Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΝΕΟ ΣΟΚ! 42ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ. 4 ΜΕΡΕΣ ΧΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. “ΦΑΝΤΑΣΜΑ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ”-ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

aytoktonia1

Την Πέμπτη αυτοκτόνησε 42χρονος στη Νίκαια. Το μαντάτο δεν έγινε γνωστό. Λέγεται από την γειτονιά ότι ήταν ένα ακόμα θύμα της οικονομικής κρίσης. Ο άτυχος βιοπαλαιστής διατηρούσε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη. Η δουλειά δεν πήγε καλά. Καταστράφηκε. Από εκείνη τη μέρα, άρχισε η κατρακύλα. Υπέφερε από κατάθλιψη. Την Πέμπτη οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Σύμφωνα με καταγγελίες, την ώρα που βρισκόταν στο δωμάτιο της κλινικής με αστυνομική συνοδεία, το έβαλε στα πόδια και πήγε σπίτι του. Ανέβηκε στην ταράτσα και λέγεται ότι πήδηξε και αυτοκτόνησε.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η αστυνομία έβγαλε τις κορδέλες με τις οποίες είχε αποκλείσει το μέρος, λίγες ώρες πριν από τη κηδεία του, που γίνεται την Δευτέρα το απόγευμα. Όμως επιπλέον καταγγέλλουν ότι στο σημείο δεν πήγε ιατροδικαστής.
Οι αρχές θεωρούν δεδομένο ότι είναι αυτοκτονία; Οι αρχές της Νίκαιας, θεωρούν με κλειστά μάτια ότι είναι αυτοκτονία; Τι λέει γι αυτό ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και η επίσημη ηγεσία; Δεν πρέπει σε ανάλογα συμβάντα να πηγαίνει ιατροδικαστής; Που είχε πάει; Ήταν διακοπές; Και οι αρχές είναι τόσο ανάλγητες που αποκλείουν το χώρο επί 4 μέρες αναγκάζοντας τους περίοικους να ζουν στον εφιάλτη της φρίκης; Με τα μυαλά χυμένα στο πεζοδρόμιο; Ντροπή. Πόσο κοστίζει για όλους αυτούς η ανθρώπινη ζωή;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
aytoktonia2
Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό έρχεται να μεγαλώσει τη μαύρη λίστα των θυμάτων του μνημονίου.
Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα  δεν έχει πάει ιατροδικαστής ενώ σήμερα γίνεται η κηδεία του άτυχου 42χρονου.
aytoktonia3
Οι γείτονες καταγγέλλουν στο makeleio.gr  μέχρι το πρωί ότι η κορδέλα παρέμενε στο αποκλεισμένο μέρος και υπάρχουν αίματα χυμένα στο πεζοδρόμιο.
aytoktonia4
Τα αίματα και τα μυαλά του αυτόχειρα είναι ακόμη στο πεζοδρόμιο από την Πέμπτη! Αν είναι δυνατόν!
aytoktonia5
aytoktonia6

Δεν υπάρχουν σχόλια: