ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

000001gngyk

Καταδίωξη εξελίσσεται αυτή την ώρα από τις αστυνομικές αρχές στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, αφού εντόπισαν τους ληστές που νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής εισέβαλαν πυροβολώντας με καλάσνικοφ σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Αρχαίας Ολυμπίας, σκορπώντας τον πανικό.

katadioksi_0f53720c3032a3d11b08c639b2b15db1
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αστυνομικές αρχές εντόπισαντους αδίστακτους δράστες κάπου στην Κόρινθο κι αμέσως ξεκίνησαν καταδίωξη ώστε να τους συλλάβουν. 
Αυτή την ώρα η άγρια καταδίωξη εξελίσσεται στο ύψος της Κινέττας, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, ενώ έχει στηθεί ένα μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας.
image (12)
Στόχος ληστών ήταν το μεσημέρι ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας, μέσα από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά άγνωστης αξίας και στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ.
Κρατώντας καλάσνικοφ και πιστόλια, άρχισαν να ρίχνουν τόσο στον αέρα όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος, κάνοντας θρύψαλα τις βιτρίνες. Πανικός επικράτησε στους γύρω δρόμους, με τους θρασύτατους ληστές να τρέπονται σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους διάφορα κοσμήματα.
image (14)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις