Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ- “ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ- ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕLEIO.GR

4

To μεσημέρι της Παρασκευής, γνωστός 55χρονος επιχειρηματίας έπεσε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στον Κολωνό, και συνετρίβη μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών…

Κατά τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει με πολύ προσεκτικό τρόπο, ο αυτόχειρας φέρεται ως συνιδιοκτήτης μεγάλου μαγαζιού στο οποίο συχνάζει νεολαία και λειτουργεί πολλά χρόνια στο Γαλάτσι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Μakeleio.gr”  , ο επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε πολλά χρέη που τον είχαν “πνίξει” και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει.
Άλλες πληροφορίες από ανθρώπους που είχαν δουλέψει μαζί του λένε πως ο κύριος λόγος της αυτοκτονίας ήταν το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει ο αυτόχειρας τα τελευταία χρόνια.
Σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της νεολαίας που εδώ και πέντε μήνες έχει βάλει λουκέτο λόγω της κρίσης,  κατείχε το 33%. Το μαγαζί είχε τρεις μετόχους ανάμεσα τους και ένας ηθοποιός.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
1
2
3
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

4
5
6
7
8Δεν υπάρχουν σχόλια: