Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Προσοχή στο νέο ιό «Simplelocker»

Προσοχή στο νέο ιό «Simplelocker»: «Χτυπά» συσκευές με AndroidΠροσοχή στο νέο ιό «Simplelocker»: «Χτυπά» συσκευές με Android

Προσοχή στο νέο κακόβουλο λογισμικό που «χτυπάει» τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets που έχουν λειτουργικό σύστημα Android, συνιστά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

GR5ET
Μοιάζει απίστευτο καθώς δείχνει να ξεπερνά και την πιοάρρωστη φαντασία, δυστυχώς όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και φυσικά θα γίνει πραγματικότητα αν κάποιο αποτέλεσμα εθνικών εκλογών δεν βάλει φρένο στις κυβερνητικές μαριονέτες, Σαμαρά και Βενιζέλο.
Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της διυπουργικής επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μεταφέρθηκαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εκτός των άλλων, και το Τουριστικό Συγκρότημα Ξενία του Ναυπλίου, το οποίο ανήκει στον ΕΟΤ, τελεί υπό τη διοίκηση της ΕΤΑΔ και αποτελείται από τρία ακίνητα. Το Ξενία Palace Ακροναυπλίας επί οικοπέδου 24 στρεμμάτων, το Ξενία Amphitrion επί οικοπέδου 3,5 στρεμμάτων και το Ξενία Ναυπλίου Α’ επί οικοπέδου 4,5 στρεμμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

γερμανοι
Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γερμανία μας οφείλει από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και ξεχνάμε ότι αυτή δεν μας έχει ακόμη εξοφλήσει από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι οφειλές της προέκυψαν ως κατωτέρω:

ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ 1919
Η παράγραφος 231 κατονομάζει τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ ως τη βασική επιτιθέμενη χώρα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και υπόχρεη αποζημίωσης των χωρών που υπέστησαν ζημίες από τον πόλεμο.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΥ 1921
Με απόφαση καθορίζεται το ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων στα 132 δισ. χρυσά μάρκα ή στα 33 δισ. δολάρια για όλες τις χώρες.
Το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής προέβλεπε την καταβολή 2 δισ. χρυσών μάρκων τον χρόνο +26% της αξίας των συνολικών γερμανικών εξαγωγών κάθε χρόνο.
Κατανομή σε κατηγορίες:…

Κατάρριψη αεροσκάφους ηλεκτρονικού πολέμου με SA-18 από τις δυνάμεις αυτοάμυνας στην Α. Ουκρανία > BINTEO


Η Άλωση της Πόλης συντελέστηκε 7 Ιουνίου…με το Γρηγοριανό Ημερολόγιο!

(Γράφει ο Δημήτριος Ανδρονικίδης.)

Σήμερα εἶναι ἀποφράς ημέρα (δηλαδή η ημέρα για την οποία δεν πρέπει να μιλάμε) γιατί Σάν σήμερα: “Η Νέα Ρώμη-Κωνσταντίνου Πόλις Ἑάλω”.
Σαν σήμερα;
Ε μα βέβαια, σαν σήμερα!
Κανονικά η άλωσις συνέβη στις 29 Μαΐου 1453 με το «Ιουλιανό» ημερολόγιο, δηλαδή στις 7 Ιουνίου με το «Γρηγοριανό».
Πέρα από την πολιτισμική, εθνική, πνευματική καταστροφή, με την άλωσι της Πόλεως γίνεται και κάτι ακόμη. Παρουσιάζεται η ευκαιρία στην Φραγκοκρατούμενη δύση να γίνει η επίδοξος διάδοχος της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Η “προφητική” ομιλία Καντάφι που μάλλον τον οδήγησε στον θάνατο > βίντεο


Στην Κωνσταντινούπολη “Τούρκοι” λένε σε Έλληνες επισκέπτες: «Ο τόπος αυτός είναι δικός σας»!


Στην Κωνσταντινούπολη “Τούρκοι” λένε σε Έλληνεςεπισκέπτες: «Ο τόπος αυτός είναι δικός σας»!
Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο.

Απίστευτο σκηνικό με Έλληνες στη Νέα Υόρκη!


Γέλιο και δάκρυα προκαλεί, αλλά και το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο, με τον συμπατριώτη μας ...οπαδό του ΠΑΟΚ, προφανώς "καμμένο" από την πρέζα..Ίδιοι οι Έλληνες παντού.
Πρέπει να έχουν κάτι να μαλώνουν, κάτι να τους χωρίζει..
Δείτε το βίντεο:

Πόσο καιρό αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξ; Θα εκπλαγείτε..Αν έχετε την εντύπωση ότι μια γυναίκα θα κάνει σεξ, απλά και μόνο επειδή πέρασαν μερικές εβδομάδες από την τελευταία σεξουαλική της επαφή, ίσως να κάνετε μεγάλο λάθος. Αλλιώς, πώς εξηγείτε τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών το γερμανικό περιοδικό "Petra";

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...