Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Το νερό ως όπλο στο Βυζάντιο


απίστευτη-ιστορική-αποκάλυψη-το-νερό-ως-όπλο-στο-βυζάντιο
του Παντελή Καρύκα

Το νερό αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά για τη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη.
Την αλήθεια αυτή γνώριζαν και οι παλαιοί και πολλές φορές προσπάθησαν να στερήσουν το πολύτιμο αυτό αγαθό από τους αντιπάλους τους, ή ακόμα χειρότερα να το χρησιμοποιήσουν ως όπλο κατά των αντιπάλων τους.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ… ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!..


yannakkaki_voulia_n
Ερώτηση
προς τον κο Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του ΠολίτηΘέμα: Συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα υποδοχής μεταναστών και προσφύγων (ΚΕΠΥ)
Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί κέντρα (ΚΕΠΥ) για την υποδοχή και φιλοξενία μεταναστών και αιτούντων άσυλο σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κόρινθο αλλά και στην Αττική, ενώ σχεδιάζεται η δημιουργία νέων στην Ήπειρο, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και σε νησιά του Αιγαίου.

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟ 1930 ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΗΣ


Χερσόνησος του Αγίου Όρους - Ρωσικός χάρτης του 1839.
Χερσόνησος του Αγίου Όρους – Ρωσικός χάρτης του 1839.
Το 1930 ήμουν αντιπρόσωπος της Μονής μου παρά τη Ιερά Κοινότητι και κατά Οκτώβριον ελήφθη επιστολή της εκλεγείσης «Μις Ελλάς» δεσποινίδος* …………. έχουσα επί λέξει ούτως :
Εν Νταβώς Ελβετίας κλπ.

‘Μαϊμού’ τα στοιχεία της ‘ισχυρής’ τουρκικής οικονομίας, με εντολή…

μαιμού-τα-στοιχεία-της-ισχυρής-τουρκικής-οικονομίας
Η πολυδιαφημιζόμενη και εντός Ελλάδος «πανίσχυρη» τουρκική οικονομία, τελικά δεν είναι και τόσο ισχυρή, όπως προκύπτει και από δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
Ο πρώην, ελέω σκανδάλων, Τούρκος υπουργός οικονομικών Τζαφέρ Τσαγκλαγιάν, το είχε άλλωστε παραδεχτεί, θεωρώντας ως σημαντικότερο πρόβλημα για την τουρκική οικονομία το αρνητικό ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών.Του Παντελή Καρύκα

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ….


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ….
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ,
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…
ΠΠ

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2014! Μόνο επί Οθωμανικής κατοχής τέτοια θηριωδία στην Ελλάδα…


Ακούει κανείς; Διαβάζει κανείς;islam slavery
ΚΑΠΟΙΟΣ; ΚΑΝΕΙΣ!
Ωραία λοιπόν, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω να δούμε πού θα φθάσει ο εξευτελισμός.
Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς την Αστυνομία, η παρουσία της είναι ανύπαρκτη. Περιμένουν πρώτα να πέσουν τα σχετικά τηλεφωνήματα. Από πρόληψη ούτε λόγος!
Η Πλ. Βικτωρίας γεμίζει καθημερινά από λαθρομετανάστες. Το πρωί με τις νέες αφίξεις και το απόγευμα μετά τις 6 γίνεται σημείο συνάντησης όλων των «30ήμερων» της πέριξ περιοχής. Αυτών των «30ήμερων» που τους δίνει το ίδιο το Ελληνικό Κράτος.

Mετωπική Βουλγαρίας-ΕΕ για τον South Stream - Άλλαξε στάση η Σόφια: "Θα κάνουμε τον αγωγό κι ας λέτε ότι θέλετε"!Μετωπική σύγκρουση έχουμε πλέον μεταξύ της Βουλγαρίας
και της ΕΕ για το θέμα του South Stream, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά - ακόμα και ουσιαστικής αποαστασιοποίησης της Βουλγαρίας από την ΕΕ χωρίς να αποκλείεται ακόμα και αποχώρησής της από την ΕΕ.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ > Είχαν «ανοίξει» τη μισή Πελοπόννησο


eixan-anoiksei-th-mish-peloponnhso
Ομάδα τεσσάρων Αλβανών, τρεις άντρες ηλικίας 19, 30 και 42 ετών, καθώς και μία 20χρονη, είναι οι δράστες διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια, καθώς και μία κλοπή αυτοκινήτου, σε περιοχές της Αρκαδίας, της Αργολίδας και της Μεσσηνίας.

Πρωτογενές πλεόνασμα μόνο στη σφαίρα της εικονικής πραγματικότητας


O-Samaras-prepei-na-brei-to-kapelo-pou-bgazei-lagous
Προκειμένου να υπολογιστεί το πρωτογενές πλεόνασμα που μας εμφάνισαν κυβέρνηση και τρόϊκα, προφανώς υπολογίστηκαν στα έσοδα του δημοσίου και οι φόροι που του οφείλουν οι πολίτες, ως απαίτηση του δημοσίου. Όμως τα ποσά που οφείλονται από φόρους είναι πέρα από κάθε λογική και δυνατότητα είσπραξης. Άρα για ποιο πλεόνασμα μιλάμε;
Υπενθυμίζουμε ότι κυβέρνηση και τρόϊκα μας είπαν ότι το 2013 πραγματοποιήθηκε πρωτογενές πλεόνασμα 2,92 δις ευρώ.
Μάλιστα για το πρώτο πεντάμηνο του 2014 η κυβέρνηση ανακοίνωσε υπερήφανα ότι πραγματοποιήθηκε και νέο πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 707 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ότι οι συνολικές οφειλές των πολιτών προς την εφορία ανέρχονται σε 66,370 δις ευρώ!!! Μάλιστα, στους πρώτους μήνες του 2014, τα χρέη των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν κατά 5,2 δις ευρώ!!!!!! Και μόνο για το μήνα Μάϊο 2014 τα χρέη ανήλθαν σε 873 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής περί τα δημοσιονομικά, δεν υπάρχει πραγματικό πρωτογενές πλεόνασμα. Αντίθετα υπάρχει πλήρης οικονομική κατάρρευση λόγω οικονομικής αδυναμίας των πολιτών. Το πλεόνασμα που μας πλασάρει η κυβέρνηση είναι μόνο στα λογιστικά βιβλία του υπουργείου Οικονομικών, καθόσον στηρίζεται στην υπόθεση ότι θα εισπράξει αυτά τα 66,370 δις ευρώ!!!
Εσείς τι λέτε; Υπάρχει δυνατότητα να τα εισπράξει;    
Πέτρος Χασάπης

Ο ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ


εμιρης
ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΙΕΡΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΕΡΩΝ ΤΟΠΩΝ  ΛΑΤΡΕΙΑΣ…

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

O Καταριανός ιμπεριαλισμός όπως και ο σαουδαραβικός, όπου δεν οργανώνει ισλαμοτακφιριστικές επαναστάσεις, οικοδομεί την ιμπεριαλιστική του αρχιτεκτονική μέσα από τις ευγενείς χορηγίες για την κατασκευή μουσουλμανικών τόπων λατρείας και πολιτιστικών κέντρων.

Βρώμικο παιχνίδι με τους ένστολους!


δικαστες
Όπως προκύπτει από τις δύο αποφάσεις του ΣτΕ που δόθηκαν στη δημοσιότητα (από τις συνολικά τέσσερις προσφυγές που συνεκδικάστηκαν) το ελληνικό δημόσιο εξαναγκάζεται να επιστρέψει άμεσα μόνον τις κρατήσεις τριών μηνών που έγιναν αναδρομικά στους μισθούς στελεχών της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος (ίσχυσαν τον Νοέμβριο του 2012 αλλά η μείωση επιβλήθηκε αναδρομικά από τον Αύγουστο). Στο υπουργείο Οικονομικών,

Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που εμφανίζονται κάποιοι άνθρωποι όπως ο Ξάνθιππος ο Λακεδαιμόνιοςτου Παντελή Καρύκα
Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που εμφανίζονται κάποιοι άνθρωποι, ίδιοι διάττοντες αστέρες, ενεργούν, αφήνοντας έντονο το σημάδι τους σε αυτή και κατόπιν χάνονται στη λήθη της, σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή του Ξάνθιππου του Λακεδαιμόνιου, ο οποίος από ταπεινός μισθοφόρος, διωγμένος από την πατρίδα από την στέρηση και την αδικία, βρέθηκε σε μια μόνο στιγμή, αρχιστράτηγος του στρατού της άλλης μεγάλης υπερδύναμης του καιρού του, της Καρχηδόνας, να μάχεται με τον καλύτερο στρατό του αρχαίου κόσμου, τον Ρωμαϊκό.

101η Επέτειος της Μάχης του Κιλκίς

101η-επέτειος-της-μάχης-του-κιλκίς
 Η 101η Επέτειος της Μάχης του Κιλκίς και η Απελευθέρωση της πόλης εορτάστηκε στις 21 Ιουνίου στο Δήμο Κιλκίς.

Αλβανίδα τραγουδίστρια χόρευε ημίγυμνη μέσα σε ορθόδοξο ναό


Αλβανίδα τραγουδίστρια της ποπ εμφανίζεται, σε βίντεο κλιπ της, να χορεύει ημίγυμνη μέσα στον ορθόδοξο ναό του Σωτήρος, στην Πρίστινα. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στη Σερβία. Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο youtube, δείχνει την κoσοβάρα Αλβανίδα τραγουδίστρια, Έρα Ιστρέφι και τα μέλη του συγκροτήματός της, να χορεύουν στο εσωτερικό του Ναού, ο οποίος βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση από το 1998 που σταμάτησαν οι εργασίες κατασκευής του λόγω των ένοπλων επεισοδίων στο Κόσοβο. Η τραγουδίστρια, Έρα Ιστρέφι εμφανίζεται να φοράει ένα αποκαλυπτικό διάφανο βέλο ενώ κάποια μέλη του συγκροτήματος χορεύουν γυμνοί από τη μέση και πάνω.
Η επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης καταδίκασε το γεγονός μιλώντας για βεβήλωση του ναού. Ζήτησε επίσης από τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει πιέσεις στην Πρίστινα για να επιστραφεί ο ναός του Σωτήρος στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία.
 
Η κατασκευή του Ναού ξεκίνησε το 1990 όταν επίσκοπος στο Κόσοβο ήταν ο μακαριστός Πατριάρχης των Σέρβων, Παύλος. Οι εργασίες συνεχίστηκαν μέχρι το 1998 που άρχισαν τα πρώτα επεισόδια στο Κόσοβο. Το 2000 κρίθηκε παράνομη η κατασκευή του Ναού διότι χτίστηκε σε χώρο, ο οποίος ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Κοσόβου όπου δεν επιτρέπεται η δόμηση.
Η τραγουδίστρια
Έτσι ο Ναός πέρασε στην κυριότητα του Δήμου της Πρίστινας μέχρι να αποφασιστεί σε πολιτικό επίπεδο αν θα επιστραφεί στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία ή θα κατεδαφιστεί. Το γεγονός πάντως ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ενοχλούσε τους Αλβανούς και δύο φορές πυρπολήθηκε από ακραίους εθνικιστές.

Η απόλυτη ξεφτίλα: Θα τρελαθούμε! Αυτές είναι Ελληνικές σημαίες;

elliniki-simaia-elliniki-tileorasi
Είναι γεγονός ότι τα μεγάλα κανάλια έχουν αποθρασυνθεί, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάνανε σε  αυτό το σημείο της έσχατης ξεφτίλας, να παραποιήσουν την Ελληνική και αιματοβαμμένη Σημαία μας, το αιώνιο σύμβολό μας, αφαιρώντας από πάνω τον Τίμιο Σταυρό.

