Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΦΑΛΑΓΓΕΣΑΘΗΝΑ 4-6-2014.

Τελειώνει η οχλοβοή των μισελλήνων. Ήρθε ο καιρός να ηχήσει ο Παιάνας των Ελλήνων. Ξεψυχίσματα τής πολυκομματικής αγέλης ακούγονται για λίγο ακόμη. Εκείνο που ακούγεται πλέον στεντόρεια και καθαρά είναι το Τραγούδι Νίκης που τραγουδούν περήφανες των Ελλήνων οι Φάλαγγες.

Η κατοχή που μάς επιβλήθηκε με πολιτικούς και οικονομικούς όρους θα καταπέσει τώρα με ρυθμούς ραγδαίους και τρόπους τραχείς. Εκείνοι που μάς κατέφαγαν τις σάρκες, οι τοκογλύφοι, οι πλουμιστές θεραπαινίδες και τα τάγματα εφόδου τού νεοταξισμού, τώρα θα ξεγυμνωθούν ως άχρηστα σαρκία. Και οι ξεπουλητάδες τής Ιερής Ελληνικής Γης και οι δολοφόνοι Ελλήνων.

Η κατοχή δεν είχε μονάχα πολιτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά. Απέκτησε γρήγορα κοινωνικά, ηθικά, εθνικά και πολεμικά χαρακτηριστικά. Πόλεμο μάς κάνανε, με πόλεμο απαντούμε. Πόλεμος είναι αυτό που έκαμε έναν νέο Έλληνα να θελήσει να αυτοκτονήσει, ευτυχώς κείνος δίχως να προλάβει, σαν έμαθε πως οι τραπεζίτες τού αφαίρεσαν τον μόχθο για χρέη στην εφορία των κατακτητών. Πόλεμο υπέστη ένας άλλος νέος Έλληνας που αυτοπυρπολήθηκε, γιατί δεν έβρισκε δουλειά.

Πόλεμος κανονικός είναι ακόμα τα μπαξίσια που δίδει η Τουρκία για να τουρκέψει τούς Έλληνες μουσουλμάνους, τάζοντας απαλλαγή από χρέη. Πόλεμος είναι η προπαγάνδα των κομματικών φερέφωνων των Σκοπίων μαζί με τής Τουρκίας από επικοινωνιακά μέσα τάχα ελληνικά, για να πουν πως έχουμε «μακεδονικές» όπως και «τουρκικές» κοινότητες και πως έχουν κάνει γιορτές και κινήσεις για την δήθεν ταυτότητά τους.

Αυτές τις γιορτές μίσους το ψευτορωμέϊκο δεν τις απαγορεύει. Τα συσσίτια των Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής στους Έλληνες που έχουν γονατίσει οι ψευτοδημοκράτες, οι προδότες τα χαρακτήρισαν όμως δήθεν μίσος.

Το νοιάξιμο των κομμάτων τού αντισυνταγματικού τόξου είναι για τη δημοκρατία κι όχι για την ελληνική κοινωνία και Πατρίδα. Και όταν μιλάνε για δημοκρατία, εννοούν τούς ξένους, τούς ανήθικους, τούς ψευτοεπαναστάτες τού παρακράτους.

Και στα σχολεία τής Πατρίδος μας, στις πρώτες ιδίως βαθμίδες και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα παιδιά των λαθρομεταναστών έχουν την απόλυτη προτεραιότητα έναντι των Ελληνόπουλων. Οι λαθρομετανάστες έχουν την απόλυτη προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων επιπλέον στην υγεία και παντού.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επελαύνει πλέον, επαναφέροντας την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Οι Έλληνες δίδουν δύναμη στη Φωνή τους και ασκούν την Εξουσία για τον καθαρμό τού Φυλετικού μας Οίκου, την ανάπτυξη και την υπεροχή του.

Το πραγματικό χρέος μας προς τις Παραδόσεις, τις Αξίες και την Αποστολή τού Ελληνισμού είναι ο στρατηγικός μας προσανατολισμός που θα ξεσχίσει τις ξένες και ανύπαρκτες οφειλές. Η Ελλάς βρίσκεται υπεράνω των διεθνών ψευτοσυμμαχιών και διευθυντηρίων, υπάρξεων που έχουν την ίδια θέση με τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες στα σκουπίδια τής ιστορίας.

