Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ...ΒΟΑ Ο ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!

 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΑΣ;

AYTA EINAI TA ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...!! 20,08% ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ... 18,80 ΣΤΟ ΕΚΤΟ...!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ 1112 ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ...!
stoxos.gr

Η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Γεωργίου Παπασημάκη


Χάρτης του κατεχόμενου Πόντου
Σαν σήμερα στις 19 Μαίου 1919 ο εβραιότουρκος Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στην Σαμψούντα του Πόντου μας για να ξεκινήσει το εγκληματικό του έργο ενάντια στον γηγενή Ποντιακό Ελληνισμό προς όφελος των τουρκομογγόλων κατακτητών.


Γερμανοί και μπολσεβίκοι ανθέλληνες τον ακολουθούσαν ως σύμβουλοι και καθοδηγητές στο σατανικό αυτό σχέδιο. 353.000 Έλληνες του Πόντου έχασαν τη ζωή τους με τους πιο φρικτούς τρόπους από τους βάρβαρους τούρκους εγκληματίες ενώ 400.000 χιλιάδες κατέφυγαν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα και πολλοί άλλοι στη Ρωσία για να βρουν και εκεί πολλοί από αυτούς τραγικό τέλος από τον αιμοσταγή κομμουνιστή δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!Αυτά τα μέρη θα ελευθερώσει το Ποντιακό Αντάρτικο και ο Ένδοξος Στρατός μας!

19 Μαίου ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...