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!


amerikanoi-sxedio
Εξαιρετικά ανήσυχη είναι η ελληνική κυβέρνηση καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι προϋποθέσεις μιας νέας κρίσης δημιουργούνται στο Κοσσυφοπέδιο. Το κέντρο της προσοχής προοδευτικά μετατίθεται στην κοιλάδα του Πρέζεβο, στη Νότια Σερβία, για την οποία το ΝΑΤΟ ανέπτυξε ειδική δραστηριότητα τις προηγούμενες εβδομάδες. Τα γεγονότα της Μιτροβίτσα απετέλεσαν (κατά τις εκτιμήσεις του ΝΑΤΟ) τη σκανδάλη που ενεργοποίησε μια σειρά γεγονότα που, αν δεν ελεγχθούν, μπορεί να οδηγήσουν σε αναθέρμανση των ενόπλων συγκρούσεων.Μέσα σε αυτό το περιβάλλον απορίες δημιουργεί η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς η Ουάσιγκτον ανακινεί, με δική της πρωτοβουλία, μερικά από τα πιο ευαίσθητα θέματα, όπως αυτό του μέλλοντος του Κοσσυφοπεδίου. Πιο συγκεκριμένα:

η-μεγαλύτερη-καταστροφή-σε-χώρα-εν-καιρώ-ειρήνης
 Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ….
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ,
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…
ΠΠ

Μην απορήσετε αν το 2016 σας ανακοινώσουν οι ίδιοι ότι αποφάσισαν να βγουν από το ευρώ για να σας σώσουν!


έξοδος-από-ευρώ
του SON OFEONΚατά καιρούς διαβάζουμε στα ΜΜΕ για τα επικείμενα stress test της ΕΚΤ και τις ενδεχόμενες ανεπάρκειες κεφαλαίων που θα προκύψουν απ’ αυτές.
Διαβάζουμε και τις επίσημες διαβεβαιώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) ότι με τα δικά της stress test υπολογίστηκαν ικανοποιητικά οι κεφαλαιακές απαιτήσεις και λήφθηκαν εγκαίρως όλα τα μέτρα για να μην έχουμε εκπλήξεις.
Δεν θα σας αναφέρω την μεθοδολογία που χρησιμοποιούν τόσο η ΕΚΤ όσο και η ΤτΕ για τους υπολογισμούς τους.

Μια του κλέφτη,δύο του κλέφτη, τρεις και τις “τσάκωσαν” τις Βουλγάρες που έκλεβαν πορτοφόλια

e38ff13834eb5e6609af6a0ced3795d0_XL

Συνελήφθησαν νεαρές Βουλγάρες που έκλεβαν πορτοφόλια από άλλες γυναίκες.
Οι δυο νεαρές Βουλγάρες, μια 17χρονη και μια 26χρονη, ήταν τόσο ικανές στις κλοπές που δεν «χτυπούσαν» ηλικιωμένους όπως συνηθίζουν οι πορτοφολάδες, αλλά νεαρές γυναίκες!
Τρεις από αυτές ηλικίας 24, 26 και 39 χρόνων είδαν μέσα σε λίγη ώρα τα πορτοφόλια τους με χρήματα και διάφορα έγγραφα να κάνουν φτερά στα Χανιά.

Συνελήφθησαν 35χρονος Βούλγαρος προαγωγός & 37χρονη ομοεθνής του για την δολοφονία του “Κολοσσού του έρωτα” Μπρούνο!

mproyno

Ένας 35χρονος Βούλγαρος και μια 37χρονη ομοεθνής του συνελήφθησαν στην Χαλκιδική για την δολοφονία του 64 χρονου “Κολοσσού του έρωτα” Μπρούνο που απανθρακώθηκε την 13η Ιουνίου 2014 κάτω από εξαιρετικά περίεργες συνθήκες στο σπίτι του, στην συνοικία του Αγίου Φανουρίου και συγκεκριμένα στην οδό Πεισάνδρου της Ρόδου.
Οι δύο φερόμενοι ως δράστες του φρικτού εγκλήματος μετά από εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Ρόδου μετήχθησαν στο νησί και θα οδηγηθούν αύριο στην Ανακρίτρια.
Διαβάστε επίσης:
Έκαψαν ζωντανό τον Μπρούνο το «καμάκι»! – Ένα από τα μεγαλύτερα greek καμάκια της Ελλάδας
Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του “Greek kamaki” της Ρόδου: Η σχέση του “Μπρούνο” με Βουλγάρα που εξόργισε τον ομοεθνή της που την εξέδιδε…Αυτή είναι η 47χρονη Γεωργιανή υπηρέτρια που υπνώτιζε την αφεντικίνα της κι έκλεβε κοσμήματα εκατομμυρίων

georg1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες της 47χρονης αλλοδαπής, η οποία έδινε μεγαλύτερες δόσεις φαρμάκων στην ηλικιωμένη, για την οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός κι αφού την υπνώτιζε, αφαιρούσε χρηματικά ποσά και κοσμήματα τεράστιας αξίας.
Όπως ανακοινώθηκε, η 47χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας, συνελήφθη στις 20-05-2014 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, γιατί όσο εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της συζύγου γνωστού κοσμηματοπώλη, χορηγούσε μεγαλύτερη, από την προβλεπόμενη, δόση φαρμάκων, στην 73χρονη, προκειμένου εκείνη να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση ύπνωσης.
georg2
Στη συνέχεια, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ρούχα, η αξία των οποίων ανέρχεται στο εξωπραγματικό ποσό των 2.000.000 ευρώ.
Πρόκειται για την NARSIA DILANA του IPOLITE και της JULIETA, που γεννήθηκε το 1967 στη Γεωργία. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί “στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις”.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Δείτε ακόμα

Συνελήφθη Αλβανός καταζητούμενος από την Ιντερπόλ

elas-paradrasi

Στην Κακαβιά έλαβε τέλος η αναζήτηση σε όλη την Ευρώπη ενός Αλβανού βαρυποινίτη που είχε αποδράσει πριν από 17 ολόκληρα χρόνια από φυλακές της Ελβετίας, στις οποίες εξέτιε βαριά ποινή κάθειρξης για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.
Ο 47χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα και ακινητοποιήθηκε για να ελεγχθούν τα στοιχεία του. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ελβετικές αρχές κι έτσι συνελήφθη.
Σύμφωνα με το ένταλμα, ο 47χρονος είχε καταδικαστεί για την διακίνηση πέντε κιλών και 320 γραμμαρίων κοκαΐνης και ήταν κρατούμενος στις φυλακές, αλλά το 1997 κατάφερε να δραπετεύσει και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Αυστρία.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΑΘΗΝΑ 27-6-2014.

Πόσο πιο κάτω μπορεί να πέσει το ένδοξο Ελληνικό Έθνος; Πως μπορούμε και ανεχόμαστε την μετατροπή τής ανθρώπινης ζωής σε αναλώσιμη ύλη; Πως τολμάμε να επιτρέπουμε την αρπαγή τής γης, το βγάλσιμο τής ψυχής, κάτω από τα πόδια μας, σ’ έναν βρώμικο πόλεμο;

Μάς κονταίνουν στην εθνική, στη λαϊκή, στην εδαφική κυριαρχία. Η εποχή μας έχει όλα τα κατοχικά χαρακτηριστικά. Εκμηδένιση αυτονομίας σκέψης, οικειοποίηση ατομικής περιουσίας από τον κατακτητή. Νέκρωση υγείας, ψυχολογίας, ανθρώπινης ζωής. Προκλήσεις και διεκδικήσεις σε βάρος τής Πατρίδος μας.

Στην Ελλάδα τής νεοταξικής κατοχής απαγορεύεται να σκέφτεσαι πως θα διαφυλάξεις την ταυτότητά σου και πως θα εξασφαλίσεις το ψωμί τής οικογένειάς σου. Απαγορεύεται να είσαι Εθνικιστής και να ενεργείς για μια Ελλάδα Ορθόδοξη, Φυλετική, Ελληνική.

Νοσηλεύεσαι όταν αρρωσταίνεις, άμα έχεις χρήματα και πεθαίνεις όταν δεν έχεις χρήματα. Όταν όμως είσαι αλλοδαπός και έχεις φυματίωση ή άλλη θανατηφόρα ασθένεια, τότε παίρνεις ακόμη και άδειες παραμονής για να σε κάνει καλά ο ελληνικός λαός που βυθίζεται στα ανείπωτα δεινά του. Οι λαθρομετανάστες παίρνουν μερίσματα, ιθαγένεια, ψήφο.

Η κοσμοπλάστρα Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε σταχτοδοχείο τής οικουμένης. Σχηματοποίησε παλαιόθεν αρχές, ήθη, πολιτισμούς, αυτοκρατορίες. Για να βιώσει στους χρόνους τούς αμέτρητους τού «δημοκρατικού» βίου την διαρκή απώλεια εθνικών εδαφών που γίνεται με την σφραγίδα πλέον δεξιών, αριστερών και σοσιαλιστών πολιτικών.

Στη Θράκη το τουρκικό κόμμα έχει καταστεί πρώτο κόμμα σε Ξάνθη και Ροδόπη και ετοιμάζεται να μπει στις επόμενες εκλογές, αν γίνουν ποτέ αυτές, στην ελληνόφωνη βουλή άνευ εκλογικού ορίου. Κι όλα αυτά στην Ελεύθερη Θράκη Μας που με αίμα όπως φαίνεται θα μείνει ελληνική, εκείθε από όπου έφυγαν εσχάτως τουρκόσποροι πράκτορες για να πολεμήσουν στο πλευρό των ισλαμοδολοφόνων οικόσιτων τού σιωνιστικού νεοταξισμού σε Συρία και Ιράκ.

Και ας αναλογιστούμε τι θα συμβεί όταν το τουρκικό εν Ελλάδι κόμμα κατέλθει μαζί με ψευτομακεδόνες πράκτορες των Σκοπίων και λαθρομετανάστες. Να προσθέσουμε το άκουσμα τού Αρχηγού τού Τουρκικού Στρατού να μάς λέει κατάμουτρα πως υπάρχουν δεκάδες ελληνικά νησιά που θα αλλάξουν κυριότητα, γιατί είναι λέει τουρκικά και τα πήραμε χωρίς την άδεια τής Τουρκίας!

Όμως τα κόμματα ασχολούνται με έδρες και κατανομές εξουσίας, εξυπηρετώντας και υπηρετώντας τουρκικό κόμμα, διεθνείς τοκογλύφους και σιωνισμό που διατάζει τον διωγμό τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και το οικονομικό γδάρσιμο των Ελλήνων.

Η Τουρκία σπρώχνεται από τα γνωστά διεθνή οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα να μάς επιτεθεί, τόσο μέσω των ερευνών υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, όσο και με την κρίση και το αίμα στην Μοσούλη για τον πλούτο τής περιοχής και τον σχηματισμό κουρδικού κράτους.

Όμως στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τέσσερα υποβρύχια παραμένουν όμηροι, μαζί με τούς εργαζομένους που λιμοκτονούν. Η σύμβαση των υποβρυχίων σύμφωνα με εισαγγελική έρευνα που στάλθηκε στο κυνοβούλιο, αποπνέει ισχυρό το ενδεχόμενο πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε δύο πρωτοκλασάτα στελέχη τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας.

Όμως το ψευτορωμέϊκο καλύπτει την κλίκα και τούς συνδαιτυμόνες. Κρατάει ακόμη τα δεσμά εργαζομένων αλλά και υποβρυχίων που υποτίθεται πως θέλει να παραλάβει  και κυνηγάει με εγκαλούμενο τής δικαιοσύνης «δημοκράτη» τούς εισαγγελείς που τιμούν τον όρκο τους!

Ερευνούν τούς ερευνητές που τολμούν να ερευνούν τούς γραικύλους! Αυτούς που βάζουν κάποιους άλλους δικαστές να νομολογήσουν δια δικαστικής απόφασης πως είναι τάχα νόμιμη η αφαίρεση μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς, κρυφά από τούς κατόχους τους, μην τα πάρουν από τις τράπεζες! Όταν τα λαμόγια τής αστικής δημοκρατίας και δεν φορολογούνται και με χρηματικές εγγυήσεις κυκλοφορούν ελεύθεροι και κρύβουν σε άλλες γαίες τα πλούτη τους.   

Ποιες κάλπες και ποιος πρόεδρος, σε ποια δημοκρατία, όταν Πατρίδα και κοινωνία συρρικνώνονται. Εθνική και Λαϊκή επίθεση ανάκτησης κυριαρχίας και δικαιωμάτων. Ανακατάληψη τής ελληνικής κοινωνίας και ανασχηματισμός τού Ελληνικού Έθνους. Δίκη και καταδίκη όσων χρησιμοποίησαν και κατήργησαν νόμους και Ελλάδα.

Δίκη και καταδίκη όσων οδήγησαν τον Ελληνισμό και τα παιδιά του στο θάνατο είτε σε κάποιο ρημαγμένο νοσοκομείο είτε σε κάποια γειτονιά από λαθρομεταναστευτική βία είτε από ανεργία και αυτοκτονία. Δίκη και καταδίκη σε όσους ανοίγουν μέσα στη φωτιά που μάς έφεραν δρόμο για να περάσουν οι στρατοί και οι πόλεμοι των εχθρών μας σε ποτισμένη με αίμα γη ελληνική. Και επαναφορά τής θανατικής ποινής για τα εγκλήματα τής εσχάτης προδοσίας, τής ανηθικότητας και τής καταχρήσεως δημοσίου χρήματος.

Να γίνει άμεση διαγραφή σε ό,τι μάς πληγώνει και μάς κρατάει αιχμάλωτους ξένους ορέξεων. Διαγραφή των τοκογλυφικών χρεών. Και ακόμη διαγραφή των ψευτοσυμμαχιών. Επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή και στην Εθνική Οικονομία. Επιστροφή στους καρπούς τής γης των πατέρων μας.

Και ακόμη Εθνική Εδαφική Διεκδίκηση απέναντι στα γειτονικά σκουπίδια που μάς απειλούν. Αφού μάς χτυπάει ο νεοταξισμός με τούς δορυφόρους του και το άδικο, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε με το ελληνικό ατσάλι και την επιβολή τής δίκαιης Μεγάλης Ελλάδος.

Η πολεμική καταιγίδα που έρχεται είναι ορατή. Δεν θα περιμένουμε να μάς καταπιεί. Συντονισμένα μάς αλλοιώνουνε κοινωνικό ιστό, οικονομία, βόρεια και νησιωτική Ελλάδα. Συντονισμένα θα τα πάρουμε πίσω όλα με τον νόμιμο τόκο κοινωνικής δικαιοσύνης, φυλετικής συνοχής και εθνικής ισχύος. Έλληνες, Εθνικιστές και Πολεμιστές. Ελληνικός Λαός, Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ: Έπεσαν πάνω στον Χριστόδουλο Ξηρό στο Φάληρο και…τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους !

xristodoulos-xiros2

Νέα περίπτωση που θυμίζει το περιστατικό της Λουίζης Ριανκούρ, έρχεται να πλήξει το γόητρο της ΕΛ.ΑΣ…Πρόσωπο με πρόσωπο με τον δραπέτη τρομοκράτη Χριστόδουλο Ξηρό ήρθαν οι αστυνομικοί την…περασμένη Παρασκευή στο Παλιό Φάληρο