Η πολιτική εξουσία δομείται αποκλειστικά από τις Φυλετικές Δυνάμεις που συγκροτούν την Φυσική Αριστοκρατία, με βάση την Αξιοσύνη και την Πίστη στα Ιδανικά και την Ηγεμονική Θέση τής Ελλάδος. Η δημιουργικότητα και ο πολιτισμός, η εργατικότητα, η παραγωγικότητα και η καλαισθησία επανέρχονται στην πρώτη γραμμή τού Λαϊκού και Εθνικιστικού Αγώνα, φέρνοντας καθάριο ελληνικό αγέρα.

Κάτω από αυτόν τον ζωογόνο αγέρα τώρα ξεδιπλώνονται και πάλι και οδηγούν τον Ελληνισμό μπροστά στην Νίκη και την Αναδημιουργία τα Λάβαρα τής Φυλής. Οι Σημαίες τού Έθνους μας, τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνικού Εθνικισμού. Η Πίστη, το Ήθος, ο Ηρωισμός, η Φυλετική Αλληλεγγύη, η Κοινωνική Προσφορά και η Αυτοκρατορική Ισχύς τής Ελλάδος αποτελούν την εθνική μας ταυτότητα και τα βήματα για την πραγμάτωση τού σχεδίου που έχει ο Έλληνας Εθνικιστής για την άνοδο τής Φυλής του.

Η Ορθοδοξία και η εντιμότητα, ο σεβασμός και η φιλοπονία, η Ανθρώπινη Αξία και ο απόλυτος έλεγχος καταστάσεων και αποφάσεων, όλα μαζί αποτελούν την φύση και την προσωπικότητα τού Έλληνα. Πίστη και Πατρίδα και Φυλή σε μια αδιαίρετη και μεγάλη ενότητα.

Η απόλυτη κυριότητα τής Πατρίδος μας και η επαναχάραξη των συμμαχιών από την θέση κυρίαρχου που επιλέγει τις διεθνείς παρέες του με βάση τις ελληνικές στοχεύσεις, είναι άμεση προτεραιότητα. Η Ελλάς των Ελλήνων Πατριωτών από την μια πλευρά. Και η Ελλάς που δεν ψάχνει εναλλακτικό αφεντικό, αλλά φροντίζει τις εθνικές της κοινότητες και γίνεται κοσμοκρατόρισσα.

Αυτοί που κράτησαν τόσα χρόνια σκυφτό το κεφάλι τού Έλληνα, αυτοί που λοιδόρησαν τον Ελληνισμό και κυνήγησαν τον Εθνικισμό μας, οι ψευτορωμιοί «δημοκράτες» θα ξεκουμπιστούν ώστε να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Η ξενοκρατία και οι γυρολόγοι εμποράκοι και οι βδέλλες που μάς ρούφηξαν το αίμα και σφάλισαν τις εργασίες μας και τα σιτιζόμενα με τον αρπαχθέντα πλούτο μας και τα πολιτικά τζάκια, χάνουν έδαφος και λαλιά από τους εκκωφαντικούς ύμνους των Εργατών και των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Το Ελληνικό Αίμα τρανώνεται, παρελαύνει στην Γη Τρανών Ελλήνων Προγόνων και εξυψώνεται από Άξιους Έλληνες Απόγονους. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η Ιατρίδη

Επιστολή στην Κουντουρά από τη βουλευτή Δωδεκανήσου

Με επιστολή της προς τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Έλενα Κουντουρά, η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κόμμα.

ΗΧΗΣΕ ΠΑΛΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ... ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΣΤΟ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙ, ΣΤΙΣ ΣΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ...Τελέστηκαν την Κυριακή 1η Ιουν.’14, με κάθε επισημότητα και το προβλεπόμενο τελετουργικό, τα Θυρανοίξια στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και Αγ. Δημητρίου στις Σάτρες Ξάνθης, Πρωτοστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμονος, επικουρούμενος στην τελετή από τον Πατέρα Γεώργιο και 2 Ιεροδιακόνους. Το εκκλησίασμα, ήταν το ΔΣ και Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου από την Αθήνα, με επικεφαλής τον αειθαλή Πρόεδρο τους κ. Παναγιώτη Βαβουγυιό, όπως και Προέδρους και Μέλη από 14 ομώνυμους Συλλόγους που προσήλθαν με 16 λεωφορεία και ΙΧΕ οχήματα, από όλη σχεδόν την...

Αντιπαράθεση κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση διάταξης για τα ρατσιστικά εγκλήματα

«Ναι» επί της αρχής στη σύμβαση για τις «αναγκαστικές εξαφανίσεις»

Να μην μονοπωλεί την ευαισθησία σε θέματα προστασίας δικαιωμάτων, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για καθυστερήσεις στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου και την απόσυρση διατάξεων για την προστασία όσων καταγγέλλουν ρατσιστικά εγκλήματα. 

ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣΕ 1.370 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη

Ένας πατέρας πέντε παιδιών κρίθηκε ένοχος σήμερα από δικαστήριο της Βιέννης επειδή βίαζε σχεδόν σε καθημερινή βάση, επί πολλά χρόνια, την ανήλικη κόρη του.

Βακτήριο του στομάχου συνδέεται με την προστασία από την παχυσαρκία

Βακτήριο του στομάχου συνδέεται με την προστασία από την παχυσαρκία

Oι ασθενείς με θεραπεία για εκρίζωση του H.pylori παρουσιάζουν πρόσληψη βάρους

Το H.pylori (ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού) θεωρείται η αιτία πρόκλησης των περισσότερων περιπτώσεων έλκους του στομάχου, αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Alimentary Pharmacology & Therapeutics φαίνεται ότι η θεραπευτική αντιμετώπιση του σχετίζεται με την αύξηση του βάρους.

Νέο ρεκόρ στην επικράτεια της κοινωνικής δικτύωσης

Η γαμήλια φωτογραφία των KimYe είναι και επισήμως η δημοφιλέστερη στο Instagram!

Μόλις 48 ώρες χρειάστηκαν για να μετρήσει άλλη μια παγκόσμια επίδοση το πολύπαθο social networking, και αυτή τη φορά πρέπει να ευχαριστήσει τον πολυτελέστατο γάμο των Kim Kardashian και Kanye West.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η γαμήλια φωτογραφία του ζεύγους στο Instagram μάζεψε σε μόλις 48 ώρες όχι λιγότερα από 2 εκατομμύρια likes!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 12Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ...Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον ιερό ναό της Παναγιάς Κοσμοσώτειρας στις Φέρες για να παρακολουθήσει την ξεχωριστή εκδήλωση που επιμελήθηκε η 31η μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού, υπό την αιγίδα της 12ης μεραρχίας, για την επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Οι 100 πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη… μαζεμένες


Η πολυαναμενόμενη ετήσια λίστα του ανδρικού περιοδικού Maxim κυκλοφόρησε ελεύθερη κι ωραία, γεμίζοντας τον πλανήτη με καυτές υπάρξεις και σέξι ντοκουμέντα. 
Αυτή τη χρονιά δεν είχαμε βέβαια αναπάντεχες και κακές εκπλήξεις, με τα πράγματα να κυμαίνονται στα συνήθη γνώριμα νερά.
Κι εδώ ακριβώς είναι που μπαίνει η τεχνολογία: αντί λοιπόν να ξεφυλλίσει κανείς τη Hot 100 λίστα του Maxim αργά και βασανιστικά(!), μπορεί απλώς να κάνει κλικ στο παρακάτω βίντεο που τις έχει όλες μαζεμένες!

Απολαύστε λοιπόν κάλλος και γυναικεία μαγεία σε λιγότερο από 2 λεπτά…

Η Εφορία απορρίπτει οχτώ στις δέκα ενδικοφανείς προσφυγές

Ο φορολογούμενος οφείλει να καταβάλλει το μισό ποσό από τον αμφισβητούμενο φόρο

Το 82,6% των ενδικοφανών προσφυγών έχει απορρίψει μέχρι σήμερα η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Σημειώνεται πως στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών κατατίθενται υποχρεωτικά οι προσφυγές εναντίον πράξεων της φορολογικής διοίκησης για επιβολή προστίμων και φοροδιαφυγή. Στόχος της Διεύθυνσης είναι

Σχέδιο ψηφίσματος στον ΟΗΕ από τη Ρωσία για την Ουκρανία

Ζητά τον άμεσο τερματισμό του πολέμου

Η Ρωσία θα καταθέσει σήμερα σχέδιο ψηφίσματος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητώντας τον άμεσο τερματισμό της βίας στην Ουκρανία και τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων στα ανατολικά της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Τρίκυκλο Segway για την αστυνομία


Αυξημένες δυνατότητες για υπηρεσιακή χρήση

Τα ποδήλατα, ηλεκτρικά και μη, χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια από τους αστυνομικούς που περιπολούν στις πόλεις ή τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, ενώ σε κάποιες πιο προχωρημένες χώρες οι αστυνομικοί κυκλοφορούν με ηλεκτρικά πατίνια της Segway. Η εταιρεία εκτιμά ότι περίπου 1500