Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

"ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤEΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"!Οργή στην ΚΟ της ΝΔ! - Το 70% των βουλευτών της ΝΔ θα πάνε σπίτι τους!
Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η βουλευτική τους καρέκλα..
Ας αρχίσουν να μετρουν αντίστροφα, όλοι όσοι χάσουν τις βουλευτικές έδρες τους, κι ας ετοιμαστουν, για την οργή του ελληνικού λαού.... ότι και να τους συμβεί, θα είναι ελάχιστο μπροστά στο ελληνικό αίμα που έχει χυθεί εξ αιτίας τους και τις τραγωδίες που περνάμε..
Βαρύ είναι το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορία.
Αρκετοί βουλευτές "κάρφωναν" το Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας πως και η ηγεσία της κυβέρνησης έκανε τα αντίθετα απ'ότι έπρεπε να γίνουν για να επιτυχθεί εκλογή του προέδρου της ΝΔ!
Τόνιζαν ακόμα πως
από την δεύτερη ψηφοφορία και μετά, δεν έγινε κάποιο ουσιαστικό βήμα ώστε να αποτραπεί μια εκλογική αναμέτρηση, η οποία θα στείλει στο σπίτι τους το 70% των νυν βουλευτών της ΝΔ!
Πρωτοκλασσάτοι υπουργοί νυν υπουργοί, όπως ο Ν.Δένδιας στη Β'Αθηνών είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα εκλεγούν...
Στην Α'Αθηνών ζήταμα αν θα εκλέξει 3 βουλευτές η ΝΔ και 5 ή 6 στη Β'Αθηνών!
Με ποσοστό περί το 23% που αναμένεται να λάβει η ΝΔ θα εκλεγούν περί τους 60-65 βουλευτές, εκ των οποίων το ένα τρίτο από αυτούς δεν βρίσκονται στη νυν ΚΟ του κόμματος. Δηλαδή η νυν ΚΟ θα εκλέξει κάπου 40-45 βουλευτές μόλις!

Πολλοί βουλευτές της ΝΔ αναφέρουν ότι "έγινε άθλια διαχείριση" της υπόθεσης με τς προδφυλακίσεις των βουλευτώη του Λαϊκού Συνδέσμου κι αντί να υπάρξουν γέφυρες που θα βοηθούσαν στην εκλογή ΠτΔ ο Α.Σαμαράς και ο Ν.Δένδιας τις έκοψαν όλες, συνεχίζοντας τις προφυλακίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: