Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ολόκληρο το Προεδρικό Διάταγμα 182 του 1978, που παρέχει ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ στο Κ.Ι.Σ!!! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b9.html#ixzz3MXFUdLiS


 
Επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν την προηγούμενη ανάρτησή μας σχετικά με το σκάνδαλο της είσπραξης φόρων από το ΚΙΣ με Προεδρικό Διάταγμα, σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας τον σχετικό Νόμο, όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ):
 
Βλέπουμε λοιπόν πως:
- Μέλη της Κοινότητας είναι «αυτοδικαίως» όλοι οι Εβραίοι της Αθήνας (τότε) {ΕΓΓΡΑΦΟ 1}.
- Υποχρεούνται να καταβάλουν ηθικά και υλικά, «για την επίτευξη των σκοπών της Κοινότητας» (ΕΓΓΡΑΦΟ 1).
- Ο ετήσιος φόρος ονομάζεται Πέτσια και καταβάλλεται από όσους έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, με ορισμένες εξαιρέσεις (ΕΓΓΡΑΦΟ 2).
- Επίσης, φορολογούνται το τυρί, το κρασί, η ζάχαρη κλπ μέσω άλλης εισφοράς, της Γκαμπέλλα (ΕΓΓΡΑΦΟ 2).
- Άλλοι φόροι έχουν να κάνουν με το Πάσχα, καθώς και με όλες τις κοινωνικές τελετές (ΕΓΓΡΑΦΟ 2).
- Φορολούνται επίσης οι δωρέες προς την Κοινότητα (ΕΓΓΡΑΦΟ 2).
- Τέλος, εισπράττουν φόρους ακόμα και από τις Κρατικές επιχορηγήσεις για κοινωφελείς σκοπούς (ΕΓΓΡΑΦΟ 2)!
Από αυτές τις εισφορές δεν μπορεί να γλιτώσει κανείς εγγεγραμμένος στην Κοινότητα Εβραίος: Πρέπει να καταθέσει ένσταση (!!!) εναντίον της Πέτσια και μετά, αν στα επόμενα 2 χρόνια διαγραφεί από την Κοινότητα, απαλάσσεται (ΕΓΓΡΑΦΟ 5)!
Στο Διάταγμα υπάρχουν και άλλες ρυθμίσεις σχετικές με τη διαδικασία εκλογών,τα επίτιμα μέλη κλπ (ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ).

Διαβάστε τα υπογραμμισμένα με κόκκινο σημεία που αναφέρονται στο θέμα της φορολόγησης.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
Και βέβαια,καλούμε όλους τους Έλληνες του Διαδικτύου να διαδώσουν τα συγκλονιστικά αυτά ντοκουμέντα, που περίτρανα αποδεικνύουν πως ΤΟ ΙΔΙΟ το Ελληνικό Κράτος έχει δώσει στους «Ελληνοεβραίους» του Κ.Ι.Σ αρμοδιότητα…ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ!!!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: