Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΑΘΗΝΑ 2-6-2014.

Τα τρωκτικά τού κατοχικού καθεστώτος έδωσαν τα ρέστα τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τού ελληνικού λαού στην οικιοθελή σκλαβιά και προδοσία. Την μεν προδοσία την λένε ενότητα τού λαού, την δε σκλαβιά την λένε συμβίωση με την μιζέρια τής δανεικής ζωής.

Βγαίνουμε από τα μνημόνια, μάς είπανε. Προφανώς για να πάμε στα καινούργια, τα ακόμη πιο σκληρά που παίρνουνε ψυχή και γη μαζί. Άλλοι όροι με τούς ίδιους τοκογλύφους, από τον ψευτοευρωπαίο νταβατζή των σοσιαλφιλελεύθερων και τούς συνέταιρους αμερικανοσιωνιστές νταβατζήδες των μαρξιστών. Με τούς δύο υποτιθέμενους μονομάχους και συνδιώκτες των Ελλήνων Εθνικιστών να ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν, ακόμη και χωρίς εκλογές, εφόσον διαταχθούν από τούς νεοταξίτες, μέσα από την παρούσα βουλή.

Την ίδια στιγμή που παρατείνεται η ξενοκρατία, διογκώνονται οι κίνδυνοι για τα εθνικά μας ζητήματα. Από την μια πλευρά, η διαρκής είσοδος εξ ανατολών λαθρομεταναστών και μάλιστα από το Αιγαίο, σε μια τεχνηέντως πτωχευμένη χώρα, όχι φυσικά για εργασία, αλλά για εσωτερική κατάρρευση τού εθνολογικού μας ιστού. Και από την άλλη πλευρά η προσυμφωνημένη επιθετικότητα τής Τουρκίας σε βάρος μας, σε μια αποστολή μισαλλοδοξίας βαρβάρων και σιωνιστών, αλλά και προδοσίας των ελληνόφωνων τυράννων.

Οι Τούρκοι στήνουν εξέδρες αντλήσεως πετρελαίου και εισβάλλουν με πολεμικά πλοία, αεροσκάφη, ελικόπτερα και αεροσκάφη συλλογής πληροφοριών σ’ όλη την έκταση τού Αιγαίου, από Ρόδο, Λέσβο, Φαρμακονήσι έως Εύβοια. Ο εθνικός εναέριος χώρος και τα χωρικά μας ύδατα δέχονται καθημερινά πολεμικές προκλήσεις στα πλαίσια τάχα ασκήσεων των απόβλητων τής μογγολικής στέπας. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι κομιστές των τουρκικών «φιλιών» και ταινιών, οι βέβηλοι ιερόσυλοι τού ελληνικού αίματος έχουν υπογράψει την συγκυριαρχία με τούς σφαγείς και καταπατητές ελληνικών εδαφών Τούρκους.

Το σφάλμα των προδοτών είναι ότι οι σιωνιστές, θέλοντας να αποτρέψουν την ανεξαρτησία και αναγέννηση τής Ελλάδος υπέρ τής παγκόσμιας εξουσίας τους, θα διατάξουν την Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα μας. Θα το κάνουν, σηκώνοντας παράλληλα τούς αναρχολαθραίους, όταν έχουν διατάξει ταυτόχρονα τούς πολιτικάντηδες να ενωθούν ενάντια στους δήθεν κακούς εθνικιστές. Οι δυνάμεις τού αντίχριστου δεν ξεχνούν πως η Ελλάς αποτελεί το στράτευμα τού Χριστού και γνωρίζουν πολύ καλά πως η μολυσμένη νεοταξική αυτοκρατορία τους μπορεί να ηττηθεί και θα ηττηθεί οπωσδήποτε μονάχα από την αναστημένη Ελληνική Αυτοκρατορία τού Πολιτισμού και τής Δυνάμεως. 

Ο ραγιάδικος παλαιός ελληνισμός είναι το παρελθόν και το ψευτορωμέϊκο τα δεσμά που σπάνε. Ο Εθνικιστικός Αγών τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η οδός τής ελευθερίας προς το μέλλον τού Νέου Ελληνισμού. Το δικό μας ζητούμενο και ο στρατηγικός μας σχεδιασμός αποσκοπούν στην ενότητα των εθνοφυλετικών δυνάμεων και την κυριαρχία τού Ελληνικού Έθνους στην κοινωνία μας και την διεθνή γεωπολιτική σκηνή.

Η βούληση των Ελλήνων δεν κομματίζεται και δεν ποτίζει ξένες αυλές. Η βούληση, η εργατικότητα και η μαχητικότητα των Ελλήνων επιδιώκουν την ανεξαρτησία και την αναγέννηση τής Ισχυρής Ελλάδος. Η Χρυσάκτινη Αυγή τού Ελληνισμού είναι η οδός προς την ανάπτυξη των καρπών και των χυμών τής ελληνικής γης με χέρια αποκλειστικά ελληνικά. Η γη μας είναι η δύναμή μας. Ανήκει στα παιδιά μας και δεν την μοιραζόμαστε με κανέναν.

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική θεώρηση στα εθνικά μας ζητήματα στηρίζεται στον ελληνικό κοινοτισμό στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες, στην στρατιωτική μας υπερεπάρκεια, στην εξόντωση των απειλητικών «γειτόνων» και στην Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Το δικαίωμα τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού και η ανάδειξη των ελληνικών πληθυσμών ολόγυρα των συνόρων μας θα ασκηθεί από την Εθνικιστική Ελλάδα. Και οι σύγχρονοι γόρδιοι δεσμοί θα κομματιαστούν από το ελληνικό ξίφος.

Ο Εθνικιστικός μας Αγών γίνεται επιπλέον για κοινωνική δικαιοσύνη και ελληνική εξουσία, εντός και εκτός συνόρων. Είναι εθνική εργασία για την ασφάλεια τής ανθρώπινης ζωής και τις συνθήκες σχηματισμού ελληνικών οικογενειών. Είναι η εκπαίδευση στα ελληνόπουλα με σκοπό την Εθνική Αυτογνωσία, την Πίστη και την Ελληνική Υπεροχή.

Το γεωστρατηγικό πλεονέκτημα και βάθος τού Ελληνικού Έθνους υπαγορεύει δύο και μόνον επιλογές. Ή τον αφανισμό υπό την ξένη βουλιμία που γίνεται έως σήμερα ή την ανάδειξη τής Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη υπό Ελληνική Ηγεσία. Τα γεωπολιτικά θέλγητρα φέρανε την Εσπερία και την Ρωσία σε Ελληνική Ενδοχώρα, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Τα ίδια θέλγητρα θα έρθουν και πάλι στα χέρια μας.

Η Ελλάς έχει ιστορικά δικαιώματα και πληθυσμούς από την Κάτω Ιταλία και την Βόρειο Ήπειρο και από την Βόρειο Μακεδονία έως την Κύπρο και από την Ιωνία και τον Πόντο έως την καθ’ ημάς Ανατολή. Ο ίδιος ο Κίσσινγκερ είχε πει πως οι αμερικανοσιωνιστές πρέπει να αχρηστεύσουν την Πίστη, τον Πολιτισμό και την Ιστορία των Ελλήνων για να μην τούς ενοχλήσουμε στα συμφέροντά τους.

Στην Ελληνική Ενδοχώρα, στο Κράτος μας που πρέπει να ξαναγίνει ελληνικό και στην Αλήθεια, στα Δίκαια των Ελλήνων εστιάζεται λοιπόν η Ελευθερία Μας. Η δε Ελευθερία Μας είναι συνώνυμη τής Ελληνικής και Φυσικής Ελλάδος. Στα χέρια μας στον νου μας και στην ατσάλινη θέλησή μας. Να ενοχλήσουμε τούς εχθρούς μας, υποτάσσοντας τους. Στην Ελληνοποίηση που θα συντρίψει την Παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι από αυτές που το ελληνικό κοινό αδημονεί να δει φέτος στις παραλίες και έχει σοβαρούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι... οι φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν από τα πρώτα της μπάνια, όπου η παρουσιάστρια φοράει ένα κατά τόπους μικροσκοπικό μπικίνι και δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

ΧΕΣΜ@ΝΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!!! ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ!!!Αγιορείτες Πατέρες αναφέρουν μια δική τους άγνωστη σε μας προφητική παράδοση. Κατ' αυτήν όταν θα φανερωθεί ο Παντοκράτορας στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς η Πόλη θα περάσει στους Έλληνες! Για το λόγο αυτό υπήρξαν μέχρι και φωνές διαμαρτυρίας κατά της τουρκικής Κυβέρνησης στο παρελθόν να μην συνεχίσει τις αρχαιολογικές εργασίες!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ... ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ... Κ@ΛΟΥ!!!

Το Mundial της Βραζιλίας αρχίζει σε λίγες μέρες και τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάντα σε δύο παραδοσιακά μεγάλες εθνικές. Την Βραζιλία και την Αργεντινή. Όνειρο του μεγαλύτερου ποσοστού των ποδοσφαιρόφιλων να βρεθούν αμφότερες στον τελικό να μονομαχούν για το τρόπαιο.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!Γράφει ο Αντίοχος. Μέχρι πρότινος, στα καθεστωτικά και αριστερά ΜΜΕ βλέπαμε καθημερινώς ενθουσιώδεις αναρτήσεις για τον «αντιφασιστικό» αγώνα της Ανατολικής Ουκρανίας, διανθισμένες με φωτογραφίες (μεμονωμένων ατόμων μέσα στο πλήθος…) που κρατούσαν κόκκινες σημαίες, πορτραίτα του Λένιν και του Στάλιν και άλλα σύμβολα του σοβιετικού παρελθόντος. Βέβαια, πάρα δίπλα υπήρχαν κάποιοι άλλοι, που ανέμιζαν αυτοκρατορικές ρωσσικές σημαίες, κάποιοι άλλοι που κρατούσαν μεγάλες εικόνες του Χριστού, της Παναγίας και διαφόρων Αγίων της ορθόδοξης πίστης, αλλά οι αριστεροί και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι επικέντρωναν στους ομοϊδεάτες τους… Είδαμε επίσης...

Γιατί όταν παίρνουμε αντιβιοτικά πρέπει να τρώμε γιαούρτι

Απέναντι σε ποιες ανεπιθύμητες επιπτώσεις στον οργανισμό αποτελεί «ασπίδα»

Τόσο οι γιατροί όσο και οι διαιτολόγοι επισημαίνουν την ανάγκη κατανάλωσης γιαουρτιού κατά τη λήψη αντιβιοτικών σκευασμάτων. Γιατί όμως οι επιστήμονες του χώρου υγείας συστήνουν την πρόσληψη γιαουρτιού μαζί με την αντιβίωση;

ΒΟΣΠΟΡΙΤΙΣΣΑ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 1-6-2014.

Όλοι προσπαθούν να απαξιώσουν την Ελλάδα, στερώντας της τα γεωφυσικά, τα γεωπολιτικά και τα ιστορικά της ερείσματα. Από τις έρευνες που επιδιώκει η Τουρκία στη θάλασσα τού Αγίου Όρους έως τις υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών ανάμεσα σε Λέσβο και Χίο και επάνω στους Φούρνους. Και από τα μουσουλμανικά στίφη τής Τουρκίας που βεβήλωσαν με τις ισλαμικές τους επικλήσεις το προαύλιο τής Αυτοκρατορικής Εκκλησίας Μας Αγίας Σοφίας έως το νέο μνημόνιο τής επέκτασης των νεοταξικών χαρατσιών που ήδη ανακοινώθηκε από τούς διεθνείς τοκογλύφους.

Θέλουν να χάσουμε και την Ελλάδα που μάς έχει απομείνει εν μέσω φτώχιας και διχασμού. Το πράττει μια μεταλλαγμένη ψευτοκυβέρνηση ψευτορωμιών, μεταλλαγμένη σαν την συμφωνία για τα μεταλλαγμένα προϊόντα που προωθεί κατ’ εντολή των σιωνιστικών αφεντικών της στην Ψευτοευρώπη. Κι όλα αυτά όταν πληρώνονται μία προς μία οι προφητείες των Αγίων Γερόντων. Σαν την προφητεία τού Πατέρα Παίσιου που έλεγε πως σαν κόψουν τα νερά του Ευφράτη οι Τούρκοι, θα έρθει ο Αρμαγεδώνας, ο κίτρινος στρατός και το χτύπημα της Τουρκίας από τούς Ρώσους. Και οι Τούρκοι κόβουν ήδη τα νερά προς Συρία και Ιράκ.

Η Ελλάς δεν πίπτει. Η Ελλάς λαμβάνει την Εντολή από τον Θεό να συνεχίσει τον ανηφορικό δρόμο τής αναστάσεως και της κραταιώσεώς της. Γιατί ζυγώνει η ώρα να γίνουμε Βοσπορίτες με την καθοδήγηση τής υπερμάχου στρατηγού Παναγίας Μας. Ζύγωσε η ώρα να γίνει η Ελλάς και πάλι Βοσπορίτισσα, να γίνει ξανά Αγία Ρωμανία το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος Μας. Ο θάνατος που μάς ετοιμάζουν ηττάται. Μήτε ο Θεός μήτε η αγαπημένη Του Ελλάς έχουν εχθρούς που να μπορούν να σταθούν. Ζήτω η Αιώνια, Μεγάλη, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΒορίδης: "Δηλαδή ο Σαμαράς τι θα κάνει, θα παριστάνει τον δικτάτορα;"

Η Κίνα επιδιώκει αμυντική συμμαχία με την Ρωσία και το Ιράν


Ο πρόεδρος της Κίνας κατά την διάρκεια της πρόσφατης διάσκεψης του CICA (Conference on Interaction and Confidence Building Measures in Asia) στην Σαγκάη δήλωσε ότι η χώρα του επιδιώκει μια διευρυμένη αμυντική συμμαχία με την Ρωσία και το Ιράν. Είναι προφανές ότι η κινεζική κυβέρνηση ανησυχεί λόγω της έντονης και επιθετικής παρουσίας του αμερικανικού στρατού στην Νότια και Ανατολική Ασία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...