Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

H Βουλγαρία διαχωρίζει την θέση της από την ΕΕ για τον South Stream - Προοίμιο εγκατάλειψης ΕΕ & ΝΑΤΟ;

Οι συζητήσεις μεταξύ Ε.Ε και Ρωσίας για την κατασκευή του αγωγού South Stream αναστέλλονται λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, αλλά η κατασκευή του αγωγού προχωρά κανονικά, καθώς η χώρα-"κλειδί" η Βουλγαρία, επιμένει στην έναρξη κατασκευής του και στην άμεση έναρξη υλοποίησης του έργου ανεξάρτητα με την βούληση της ΕΕ και αυτό ίσως αποτελέσει την απαρχή εξελίξεων στην περιοχή:

Χρυσή Αυγή Εμβατήριο Οι Τελευταίοι Πιστοί

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Mε τη λήξη του Α” Μεγάλου Πολέμου, το Συνέδριο της Ειρήνης στο Παρίσι (Ιαν. 1919 – Ιαν. 1920) κλήθηκε να επιλύσει τα προβλήματα που άφησε ο πόλεμος αυτός. Ο Ελευθ. Βενιζέλος ήδη στις 30 Δε κεμβρίου 1918 υπέβαλλε στο συνέδριο τις νόμιμες και ιστορικώς δικαιωμένες θέσεις της Ελλάδας επί της Δυτ.Θράκης, της Β. Ηπείρου, της Δυτ. Μικράς Ασίας, της Ιμβρου, της Τενέδου, των Δωδεκανήσων και της Κύπρου. Για την περιπτωσή μας, τη Θράκη, πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα βιβλιαράκι γραμμένο στη γαλλική από κάποιον Dίodore, ψευδώνυμο προφανώς Έλληνος διπλωμάτη, όπου προβαλλόταν η ελληνικότητα της Δυτ. Θράκης δια μέσου των αιώνων και εγένετο χρήσιμη συναγωγή συμπερασματων. Τίτλος του μικρού αυτού έργου: Le caractere hellenίque de vίlayet d’Adrίnople a travers l’hίstoίre, Parίs 1919.

Ναός Ποσειδώνα ΣούνιοΟι 10 Ελληνίδες με τα καλύτερα οπίσθια (ΦΩΤΟ)

Οι 10 Ελληνίδες με τα καλύτερα οπίσθια! Εσύ ποια προτιμάς;

ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αφιέρωμα στην lizy sampaio

τα λόγια είναι περιττά...

Έρχου Ευρώπη των Εθνών!

Του Απόστολου Τζαρού Δικηγόρου, Θεολόγου D.E.A. 
Όταν τα ευρωπαϊκά κράτη αποφάσισαν να συνεργαστούν για την ειρήνη και την ευημερία μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο, σίγουρα στο μυαλό τους δεν είχαν την σημερινή κατάσταση. Είχαν ως στόχο να γίνουν μία οικογένεια και κατήντησαν να είναι μία εταιρεία. Πίστευαν ότι κάνοντας προτεραιότητα την οικονομική ένωση τότε θα επέρχοταν και η πολιτική ως αδήριτη ιστορική νομοτέλεια. Ως εκ τούτου βλέπουμε κάθε χρόνο χιλιάδες κανονισμούς, οδηγίες, συστάσεις και γνώμες σχετικά με τον φόρο στις μπανάνες, τις καρτέλες στα κοτόπουλα, τις ετικέτες στα απορρυπαντικά, αλλά ούτε μία νομοθεσία για τον πολιτισμό, για την ιστορία, την κοινή καταγωγή, τον χριστιανισμό.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ...


Ισως είναι ό,τι πιο ενοχλητικό συμβαίνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οχι, δεν είναι η ζεστή τόσο πολύ, όσο τα κουνούπια. Ή, μάλλον, το σμήνος των κουνουπιών που επιτίθενται ανηλεώς.

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να τα αποφύγει κανείς με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Ιδού κάποιες... άμυνες για να μην σας τσιμπήσουν.

ΤΡΕΛΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΟΥ Α,ΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ...!


WWW.STOXOS.GR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...