Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ … Tο τέλος των πολιτικών και μηντιακών συμμοριών πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-t.html#ixzz3MXF7uo4Z


xaikalis54
Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν την αποτέφρωση του πολιτικού προσωπικού, όλου του κομματικού φάσματος, που μάς οδήγησε στη χρεοκοπία μέσα από την διαδικασία μιάς βαθιά διεφθαρμένης μεταπολίτευσης. Ολα όσα διαδραματίζονται στο προσκήνιο-η σήψη που αναδύουν, το σκατό που βγήκε στην επιφάνεια, η μπόχα- επιταχύνουν τις διαδικασίες.
Δεν απέχουμε πολύ από την στιγμή που θα ξεβρωμίσει για τα καλά ο τόπος από τις συμμορίες πολιτικών, μηντιαρχών, δημοσιογράφων και διαπλεκόμενων νταβατζήδων που νταλαβερίζονται με τις εκάστοτες κυβερνήσεις.

Οι συμμορίες φανερά πλέον και δίχως να κρατούν τα προσχήματα αλληλοεξοντώνονται πάνω στην σκηνή. Την ίδια στιγμή οι πολίτες παρατηρούν σιωπηλά, αδιάφορα, απόμακρα.
Η κοινωνία διαισθάνεται ότι πρόκειται για εμφύλιο πόλεμο των συμμοριών της εξουσίας.
Πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Να διασώσουν δηλαδή τη χώρα τα πολιτικά λαμόγια που την οδήγησαν σ΄αυτή την κατάσταση; Ούτε με σφαίρες.
Μετά από 5 χρόνια άρχισε επιτέλους το ξεπάστρεμα των πολιτικών συμμοριών.
Είναι λοιπόν τώρα η στιγμή νέες δυνάμεις με καινοτόμες ιδέες να μπουν στην πολιτική ζωή του τόπου και να πάρουν όλο το χαρτί.
Το παλιό και φθαρμένο πολιτικό και μηντιακό προσωπικό της χώρας εγκαταλείπει το προσκήνιο με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει: τον βρώμικο πόλεμο.
Γι΄αυτό σας λέμε: η Ελλάδα βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της.
Οσο αφορά τις εκλογές αυτές αν προκύψουν θα είναι οι πιο «βουβές» εκλογές που έχει ζήσει ο τόπος. Οι μόνοι που θα κραυγάζουν θα είναι τα πολιτικά λαμόγια στις τηλεοράσεις. Ο λαός θα σιωπά και θα περιμένει την Κυριακή της κάλπης.
Εκείνη την μέρα θα τους εκτελέσει όλους, μα όλους. Η μάλλον από την Κυριακή των εκλογών θα ξεκινήσουν οι μαζικές εκτελέσεις του σάπιου πολιτικού προσωπικού. Ο λαός θα τους ξεπατρέψει όλους και νέα σχήματα με εντελώς άγνωστα πρόσωπα θα αρχίσουν να γεννιούνται από την επομένη κιόλας των εκλογών. Γι΄αυτό σας λέμε: H Eλλάδα ζει μια δημιουργική καταστροφή που θα μάς απαλλάξει από τις (πολιτικές) συμμορίες.
Είναι μια διαδικασία κάθαρσης που άργησε πολλά χρόνια. Ας την χαρούμε…
«ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις