Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

 ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ  ΚΑΛΠΕΣ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΜΑΙΟΥ   2014
Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται βάναυσα από πάσης πλευράς . Οι δοτές κυβερνήσεις των διεθνών τοκογλύφων και της παγκοσμιοποιήσεως τον έχουν φέρει στο χείλος της αβύσσου . Τον έχουν εξαθλιώσει οικονομικά , τον έχουν εξαθλιώσει ηθικά , του έχουν πάρει την αξιοπρέπει και τα όνειρα του . στέλνωντας τον στα σισήτεια . Περίπου 5000-6000 αυτοκτονίες . 1.5 εκατ άνεργοι , χωρίς υγεία , με παιδεία διαλλυμένη , χωρίς ασφάλεια ως οφήλει να παρέχει μια ευνομούμενη χώρα . Με αυξημένο το ποσοστό των λαθρομεταναστών , με το παραεμπόριο να ακμάζει . Με τον μουσουλμανισμό να αναπτήσσεται ραγδαία .
Με επιστέγασμα την αναλγησία των κρατούντων προς μεγάλη μερίδα πολιτών που βρίσκονται στα όρια της φτώχιας , συνταξιούχοι , άνεργοι  κλπ , να τους αφίσει χωρίς εισόδημα ούτως ώστε δεν  μπόρεσαν  να ψωνίσουν τα απαραίτητα για τις άγιες μέρες του ΠΑΣΧΑ ...
Γι' αυτό το λόγο οι επερχόμενες δημοτικές και περιφεριακές εκλογές είναι πολύ κρίσημες . Δεν είναι μόνο ποιούς δημοτικούς άρχοντες θα εκλέξουμε , αλλά θα πρέπει να έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος , μνημόνιο- αντιμνημόνιο.
Όσοι δήμαρχοι είναι μνημονιακοί (της κυβέρνησης) , θα πρέπει να καταψηφιστούν, να μαυριστούν , ούτως ώστε να δωθεί ένα ηχηρό    μήνημα ,  ράπισμα στους  ανάλγητους  κυβερνόντες  πως  ο Ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει και δεν αντέχει άλλο την ανέχεια και την εξαθλίωση και τον ζυγό  που του έχουν επιβάλλει οι ίδιοι και οι διεθνείς τοκογλύφοι σαν να είναι η χώρα μας ξένο προτεκτοράτο.
Η μόνη ελπίδα για να σωθεί ο τόπος είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ , που θα εγγυηθεί μια καλύτερη ποιότητα ζωής στούς δήμους  μας , και περισσότερο στο Παλαιό Φάληρο, την ασφάλεια , και την εξάλλειψη του ρατσισμού που υφίστανται οι Ελληνες .
Τό Παλαιοό φάληρο παρ' όλο που κατοικούν πολλοί Κωνσταντινουπολίτες, και έχουν υποστεί πολλάμδεινά απο τους Τούρκους , Με τις ευλογίες του δημάρχου Τουρκοκακρατείται . Και το σημαντικότερο είναι πως εχει δωθεί η ΜΑΡΙΝΑ του ΦΛΟΙΣΒΟΥ κατά 50% σε τούρκους...!!!
Έλληνες αφυπνησθήτε  επιτέλους και να διώξουμε την τυρανεία που μας έχουν επιβάλλει

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ....
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΛΛ. ΑΥΓΗ
ΜΕ ΥΠΟΨ . ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΩΤ. ΜΕΤΑΞΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...