Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Δεν μπορείτε να μας λυγίσετε!

"Ευτυχώς γι' αυτόν που με άκουσε και γύρισε πίσω...
"Ευτυχώς γι' αυτόν που με άκουσε και γύρισε πίσω. Διαφορετικά δεν ήξερα τι θα γινόταν" έλεγε ο Πύρρος Δήμας για τον βουλευτή Νίκο Μίχο, όπως γράφει ο Βηματοδότης.

Διαβάζουμε:

Οι θρύλοι των λυκανθρώπων

Πώς «γεννήθηκαν» και πώς μπορούν να εξηγηθούν

Από τα αρχαία χρόνια οι θρύλοι γύρω από την ύπαρξη λυκανθρώπων έχουν αποτελέσει μέρος της μυθολογίας πολλών πολιτισμών σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν θα ήταν παράλογο να πει κανείς ότι οι ιστορίες με τους λυκανθρώπους ενδεχομένως να ξεκίνησαν από τότε που οι πρόγονοί μας ζούσαν σε μικρές κοινωνίες και συνωστίζονταν γύρω από φωτιές, ελπίζοντας να ξορκίσουν τα κακά πλάσματα που θα μπορούσαν να εμφανιστούν τη νύχτα.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απρόθυμες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους οι τράπεζες

Τον Σεπτέμβριο οι πιστώσεις της ΕΚΤ για τα δάνεια

Μπορεί ο Μάριο Ντράγκι να υπόσχεται γενναίες ενέσεις ρευστότητας και να επιχειρεί να διευκολύνει το δανεισμό για τράπεζες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, ωστόσο οι αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ φαίνεται πως έχουν επίδραση μόνο στους χρηματιστηριακούς δείκτες και όχι στις επιχειρήσεις και ειδικά στις επιχειρήσεις του Ευρωπαϊκού Νότου.

Νέα όρια ηλικίας στο ασφαλιστικό από το 2015

Κομβικό σημείο οι ενοποιήσεις Ταμείων

Το ασφαλιστικό σύστημα αλλάζει πλήρως μορφή από τον Ιανουάριο του 2015, με οδηγό συμπεράσματα μελέτης από το ΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας«Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», στο στόχαστρο μπαίνουν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, που θα περικοπούν δραστικά μέσω της αύξησης των ενδιάμεσων ορίων ηλικίας, ενώ θα εξειδικευθεί ο νέος τρόπος υπολογισμού των αποδοχών, ώστε να ισχύσει η αρχή των μηδενικών ελλειμμάτων, όχι μόνο στα επικουρικά, αλλά και στα κύρια ταμεία ασφάλισης.

Christopher Lee as Dracula

Movies with Christopher Lee as Dracula.

View:   
Log in to copy items to your own lists.
1.
Dracula (1958)
  7.5/10 
After Jonathan Harker attacks Dracula at his castle (apparently somewhere in Germany), the vampire travels to a nearby city...(82 mins.)
Director: Terence Fisher