Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΑΘΗΝΑ 28-11-2013.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος δεν είναι το οικονομικό, αλλά η οδός που ανοίχτηκε για να διαβεί η κρίση και ο εχθρός στα εδάφη μας. Η οδός λοιπόν τής ταχείας ασθενείας τής Πατρίδος και τής κοινωνίας μας είναι το πλήγωμα και εν συνεχεία η περιθωριοποίηση των Ελληνικών Αξιών.

Η ασθένεια που σαπίζει το κορμί τής Φυλής μας εξαπλώθηκε διότι βγάζοντας έξω από την ζωή μας την αγάπη Χριστού και Ελλάδος, κλειδώσαμε έξω από την ύπαρξή μας τα αντισώματα εκείνα που μάς βαστούσαν όρθιους, Έθνος Ζωντανό, επί ολάκερους αιώνες. Έχουμε ξαναζήσει φτώχια, κατά την αναλογία που έχουμε περάσει κατοχές. Όπως επίσης έχουμε διάγει στιγμιαίο βίο ανθηρό με Πολιτεία που είχε βγάλει απόφαση να σταθεί στα πόδια της και να επαναφέρει το ένδοξο παρελθόν τής Φυλής μας.

Όποτε πλησιάζαμε στο παρελθόν να οικοδομήσουμε Φυσική Ελλάδα, Πιστή και Μεγάλη Ελλάδα, ξυπνούσαν πάντα οι κακοί δαίμονες που μάς κατατρέχουν. Όταν φροντίζαμε να αποκτήσουμε δικό μας βηματισμό στηριγμένο στην ενότητα, την αυτοπεποίθηση και τούς υψηλούς στόχους τής Πατρίδος μας, ερχόντουσαν οι υπέρμαχοι τής πολιτικής ορθότητας να κάμουν αντίσταση και σωφρονισμό, λέγοντας πως παραβιάζονται οι «ελευθερίες», ο πλουραλισμός τής έκφρασης και η «δημοκρατία».

Όταν το Έθνος λοιπόν, κάτω από το βάρος των ψεύτικων ενοχών, οπισθοχωρεί και διάγει βίο τάχα δημοκρατικό, οι «λογικές» φωνές αναμειγνύονται με την κοινωνία και τής ζητούν δύο πράματα να κάνει. Υπομονή και θυσίες στον μινώταυρο τής ανοικτής κοινωνίας των δήθεν ελεύθερων εθνών. Ο λαός έχει αποκτήσει τάχα δική του γνώμη, δανεική σαν και τις πολιτικές αποφάσεις και τούς εκφραστές τους, και τώρα πρέπει να εξαργυρώσει την είσοδό του στην νέα παγκοσμιότητα.

Η διαφορά είναι ότι αυτή η νέα παγκοσμιότητα δεν έχει χώρο για Έθνη, Θεό και Οικογένεια. Δεν διαθέτει κανένα απολύτως βήμα για ελευθερία γνώμης και για κοινωνική αλληλεγγύη. Όλες οι ανάγκες τού λαού κοστολογούνται μονάχα με το χρήμα. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η Πατρίδα τεμαχίζονται επάνω στην τράπεζα τής Ψευτοπεριούσιας Παγκοσμιοποίησης που ζητάει την υποταγή μας, λαμβάνοντας την βουβή διαμαρτυρία που γίνεται ανοχή και την ανοχή που γίνεται αποδοχή.

Υπάρχουν όμως οι Έλληνες που αντιστέκονται, ξυπνούν συνειδήσεις, επαναφέρουν Αξίες και μάχονται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές που σηκώνουν τον πεσμένο Έλληνα από χάμω και τού δίνουν πνοή ζωής. Εκείνοι οι Έλληνες που διαπιστώνουν τα λάθη και γυρεύουν να τα διορθώσουν.

Λάθη δεν γίνονται μονάχα σήμερα που κάποιοι κοιτάνε αποκλειστικά τη τσέπη τους και υποτάσσονται στην προπαγάνδα τού Συστήματος πως όλα θα πάνε τάχα καλά. Λάθη έγιναν κι όταν η Ελλάς πήγαινε να σταθεί στα πόδια της, αλλά δεν φρόντισε να κάνει δύο πολύ ουσιαστικά βήματα. Αφενός μεν να αποκόψει ολοκληρωτικά και ισοπεδωτικά την οδό επαναφοράς τού πολιτικάντικου δωσιλογισμού και αφετέρου να καταστεί η ίδια η Ελλάς Δύναμη, οδηγώντας στα πόδια της τούς δυνατούς κι όχι να κοιτάξει μην τυχόν και τούς στενοχωρήσει.

Ο πόλεμος που δέχονται τα ισχυρά κάστρα που διαθέτουν πλούσια υλική και πνευματική κληρονομιά είναι πρώτα απ’ όλα πόλεμος Ιδεών και Αξιών. Η προσβολή στην σημαία, η αλλοίωση τής ιστορίας και η ενοχοποίηση τής Φυλής, ο υλισμός και η αντιπαροχή χρυσού με γη, η ηττοπάθεια, η σύληση των προσκυνημάτων, αποτελούν την επίδειξη και την προσφορά τού πολιτικαντισμού για έναν κόσμο δίχως μόχθο και αίμα. Με τη διαφορά ότι η έλλειψη μόχθου μάς έφερε εξαρτήσεις και το αίμα το αφαιρούν δίχως την παραμικρή αντίσταση.

Όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αρνιούνται επιδεικτικά να μειώσουν τις αποδοχές τους και ψάχνουν τρόπους συνενώσεως των δυνάμεών τους για να αποσείσουν τις ενοχές τους, όταν το ελληνικό χρήμα χαλιέται στις υποδομές των εχθρών μας και το κράτος αναγνωρίζει τις διεκδικήσεις όλων των μισελλήνων και τού νεοταξισμού σε βάρος μας, τότε δεν χάνεται ένας μισθός μόνον αλλά η ζωή μας όλη. Όταν κάποιοι ψευτορωμιοί και ψευτοπατριώτες αποδέχονται το κτίσιμο μουσουλμανικού Τζαμιού και τη λαθρομετανάστευση και κάποιοι συμπατριώτες μας τα βλέπουν όλα αυτά λογικά, τότε ολάκερη η κοινωνία θέλει επανάσταση και κάθαρση.

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα τής συλλογικής ενοχής αλλά τής συλλογικής δράσης. Το πρόβλημα τού κάθε Έλληνα είναι πρόβλημα τής Εθνικής Κοινότητος. Οι επιδιώξεις τού Έθνους διαθέτουν το στρατηγικό όραμα τής Δυνατής Πατρίδος που βασίζεται στην καθαρότητα των προθέσεων, την εθνικοποίηση των πόρων, την Ενότητα των Ελλήνων, την Φλόγα των Πιστών. Το δικό μας ζητούμενο είναι η ανύψωση τής Πατρίδος. Αυτή και μόνη θα φέρει αληθινή σωτηρία.

Η σωτηρία λοιπόν τής Ελλάδος περνάει μονάχα από τον δρόμο τής Αλήθειας και τής Φωτιάς. Η Αλήθεια είναι πως η Ελλάς όντας κατακτημένη πρέπει να εξαρτηθεί από τις δικές της και μόνον δυνάμεις υποτάσσοντας τούς κατακτητές της. Να φτιάξει τούς ναούς της, τα εργοστάσια, τούς στρατώνες και τα εδάφη της μεγάλα, ανθηρά και ελληνικά. Κι αυτή η Ελλάδα ανήκει και θα φτιαχτεί μονάχα από Έλληνες φλογισμένους που έχουν ενώσει τον αιμάτινο και τον ψυχικό δεσμό, δίχως αδιάφορους και ψευτορωμέϊκο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ > Σε διεθνές forum του ΟΗΕ γίνεται δεκτή η "Ένωση Τούρκων Δωδεκανήσου"!


Τελικά η ΜΙΤ κατάφερε και τους πλέον αφομιωμένους στην ελληνική κοινωνία μουσουλμάνους αυτούς των Δωδεκανήσουν να τους σπείρει "ζιζάνια" και να δημιουργήσει πλαστούς "τουρκικούς" πυρήνες (το περιοχικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ από το 2006 είχε προειδοποιήσει για την δράση του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, αλλά...):

Θράκη: πατρώα γή


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης κοιτώντας ανατολικά μπορείς να δεις διάφορα πράγματα, όπως τον ήλιο να ανατέλλει, το τελευταίο σύνορο της Ευρώπης, το σύνορο της Πατρίδας, τα πάτρια χώματα που συνεχίζουν και στενάζουν κάτω από ξένα χέρια. Αν τώρα κοιτάξεις δυτικά, θα δεις το Ελληνικό στοιχείο να δηλώνει την παρουσία του, στενάζοντας όμως από την αδιαφορία του επίσημου κράτους.

Εμφύλιος στην Τουρκία ή αλληλοσπαραγμός των Κούρδων;


Στις 18 Νοεμβρίου 2013, η Ένωση Δημοκρατικού Κόμματος (PYD) στην Συρία οργάνωσε μια διαδήλωση κατά του Μπαρζανί, τον πρόεδρο του ιρακινού Κουρδιστάν. Ο Μπαρζανί, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν στο Ντιγιαρμπακίρ στις 17 Νοεμβρίου, περιγράφεται ως ένας «προδότης και συνεργάτης». Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 14 Νοεμβρίου, ο Μπαρζανί είχε κάνει μια δήλωση καταδικάζοντας την πολιτική του PYD. Ο Μπαρζανί είπε ότι το PYD ξεκίνησε μεν την επανάσταση στη Συρία, αλλά στη συνέχεια συνεργάστηκε με το καθεστώς της Συρίας. Ο Μπαρζανί αρχικά προσπάθησε να ελέγξει το PYD με τη συμφωνία Ερμπίλ, αλλά η προσέγγιση αυτή απέτυχε.
IHS Jane's Intelligence Weekly | Απόδοση: fox2magazine.net
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν (Kurdistan Regional Government, KRG) με ηγέτη το Μασούντ Μπαρζανί εμβαθύνουν τη συνεργασίας τους, όπως η συριακή κουρδική ομάδα PYD δηλώνει την αυτονομία της. Η τουρκική κυβέρνηση είναι πιθανό να ασκήσει πίεση προς το KRG για να εμποδίσει τις προοπτικές μιας ντε φάκτο κουρδικής αυτόνομης ζώνης στη Συρία, υπό τον έλεγχο της PYD.

Το «Προμηθεύς» δίνει ζωή στα ακριτικά νησιά


Συνεχίζει το δρομολόγιο του στα ακριτικά νησιά της χώρας  το πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» του Πολεμικού Ναυτικού στο οποίο επιβαίνει διακλαδική ομάδα ιατρών ,όπου παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη και όχι μόνο.
Το Σαββατοκύριακο ήταν στην Κάσο, χτες  στη Χάλκη και στη συνέχεια θα βάλει πλώρη για τη Σύμη, την Τήλο, τους Φούρνους, το Αγαθονήσι, τους Λειψούς, τους Αρκούς και την Αμοργό.

Γκρίζες ζώνες στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


Του Σάββα Καλεντερίδη (Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) - Κατατέθηκε στη Βουλή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο, αντί να καταπολεμήσει αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκει, μάλλον θα επιφέρει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, εκτός κι αν κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός Ελλάδας επιδιώκουν κάτι τέτοιο. Δεν κρίνουμε το νομοσχέδιο σε σχέση με τους περιορισμούς που μπορεί να επιβάλει στη δημόσια έκφραση και την επιστημονική ιστορική έρευνα. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και δεν θα ασχοληθούμε μ' αυτό στο παρόν άρθρο μας.

Θράκη: Σκληρή απάντηση στους τουρκολάγνους και τουρκόφρονες


Στη Θράκη υπάρχουν μουσουλμάνοι και όχι τούρκοι. Μπορεί η Τουρκία να αισθάνεται άσχημα από το "στενό κοστούμι" (όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο πρώην πρέσβης κ. Ι. Κοραντής) της Συνθήκης της Λοζάνης (την οποία έχει παραβιάσει πολλάκις κατά το παρελθόν από τη δική της πλευρά) και να προσπαθεί να "διαγράψει" τη συγκεκριμένη ενοχλητική -για την επεκτατική και επιθετική εξωτερική πολιτικής της Άγκυρας- συνθήκη, αλλά η Ελλάδα δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να συναινέσει σε αυτό. Ίσως, μάλιστα, θα έπρεπε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών να ζητήσει από την Τουρκία να αναγνωρίσει εμπράκτως τις παραβιάσεις της συνθήκης της Λοζάνης (Ίμβρος, Τένεδος, έλληνες Κωνσταντινούπολης) απαιτώντας μάλιστα και σχετικές διορθώσεις από την Τουρκία.
Παρ' όλα αυτά, κι επειδή το "παιχνίδι" της Άγκυρας τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται στη Θράκη, θα πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές τόσο στην τουρκική κυβέρνηση, όσο και στις "παραφυάδες" της τουρκικής πολιτικής στην Ελλάδα, πως η Θράκη είναι σταυροδρόμι πολιτισμών και η Ελλάδα δεν έχει καμία διάθεση να το μετατρέψει σε σταυροδρόμι μίσους.
Με την ευκαιρία του συνεδρίου που διεξήχθη από το ΕΛΙΑΜΕΠ τις προηγούμενες ημέρες στην Κομοτηνή, με θέμα την συνθήκη της Λοζάνης, ο πρώην υπουργός εσωτερικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης (ανήκει στο περιβάλλον του Κ. Καραμανλή) έκανε μία τοποθέτηση (έστω και αργά) που δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνειών στους παριστάμενους, η οποία -όπως ήταν φυσικό- σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους παριστάμενους τουρκόφρονες και τουρκολάγνους.
 
Η εισήγηση - ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη
 
Η Ελληνική πολιτική έναντι των μειονοτήτων στη Θράκη αναδεικνύεται παρά τα όποια προβλήματα ή τις αδυναμίες του ανθρώπινου παράγοντα και της Δημόσιας Διοίκησης σε σύγχρονο επίτευγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε ανεκμετάλλευτο μέχρι στιγμής επιχείρημα του πολιτισμού μας προς τη διεθνή κοινότητα.

Οι θυσίες τελειώνουν, η χώρα καταστρέφεται


Δεν έχει πια μεγάλη σημασία αν η κυβέρνηση υποδύεται ότι υπάρχει κρίση και «πόλεμος» στις σχέσεις με την «τρόικα» ή αν όντως υπάρχει αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις. Που δεν είναι διαπραγματεύσεις, αλλά απλή εκτέλεση των ψηφισθέντων από τις ελληνικές κυβερνήσεις ως δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές.

Οι ισλαμιστές απαιτούν ξεχωριστό κράτος στη Νορβηγία – Γιατί έτσι γουστάρει ο Αλλάχ > Χτίστε τζαμί στην Αθήνα...


Στην Νορβηγία η τρομοκρατική οργάνωση Ansar al- Sunna απειλεί ότι εάν η πρωτεύουσα Όσλο δεν αναγνωριστεί από το νορβηγικό κράτος ως μουσουλμανική πόλη με μουσουλμανικό έθνος θα προχωρήσει σε εφαρμογή του ιερού πολέμου με ότι αυτό συνεπάγεται!

Η Νέα τάξη πραγμάτων προκαλεί; Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/nea-taxi-pragmatwn-prokalei.html#ixzz2lkcNciVO


Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει; Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο προκλητική μπορεί να γίνει η νέα τάξη πραγμάτων. Την αφορμή πήρα από το βίντεο κλιπ της Ke$ha  για το τραγούδι Die Young. Το βίντεο αυτό θα μπορούσε κάποιος να το ονομάσει Ύμνο των  Μασόνων αφού δεν περνάει λεπτό χωρίς μασονικό σύμβολο.

ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/kommenes-eikones-kommena-kefalia.html#ixzz2lkbz2a8g


ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

                                                                                      Bρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π.

      Την ώρα που τα δυτικά μέσα κλαυθμηρίζουν υποκριτικά πάνω από τα άψυχα στατιστικά τους οι εικόνες του αδυσώπητου πολέμου λογοκρίνονται επιδεικτικά.Αυτό είναι μέρος του υλικού που δεν θα δείξουν ποτέ τα Δυτικά ΜΜΕ στους υπηκόους τους για ευνόητους λόγους.Είναι το υλικό που έχει κατασχέσει η Διεθνής του Τύπου για να διατηρήσει την ψευδεπίφαση της «δημοκρατικότητας» και του δίκαιου του αγώνα των αντιπάλων του Ανθρώπου.
  Φωτογραφίες : 1.Ακόμα ένα ακέφαλο πτώμα στη Συρία.Η σχετική ανάρτηση έγινε στον λογαριασμό:twitter.com/ALHmadani/status/404666995464867843/photo/1/large.Η λεζάντα στο ιστολόγιο που αναδημοσιεύει την φρικτή είδηση αναφέρει την ένεδειξη αποκεφαλισμένος στρατιώτης πιθανότατα στην Ανατολική Γκούτα προάστιο της Δαμασκού.

Χρυσές μπίζνες της οικογένειας Στουρνάρα με κρατικό χρήμα! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/xryses-business-ths-oikogeneias-stournara-me-kratiko-xrhma.html#ixzz2lkbftUV7


 
Άλλο ένα υπέρογκο ποσό, 1,6 εκ. €, έχει χαριστεί στην οικογένεια του Υπουργού Οικονομικών για την επικοινωνιακή εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου.  O Γ. Στουρνάρας είναι συνώνυμο της φτωχοποίησης των Ελλήνων και της ευημερίας της οικογένειάς του. 

Έχει δύο οικογενειακές επιχειρήσεις με μετόχους τη σύζυγο και τις δύο κόρες του, την πρόσφατη «Mindview Σύµβουλοι Επιχειρήσεων και Έρευνας ΕΠΕ» και τη γνωστή «Mindwork Business Solutions ΕΠΕ», πουείχε αναλάβει την εκστρατεία ενημέρωσης για την πολυφαρμακία από τον ΕΟΦ το 2012 με 435.000€.

TA NEA καταγγέλλουν: Αυτοί είναι οι παραθυράτοι διώκτες των συμφερόντων. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/suriza-kanalia.html#ixzz2lkbEaJ7c


Σε διάστημα 18 ημερών τριάντα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν στην τηλεόραση την οποία καταγγέλλουν, γράφουν σήμερα τα Νέα και εμφανίζουν χάρτη με τις ακριβείς εμφανίσεις των εν λόγω στελεχών.
Γράφουν τα Νέα:

Το αφήγημα πουλάει. Πουλάει τόσο που είναι πάντα ψηλά στην ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Της εκάστοτε αντιπολίτευσης. Τι λέει το αφήγημα; Κανάλια ίσον διαπλοκή. «Κι εμείς (βλέπε η εκάστοτε αντιπολίτευση) θα καθαρίσουμε την κόπρο (βλέπε διαπλοκή) όταν έλθουμε στην εξουσία».

Σφοδρή επίθεση προς το υπουργείο Περιβάλλοντος εξαπολύει ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης > Στο συρτάρι κρύβουν τα στοιχεία για τα κοιτάσματα!


Σφοδρή επίθεση προς το υπουργείο Περιβάλλοντος εξαπολύει ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και σύμβουλος της καναδικής κυβέρνησης, Δρ. Αντώνης Φώσκολος, σε σχέση με τα κοιτάσματα στα νότια της Κρήτης. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, το υπουργείο Περιβάλλοντος κρύβει … στο συρτάρι τα στοιχεία που παρέδωσαν οι Νορβηγοί για τα κοιτάσματα, στις αρχές Νοεμβρίου, μετά τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Δήμος Νεστορίου προς πολιτική και στρατιωτική ηγεσία > Παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας!


Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεστορίου με ομόφωνη
απόφαση που ελήφθη την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 καταγγέλλει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία του απέναντι στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα χωριά του δήμου Νεστορίου που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, εξαιτίας της προκλητικής και ανεξέλεγκτης πλέον λαθραίας εισόδου κακοποιών στοιχείων από τη γείτονα χώρα στον τόπο μας, που οδηγεί στα εξής αποτελέσματα:

Ο Δήμος Παλλήνης σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΙΖΩ συνδιοργανώνουν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ομιλία με θέμα: " ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ"Ο Δήμος Παλλήνης σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΙΖΩ συνδιοργανώνουν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , Ιθάκης 12 – Γέρακα και ώρα 19:00, ομιλία με θέμα: " ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ".

Οι τρεις Αλβανοί δραπέτες κατευθύνονται στα Ελληνικά σύνορα


Οι αλβανικές αρχές έδωσαν λεπτομέρειες για την επιχείρηση αναζήτησης των τριών κρατουμένων που παραμένουν ασύλληπτοι.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία της Κορυτσάς  ανακοίνωσε  τα ονόματα των τριών δραπετών από τη φυλακή της Δρένοβας (Gëzim Toma, Reiz Haxhiraj και Eduart Lulo) και συλλέγει πληροφορίες από εκεί που λαμβάνουν τρόφιμα οι φυγάδες των αλβανικών φυλακών.

Σκόπια: Το ζήτημα του ονόματος έχει φθάσει στην Άνω ή Βόρεια Μακεδονία


«Για την ΕΕ κύρια θέματα, δεν είναι τόσο η διευθέτηση του ονόματος της χώρας, όσο είναι, η ανελευθερία στην έκφραση των ΜΜΕ, η ανυπαρξία πολιτικού διαλόγου, η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης  και  η δημοκρατική συμπεριφορά των πολιτικών κομμάτων»
 

Το Κυπριακό μπορεί να περιμένει;


Τους τελευταίους μήνες κυοφορούνται εξελίξεις προς την κατεύθυνση επίλυσης διαφόρων ζητημάτων που ταλανίζουν την ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Με αφορμή τον εμφύλιο που μαίνεται στη Συρία, ισχυροί εξωτερικοί δρώντες, και πιο συγκεκριμένα οι ΗΠΑ, επιζητούν τρόπους να αφαιρέσουν αγκάθια ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για σταδιακή αποκλιμάκωση της εκρηκτικής κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή

Παραμύθια, αλήθειες και ειδήσεις για τα Αιολικά

green-energy-fraud 519,ΑΔΕΔΥ, ΑΠΕ, ΓΑΠ, ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ΔΑΣΗ, ΔΕΗ, ΔΝΤ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Επεισόδια, Επικαιρότητα, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Ελλάδα, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, Μπιρμπίλη, Οικονομία, Οικονομικά μέτρα, Πράσινη Ανάπτυξη, ΠΑΣΟΚ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Παπανδρέου 1.  Το μεγαλύτερο παραμύθι για τα αιολικά είναι ότι παράγουν ενέργεια 
Τα αιολικά(προφανώς) δεν παράγουν τίποτα όταν δεν φυσάει, και παράγουν ενέργεια μόνο όταν φυσάει (που είναι όμως προβληματική ενέργεια, για το ηλεκτρικό δίκτυο) . Όταν δεν φυσάει, αλλά και όταν φυσάει , πρέπει να συνυπάρχει συμβατική ηλεκτροπαραγωγή σε λειτουργία, για την ασφαλή και σταθερή ηλεκτροδότηση. Τα αιολικά πληρώνονται χωρίς να εξοικονομούν σημαντικά καύσιμα, και χωρίς να υποκαθιστούν συμβατικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής. Παράγουν τυχαίο και μεταβλητό ρεύμα που είναι άχρηστο, αφού ούτε ο αέρας, ούτε το ρεύμα αποθηκεύονται, πρακτικά. Είναι μία παρασιτική οφθαλμαπάτη, που για τα 30-40 χρόνια που υπάρχει (και επιδοτείται) δεν έχει πετύχει παρά ασήμαντο ποσοστό ηλεκτροδότησης, οπουδήποτε.
2. Το επόμενο παραμύθι είναι ότι τα αιολικά παράγουν “καθαρή” ενέργεια
Όσο πιο πολλά αιολικά μπαίνουν σε ένα δίκτυο, τόσο πιο πολύ αναγκάζουν την συμβατική ηλεκτροπαραγωγή να λειτουργεί, και αυτή με την σειρά, τυχαία και μεταβλητά, σαν «εφεδρεία». Αυτό, όπως σε ένα αυτοκίνητο σε κίνηση πόλης, αυξάνει και την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων. Χώρες με πολλά αιολικά (ή φωτοβολταϊκά) δεν έχουν εξοικονομήσει καύσιμα και έχουν αυξήσει τους ρύπους. Απλά, έχουν γεμίσει με αιολικά και έχουν ακριβύνει το ρεύμα τους.

Τα 8 ψέματα του Γεωργιάδη

1. Χωρίς φάρμακα το 28% των πολιτών, ενώ ο Γεωργιάδης λέει ότι τους καλύπτει όλους
2. Λέει ότι μειώνει την τιμή 6.000 φαρμάκων, ενώ μειώνει τις τιμές 17 δραστικών ουσιών
3. Μειώνει τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη κατά 500 εκατ. μετακυλίοντας το κόστος στην τσέπη των ασφαλισμένων

Οταν οι Ανομοι επικαλουνται το Νομο…‏

«…ουδεμίαν αρχην πράγματος ηγητέον μικράν, ην ου ταχύ ποιείν μεγάλην το ενδελεχές…»¹ Πλουτάρχου -Ιούλιος Καίσαρ. Αυγερινός Χατζηχρυσός «…δεν πρέπει καμία έναρξη ενός πράγματος να θεωρείται μίκρης σημασίας, την οποία σιγά -σιγά καθιστά μεγάλη η επιμονή…» εγραφε ο Πλούταρχος για τον νεαρο Καισαρα που κανείς δεν του έδινε σημασία, αλλά η επιμονή του στο στόχο, τον δικαίωσε. Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ είναι πλέον "ελεύθερο" στην προσβαση, όχι για τους πολίτες, γι αυτούς ήταν πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά για όσους θέλουν με Ρουσφέτι να αναλάβουν την λειτουργία της"επίσημης" δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και χρειάστηκαν την επέμβαση των ΜΑΤ, ώστε να μπουν αυτοί μέσα και να απαγορεύσουν την είσοδο στους πολίτες, στον όνομα των οποίων έγινε η επέμβαση (sic) ! Οι αλυσίδες των δεσμών μας μπαίνουν κρίκο-κρίκο για να μην αντιδρούμε, στη πρώτη επιστράτευση που ανέχθηκες , στην πρώτη λογοκρισία που είπες δεν πειράζει, στην πρώτη στέρηση της ελευθερίας που δεν μίλησες, στον πρώτο νόμο που παραβίασαν και δεν αντέδρασες, λίγο λίγο μας δένουν γύρω από τον λαιμό, με βαρείες Αλυσίδες αμετάκλητα. Το δικαίωμα στην Εργασία έγινε Ανεργία, η Αμυγδαλέζα έγινε για τους "ξένους"όχι για 'μένα, ο Κώστας Σακκάς ήταν αναρχικός, η επιστράτευση έγινε στους "τεμπέληδες" Καθηγητές, το σπίτι σου δεν είναι δικαίωμα είναι ρίσκο. Ενα μικρό κι αναίμακτο περιστατικό, η αστυνομική επιχείρηση, που κράτησε μερικές ώρες, πως μπορεί να αλλάξει κάτι θα αναρωτηθεί κανείς. Ηταν όμως αλλος ένας κρίκος. Για την ΕΡΤ η Κυβερνώντες χειραγώγησαν σκόπιμα το νομικό καθεστώς των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου , για σκοπό που δεν προορίζονταν, αλλά καθοδηγούμενοι από κομματικά και διαπλεκόμενα κίνητρα, δημιούργησαν το τετελεσμένο που ήθελαν το καλοκαιρι, αλλά όταν ήρθε η ώρα της κύρωση της ΠΝΠ από την βουλή, απλά το "παράβλεψαν". Ενα μικρό κι αναίμακτο περιστατικό... Μα τίποτα δεν είναι μικρό κι ασήμαντο για την πραγματικότητα. Γιατί αυτός που είναι διατεθειμένος να παραδώσει ακομη κι ένα μικρο κομμάτι της Ελευθερίας του, για να λίγη "ασφάλεια", δεν αξίζει ούτε την ασφάλεια, μα ούτε την Ελευθερία του, έλεγε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος. Στην Ελευθερία και την Δημοκρατία δεν γίνονται εκπτώσεις, όταν παραδίνεις την ελευθερία σου, σε οποιοδήποτε καθεστώς, ακόμη κι υπο την πρόφαση του αιρετού, αύριο και ο κατακτητής δεν θα σου φαντάζει δύσκολος. Η ΕΡΤ χρειάστηκε να αντέξει μόλις 145 μέρες ώστε να ξεσκεπάσει την γύμνια του καθεστώτος και της διαπλοκής. Η ΕΡΤ έκλεισε στα χαρτιά, αλλά ο όμηρος του ανοσιουργήματος, ήταν η Κυβέρνηση κι όχι οι Εργαζόμενοι. Πέρασε η προθεσμία κυρώσεως του ΠΝΠ και δεν είχε άλλη επιλογή, από την αστυνομική επέμβαση, γιατί η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Η φαυλοκρατία όμως, επειδή θέλει να παρακάμπτει την Δημοκρατία έφτασε στο αδιέξοδο της κύρωσης δια μέσω της Βουλής ή της επιβολής και φυσικά προτίμησε το δευτερο. Στην ΕΡΤ λοιπόν μας έβαλαν το πρώτο κρίκο, έκαναν το πρώτο τους μεγάλο ατόπημα, αλλά η επιμονή των Εργαζόμενων τους ξεμπρόστιασε, γιατι οι κυβερνώντες χρησιμοποίησαν τα μέσα της Δημοκρατίας για ιδιοτελείς σκοπούς, έπεσαν σε τοίχο και αναγκάστηκαν να την παρακάμψουν. Καθε φορά που θα επικαλούνται τον Νόμο και το γράμμα του Νόμου, θα τους βαραίνει το ΠΝΠ. Κάθε φορά που θα ζητούν από τους πολίτες να είναι συνεπείς, θα τους αναιρεί η δική τους Ασυνέπεια. Γιατί στο τέλος η Ιστορία δεν θα γράψει για ποιος ήσουν ή τι πίστευες , αλλά η συνέπεια των πράξεων σου, θα είναι αυτή που θα σε καθορίσει, όπως δηλαδή τίμησαν το βουλευτικό αξίωμα, που τους εμπιστεύτηκε ο λαός η Ραχήλ Μακρή κι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίπλα στο λαό κι όχι όπως κάποιοι άλλοι, πίσω από τις κλουβές των ΜΑΤ. το κείμενο δημοσιεύθηκε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής, 17 Νοεμβρίου 2013 «…ουδεμίαν αρχην πράγματος ηγητέον μικράν, ην ου ταχύ ποιείν μεγάλην το ενδελεχές…»¹ Πλουτάρχου -Ιούλιος Καίσαρ.
Αυγερινός Χατζηχρυσός
«…δεν πρέπει καμία έναρξη ενός πράγματος να θεωρείται μίκρης σημασίας, την οποία σιγά -σιγά καθιστά μεγάλη η επιμονή…» εγραφε ο Πλούταρχος για τον νεαρο Καισαρα που κανείς δεν του έδινε σημασία, αλλά η επιμονή του στο στόχο, τον δικαίωσε.
Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ είναι πλέον “ελεύθερο” στην προσβαση, όχι για τους πολίτες, γι αυτούς ήταν πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά για όσους θέλουν με Ρουσφέτι να αναλάβουν την λειτουργία της”επίσημης” δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και χρειάστηκαν την επέμβαση των ΜΑΤ, ώστε να μπουν αυτοί μέσα και να απαγορεύσουν την είσοδο στους πολίτες, στον όνομα των οποίων έγινε η επέμβαση (sic) !

Ρώσοι αποκαλύπτουν τι σχεδίαζαν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα


Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια των αμερικανών για την Ελλάδα, περιλαμβάνονται σ΄ ένα μακροσκελές άρθρο Ρώσου που έχει δημοσιευθεί στο nvo.ng.ru.
“Βαλκανική Ομοσπονδία” στην οποία θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία» όπως την ανέφεραν σχεδίαζαν οι Δυτικοί από το 1940 ακόμη. Εμπνευστής της ιδέας που στόχο είχε να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση μακρυά από τα Βαλκάνια, ήταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ που “οραματιζόταν” μια Ομοσπονδία που θα ήταν ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας!

Άρχισαν τα κόλπα με το αέριο οι Τούρκοι στην Κύπρο…


Με έκδοση Αγγελίας προς Ναυτιλλομένους, της 22ας Νοεμβρίου 2013, η Τουρκία δέσμευσε παράνομα θαλάσσιες περιοχές που περιλαμβάνουν τμήμα των χωρικών υδάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, πλησίον των ακτών της Καρπασίας και του κόλπου της Αμμοχώστου, και τμήμα της παρακείμενης κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΑΘΗΝΑ 27-11-2013.

Οι κατοχικές αρχές πληγώνουν την Πίστη και την Φυλετική Ψυχή μας με απόλυτη αλαζονεία και αμετροέπεια. Θαρρούν πως οι πλάτες τού παγκοσμιοποιητή τυράννου και αφεντικού τους θα τούς βαστούν αιώνια. Δεν ξέρουν που βρίσκονται και που πατούν. Και φυσικά δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από την ιστορία αυτού τού τόπου.

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες είμαστε εκείνοι που πρέπει να δώσουμε στους προσκυνημένους και στους κατακτητές το μεγαλύτερο μάθημα τής ζωής τους. Με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. Κλείνοντας τους για πάντα στα σκοτάδια που τόσο αγαπούν με τα ακατάλυτα όπλα τής Ορθής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος.

Δίδουμε απάντηση εθνικής συνειδήσεως στους εχθρούς μας πως ο δικός μας αγώνας δεν είναι συγκυριακός. Η Εθνική μας Αντίσταση έχει καρδιά, συναίσθημα και στρατηγικό σχέδιο. Ο Εθνικισμός μας δεν είναι μια στείρα αντίδραση όπως διαλαλούν τα μέσα τής επικοινωνιακής διαφθοράς για να το πιστέψει ο λαός μας, αλλά η πηγαία έκφραση τής ελληνικής φυλετικής ψυχής που μάχεται για Ελευθερία, Κυριαρχία και Νίκη τού Έθνους μας.

Θα θέλανε πάρα πολύ οι εχθροί μας να γίνουμε απόμακροι συμφεροντολόγοι και να αδιαφορούμε για τον πόνο τού αδελφού μας. Θα θέλανε πολύ να αρνηθούμε την αγάπη τού Θεού και την εθνική μας ταυτότητα. Θα θέλανε πολύ να επιδοθούμε σε μια στιγμιαία γκρίνια με το να αναζητούμε ως αντίδραση την χρυσάκτινη αυγή τού Ελληνισμού και ύστερα να ξαναγυρίσουμε στην γκρίζα και θανατερή πραγματικότητα τού ντόπιου νεοταξισμού. Αλλά αυτό μήτε θα το επιτρέψουμε μήτε ταιριάζει στον Έλληνα μήτε είναι αλήθεια.

Η αλήθεια που πονάει το Σύστημα είναι ότι οι σκλάβοι ξύπνησαν. Έφτασε η ώρα να γίνει ο Έλληνας Άρχοντας τού Τόπου του και η Ελλάς Κραταιά Δύναμη. Εξωτερικεύουμε την αγάπη προς το Έθνος μας και σηκώνουμε μαζί με τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια τον αγέρα τής δημιουργίας και τής ελευθερίας. Κάνουμε την Φυλή μας πεμπτουσία τής υπάρξεώς μας, το Έθνος κέντρο αναγεννήσεως τού Ελληνισμού και την Πίστη μας Ζωντανό Φάρο και Οδηγό μας ενάντια στους δολοφόνους Χριστού και Ελλήνων.

Οι Ανθέλληνες έκαμαν το ψέμα επιστήμη και τέχνη, η δε γενοκτονία των Ελλήνων τιτλοφορείται ως προστασία τής «δημοκρατίας» και «διάσωση» τής Πατρίδος. Δημοκρατία των κατοχικών αρχών είναι το ψευτορωμέϊκο και πατρίδα τους η Παγκοσμιοποίηση. Ακόμη και το παρακρατικό βέλος τού αντισυνταγματικού τόξου στην τελευταία υβριστική και απειλητική για το Εθνικιστικό Κίνημα προκήρυξή του δεν βρήκε να πει ούτε μισή λέξη για τον γυρολόγο εμποράκο των εθνών που έχει καταλάβει πολιτικά την Ελλάδα μας.

Οι αυτοκτονίες των Ελλήνων όμως, ακόμη και νέων ανθρώπων, συνεχίζονται. Έλληνες δένουν θηλιές και κρεμιούνται από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Άλλα αδέλφια μας καίνε τα σπίτια τους και πετάνε το αυτοκίνητο στον γκρεμό τής απελπισίας για να μην τούς τα πάρουνε οι τοκογλύφοι. Καθεστωτικοί βολευτάδες μυξοκλαίγονται πως δεν τα βγάζουν πέρα, όταν νομοθετούν τις εντολές των σιωνιστών για την αρπαγή περιουσιών και το ξαρμάτωμα τής γης μας από τα φυσικά της χαρίσματα, ενώ αναρωτιούνται πως οι Εθνικιστές στηρίζουν τα αδέρφια τους.

Κι όμως η απάντηση είναι πολύ απλή. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι απλώς Έλληνες. Έχουμε ψυχικό και αιμάτινο δεσμό ταυτόχρονα με την Φυλή μας, πράγμα που δεν έχουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν καταστεί ταυτόχρονα και εχθροί τής Ελληνικής Φυλής. Έχουμε αδέρφια και εντολείς μας τον ελληνικό λαό και λατρεύουμε το Θεό και την Αλήθεια τής Ελλάδος. Οι αντίπαλοί μας έχουν εντολέα τον Νεοταξισμό και θεό τους τον άρχοντα τού σκότους, καθιστάμενοι ενεργούμενα τού μισελληνισμού.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μαζί με τούς επικοινωνιακούς διαφθορείς και τούς πλουτοκράτες τής κατοχής προχωρούν στην ανέγερση τού μουσουλμανικού Τζαμιού, ενάντια στην αληθινή θέληση των Ελλήνων. Μετά από τα λαθρονομοσχέδια των ελληνοποιήσεων και τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια διώξεως Ελληνισμού και Εθνικισμού, τώρα βρήκαν χρήματα για να φέρουν με θρησκευτικό τρόπο πίσω την οθωμανική κατοχή των Τούρκων που διώξανε με το Αίμα τους οι Εθνομάρτυρες τού Γένους μας.

Μάς οδηγούν οι προσκυνημένοι κοτζαμπάσηδες και οι χορηγοί τους με τον τρόπο αυτό στην νομιμοποίηση τής λαθρομετανάστευσης που μάς κομίζει η Τουρκία και στον πολυφυλετισμό που επιδιώκει ο Νεοταξισμός για να καταστούμε ραγιάδες με διωκόμενους Πίστη και Πατριωτισμό σε μια τεμαχισμένη Ελλάδα. Και την ίδια ακριβώς στιγμή στην κατεχόμενη Πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι μάς είπαν πως θα κάνουν την Αγία Σοφία Μας Τζαμί για να τη σώσουν!

Όμως οι γραικύλοι κλείνουν την 126 Σμηναρχία Μάχης στο Αεροδρόμιο τού Ηρακλείου η οποία υποστηρίζει επιχειρησιακά τούς πυραύλους S300 και είναι η πρώτη που μπορεί να αποτρέψει μια τουρκική επίθεση στα Δωδεκάνησα. Και στην κατεχόμενη Αθήνα απαγορεύουν στους διαιτητές ποδοσφαίρου να κάνουν το σταυρό τους, γιατί δείχνουν χαμηλή αυτοεκτίμηση!!!

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το Εικονοστάσι τής Φυλής και το ορμητικό πάθος τού Ζωντανού Ελληνισμού. Οι ελεύθερες ελληνικές συνειδήσεις θα θριαμβεύσουν, οι αλήθειες τής Φυλής μας θα δώσουν νέα οράματα στα παιδιά μας και η Ελλάς θα αποκατασταθεί με ηγέτη τον Εθνικισμό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΝέο ρατσιστικό έγκλημα: Ουτσεκάδες χτύπησαν ανήμπορο ζευγάρι γερόντων ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!


Στον όλεθρο του ρατσισμού η Ελλάδα, την ίδια στιγμή που φασιστικές παραστρατιωτικές ομάδες χτυπούν με ρατσιστικά κριτήρια αλλά καταγράφονται ως “ληστείες”!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας από τους αδίστακτους αλλοδαπούς που χτύπησαν 89χρονο ιδιοκτήτη οικίας και την 77χρονη σύζυγό του στο Κατάκολο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...