Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ “ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΤΑ “ΑΠΛΥΤΑ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ ’93″- “ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΕΣΕΝΑ”

sekeris3

Κλοπή μυστήριο στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες εβδομάδες σηματοδοτεί-προφανώς-την προειδοποίηση του βρώμικου καθεστώτος Σαμαρά(σε όσους ανεξαρτητοποιούνται από την ελειεινής παρακρατικής φύσεως αυλή του)να βουλώσουν το στόμα τους και να σταματήσουν να “σκαλίζουν” τις πολιτικές αλητείες του πρωθυπουργού της χώρας που ουδέποτε παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον Ηλία Γεωργίου αλλά και τον Χρήστο Καραβέλα, τους τρείς “αρχιμαφιόζους της μίζας” οι οποίοι επί των ημερών τους λαδώθηκε ο μισός πολιτικός κόσμος της Ελλάδος. Όταν μάλιστα η κλοπή-προειδοποίηση, θυματοποιεί ένα πρώην μέλος της οικογένειας του άφιλου πολιτικού ηγέτη και γνωστό στελέχος της Siemens, η ηγεσία της οποίας(σχεδόν η μισή)κάθεται στο σκαμνί, τότε η ενέργεια αποκτά διαστάσεις γκακστερικής έμπνευσης.

Πριν από λίγες εβδομάδες το αυτοκίνητο του κ.Ευάγγελου Σέκερη-σύμφωνα με αστυνομικές πηγές-ήταν παρκαρισμένο κοντά στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε χώρο φυλασσόμενο. Όταν ο κάτοχος του επέστρεψε διαπίστωσε σπασμένα παράθυρα. Μέσα από το αυτοκίνητο δεν έλειπαν ρούχα ή χρήματα ή άλλα αντικείμενα. Απουσίαζαν όμως πολύτιμα έγγραφα της υπηρεσίας του. Ο κ.Σέκερης, κατά πληροφορίες απευθύνθηκε στο Τμήμα Συντάγματος για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Εκεί υπέβαλε μήνυση κατ’αγνώστων, ενέργεια που δεν πρόκειται να αποκαλύψει τους “ποντικούς” αφού αυτοί είναι πια γνωστοί. Το παρακράτος Σαμαρά που αφού βούτηξε όσα ήθελε τώρα εκφοβίζει, εκβιάζει και απειλεί.
Βλέπετε ο κύριος πρωθυπουργός δεν ξέρει κανέναν από τους κατηγορούμενους του σκανδάλου Μίζενς, δεν έχει φάει μαζί τους, δεν έχει πιεί, δεν τους γνωρίζει και βέβαια δεν έχει καμία γνώση εισροής του “μαύρου χρήματος” που εισήλθε την περίοδο του 1993 στην ΠΟΛΑΝ, το κομματικό έκτρωμα που έριξε τον Μητσοτάκη για τα φράγκα και για τον Κόκκαλη
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΕΚΕΡΗΣ
Ο άνθρωπος “κλειδί” στην όλη υπόθεση! Υποδιευθυντής τηλεπικοινωνιών της Siemens, υφιστάμενος των κατηγορουμένων Καραβέλα (φυγόδικος) και Γεωργίου.
Ο άνθρωπος που μέχρι αυτήν την στιγμή είναι ακόμη από πλευράς της Siemens, ο υπεύθυνος διαχειριστής της υποθέσεως. Τον κ. Ευάγγελο Σέκερη τον κάλεσε και τον εξέτασε δυο φορές η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, και όπως προκύπτει από τα πρακτικά, τόσο ο Πρόεδρός της κ. Σήφης Βαλυράκης, όσο και το μέλος της κ. Θανάσης Παφίλης, τον έκριναν ως αξιόπιστο μάρτυρα. Αυτόν λοιπόν, τον αξιόπιστο μάρτυρα η Ειδική Ανακρίτρια – Εφέτης Μαρία Νικολακέα, παρ΄ ότι τον κάλεσε με έγγραφο που έχουμε δημοσιεύσει, για κατάθεση την 3η Μαρτίου 2010, μετά από λίγες ημέρες έκανε προφορική ανάκληση της κλητεύσεως. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο μάρτυς δεν έχει κληθεί για να καταθέσει!! Πάντως στην “Ελεύθερη Ώρα”, την 17η Μαρτίου 2013, είχαμε τίτλο στο πρωτοσέλιδο: “Αν μιλήσει ο Σέκερης (μπατζανάκης του Σαμαρά) πέφτει η Κυβέρνηση”.

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ” ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ- ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΝΤΩΝΗ…


ΑΥΤΟΙ είναι οι Άνθρωποι που γνωρίζουν τα ΠΑΝΤΑ για την υπόθεση της SΙΕΜΕΝS και μπορούν να ρίξουν την KYBEΡΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: