Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε ανάκληση νοθευμένου ελαιόλαδου προχώρησε ο ΕΦΕΤ (ΛΙΣΤΑ)


Στην ανάκληση νοθευμένων – μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων, τα οποία μάλιστα είχαν βγει στην αγορά ως έξτρα παρθένα, προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Είναι πλέον και επιστημονικά επίσημο -Η γκρίνια οδηγεί τους άντρες σε πρόωρο θάνατο

Οι άνθρωποι που γίνονται αποδέκτες της... γκρίνιας από τα μέλη της οικογένεια και φίλους, είναι πιο πιθανό να οδηγηθούν στο θάνατο, κατά τη μέση ηλικίας. Και ναι, οι άνδρες βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Υεμένη: Aμερικανοί αξιωματικοί σκότωσαν δυο ένοπλους

Δυο αμερικανοί αξιωματικοί μέλη της διπλωματικής αποστολής στην Υεμένη πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο ένοπλους οι οποίοι προσπάθησαν να τους απαγάγουν πριν από δύο εβδομάδες στην πρωτεύουσα Σανάα, ανέφερε δημοσίευμα των New York Times το Σάββατο.

Απείλησε με βομβαρδισμό τη Ρουμανία ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας

 Ντμίτρι Ρογκόζιν
Η Ρουμανία ζήτησε εξηγήσεις από τη Μόσχα μετά από μια ανάρτηση στο Twitter του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος αντιδρώντας στην απαγόρευση που επέβαλε το Βουκουρέστι στο αεροσκάφος του να πετάξει πάνω από τον ρουμάνικο εναέριο χώρο, έγραψε ότι θα επιστρέψει με ένα βομβαρδιστικό αεροσκάφος TU - 160.

Επιχείρηση «χειραγώγησης» του πολιτικού σκηνικού στήνει το ΔΝΤ Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/443566/epiheirisi-heiragogisis-toy-politikoy-skinikoy-stinei-to-dnt#ixzz31L0lt5nV

Μέρες προ των εκλογών του Μαΐου 2012 ζει η χώρα, την εποχή δηλαδή που τα κέντρα λήψης αποφάσεων του εξωτερικού προσπαθούσαν άλλοτε με αιχμηρά υπονοούμενα και άλλοτε με αυστηρά τελεσίγραφα, να επηρεάσουν το εγχώριο πολιτικό σκηνικό.
Επειδή η λήθη είναι μερικές φορές πιο επικίνδυνη από την άγνοια, είναι χρήσιμο να θυμηθούμε τις ωμές παρεμβάσεις του ΔΝΤ προ των εκλογών του 2012, με τις οποίες επιχειρούσε να εκβιάσει εκ των προτέρων την πολιτική συναίνεση των μέχρι τότε δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...