Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΥΠΟΝΟΜΩΝΑΘΗΝΑ 20-6-2014.

Η «δημοκρατία» σώθηκε. Η Πατρίδα βυθίστηκε. Η χώρα εξακολουθεί να κυβερνιέται από δωσίλογους. Ένας ακόμη βουλευτής προφυλακίστηκε άνευ κατηγορητηρίου επειδή είναι Έλλην, Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης. Και η «ανάπτυξη» έρχεται, η εθνική περιουσία εξακολουθεί να ξεπουλιέται, ο ελληνικός βορράς κινδυνεύει να αποκολληθεί από τον εθνικό μας κορμό και οι Παραδόσεις τής Φυλής μας δυναμιτίζονται.

Έγινε λοιπόν ο ανασχηματισμός τής κυβέρνησης των κατοχικών δωσίλογων. Οδηγήθηκε στη φυλακή ο Νίκος Κούζηλος. Και η αίσθηση που διαχύθηκε είναι πως η Ελλάς έγινε ευθύς αμέσως τον φερόμενο ανασχηματισμό θεατής σε μια ανακύκλωση υπονόμων. Η εναλλαγή καπακιών και η τοποθέτηση καινούργιων συντηρεί και δεν αντιμετωπίζει την βρώμα και την δυσωδία.

Στο «νέο» κυβερνητικό σχήμα θριάμβευσαν τα παλιά υλικά. Οι υμνητές των σαμαροβενιζέλων και των μνημονίων, οι καθηγητάδες τού χρήματος και τής νεοταξικής αυλής και δίπλα οι δήθεν εθνικόφρονες τής … λαϊκής δεξιάς. Μαζί και ο σοσιαλιστικός φερετζές δια φιλελεύθερης γονυκλισίας.

Το δεξί χέρι Σημίτη και Παπαδήμου στην Οικονομία. Και από κοντά οι διώκτες τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και κήνσορες τού επαναπατρισμού των Πατριωτών ψηφοφόρων. Η πλήρης απαξίωση τού Έθνους και ο διωγμός τού Εθνικού Φρονήματος αποτελούν το διαβατήριο που ανοίγει τις πόρτες τού Συστήματος.

Οι υποκριτές μάς λέγουν πως είναι ο καιρός τής ανάπτυξης για την Πατρίδα μας άνευ νέων μέτρων. Βέβαια η φορολόγηση των σπιτιών, η μονιμοποίηση των χαρατσιών και τα λουκέτα των ελληνικών επιχειρήσεων παγιώνονται με νέο μνημόνιο. Τώρα όμως μάς λένε οι προσκυνημένοι πως είναι η ώρα των μεταρρυθμίσεων.

Οι πρώτες κουβέντες που ακούστηκαν πριν ακόμη ανακοινωθεί το νέο σχήμα των ελληνόφωνων συνεργατών τής νεοταξικής κατοχής ήταν η επιμήκυνση τής περιόδου αποπληρωμής τού επαχθούς δανεισμού για 75 χρόνια και η αξιοποίηση τής επιστροφής στις αγορές. Και ακόμη οι επενδύσεις επάνω στις υποδομές. Λιμάνια, δρόμοι, φυσικό αέριο και λοιπά πλούτη τής Ελλάδος. Όταν όμως η εγχώρια παραγωγή σβήνει και οι εξαγωγές μειώνονται, τότε η «αξιοποίηση» αφορά την παράδοση των υποδομών στα ξένα χέρια.

Η διαχείριση στο οικονομικό σφαγείο είναι το μόνο σημείο τριβής σοσιαλφιλελεύθερων και αμερικανοκομμουνιστών. Το δε εδαφικό σφαγείο τής Ελλάδος τούς ενώνει. Και έτσι μετά την συναλλαγή των «συνταγματικών» τυράννων με την Τουρκία και την καταγραφή τουρκισμού στις ευρωεκλογές στη Θράκη μας, η προδοσία και το μαχαίρωμα βαθαίνουν από ψευτορωμιούς και ψευτοευρωπαίους.

Οι ψευτοευρωπαίοι ζήτησαν ως γνωστόν μέσω των Επιτρόπων τού Συμβουλίου τής Ευρώπης να εφαρμοστεί η απόφαση τού «ευρωπαϊκού» δικαστηρίου δικαιωμάτων τού ανθρώπου περί τουρκικού εθνικού προσδιορισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Θράκης και των ενώσεων που έχουν συστήσει οι πράκτορες τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Λέγουν μάλιστα οι ψευτοσύμμαχοι στους γραικύλους προδότες ότι τούς είχαν πει οι τελευταίοι πως θα βρουν τρόπο επίλυσης τού προβλήματος!

Κι έτσι μάς προέκυψε η εκλογική κάθοδος τού τουρκικού κόμματος DEB. Οι δε τουρκόσποροι διέδωσαν πως κυβερνητικοί παράγοντες τούς είπαν ότι θα καταργηθεί το εκλογικό μέτρο τού 3% για να μπουν Τούρκοι βουλευτές στην εν Ελλάδι κι όχι ελληνική βουλή και να τεθεί η Θράκη συντόμως κάτω από τουρκική σημαία. Η τουρκοποίηση τής Ελεύθερης Θράκης ολοκληρώνεται όταν το Αιγαίο και οι θησαυροί του έχουν μοιραστεί ανάμεσα σε «χρέος», σιωνιστές και Τούρκους.

Οι καραβιές των λαθρομεταναστών συνεχίζουν να έρχονται, όταν οι Έλληνες διασκορπίζονται μεταξύ ανεργίας και μετανάστευσης. Ο δε Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως συναντιόταν με τον Πάπα Ρώμης και Εβραίο Ραβίνο στο Βατικανό για να συζητήσουν και να συμπροσευχηθούν για την υπό την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση «ειρήνη». Μοναδικοί εχθροί τους η άνοδος τού Εθνικισμού και η Ρωσία.

Λοιπόν, η Ελλάς δεν είναι έθνος υπονόμων και παρακολούθημα σκλαβιάς. Η Ελλάς είναι Φάρος Ελευθερίας και Ηγέτης Πολιτισμού. Και ως Γεννήτορας Πολιτισμού, η Ελλάς στηρίζεται στις δικές της Δυνάμεις και επενδύει στην δική της Σημαία.

Η Ελλάς δεν φυλακίζεται, δεν προσκυνάει και δεν κάμπτεται. Η Ελλάς κατακτά την ελευθερία και την ισχύ της. Επιβάλλει την βούλησή της, ακόμη και δια μέσω τής επαναστατικής ρομφαίας. Συντρίβει τούς σκώληκες που τής σηκώνουν κεφάλι και τής φοράνε δεσμά.

Ο Ελληνισμός μας είναι ο λαός μας, ο παραγωγικός μας ιστός, ο αμείλικτος δικαστής, ο σιδηρόφρακτος στρατός μας. Η Ελληνίδα Γη είναι το σπίτι μας, η οικονομία μας, το εργαστήρι μας, ο Καιάδας των μισελλήνων, το Κάστρο που θάβει τούς Βαρβάρους. Οι Ιδέες μας, οι Παιάνες μας, τα εμβατήρια τής Νίκης μας είναι ελληνικά και αρχέγονα, χρονολογημένα ίσαμε την ηλικία ολάκερου τού κόσμου.

Η Πίστη στο Θεό είναι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μας όσο και η Πίστη στη Φυλή μας. Δεν έχει ανάγκη καμία ψευτοειρήνη και κανέναν ψευτοανθρωπισμό. Η δε Ανεξάρτητη Ελλάς είναι συνώνυμη με την Μεγάλη Ελλάδα.

Τα διαπιστευτήρια τής Ελληνικότητας αποτυπώνονται στο Αίμα και στην Ψυχή κι όχι στις σημαδεμένες κάλπες, στις στημένες δικαστικές «έρευνες», στις στημένες «συμμαχίες». Και η Θράκη Μας είναι η γέφυρα για την καθ’ ημάς Ανατολή, με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Πολίτευμα και Καθεστώς μας είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Κοιτίδα τού Λεωνίδα ενάντια σε κάθε Εφιάλτη και τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ενάντια σε κάθε εισβολέα. Ένα Έθνος, Ένας Λαός, Μια Φυλή, Μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Αριστοκρατία Δικαίου και Αυτοκρατορία Ατσαλιού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

«Παρελάσεις υπερηφάνειας» ή Λιτανείες- «παρελάσεις ταπείνωσης»;


ΛΙΤΑΝΕΙΑ
               Οι πρώτες δηλ οι παρελάσεις της υπερηφάνειας  έγιναν και γίνονται υπέρ ¨του δικαιώματος στην ισότητα και του σεβασμού της διαφορετικότητας¨.
Οι πρώτες  γίνονται με χαμόγελα…  οι δεύτερες δηλ  οι Λιτανείες- ¨παρελάσεις  της ταπείνωσης¨ θα γίνονται με δάκρυα  σαν ¨έκτακτη  πνευματική ανάγκη επιβίωσης του Έθνους ¨  που θα πρέπει να  διαχειριστεί αποκαλυπτικά και επικίνδυνα γεγονότα που μαύρισαν ήδη τον ορίζοντα του.

Έλληνες Της Νοτίου Ιταλίας: Μία Μεγάλη Απόδειξη Της Φυλετικής Συνέχειας Των Σημερινών Ελλήνων

έλληνες-της-νοτίου-ιταλίας-μια-μεγάλη-απόδειξη-της-φυλετικής-συνέχειας-των-σημερινών-ελλήνων
 «Αν οι σημερινοί Έλληνες και οι σημερινοί κάτοικοι της Νοτίου Ιταλίας, είναι τόσο συγγενείς κι εφόσον γνωρίζουμε ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Νοτίου Ιταλίας προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τους μετανάστες, που δημιούργησαν την Μεγάλη Ελλάδα, τότε και οι σημερινοί Έλληνες είναι κατευθείαν απόγονοι των Αρχαίων Προγόνων τους, αναμφίβολα.»

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του “Greek kamaki” της Ρόδου: Η σχέση του “Μπρούνο” με Βουλγάρα που εξόργισε τον ομοεθνή της που την εξέδιδε…

greek-kamaki

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού στην ροδιακή κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο και ως «Μπρούνο», από την δημοφιλή ταινία – ντοκιμαντέρ «Ο Κολοσσός του Έρωτα», βρίσκονται από χθες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου…
Η έρευνα για την υπόθεση τελεί υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικου και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρίας Σοφίας Βαϊτση, ενώ παρακολουθείται στενά και από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου κ. Μαρίνα Κρανίτη, που αναμένει σήμερα τη λήψη κατάθεσης από τον κύριο ύποπτο για το έγκλημα, ενώ έως και χθες το απόγευμα εξεταζόταν το ενδεχόμενο εκδόσεως εντάλματος σύλληψής του.

Χαμός στο Πανεπιστήμιο – Φοιτητές χτύπησαν και απείλησαν με βασανιστήρια “απεργοσπάστη” Καθηγητή: «θα κάνουμε κατάληψη, θα σε κλείσουμε σε υπόγειο και θα σε βασανίσουμε ρε…»

panepistimio

Αναβρασμός επικρατεί για άλλη μία φορά στο χώρο της Παιδείας, με τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο να προκαλεί νευρική κρίση, τόσο σε φοιτητές, όσο και σε καθηγητές…
Η αγωνία για το αν θα χαθούν οι προθεσμίες πολλών τελειόφοιτων για τη φοίτησε σε ΑΕΙ του εξωτερικού έχει φθάσει στο «κόκκινο», καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Καθημερινής» ο κίνδυνος είναι πλέον ορατός.

Σε προεδρική σουίτα η ξανθιά “τεκνατζού”, Έλενα Ράπτη, την ώρα που ο λαός δεν έχει ψωμί να φάει(φωτο)

rapti1

Η βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη είναι δήθεν απελευθερωμένη και αλλάζει βέβαια , όπως γράφουν τα κοσμικά περιοδικά, ερωτική στέγη και φιλοξενία.
Λίγο μας ενδιαφέρει για την κυρία που εκμεταλλεύεται μαζί με την οικογένεια της τα κυλικεία των μισών νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης μετά τις παρεμβάσεις του φίλου της υπουργού Υγείας, Λοβέρδου.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΠΟΠΑΥ! ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ!!! ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ “MAKELEIO.GR”

68082E4BCEF586B9D3F8C44DB4FF58CC

Στη Βουλή έφτασε λίγο πριν από το κλείσιμό της στις 4 Ιουνίου, η ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ποινικής ευθύνης του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Έκαναν το άσπρο μαύρο

ΕΞΟΧΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΟFFSHORE ΣΤΑ ΓΑΛΛΟΕΛΒΕΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ” ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

NEA

«Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα συμφέροντα που τους στηρίζουν είχαν κάθε λόγο και διάλεξαν αυτή τη στιγμή για να προκαλέσουν κρίση και ανωμαλία. Στόχος τους ήταν να μην προλάβουν οι Έλληνες να δουν και να απολαύσουν τα αποτελέσματα των δικών τους θυσιών».

Αυτοί είναι οι Τουρκαλάδες…


imageΤούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας, Sebastian Kurz, και του έστειλαν μήνυμα σε τρεις γλώσσες, ενώ ταυτόχρονα ανήρτησαν και φωτογραφία του Ερντογάν μαζί με τον σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, θέλοντας να εξομοιώσουν τον σημερινό πρωθυπουργό με τον τούρκο σουλτάνο που υπήρξε μεγάλος κατακτητής εδαφών στην εποχή του!

Οι ταξιτζήδες ζητούν την παραίτηση Σαμαρά γιατί εξαπάτησε το λαό


lymperopoulos_taxi
«Ζητάμε την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, γιατί όπως όλες οι κυβερνήσεις από το φθινόπωρο του 2009 και μετά εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τις υποσχέσεις τους και φάνηκαν ανάξιοι του ιστορικού ρόλου που είχαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ), το οποίο στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου προανήγγειλε κινητοποιήσεις, λόγω της δυσχερούς θέσης του κλάδου.

«Η κατάσταση στο χώρο του ταξί είναι τουλάχιστον απελπιστική. Το ΔΣ -με ομόφωνη απόφαση- αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αφού καλέσει άμεσα Γενική Συνέλευση, για να ενημερώσει όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, να προχωρήσει σε κάθε μορφή κινητοποιήσεων» αναφέρει το Συνδικάτο.
Οι λόγοι είναι «η ασφυκτική φορολόγηση (26% από το πρώτο ευρώ συν την προκαταβολή 55% για την επόμενη χρήση), η μάστιγα των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και η έλλειψη ακόμη και πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους ασφαλισμένους» και «η ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων που υπό την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού υποκλέπτουν όλο το ποιοτικό έργο των ταξί είναι μερικά από τα ζητήματα που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής».
«Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει μια κυβέρνηση που πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα. Που υπόσχεται καλύτερες μέρες… κάποτε, που ανασχηματίζεται, που θα κάνει το ένα, θα κάνει το άλλο» τονίζουν οι αυτοκινητιστές.
«Μέχρι, εδώ, δεν πάει άλλο. Κουραστήκαμε να περιμένουμε την ανάπτυξη. Την καραμέλα αυτή την πιπιλάμε 5 χρόνια τώρα. Ποιο άρρωστο τεχνοκρατικό μυαλό στοχεύει σε ανάπτυξη με ανύπαρκτο καταναλωτή;» διερωτώνται.
«Ακόμη και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας οι κατακτητές έπαιρναν το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής των Ελλήνων, τους άφηναν όμως όσα χρειαζόταν για να ζήσουν. Μας πίνουν το αίμα καθημερινά. Μας οδηγούν στην αυτοκτονία, στην εξαθλίωση, στην φτώχεια. Θέλουν τον Έλληνα αδύναμο και χωρίς ιδιοκτησία. Επαίτη ζωής και εργασίας» αναφέρει το ΣΑΤΑ.
«Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας, κάθε Έλληνας θα είναι υπάλληλος των καρτέλ με μισθούς Πακιστάν. Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το έργο τους και θα συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι θα γίνουμε το Πακιστάν της Ευρώπης ή θα βγούμε μπροστά και θα παλέψουμε για τη ζωή μας; Αρχίζουμε με τη διανομή εντύπου σε όλους τους πελάτες μας, στο οποίο θα εξηγούμε γιατί πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά και άμεσα» σημειώνουν.
«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στην ολοκληρωτική υποτέλεια. Το 95% της ελληνικής κοινωνίας υποφέρει και λιμοκτονεί. Εσείς όμως λέτε ότι το σώσατε. Από τι άραγε; Σώσατε μόνο το 5%. Γι αυτούς δουλεύετε, αυτούς υπηρετείτε. Εμείς οι απλοί πολίτες, οι άνθρωποι χωρίς αξιώματα και τίτλους, εμείς που πέντε χρόνια τώρα δίνουμε το αίμα μας και τη ζωή μας για να βγουν τα νούμερα των δανειστών και των εκπροσώπων τους, εμείς πρώτοι θα σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης» υπογραμμίζει το ΣΑΤΑ.
«Είναι ώρα να φύγετε. Πάρτε μαζί σας την τρόικα κι αφήστε μας να ζήσουμε. Η Ελλάδα που δεν σκύβει το κεφάλι είμαστε εμείς. Είναι ο λαός της. Αυτό τον λαό τον ντροπιάσατε, τον ξεφτιλίσατε, τον ισοπεδώσατε. Κι όλα αυτά γιατί σας πίστεψε. Φτάνει πια. Μέχρι εδώ» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Macedonian history

Τι λέει το διαβιβαστικό φωτιά για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου


pap
Στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των κ.κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά εντόπισαν οι εισαγγελείς, διαβιβάζοντας τη σχετική δικογραφία στη Βουλή.

Να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ποτέ… Αυτός ο χάρτης αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο του Χένρι Κίσινγκερ και των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Κύπρου


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Ο χάρτης πρωτοδημοσιεύθηκε στο βιβλίο «Τα Μυστικά Αρχεία του Κίσινγκερ» (Εκδόσεις Λιβάνη) του Κώστα Βενιζέλου και του Μιχάλη Ιγνατίου. Ο Κίσινγκερ, δεν αμφισβήτησε ποτέ την εγκυρότητα του χάρτη και των εγγράφων. Μάλιστα, με επιστολή που έστειλε η προσωπική του γραμματέας στον Μιχ. Ιγνατίου, αποδέχεται και την ύπαρξη του Μνημονίου Σόνενφελντ.
Τον Αύγουστο του 2001 -και μετά από 14 χρόνια έρευνας- είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Ρark της Πολιτείας του Μέριλαντ.

1453: Η μεγαλύτερη Εθνοκτονία στην ιστορία. Η γενοκτονια των Ελλήνων


20140616-062037-22837114.jpg100 ΕΚ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ 1453. Δημογραφικά στοιχεία-σοκ: 93,5 εκατ. οι Τούρκοι το 2050 – 7,5 εκατ. οι Ελληνες!!

Ο πληθυσμός της Τουρκίας θα αγγίξει τα 93,5 εκατομμύρια το 2050 οπότε και θα ξεκινήσει να μειώνεται, σύμφωνα με επικαιροποιημένη έρευνα της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας.

ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ SpiegeΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ. ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η “ΣΤΑΖΙ” ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ “ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ”; ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ;

ellines-efoplistes

Πρακτορικές μεθοδεύσεις που συναντιόνταν πριν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και θυμίζουν ξεκάθαρα πρακτικές Στάζι επί εποχής Ανατολικής Γερμανίας, εφαρμόζει ο Μερκελικός Spiegel ο οποίος επιτίθεται βάναυσα και εξαιρετικά ύποπτα κατά των Ελλήνων εφοπλιστών, ειδικά μετά το ξήλωμα Στουρνάρα-Θεοχάρη στο οποίο- κατά τις πληροφορίες μας- συνετέλεσαν και τα όσα ξεκαθάρισαν στα “Ποσειδώνια 2014″, οι επικεφαλής του Δ.Σ του

Η χωματερή των Ολυμπιακών αγώνων στο Φαληρικό Όρμο

mpaza-660

Μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην περιοχή του Φαληρικού Όρμου εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους τα έργα που έγιναν με αποτέλεσμα τα μπάζα να συσσωρεύονται και η περιοχή δέκα χρόνια αργότερα να έχει μετατραπεί σε μία απέραντη χωματερή.
Όπως γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα η εταιρεία που κατασκευάζει την επέκταση του τραμ στον Πειραιά βρίσκεται σε διαμάχη με τον Δήμο Μοσχάτου για την απόθεση των μπάζων δίπλα στη θάλασσα. Στις 12 Ιουνίου κλιμάκιο της Πολεοδομίας Μοσχάτου πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της κατασκευαστικής εταιρείας Θέμελη Α.Ε. στο δυτικό άκρο του Φαληρικού Όρμου (δίπλα στις εκβολές του Κηφισού). «Η εταιρεία έχει αναλάβει την κατασκευή της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά. Στις αρχές του 2013, μίσθωσε έκταση στον Φαληρικό Όρμο για να δημιουργήσει εργοτάξιο», λέει στην «Καθημερινή» ο διευθυντής της πολεοδομίας, Γιώργος Φάκλαρης. «Στην περιοχή ανέγειρε διάφορες εγκαταστάσεις χωρίς άδεια. Επίσης, το τελευταίο διάστημα, όπως διαπιστώθηκε, έριχνε μπάζα από τα έργα της. Ο κόσμος στο Μοσχάτο έχει ξεσηκωθεί γιατί το ίδιο μπάζωμα είχε συμβεί και στους Ολυμπιακούς».

Στη Βουλή η υπόθεση των υποβρυχίων Σκαραμαγκά κατά Βενιζέλου – Παπακωνσταντίνου! Έχουν παραγραφεί όμως τα πάντα!!! Τα κουκούλωσαν μια χάρα! ΔΕΙΤΕ το διαβιβαστικό έγγραφο στο “Μakeleio.gr”

papakonstantinou_benizelos_533_355

Στη Βουλή έφτασε λίγο πριν από το κλείσιμό της στις 4 Ιουνίου, η ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ποινικής ευθύνης του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Δείτε πόσοι σωματοφύλακες χρειάζονται για να πεταχτεί μέχρι τη γενέτειρα της η…γαλαζοαίματη Όλγα…

olga-foto1

Το Ολγάκι μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι όταν πρόκειται να μετακινηθεί κάπου δεν φείδεται χρημάτων -αφού εμείς πληρώνουμε- και έτσι για μια απλή της μετακίνηση τη συνοδεύει ολόκληρη κουστωδία…Αυτή τη φορά όμως το παράκανε, αφού για να πάει μέχρι την Κρήτη παίρνει μαζί της για την…ασφάλεια της…τρεις σωματοφύλακες!!!
olga-kriti
Τώρα τι τους χρειάζεται τους τρεις σωματοφύλακες το Ολγάκι για να παέι μέχρι τη γενέτειρα της μόνο αυτή ξέρει…Μπορεί το κορίτσι να θέλει να κάνει εντύπωση…Με δικά μας χρήματα φυσικα…

Σκληρή απάντηση Ηλία Κασιδιάρη σε Κουράκη και Συριζαίους για την υπεράσπιση Ξηρού

kasi-ili__article

“Θεωρώ προσβλητική και καταγγέλλω κάθε αναφορά στο όνομά μου για να δικαιολογηθούν οι “ερωτοτροπίες” του Σύριζα με δολοφόνους αθώων Ελλήνων πολιτών.
Ο Κουράκης και οι Συριζαίοι βουλευτές έχουν μετατραπεί σε ουρά της μνημονιακής χούντας στην παράνομη πολιτική δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΔΥΣΦHMIΣΤΙΚΑ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ! ΓΙΑΤΙ;

tektonas4-(1)

Οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει σε 4 υπόπτους αλλά είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον 22χρονο. Όμως δεν είχαν «δέσει» την υπόθεση. Ο χρόνος πίεζε αφού πίστευαν ότι θα ξαναχτυπούσε.
Έτσι τον προσέγγισαν μέσω του προφίλ «ελεύθερος τεκτονας» στο facebook και με την βοήθεια κάποιου ο οποίος ήταν μυημένος του έπιασαν την κουβέντα.
prophil
Το προφίλ στο facebook μεσα από το οποίο κατάφεραν να βρουν τον σατανιστή οι αστυνομικοί
Κουβέντα στην κουβέντα άρχισαν να αφαιρούν τους άλλους 3 υπόπτους από τον κύκλο των τεσσάρων και ο 22χρονος σατανιστής άρχισε να «λύνεται».
 Τότε ήταν που τους είπε:
«Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα. Ψάχνω τώρα το δεύτερο μεγαλύτερο θύμα που θα με οδηγήσει στο εσωτερικό του Ναού».
Έγραψε επίσης ότι είχε ευχαριστήσει το Σατανά την ημέρα της Ανάστασης.
Δείτε τις εικόνες που είχε αναρτήσει το τελευταίο διάστημα ο 22 χρονος λάτρης του Εωσφόρου:
tektonas1-(1)
tektonas2-(1)
tektonas3-(1)
tektonas4-(1)
Το πρόσωπο του Προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μειμάράκη, χρησιμοποιούσε δυσφημιστικά ο Σατανιστής της Γλυφάδας στη σελίδα του-Γιατί;

Βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη οι συμμετέχοντες στο Gay Pride με υποστηρικτή τον Καμίνη


βεβήλωσαν-το-άγαλμα-του-κολοκοτρώνη-οι-συμμετέχοντες-στο-gay-pride
 Ντροπή και αίσχος. Οι υποστηρικτές και οι συμμετέχοντες στο Athens Gay Pride, που προλόγισε θερμά ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην ομώνυμη πλατεία του κέντρου της πρωτεύουσας γράφοντας αισχρά συνθήματα.

Κραυγή Πομάκου από τη Θράκη: Εκτουρκίζουν τα παιδιά μας χωρίς να το καταλάβουμε! H κυβέρνηση κοιμάται!


κραυγή-πομάκου-από-τη-Θράκη-εκτουρκίζουν-τα-παιδιά-μας-χωρίς-να-το-καταλάβουμε
Χάνουμε τη Θράκη και η κυβέρνηση κοιμάται!Αυτό που εμείς φωνάζουμε εδώ και χρόνια, πως δηλαδή η Θράκη είναι εντελώς ξεχασμένη από την ελληνική πολιτεία και πως εδώ επί της ουσίας διοικεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής φάνηκε ξεκάθαρα και στις τελευταίες ευρωεκλογές και όλοι εκείνοι που κάποτε μας έλεγαν υπερβολικούς θα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσουν την άποψη τους αυτή και να δουν πιο σοβαρά το θέμα της Θράκης.

Είναι πλέον απόλυτη ανάγκη η επίσημη ελληνική πολιτεία να ασχοληθεί ενεργά και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικά με τη συγκεκριμένη περιοχή και τους πολίτες της, αν θέλουμε να μιλάμε ακόμα για ελληνική Θράκη. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 1/6

ΣΕΞ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΝΕΙΡΑ ΝΕΚΡΑ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)


sex-pantou-erotas-pouthena
Μετά από μια σειρά από μάσκες, πως μπορείς να αναγνωρίσεις το αληθινό σου πρόσωπο; Κι όμως έρχεται η στιγμή που πρέπει να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να αναρωτηθείς ποιος τελικά είσαι. Μπορεί εκεί που θα κοιτάξεις να υπάρχει κενό. Έχασες την δυνατότητα να συγκινείσαι, θεώρησες την ευγένεια ψυχής αδυναμία και περιττή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...