Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Περίεργα, πολύ περιέργα γεγονότα προαναγγέλονται !!Κάτι το περίεργο συμβαίνει… όποιος έχει άποψη τον παρακαλώ να με διαφωτίση arisjust@hotmail.com
Λοιπόν έχουμε και λέμε…

Από τη μια το μοντέλο πρόβλεψης σεισμών του Ηλία Τσιάπα προέβλεπε μεγάλο σεισμό την 6η Δεκεμβρίου

Τώρα έρχεται η ανακοίνωση της NASA για σκοτεινές μέρες στις 6 Δεκεμβρίου
Έχουμε και την τετράδα των κόκκινων φεγγαριών
Ας δούμε τώρα τι γράφει και η Αποκάλυψη !!!
<< Στο 6ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης υπάρχει μια περιγραφή των γεγονότων (σημείων) που θα συμβούν μόλις πριν από τον Ερχομό του Χριστού:
“Ο ήλιος έγινε μαύρος, σαν τρίχινος σάκος, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα· και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, όπως η συκιά ρίχνει τα ανώριμα σύκα της, όταν σείεται από έναν δυνατό άνεμο” (Αποκάλυψη 6:12).
Αυτά είναι τα ίδια σημεία που περιέγραψε ο Χριστός στον Ματθαίου 24:29: “Κι αμέσως, ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν”.
Η Αποκάλυψη προσθέτει μια ακόμα λεπτομέρεια:
Θα γίνει “ένας μεγάλος σεισμός… και κάθε βουνό και νησί κινήθηκαν από τους τόπους τους” (Αποκάλυψη 6:14). Ο ίδιος σεισμός περιγράφεται και στο κεφάλαιο 16· εκεί προστίθεται επιπλέον ότι “μεγάλο χαλάζι, μέχρι ένα τάλαντο (30 κιλά!), κατέβαινε από τον ουρανό επάνω στους ανθρώπους” (Αποκάλυψη 16:18-21). Τελικά, “ο ουρανός (θα) αποχωριστεί σαν τυλιγμένο βιβλίο” (Αποκάλυψη 6:14) .>>
shmantikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: