ΣΟΚ! ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ 19ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΣΚΟΤΩΜΕΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

kremasma

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενημερώθηκε ήδη από χθες τη νύχτα ότι σε ξύλινο σπίτι στην περιοχή της Κερατέας εντοπίστηκε νεκρός 19χρονος νεαρός.

Οι εικόνες που έχουμε καταγράψει στο ρεπορτάζ, είναι συγκλονιστικές.
Το νεαρό παιδί κατά την αστυνομία φαίνεται ότι δεν άντεξε την κοινωνική πίεση, την αδιαφορία, τα αδιέξοδα και τη φτώχεια και έδωσε τραγικό τέλος.
TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τέλος έβαλε στην ζωή του ο 20 χρόνος Μιχάλης ο οποίος ηταν παιδι πολύτεκνης οικογένειας. Ο νεαρός ζούσε μόνος του στο ξύλινο σπιτάκι στο μαντρί που διατηρούσε η οικογένεια του! Την Παρασκευή στις πέντε κ μισή το απόγευμα η μητέρα του του πήγε σε μια σακούλα φαγητό, χτύπησε την πόρτα αλλα κανεις δεν απάντησε!
Δεν ηταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτο κ ετσι δεν ανησύχησε. Τέσσερις ωρες μετα όμως ο Μιχάλης δεν είχε δώσει ακομα σημεία ζωής. Η μητέρα του ξαναπήγε στο σπίτι κ τότε είδε το σκυλί του γιου της να γαβγίζει περίεργα κ να προσπαθεί να την οδηγήσει στο μαντρί που ηταν μόλις λίγα μέτρα μακριά. Εκει η μητέρα είδε τον γιο της κρεμασμένο! Ο Μιχάλης ηταν ένα παλικάρι δυο μέτρα! Ενας όμορφος νέος που όμως οπως λενε απο την γειτονιά αντιμετωπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ηταν έντονος, αψύς χαρακτήρας αλλα κανεις δεν φανταζόταν οτι θα έφτανε να βάλει τέλος στην ζωή του! Η οικογένεια που εχει αλλα τρία κορίτσια ζούσε μονο με το εισόδημα απο τα 25 πρόβατα που είχαν. Δεν υπήρχαν χρήματα για να  στείλουν το παιδι σε κάποιον  γιατρό(ώστε να αντιμετωπίσει τα κοινωνικά και τα ψυχικά αδιέξοδα) με αποτέλεσμα η κατάσταση του να επιδεινώνεται καθημερινά. Ο πατέρας του δούλευε περιστασιακά κ ως εποχικος πυροσβέστης για να προσφέρει ένα πιάτο φαί στην οικογένεια.
Μια Νέα Γενιά που θα μπορούσε να προσφέρει στη κοινωνία, χάνεται. Κλεμμένα όνειρα, χαμένες ελπίδες με αλήτες και παλιάνθρωπους που κυβερνάνε τον τόπο και με νέους ανθρώπους να συντρίβονται στις μυλόπετρες της πολιτικής αδιαφορίας.
Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το σπίτι που ο άτυχος νέος έβαλε τέλος στην ζωή του…
reportaz: Μ.Κ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις