Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΑΘΗΝΑ 11-6-2014.

Η σύγκλιση τού κατοχικού καθεστώτος λαμβάνει βήμα – βήμα σάρκα και οστά. Για να γίνει μάλιστα κοινωνικά αποδεκτή η μετάλλαξη τού πολυκομματισμού σε κομματικό συνεταιρισμό, σε εταιρία κομμάτων, έχει ξεκινήσει από τα χαμηλής επικοινωνιακής προβολής ζητήματα.

Νεοφιλελεύθεροι και μαρξιστές συμφωνούν εξ ορισμού στην Παγκοσμιοποίηση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που προχωρούν χωρίς συγκρούσεις στην διάλυση τού εθνικού κράτους. Και φυσικά όταν διαλύεις το κράτος, κάνεις δύο πράγματα. Διώκεις τούς Εθνικιστές Μαχητές τού Εθνικού Φρονήματος και γεμίζεις την Πολιτεία με ξένες εξαρτήσεις και πληθυσμούς.

Ιδού η οδός τής ΝΔ, τού ΣΥΡΙΖΑ και των παραποτάμων τους. Η ψοφοδεξιά εδώ και πολλούς χρόνους, από την εποχή τού τέλους τού συμμοριτοπόλεμου, φρόντισε να κλείσει τις οδούς τής πολιτικής στον Εθνικισμό και να συνδυάσει τον κεφαλαιοκρατικό καπιταλισμό μ’ έναν ψευδεπίγραφο πατριωτισμό. Εδίωξε και διώκει τούς αληθινούς Πατριώτες. Φόρτωσε το πολιτικό σύστημα με κίβδηλους πατριώτες, τούς οποίους εγκαίρως αποτράβηξε. Και έβαλε οικονομικές πλάτες στο σιωνιστοκίνητο καθεστώς.

Η Αριστερά στο ίδιο χρονικό διάστημα και έως σήμερα, είτε ως κομμουνιστική αριστερά είτε ως Κεντροαριστερά, προέβαλλε το λαϊκό συναίσθημα απογυμνωμένο από το φυλετικό συναίσθημα, την θρησκευτική Πίστη και το εθνικό συμφέρον. Προβάλλει την Κοινωνική Δικαιοσύνη και το Δίκιο τού Εργάτη που μπορεί όμως να είναι και λαθρομετανάστης και εχθρός τού Έθνους και αλλόθρησκος. Μιλάει και συμπλέει με τον Τούρκο και τον Σκοπιανό και τον Αλβανό.

Όραμα και των δύο ψευτομονομάχων με το κλεφτοπασοκικό συνεταιράκι τους είναι η μικρή ψευτοελλάδα των άτιμων, δίχως Έλληνες. Ένα εφιαλτικό όραμα δανεικό με νεοταξικό σχεδιασμό, για μια ειρηνική συνύπαρξη και μια επίπλαστη ευδαιμονία. Όταν όμως ξαπλώνει ο λύκος στην στάνη, τα πρόβατα λιγοστεύουν. Αυτή την συνεύρεση ονομάζουν «ειρηνική συνύπαρξη». Η δε ευδαιμονία μοιράζει στα δύο, ενίοτε και παραπάνω, θάλασσες, ιστορία και πλούτο ελληνικό. Πατώντας επάνω στο Ελληνικό Αίμα.

Το παγκόσμιο υπερκράτος των σιωνιστών είναι εκ των πραγμάτων αντίθετης κατεύθυνσης και συμφερόντων από το Ελληνικό Έθνος. Ο παγκοσμιοποιητής γυρολόγος γαντζώνεται στα ξένα έθνη αφαιρώντας τους δύναμη, κλαψουρίζοντας, κατασκηνώνοντας, λαμβάνοντας χρήμα, επικοινωνία, εξουσία και ιθαγένεια.

Ο Έλληνας κτίζει την κοσμοκρατορία του επάνω στην Δύναμη τού Πολιτισμού. Θωρακίζει με την Φλόγα τής Πίστης την Ελληνική Πολιτεία. Μετέρχεται δίπλα στην Σοφία το Ατσάλι. Ανοίγει δρόμους και χτίζει οικουμένη.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση τού Νεοταξισμού, ο οίκος τής ανηθικότητας και τού υλισμού, δεν θέλει τούς βασιλείς τής Πίστεως αλλά τούς πιστωτές των βασιλέων. Και στις κοινωνίες δεν θέλει ελεύθερους λαούς, αλλά πολυφυλετικούς πολτούς.

Αυτό σημαίνει πως η Παγκοσμιοποίηση θέλει την πολιτική ενοποίηση, την οικονομική ενοποίηση και την ενοποίηση εν τέλει τής πολιτικής και τής οικονομικής εξουσίας σ’ ένα και μόνον αποδεκτό Σύστημα Εξουσίας. Μια ενιαία χρηματοδότηση που προκύπτει μέσα από τις φλόγες τής τεχνητής κρίσης. Και μια ενιαία παγκοσμιότητα, στειρωμένη φυλετικά και αποστειρωμένη αξιακά.

Η επιστροφή τού Ελληνισμού ξεκίνησε και δεν ανακόπτεται με τίποτα. Ο Έλλην τής Πίστης και τού Ιδεαλισμού, ο Πολέμαρχος τού Θεού και τής Φυλής είναι ορισμένος για την επάνοδο τής Ιστορίας. Είναι καθορισμένο να ξαναγράψουμε Ιστορία αυθεντική από εκεί που οι προσωρινά δυνατοί την ανέκοψαν.

Η θέση τού Ισχυρού στην Οικουμένη είναι μονάχα μία. Και η επιλογή εξίσου μία. Είναι ανάμεσα στην Αρετή και την Κακία. Στο δίκαιο και το Άδικο. Στον Πολιτισμό και τη Βαρβαρότητα. Και το στεφάνι τής Νίκης είναι καμωμένο για την Αρετή, το Δίκαιο και τον Πολιτισμό. Και οι Σταυρωτήδες θα ηττηθούν μπροστά στην Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος.

Αυτή η νέα, ένδοξη και θεόπεμπτη Ανάσταση θα ξεκινήσει από την συντριβή των ελληνόφωνων φαρισαίων και θα κορυφωθεί με την συντριβή τού Εμποράκου των Εθνών και των γεωπολιτικών του μαντρόσκυλων. Μήτε συγκυβερνήσεις μήτε διαθρησκευτικές συνάξεις μήτε λυκοφιλίες.  

Εντός και εκτός των προσωρινών συνόρων Μεγάλη, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αξιοσύνη σ’ ένα πραγματικά Ελληνικό Κράτος. Και ένας απέραντος Ελληνικός Κοινοτισμός και Πανελληνισμός με την καθοδήγηση τού Μητροπολιτικού Κέντρου και την ορμητική διάθεση τού Ελληνισμού τής Διασποράς, σχηματίζοντας μια Ελληνική Υπερδύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

     

Το σχέδιο του Ερντογάν για την επέκταση του κόμματός του σε Αλβανία, Κόσοβο και ΠΓΔΜ

Ένα τριήμερο συνέδριο υπό την πολίτικη και οικονομική αιγίδα του Τούρκου αναπληρωτή πρωθυπουργού διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη με αντιπροσωπία Αλβανών που ζουν στις χώρες των Βαλκανίων.
Το αντικείμενο του συνεδρίου αφορά την δημιουργία παραρτήματος του κόμματος του Έρντογαν, Κόμμα Δικαιοσύνης, στη πΓΔΜ, Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία καθώς, τη λήψη αποφάσεων και την ενσωμάτωση στις αντίστοιχες χώρες και την περαιτέρω επέκταση τους σε χώρες των Βαλκανίων.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ....

ΟΣΟΙ  ΠΙΣΤΟΙ  ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ....
                                      

ΚΑΤΟΠΙΝ  ΣΥΣΚΕΨΕΩΣ  ΤΟ  ΕΘΝΙΚΟ   ΚΕΝΤΡΟ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ  ΤΑ ΕΞΉΣ:

Τα νέα «όπλα» της ΕΛ.ΑΣ στη μάχη κατά της λαθρομετανάστευσης

Το ΚΟΔΙΣΜΕ αποτελεί το Επιχειρησιακό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ που διαχειρίζεται κατά τρόπο ολοκληρωμένο θέματα που αφορούν τη διαχείριση συνόρων.
Το ΚΟΔΙΣΜΕ αποτελεί το Επιχειρησιακό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣπου διαχειρίζεται κατά τρόπο ολοκληρωμένο θέματα που αφορούν τη διαχείριση συνόρων.
Στις 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η επίσημη παρουσίαση του Κέντρου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συνόρων & Μετανάστευσης (ΚΟΔΙΣΜΕ), παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Δ. Τσακνάκη. 

Ο ΡΟΥΧΑΝΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!… ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΝ «ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαοκτώ χρόνια Ιρανός πρόεδρος σε επίσημη επίσκεψη του στην  Άγκυρα δείχνει την μεγάλη του περιφρόνηση στον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, τον Μουσταφά Κεμάλ, καθώς αρνήθηκε επιδεικτικά να επισκεφτεί το μαυσωλείο του όπως προβλέπει με αυστηρό τρόπο το τουρκικό πρωτόκολλο για κάθε ξένο ηγέτη που επισκέπτεται την τουρκική πρωτεύουσα. Την γνωστοποίηση της στάσης αυτής του Ιρανού πρόεδρου να αρνηθεί να επιστεφτεί το μαυσωλείο, την έκανε ο ίδιος ο υπεύθυνος του πρωτοκόλλου της τουρκικής προεδρίας, Ahmet Sener.

Καλύτερο το σεξ όταν ο άντρας βγάζει λιγότερα

Πιο ευτυχισμένος ο έγγαμος βίος όταν η γυναίκα έχει μεγαλύτερο εισόδημα

Οι σύζυγοι που κερδίζουν λιγότερα από τις γυναίκες τους είναι πιο πιθανό να έχουν καλύτερη ερωτική ζωή και πιο ευτυχισμένους γάμους.

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι άντρες δε μπορούν να τα πηγαίνουν καλά και στους δύο τομείς -στην κρεβατοκάμαρα και τις αίθουσες συσκέψεων- και πως απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο όταν βγάζουν λιγότερα χρήματα.

θαυμα εν ωρα βαπτισης ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Μείνετε νέοι ποντάροντας στο... κόκκινο

Αντιγηραντικές τροφές με ερυθρή απόχρωση

Για μία γυναίκα η διατήρηση της φυσικής της ομορφιάς και νεότητας και η καθυστέρηση της εμφάνισης των σημαδιών του χρόνου είναι ένα μόνιμο ζητούμενο. Πέρα όμως από τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και ομορφιάς, το πιο σημαντικό αντιγηραντικό είναι η διατροφή.

Ιδιαιτέρως μάλιστα αν θέλουμε και να χρωματίσουμε τις διατροφικές μας επιλογές βάλτε το κόκκινο χρώμα στη διατροφική σας καθημερινότητα.

ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ

Από τον συναγωνιστή Πολύβιο Κολοβό...

Γκορμπατσόφ: Η Δύση είπε ψέματα στη Ρωσία

Ο τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι η Δύση τόσο στη δεκαετία του ’80 και τη δεκαετία του ’90 του περασμένου αιώνα, είπε ψέματα στη Ρωσία, όταν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ, είχαν δηλώσει ότι δεν θα επεκταθεί η συμμαχία αυτή, προς ανατολάς.
Στην τηλεοπτική του συνέντευξη, τμήματα της οποίας παρουσιάζει το πρακτορείο Itar Tassσημειώνει ότι μόνο η Δυτική Γερμανία παρέμεινε συνεπής, ενώ οι ΗΠΑ άρχισαν την κατεδάφιση της συμφωνίας, η οποία αποτελούσε τη βάση για την κατασκευή ενός άλλου κόσμου, σημειώνει το δημοσίευμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...