Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΘΗΝΑ 30-6-2014.

Η υποκρισία τού πολιτικαντισμού είναι η ασφαλής οδός στην σκλαβιά τής παγκοσμιοποίησης. Ο γραικυλισμός τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας επαληθεύει τον χαρακτηρισμό τού ψευτοδημοκρατικού καθεστώτος ως την μόνη και αληθινή εγκληματική συμμορία.

Η διακομματική συναλλαγή, η διαπλοκή, το ξέπλυμα τής προδοσίας και η ανωμαλία σκορπούν τη δυσωδία και διαλύουν την κοινωνία και το έθνος. Οι ψευτοταγοί περιφέρουν άνετα τα άχρηστα σαρκία τους στις παρελάσεις των ανώμαλων, βγάζοντας λογύδρια περί προοδευτικότητας, ανοχής, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και …φασιστικού κινδύνου!

Είναι οι ίδιοι τύποι που δεν θέλουν τις μαθητικές και τις στρατιωτικές παρελάσεις επειδή είναι χουντικά κατάλοιπα. Είναι οι κάθε λογής δημοκράτες που βάζουν τούς ηλεκτρονικούς ρουφιάνους και τις ποινές αφωνίας στους βουλευτές τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όταν δεν τούς βάζουν παρανόμως στα κελιά τής Κατοχής και τής Τιμής.

Οι βολευτάδες όμως τής ψεύτικης προόδου και τού εθνομηδενισμού που έχουν κατακλέψει το σύμπαν με χρηματιστήριο και ομόλογα, αυτοί που άνοιξαν τις σύγχρονες κερκόπορτες στην νομισματική πολιτική με το ευρώ και κατόπιν στα εθνικά ζητήματα με τα Ίμια πριν και τώρα την Θράκη, κυκλοφορούν ελεύθεροι είτε με χρηματική εγγύηση είτε εντελώς ασύλληπτοι. Είναι αυτοί οι απίθανοι συνεργάτες τού μισέλληνα νεοταξισμού που διατάζονται να βγάλουν Πρόεδρο τής δημοκρατίας τους τον Σημίτη, κατά πως διαμηνύεται από την πλευρά τής Γερμανίας.

Πίσω από το κυνήγι μαγισσών σε βάρος τού Εθνικού Φρονήματος κρύβονται όχι για πολύ ακόμα τα νέα πρόσθετα και επαχθή φορολογικά μέτρα που οδηγούν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη και σκοπούμενη λιμοκτονία. Κρύβεται επιπλέον η παράδοση τού ονόματος τής Μακεδονίας ατόφιου μαζί με τα ιστορικά δικαιώματα τής Μακεδονίας Μας στους Σκοπιανούς. Κρύβεται η τουρκοποίηση τής Θράκης Μας με την πληθυσμιακή υπεροχή έναντι των χριστιανών στους Έλληνες μουσουλμάνους που τούς βαφτίζει η Άγκυρα ως δήθεν Τούρκους με την προτροπή ψευτοανθρωπιστών και σιωνιστών.

Πίσω από την ανεξέλεγκτη είσοδο και την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, κρύβεται η επιχειρούμενη ισλαμοποίηση τής Ελλάδος και ο αφανισμός των Ελλήνων. Ένας μεθοδευμένος σηκωμός αναρχορέμπελων και γυρολόγων βολεύει την αφωνία ή και την εξόντωση τού λαού μας με μεθόδους τύπου Συρίας.

Πίσω από την αναγνώριση και την επιβολή ενός «τρίτου φύλου» και τής ομοφυλοφιλίας κρύβεται η διάλυση τής οικογένειας και η στειροποίηση τής Φυλής μας. Και ακόμη η προσβολή τής Πίστης και τού Ανθρώπινου Προσώπου. Επιδιώκεται ξεκάθαρα από το Νεοταξικό Βδέλυγμα τής Αποστασίας ο έλεγχος τού ανθρώπου ακόμη και με το ηλεκτρονικό μηχανισμό παρακολούθησης από βρεφικής κιόλας ηλικίας.

Ο στόχος τού Νεοταξικού Κτήνους είναι πρωτίστως εκείνος που αληθινά μπορεί να το αντιμετωπίσει και να το συντρίψει, ο Αληθινός Έλληνας. Και ακόμη στόχος του είναι δύναμή μας. Και η Δύναμη τής Ελλάδος είναι η Πίστη, ο Πολιτισμός, το Φυλετικό Συναίσθημα των Ελλήνων και το Ατσάλι.

Ο Έλλην Εθνικιστής δεν είναι επαγγελματίας άνθρωπος, ο δήθεν δημοκράτης, αλλά είναι Άνθρωπος με κεφαλαία γράμματα. Προέρχεται από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής. Ζει, αναπνέει και εργάζεται για την προκοπή της και μάχεται για την Ελληνική Υπεροχή.

Ο Έλλην Εθνικιστής δίδει την αλληλεγγύη στον Έλληνα, υπακούοντας στον Νόμο τού Αίματος. Θωρακίζει την κοινωνική ασφάλεια και τιμάει τούς προγονικούς αγώνες που έγιναν στο όνομα Θεού και Πατρίδος. Διαφυλάσσει την εθνική και την φυλετική ταυτότητα, υπακούοντας στην Ηροδότεια ρήση τού Όμαιμου, τού Ομόφυλου, τού Ομόθρησκου, τού Ομόγλωσσου και τού Ομότροπου.

Ο Έλληνας Εθνικιστής είναι υπέρμαχος τού Λευκού Έλληνα, όταν οι αντιρατσιστές τής ψευτοδημοκρατίας αποδεικνύονται αληθινοί ρατσιστές, επιζητώντας τον αφανισμό των φυλών. Είμαστε Εθνικιστές και Φυλετιστές, γιατί θέλουμε ο κάθε λαός να προκόβει στην γη του και οι Έλληνες αποκλειστικά στην δική τους Ιερή Γη.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε Πιστοί Ορθόδοξοι και έτσι αποδεχόμαστε μόνον δύο Φύλα, τον Άνδρα και την Γυναίκα. Αποδεχόμαστε επιπλέον τον Λόγο Χριστού και όχι την πανθρησκεία τού αιρετικού και μισελληνικού νεοταξικού οικουμενισμού.

Στα εθνικά μας ζητήματα στηρίζουμε τον ελληνικό εθνικό προσδιορισμό και τον ελληνικό γεωστρατηγικό προσανατολισμό στις προσωρινά σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Ο ασφαλέστερος τρόπος αποτροπής όσων ζητούν να κλέψουν ελληνική γη είναι η διεκδικητική πολιτική και η Μεγάλη Ελλάδα.

Εντός τής Ελλάδος είμαι αποκλειστικά Έλλην σε μια Μεγάλη Ελλάδα μονάχα για Έλληνες. Και εκτός Ελλάδος είμαι φιλάνθρωπος υπέρ τής αυτονόμου υπάρξεως όλων των λαών. Μοναδική Εγγυήτρια Δύναμη είναι μια Ελληνική Υπερδύναμη. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
         

Στις 2 Ιουλίου θα φτάσει στην Ιταλία το «φορτίο θανάτου» από τη Συρία…Άγνωστο το πού θα καταστρέψουν τα χημικά…

Mogherini, trasbordo armi Siria a Gioia Tauro 2 luglio
Το δανέζικο φορτηγό πλοίο Ark Futura, το οποίο μεταφέρει εκατοντάδες τόνους από τα χημικά της Συρίας, αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι Gioia Tauro της Ιταλίας στις 2 Ιουλίου, σύμφωνα με την Ιταλίδα υπουργό Εξωτερικών Federica Mogherini.

Διαβάστε τι μαθαίνουν οι Τούρκοι μαθητές για την Ελλάδα!

διαβάστε-τι-μαθαίνουν-οι-τούρκοι-μαθητές-για-την-Ελλάδα
 -Σελίδα 19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)
-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας. Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».
Όπως διαβάζουμε στο anatolikiattikinews.blogspot.com το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (Ege Denizinde Turk Haklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά. Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας, όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης!
Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού», του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!
Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerive filiki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το…2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής. Η εργασία του εγκρίθηκε απ’ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία.
newsbomb.gr

Όπου ισλαμική τρομοκρατία οι Τούρκοι μέσα είναι


όπου-ισλαμική-τρομοκρατία-οι-τούρκοι-είναι-μέσα
 Επιμέλεια : Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Πληθαίνουν τα στοιχεία ότι πολλοί Τουρκοι συμμετέχουν ως μαχητές και ακόμα περισσότεροι υποστηρίζουν ενεργά την ακραία τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση <<Ισλαμιστικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε >> (ISIL ή ISID) που επιχειρεί σε Συρία και Ιρακ και θεωρείται παρακλάδι και επιρροή της  Αλ Κάιντα.
Μια μέρα μετα την δημοσιοποίηση της παράδοσης σε φυλάκιο στα τουρκο- συριακά σύνορα ενός βαριά τραυματισμένου 14χρονου που είχε προσχωρήσει στην ISIL, έγινε γνωστό ότι πρόσφατα οι  οικογένειες 163 Τούρκων πολιτών απευθύνθηκαν  στις Αρχές των Δυνάμεων Ασφαλείας για να αναφέρουν ότι οι συγγενείς τους έχουν προσχωρήσει στην οργάνωση ISIL (ή ISID) προκειμένου να συμμετέχουν στις μάχες στη Συρία.

Μήνυση πολίτη κατά Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου για τις αποκαλύψεις της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη


Γέμισε δικογραφίες την Παρασκευή η Βουλή, καθώς,
διαβιβάστηκαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης έξι, οι οποίες στρέφονται κατά του Αντώνη Σαμαρά και κορυφαίων νυν και πρώην στελεχών κυβερνήσεων.

Η απάντηση της Κίνας στην Παγκόσμια Τράπεζα προκαλεί θόρυβο


h-apanthsh-ths-kinas-sthn-pagkosmia-trapeza-prokalei-thorybo
Γράφει ο Παναγιώτης Βελισσάρης – Λυμπερίδης
Καθώς η οικονομική ισχύς της Κίνας μεγαλώνει όσο περνούν τα χρόνια, τόσο σημαντικότερος παίκτης γίνεται στην παγκόσμια σκακιέρα.
Το Πεκίνο έχει αυξήσει την επιρροή και παρουσία του σε μία σειρά από περιοχές του πλανήτη, προωθεί τα δικά του συμφέροντα και παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο στις παγκόσμιες υποθέσεις, όντας πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Συνελήφθη με πλαστά ευρώ που παραχαράχτηκαν στα Σκόπια


Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε  ένα Έλληνα πολίτη με νοτιοσλαβική καταγωγή, στην εθνική οδό Φλώρινας - Αριδαίας,  που είχε στην κατοχή του πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ τα οποία είχαν δημιουργηθεί από παραχαράκτες στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, όπως γράφει η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων, Ούτρινσκι Βέσνικ.
Σε τυχαίο έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, του σλαβικής καταγωγής οδηγού, εντοπίσθηκαν 25 πλαστά τραπεζογραμμάτια των 100 ευρώ, τα οποία είχε σκοπό να διοχετεύσει στην ελληνική αγορά.
 
Ο 48χρος συνελήφθη προκειμένου να προσαχθεί στην εισαγγελία της Φλώρινας με την κατηγορία της απάτης και της διάδοσης πλαστών χρημάτων.
Σύμφωνα με την ομολογία του συλληφθέντος τα πλαστά χαρτονομίσματα έγιναν σε εργαστήριο των Σκοπίων.
Από την ελληνική αστυνομία σημάνθηκε συναγερμός προκειμένου να εντοπισθούν  και άλλες ποσότητες πλαστών χαρτονομισμάτων από Νοτιοσλάβους που έρχονται στην Ελλάδα.
Ζητήθηκε, ακόμη, η βοήθεια των αρχών του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων προκειμένου να εντοπίσουν το εργαστήριο παραγωγής πλαστών ευρωπαϊκών νομισμάτων.
 
--
               
 

Σουφλί: Γέμισαν οι δρόμοι και τα βουνά με άρματα - Οι εθνοφύλακες στα όπλα - φωτό


soyfli-gemisan-oi-dromoi-kai-ta-boyna-me-armata-oi-ethnofylakes-sta-opla-fwto
«Συναγερμός» σήμανε στο Σουφλί με το ΓΕΣ να καλεί στα όπλα τους  εθνοφρουρούς της παραμεθορίου. Οι ακρίτες έβγαλαν τα πολιτικά τους ρούχα  ντύθηκαν στο χακί, φόρεσαν τα κράνη, πήραν το φορητό οπλισμό και μπήκαν  στα άρματα  μάχης έτοιμοι για όλα. Η ανταπόκριση που υπήρξε ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Πενταγώνου.

ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ > ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ


Η τελευταία φωτογραφία του επισκόπου Γιοχάννα στις 17 Απριλίου δηλ.5 ημέρες πριν την απαγωγή.Η φωτογραφία τραβήχθηκε κοντά στη Χομς.ΜΟΥΦΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ :EΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ

Η τελευταία φωτογραφία του επισκόπου Γιοχάννα στις 17 Απριλίου δηλ.5 ημέρες πριν την απαγωγή. Η φωτογραφία
τραβήχθηκε κοντά στη Χομς.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Σε βίντεο που δημοσιοποιούν συριακές ιστοσελίδες σήμερα προβάλεται συνέντευξη του μεγάλου μουφτή της Συρίας που επικαλούμενος μαρτυρίες κρατουμένων από τις συριακές αρχές αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο και τι προηγήθηκε της απαγωγής των επισκόπων. Προσκομίζει κι αυτός αποδείξεις για την εμπλοκή της Τουρκίας. Αποκαλύπτει την συνάντηση Ερντογάν με επίσκοπο Γιοχάνα την σκληρή

ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑ ΣΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Δεν πρόλαβε να αρχίσει οι αποκαλούμενος ιερός μήνας των μουσουλμάνων, το Ραμαζάνι και στην Τουρκία άρχισαν οι πρώτες άγριες επιθέσεις κατά

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Απαγορεύουν στο Βερολίνο τους πανηγυρισμούς μετά τις δέκα! Ο εφιάλτης του Όργουελ


image
Οι Βερολινέζοι που έκαναν φασαρία πανηγυρίζοντας τις νίκες της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ, μάλλον δεν θα το επαναλάβουν.
Σε μια απόφαση χωρίς προηγούμενο, δικαστήριο της πόλης διέταξε τους κατοίκους μιας γειτονιάς της πόλης να μην κάνουν θόρυβο μετά τις 10 το βράδυ παρά μόνο μέσα στο διαμέρισμά τους και με… κλειστά τα παράθυρα!

Αλβανοί ισλαμοφασιστες ετοίμαζαν ολοκαύτωμα στα Βαλκάνια!


20140628-173152-63112345.jpg
Η Αλβανία τελικά αποτελείται μόνο από τα ακραία και αυτοί οι οποίοι βρίσκονται στο χειρότερη δυνατή θέση είναι οι ορθόδοξοι και οι έλληνες. Κάθε μέρα συμβαίνει κάτι το οποίο τρομοκρατεί, φόνοι, πιέσεις από τα ΜΜΕ, διωγμοί ψυχολογική, τρομοκρατία στ’ όνομα της ελευθερίας και πολλά άλλα εναντίων ελλήνων και ορθοδόξων.

[VIDEO] Ἀγόρι μὲ αὐτισμὸ ἀπεκαταστάθη μέσῳ διατροφῆς! (Βίντεο)


Ἀγόρι μὲ αὐτισμὸ ἀπεκαταστάθη μέσῳ διατροφῆς! (Βίντεο)Τα ποσοστά εμφάνισης αυτισμού αυξάνονται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο και γίνονται προσπάθειες σχετικά με την εύρεση μιας αποτελεσματικής θεραπείας ή μείωσης των συμπτωμάτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Στην περίπτωση ενός συγκεκριμένου αυτιστικού αγοριού, του Ethan Fox, υπήρξαν πολλά σημάδια βελτίωσης όταν έγιναν αλλαγές στη διατροφή του, από την οποία αφαιρέθηκε εντελώς η γλουτένη και τα γαλακτοκομικά.

Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση; 

Οι γονείς του Ethan ακολούθησαν τις συμβουλές του δρ Kenneth Bock, ο οποίος είναι ειδικός στον αυτισμό και συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να θεραπεύσετε τις νέες παιδικές ασθένειες: αυτισμό, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, άσθμα και αλλεργίες» (Healing The New Childhood Epidemics: Autism, ADHD, Asthma and Allergies). Πιστεύεται πλέον ότι μια αλλαγή στη διατροφή η οποία δεν θα περιλαμβάνει γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να βοηθήσει κατά 60% τα παιδιά που πάσχουν από αυτισμό.

Αυτισμός και εμβόλια η τελευταία ”καινούρια” μελέτη σε πάνω απο

1 000 000 παιδιά.

To 2006, o Ethan διαγνώστηκε με αυτισμό. Οι γονείς του προσπάθησαν ερευνήσουν τρόπους αντιμετώπισης ώσπου έπεσαν στην έρευνα του Δρ. Kenneth Bock. Η αλλαγή στο παιδί τους ήταν άμεση. Σήμερα ο Ethan είναι ένα απολύτως φυσιολογικό παιδί και μάλιστα αριστούχος μαθητής.
Διαβάστε επίσης το ενδιαφέρον άρθρο:

Ναί! Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης του αυτισμού!

 Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφεται η συγκεκριμένη ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Βουλιάζει ο τουρισμός λόγω Ρωσίας στην Βόρειο Ελλάδα: Κάτω 20% του αναμενομένου


βουλιάζει-ο-τουρισμός-λόγω-ρωσία-στην-βόρειο-Ελλάδα
Πτώση 10% του τουρισμού στην Βόρειο Ελλάδα καταγράφεται μέχρι στιγμής με τον δημοφιλέστερο βερειοελλαδίτικο προορισμό, την Χαλκιδική να καταγράφει την σημαντικότερη μείωση.
Ετσι αν συνυπολογιστεί ότι εέφτος ανέμεναν αύξηση του τουρισμού κατά 10% η μείωση στις αναμενόμενες αφίξεις φτάνει το 20%!
Βασική αιτία η μείωση στις αφίξεις των υψηλής τουριστικής δαπάνης (1000 δολάρια κατά κεφαλή) Ρώσων τουριστών λόγω των δυσκολιών στην έκδοση βίζας που έχει επιβάλλει η ΕΕ, αλλά και λόγω της αντιρωσικής πολιτικής που έχει ακολουθήσει η Αθήνα στην πρόσφατη διένεξη με την Ουκρανία.
“Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τον κόσμο αλλά φέτος δεν είναι όσοι αναμέναμε να είναι”, δήλωσε στην κάμερα του Mega κάτοικος των Νέων Ρόδων Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, Ρώσοι, Βαλκάνιοι και Έλληνες που στηρίζουν παραδοσιακά τον τουρισμό της Χαλκιδικής φέτος καταγράφουν μείωση στις κρατήσεις.
“Έχουμε απώλειες περίπου 25% από την ρωσική αγορά”, δήλωσε ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, τονίζοντας ότι η κίνηση από την Ουκρανία προς την περιοχή είναι μηδενική, με 30.000 τουρίστες από την χώρα να μην φτάνουν στην Χαλκιδική λόγω του πολέμου.
Συνολικά υπολογίζεται ότι αντί του 1.200.000 Ρώσων τουριστών που αναμένονταν εφέτος θα έρθουν στην Ελλάδα το πολύ 800.000 με την απώλεια να φτάνει τα 400.000.000 δολάρια
Από την μείωση του ρεύματος των Ρώσων τουριστών “υποφέρουν” ακόμα η Ρόδος, η Κρήτη η Κέρκυρα, αλλά και τα Επτάνησα. Πάντως σε αυτές τις περιοχές δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα, καθώς κάποια αύξηση που παρατηρείται σε Βρετανούς και Γερμανούς, έχει μειώσει τις απώλειςς. Αλλά οι προαναφερθέντες ξοδεύουν πολύ λίγα (600 και 500 δολ. κατά κεφαλή αντίστοιχα).
Την ίδια στιγμή στην Τουρκία, οι Ρώσοι τουρίστες αυξήθηκαν κατά 15% εφέτος,αφού η Αγκυρα δεν έχει επιβάλλει κανένα περιορισμό στην έκοδση βίζας. Συνολικά υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1.800.000 τουρίστες θα ταξιδεύσουν εφέτος στην Τουρκία.
“Θα πάω για διακοπές στο Αιγαίο, αλλά όχι στην Ελλάδα αλλά στην Τουρκία, αφού οι Ελληνες δεν μας θέλουν” δήλωσε στο RT πελάτης ρωσικού ταξιδιωτικού πρακτορείου.
Το ότι η υπουργός Τουριαμού Ο.Κεφαλογιάννη δεν ταξίδευσε στην Ρωσία τον περασμένο Μάρτιο για την έκθεση τουρισμού μπορεί να σήκωσε τις μετοχές της στην Ουάσιγκτον, αλλά τους Ελληνες επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που θα μείνουν άνεργοι στην Βόρειο Ελλάδα ποιος θα τους σώσει;
 defencenet.gr

Μανουήλ Β’ Παλαιολόγος: Δείξε μου τι καινούριο έφερε στον κόσμο ο Μωάμεθ και θα συναντήσεις μόνο σατανικές και απάνθρωπες ιδέες..

  …όπως η επιταγή του να εξαπλωθεί η πίστη που δίδαξε διά πυρός και σιδήρου.

Αυτοκράτορας του Βυζαντίου (1391-1425), από τους πιο αξιόλογους της δυναστείας των Παλαιολόγων. Όλα τα χρόνια της εξουσίας του προσπάθησε να αντιμετωπίσει την Οθωμανική απειλή, αλλά ήταν φανερό ότι η άλλοτε κραταιά αυτοκρατορία που είχε συρρικνωθεί σημαντικά και έπνεε τα λοίσθια δεν είχε τις δυνάμεις να αντισταθεί και να αντιστρέψει την κατάσταση. Συνέβαλε και ο ίδιος στην εξέλιξη αυτή, καθώς δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάσθηκαν.
Ο Μανουήλ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 27 Ιουνίου  1350 και ήταν γιος του αυτοκράτορα Ιωάννη Ε’ Παλαιολόγου και της Ελένης Κατακουζηνής. Έλαβε αξιόλογη μόρφωση και από νεαρή ηλικίας αναμίχθηκε στα κοινά, σε μια περίοδο που η Αυτοκρατορία μαστιζόταν από ενδοοικογενειακές δυναστικές έριδες. Επιπλέον, ρόλο στις υποθέσεις του Βυζαντίου είχαν και οι ξένοι (Γενουάτες, Ενετοί και Οθωμανοί), που έπαιρναν το μέρος της μίας ή της άλλης μερίδας για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους.

ΟΙ «ΜΥΙΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ»


sdsxcsdc-720x407-620x330[1]

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Το περιστατικό της άρνησης του ιερέα να βαπτίσει την Λυδία επειδή το παιδί αρνήθηκε, έλαβε χώρα στο Μόναχο της Γερμανίας, και το αποτέλεσμα ήταν οι γονείς φυσικά να απευθυνθούν σε άλλον ιερέα ο οποίος και βάπτισε την Λυδία.

Ο υπέροχος πρόεδρος της Ουρουγουάης που περιμένει στην ουρά του νοσοκομείου για να εξεταστεί!


Μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, τον δείχνει να περιμένει στωικά στον προθάλαμο ενός δημόσιου νοσοκομείου, να έρθει η σειρά του για να εξεταστεί από τους γιατρούς.
Μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, τον δείχνει να περιμένει στωικά στον προθάλαμο ενός δημόσιου νοσοκομείου, να έρθει η σειρά του για να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Πάτρα: Πολίτες-σύγχρονοι δούλοι: “Κοινωνική εργασία” για να εξοφλήσουν τα χρέη στην … εφορία!


κοινωνική-εργασία-για-να-εξοφλήσουν-χρέη-στην-εφορία
Οταν πριν από πέντε χρόνια ο νομός Αχαΐας έδινε ποσοστό-ρεκόρ στην Πελοπόνησσο στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου (52,65% μεγαλύτερο ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ και από τις εκλογές του 1985!), κανείς δεν περίμενε τόσο σκληρή τιμωρία για τους πολίτες της: Περί τους 100 άνθρωποι κάθε μήνα (και ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνέχεια) για να μην φυλακιστούν για χρέη στο δημόσιο, εργάζονται σε καταναγκαστικά έργα!

Σάλος με τα καλλιστεία «Miss Θράκη 2014» που φέρουν ως χορηγό τούρκικα αναψυκτικά


σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014
Καλλίγραμμες κοπέλες σε διαγωνισμό ομορφιάς θα ξεδιψούν με τούρκικο… χορηγό
Μία νέα πρόκληση από τους διοργανωτές των καλλιστείων «Miss Θράκη 2014».

Το βράδυ της Παρασκευής σε καλοκαιρινό club της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς «Miss Θράκη 2014».

Οι καλόγεροι πολεμούσαν οι νενέκοι «γονάτιζαν»


papafl
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας
Στις 24 Ιουνίου 1827 έλαβε χώρα μία από τις τελευταίες μάχες της Ελληνικής Επαναστάσεως. Η μάχη των μοναχών του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων κατά του Ιμπραήμ και των Τουρκοαιγυπτίων του. Ο Ιμπραήμ, υιοθετημένος γιος του Μεχμέτ Αλή, αντιβασιλέως της Αιγύπτου, είχε πάρει εντολή από τον σουλτάνο να εκκαθαρίσει την Πελοπόννησο από κάθε εστία ελληνικής αντίστασης. Αρχικά είχε επιτυχίες λόγω της διχόνοιας των επαναστατών και λόγω της προδοτικής στάσης μερικών τουρκοπροσκυνημένων, όπως ο διαβόητος Νενέκος.

Χαστούκι στο μύθο για τους τεμπέληδες Ελληνες


ergasia-630x400
Οι… τεμπέληδες Έλληνες δεν είναι και τόσο τεμπέληδες τελικά. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από νέα μελέτη καταλύει τα στερεότυπα που επιχειρείται να περάσουν εδώ και τέσσερα χρόνια οι δανειστές της χώρας. Όπως προκύπτει από την έρευνα του επιστημονικού ινστιτούτου Coe-Rexecode Ρουμάνοι και οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι Ευρωπαίοι.Για την ολοκλήρωση της έρευνας το επιστημονικό προσωπικό χρησιμοποίησε τις πραγματικές ώρες εργασίας σε όλα τα κράτη της ΕΕ τα τελευταία 4 χρόνια.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ- Σε ετοιμότητα το ΓΕΝ για ναυτικό επεισόδιο!


ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος περιόδευε σε Χίο και Σάμο η τουρκική Αεροπορία φρόντιζε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο Αιγαίο
με τον τρόπο που γνωρίζει πολύ καλά: Παραβιάζοντας τον Εθνικό Eναέριο Xώρο και αμφισβητώντας κατ’αυτό τον τρόπο την ελληνική κυριαρχία στο Αρχιπέλαγος!Έτσι έξι τουρκικά μαχητικά και 2 αεροσκάφη CN-235 πραγματοποίησαν σήμερα 21 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρουκαι 5 παραβάσεις του FIR Αθηνών σε όλο πρακτικά το Αιγαίο δηλαδή βόρειο κεντρικό και νοτιανατολικό.

Διάσημος παρουσιαστής του BBC ασελγούσε σε πτώματα

653C503A126B84CEAF6C0E494EE273A6
Ο εκλιπών παρουσιαστής του βρετανικού δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου BBC, Τζίμι Σάβιλ, που είχε αποκαλυφθεί πριν από δύο χρόνια ότι ήταν ένας από τους πιο διαβόητους σεξουαλικούς παραβάτες της χώρας, πιθανόν κακοποιούσε σεξουαλικά πτώματα σε νοσοκομεία όπου εργαζόταν ως εθελοντής, δήλωσαν την Πέμπτη ερευνητές στο χώρο της υγείας.

ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ ξαναστήνουν την Κεντροαριστερά με... τσίπουρα


pasok dimarΣε τσιπουράδικο συναντήθηκαν βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ώστε να συζητήσουν γύρω από τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς.

Το κατάντημα ενός έθνους. Να περιμένει μόνο από τη μπάλα να αισθανθεί περήφανο γιατί την ύπαρξή του


ellas-filathlos
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως και ποδοσφαιρόφιλος είμαι, και την Εθνική υποστηρίζω (για να μην πω μόνο πλέον αυτή) και με τη σπουδαία νίκη της χάρηκα.
του Στρατή Μαζίδη
Ωστόσο αναρωτήθηκα… Πόσες φορές χάρηκα ή βγήκα στους δρόμους όλα αυτά τα χρόνια ως Ελληνας και γιατί.

Η... βολεμένη Μαρία ζητά δεύτερη θητεία στην Κομισιόν


damanaki22Άμεση παρέμβαση στην «κούρσα» που έχει ξεκινήσει για την τοποθέτηση του νέου Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η Επίτροπος της χώρας κυρία Μαρία Δαμανάκη.
Σε μια περίοδο που η σχετική ονοματολογία ανθεί, η κυρία Δαμανάκη ξεκαθάρισε το ενδιαφέρον της για συνέχιση της θητείας της, η οποία εκτός των άλλων γενικά χαρακτηρίστηκε ως μια από τις πλέον επιτυχημένες.