ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΦΩΤΙΕΣ, ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.MAKELEIO.GR)

roma8

Εξέγερση τσιγγάνων που αρνούνται να αποχωρήσουν από τον καταυλισμό του Χαλανδρίου…
o9:o7: Έκλεισε η Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου, ένταση επικρατεί  αυτή την ώρα στον καταυλισμό, με τους τσιγγάνους που έχουν την αρωγή των αλληλέγγυων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρνούνται κάθε είδους διαπραγμάτευση για να αποχωρήσουν προκειμένου να γίνει η κατεδάφιση και η μετεγκατάσταση τους. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου επισημάνει πως υπάρχει κίνδυνος να γενικευτούν τα επεισόδια εάν μπουν μέσα τα συνεργεία.
08:10: Ξεκινάει σε λίγο η κατεδάφιση του καταυλισμού των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι. Οι τσιγγάνοι παραμένουν στην περιοχή του Νομισματοκοπείου και αρνούνται να αποχωρήσουν, έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και παραμένουν σε κατάσταση “επιφυλακής”. Στην περιοχή υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση αφού  ανοικτά είναι τα δύο από τα τρία ρεύματα στην Μεσογείων στο ύψος μεταξύ του Νομισματοκοπείου και της ΔΕΣΦΑ.

Νωρίτερα: Γύρω στα 100 άτομα βρίσκονται προς το παρόν εκεί. Περίπου 20 άτομα βρίσκονται περιμετρικά σε κάθε είσοδο του καταυλισμού, μαζί τους και ο Π.Κωνσταντίνου με κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δείτε φώτο και βίντεο από την κάμερα του makeleio.gr:
Sep 30, 2014 @ 7:29


roma6 roma7 roma8 roma4 roma5 roma40 roma30 roma20 roma10 roma3 roma2 roma2 roma6 roma7 roma8

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