Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Λόγοι ύπαρξης του Ελληνισμού της Κύπρου απαιτούν τον αποκλεισμό της επικοινωνίας με τα κατεχόμενα..


λόγοι-ύπαρξης-του-ελληνισμού-της-κύπρου-απαιτούν-τον-αποκλεισμό-της-επικοινωνίας-με-τα-κατεχόμενα
Έρογλου: Απαράδεκτες οι προτάσεις της Ελληνοκυπριακής πλευράς…Σχετικά με τον Έρογλου που αποτελεί μαριονέτα της τουρκίας με σαφείς στόχους παρατηρώ τα εξής δι’ ημάς τους αφελείς ( επιεικής ο χαρακτηρισμός, γιατί η δήθεν αυτή Ανανιακή αφέλεια, ισοδυναμεί με πολύ μεγάλη διαχρονική προδοσία του Ελληνισμού):
Όσο συζητούμε με τον Έρογλου απαλλάσσουμε την Τουρκία από την κατοχή.
Ο Έρογλου είναι μαριονέτα της Τουρκίας που έχει ένα και μοναδικό μακροχρόνιο στόχο.
Τον εκτουρκισμό της Κύπρου.

ΡΩΣΙΑ!!!ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ”RUSSIA TODAY”!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!


poutin
Ρωσία: Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να αποτρέψει τουρκική εισβολή στο ΑιγαίοΗ Ρωσία για πρώτη φορά μέσα από το ελεγχόμενο κρατικό κανάλι Russia Today και με αφορμή την υπογραφή της ελληνορωσικής συμφωνίας στην Ελλάδα του ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοϊγκού αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων τονίζοντας ότι τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα βοηθήσουν για να μην γίνει πράξη “ο εφιάλτης της τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά”!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιορκοι δικαστικοί προσπαθούν να κουκουλώσουν το σκανδαλο της ΕΛΣΤΑΤ! Οι δικαστές οφείλουν να εξεγερθούν


επίορκοι-δικαστικοί-προσπαθούν-να-κουκουλώσουν-το-σκάνδαλο-της-ΕΛΣΤΑΤ
Αποκαλυψη βόμβα απο την Real, που αποδεικνύει την συνωμοσία των διεφθαρμένων πίσω απο το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Οι δικαστές πρεπει να κατανοήσουν πως η έκβαση αυτής της υπόθεσης ειναι το μοναδικό όπλο που εχει η Ελλαδα στο νομικό της οπλοστάσιο απέναντι στην συμμορία που δολίως επέβαλλε την σημερινή κατοχη της χώρας και το μεθοδικό πλιάτσικο που συντελείται στην δημοσια και ιδιωτική περιουσία.Τα γεγονότα ειναι συντριπτικά:

“Το πετρέλαιο τελειώνει σε 53 χρόνια”! Δραματική διαπίστωση από την Μόσχα


το-πετρέλαιο-τελειώνει-σε-53-χρόνια-δραματική-διαπίστωση-από-τη-Μόσχα
Όσο εμείς “ονειρευόμαστε” την ΑΟΖ και την αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, η συζήτηση παγκοσμίως έχει προχωρήσει σε άλλα επίπεδα . Αναγκαστικά γιατί όπως διαπιστώθηκε από τα συμπεράσματα του 21ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Πετρελαίου που έγινε στην Ρωσία τα αποθέματα τελειώνουν σε 53 χρόνια! Πολύ σύντομα δηλαδή.

Το άρθρο που έγραψε η Άννα Κούτσμα και έχει μεταφράσει η Σύγχρονη Ρωσία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον . Πως θα αντιμετωπιστεί η έλλειψη; Διαβάστε που πάνε τα πράγματα:

Τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου παγκοσμίως φτάνουν μόνο για μερικές δεκαετίες. Αυτή είναι η πρόγνωση των αναλυτών της ΒΡ, την οποία κατέθεσαν στη Μόσχα στη διάρκεια του 21ου Παγκοσμίου συνεδρίου πετρελαίου.

Το πετρέλαιο παραμένει το βασικό καύσιμο στον κόσμο, αλλά τα τελευταία 14 χρόνια το μερίδιό του μεταξύ των ενεργειακών πηγών μειώνεται, φτάνοντας πέρυσι σε ποσοστό μικρότερο του 33%. Τα παγκόσμια αποθέματα του μαύρου χρυσού φτάνουν για 53 χρόνια, ενώ του φυσικού αερίου σχεδόν για 55, αν διατηρηθούν οι σημερινές ποσότητες εξόρυξης, υπολόγισαν οι ξένοι ειδικοί.

Η Ρωσία πέρυσι παρήγαγε το 12,9% της συνολικής παραγωγής πετρελαίου στον κόσμο. Στον συγκεκριμένο συντελεστή, η χώρα βρέθηκε σε ποσοστό μόλις 0,2% πίσω από την πρώτη χώρα παγκοσμίως, τη Σαουδική Αραβία. Όμως, σε ό,τι αφορά τα αποδεδειγμένα αποθέματα πετρελαίου, η Ρωσία υπολείπεται σε ασύγκριτο βαθμό, καθώς στο υπέδαφός της βρίσκεται το 5,5% της σημαντικότερης πηγής ενέργειας στον πλανήτη. Αυτό καταδεικνύει τους επιταχυνόμενους ρυθμούς εξάντλησης των αποθεμάτων της.
Σιβηρία-Ασία-Ευρώπη

Η Ρωσία θα συνεχίσει την εκμετάλλευση της Σιβηρίας. Όπως εκτιμά ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Αρκάντι Ντβορκόβιτς, τα επόμενα 20 χρόνια για την εξόρυξη στα κοιτάσματα και την κατασκευή αγωγών στην Ανατολική Σιβηρία θα επενδυθούν πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το μερίδιο της «ανατολικής» κατεύθυνσης στον συνολικό όγκο εξαγωγής πετρελαίου και των προϊόντων του θα αυξηθεί από το 12% στο 23%. Πρόκειται για μια αντικειμενική εξέλιξη, καθώς στην ευρωπαϊκή αγορά υπάρχει μείωση της χρήσης πετρελαιοειδών, την ώρα που στην Κίνα και στις άλλες χώρες της περιοχής Ασίας και Ειρηνικού συμβαίνει η αντίστροφη διαδικασία. Η Ευρώπη όμως θα παραμείνει ούτως ή άλλως ο κύριος αγοραστής του ρωσικού αερίου και πετρελαίου στο εγγύς μέλλον.

Σήμερα οι εταιρίες πετρελαίου και φυσικού αερίου καλούνται να φέρουν εις πέρας τον στόχο της χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών που θα αυξήσουν το συντελεστή αξιοποίησης των κοιτασμάτων και θα κάνουν πιο αποδοτική την εκμετάλλευση εκείνων των αποθεμάτων, των οποίων η εξόρυξη είναι δύσκολη. Το διάστημα αυτό μάλιστα, η κυβέρνηση εξετάζει τις παραμέτρους του λεγόμενου φορολογικού ελιγμού όσον αφορά τον πετρελαϊκό τομέα.

Σχιστολιθική επανάσταση στη Ρωσία;

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της βρετανικής εταιρίας ΒΡ, Ρόμπερτ Νταντλ, η Ρωσία είναι ένα από τα τέσσερα κράτη (μαζί με Αλγερία, Κίνα και Αργεντινή) τα οποία έχουν σαφείς προοπτικές εκμετάλλευσης κοιτασμάτων σχιστολιθικών υδρογονανθράκων.

Στην έκθεση της ΒΡ αναφέρεται ότι στη Νότιο Αμερική ως το 2035 θα παράγονται από 700 χιλιάδες βαρέλια σχιστολιθικού πετρελαίου ημερησίως, ενώ στη Ρωσία ο αντίστοιχος αριθμός παραγωγής την ημέρα θα είναι 800 χιλ. βαρέλια. Την ίδια στιγμή, οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας δηλώνουν βέβαιοι ότι η «σχιστολιθική επανάσταση» στις ΗΠΑ δεν μπορεί να επαναληφθεί σε άλλες χώρες και ότι το σχιστολιθικό πετρέλαιο δεν θα έχει σημαντική επίδραση στην αγορά στο προσεχές μέλλον.

Υπενθυμίζουμε ότι η κατακόρυφη αύξηση των ποσοτήτων παραγωγής πετρελαίου από στρώματα σχιστόλιθου στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποχρέωσε τη Σαουδική Αραβία και τη Βενεζουέλα να αναζητήσουν άλλες αγορές για να πωλήσουν το πετρέλαιό τους και συγκεκριμένα τα κράτη της Ασίας.

Εν τω μεταξύ, η αμερικανική Διεύθυνση πληροφοριών για θέματα ενέργειας είχε ανακοινώσει ότι τα αποθέματα σχιστολιθικού πετρελαίου της Ρωσίας είναι μεγαλύτερα από τα αμερικανικά. Το μεγαλύτερο κοίτασμα σχιστολιθικού αερίου στη Ρωσία είναι το κοίτασμα «Μπαζένοβσκαγια» στη Δυτική Σιβηρία, τα αποθέματα του οποίου εκτιμώνται στα 1,24 τρισεκατομμύρια βαρέλια, και σύμφωνα με τους αναλυτές του περιοδικού The Economist Intelligence Unit, μέχρι το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε, θα δίνει 1-2 εκατ. βαρέλια την ημέρα.
onalert.gr

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ...


Ποιός θα περίμενε τέτοια συμπεριφορά απο τους ''καλοπροαίρετους''φιλήσυχους Αφρικανούς...καί μάλιστα στην καρδιά της Αθήνας,οδός ερμού...καί είναι λαθρέμποροι καί δεν υπολογίζουν τίποτα,μέχρι καί 72άχρονους χτυπάνε,η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως,όσοι τα γράφουμε καί τα λέμε είμαστε κακοί φασίστες τώρα τι έχετε να πείτε ψευτοδημοκράτες προοδευτικίσκοι?τώρα που οι μάσκες πέφτουν καί τα ανθρωποειδή δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο.

ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ: Η επέλαση των επικίνδυνων αιρετικών που τα βρήκαν με τους ντόπιους δοσίλογους > Μαζεύονται στο ΟΑΚΑ για την εκλογή του “Παγκόσμιου Ηγέτη” της “Παγκόσμιας Κυβέρνησης”


iexovades
Σε μια περίοδο εξαιρετικά “καυτή” και επικίνδυνη για τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα της πατρίδος, έρχονται και οιπανταχού παρόντες “σπόροι” των Μαρτύρων του Ιεχωβά για να κάνουν- έχοντας ειδικούς λόγους αναταραχής και ανωμαλίας προφανώς-αισθητή την παρουσία τους

«Κέντρο δουλεμπορίου το κέντρο της Αθήνας»


λαθρο1
Θα συνεχίσουμε ν’ αποτυπώνουμε την καθημερινότητά μας στην Πλ. Βικτωρίας και στο 6ο Δ.Δ. μέχρι κάποιοι από αυτούς που υπέγραψαν και δέσμευσαν τη χώρα και ταυτόχρονα υπέγραψαν την καταδίκη μας, αλλά και κάποιοι που έχουν την δυνατότητα παρέμβασης να σταματήσουν αυτή την αθλιότητα.

επίορκοι-δικαστικοί-προσπαθούν-να-κουκουλώσουν-το-σκάνδαλο-της-ΕΛΣΤΑΤ
Αποκαλυψη βόμβα απο την Real, που αποδεικνύει την συνωμοσία των διεφθαρμένων πίσω απο το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Οι δικαστές πρεπει να κατανοήσουν πως η έκβαση αυτής της υπόθεσης ειναι το μοναδικό όπλο που εχει η Ελλαδα στο νομικό της οπλοστάσιο απέναντι στην συμμορία που δολίως επέβαλλε την σημερινή κατοχη της χώρας και το μεθοδικό πλιάτσικο που συντελείται στην δημοσια και ιδιωτική περιουσία.Τα γεγονότα ειναι συντριπτικά:

“Με τη βοήθεια της Ρωσίας, η Ελλάδα δημιούργησε σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή το καλύτερο δίκτυο αντιαεροπορικής άμυνας στη Μεσόγειο"


Η Ρωσία για πρώτη φορά μέσα από το ελεγχόμενο κρατικό κανάλι Russia Today και με αφορμή την υπογραφή της ελληνορωσικής συμφωνίας στην Ελλάδα του ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοϊγκού αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων τονίζοντας ότι τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα βοηθήσουν για να μην γίνει πράξη “ο εφιάλτης της τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά”!Συγκεκριμένα όπως

Gazeta Express > "Αλβανοί, πρώην μέλη του UCK και μέλη του UCK των Σκοπίων προετοιμάζονται για βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στην περιοχή των Βαλκανίων"


Αλβανοί, πρώην μέλη του UCK του Κοσσυφοπεδίου καθώς και μέλη του UCK των Σκοπίων, έχουν ενταχθεί στις τάξεις των τρομοκρατών του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»- ΙΚΙΛ, και προετοιμάζονται για βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στην περιοχή των Βαλκανίων, αναφέρει η κοσοβάρικη Gazeta Express.

Χτυπήστε τις εισπρακτικες > Tι να κάνετε όταν σας τηλεφωνούν από απόκρυψη – Κι όμως μπορείτε να απαλλαγείτε


Tι να κάνετε όταν σας τηλεφωνούν από απόκρυψη – Κι όμως μπορείτε να απαλλαγείτε
Είναι συχνό φαινόμενο οι εισπρακτικές εταιρείες ή διαφημιστικές να καλούν από απόκρυψη και οι υπάλληλοί τους να γίνονται ιδιαίτερα επίμονοι κι ενοχλητικοί.
Υπάρχουν φυσικά και τα φαινόμενα φάρσας από απόκρυψη ή ενοχλήσεις για προσωπικούς λόγους.Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε όταν σας παρενοχλούν τηλεφωνώντας σας από απόκρυψη:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επένδυση 73 εκατομμυρίων Ευρώ, επιδοτούμενη. Θέσεις εργασίας; ΜΙΑ! Που; Μα φυσικά στην πράσινη απάτη του παπανδρεϊσμού!

:

Το φωνάζουμε απο το 2009. Έτσι κατέστρεψε η συμμορία Παπανδρεου την πραγματική οικονομία για να πλουτίσουν συγγενείς και φίλοι του “επενδυτές” της πράσινης απάτης. Με μια αποφαση, περί τις 7.000 θέσεις εργασίας νεκρές. Τόσες θα έφερνε μια τέτοια επένδυση στην πραγματική οικονομία. Φανταστείτε ποσά δις έδωσε η συμμορία μεχρι σήμερα, που “λεφτα δεν υπάρχουν”. Και βέβαια η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει το έγκλημα… Διαβάστε:

Στο Δημόσιο παίρνουν 16.000/μήνα


neoliberalismo
Κώστας Λιανίδης
Κάποιοι στο Δημόσιο παίρνουν 15 και 16.000 το μήνα και κάποιοι 500-700.
Για τους Έλληνες νεοφιλελεύθερους πρέπει να απολυθούν οι δεύτεροι και να πάρουν τις δουλειές τους οι ιδιώτες φίλοι εκείνων που παίρνουν τους μισθούς των 15 κ 16.000.
Οι ιδιώτες φίλοι θα προσλάβουν άλλους, πιο εξαθλιωμένους έλληνες ή αλλοδαπούς, που θα εργάζονται περισσότερο και θα παίρνουν λιγότερα απο 500-700.
Με αυτό τον τρόπο μειώνονται τα χρήματα που ξοδεύει το κράτος (άσχετα απο το απο ποιον κοβονται/στερούνται αυτά τα χρήματα), και δε χτυπάμε και το τρισάγιο κεφάλαιο που τόσο κοπιάζει για την πολυπόθητη ανάπτυξη.
Άλλωστε, όπως είπε κι ο σερ Γκίκας Χαρδούβελης «οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι δεν έχει πια δωρεάν γεύμα».
Εκτός κι αν τρως σούσι σε κανενα υπουργείο, πετσοκόβοντας τους μισθούς και τις συντάξεις των κορόιδων θα προσέθετα εγώ.

Τραγουδόσαυρος : “Γιου Γκι Ο”.


TV_propaganda_megamou_skaitv_mega_skai http://netakias.com/2013/11/28/justice_democracy/ ‎ http://netakias.com/2013/11/28/justice_democracy/ ‎
Τραγουδόσαυρος Σαυρίδης
Ήταν ο γυιός μου σε προσχολική ηλικία και γούσταρε τρελά να παρακολουθεί τη σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο “Γιου Γκι Ο”.

Δε τη γουστάραμε ως σειρά ούτ’ εγώ, ούτ’ η γυναίκα μου, αλλά αφ’ ενός μεν δεν είμαστε θιασώτες των απαγορεύσεων κι αφ’ ετέρου δε, δεν διανοηθήκαμε ποτέ να «παρκάρουμε» το παιδί μπροστά απ’ την οθόνη αφήνοντάς το να τρώει αμάσητο ό,τι τού σερβίρεται.
Ένα πρωΐ Κυριακής λοιπόν έβλεπε μιά ιστορία αυτής τής τηλεοπτικής σειράς.
Ό,τι είχα ξυπνήσει.

Faliro Press News: ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!! Στο Πάρκο Φλοίσβου ΑΥΤΟ ΤΟ...

Faliro Press News: ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!! Στο Πάρκο Φλοίσβου ΑΥΤΟ ΤΟ...: Σήμερα Κυριακή στην ηλιόλουστη μέρα μετά το μπάνιο σας θα σας ανοίξει η όρεξη μην βαρύνετε το στομάχι σας με το μεσημεριανό φαγητό μπορ...

Faliro Press News: ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!! Στο Πάρκο Φλοίσβου ΑΥΤΟ ΤΟ...

Faliro Press News: ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!! Στο Πάρκο Φλοίσβου ΑΥΤΟ ΤΟ...: Σήμερα Κυριακή στην ηλιόλουστη μέρα μετά το μπάνιο σας θα σας ανοίξει η όρεξη μην βαρύνετε το στομάχι σας με το μεσημεριανό φαγητό μπορ...

Η κυβέρνηση “ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ” την έκθεση του ΔΝΤ!


A microphone stand sits in front of Inte
του Γιώργου ΔελαστίκΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κυβερνητική επιχείρηση υποβάθμισης σε βαθμό «εξαφάνισης» της εξαιρετικά δυσάρεστης γι’ αυτήν έκθεσης του ΔΝΤ! Άκρως αποτελεσματικό αποδείχτηκε το κόλπο της μετάθεσης κατά τέσσερις μέρες της δημοσιοποίησης της έκθεσης – αντί για την Παρασκευή πριν από τον ανασχηματισμό μετακινήθηκε την Τρίτη μετά τον ανασχηματισμό. Με τη συνενοχή, φυσικά, και των ΜΜΕ, το θέμα της έκθεσης του ΔΝΤ μόλις και μετά βίας εμφανίστηκε φευγαλέα την Τετάρτη και κατόπιν «ξεχάστηκε» σαν να μην υπήρξε!
Με μια πρώτη ματιά στην έκθεση αντιλαμβάνεται κάποιος αμέσως για ποιο λόγο η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μόχθησε τόσο πολύ και τελικά πέτυχε να την «εξαφανίσει» από τη δημόσια συζήτηση. Νέο δάνειο από την EE, νέο Μνημόνιο, νέα αντιλαϊκά μέτρα είναι το ουσιαστικό μήνυμα της περί ης ο λόγος έκθεσης. Με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε για νέες περικοπές ακόμη και στον κατώτατο μισθό, νέες μειώσεις των κύριων συντάξεων και σταδιακό μηδενισμό των επικουρικών. Και, βεβαίως, ξεχάστε για πολλά χρόνια τον τραπεζικό δανεισμό.
Τέρμα τα κεφάλαια κίνησης στις επιχειρήσεις τέρμα τα στεγαστικά δάνεια – καλά, περί καταναλωτικών δανείων ούτε λόγος! Κι όλα αυτά παράλληλα με μια εργασιακή ζούγκλα και τη συνέχιση της φορομπηξίας, για να σωθεί κυρίως το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, που σαφέστατα είναι «εύθραυστο», όπως λέει η έκθεση του ΔΝΤ – δηλαδή συνεχίζει να απειλείται με άμεση χρεοκοπία!Το 2015 λείπουν 12,6 δις ευρώ
Το σημαντικότερο στην έκθεση του ΔΝΤ είναι ότι επαναλαμβάνει πως για τον επόμενο χρόνο η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει χρηματοδοτικό κενό ύψους 12,6 δις ευρώ. Πού θα τα βρει; Όσο κι αν προσπαθήσει να το κρύψει, δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέρα από αυτό που μήνες τώρα λέει και ξαναλέει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: η Ελλάδα θα πάρει δάνειο καμιά δεκαριά δις από την EE! Αυτό, φυσικά, συνεπάγεται την υπογραφή νέου Μνημονίου, πράγμα που, βεβαίως, συνεπιφέρει νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων.
Λείπουν στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο 12,6 δις ευρώ, λέει το ΔΝΤ. Τα ίδια λέει και η EE, αν και αυτή προσδιορίζει το ποσό στα 12,3 δις. Δυστυχής παρηγορία!… Δεν λείπουν όμως μόνο αυτά. Το ΔΝΤ υπενθυμίζει ότι, βάσει όσων έχουν ήδη υπογράψει οι ελληνικές κυβερνήσεις, έχουν συμφωνήσει να επιβάλουν νέα δημοσιονομικά μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού για να εξοικονομήσουν 7,5 δις ευρώ την ερχόμενη τριετία – 2 δις το 2015, 3,7 δις το 2016 και 1,8 δις το 2017.

Σφαγή των εργαζομένων
Η έκθεση του ΔΝΤ επιβεβαιώνει ότι, βάσει των όρων των Μνημονίων, από το 2017 και μετά οι τριετίες δεν θα ισχύουν πλέον για τον κατώτατο μισθό! Δεν θα υπάρχει, δηλαδή, καμία αυτόματη αύξηση του μισθού των εργαζομένων, έστω και υποτυπώδης. Για τον κατώτατο μισθό αυτό συνιστά σοβαρό πλήγμα, γιατί οι τριετίες προσθέτουν από 10% έως 30% στους παλιούς εργαζόμενους. Όταν ο μισθός κάποιου είναι μόνο 580 ευρώ μεικτά, ακόμη και τα 175 ευρώ μεικτά που εκπροσωπεί το προαναφερθέν ποσοστό του 30% επιπλέον είναι ζωτικής σημασίας. Βάσει δε των όσων έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος, υπάρχει πλέον η θεωρητική δυνατότητα με όποιον μισθό μπει σε μια επιχείρηση ένας 25χρονος νέος, με τον ίδιο μισθό ακριβώς να… συνταξιοδοτηθεί μετά από σαράντα χρόνιας δουλειάς!
Το ΔΝΤ προβάλλει και δύο απαιτήσεις στην έκθεση του. Η πρώτη είναι η πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων. Να μπορεί δηλαδή, ο κάθε εργοδότης να απολύει ακόμη και όλους τους εργαζόμενους και να τους αντικαθιστά με όσους άλλους φθηνότερους θέλει ανά πάσα στιγμή. Η δεύτερη απαίτησή του είναι να ξαναγίνει νόμιμο το λοκ- άουτ, το να κλείνει, δηλαδή, ο εργοδότης προσωρινά και για όσο διάστημα θέλει την επιχείρησή του για να εκβιάζει τους εργαζόμένους. Κοντεύουν είκοσι χρόνια από τότε που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, και δεκαπέντε σχεδόν χρόνια πριν από το θάνατό του είχε καταργήσει αυτό το δικαίωμα που αναγνώριζε η Δεξιά στους εργοδότες, Αυτός είναι ο «εκσυγχρονισμός» της ελληνικής οικονομίας κατά τον Αντώνη Σαμαρα – επιστροφή στην εργοδοτική ασυδοσία των δεκαετιών του… 1950 και του 1960!
Μείωση κύριων συντάξεων
Μαύρα μαντάτα και για τους συνταξιούχους, την τελευταία κοινωνική ομάδα που έχει μείνει πιστή στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, εκτός, φυσικά, από την αστική τάξη της χώρας. Το ΔΝΤ απαιτεί να έχει ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες, μέχρι το Σεπτέμβριο, νέα αναλογιστική μελέτη που θα εξετάζει τη βιωσιμότητα όλου του ασφαλιστικού συστήματος – θα αφορά, δηλαδή, και στις κύριες συντάξεις και στις επικουρικές και στους φορείς πρόνοιας. Σε δέκα μέρες, μέχρι το τέλος Ιουνίου, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η κατά την τεχνοκρατική ορολογία «διαδικασία εναρμόνισης εισφορών – παροχών». Σε πέντε μήνες, μέχρι το Νοέμβριο, πρέπει να έχουν νομοθετηθεί οι αλλαγές που θα γίνουν στο συνταξιοδοτικό σύστημα, που θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1 η Ιανουαρίου του 2015.
Επειδή, φυσικά, όλα τα Ταμεία θα κριθούν μη βιώσιμα αν δεν παίρνουν κρατική επιχορήγηση – την οποία ήδη το ΔΝΤ επικρίνει ως πολύ υψηλή -, η «επίτευξη της αναλογιστικής δικαιοσύνης» θα επιτευχθεί καταρχάς με μείωση της κύριας σύνταξης και πιθανόν θα συνοδεύεται κι από νέα αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης. Όσο για τις επικουρικές συντάξεις, αυτές σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν και θα αποτελούν ανάμνηση του παρελθόντος.
Από την 1η Ιουλίου, αφενός καταργούνται όλες οι επιβαρύνσεις που χρηματοδοτούν επικουρικά ταμεία και αφετέρου απαγορεύεται στα Ταμεία αυτά να έχουν έλλειμμα έστω και ενός ευρώ – εφαρμόζεται, δηλαδή, η αποκαλούμενη «ρήτρα μηδενικού ελλείμματος». Σε έξι μήνες, από την 1η Ιανουαρίου, καταργείται κάθε κρατική επιχορήγηση προς τα επικουρικά ταμεία, που πλέον θα χρηματοδοτούνται μόνο από τις εισφορές των μελών τους.
Μέσα σε ένα περιβάλλον αυξανόμενης ανεργίας αλλά και λεηλασίας των αποθεματικών των Ταμείων, μέσω της κλοπής της περιουσίας τους από την κυβέρνηση με το κόλπο του «κουρέματος» των κρατικών ομολόγων, καθώς διά νόμου επέβαλε στα Ταμεία να έχουν τα λεφτά τους σε κρατικά ομόλογα, είναι βέβαιη η σταδιακή μείωση των επικουρικών συντάξεων με τάσεις μηδενισμού τους.
Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας για το Ασφαλιστικό είναι ότι, όπως γράφει η έκθεση του ΔΝΤ, «θα επανεξεταστεί μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 και θα νομοθετηθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2014 η κατάργηση των πόρων με τους οποίους χρηματοδοτούνται συντάξεις».
To αποτέλεσμα θα είναι να μειωθούν οι συντάξεις, να αυξηθούν οι εισφορές των εργαζομένων και ταυτόχρονα να μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές των εργοδοτών. Έκτακτα!
Ξεχάστε τα δάνεια!
Σαν να μην έφταναν αυτά, όλα δείχνουν ότι οι Έλληνες πρέπει να πάψουν για πολλά χρόνια να υπολογίζουν στη βοήθεια του τραπεζικού δανεισμού. Αυτό επισημαίνει εμμέσως το ΔΝΤ στην έκθεσή του. Αναφερόμενο στα τεστ αντοχής που πραγματοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος στις τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha, Eurobank), χαρακτηρίζει «αισιόδοξες» κάποιες παραδοχές του δυσμενούς σεναρίου. Εν ολίγοις, το ΔΝΤ δεν δέχεται τις εκτιμήσεις της ΤτΕ, ότι στη χειρότερη περίπτωση οι κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών θα ανέλθουν σε 9,4 δις ευρώ. Εκτιμά ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα μπορεί να χρειαστεί πάνω από 60% περισσότερα χρήματα, ανεβάζοντας τις κεφαλαιακές ανάγκες του στην περίπτωση κακής πορείας των πραγμάτων σε 15,4 δις ευρώ.
Αυτό αυξάνει τον εκνευρισμό των Ελλήνων τραπεζιτών ενόψει των τεστ αντοχής που διενεργούνται σε όλες τις συστημικές τράπεζες της Ευρωζώνης από την ΕΚΤ. Τα αποτελέσματα των τεστ θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο, και αυτή τη φορά οι όροι τους είναι πραγματικά σκληροί, γιατί από το Νοέμβριο θα αναλάβει η ίδια η ΕΚΤ τον έλεγχο όλων αυτών των συστημικών τραπεζών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ούτε μέχρι τον Οκτώβριο θα δίνουν δάνεια οι τράπεζες, γιατί προσπαθούν πάση θυσία να περάσουν το τεστ αντοχής, αλλά ούτε και μετά τον Οκτώβριο υπάρχει ελπίδα χαλάρωσης της πιστωτικής πολιτικής των ελληνικών τραπεζών, αφού πλέον θα βρίσκονται υπό το διαρκή έλεγχο και την επίβλεψη της ΕΚΤ!
Οι αριθμοί αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: το 2009, στο 82% των αγοραπωλησιών ακινήτων υπήρχε συμμετοχή τραπεζικού δανεισμού. Τέσσερα μόλις χρόνια αργότερα, το 2013, το ποσοστό αυτό είχε καταποντιστεί στην άβυσσο του… 17%! Επιπροσθέτως, το 2009 ο τραπεζικός δανεισμός κάλυπτε κατά μέσο όρο το 70% της αξίας του ακινήτου. Το 2013 όμως ακόμη και τα ελάχιστα στεγαστικά που χορηγούσαν οι τράπεζες δεν κάλυπταν παρά το 35% της αξίας του.
EΠΙΚΑΙΡΑ

Η «καρδιά» της παγκόσμιας μασονίας θα χτυπήσει το καλοκαίρι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η στην Ανάβυσσο;;


i-kardia-tis-pagkosmias-masonias-sto-stadio-eirinis-kai-filias-i-stin-anavisso-
Η «καρδιά» της παγκόσμιας μασονίας θα χτυπήσει το καλοκαίρι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η στην Ανάβυσσο;;ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ:Η ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΒΡΉΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΑΘΡΟ: Η «καρδιά» της παγκόσμιας μασονίας θα χτυπήσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα! Μασόνοι από κάθε γωνιά του πλανήτη αναμένεται να κατακλύσουν την Ανάβυσσο, την ελληνική Ριβιέρα, όπως την αποκαλούν οι ίδιοι, με αφορμή το διεθνές συνέδριό τους, το οποίο πραγματοποιείται πρώτη φορά στη χώρα μας.

Στα άδυτα του εργοστασίου που φτιάχνεται η μπάλα του Μουντιάλ [Εικόνες]


στα-άδυτα-του-εργοστασίου-που-φτιάχνεται-η-μπάλα-του-μουντιάλ-εικόνες
Εν όψει του φετινού Μουντιάλ, 32 ομάδες από κάθε γωνιά του πλανήτη είναι έτοιμες να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στα γήπεδα της Βραζιλίας, με τελικό στόχο το Στάδιο Μαρακανά στις 13 Ιουλίου.Στην διοργάνωση, πρόκειται να χρησιμοποιηθούν 3000 μπάλες. Αλήθεια, πού φτιάχνεται η επονομαζόμενη Brazuca του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας;

New York Times: “Χρειαζόμαστε έναν πολύνεκρο παγκόσμιο πόλεμο για να συνέλθει από την ύφεση η παγκόσμια οικονομία”!


tritos-pagkosmios-polemos
“H παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους” υποστηρίζουν σε άρθρο-σοκ οι New York Times,η ναυαρχίδα των Δημοκρατικών που είναι και το κυβερνών κόμμα στις ΗΠΑ αυτή την εποχή, την επαύριο του άρθρου του πρώην ΥΠΟΙΚ επί κυβερνήσεων Ρ.Ρήγκαν, Paul Craig Roberts ο οποίος δήλωσε ότι “Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας και να καταφέρουν να γλιτώσουν από τις συνέπειες μιας πιθανής ανταπόδοσης”.Ας δούμε το πραγματικά σοκαριστικό κείμενο του άρθρου:

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Αφού είδαμε τους συμβολισμούς(666) στην μπάλα του μουντιάλ, τώρα θα δούμε τα γήπεδα της Βραζιλίας όπου γίνονται οι αγώνες. Θα δούμε το εσωτερικό των γηπέδων, γιατί αυτό δείχνουν οι τηλεοράσεις. Και αυτοί που σχεδιάζουν όλα αυτά, ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι θα δουν τα δισεκατομμύρια μάτια των ανθρώπων που είναι καθηλωμένα στις τηλεοράσεις παρά οι μερικές χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Τα γήπεδα είναι το σκηνικό στο παγκόσμιο θέατρο της προπαγάνδας, πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές, κομπάρσοι οι θεατές, οι δημοσιογράφοι είναι οι χειριστές των προβολέων και το όλο έργο σκηνοθετεί η παγκόσμια κρυφή εξουσία.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»


islam
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πρόθεση της να αρχίσει εκστρατεία προώθησης των ισλαμικών αρχών στην ελληνική πρωτεύουσα, ανήγγειλε μέσω του… τουρκικού τύπου, (εφημερίδες, Yerni Şafak, Türkiye), το Ίδρυμα Μουσουλμάνων της Ελλάδας που εδρεύει εδώ και χρόνια στην ελληνική πρωτεύουσα και εκπροσωπεί, όπως υποστηρίζει, τους χιλιάδες μουσουλμάνους που έχουν έρθει με λαθραίο τρόπο μέσω Τουρκίας και έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

εξαρθρωμένος χρόνος…(Πώς είναι να είσαι άνεργος, 16/6/2014)

broken time
Ο πραγματικός ήρωας του περιστατικού που ενέπνευσε την ταινία «Ελεύθερος ωραρίου», όταν αποκαλύπτεται το ψέμα του, σκοτώνει όλη την οικογένειά του. Θού Κύριε φυλακήν εν τω πνεύματί μου…

Περίπου 200.000 ακίνητα θα περιέλθουν στο ελληνικό δημόσιο από το 2015


ÁÈÇÍÁ   ÐÁËÇÍÇ   ÁÅÑÏÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ   ÁÑ×ÅÉÏ
Χιλιάδες ακίνητα θα περιέλθουν στην κυριότητα του Δημοσίου του 2015, λόγω του ότι δεν έχουν δηλωθεί στο κτηματολόγιο.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα», πρόκειται για τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη», η κτηματογράφηση των οποίων ξεκίνησε την περίοδο 1997-1999 σε 340 περιοχές όλης της χώρας.
Σύμφωνα με το νόμο, όσα ακίνητα δεν δηλωθούν εγκαίρως στο Κτηματολόγιο, θα περιέχονται στο δημόσιο. Η προθεσμία είναι 12 χρόνια από την ίδρυση Κτηματολογικού Γραφείου σε μια περιοχή για τους ιδιοκτήτες που κατοικούν στην Ελλάδα και 14 για τους κατοίκους εξωτερικού, για τα παλαιά προγράμματα.

Liberation: «Η Ελλάδα πουλά τα πάντα, οι Έλληνες στον αέρα»


ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÊÁÉ ÔÏÕ ÕÐÏØÇÖÉÏÕ ÃÉÁ ÔÏÍ ÄÇÌÏ ÔÇÓ ÁÈÇÍÁÓ ÃÁÂÑÉÇË ÓÁÊÅËËÁÑÉÄÇ ÓÔÉÓ ÅÃÊÁÔÁÓÔÁÓÔÅÉÓ ÔÇÓ ÅÕÄÁÐ ÓÔÏ ÃÁËÁÔÓÉ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Η Ελλάδα πουλάει τα πάντα για να ελαφρώσει το χρέος, αλλά σημειώνει πως η προσπάθεια δεν προχωρά, εξαιτίας αποτυχιών και καθυστερήσεων. Μάλιστα το γεγονός αυτό προκαλεί την αγανάκτηση των Ελλήνων και τον εκνευρισμό της Τρόικα, όπως σημειώνεται.

Τι φόρους θα πληρώσουμε από τον Ιούλιο

foroi

Μέχρι 6 φόρους, συνολικού ύψους 11 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι στο δεύτερο εξάμηνο του 2014…
Πρόκειται για το φόρο εισοδήματος, την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, το νέο Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.

Oλόκληρο κομματικό στρατό συντηρούσε με δικα μας χρήματα ο Άδωνις στο υπουργείο υγείας (έγγραφα ντοκουμέντο)

ΡΟΔΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α. ΕΠΙΣΚΕΨΗ & ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν έπεσε στα χέρια μας το επίσημο ΦΕΚ με τους συνεργάτες του Αδώνιδος στο υπουργείο Υγείας… Ο πολιτικός που διαλαλούσε καθημερινά ότι πρέπει να μπει χοντρό μαχαίρι στις δαπάνες της υγείας συντηρούσε ολόκληρο κομματικό στρατό με δικά μας χρήματα φυσικά. Όπως θα δείτε παρακάτω ο απερχόμενος υποργός δεν είχε ούτε έναν, ούτε δύο συνεργάτες αλλά παρά έναν μια ολόκληρη….πενηντάδα!!! Δείτε παρακάτω το επίσημο έγγραφο και μετρήστε και εσείς γιατί μείς χάσαμε πάρα πολές φορές το μέτρημα!!!
adonis-ypallhloi
adonis-ypallhloi1
adonis-ypallhloi2
adonis-ypallhloi3adonis-ypallhloi4

Μόνο την Ακρόπολη δεν παραχώρησε ο Σαμαράς στους Κινέζους: Λάδι, κρασί, πλοία, λιμάνια μεταξύ των 19 συμφωνιών με την Κίνα που θέλει και…τα αεροδρόμια

samaras-kinezos

Στα 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν υπολογιστεί οι 19 οικονομικές συμφωνίες που υπέγραψαν Ελλάδα και Κίνα στο πλαίσιο της διεύρυνσης της οικονομικής και όχι μόνο συνεργασίας των δύο χωρών….
Αντώνης Σαμαράς και Λι Κετσιάνγκ εμφανίστηκαν χαμογελαστοί κατά τη συνάντησή τους και υπογράμμισαν τις καλές σχέσεις που έχουν οι δύο χώρες και την κοινή θέληση για να βελτιωθούν αυτές περαιτέρω.
Οι συμφωνίες αυτές έχουν στο επίκεντρο πέντε βασικούς τομείς όπως η ναυτιλία, οι υποδομές, οι μεταφορές και τα αγροτικά προϊόντα, ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κινέζου πρωθυπουργού δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκ νέου επαφές για πιο συγκεκριμένα θέματα.
Οι οικονομικές συμφωνίες που υπογράφηκαν

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...