Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 25-6-2014.

Μιλούν για εσένα χωρίς εσένα. Σε κατηγορούν όταν διαφωνείς μαζί τους και αποφασίζεις για εσένα. Φέρνουν ξωμερίτες να αποφασίσουν για εσένα. Γλύφουν εκείνους από τούς οποίους κλέψανε ψωμί και γη, για να τούς κλέψουνε την ψήφο. Κι ύστερα συνεχίζουν το πλιάτσικο σε βάρος τού λαού και τις διώξεις σε βάρος τού Εθνικισμού. Το όνομά τους είναι «δημοκράτες».

Οι τύποι αυτοί δεν έχουν Πατρίδα και Ιδανικά. Υπηρετούν την Παγκοσμιοποίηση και την κοιλιά τους. Δεν έχουν Πίστη και Αίμα Ελληνικό. Σέρνονται σε σκοτεινούς διαδρόμους και στοές και έχουν αδερφό και αφεντικό τον Εμποράκο των Εθνών. Δεσμεύουν τον λαό, υποθηκεύουν την Πατρίδα και φιλάνε σαν τον Ιούδα.

Άμα τα σάλια και τα χάδια τους δεν πιάσουνε τόπο, τότε αρχίζουν τα δαγκώματα, τις σφαίρες και τις φυλακές. Για τις υποθήκες δεν τούς νοιάζει, αφού δικά τους πράματα και περιουσίες δεν είναι. Για τον λαό δεν τούς νοιάζει, αφού δεν ανήκουν σ’ αυτόν. Και οι αυτοκτονίες περιφρονούνται από τα κούφια ανθρωπάρια που τις προκαλούν. Αλλά για την εξουσία και την τσέπη τους, στήνουν κατηγορητήρια, στερούν με τρόπο πραξικοπηματικό δικαιώματα, βάζουν εαυτούς και τις επικοινωνιακές τους θεραπαινίδες να στήνουν τηλεδίκες.

Μιλάνε οι δημοκράτες για τη βούληση και τις ανάγκες τού ελληνικού λαού, αλλά καταργούν τούς εκπροσώπους τού λαού όταν αυτοί είναι Έλληνες και Εθνικιστές. Παθαίνουν παράκρουση όταν αποκαλύπτονται οι διαπλοκές δικαστικής, εκτελεστικής εξουσίας και οικονομικών συμφερόντων, για να βγει όπως λένε «το μεροκάματο»! Και όταν τούς λες άθλιους και αχρείους, σού ζητούν να διαγραφεί από τα πρακτικά τής Βουλής η φωτογραφία τους.

Τα βραδάκια που χαμηλώνουν τα φώτα τού κάματου και μαζεύονται οι οικογένειες σπίτι, αν και εφόσον υπάρχει μεροκάματο, το σπίτι παλεύουν τώρα οι προδότες να το σβήσουν κι αυτό από το χάρτη, αρχίζει το θέατρο τού παραλόγου. Βγαίνουν στα μνημονιακά και τα ψευτοαντιμνημονιακά κανάλια οι «συνταγματικοί», ομοίως μνημονιακοί και ψευτοαντιμνημονιακοί πολιτικάντηδες, δημοσιοκάφροι, συνταγματολόγοι και λοιποί και αρχίζουν να εκδίδουν τις αποφάσεις περί εγκληματικής συμμορίας και συμπεριφοράς τής Χρυσής Αυγής άνευ δίκης και με στημένα εγκλήματα.

Οι δολοφόνοι όμως τού Φουντούλη και τού Καπελώνη και των υπαλλήλων τής Μαρφίν, καίτοι γνωστοί, παραμένουν ασύλληπτοι. Και οι δολοφόνοι των Ελλήνων δια των αυτοκτονιών μάς διοικούν κιόλας για λογαριασμό των σιωνιστών τοκογλύφων.

Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός και το Εθνικό Φρόνημα διώκονται διότι λέγουν αλήθειες και δεν συμβιβάζονται. Διώκονται διότι λένε αλήθειες αντρίκιες και ελληνικές. Και ακόμη διότι θέλουν Ελλάδα Ασυμβίβαστη, δηλαδή Ελλάδα Ελεύθερη, Μεγάλη και ανήκουσα στα χέρια των παιδιών μας, δηλαδή αληθινά Ελληνική.

Λαϊκή Κυριαρχία με δεσμά πάσης φύσεως, δημοκρατικής ή άλλης, δεν υπάρχει. Η Ελλάς προόρισται να ζήσει και θα ζήσει. Κι όχι απλώς να ζήσει, αλλά και να μεγαλουργήσει. Επομένως θα ανακτηθούν οι ελευθερίες τού Ελληνικού Έθνους, ο κόσμος να χαλάσει. Και ο κόσμος που θα χαλάσει οπωσδήποτε είναι το σύστημα τής ξενοκρατικής και «συνταγματικής» απολυταρχίας.

Η Λαϊκή Κυριαρχία θα βρει την αληθινή της θέση στην Εξουσία τού Κράτους. Η αρμονία τής λαϊκής βουλήσεως και τής πολιτικής ηγεσίας πρέπει να συναντηθούν στον κοινό τόπο τού εθνικού μας συμφέροντος. Η δε αρμονία αφορά την ποιοτική και την ποσοτική επιλογή των Ελλήνων στο τιμόνι τής χώρας. Και ακόμη αφορά την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Εθνοφυλετική Ταυτότητα και εν τέλει ως κοινή συνισταμένη όλων αυτών την Εθνική Κυριαρχία.

Η ελληνοποίηση τού Κράτους, η μετατροπή δηλαδή τού ψευτορωμέϊκου σε Αληθινή Ελλάδα, διασφαλίζεται στην περίπτωση που η εξουσία πηγάζει από τον ελληνικό λαό και εκπροσωπεί αποκλειστικά τον ελληνικό λαό. Το δε εθνικό συμφέρον διασφαλίζεται όταν τα κριτήρια που διαμορφώνουν κοινωνία και πολιτική εξουσία είναι η Πίστη, το Ήθος και ο Πατριωτισμός.

Έλληνες για τούς Έλληνες με στόχο την Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Η μια οδός είναι η κάλπη. Όχι όμως ο μονόδρομος. Αφού κάλπη και θεσμοί έχουν πωληθεί στον Νεοταξισμό, τότε αλλάζουμε τούς θεσμούς. Η έκφραση τής Ελληνικής Φωνής και η εκπλήρωση των υψηλών πεπρωμένων τής Ελληνικής Φυλής επιβάλλονται και ποδηγετούν. Η Ελλάς η ίδια είναι το δικό μας Καθεστώς. Και η Λαϊκή και Εθνικιστική Νίκη των Ελλήνων νομοτέλεια αναπότρεπτη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:”ΝΤΟΥ” ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ…ΜΥΡΙΖΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ- ΜΟΝΟ 11 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ!

aek-ghpedo-1-makeleio

Το makeleio.gr βρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», στο επεισοδιακό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που τελικά αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας αλλά και…εισβολής φιλάθλων της ΑΕΚ, με μοναδικό θέμα το γήπεδο ”Αγιά Σοφιά”:
aek-ghpedo-2-makeleio
«Λήψη απόφασης για τις αλλαγές που προτείνονται από το Σχέδιο Νόμου για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (Ρ.Σ.Α.), αναφορικά με το δασικό χαρακτήρα του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, κατόπιν της αριθ. πρωτ. 6218/8-4-2014 αίτησης-πρότασης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών, Αντίσταση, Συμμετοχή, Δημιουργία» κ. Αριστείδη Βασιλόπουλου.»
agia-sofia-aek
Δείτε το σχετικό βίντεο του makeleio.gr:

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;

aaaartyu

Ένα προφίλ μεταξύ “βασιλίσσης” Φρειδερίκης και Δέσποινας Παπαδοπούλου (με ολίγον και από Μαρία Αντουανέττα) προσπαθεί να χτίσει η Κυρία Τέτη Κρητικού (πεθερά Σαμαρά στο επάγγελμα), και όπως για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε, δεν τα… καταφέρνει διόλου άσχημα…
Με την έπαρση της εξουσίας (δεν είναι διόλου λίγο να είσαι πεθερά, πολλώ δε μάλλον και πεθερά “σωτήρος” Πρωθυπουργού) αλλά και με προβολές φαντασιακού που συναγωνίζονται εκείνες της μαντάμ Σουσούς, η Κυρία Τέτη δεν παύει κάθε τόσο να μας εκπλήσσει με τα καπρίτσια της που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και… “χαριτωμένα”, αν δεν ήταν “χυδαία” όπως κάθε πράξη κατάχρησης εξουσίας, ειδικά άμα αυτή που καταχράσαι, δεν σου ανήκει καν, και την ασκείς λόγω… χρησικτησίας…
Ο λόγος για τις… μπανιέρες που κάνει μπάνιο η Κυρίας Τέτη, που, καθώς είναι βρώμικες, (ίσως από την πολλή… “χρησικτησία” της εξουσίας), και όπως έλεγε ένα παλαιό διαφημιστικό σλόγκαν “δεν καθαρίζουν με τίποτε”, έρχεται ο Λιμενάρχης Ναυπλίου ως άλλος Mister Forte και της κάνει λαμπίκο.
Όχι φυσικά μόνος του γιατί δεν μπορείς με την ένδοξη στολή του Λιμενικού να κάνεις το παιδί για τα θελήματα αλλά με τη βοήθεια δύσμοιρων βατραχανθρώπων που ανέλαβαν να καθαρίσουν για πάρτη του “αφεντικού”…
Και μάλιστα όχι ένας και δυο βατραχάνθρωποι αλλά ολόκληρη μονάδα, που μετά από εντολή του φυσικού τους προϊσταμένου, ο οποίος είχε πάρει εντολή από τον… μη φυσικό του προϊστάμενο, την Κυρία Τέτη, έσπευσαν να καθαρίσουν την παραλία “Μπανιέρες” στο Ναύπλιο, όπου, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα λούζει το αλαβάστρινο κορμί της η πρωθυπουργική… πεθερά.
000000000000066gtgfh
Αν γεννάται όμως ένα ζήτημα, αυτό δεν είναι η διαταγή που έδωσε η Κυρία Κρητικού στον Λιμενάρχη Ναυπλίου, καθώς, σε αυτή τη χώρα έχουμε παράδοση από “Κυρίες της Αυλής” που έχουν σχηματίσει τη δική τους μικροκυβέρνηση, αν γεννάται ένα ζήτημα, είναι γιατί ολόκληρος Λιμενάρχης, δέχεται να παίρνει εντολές από μια Κυρία που το μόνο της αξίωμα είναι μια συγγένεια, έστω και “διακεκριμένη”.
Για ποιο λόγο λοιπόν ο κύριος Λιμενάρχης έχει μετατραπεί σε όρντινο της κυρίας Τέτης; Μήπως έχει “να κάνει” με την εξαιρετικά “μακράν” παραμονή του στο συγκεκριμένο θέρετρο και για κάποιους λόγους; Και, μια που τ’ αναφέραμε, πόσα χρόνια αλήθεια ο Λιμενάρχης Ναυπλίου βρίσκεται αμετάθετος; Μήπως δηλαδή τελικά, Λιμενάρχης και Κρητικού “καθαρίζουν ο ένας για τον άλλον”;
Βέβαια, είναι και το φιλικόν στη μέση το οποίο εμείς το σεβόμεθα, θεωρώντας ιερόν τον δεσμόν της φιλίας, ωστόσο, ουδείς δικαιούται να χρησιμοποιεί προσωπικό της υπηρεσίας προκειμένου να βγάλει “φιλικές” ή “άλλες” υποχρεώσεις.  Και οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, δεν μπορούν να μετατρέπονται ούτε σε παραδουλεύτρες για να καθαρίσουν το βυθό που θα ακουμπήσει με τα άχραντα ποδαράκια της η ερίτιμος Κυρία Κρητικού  ούτε και σε μπακαλόγατους του φυσικού τους προϊσταμένου.
Στην φωτογραφία που ακολουθεί, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, εξ ευωνύμων της Κυρίας Τέτης, απολαμβάνει πέρυσι μαζί της τη συναυλία της Κυρίας Μανωλίδου, ενώ λίγο παραπέρα κείται ο γνωστός τηλεβιβλιοπώλης και φίλος του Στυλιανού Παττακού, που έπαιξε για λίγο τον Υπουργό Υγείας και γέλασαν μέχρι και τα ακτινολογικά μηχανήματα…
unnamed
Τελικά ο κάθε λαός δεν έχει απλά την εξουσία που δικαιούται αλλά και την παραεξουσία… Και η Κυρία Τέτη, ως γυναίκα θα μπορούσε να είναι και συμπαθής, αλλά ως εκπρόσωπος της πιο καρακίτς εκδοχής της (παρά)εξουσίας, μόνο απεχθής θα μπορούσε να είναι.
Όσο για τον… Mister Forte του Ναυπλίου, αν θέλει να ευτελίζεται μπορεί πρώτα να βγάλει τη στολή και μετά να κάνει ό,τι θέλει. Χώρια που δεν έχουμε ξαναδεί Λιμενάρχη να καθαρίζει μπανιέρες. Εκτός φυσικά και αν αυτές είναι γεμάτες,  οπότε τότε ναι, εμπίπτει και εις τις αρμοδιότητές του. Και δεν πειράζει που το νερό δεν θα είναι θαλασσινό αλλά γλυκό. Αντιθέτως μάλιστα, ίσως να του ταιριάζει και περισσότερο.

Σκόπια: «Η Ελλάδα περιμένει διεθνή πίεση για το όνομα της χώρας μας»


«Πλησιάζει η στιγμή που η Ελλάδα θα υποστεί διεθνή πίεση για το όνομα της χώρας μας.
»Σε ένα άρθρο με τίτλο «Οι Γερμανοί επιστρέφουν στα Βαλκάνια» η ελληνική εφημερίδα «το Παρόν», αναφέρεται στην προγραμματισμένη Διάσκεψη των Δυτικών Βαλκανίων,

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΣΤΗ ΜΑΑΛΟΥΛΑ


ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ: « ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΟΥΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ… ΑΣΛΙΜ ΤΑΣΛΑΜ (ΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ)»
οι τζιχαντιστές κρέμασαν ένα ακόμη στη πολύπαθη Συρία
οι τζιχαντιστές κρέμασαν ένα ακόμη στη πολύπαθη Συρία
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
« Θα κρεμάσουμε τους Αλαουίτες με τα έντερα των χριστιανών…”« οι χριστιανοί στη Βηρυτό και οι Αλαουίτες στον τάφο». Αυτά τα συνθήματα του μίσους που φώναζαν οι τζιχαντιστές είναι εδεικτικά της μισαλλοδοξίας,του ντοπαρίσματος του φανατισμού αλλά και των προθέσεών τους.

Δυσφορία στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για την κατάσταση στην Αθήνα


dysforia-stis-eyrwpa-kes-prwteyoyses-gia-thn-katastash-sthn-athhna
Γράφει ο Ιωάννης Μαρτέλλος - Σφοδρό κύμα πιέσεων, αυτή τη φορά για τα περίφημα προαπαιτούμενα, απειλεί την Ελλάδα και αφήνει στην άκρη κάθε έννοια «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης». Παράλληλα αυτή η κατάσταση δοκιμάζει τα όρια της κυβερνητικής συνοχής, την ώρα που οι πιστωτές εξαρτούν την εκταμίευση των επόμενων δόσεων και την έναρξη της συζήτησης για το χρέος το προσεχές φθινόπωρο από την τήρηση των προαπαιτούμενων. 

Σαμαράς & Βενιζέλος επιστρέφουν τη χώρα στο 1956.> Άντε, με το καλό να μας επιστρέψετε και στην Τουρκοκρατία!


Στα μέσα της βδομάδας αναμένεται να συζητηθεί στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου το νομοσχέδιο για τη δημιουργία της λεγόμενης “μικρής” ΔΕΗ. Το έχουμε πει πολλές φορές, η ΔΕΗ δεν είναι μια οποιαδήποτε επιχείρηση, η ηλεκτρική ενέργεια είναι η σπονδυλική στήλη της οικονομίας, η βιομηχανία αναπτύχθηκε μαζί με τη ΔΕΗ και η σαλαμοποίησή της δεν θα ωφελήσει τη χώρα.

Τι παθαίνει ένας δικαστικός όταν δώσει άδεια σε έναν Τούρκο πράκτορα, μεγαλεμπορο ηρωίνης;


Επιβραβεύτηκε για την … άδεια στον Χουσε’ϊνογλου
 Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Δ. Χριστόπουλος, ο οποίος ως πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας
είχε δώσει πενθήμερη άδεια στον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών Αντέμ

Π. Παυλοπουλος: Διπλό ΕΓΚΛΗΜΑ η διόγκωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, έφερε 10 δις επιπλέον μέτρα εξαθλίωσης


20140623-151052-54652272.jpgΝα φτάσει μέχρι τέλους η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.
Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση σχετικά με το υπόμνημα – “φωτιά” για τη δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ, που έφερε στο φως της δημοσιότητας δημοσίευμα της Realnews, ζήτησε ο βουλεύτης της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον RealFM 97.8.
Όπως είπε, η δικαιοσύνη θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο “ευσεβής” σφαγέας της διπλανής πόρτας! “Απλοί μουσουλμάνοι” στέλνουν μηνύματα λατρείας στους σφαγείς βρεφών με την ανοχή των ιμπεριαλιστών δημιουργών τους


Σοκαριστικά μηνύματα λατρείας στους τσέτες του Ερντογαν, απο τις πρωτευουσες της Δύσης, δείχνουν πως η φασιστική τουρκια και τα δυτικά λαδωμενα απο το χρήμα της πρεζας, του δουλεμπορίου και των ναρκοδολαριων ανδρεικελα, πετυχαίνουν τον σκοπό τους. Απο το ισλαμοναζιστικο πραξικόπημα της Ουκρανιας μεχρι την γενοκτονια της Συρίας και του Ιράκ, η αυτοκρατορία του μίσους ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το σχέδιο κάθε “πιστού καπιταλιστή”. Την απόλυτη τυραννία της σαριας. Η Λιβυη ηταν μόνον η αρχή.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κρέμασαν ξύλινο σταυρό σε τζαμί


Ένας ξύλινος σταυρός ύψους δύο μέτρων, κρεμάστηκε σε ένα τζαμί από άγνωστους, την Παρασκευή. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Karaca Πασά τζαμί στη νότια πόλη Gotze Delchev, 200 χλμ από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.

'Aθλιοι γκρέμισαν το Μνημείο του Τσολιά στην Αρτα!


mnimio
Άγνωστοι βάνδαλοι γκρέμισαν τον ορειχάλκινο ανδριάντα του «Τσολιά του 17», που τοποθετήθηκε πριν από 46 χρόνια στον κόμβο της δυτικής εισόδου της πόλης της Άρτας. Το γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής, η οποία κάνει λόγο για προσβολή της ιστορικής μνήμης.

Ναζί πράκτορες, κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά το 1940 με τον Άγγλο πρέσβη! > Προεργασία κατασκόπων πρίν οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Ελλάδα!


Προεργασία κατασκόπων πρίν οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Ελλάδα!
Η φημισμένη Ιντέλιντζες Σέρβις της Αγγλίας, κάθε αλλο παρά μυστική υπηρεσία ήταν, αφού είχε διαβρωθεί απο ξένες μυστικές υπηρεσίες, οχι μόνο σοβιετικές, οπως είχε γίνει με τον αρχηγό της Κίμ Φίλμπυ που διέφυγε στη Μόσχα στη δεκετία του ΄50, αλλά και απο γερμανικές κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
΄Ηταν τόσο μεγάλη η διάβρωση της, αφού το καλοκαίρι του 1940, ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών των Ναζί  Βίλχεμ Φον Κανάρης πήρε μαζί του σε κρουαζιέρα τον Άγγλο πρέσβη στην Αθήνα Τσάρλς Πάλαιρετ, όπως θα δείτε παρακάτω.
Φωτο: Ο Άγγλος πρέσβης στην Αθήνα Πάλαιρετ, πήγε κρουαζιέρα με τον Φον Κανάρη!
Το Νοέμβριο του 1939 έδεσε στο Φάληρο η αγγλική θαλαμηγός  “Ελσα” του Άγγλου επιχειρηματία Αρθουρ Τέστερ, που είχε εγκαταστήσει τις εμπορικές  “επιχειρήσεις” του ( εισαγωγαί - εξαγωγαί, σε Γαλλία, Αγγλία, ΗΠΑ και Καναδά) στην οδό Αμερικής. Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί οτι κάτω απο τον δραστήριο Άγγλο επιχειρηματία κρυβόταν ο πιο επικίνδυνος κατάσκοπος του Γ΄ Ράϊχ.
Ο Τέστερ γεννήθηκε στη Στουτγάρδη απο πατέρα Αγγλο και μητέρα Γερμανίδα. Είχε αγγλική υπηκοότητα, αλλά βαθειά επηρεασμένος απο την μητέρα του, ύστερα απο μυστικές σπουδές, ονομάστηκε μόνιμος αξιωματικός των Ες Ες και υπο το κάλυμμα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ανέπτυξε έντονη κατασκοπευτική δράση.
Οι σχέσεις του Τέστερ με την βρετανική πρεσβεία ηταν άριστες, οι δε κοινωνικές του γνωριμίες πολλές και υψηλού επιπέδου και  το 17μελές πλήρωμα  της “Ελσας”  όλοι αξιωματικοί των Ες Ες. Στα συχνά ταξίδια αναψυχής στα ελληνικά νησιά, προέβαιναν σε βυθομετρήσεις, αναγνωρίσεις αγκυροβολίων και κρυψώνων υποβρυχίων.
Το θρασύτατο όμως “κόλπο” του ηταν η επίσκεψη στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1940 των αρχηγών των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας Ρίτσαρντ  Φον Χάινριχ (Γκεστάπο) και ναυάρχου Βίλχεμ  Φόν Κανάρη. Ο Χάινριχ και ο Κανάρης με καναδικά διαβατήρια, ως Γουϊλλιαμ Χέρμπερτ και Αρθουρ Στήβενς, μεγαλοεπιχειρηματίες, πήραν μέρος σε κρουαζιέρα με το “Ελσα”, στην οποία μετείχε και ο Αγγλος πρέσβης στην Αθήνα σέρ Τσάρλς Πάλαιρετ !
Η “Ελσα” απέπλευσε απο το Φάληρο, έπιασε στα λιμάνια Ιθάκης, Λευκάδας,  Κέρκυρας και  το τραγικό για τους Άγγλους ήταν οτι δέχτηκε την νηοψία αγγλικών πολεμικών χωρίς να διαπιστώσουν τίποτα !
Στο ταξίδι αυτό, ο Χάινριχ οργάνωσε τις υπηρεσίες της Γκεστάπο στην Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό ο Τέστερ νοίκιασε με εντολή του ένα τριώροφο οίκημα στο Κολωνάκι, Λουκιανού 14  οπου εγκατέστησε υπηρεσίες των επιχειρήσεών του, ενώ στην πραγματικότητα εγκαταστάθηκε κλιμάκιο της Γκεστάπο υπο τον συνταγματάρχη των Ες Ες Κάρλ Χαζενάακ.
Η δραστηριότητα και ορισμένες πληροφορίες υποψίασαν την ελληνική υπηρεσία Αλλοδαπών, αλλά κάθε ενέργειά της εμποδίστηκε απο τον Αγγλο πρέσβη Πάλαιρετ και έτσι αποφεύχθηκε η απέλασή του!
Εκτός απο αυτήν την περίπτωση, οι ελληνικές αρχές κατέγραψαν άλλη μία με τον γερμανό κατάσκοπο Γιοχάνες Χόρνικ. Το 1937 ήρθε στην Αθήνα κάποιος συγγραφέας με εσθονικό διαβατήριο, με αδυναμία  στις ελληνικές φυσικές καλλονές και την αγάπην του προς το ασθενές φύλλο. Ηταν τύπος ευχάριστος, και ελκυστικός για τις γυναίκες, μορφωμένος και γαλαντόμος.
Φωτο: Ο συγγραφέας Γιοχάννες  Χόρνικ που δεν ήτραν άλλος από τον γερμανό λοχαγό  των Ες, Ες Βάλτερ Γκρούμπε.
Συνδέθηκε γρήγορα με μία όμορφη δακτυλογράφο του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών της οποίας οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες κατέγραψαν μόνο τα αρχικά της: Ε. Ρ.  Υποσχέθηκε ( Ελένη την έλεγαν) γάμο, την νυμφεύθηκε στις 21-8-1938   την κατέστησε όργανο του και την επεισε να του παραδίδει  αντίγραφα απορρήτου δελτίου… Ο άνθρωπος αυτός των γραμμάτων ήταν ο λοχαγός των Ες Ες Βάλτερ Γκρούμπε. Το εσθονικό διαβατήριο ήταν πλαστό όπως και ο  “ερωτάς” του προς την Ε.Ρ.
Σύλληψη επ’ αυτοφώρω!
Οι ελληνικές υπηρεσίες δεν άργησαν να διαπιστώσουν τις ύποπτες επαφές του Βάλτερ με την Ελένη. Ο υφυπουργός Ασφαλείας Κων. Μανιαδάκης ενημέρωσε τον Μεταξά και κατόπιν σχεδίου, οι δύο “εραστές” συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από την Ασφάλεια κατά την διαβίβαση απορρήτου δελτίου. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του “συγγραφέα” στο Παλαίο Φάληρο, βρέθηκαν πλείστα στοιχεία, οπως φίλμς, σχεδιαγράμματα, εγγραφα κ.λ.π. Κατά την ανάκρισή του προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές, ισχυριζόμενος οτι εργαζόταν για την … Ιντέλιντζες Σέρβις  και άλλες μυστικές υπηρεσίες των Συμμάχων.
Φωτο: Ο υφυπουργός Ασφαλείας Μανιαδάκης ενημερώνει τον Μεταξά και η Ασφάλεια συλλαμβάνει τους «εραστές» στα πράσα.

Πανικός το μεσημέρι στα διυλιστήρια Ασπροπύργου


Πανικός το μεσημέρι στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

Μία περίεργη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στο χώρο των διυλιστηρίων των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ) από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει το e-reportaz.gr, διακρίνεται ο χώρος των διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο και πυκνοί μαύροι καπνοί οι οποίοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η εικόνα είναι παρεμφερής με εκείνη της Μεγάλης

«Ellada, agapi mou»: Γάλλος καθηγητής εξυμνεί την Ελλάδα

γάλλος-καθηγητής-εξυμνεί-την-Ελλάδα
Σε άρθρο του στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde» με τίτλο «Ellada, agapi mou», ο Etienne Roland, πρώην διευθυντής της Γαλλικής Σχολής στην Αθήνα και καθηγητής της ελληνικής αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Paris I Panthéon, καυτηριάζει την εικόνα που παρουσιάζουν για τη χώρα μας τα ξένα ΜΜΕ και όχι μόνο.O καθηγητής εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας, την οποία χαρακτηρίζει «κοιτίδα του πολιτισμού».

Σοκ των επιστημόνων για την προηγμένη τεχνολογία σε Αιγαίο και Κρήτη, 6.000 χρόνια πριν

ο-πρώτος-αναλογικός-υπολογιστής-του-κόσμου
Ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής του κόσμουΣτην Κρήτη είχαν αναπτύξει σούπερ…τεχνολογία πριν από 4000 χρόνια!
Τι διαπίστωσαν ο ερευνητής αιγαιακών γραφών Μηνάς Τσικριτσής και ο καθηγητής Φυσικής Διαστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Ξενοφών Μουσάς, μελετώντας τα προϊστορικά κυκλαδικά τηγανόσχημα σκεύη που εμφανίζονται στον αιγαιακό πολιτισμό.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Σαλί Μπερίσα μιλάει για “Μεγάλη Αλβανία” με ακροατή τον αμίλητο Σαμαρά


φωτο-ντοκουμέντο-ο-σαλί-μπερίσα-μιλά-για-μεγάλη-αλβανία
Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, κατά την ομιλία του στη Σύνοδο Ηγετών της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη(22/9/12), άδραξε την ευκαιρία για να κατακρίνει την διεθνή κοινότητα, για τον άδικο διαμελισμό των Αλβανικών εδαφών πριν από 100 χρόνια

Δείτε ακριβώς τη στιγμή που γονείς καταστρέφουν τα παιδιά τους!


Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία δύο γονείς οι οποίοι με ένα χαμόγελο ευτυχίας καμαρώνουν τον κανακάρη τους που από τόσο μικρός τραβάει φωτογραφίες σε μια εκδήλωση που γίνεται στον δρόμο. Ίσως να έχει καλλιτεχνικές τάσεις το παιδί και η μαμά, με το σακίδιο στην πλάτη, απολαμβάνει τις στιγμές. Ο πατέρας, με το σακίδιο στην πλάτη, προσέχει το παιδί του στον χειρισμό της

ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!

Settlements-israeli-flag-400x266
Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο Global Research 29η Απριλίου 2013.
Το ακόλουθο έγγραφο σχετικά με το σχηματισμό του «Μεγάλου Ισραήλ» αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των ισχυρών Σιωνιστών στην κυβέρνηση Νετανιάχου, του κόμματος Λικούντ, καθώς και στο πλαίσιο του Ισραηλινού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών.

Όποιος ανοίγει τον λάκκο του στην «Θράκη», πέφτει ο ίδιος μέσα στο «Κουρδιστάν»


ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ
Τον τελευταίο καιρό ¨πολλά λένε¨ οι Αμερικάνοι. Αλλά  ουσιαστικά τίποτε ¨ δεν λένε¨.
Θα δώσουνε τελικά τον ιμάμη Γκιουλέν ¨πεσκέσι¨στον Ερντογάν ή όχι;
Θα βοηθήσουν την ¨νόμιμη¨ κυβέρνηση του Ιράκ εναντίον των ¨λεβαντίνων¨ ισλαμιστών της ISIL ή όχι;
Θα προωθήσουν μέσω του ΟΗΕ την αυτονομία του Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ , ναι ή όχι;
Εκείνο που ξέρουμε είναι  ότι φεύγει ο Αμερικάνος Πρεσβευτής από την Τουρκία που τον περασμένο Δεκέμβριο μας ¨είπε πολλά¨.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Συνέταιρος με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού ο κολλητός του Παπανδρέου με τις εγγυητικές

συνέταιρος-με-στενό-συνεργάτη-του-πρωθυπουργού-ο-κολλητός-του-Παπανδρέου-με-τις-εγγυητικές
 Βρωμικο παρασκήνιο που ενώνει το σκανδαλο της λίστας Λαγκαρντ με την απίστευτη υπόθεση των πλαστών εγγυητικών που αποκάλυψε ο Μηταράκης! Κοινός τόπος, η αφωνία της ΤτΕ και για τις δυο υποθέσεις, αλλά και ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού με την παρουσία στην λίστα Λαγκαρντ αλλα και στις διαπραγματεύσεις με τους …Ελβετούς που κατέληξαν σε φιάσκο εις βαρος της Ελλαδας.Εδώ όμως πέφτουν οι μάσκες, αφού το σκανδαλο των εγγυητικών ειναι κολοσσιαίο με χιλιαδες σελίδες δικογραφίας, και πρωταγωνιστες που:
1. Πρωταγωνίστησαν στην λίστα Λαγκαρντ
2. Υπήρξαν στενοί σύμβουλοι του Παπανδρεου και του Σαμαρά αντίστοιχα.
3. Υπήρξαν διορισμένοι απο δυο πρωθυπουργούς που ακολουθούν μια πολιτικη με ολέθρια αποτελέσματα για τον λαό και την πατρίδα…
4. Οι ίδιοι συνδέονται με την εξουσία μέσω μιας χλιδάτης παρουσίας που κανείς δεν γνωρίζει ποτέ και πως προέκυψε…
olympia.gr

“Ο Γιούνκερ είναι μπέκρης πίνει κονιάκ για πρωινό” – Διαβάστε για τα απίστευτα ρεζιλίκια του σε σοβαρές συναντήσεις, υπό την επήρεια αλκοόλ !

Junker

Μετά τη Sun τώρα και Daily Mail συντάσσεται στη γραμμή… πολέμου που έχει χαράξει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στην υποψηφιότητα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν. Η βρετανική εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Γιούνκερ μέθυσο, επικαλούμενη, μάλιστα, σχετικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Αεροσκάφος CL-215 πλέει ακυβέρνητο ανοικτά της Εύβοιας!

aeroskaphos

Σε κωμικοτραγική εξελίσσεται η κατάσταση στις Ενοπλες Δυνάμεις με την ανυπαρξία κονδυλίων για τον εκσυγρονισμό τους και την στοιχειώδη συντήρησή τους:
Στις  11:40 για την ακρίβεια, όπως διαβάζουμε στο defencenet.gr, ένα (1) ναυτικό μίλι από την ακτή στην περιοχή της Αμάρυνθου, στη Νότια Εύβοια κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης σε “αρχαίου” – για την ακρίβεια, ηλικίας 35 ετών, αεροσκάφους CL-215 της 112ΠΜ/355Μ το αεροσκάφος καθηλώθηκε στην Θάλασσα και τώρα πλέει σαν ακυβέρνητη βαρκούλα!

Σοφία Βούλτεψη: Ρεζίλι με το καλημέρα! “Πως είναι τα μαλλιά μου, πως είμαι, είμαι χάλια;”

voultepsi2

Ανέτοιμη και απροετοίμαστη αλλά και “άψητη” παρά τις πάμπολλες πρωινές βόλτες και τα στασίδια που έπιανε στους Παπαδο-Καμπουράκηδες και στους Αυτιάδες για να την βλέπουν τα γερόντια και οι γριούλες και τα σάψαλα, η κυρία Σοφία Βούλτεψη στο πόστο του κυβερνητικού εκπροσώπου. Θα πέσει άπειρο γέλιο, νομίζουμε.
Το πρώτο γέλιο έπεσε με το καλημέρα πριν ανακοινώσει το νέο υπουργικό συμβούλιο: “ ”Πως είναι τα μαλλιά μου, πως είμαι, είμαι χάλια;. Παναγία μου”, έλεγε την κάμερα της ΝΕΡΙΤ ανοιχτή. Κυρία Βούλτεψη άλλο το ξεκατίνιασμα στα πρωινάδικα και άλλο η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση της Ελλάδος.
Άγχος. Κακός σύμβουλος…

Παλιά προφητεία: «Όταν φανερωθεί ο Παντοκράτορας στον τρούλο της Αγίας Σοφίας η Πόλη θα περάσει στους Έλληνες»!

agiasophia

Φανερώνεται ο Παντοκράτορας στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης!!!
Ο σεισμός που έγινε πριν από μερικές ημέρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο δεν προκάλεσε μόνο τις ανησυχίες των κατοίκων Ελλάδας και Τουρκίας. Τάραξε κυρίως την περιοχή της Κωνσταντινούπολης, θαρρείς και ήταν «τεχνητός» γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο: για να «ξυπνήσει» πανίσχυρες δυνάμεις που είναι καλά κρυμμένες εδώ και αιώνες στον «αόρατο» κόσμο της Βασιλεύουσας! Για να δικαιώσει πλήθος προφητικών παραδόσεων, αλλά και γεωπολιτικών προβλέψεων, που κάνουν λόγο για τεράστιες εξελίξεις που θα λάβουν σάρκα και οστά στην εποχή μας…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...