Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Χρυσή Αυγή: Καταγγελία για «δολοφονική επίθεση» σε υποψήφιες στο Μαρούσι

Για «δολοφονική επίθεση παρακρατικών» εναντίον υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής που βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα στη λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με την καταγγελία του κόμματος, «την δολοφονική επίθεση παρακρατικών κουκουλοφόρων δέχτηκε ομάδα υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής που "τόλμησε" να

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗ

    
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗ
email: papasimakis@yahoo.gr - politics_erkel@ymail.com
ιστοσελίδα: www.papasimakis.blogspot.com Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

παρόλο που στην παρούσα φάση αποφάσισα να μην συμμετέχω ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές και απαντώντας στο ερώτημα που μου απευθύνατε πολλοί από εσάς για το Πολιτικό Κόμμα που θεωρώ ότι μπορεί πραγματικά να ωφελήσει την Πατρίδα μας, αποφάσισα να συντάξω την παρούσα ανακοίνωση.

Σχολή οδηγών ζήτησε 200 ευρώ από 19χρονο για να περάσει τις εξετάσεις

Ενας 63χρονος ιδιοκτήτης σχολής οδηγών και η 54χρονη υπάλληλός του συνελήφθησαν από την αστυνομία επειδή ζήτησαν 200 ευρώ από υποψήφιο ώστε να περάσει στιςεξετάσεις.Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σχολή οδηγών του Πειραιά μετά από καταγγελία 19χρονου και του πατέρα του, σύμφωνα με την οποία η 54χρονη απαίτησε 200 ευρώ, προκειμένου ο νεαρός να πετύχει στην πρακτική εξέταση για την απόκτηση διπλώματος, λέγοντας του ότι τα χρήματα θα δίνονταν στους εξεταστές.

''Αν δεν σας αρέσει η λιτότητα μη ζητάτε βοήθεια''

Αντί να απολογηθεί για τα λάθη της τρόικας και τα δικά του οΤρισέ επιτέθηκε με ειρωνείες και απειλές κατά της Ελλάδας ενώ επέμεινε στην πολιτική της λιτότητας.

ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΡΑΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥΑΘΗΝΑ 10-5-2014.

Σαν σήμερα στις 10 Μαΐου 1956 πέρασαν στην αιωνιότητα και στο πάνθεον των Ηρώων τού Ελληνικού Έθνους οι Μιχαήλ Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου. Τούς κρέμασαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες γιατί θέλησαν Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Γιατί θέλησαν την κόρη Κύπρο στην αγκαλιά τής μητέρας Ελλάδος κι όχι στην μέγγενη τού νεοταξισμού.

Υπήρχαν στον σπουδαίο αγώνα τής ΕΟΚΑ όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των απελευθερωτικών αγώνων τής Φυλής μας. Υπήρξαν οι προδότες συνεργάτες τού εχθρού, οι φρόνιμοι τάχα μα προσκυνημένοι στην πραγματικότητα ταγοί, οι διεθνιστές λάτρεις τής υπαγωγής των Ελλήνων στην εξουσία των Μεγάλων Δυνάμεων – Τυράννων. Υπήρξε όμως και ο αποφασισμένος ελληνικός λαός ενωμένος κάτω από τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελληνική Νεολαία, οι Έλληνες τής Αγροτιάς, του Κάματου, τής Πίστης σε Θεό και Πατρίδα, της προσήλωσης στο Ηρωικό Ήθος τού Ελληνισμού.

Ο Μιχαήλ Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου και όλοι οι κατοπινοί συναγωνιστές τους που έπεσαν στον καλό αγώνα, έδωσαν την μαρτυρία τού αδούλωτου φρονήματος, τής ακλόνητης πίστης και τής αδάμαστης θέλησης για την ανάσταση τής Μεγάλης Ελλάδος σε όλα τα ιστορικά της και ματωβαμμένα χώματα.

Συνέχισαν με καρτερία και προσήλωση την Παράδοση τής Φυλής μας που θέλει τα παιδιά της να διαλέγουν τον δύσκολο δρόμο τής ανηφοριάς για τη δόξα και την αξιοπρέπεια ενάντια στον κατήφορο τού ραγιαδισμού. Οφείλουμε λοιπόν να τιμήσουμε τούς ήρωες κρατώντας τους αιώνια στην καρδιά και ολοκληρώνοντας το έργο τής Ενώσεως τής Κύπρου με την Ελλάδα. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Καραολής και Δημητρίου, Αθάνατοι!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...