ Τόμσεν: Θα παίρνετε μέτρα μέχρι το 2016


Η Ελλάδα θα πάρει νέα μέτρα για την περίοδο 2014-16 είπε ο “σκληρός” του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής. 

Όπως είπε τα νέα μέτρα δεν θα είναι οριζόντια, αλλά στοχευμένα. Δηλαδή, θα μας τα πάρουν έμμεσα με πλάγιους τρόπους όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Ναζιστικό συνέδριο για την συνθήκη της Λωζάννης στην Θράκη, με προφανή στόχο την ολοκλήρωση του “οράματος” Παπανδρέου για Κοσοβοποιηση της


Όσα λεφτά και αν ρίξετε, όσα αργύρια και αν εισπράξετε για την προώθηση των συμφερόντων των κεμαλοναζί, οι γηγενείς της Θράκης θα συντρίψουν τα σχέδια σας. Η Συρία και η Αίγυπτος δείχνει τον δρόμο.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΜΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/spyridon-kamalakis-patriarxio-alexandreias.html#ixzz2lZg1zOKs


ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ;;;
Έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα στον εν λόγω «μέγα ευεργέτη» του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο οποίος τυγχάνει ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΣΩΝΟΣ, συγκεκριμένα κάτοχος του 33ου βαθμού και αξιώματος του «ανθύπατου Μεγίστου Ταξιάρχη»  του «αρχαίου και αποδεδειγμένου σκωτικού τύπου στην Ελλάδα»!!!

Η ευρωζώνη οδεύει στην καταστροφή


 
Μπορεί η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της ευρωζώνης, η Γερμανία, να αναθερμαίνεται σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη, ωστόσο η ευρωζώνη γενικά οδεύει προς την καταστροφή, προειδοποίησε σήμερα ειδικός αναλυτής.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ... ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΑΡΓΚΑΤΟΥ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/profiteia-gerontos-ilariona.html#ixzz2lZfJpqEn


profiteia-gerontos-ilariona


Έρχονται δύσκολοι καιροί επειδή λιγόστεψε ή πίστη. Εξ' αιτίας της φτώχειας, οι άνθρωποι θα πουλήσουν την ψυχή τους για τροφή και ρούχα. Ό κόσμος θα γίνει κακός, θα εξαφανιστεί ή αγάπη και το έλεος μεταξύ των ανθρώπων. Ιερείς και λαϊκοί θα γίνουν ένα και δεν θα υπάρχει κάποιος να καθοδηγήσει τούς πιστούς. Οι πιστοί δεν θα μπορούν να βρουν τον ποιμένα, ούτε και τον σωστό δρόμο. Θα κυβερνάει το χρήμα και ή επιθυμία να κάνουν περιουσίες.

Ραχήλ Μακρη :«Ο Άδωνις θέλει να κλείσει τα ψυχιατρεία για να μη το κλείσουν μέσα» @rachelmakri

RACHEL MAKRI ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
Η Ραχήλ Μακρή δεν κάνει βήμα πίσω στη κόντρα της με τον Γεωργιάδη και δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει για το «άκου φασιστάκο» στον φερόμενο ως υπουργό Υγείας.
Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. υποστήριξε, καλεσμένη στην εκπομπή “Ολα Τρέλα” του Θέμου Αναστασιάδη πως από μικρή ήταν… στα κάγκελα, καθώς ανέκαθεν ήταν δραστήρια και άτακτη.Όσον αφορά στην κόντρα της με τον Άδωνι Γεωργιάδη που κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι «η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας», η ίδια για ακόμη μία φορά είπε πως δεν μετάνιωσε για το «άκου φασιστάκο» που απάντησε στα λεγόμενα του υπουργού Υγείας μέσω Twitter, παραφράζοντας το «Άκου ανθρωπάκο» του Βίλχελμ Ράιχ.

«Μας ρίχνουν στον Καιάδα – Δυσβάσταχτος προϋπολογισμός λιτότητας»


Ντίνα Καραμάνου - Συνταξιούχοι, μισθωτοί, άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελατίες και ιδιοκτήτες ακινήτων θα... «στενάξουν» με την εφαρμογή του προϋπολογισμού του 2014. Η κατάργηση του αφορολογήτου, οι νέοι φόροι, οι μειώσεις των συντάξεων, η αύξηση των φόρων στα ακίνητα τρομάζουν.

Ο Ερντογάν… ικέτης στον Πούτιν: Σώστε μας από την ΕΕ!Θεατρινισμοί χωρίς προηγούμενο στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη, από τον θερμόαιμο πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ικέτευσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν δημοσίως να βοηθήσει την Τουρκία να συμπεριληφθεί στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO:

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ > Κύπρος: 500 Ορθόδοξες εκκλησίες στο έλεος τον Τούρκων


Οι Τούρκοι καταστρέφουν τις εκκλησίες στα κατεχόμενα.
Εξαθλίωση, που υφίστανται οι ορθόδοξες εκκλησίες στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, μετά την τουρκική εισβολή, αποκαλύπτει ο Δανός συγγραφέας και φωτογράφος, Χένρικ Κλάουσεν, σε βιβλίο του, που παρουσιάζει σε σημερινό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Αλήθεια».

Η Τουρκία θέλει να ενταχθεί στην SCO και να συνάψει συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με Ευρασιατική Ένωση


Η Τουρκία πρόκειται να ενταχθεί στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης – SCO.
Τη βούληση αυτή εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ρατσιστικό το ν/σ έκτρωμα - Δεν αναγνωρίζει την Γενοκτονία του Ελληνισμού!


Στο φρικαλέο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή, αναγνωρίζονται (και σωστά) το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και γενοκτονίες άλλων λαών (όπως στη Ρουάντα, και πάλι σωστά) αλλα ΔΕΝ αναγνωρίζονται οι Γενοκτονίες των Ποντίων και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, όπως και των Αρμενίων και των Ασσυρίων, από τους γνωστούς και συνήθεις ύποπτους τους Τούρκους.

Βοήθεια από το ΓΕΣ στη Ρόδο


Σε ετοιμότητα έθεσε από χτες το βράδυ το ΓΕΣ τις μονάδες που διαθέτει στη Ρόδο προκειμένου να συνδράμουν αν χρειαστεί στην αντιμετώπιση των καταστροφών από τις δυνατές βροχοπτώσεις που έπληξαν το νησί.
Νωρίς σήμερα το πρωί ζητήθηκε η συνδρομή του Στρατού στην αναζήτηση των αγνοουμένων.

Πρωτογενές πλεόνασμα : Η προτελευταία πράξη του ελληνικού δράματος! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/protogenes-pleonasma.html#ixzz2lZgMHCxk


Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη                    

Πάγωσαν τα χαμόγελα των Ελλήνων κυβερνητικών όταν οι θριαμβευτικές εξαγγελίες τους για την επίτευξη αυτού του περιβόητου πρωτογενούς πλεονάσματος,  έγιναν δεκτές από την τρόικα με ανείπωτης έκτασης  ψυχρότητα.  Αμήχανοι οι δικοί μας αρμόδιοι, γιατί ανέμεναν συγχαρητήρια και εύφημη μνεία για το επίτευγμά τους, προσπαθούν να αντιληφθούν τι, ακριβώς, συμβαίνει.

Παρότι έχω ήδη ασχοληθεί με το  θλιβερό αυτό θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος (Διαδίκτυο  25.08.2013), νομίζω ότι χρειάζεται να επανέλθω και να επιχειρήσω να αποκρυπτογραφήσω τι μπορεί να σημαίνουν οι πρόσφατες σχετικές εξελίξεις, αφενός μεν από την πλευρά των δανειστών και αφετέρου από την πλευρά  ημών των ιθαγενών.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ > «Κρύβουν στο συρτάρι τα στοιχεία για τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης»


Για απόκρυψη των αποτελεσμάτων των ερευνών για
υδρογονάνθρακες νοτίως της Κρήτης, "ξεσκεπάζει" την κυβέρνηση ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και σύμβουλος της καναδικής κυβέρνησης, Δρ. Αντώνης Φώσκολος.
Μην ξεχνάμε ότι κατά πολλούς τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης έχουν το "ζουμί" αφού αναφέρονται ποσότητες που θα μπορούσαν να "ταϊσουν"

Ψυχοπαθητικό κείμενο είδε… ΣΥΡΙΖΑ τους Ναζί στην Εθνική!


Χρυσαυγίτες και Ναζί (!) διέκρινε αρθρογράφος… ονόματι Ραπανάκης στον ιστοχώρο της εφημερίδας του κόμματος «ΑΥΓΗ» και ούτε λίγο ούτε πολύ, καλεί τη FIFA (η διεθνής ποδοσφαιρική ένωση) να τιμωρήσει την Ελλάδα! Ο κύριος… Ραπανάκης ενοχλείται από τις αρχαιοελληνικές περικεφαλαίες που φορούν ορισμένοι από τους φιλάθλους της Εθνικής μιλώντας για «γελοίο της αμφίεσης».

Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣΑΘΗΝΑ 25-11-2013.

Ο τελειότερος τύπος σκλάβου είναι αυτός που γίνεται νοικάρης στη γη και το σπίτι του. Αυτός που δεν τού ανήκει τίποτα εκεί που έχυσε το αίμα του ο ίδιος και οι πρόγονοί του. Διότι σ’ αυτήν την περίπτωση ο κατακτημένος είναι ζωντανός νεκρός, έτοιμος να δει ξένους λαούς και δόγματα να κατοικούν τον τόπο του και να κτίζουν τούς ναούς τους στα ερείπια τής δικής του πατρίδος και των δικών του ναών.

Αυτός ο πειθήνιος στρατοκόπος τής δυστυχίας και τής μετάλλαξης τής ίδιας του τής φύσης δεν έχει το ηθικό έρεισμα να πει πως είναι Έλλην. Όποιος ανεχθεί λίγα λεπτά ζωής κάτω από εμπόρους των ιδεών και πραματευτάδες αγαθών υλικών δεν μπορεί να είναι δικός μας και να πει πως νοιάζεται μήτε για ευημερία μήτε για επανάσταση. Γιατί ευημερία έχεις όταν η κοινωνία πάλλεται και δημιουργεί με σφρίγος και ζωντάνια και επανάσταση κάμεις για να δεις ξανά την πατρίδα σου κατά δική σου και δυνατή.

Ο Έλλην είναι δημιουργός ωραιότητος και η Ελλάδα Ηγέτιδα Πατρίδα. Τίποτα λιγότερο δεν δυνάμεθα να δεχτούμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Η Ελλάς είναι η κατοικία τού Θεού και τού ελληνικού λαού. Κι αυτό το αξίωμα είναι το ίδιο αδιαπραγμάτευτο για εμάς τούς Απογόνους Τρανών Προγόνων. Κοινή λοιπόν απόφαση έχουμε πάρει πως για να ιχνηλατήσουμε την στράτα αυτών των Προγόνων που μάς χάρισαν λευτεριά και εθνική υπερηφάνεια, θα ακολουθήσουμε τον Πύρινο Δρόμο Λευτεριάς και Ισχύος.

Είμαστε οι ιδιοκτήτες τής Ελληνικής Γης και θα την λευτερώσουμε από τα παράσιτα και τούς λύκους που την έχουν ζώσει. Τα συρματοπλέγματα που έχουν θέσει στην πνευματική και την πολιτική μας ζωή θα καταπέσουν. Το ελληνικό αίμα είναι η πιο ακατάλυτη πηγή δυνάμεως. Εκεί που έχει ποτίσει το χώμα, θα φυτρώσει νέος ολάνθιστος κήπος ελληνικών ψυχών. Το μεγάλο σπίτι τού Ελληνικού Έθνους θα το κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο και στους ναούς μας θα εξακολουθεί να κατοικεί μονάχα ο Ορθός Λόγος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν αποφασίσει να συνενώσουν τα βρωμισμένα κομματικά τους ίχνη δίνοντας γη και ύδωρ, αρπάζοντας τα σπίτια μας και χτίζοντας Τζαμιά δεν δικαιούνται λόγο και παρουσία στην Γη των Αγίων και των Ηρώων. Ο δε Τούρκος που κάνει τον Πασά μπροστά στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες δεν θα καρπωθεί μήτε πλούτο μήτε τα χώματα που αγκαλιάζουν στα σπλάχνα τους καθάριους και Εθνομάρτυρες Έλληνες Επαναστάτες. Εμείς θα πάμε να πάρουμε δίχως διαταγές και ψευτοσυμμαχικές άδειες και την Ιωνία και την Αγία Σοφία και όλα τα ελληνικά κληροδοτήματα.

Τις επαναστάσεις τις κάνουν ελεύθεροι στο σώμα και το πνεύμα που διαθέτουν καρδιά λιονταριού και συνείδηση εθνική και λαϊκή. Είναι Έλληνες άφοβοι που γνωρίζουν από πού έρχονται και που οφείλουν μα και σκοπεύουν να πάνε. Αυτοί οι Γενναίοι Έλληνες είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές και Κοινωνιστές. Μάχονται ταυτόχρονα για Πατρίδα, Θρησκεία και Δικαιοσύνη Έθνους και Λαού. Αυτός είναι και ο λόγος που μάς μισούν ταυτόχρονα τα παιδιά τής παγκοσμιοποίησης, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Γιατί η δική μας Ελληνοποίηση είναι ο εχθρός τής δικής τους Παγκοσμιοποίησης.

Δεν μπορούν φυσικά να καταλάβουν τι σημαίνει εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας όσοι μάχονται τον Ελληνισμό. Θεωρούν μάλιστα ότι ο συμβιβασμός είναι κιόλας εθνική αντίσταση. Και όσοι εχθροί τού Λαϊκού Εθνικισμού μας μιλάνε για επανάσταση, έχουν στο μυαλό τους να επιβάλλουν τον δικό τους εναλλακτικό δρόμο τής κατοχής. Αν ρωτήσετε όλους αυτούς πως κατακτιέται η προκοπή και η ελευθερία τού λαού, θα σάς αναφέρουν την Βιομηχανική ή την Γαλλική ή την Μπολσεβίκικη Επανάσταση. Δεν θα αναφέρουν καμία στιγμή άφθαστου ελληνικού ηρωισμού γιατί είναι εκφραστές τής μικρής πλην εντίμου σκυφτής Ελλάδος.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές μελετάμε καθημερινά την ελληνική ιστορία και αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τις επιθυμίες των δικών μας ανθρώπων. Και δικοί μας άνθρωποι είναι μονάχα οι Έλληνες. Σεβόμαστε όσους λαούς μάς σέβονται και έχουμε ανοικτό παράθυρο στον κόσμο. Δεν ανοίγουμε όμως σε καμία περίπτωση την πόρτα μας να βάλουμε αυτόν τον κόσμο στο σπίτι μας και δεν θα επιτρέψουμε στους εισβολείς να συνεχίσουν να μάς κλέβουν τον δικό μας ελληνικό κόσμο.

Λέμε ναι στην ελευθερία τής πίστης και όχι στον οικουμενισμό τής πανθρησκείας. Λέμε ναι στην πολιτισμική ανάπτυξη και όχι στον πολυπολιτισμό. Λέμε ναι στον εθνικό και φυλετικό προσδιορισμό και απαντούμε πως η Ελλάδα έχει Ορθόδοξη Πίστη, Ελληνικό Πολιτισμό και Έλληνες Πολίτες στο Αίμα και τη Φυλή. Λέμε ναι στην ηθική και την τιμιότητα και διακηρύττουμε πως η Ελλάς θα αναπτυχθεί από Έλληνες Δουλευτήδες και δεν χρειάζεται σιωνιστές χρηματάνθρωπους μήτε δικούς τους ψευτοεπαναστάτες.

Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Απόγονοι μαζί με την πελώρια πλειοψηφία των Αληθινών Ελλήνων των Αγωνιστών τής Μάχης των Θερμοπυλών και τής Επανάστασης τού Εικοσιένα. Πρόγονοί μας είναι ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης. Υπέρ βωμών και Εστιών. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ξανά. Ούτε Τζαμιά Ούτε Τοκογλύφοι Ούτε Νενέκοι. Ελεύθερη, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα διώξει τούς βάρβαρους από τις Προαιώνιες Εστίες πέριξ των προσωρινών συνόρων μας, καθιστάμενη Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Αναδιοργάνωση τουρκικών κατοχικών δυνάμεων


Σε αναπόφευκτη αναδιοργάνωση ωθούνται οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις στη Κύπρο, μετά την απόφαση μείωσης της στρατιωτικής θητείας από τους 15 στους 12 μήνες με έναρξη εφαρμογής την 1η Ιανουαρίου 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες, 6.000 στρατεύσιμοι οπλίτες θα λάβουν πρόωρα απολυτήρια από Μονάδες της λεγόμενης «Τουρκικής Ειρηνευτικής Δύναμης»