Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΘΝΟΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΙΟΣΥΝΗΣΑΘΗΝΑ 6-12-2013.

Η αποδόμηση τής Πατρίδος μας από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες έχει γίνει σαράκι που θέλει πάτημα στο κεφάλι. Επιχειρούν με ντροπολογίες και νομοθετικά κακουργήματα να εξαλείψουν τους προαιώνιους μηχανισμούς τής οικογένειας και των ενόπλων δυνάμεων για να σβήσουμε από τον χάρτη. Πιστοποιούν δηλαδή οι ίδιοι οι κατοχικοί μεταπράτες τής παγκοσμιοποίησης πως ο σκοπός τους ήταν ανέκαθεν η ανήκεστη βλάβη τού Έθνους μας.

Προσπαθούν να κάμουν νόμιμους τούς ψευτογάμους των ανώμαλων και την ίδια στιγμή κλείνουν ελληνικά στρατόπεδα σε ακριτικές περιοχές που ορέγονται νεοταξίτες και γειτονικοί βάρβαροι. Βέβαια, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις τής καταπατήσεως των ιερών και των οσίων τής Φυλής μας, υπάρχουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι καθεστωτικοί ψευτοτσαμπουκάδες και ψευτοφωνακλάδες που λειτουργούν ουσιαστικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο τσιλιαδόρος για λογαριασμό τού κλέφτη.

Εν μέσω λοιπόν οικονομικής κατοχής, υπογεννητικότητας και αυτοκτονιών, οι κραγμένοι υπήκοοι τού ψεύτικου ανθρωπισμού και τού νεοταξισμού κάμουν το έσχατο βήμα για να πετύχουν δύο πράματα μαζί. Την θεσμοθέτηση τής φυσικής εκτροπής και την διάλυση τής ελληνικής οικογένειας, με στόχο την στειροποίηση τής ελληνικής κοινωνίας. Και την ίδια στιγμή που ανακαλύπτονται ψεύτικες μειονότητες και συνάπτονται συμφωνίες αρπαγής γεωφυσικού πλούτου με την αποδοχή των εχθρικών διεκδικήσεων, αποσύρονται μείζονες στρατιωτικές γραμμές αμύνης.

Ο Ελληνισμός είναι Έθνος ξακουστό για την Πίστη και την Αντρειοσύνη του. Αυτές τις δύο θεμελιώδεις αξίες είναι που μάς χτυπούνε ανθέλληνες και αντίχριστοι. Να μάς αποκόψουν από τις ρίζες και τη φύση μας. Και για να το πετύχουν αυτό οι προσκυνημένοι αρχοντοραγιάδες, για να εκτελέσουν τις εντολές που έχουν πάρει από τον σιωνιστικό νεοταξισμό, επικαλούνται τις καταδίκες και τις ανύπαρκτες εγγυήσεις των ψευτοσυμμάχων. Μάς βάλανε πρόστιμο που δεν βάζουμε σύμφωνο συμβίωσης στους κίναιδους αυτοί που δέχονται «Τούρκους» σε Θράκη και Δωδεκάνησα και βλέπουν «Μακεδόνες» στα Σκόπια και την Ελεύθερη Μακεδονία μας!

Ιδού λοιπόν ο σκοπός τού αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που πήραν από τα αφεντικά τους συνταγμένο και σκίστηκαν για την ψήφισή του. Για να γεμίσει η Ελλάς λαθρομετανάστες μα και ανηθικότητα. Για να σταματήσουν οι «κακοί» Έλληνες Εθνικιστές να πειράζουν τάχα τούς διαφορετικούς. Μέσα στους «ευπαθείς» βέβαια δεν συμπεριλαμβάνονται οι Έλληνες που μειώνονται και που χάνονται από τη μάστιγα των μνημονίων και τού πολυπολιτισμού.

Και στην Βέροια οι ανελλήνιστοι κλείσανε το Β Σώμα Στρατού με εκατό χρόνια αιματοβαμμένης και ένδοξης ιστορίας στη λευτεριά και το μεγάλωμα τής Πατρίδος. Όταν διαβάσει κάποιος το όνομα αυτού τού Σώματος θα καταλάβει τα πάντα. Βασιλεύς Φίλιππος ο Β, ο πατέρας τού Μεγαλέξανδρου! Ο Βασιλιάς που έβαλε τις βάσεις για την ελληνική κοσμοκρατορία που έφτιαξε ο γιος του, ο Μέγιστος των Ελλήνων. Το δε Β Σώμα Στρατού συνέβαλε τα μέγιστα στην μερική αποκατάσταση τής Φυσικής Ελλάδος πριν ανακόψουν την εθνική και ιστορική δικαιοσύνη οι πολιτικάντηδες.

Τώρα λοιπόν οι επίγονοι τής ίδιας πολιτικής ξενοκρατίας έχουν δώσει το όνομα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Το έχουν δώσει με την προσθήκη κάποιων σύνθετων επικαλύψεων που δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά την δημιουργία των προϋποθέσεων για να μάς πάρουν οι μισέλληνες και την υπόλοιπη Μακεδονία. Αυτοί που βλέπουν εμπορικές συμφωνίες και ευέλικτες ζώνες με τούς κατακτητές ελληνικής γης δεν πρόκειται να διστάσουν να ολοκληρώσουν το έγκλημα προς Βορρά και Ανατολή.

Εδώ είναι Ελλάς και όποιοι δεν το έχουν καταλάβει, θα τούς δώσουμε να το καταλάβουν εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Και είμαστε πάρα πολλοί πλέον. Έχουμε δίπλα μας όλους τούς Αληθινούς Έλληνες που πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα. Προορισμός μας είναι να φτιάξουμε αληθινό ελληνικό κράτος. Και αληθινό ελληνικό κράτος είναι εκείνο που ανθεί στα γεννήματα και τα χώματά του. Είναι ο Ναός μέσα στον οποίο κατοικούν η Τιμιότητα και ο Ηρωισμός, η Πίστη και ο Πολιτισμός, το Ελληνικό Αίμα και η Ελληνική Κυριαρχία.

Αυτή η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι ασύγκριτα πιο δυνατή από το ψευτορωμέϊκο, γιατί στηρίζεται στα ακλόνητα θεμέλια τής Φυλής και στην Ορθή Τάξη των Πραγμάτων που είναι βαθιά Ελληνική. Ο Έλλην χειρίζεται το ίδιο επιδέξια τον Λόγο και το Ξίφος. Είναι η Θεία Φύση και η Ατσάλινη Θωριά τού Νικητή που έχει μάθει να χτίζει Ελλάδα και να διδάσκει ήθος, δίδοντας στα παιδιά του την Πατρίδα με μια και μόνη εντολή. Τίμα Όπλα και Αξιοπρέπεια Προγονική κάνοντας καλύτερη Πατρίδα και άξιους απογόνους.

Καλύτερη Πατρίδα σημαίνει Μεγαλύτερη και Δυνατότερη Ελλάδα. Και για να φτιαχτεί αυτή η Φυσική Ελλάδα απαιτούνται περισσότερα ελληνόπουλα. Εντολή άλλωστε που έδωσε ο ίδιος ο Θεός μας όταν είπε τη γνωστή φράση «αυξάνεστε και πληθήνετε και τον κόσμο κυριεύσατε». Δεν χωράνε λοιπόν εδώ ριψάσπιδες και άπιστοι απέναντι στο Νόμο τής Φύσης και τής Φυλής τον οποίο και θα κάνουμε πράξη, αποκαθιστώντας ελληνική εξουσία και εδαφική κυριαρχία.

Να απλώσουμε τον Ελληνισμό μας πλέριο και αυτεξούσιο. Να πάρουμε τη γη και να τής δώσουμε ελληνική ανάπτυξη. Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας με την δύναμη τής Ελληνικής Οικογένειας. Με τον Στρατό Φρουρό τής Μεγάλης και Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Τίποτα δεν μάς σταματά! 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 5-12-2013.

Στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα το μέγιστο αγαθό που στερούμαστε εν καιρώ υποτίθεται ειρήνης είναι η ελευθερία μας. Το αγαθό εκείνο για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αιμάτων έχει δεσμευθεί από ανέστιους τύπους και τούς ελληνόφωνους συνεργάτες τους στη γη που το γέννησε. Είναι και η ελευθερία μας μέσα στις Εθνικές Αξίες που έχουν γίνει εμπορεύσιμα είδη προκειμένου να εξοφλήσουμε τα «χρέη» μας.

Στην πραγματικότητα εκείνο που μάς ζητούν οι σύγχρονοι κατακτητές τής Παγκοσμιοποίησης είναι να τεθούμε δίχως Πίστη και Πατρίδα, δίχως ίχνος σεβασμού στις ρίζες και την αξιοπρέπειά μας στην θανατερή της αγκάλη. Αυτή την παραμονή στη φυλακή που φτιάξανε για εμάς δίχως την συγκατάθεσή μας είναι που ονομάζουν «ελληνικό χρέος». Να βρουν έτοιμους υπηρέτες και πρόσφορο έδαφος στα πλούτη τής γης μας.

Για να βρει όμως κάποιος θρασύς και δειλός εισβολέας εύκολη οδό πρόσβασης στα πλούτη τής γης ενός υψηλόφρονος λαού, πρέπει πρώτα απ’ όλα να βρει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει και θα κλέψει τον πλούτο τής καρδιάς που διαθέτει ο κατακτημένος λαός. Δεν θέλουν οι βρωμεροί νεοταξίτες τής αλλοδαπής και τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας  να αφεθούμε απερίσπαστοι στην φροντίδα των δικών μας ανθρώπων και στη λήψη των αποφάσεων για την προκοπή τού Έθνους μας. Δεν θέλουν να ανήκουμε στον ίδιο τον εαυτό μας.

Αληθινά Ελεύθερος Άνθρωπος είναι εκείνος που διαθέτει το ύψιστο αυτό αγαθό στο πνεύμα και το σώμα, στους λογισμούς του, τις Παραδόσεις του, τις αποφάσεις και τις ενέργειές του. Και Αληθινά Ελεύθερος Έλληνας είναι ο Ελεύθερος Άνθρωπος. Εκείνος που οδηγεί τα βήματά του εκεί που τον καλεί η καρδιά του. Εκείνος που σκέφτεται τούς δυνατούς μα και τους φαινομενικά αδύνατους τρόπους για να κάνει την κοινωνία ασφαλή για τα παιδιά του και το κράτος δικό του, επομένως ωφέλιμο για το Έθνος του. Εκείνος που θα πάρει την Ευλογία Χριστού για να φτιάξει μέσα από Ιερές Παρακαταθήκες Πατρίδα Πιστή, Δίκαια και Δυνατή.

Είναι η Αληθινή Ελευθερία που αρμόζει στη δική μας Φυσική Ελλάδα για την οποία αγωνίζεται ο Λαϊκός Εθνικισμός μας και μάς την έχουνε στερήσει ξωμερίτες λαθρεπιβάτες τής Ελληνικής Φυλής. Μάς την έχουν στερήσει με την συνειδητή συνεργασία τής εγκληματικής συμμορίας τού «συνταγματικού» τόξου και με ποικίλους τρόπους.

Με τούς αντιρατσιστικούς ψευδονόμους που φτάνουν έως τα λειτουργικά κείμενα τής Πίστης, τούς Λόγους τού Θεού για να μην συγχυστεί ο σταυρωτής εμποράκος των εθνών. Και ακόμη για να προστατέψουν ολοκαυτώματα ξένα και πολυπολιτισμούς όταν ξεχνούνε σκόπιμα τα ζωντανά ολοκαυτώματα τού Ελληνισμού που φτάνουν έως τις μέρες μας.

Μάς στερούν την ελευθερία μας όταν μάς προσβάλλουν τη νοημοσύνη και ανακαλύπτουν ανύπαρκτα ελληνικά και εθνικιστικά εγκλήματα, αλλά δεν βγάζουν άχνα για τα πραγματικά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων. Εγκλήματα με ανθρωποκτονίες στην κοινωνία και λαθροχειρίες στην εθνική μας κυριαρχία.

Μάς στερούν την ελευθερία προκειμένου να προσκυνήσουμε τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο ακόμη και με τη στρέβλωση τής Παιδείας μας που με τη χρήση ψεμάτων μετατρέπεται σε εργαλείο τής κατοχής. Από την ενοχοποίηση τού Εθνικού Φρονήματος έως την συκοφάντηση των Κανόνων τής Πίστης μας που μάς κάνουν διαφορετικούς και δεν μπορούμε να ομαδοποιηθούμε στο παγκόσμιο σφαγείο.  

Τα βλέπουμε όλα τούτα ακόμη και μέσα σε σελίδες βιβλίων που μιλούν τάχα για την ελληνική γλώσσα και την ελληνική ιστορία. Συμπεριλαμβάνονται στις ρητορείες ανθελληνικού μίσους από διεθνιστάδες καθηγητές. Είναι τα ίδια βιβλία που από τούς «συνωστισμούς» των Ελλήνων τής Σμύρνης φτάσανε σε χάρτες που αναφέρουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Και τώρα προχωρούν με το ανάθεμα στον Εθνικισμό και την πριμοδότηση τής ελευθεριότητας στο θρησκευτικό φρόνημα.

Μάς στερούν ακόμη την ελευθερία με το άνοιγμα τού δρόμου στον βάρβαρο κατακτητή που προελαύνει εν καιρώ ειρήνης σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Με τις εμπορικές συμφωνίες και τις φιλίες τής ντροπής, με τις υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας και προσφάτως με την κατάληψη 24 τετραγωνικών μέτρων στην Νεκρή Ζώνη τής Κύπρου μας δια των τουρκικών λογχών και την άδεια των ψευτοειρηνευτικών και ψευτοσυμμαχικών δυνάμεων.

Βεβηλώνουν οι μισέλληνες τα Ελληνικά Αίματα, ενώ μάς βάζουν φόρο διαβίωσης για να είναι σίγουροι πως θα υπηρετούμε την ψευτοπεριούσια λαίλαπα έως να πεθάνουμε. Αλλά ατύχησαν ατυχία μέγιστη. Διότι η Ελλάς που έφτασε έως τις μέρες μας έστω και λειψή είναι αποτέλεσμα τής ισχυρής θελήσεως Ελλήνων που αγωνίζονται για Πίστη και Πατρίδα με πάθος για Ελευθερία και Ελληνικό Εθνικισμό. Και Ελευθερία κατέχει μονάχα εκείνος που κανονίζει όλες του τις πράξεις με γνώμονα τα δίκαια τού λαού του και τού Έθνους του, αυτός που είναι αυτόχρημα Εθνικιστής.

Το Αίμα και η Δικαιοσύνη είναι δύο ορμητικά ποτάμια που τρέχουν μέσα στη φλέβα τού Έλληνα αδιάκοπα. Οι κοινές Παραδόσεις, οι κοινές συνήθειες, η ορμέμφυτη αξιοπρέπεια, τα σημάδια τού ένδοξου παρελθόντος που μάς καλούν να φτιάξουμε ακόμη καλύτερο μέλλον. Είναι τα χέρια μας που είναι καμωμένα να φτιάχνουν ελληνικά έργα, να κάμουν το Σταυρό και να λευτερώνουν Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...