Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΘΗΝΑ 13-6-2014.

Ραγδαίες κυλούν οι εξελίξεις επάνω από το έως σήμερα κατοχικό προτεκτοράτο μας. Αργή όμως και κατευθυνόμενη η πληροφόρηση. Τα αρνητικά προβάλλονται από ενημερωτές και πολιτικάντηδες  ψευτορωμιούς ως θετικά, στα πλαίσια τής Πολιτείας. Και στα εθνικά μας ζητήματα, τα κοράκια μαζεύονται για να λάβουν μερτικό και να αποτρέψουν τις προοπτικές ανακάμψεως από χέρια πραγματικά ελληνικά.

Ήρθε το πλήρωμα τού χρόνου να αποκατασταθούν οι αδικίες, παρά να αφανιστούμε. Η φυσιογνωμία τής Χερσονήσου τού Αίμου θα αλλάξει οπωσδήποτε. Και κείνοι που πρώτοι πρέπει να αλλάξουμε τώρα είμαστε εμείς οι Έλληνες. Διώκτες μισελλήνων και χτίστες Ελλάδος. Γιατί το πλήρωμα τού χρόνου ο Θεός θέλει να μάς βρει μεγάλο Έθνος και δικαιωμένο. Κι έτσι θα γίνει. Αλλά πρέπει να κινήσουμε τα σωστά χέρια.

Μάς μίλησαν οι εθνοπροδότες για ανάπτυξη, πλεόνασμα, κοινωνικά μερίσματα και εξόδους στις αγορές. Οι διεθνείς τοκογλύφοι λοιπόν προανήγγειλαν διετή παράταση τής δήθεν έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και παρέμβαση στο ασφαλιστικό. Περισσότερες υπηρεσίες των Ελλήνων στους νεοταξίτες άρπαγες τού ελληνικού πλούτου με λιγότερες αποδοχές. Εθνική παραγωγή στο μηδέν.

Παράλληλα διαπιστώνουμε την έξοδο τής τουρκικής στρατιωτικής μηχανής και των ερευνητικών σκαφών τής Άγκυρας στα νερά μας. Τα πολεμικά σκάφη και αεροσκάφη τής Τουρκίας αλώνισαν Κυκλάδες και Παράλια τής Αττικής. Βγάλανε επιπλέον οι Τούρκοι πρόγραμμα ερευνών για πετρέλαιο έως τις ακτές τού Αγίου Όρους.

Την ίδια στιγμή τουρκικά αεροσκάφη μπαίνανε μεταξύ Λέσβου και Χίου, φτάνοντας επάνω από τούς Φούρνους. Χαμηλά όμως, στην Λέσβο, οι αναρχοκομμουνιστές και οι συριζαίοι φύλακες τού κατοχικού καθεστώτος επιτίθονταν στα νέα γραφεία τής Χρυσής Αυγής στην νήσο μας!

Τούρκοι και μαρξιστές συντονίζουν τον μισελληνισμό τους και παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον παγκοσμιοποιητή τύραννο από κοινού. Αλωνίζουν σε ένα υποθηκευμένο δια των μεταλλαγμένων σοσιαλφιλελεύθερων χεριών Αιγαίο. Τόσο μεταλλαγμένων όσο και τα μεταλλαγμένα, γενετικά τροποποιημένα και δολοφονικά υποπροϊόντα που προωθεί η ελληνική τάχα προεδρία τής ψευτοευρώπης.

Οι ζωές μας στο πιάτο των πολυεθνικών. Και το κράτος μας μαζί με την ιστορία μας στα νύχια των βαρβάρων που ωστόσο ψυχορραγούν. Οι πολιτικές και θρησκευτικές «μας» αρχές αδιαφορούν μπροστά στα τουρκικά ασκέρια που φτάνουν έως το Περιβόλι τής Παναγιάς μας και βάφουν την Θράκη μας με τα τουρκικά χρώματα.

Δίδουν στους προσωρινούς μας γείτονες, που φαγώνονται αναμεταξύ τους, χρόνο για να ξαμολήσουν τα ισλαμικά αφιόνια που ζητούν την Αγία Σοφία ως Τέμενος. Την ώρα που ουρλιάζανε στο προαύλιο τής Αυτοκρατορικής μας Εκκλησιάς, οι Τούρκοι προχωρούσανε στο κλείσιμο των υδάτων τού Ευφράτη με φράγματα, προκειμένου να μην υδροδοτηθούν Συρία και Ιράκ.

Για να πληρωθεί η προφητική ρήση τού Γέροντα Παίσιου πως «"Όταν ακούσετε, ότι τα νερά τού Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία τού Αρμαγεδδών, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι Ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας».

Θίγονται λοιπόν τα συμφέροντα τής Ρωσίας. Κι έτσι θα χτυπήσει ο Μόσκοβος που είναι γεωγραφικά πιο ψηλά από εμάς και δεν διαθέτει ελληνικούς πληθυσμούς στην καυτή ζώνη όπως εμείς. Αντιδρά η Ρωσία που έχει τις δαγκάνες τού σιωνισμού στην Ουκρανία. Και δεν αντιδράει η Ελλάς που έχει σιωνιστική διακυβέρνηση, πληθυσμιακή αιμορραγία, βδέλλες που τραβούν την ενέργεια της γης μας και ελληνικούς πληθυσμούς στα κατακτημένα ορμητήρια τοκογλύφων και βαρβάρων.

Κατεβαίνει από την Βόρεια Θάλασσα το χιλιάρμενο Κουζνετσόφ με τα 23 αεροπλάνα του, τούς πυραύλους, το υποβρύχιο και τα 6 σκάφη συνοδείας του στα κυπριακά ενεργειακά οικόπεδα. Και την ίδια στιγμή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ασκούνται σε αεραποβάσεις, ενεργοποιούν την αεράμυνα και στα τρία όπλα, θέτουν τις Ειδικές Δυνάμεις σε ετοιμότητα. Ειδικές Δυνάμεις και Πολεμική Αεροπορία ζητούν την έγκριση τής Πολιτείας για να ξεσχίσουν τον εχθρό.

Ιδού λοιπόν η λύση. Η επανελληνοποίηση τής Πολιτείας. Και η μέθοδος είναι η ύπαρξη μεγαλόπνοου Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου. Τερματισμός στην μεταπολίτευση τού γραικυλισμού. Κοινωνία, εξουσία και γεωπολιτική αυλή ελληνική στον απόλυτο βαθμό. Λαϊκή και Εθνικιστική Ηγεσία. Κινητήριος μοχλός η επανεκκίνηση τής ελληνικής παραγωγικότητας. Διαχειριστής τού πλούτου το Εθνικό Κράτος. Και στυλοβάτης ο Ελληνικός Στρατός.

Νέα Συμμαχική Πολιτική και στροφή καθαρή προς τη Ρωσία, τη Σερβία και πάσα ορθόδοξη κατεύθυνση. Σ’ αυτό το υπό διαμόρφωση Ορθόδοξο Τόξο, η Ελλάς πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία τού σχηματισμού και το τιμόνι του.

Προχωράμε στην ενδυνάμωση τής Ελλάδος, στην μεγαλύτερη Πατρίδα και την διαμόρφωση τής ηγεμονικής της θέσης στην νέα γεωπολιτική πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που οφείλει να οδηγήσει τα πράγματα στην κατεύθυνση τού Πανελληνισμού. Στον σχηματισμό ελεύθερης και δυνατής εθνικής προσωπικότητας και υπόστασης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μαζί με τον Πάπα μίλησαν πρόσφατα για την ενιαία ημέρα εορτασμού τού Ορθόδοξου και τού Καθολικού Πάσχα. Το μυαλό αμέσως στρέφεται στο Ποθούμενο που θα έρθει όταν πέσουν μαζί οι δύο Πασχαλιές.

Θα διοικήσουμε την Ελλάδα Λαϊκά και Εθνικιστικά. Θα κάνουμε εργαστήρι και προμαχώνα την Ιερή Γη μας. Θα πολεμήσουμε και θα κάνουμε την Πατρίδα μας Ορθόδοξη και Αυτοκρατορική Δύναμη. Ρωμανία με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σκύλιασαν οι Τούρκοι με τον νεαρό Κούρδο που κατέβασε την Τουρκική Σημαία απο την Αεροπορική Βάση!


νεαρός-κούρδος-κατεβάζει-την-τουρκική-σημαία Τουρκικές αρχές καταδικάζουν το κατέβασμα της τουρκικής σημαίας  μέσα από μια αεροπορική βάση στη νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιαρμπακίρ. Ακόμα κι αν αυτός είναι ένα παιδί, ο εισβολέας «θα πληρώσει το τίμημα», δήλωσε ο Ερντογάν .
Οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν και στο Ντιγιαρμπακίρ. Ενώ Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα, υπερπηδώντας την πίσω πόρτα στην 2η αεροπορική βάση, μπήκαν μέσα στο στρατόπεδο και κατέβασαν την τουρκική σημαία.

11 Ιουνίου 1835, πεθαίνει ο ναύαρχος Ανδρέας Μιαούλης


11-Ιουνίου-1835-πεθαίνει-ο-ναύαρχος-Ανδρέας-ΜιαούληςΑνδρέας Μιαούλης, ναύαρχος του ελληνικού στόλου κατά την Επανάσταση του 1821. Ο τόπος της γέννησής του δεν είναι επακριβώς γνωστός. Ορισμένοι βιογράφοι του υποστηρίζουν ότι γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1769 στα Φύλλα της Εύβοιας, απ’ όπου η οικογένεια του μετοίκησε στην Ύδρα, ενώ άλλοι στο νησί του Αργοσαρωνικού.
Το πραγματικό του επίθετο ήταν Βώκος ή Μπώκος. Για το παρωνύμιο Μιαούλης υπάρχουν δύο εκδοχές: Η μία ότι του τo κόλλησαν οι ναύτες του, όταν τους έδινε τη διαταγή «Μία ούλοι!» για να κωπηλατούν συγχρόνως. Η δεύτερη, από ένα τουρκικό μπρίκι που αγόρασε, με την ονομασία «Μιαούλ». Ο Μιαούλης ήταν σχεδόν αγράμματος, σύμφωνα με τον ιστορικό Καρλ Μέντελσον -Μπαρτόλντι, εν τούτοις υπερείχε σε ευφυΐα και ναυτική τέχνη. Είχε ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος μέχρι υπερβολής, που πολλές φορές έφθανε στα όρια της σκληρότητας για τους υφισταμένους του. 

Πρόταση μετατροπής της οικίας Κεμάλ σε μουσείο Γενοκτονίας των Ποντίων


mpoutaris_kemal_298971536Πρόταση μετατροπής της οικίας Κεμάλ σε μουσείο Γενοκτονίας των Ποντίων
του Ιωάννη Κόντου
Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών
Προτείνω οι Ποντιακής καταγωγής δημότες Θεσσαλονίκης να πιέσουν τον ενωτιοφόρο δήμαρχό τους να μετατρέψει την οικία Κεμάλ σε μουσείο τεκμηρίωσης της γενοκτονίας των Ποντίων.
Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθούν τουλάχιστον τα εξής:
1. Θα προσελκυσθούν Τούρκοι αντικεμαλικοί τουρίστες.
2. Θα ενημερωθεί η νέα γεννιά για την ιστορική αλήθεια των έργων του σφαγέα Κεμάλ.
3. Θα αποφευχθεί η προδοτική προβολή του Κεμάλ.
4.Θα ενημερωθούν οι ξένοι τουρίστες για την γενοκτονία των Ποντίων.
5. Θα υποστηριχθεί το αίτημα για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων.
Πηγή: olympia.gr

Διαμαρτυρία στο χώρο ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα


elliniki-simaia-sto-temenosΟ ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος και 30-40 χριστιανοί ύψωσαν τον σταυρό και τις ελληνικές σημαίες στον Ελαιώνα , εκεί που θέλουν μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα!
Το Σάββατο 7 Ιουνίου οι Σύλλογοι «Αθηνά», «Πύρινη Ρομφαία Πανορμίτου», «Άγιος Μάξιμος», το κόμμα «Κοινωνία» και ο φλογερός ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος, εφημέριο του ιερού ναού Αγίας Παρασκευής (Μοναστηράκι), βρέθηκαν στον Ελαιώνα. Εκεί ανήρτησαν τον σταυρό της Ορθοδοξίας και δύο ελληνικές σημαίες στο ψηλότερο σημείο της μάντρας, στη βάση του πολεμικού ναυτικού.
Ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος έκανε αγιασμό και με τον πύρινο-πατριωτικό του λόγο παρακίνησε τους Έλληνες ορθοδόξους να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους με ειρηνικά μέσα. «Το οφείλουν στους Έλληνες και τους αγίους που έχυσαν το αίμα τους για να απελευθερώσουν την Πατρίδα μας από τους μουσουλμάνους», τόνισε ο ιερέας.

Το πιο μεγάλο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας!


to-pio-megalo-peiramaΠάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν “πειραματόζωα” στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας: Τη συχνότατη έκθεση σε μη ιονίζουσα ακτινοβολία.
Μια διεθνής επιστημονική επιτροπή, με ντοκουμέντο 600 σελίδων βασισμένο σε 2.000 επιστημονικές μελέτες, αποδεικνύει τις βλαβερές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον άνθρωπο (αλλοιώνει τα…εγκεφαλικά κύτταρα), ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα εκπομπής. Τεράστιος ο κίνδυνος για τα παιδια…

Παραθέτω ένα άρθρο του Γιάννη Ελαφρού στην εφημερίδα Καθημερινή (03/01/08)
“Ένα ευδιάκριτο σήμα κινδύνου εκπέμπει η επιστημονική κοινότητα για τις πιθανές βλαβερές συνέπειες στην υγεία από τη χρήση της κινητής τηλεφωνίας αλλά και των άλλων πηγών μη ιονίζουσας ακτινοβολίας.

Αντίλογος για το: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ


microchip1Αγαπητό Πενταπόσταγμα.
Με έκπληξη διάβασα το άρθρο των ανταποκριτών σου από Βρυξέλλες, Πορφύρη Δ. και Σταφυλά Π. “ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP.ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
Kάποιες παρατηρήσεις σχετικά:
Η είδηση είναι ΑΠΑΤΗ από την αρχή μέχρι το τέλος. Με μια πολύ γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο, ανακάλυψα τα εξής.
α) Η είδηση βασίζεται σε έρευνα που έκανε το Wyoming Institute of Technology. Το συγκεκριμένο ινστιτούτο το έχει ίδρύσει ένας απατεώνας( Μοntgomery Allen), με σκοπό να βουτάει λεφτά από ανυποψίαστους φοιτητές.Eχουν γίνει αρκετές καταγγελίες(Δείτε εδώ)
β) οι έρευνες που κάνει το ινστιτουτο, είναι κάτι απίθανα πράγματα από αυτά που διάβάζεις στο διαδίκτυο για να γελάς. Πχ ανακάλυψαν οτί τα φωτοβολταικά εξαντλούν την ενέργεια του ήλιου.(Δείτε εδώ)

Κύπρος: Σε εξέλιξη παράνομη άσκηση Έρευνας και Διάσωσης (CSAR)


Άρχισε στα κατεχόμενα η παράνομη άσκηση έρευνας και διάσωσης με την επωνυμία «Μάρτυρας ανθυπολοχαγός Caner Gönyeli».

Προκαλούν τα Σκόπια στο Λονδίνο! Τι κάνει ο Βενιζέλος;


9B9579FD4B55BE8BE71BE3F97CEC9O Kύπριος υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαϊδης, ακύρωσε την μετάβαση του στο Λονδίνο για να παραστεί στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για Τερματισμό της Σεξουαλικής Βίας σε συγκρούσεις, καθώς ενημερώθηκε ότι συμμετείχαν τα Σκόπια με την ονομασία “Μακεδονία”. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο κ. Φωκαϊδης επρόκειτο να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα ελπίζοντας πως το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών που φιλοξενεί τη Σύνοδο θα έκανε διόρθωση στην ονομασία των Σκοπίων. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος αποφάσισαν να απέχουν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή των υπουργείων εξωτερικών και άμυνας σε Αθήνα και Λευκωσία και αποφασίστηκε να τηρηθεί κοινή στάση. Ο Βενιζέλος ακόμη ασχολείται με τα ρουσφέτια του ή θα αντιδράσει ως οφείλει;

olympia

Τι έκαναν οι Τούρκοι στο Αγιον Oρος;


651305
Ο ένας είναι δημοσιογράφος και ο άλλος αρχιτέκτονας. Αν ήταν άλλης εθνικότητας, δεν θα προκαλούσε εντύπωση η απόφασή τους να μπουν στο Άγιο Όρος. Το ότι είναι Τούρκοι, όμως, δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον. Ο δημοσιογράφος της Χουριέτ, Ertuğrul Özkök και ο αρχιτέκτονας φίλος του Ali Esad Göksel καταγράφουν τις εντυπώσεις τους και αποκαλύπτουν.
Φυσικά δεν εισέβαλλαν στο «Περιβόλι της Παναγιάς», αντιθέτως, έλαβαν σχετική άδεια από τον Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και έμειναν στη μονή τρεις ημέρες.

Έκθεση ΔΝΤ..Ωμή παρέμβαση, εκφοβισμός δικαστικών αρχών και αύξηση δικαστικών εξόδων !!


dikasthria1

Διαβάστε τι αναγράφεται στην αναφορά του ΔΝΤ, για  την οποία πανηγυρίζει η καταστροφική – προδοτική συγκυβέρνηση, σχετικά με τις αρνητικές αποφάσεις των δικαστηρίων και τα δικαστικά έξοδα, η αύξηση των οποίων θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη ακόμη και την σκέψη προσφυγής των Ελλήνων στα δικαστήρια…

Διαβάστε την συνέχεια στο αποκαλυπτικό  hellasforce.com
  

“Παρασκευή και 13″ παραιτείται η Βουλγαρική κυβέρνηση για τον South Stream!


Σας έχουμε ενημερώσει έγκαιρα για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη γειτονική μας Βουλγαρία αναφορικά με την κατασκευή του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου South Stream. Σας είπαμε ότι το κόμμα της Τουρκικής μειονότητας απέσυρε την υποστήριξή του από την κυβέρνηση μειοψηφίας με τους Σοσιαλιστές, ζητώντας παραίτηση της κυβέρνησης στο τέλος

Δορυφορικό Internet για... όλους από την Google!


Google ανακοίνωσε την απόφαση της να επενδύσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, με στόχο να προσφέρει δορυφορικό Internet στις περιοχές του κόσμου που δεν έχουν καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο.Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει πάρα πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με το συγκεκριμένο φιλόδοξο project, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το αρχικό σχέδιο προϋποθέτει την εκτόξευση μίας συστοιχίας 180 δορυφόρων μικρού μεγέθους, οι οποίοι όμως θα βρίσκονται σε χαμηλότερο ύψος από τους κανονικούς δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας. Με αυτόν τον τρόπο ο κολοσσός των νέων τεχνολογιών θα καταφέρει να παρέχει δορυφορικό Internet σε περίπου 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους που αυτή τη στιγμή λόγω έλλειψης υποδομών και τηλεπικοινωνιακών έργων δεν μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

Ό,τι σπείρατε (με τη χρηματοδότηση των τρομοκρατών), θερίζετε! Με αντίποινα απειλεί τώρα ο Νταβούτογλου!


νταβουτογλου
Τόσα χρόνια που τους στηρίζουν επίσημα και μη, που καλύπτουν τα εγκλήματά τους, δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή μπορεί και να στραφούν εναντίον τους; Ογδόντα είναι οι Τούρκοι πολίτες που απήχθησαν στη Μοσούλη από αντάρτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ), σύμφωνα με την ενημέρωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Γ.Παΐσιος: "Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα να ξέρετε ότι έρχεται..."


«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…

ΕΚΤΑΚΤΟ, Ιράκ: Μετά τη Μοσούλη, έπεσε το Τικρίτ στα χέρια του ΙΚΙΛ


Égalité & Réconciliation (Γαλλία)               (μτφΚριστιάν)
Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ΙΚΙΛ), μετά τη κατάκτηση της Μοσούλη την Τρίτη, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης και ολόκληρης της επαρχίας Νινευή, συνεχίζει την προέλασή του προς τη Βαγδάτη.

Πολύ σκληρές μάχες έλαβαν χώρα μεταξύ του ιρακινού στρατού και των ισλαμιστών μαχητών στην πόλη Τικρίτ, 160 χλμ βόρεια της Βαγδάτης: η πόλη έπεσε στα χέρια του ΑΚΙΛ, το οποίο κοιτάζει τώρα προς τη Σαμάρα, 110 χιλιόμετρα από τη πρωτεύουσα, όπου συγκρούσεις έλαβαν χώρα σήμερα.

Ελεύθερης αγοράς συνέχεια

Effects_of_Hurricane_Charley_from_FEMA_Photo_Library_7
Κώστας Λιανίδης
Ελεύθερης αγοράς συνέχεια:
To καλοκαίρι του 2004 ο Τυφώνας Τσάρλι σάρωσε τα πάντα απο τη Φλόριντα ως τον Ατλαντικό. Η θύελλα επέφερε το θάνατο 22 ανθρώπων και προκάλεσε ζημιές ύψους 11 δις. δολλαρίων. Σε ένα βενζινάδικο στο Ορλάντο πουλούσαν σακκούλες με παγάκια των δύο δολλαρίων για δέκα δολλάρια. Καθώς δε διέθεταν ηλεκτρική ενέργεια για τα ψυγεία τους, πολλοί δεν είχαν άλλη επιλογή απ το να πληρώσουν τις φουσκωμένες τιμές. Εργολάβοι προσφέρθηκαν να απομακρύνουν δυό δέντρα απο μια στέγη για 23.000 δολλάρια. Καταστήματα που πουλούσαν οικιακές γεννήτριες για 250 δολλάρια ζητούσαν τώρα 2.000. Μια ογδοντάχρονη γυναίκα που εγκατέλειψε το σπίτι της μαζί με το σύζυγό της και την ανάπηρη κόρη της πλήρωσαν 160 δολλάρια τη μέρα για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αξίας 40 δολλαρίων.

ΣΟΚ από τα δημογραφικά στοιχεία της Κύπρου: Μειοψηφία οι Ελληνοκύπριοι!


κυπροςΜειοψηφία αποτελούν οι Ελληνοκύπριοι στο μαρτυρικό νησί, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Δημογραφικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής Κύπρου.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, οι Ελληνοκύπριοι είναι μόνο 572.000, με πτωτική τάση. Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημογραφικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιαννάκης Μάτσης, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της μελέτης, είπε ότι επέρχεται «πληθυσμιακή καταστροφή», αφού αυτή τη στιγμή υπερτερούν οι κάτοικοι στα κατεχόμενα και οι μουσουλμάνοι σε ολόκληρη την Κύπρο.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΥΝΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ»Ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός δήλωσε: "Είναι αίσχος που βρισκόμαστε εδώ για να δούμε έναν Κοινοβουλευτικό Αρχηγό, τον Αρχηγό μας. Αυτό δεν γίνεται ούτε στα αφρικανικά κράτη. Είναι κατάφωρη παραβίαση του Κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα, όπως επίσης και καταπάτηση του Συντάγματος".

Στον Έβρο θέλουν να βάλουν πόδι οι Aμερικανοί… Για το πετρέλαιο!!!

στον-έβρο-θέλουν-να-βάλουν-πόδι-οι-αμερικανοί-για-το-πετρέλαιο Αίτημα για παραχώρηση προς έρευνα δύο περιοχών στη Θράκη, η μία στην Αλεξανδρούπολη και η άλλη στην… Ορεστιάδα, κατέθεσε στο ΥΠΕΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του Εnergypress, η αμερικανική εταιρεία Cub Energy. 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων κυρίως στην Ουκρανία και στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. 
Οι επενδύσεις της αφορούν κυρίως σε πεδία που δεν έχουν εξερευνηθεί αρκετά. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cub Energy απαρτίζεται από τους: Mikhail Afendikov, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Robert B. Hodgins, Timothy R. Marchant, J. Frank Mermoud, Richard Stoneburner. 
Σύμφωνα με τους υποψήφιους επενδυτές, η γεωεπιστημονική γνώση των συγκεκριμένων περιοχών της Θράκης, από παλαιότερες έρευνες των ΔΕΠ, ΔΕΠ-ΕΚΥ κ.λπ. δημιουργεί προσδοκίες, αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ζητείται η παραχώρηση. 

ΖΥΓΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Τα κράτη που θα δημιουργηθούν.


«Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τρίχρονο δαμάλι θα πλέζει»
«Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τρίχρονο δαμάλι θα πλέζει»
Γέρων Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν… «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί». 

160.000 στην Ελλάδα δεν έχουν να φάνε!


160.000-στην-ελλάδα-δεν-έχουν-να-φάνεΞεπερνούν τις 160.000 οι οικογένειες που τον προηγούμενο χρόνο ωφελήθηκαν από το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων. Τα άπορα άτομα που μπόρεσαν να υπαχθούν στο πρόγραμμα ξεπέρασαν τα 100.000 και οι σιτιζόμενοι πλησίασαν τους 17.000.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...