Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Οι θαυμαστές ιδιότητες του σολομού


Βελτιώστε τα λιπαρά οξέα του οργανισμού σας κι όχι μόνο

Ο σολομός αποτελεί μια θαλασσινή γεύση που έρχεται από τις βόρειες χώρες της Ευρώπης. Αναμφισβήτητα, ο σολομός είναι μια ξεχωριστή επιλογή που καταφέρνει να συνδυάζει υψηλή διατροφική αξία με μοναδική γευστικότητα ικανοποιώντας τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών.

«Η επιστροφή στις αγορές δεν οδηγεί αυτομάτως σε σημαντική βελτίωση της διαβίωσης»

Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ: Η διαδικασία δημοσιονομικής προσαρμογής θα διαρκέσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ θεωρεί ότι η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δεν διευθετεί τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι Ελληνες.

«Πελάτης και όχι στρατηγικός εταίρος στο φυσικό αέριο η Τουρκία»

Νίκος Αναστασιάδης: Αυτό ανήκει στην Κυπριακή Δημοκρατία, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα κάνει διακρίσεις, εάν η Τουρκία θέλει να είναι πελάτης της στο φυσικό αέριο, μετά τη λύση του Κυπριακού, δήλωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης ο οποίος στην συνέχεια τόνισε:«Με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να θεωρηθεί ,ως στρατηγικός μας εταίρος».

ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝΑΘΗΝΑ 12-4-2014.

Βαδίζουμε με βήμα σταθερό στην Άγια και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών τού Χριστού μας. Βαδίζουμε στην οδό τής περισυλλογής και τής καθάρσεως τού πνεύματος και τού σώματος από τα βάρη τα περιττά και επικίνδυνα μιας εποχής σήψεως και ανηθικότητας. Και οφείλουμε να αφήσουμε πίσω τούς φαύλους που μάς τυραννούνε.

Μα για να το καταφέρουμε αυτό, για να περάσουμε στην εποχή τής καθαρότητας και τής ηθικής πρέπει να θωρακιστούμε και να γίνουμε καλύτεροι και δυνατότεροι εμείς οι ίδιοι. Η φαυλοκρατία δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη μήτε να φύγει μονάχη της. Εμείς θα πιστέψουμε περισσότερο στο Θεό και τον Ελληνισμό μας για να καταργήσουμε το καθεστώς των τυράννων με την ψεύτικη ελληνική λαλιά που ενεργούν κατά πάντα με τις εντολές και το μισελληνισμό των σταυρωτήδων.

Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να πάψουμε να μεμψιμοιρούμε ως άτομα και να γίνουμε μια μάχιμη και ενωμένη Φάλαγγα Ελλήνων. Πολλές και σκόρπιες γκρίνιες γίνονται κόκκοι άμμου που τις παίρνει ο άνεμος. Πολλές λόγχες μαζί κάτω από τα λάβαρα τού Ελληνικού Έθνους και τις εντολές τού Δικαίου και των Ηρώων διαλύουν το Πραιτόριο τής Κατοχής και τής Ανομίας και ορθώνουν την Καστροπολιτεία τής Μεγάλης και Κραταιάς Ελλάδος.

Οι Έλληνες πρέπει να γίνουμε ξανά Ελεύθεροι που θα νικήσουμε τούς Σκλάβους. Κατακτητές που θα νικήσουμε τούς Βαρβάρους. Θαρραλέοι που θα νικήσουμε τούς Δειλούς. Πολεμιστές που θα αφήσουμε πίσω τούς Προδότες. Απόστολοι Δικαίου και Ισχύος που θα συντρίψουμε τούς αλαζόνες και τούς θρασείς τού εμποράκου των εθνών. Νικητές ενάντια στον θάνατο τής Πίστης και τής Φυλής που διαπερνώντας όρθιοι την Σταύρωση, θα βγούμε στο Φως και την Αλήθεια Χριστού και Ελληνικού Πολιτισμού.

Αυτή η Ανάσταση όμως δεν θα συμβεί με ανώδυνους τρόπους. Ποτέ μια επανάσταση αληθινή δεν απέδωσε αποτέλεσμα σωστό και γερό με «ειρηνικούς» τρόπους, δηλαδή με το σκύψιμο τού αυχένα ή με συναλλαγές με τον δυνάστη. Γιατί οι συναλλαγές φέρνουν και υποχωρήσεις. Επομένως και αλλοιώσεις των πιστεύω.

Όμως εδώ πρόκειται για την ανάγκη μιας αληθινής επαναστάσεως, από τις συνειδήσεις έως τις ενέργειες. Πρόκειται για την ανάκτηση τής Πατρίδος μας ολόκληρης και ακέραιης σε Αρχές και Γη. Πρόκειται για την ανακαίνιση τού Ελληνικού Έθνους. Επομένως για το ξεφόρτωμα των άχρηστων υλικών τού ψευτορωμέϊκου.

Δικαίωμα εμπρός στα Προσκυνήματα και στις Επάλξεις τού Ελληνισμού έχουν μονάχα οι Πολεμιστές τής Φυλής που έχουν βγάλει απόφαση για την Αποκαθήλωση και την Αποκατάσταση τής Αλήθειας. Οι Ανυπόκριτοι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή που θα αποκαταστήσουν την Ιερή Γη από την υποκρισία. Ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός που μετράει την δύναμη με την καθαρή ψυχή και την ατσάλινη πυγμή ταυτόχρονα.

Θα δώσουμε μάχη πραγματική για έναν νικητή κι όχι πολιτικάντικη αναμέτρηση με τούς νεοταξίτες και τούς ελληνόφωνους υπηρέτες τους. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος της Ορθόδοξης, Λαϊκής και Εθνικιστικής την Μεγαλοσύνη. Καλή Ανάσταση, Καλή Λευτεριά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