Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Πληρώνουμε τα εντός έδρας εισιτήρια της κας Κεφαλογιάννη και των συνοδών της για να παραστεί στην εκδήλωση της ΝΔ στη Χαλκιδική! Στη γνωστή «δεξαμενή» στράφηκε πάλι το υπ. Τουρισμού να πληρώσει τα ταξιδάκια της υπουργού! (ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Olga-Kefalogianni

Στη γνώριμη… δεξαμενή χρημάτων στρέφεται ξανά το υπουργείο Τουρισμού προκειμένου να καλύψει τα έξοδα κινήσεως της κας Κεφαλογιάννη!Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και την εκδήλωση που παραθέτει το κόμμα στην Χαλκιδική, ο ελληνικός λαός για ακόμη μία φορά καλέιται να πληρώσεικαι το τελευταίο ευρώ που θα καλύψει την επίσκεψη της υπουργού και των λοιπών παρατρεχάμενων στη Βόρεια Ελλάδα.
Όπως φαίνεται κι από σχετικο έγγραφο το οποίο δημοσιεύεται στο «Διάυγεια» η κα Κεφαλογιάννη μαζί με τη συνοδεία της μπορούν να ξοδέψουν 664,69 για μια μέρα, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και στην ημερίδα που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με αυτό:
«Εγκρίνουμε τη μετακίνηση της κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, Υπουργού Τουρισμού, στη Χαλκιδική από 26.9.2014 έως 27.9.2014, προκειμένου να παραστεί στην Ημερίδα που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής με τίτλο «Τουρισμός στη Χαλκιδική, Σύγχρονες προκλήσεις».
2. Την κ. Υπουργό θα συνοδεύσουν: η κ. Δρέττα Ιωάννα (Διευθύντρια Γραφείου Υπουργού) και η κ. Διασίτη Αικατερίνη (Εξωτερική Συνεργάτιδα).
3. Ημέρες μετακίνησης συμπεριλαμβανομένων των ημερών ταξιδιού ορίζονται δύο(2).
4. Oι διανυκτερεύσεις για την Υπουργό και τη συνοδεία της θα είναι φιλοξενία.
5. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με αεροπλάνο (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα).
kefalogianni
kefalogianni2 kefalogianni3
Την ίδια ώρα εκατοντάδες στελέχη και φίλοι της Ν.Δ ετοιμάζονται αναμένεται να δώσουν το παρών στη σημερινή εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: