Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

O “φυγάς” Φόλκερ Γιουνγκ κι άλλα 4 πρώην μεγαλοστελέχη της Siemens ήρθαν και κατέθεσαν στην Αθήνα και έφυγαν σαν κύριοι!


ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Αθόρυβα, μέσα στη σιωπή και χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, 5 πρώην μεγαλοστελέχη της  Siemens ήρθαν και κατέθεσαν στους Έλληνες  ανακριτές και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι. Ανάμεσά τους ο πολύς κ. Φόλκερ Γιουνγκ πρώην μεγαλοστέλεχος της Siemens και της Ιντρακόμ ο οποίος είχε στην κυριολεξία αποδράσει από τη χώρα όπως και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Τονωτική «ένεση» 1,5 δισ. ευρώ φέρνει στη Σερβία ο αγωγός φυσικού αερίου South Stream… Και στην Ελλάδα ο ΤΑΡ, θα φέρει 30 χιλιάρικα το μήνα. Τα υπόλοιπα σε ποιές τσέπες πήγαν;


Επενδύσεις πάνω από 1.500.000 ευρώ θα προσελκύσει στη Σερβία το έργο κατασκευής  του αγωγού φυσικού αερίου South Stream (Νότιο Ρεύμα). Σύμφωνα με έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα το τμήμα πληροφοριών του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom  μετά την τελετή έναρξης των εργασιών κατασκευής στη βαλκανική χώρα,

Περιορισμό του Πυροσβεστικού σώματος θέλουν απο το εξωτερικό


Η μείωση του κρατικού τομέα στο Π.Σ. είναι το ζητούμενο. Απο το εξωτερικό η οδηγία είναι να μειωθεί δραστικά ο κρατικός τομέας των υπηρεσιών πρώτης αντίδρασης και βοήθειας, για να μειωθεί το μισθολογικό κόστος που ήδη το θίγουν στο δημοσίευμα και να δοθούν παροχές και εξοπλισμός σε εθελοντικές ομάδες με πολύ χαμηλότερο κόστος για να μειωθούν τα overhead έξοδα.

Σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Εκκλησία δικαιούται να κατακρίνει δημοσία τις αιρέσεις


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ
ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ως εκ τούτου δικαιούται π.χ., να κατακρίνει δημοσία τις αιρέσεις, να προειδοποιεί τους πιστούς περί τις επικινδυνότητός τους με οποιοδήποτε μέσον, να ιδρύει αντιαιρετικές υπηρεσίες κεντρικές και περιφερειακές, με τις οποίες οι κρατικές αρχής υποχρεούνται, να συνεργάζονται, να ζητά την συνδρομή των κρατικών αρχών προς επιβοήθηση του αντιαιρετικού της έργου, να επεμβαίνει σε ευαίσθητους χώρους κρατικής αρμοδιότητος προς ενημέρωση του κοινού όπως π.χ. εις τα δημόσια σχολεία, τα νοσοκομεία, τον στρατό κ.λ.π.
Γ.  ΚΡΙΠΠΑΣ

«Γεωπολιτικά παιχνίδια» με θέμα τις παγκόσμιες ροές του φυσικού αερίου από Ρωσία και Ισραήλ


Τα μεγαλύτερα υπεράκτια κοιτάσματα στη Μεσόγειο Θάλασσα πιθανόν να τα αναλάβει ο ρωσικό κολοσσός Gazprom σε συνεργασία με το Ισραήλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα » Gazeta.Ru το Ισραήλ μπορεί να καλέσει την ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου για την εκμετάλλευση φυσικού αερίου στα οικόπεδα Λεβιάθαν και Ταμάρ, τα συνολικά αποθέματα των οποίων υπερβαίνουν τα 700 δισ. κυβικά μέτρα.

Ισραήλ: «Σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης, η Ελλάδα θα γονατίσει τον τουρκικό στρατό σε 48 ώρες»!


Η ήττα της Τουρκίας στον πόλεμο με τη Συρία και το Ελληνικό πλεονέκτημα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Την ήττα της Τουρκίας στο πόλεμο της Συρίας παραδέχεται η Τούρκικη εφημερίδα «Ζaman « σε άρθρο της «Lale Kemal» που προειδοποιεί για μαζική εισροή μεταναστών από τη Συρία στη Τουρκία αλλά και τον υπαρκτό κίνδυνο από τις Ισλαμικές οπλισμένες ομάδες που νικήθηκαν παρά την σημαντική βοήθεια των Δυτικών και της Τουρκίας!

Έρευνα για υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο ετοιμάζουν οι Τούρκοι > Ενοχική σιωπή των ΜΜΕ και της κυβέρνησης ΣαμαράΚαθ. Δρ. Γ. Ζουγανέλης* - Μετά απο τη συνέντευξη που έδωσα στο κ.Σαχίνη στις 8/11 στο CreteTV (βλέπετε σημαντικές διευκρινήσεις εδώ) και την ώρα που οι μεγάλοι της Αθηναικής δημοσιογραφίας ασχολούνται με το πισινό του Άδωνι και το αυτό της Μαριγούλας, το Μεγάλο Αφεντικό της περιοχής Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να κάνει ευρεία έρευνα για υδρογονάνθρακες στα Δυτικά της Χίου.

άνθρωπος που κυβερνά την Χώρα μας


Όλες οι χώρες εξουσιάζονται από τους Ιωαννίτες ή Ναϊτες Ιππότες.
Τον κύριο αυτόν Vittorio Emanuele IV τον γνωρίζετε;
Αν όχι,τότε να μάθετε ότι είναι ο άνθρωπος που κυβερνά την Χώρα μας.

Έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη βλέπουν οι γερμανοί ευρωσκεπτικιστές ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/exodo-ths-elladas-apo-thn-evrwzwnh-vlepoun-germanoi-evrwskeptikistes.html#ixzz2leM1x2De


 
«Αναπόφευκτη» χαρακτήρισε μια νέα ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ο εκπρόσωπος της «Εναλλακτικής για την Γερμανία» Μπερντ Λούκε και έκανε λόγο για «σταγόνα στον ωκεανό», εάν η Ελλάδα παραμείνει στην ευρωζώνη και περιέγραψε ως ανύπαρκτο το πρωτογενές πλεόνασμα.

Προοίμιο εξελίξεων η συγκέντρωση χρυσού;


 
Γιατί χώρες με σταθερές οικονομίες αυξάνουν -μανιωδώς- τα ποσοστά του χρυσού στα συναλλαγματικά τους αποθέματα. Γράφει ο Μακεδών
Προοίμιο εξελίξεων η συγκέντρωση χρυσού;
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός, ότι οι χώρες των οποίων οι οικονομίες θεωρούνται ακόμη σταθερές, αυξάνουν -μανιωδώς, ορισμένες- τα ποσοστά του χρυσού στα συναλλαγματικά τους αποθέματα. Η τελευταία πληροφόρηση έρχεται από την Γερμανία, η οποία επαναπατρίζει τον χρυσό της που έχει κατατεθειμένο σε ξένες χώρες.

Το μάθημα ζωής με το 20ευρω!


 
Ένας καθηγητής κρατούσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και ρώτησε τους μαθητές «Ποιός θέλει αυτό το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ;» Όλοι στην αίθουσα σήκωσαν πάνω το χέρι.

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ Σενάριο των επόμενων εκλογώνΓράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Το σύντομο και ‘πιπεράτο’ αυτό σχόλιό μου που ελπίζω να το διαβάσετε καθώς Κυριακή βράδυ είσθε, όπως σχεδόν όλοι μας, κλεισμένοι στα σπίτια σας με την κακοκαιρία, τις ελλείψεις των απαραίτητων για διασκέδαση και τις ανύπαρκτες προοπτικές για «καλή εβδομάδα» καθώς μας έρχεται η Δευτέρα της ανεργίας, της αβεβαιότητας για όσους εργάζονται και της ελπίδας για ‘καταβολή του έναντι’ των μισθών που εξανεμίσθηκαν…

Υπόγεια Αθήνα: Μύθοι και αλήθειες για την πιο κρυφή πλευρά της πόλης ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/ypogeia-athina.html#ixzz2leKJCQHkΚατάδυση στον υπόγειο κόσμο της Αθήνας σημαίνει κατάδυση στη σκοτεινή της πλευρά, στο υποσυνείδητό της. Σημαίνει κατάδυση στους φόβους, στις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες της, στην άβυσσο των δοξασιών, των θρύλων και των δεισιδαιμονιών, στην άβυσσο του αρχέγονου τρόμου, ενός τρόμου που καλύφθηκε στο πέρασμα του χρόνου με τόνους μπετόν, πέτρας και χώματος, λωρίδες ασφάλτου και θόρυβο.
Η νεομυθολογία της υπόγειας Αθήνας. Μάλλον δεν χρειάζεται να είναι κανείς «ειδικός» στα θέματα του μυστηρίου για να την γνωρίζει. Ο καθένας πλέον το έχει ακούσει. Άλλωστε είναι ένα ζήτημα που κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο ακόμη και σε εφημερίδες. Το υπέδαφος της πρωτεύουσας είναι γεμάτο από υπόγειες στοές. Αυτές συνδέονται μεταξύ τους και συνδέουν τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της πόλης, ενώ ποιος ξέρει και τι μπορεί να συμβαίνει τα βράδια σε ορισμένες από αυτές. Η ιστορία έχει ως εξής.
Ξεκινάς το ταξίδι σου από κάποια από τις «γνωστές εισόδους» του κέντρου της πόλης. Από τα υπόγεια της Βουλής στο Σύνταγμα, την εκκλησία της Αγίας Δυνάμεως δίπλα στο Υπουργείο Παιδείας στην οδό Μητροπόλεως, την Ρώσικη Εκκλησία στην οδό Φιλελλήνων ή το κτίριο της οδού Ακαδημίας 58a με τον θρυλικό και απομακρυσμένο πλέον υπέρθυρο δράκο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ : Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/daimonia-i-klopi-tou-chronou.html#ixzz2leJMng1K


daimonia-i-klopi-tou-chronou
ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η ΚΛΟΠΉ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΑΣ


Κάποτε ο διάβολος κάλεσε μια παγκόσμια συνέλευση δαιμόνων. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ανάμεσα στα άλλα, είπε:
«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να πηγαίνουν στην εκκλησία.
Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να διαβάζουν την Αγία Γραφή και να γνωρίζουν την αλήθεια.
Δεν μπορούμε ούτε ακόμα και να τους εμποδίσουμε να έχουν μια ζωντανή στενή σχέση με τον Σωτήρα τους.
Άπαξ και αποκτήσουν αυτήν τη σύνδεση με τον Ιησού, εμείς χάνουμε κάθε δύναμη πάνω τους.
….Έτσι, το μόνο που μας μένει είναι να τους κλέψουμε το χρόνο τους. Ας πηγαίνουν στην εκκλησία, δεν πειράζει, ας έχουν εκεί τις συνεστιάσεις τους κι όλα τα υπόλοιπα.

Προέλαση των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων και κατάληψη 24 τετραγωνικών χιλιομέτρων Κυπριακού εδάφους!


Οι Τούρκοι “Άλωσαν τη νεκρή ζώνη”
Αποκάλυψη της εφημερίδος ”Χαραυγή ” ότι οι Τούρκοι προέλασαν και κατέλαβαν περί τα 24 τετραγωνικά χιλιόμετρα Κυπριακή γη στην νεκρά Ζώνη και τη παρέδωσαν σε Τουρκοκύπριους με την ανοχή αν όχι την συνενοχή των ανδρών της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ …Η Ιστορία επαναλαμβάνεται !

Σουηδός ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν δείχνει σημεία παραχώρησης για το όνομα των Σκοπίων


Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας, Κάρλ Μπίλντ,  η Ελλάδα δεν πρόκειται να προβεί σε παραχωρήσεις κατά τη διάρκεια της προεδρίας της στην ΕΕ, για την επίλυση της ονομασίας της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας.
Ο Καρλ Μπίλντ σχολιάζοντας σχετικά με την πρόοδο των Βαλκανίων στην πορεία τους προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, δήλωσε ότι όλες οι χώρες των Βαλκανίων προοδεύουν σημαντικά, με εξαίρεση την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Αλβανοί στη νότια Σερβία: «Θέλουμε περισσότερα δικαιώματα»


Οι ηγέτες των αλβανικών πολιτικών κομμάτων από το Νότο της Σερβίας, αποφάσισαν να διακόψουν τις συνομιλίες, διαφωνώντας σε επτά σημεία με την κυβέρνηση του Βελιγραδίου σε θέματα εκπαίδευσης, υγείας, οικονομίας και δικαιοσύνης, δήλωσε ο βουλευτής Ρίζα  Χαλίμι, πρόεδρος του Κόμματος Δημοκρατικής Δράσης.

NEW YORK TIMES: Η Ελλάδα μόλις έχασε την κυριαρχία της οικονομιας της


Άφθονος σκεπτικισμός για τον αναπτυξιακό προυπολογισμό της Ελλάδας. Έχασε την αυτονομία διαχείρισης των οικονομικών της.
- Ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη προέβλεψε ότι η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί και πάλι το επόμενο έτος.

Προϋπολογισμός: Πλεόνασμα …θανάτου

bandiera_rossa_aftodioikisi
Του Θύμιου Παπανικολάου
Τέτοιος  θηριώδης εμπαιγμός δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…
Η κυβέρνηση της καταστροφής, της φρενοβλαβούς ληστείας του ελληνικού λαού και της ολοκληρωτικής  αποτέφρωσης της ελληνικής κοινωνίας, κατέθεσε το νέο προϋπολογισμό και τον εμφανίζει σαν …αφετηρία «ανάπτυξης»!!!
Το ίδιο και οι γενίτσαροι της προπαγάνδας της: Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας, αφήνιασαν εμφανίζοντας τον προϋπολογισμό σαν πολύ θετικό βήμα «σωτηρίας», σαν ζωογόνος πνοή…
Ένα προϋπολογισμό που αποτελεί τη χαριστική βολή της χώρας και του λαού της, τον προβάλλουν σαν «βήμα σωτηρίας»…

Αύξηση 748% στη φορολογία ακινήτων μέσα στην κρίση!

ECB, EFSF, ESM, EUROGROUP, HFSF, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΑΠ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΥΔΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΜΙΣΘΟΙ, ΜΙΣΘΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΕΡΟ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Παπανδρεου, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΑΙΠΕΔ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΥΠΟΘΗΚΗ, Χρεωκοπία, δοση, επικαιροτητα, MEGA, megatv.gr, SKAI

Ούτε ένα ούτε δυο ούτε δέκα, αλλά 748% είναι η αύξηση στη φορολογία ακινήτων εν μέσω κρίσης! Από το 2009 μέχρι και το 2014 (με βάση τον προϋπολογισμό) τα ακίνητα έχουν πληρώσει το «μάρμαρο» της κρίσης, ενώ από τις αρχές του 2014 έρχονται ακόμα δυσκολότερες μέρες για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

AΠΙΣΤΕΥTH ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ > ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ…


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ-Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Με εντολή της Τουρκίας ο Σαμαράς μέσω του αντιρατσιστικού νόμου διαγράφει το "ολοκαύτωμα" του Ποντιακού Ελληνισμού!


Έχουν γραφεί ήδη πάρα πολλά για την "πολιτική κατευνασμού" που ακολουθούν απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα οι ελληνικές κυβερνήσεις. Μία πολιτική που στην πραγματικότητα αν δεν είναι πολιτική άκρατου ραγιαδισμού, θα μπορούσε πολύ εύκολα να προσδιοριστεί (με επιείκεια) ως πολιτική ενδοτισμού και οπισθοχώρησης έναντι των παράλογων αιτιάσεων και απαιτήσεων της Άγκυρας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Δ.ΒΑΝΔΗ > Ν.Σφακιανάκης: "Έχουν θράσος και μιλάνε και αυτοί από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ"


Απάντηση στις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή και των επικριτών του έδωσε το βράδι του Σαββάτου ο Νότης Σφακιανάκης οι οποίοι σχεδόν όλοι προέρχονται από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, συνοψίζοντας στο "θράσος που έχουν, να μιλάνε και αυτοί από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ".