Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Ο αντιρατσιστής Πέτρος Κωνσταντίνου της ΚΕΕΡΦΑ, απαιτεί από τον Καμίνη να απαγορεύσει στους βουλευτές της Χ.Α. να…παρκάρουν έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος(;)…

konstantinou

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, γνωστός αντιρατσιστής και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, ζητάει -με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, θέση την οποία επίσης διατηρεί- από τον δήμαρχο Καμίνη να…αφαιρέσει τις θέσεις πάρκινγκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,  που βρίσκονται έξω από τα γραφεία του κόμματος(;). Ο αντιρατσιστής Κωνσταντίνου μάλιστα επικρίνει την απόφαση Καμίνη για τις θέσεις πάρκινγκ που παραχώρησε χαρακτηρίζοντας τα γραφεία της Χ.Α. “Κομαντατούρ της Μεσογείων”, αλλά και άλλους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
konstantinou
konstantinou
Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της Κίνησης “Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή” (ΚΕΕΡΦΑ):
«Κύριε Καμίνη, το στρατηγείο των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής δεν δικαιούται θέσεις για παρκινγκ. Να κλείσει τώρα!
Προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα όλων η πρωτοβουλία της παράταξης Καμίνη να προωθήσει αυτή τη περίοδο διευκολύνσεις στη δράση του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής με παραχώρηση τριών θέσεων παρκινγκ έξω από τα κεντρικά Γραφεία της «Κεντρικής Διοίκησης» δηλαδή της Κομμαντατούρ της Μεσογείων. Τις θέσεις ζήτησαν οι «υπεύθυνοι Ασφάλειας» των νεοναζί, ο Ι.Λαγός (πανελλαδικά) και ο Χ.Ζέρβας (της Κομμαντατούρ). Πρόκειται για το άλλο όνομα των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Είναι σκάνδαλο να δίνονται διευκολύνσεις για παρκινγκ με πρόσχημα τη βουλευτική ιδιότητα των νεοναζί. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Λαγός χρησιμοποίησε αυτοκίνητο της Βουλής για την επίθεση στο Κοινωνικό Χώρο στη Ηλιούπολη όπου εισέβαλλαν την ώρα μαθήματος σε παιδιά και το διέλυσαν βίαια.
Οι νεοναζί ήδη έχουν κατοχυρώσει τις θέσεις αυτές με τραμπουκισμούς κατά των περίοικων. Χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν διαδηλώσει μαζικά κατά της εγκατάστασης των Γραφείων των νεοναζί στη Μεσογείων ζητώντας να κλείσουν.
Η «νομική ερμηνεία» αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας για τη συγκάλυψη της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης αφού εντάσσει το αίτημα των εκπροσώπων των Ταγμάτων Εφόδου σε αυτά που μπορούν να ικανοποιηθούν αφού «τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή και οι δημοτικές παρατάξεις ασκούν δημόσια λειτουργία και εξυπηρετούν συνταγματικούς σκοπούς (άρθρο 29 & και 102 του Συντάγματος αντίστοιχα)!
Το αντιφασιστικό κίνημα απαιτεί να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια, να διακοπούν όλες οι διευκολύνσεις στους νεοναζί.
ΥΓ. 1.Το παρακάτω περιέχεται στη ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Πέμπτης 30 Οκτώβρη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας
«56. Έγκριση για την παραχώρηση τριών (3) θέσεων στάθμευσης για το Κοινοβουλευτικό Κόμμα ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στην οδό Γ. Μπουσίου 3-5( Σχετ. η υπ΄ αριθμ. 100/2014 κατά πλειοψηφία απόφαση της 7ης Δ.Κ. που εισηγείται την παραχώρηση σε παρακείμενους δρόμους της οδού Γ. Μπουσίου πλησίον της θέσης των γραφείων) (Σχετική η 340/2004 ΠΔΣ) (Δ/νση Οδοποιίας & Αποχέτευσης) (Σχετ. Γεν. Πρωτ. 395616-2014 ) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Γ.Χ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ»

xrysh-avgh-parking

Δεν υπάρχουν σχόλια: