Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

ΣΗΚΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ 2-7-2014.

Η μιζέρια στον ευλογημένο τόπο που τον λένε Ελλάδα συνεχίζεται αταίριαστα με την φύση τής Φυλής μας. Μα και η φύση τής Φυλής μας πρέπει να τραφεί από τις ρίζες της και πάλι, από ιστορία και θυσίες.

Δεν ήρθαμε από το πουθενά και δεν γεννηθήκαμε για σκλάβοι. Κάποιοι διέλυσαν την Παιδεία για να χάσουμε την στράτα τού Έθνους και τον προορισμό τού Ελεύθερου Ανθρώπου. Να μην μάθει ο σύγχρονος Έλληνας πως η γενιά του είναι οι Κύρηδες τής Οικουμένης και οι Πολεμιστές τού Φωτός.

Και οι διαλυτές τής αλήθειας και τής αξιοπρέπειάς μας εισχώρησαν με εξουσία, λόγο και χρήμα. Είναι οι πολιτικοί, οι διανοούμενοι, οι ενημερωτές, οι χρηματάνθρωποι τού εμποράκου των εθνών.

Όλα μετρούνται και αποτιμώνται σε χρήμα μέσα σ’ ένα μισοβυθισμένο καράβι με αλλοτριωμένο πλήρωμα και νεκρωμένες καρδιές. Αυτός ο τύπος που έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του, επιτρέποντας να τον διαχειριστούν αυτοί που τον βλέπουν ως «γκοίμ», ως κτήνος στο παζάρι τού κόσμου, αυτός είναι ραγιάς. Και ο ραγιάς δεν μπορεί για Έλληνας να λογιστεί.

Μα ούτε και για άνθρωπος ταιριάζει να λογίζεται ο ραγιάς. Για αποσκευή ίσως, για τρόφιμος τής νεοταξικής φυλακής όσο καιρό υπηρετεί τον σιωνιστή αφέντη του ναι, για μελλοθάνατος οπωσδήποτε.

Αυτός με τον οποίο μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινότητα, γη και ουρανό και αλυσίδες χειροπόδαρα, είναι γέννημα τής εφήμερης φυλής των σκυφτοκέφαλων. Λένε μάλιστα κάποιοι πως κεφάλι που δεν προσκυνάει πέφτει. Εγώ πάλι λέω πως πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες.

Κι αν ακόμη πέσουμε μαχόμενοι, Τιμή μας αν πέσουμε λεύτεροι. Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Λευκοί. Αλλά στην υπηρεσία τού μουχτάρη και τού ψευτοπεριούσιου τοκογλύφου ούτε για μισή στιγμή δεν μένουμε.

Κεφάλι θα πέσει. Αλλά θα είναι το κεφάλι τού μισέλληνα, Πηλιογούση και Βαρβάρου. Και η αλήθεια είναι πως το κεφάλι που χάνεται είναι αυτό που έχει συνηθίσει να σκύβει.

Ψηλά το Κεφάλι! Ψηλά το Ανάστημα! Ψηλά Καρδιές και Σημαίες! Αποτάσσουμε τον ραγιά από μέσα μας. Ξαναγινόμαστε Έλληνες. Δεν ωφελεί να ρωτάμε πότε και πόσα χρήματα θα πάρουμε. Ούτε να επαιτούμε την δουλειά από εκείνους που μάς φοράνε αλυσίδες και τσιπάκια ελέγχου από την κούνια και μάς φορτώνουν ξένους προς αντικατάσταση ημών.

Δικό μας είναι αυτό που περνάει από τα δικά μας χέρια. Δικοί μας είναι οι γιοί και οι κόρες τού Έλληνα μονάχα. Έλληνας είναι εκείνος ο Ορθός Άνθρωπος και Πολεμιστής που ορίζει και αυγαταίνει Γη και Ουρανό Ελληνικό. Έλληνας είναι εκείνος που έχει τον Ελληνισμό στον νου, στο αίμα και στην ατσάλινη θωριά.

Δεν ρωτάω πότε θα λάβω στα χέρια μου αυτό που μού ανήκει. Το φτιάχνω με τα χέρια μου. Και αφού άλλα χέρια μού το κλέβουνε, κόβω τα χέρια που το κλέβουνε σύρριζα.

Είναι η Ελλάδα μου, η Ελλάδα των παιδιών μου. Δεν κοιτώ πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες μου, γιατί είναι ανεκτίμητες σαν την ζωή που μάς δίδει ο Θεός και ανήκουν αποκλειστικά στο Θεό, στην Φυλή μου, στα παιδιά μου.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κυνηγούμε εκλογικά ποσοστά. Θέλουμε τον Όλο Ελληνισμό, με ολάκερη την καρδιά του, στο πλευρό μας. Το 100% τής Φυλής μας. Κάθε σφυγμό τού ελληνικού λαού και κάθε στρέμμα τού Ελληνικού Έθνους και κάθε λιθάρι τής Πατρίδος μας. Θέλουμε την Λεύτερη Πατρίδα να την κάνουμε αληθινά Ελληνική. Και τις προσωρινά σκλάβες πατρίδες να τις κάνουμε πάλι Ελληνικές.

Δεν είμαστε λαός αυτοχείρων μα Αγωνιστών τής ζωής. Νίκη και μόνον Νίκη Ελληνική και Σαρωτική. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια, η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς! Θάνατος στους εχθρούς της!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   Έρχεται «Μεγάλος Αδελφός» για φόρους και εισφορές > Θα τα πληρώνουμε όλα σε ένα πακέτο


Ερχεται «Μεγάλος Αδελφός» για φόρους και εισφορές: Θα τα πληρώνουμε όλα σε ένα πακέτο
Ολα σε... ένα φαίνεται πως είναι το νέο μοτό της κυβέρνησης, καθώς, οι νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό και φορολογικό αναμένεται να φέρουν ενοποίηση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών.

Οι Τούρκοι "καρφώνουν" ελληνικές εφοπλιστικές εταιρείες που "διακινούν το κλεμμένο ιρακινό πετρέλαιο"


Επτά ελληνικές εφοπλιστικές εταιρείες "καρφώνουν" τα τουρκικά ΜΜΕ ως συνεργαζόμενους με το ISIL και την κυβέρνηση του ιρακινού Κουρδιστάν ως αποδοχείς του ιρακινού πετρελαίου που παράνομα εξάγεται από την χώρα από τις πετρελαιοπηγές των περιοχών στις οποίες έχει χαθεί ο έλεγχος για την κεντρική κυβέρνηση.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ;


ο επίσκοπος ΧάνναΠορφύρης Δ Σταφυλά Π
  Ένα βήμα πριν από το σχίσμα βρίσκεται το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Τελευταίες πληροφορίες φέρουν την παλαιστινιακή αραβική ορθόδοξη κοινότητα να βρίσκεται στις παραμονές ιστορικών αποφάσεων χωρίς προηγούμενο. Ουσιαστικά επιδίδει τελεσίγραφο στον Θεόφιλο. Είτε θα ικανοποιήσει τα αιτήματα τους είτε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


20140630-170038-61238303.jpg
For Immediate Release – June 30th, 2014

In 2013, the American people stood up to the American War Machine and said NO to military invention in Syria! Members of Congress were flooded by phone calls by concerned constituents saying NO TO WAR! Social Media was bombarded with photos of US Servicemen holding signs saying “I will not fight with

Αυτό είναι το «ευχαριστώ» της Αλβανίας για την υποστήριξη: Ανακινούν το θέμα των Τσάμηδων


τσαμηδες
Όταν η απλή λογική δεν επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων για την εξήγηση πολιτικών συμπεριφορών, τότε υποχρεώνεται ο καθείς να αρκεστεί σε υποθέσεις. Ο λόγος για την ελληνική υποστήριξη στην υποψηφιότητα της Αλβανίας για ένταξη στην Ε.Ε., χωρίς να τεθεί κανένας όρος, την στιγμή που έχουμε πληθώρα ανοικτών θεμάτων.

Ελληνική κοινωνία. «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω»;


greece_recession-525x350
Η ελληνική κοινωνία υπέστη πλήρη διάρρηξη του κοινωνικού της ιστού. Σε μια κατάσταση που έχει ξεφύγει πλέον πέρα από κάθε έλεγχο, οι ισχυρότερες εξουσιαστικά ομάδες επιβάλουν ωμά τα οικονομικά συμφέροντά τους, αδιαφορώντας για τις ασθενέστερες, τις οποίες καταδικάζουν να σηκώσουν κι άλλα βάρη. Χάθηκε κάθε έννοια κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, που ήταν απαραίτητα προκειμένου να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τη χρεοκοπία της χώρας.

Ξαφνικός…έρωτας του Μπένι για τον Γιούνκερ! Ξέχασε ότι πριν λίγο καιρό αποθέωνε τον Σουλτς!


βενιζελοςγιουνκερ
Τι κάνει ο άνθρωπος για να διατηρήσει την καρέκλα του…Ξαφνικά πρώην αντίπαλοι μετατρέπονται σε σωτήρες…

Ραμαζάνι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ!


ra
Τη δυνατότητα να γιορτάσουν στο Σ.ΕΦ και στο Ο.Α.Κ.Α τη μεγάλη γιορτή της θρησκείας τους, τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού, δίνουν στους μουσουλμάνους τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Δημόσιας Τάξης.

Μέσα στην Ουαλία ιμάμης προσηλυτίζει μουσουλμάνους στην ISIS και ζητά οι «άπιστοι» να φορούν μαντήλι για να ξεχωρίζουν!


Απαιτεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ Μίντλετον να κυκλοφορούν με μαντίλα!
Όχι μόνο προσηλυτίζει νεαρούς Ουαλούς να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, αλλά απαιτεί από τους μη μουσουλμάνους, που αποκαλεί άπιστους, να ξυρίσουν το κεφάλι τους και να φορούν κόκκινο μαντήλι για να ξεχωρίζουν...

Οσο τα γίδια βλέπουν μπάλα εμείς…..


TTIP-NETAKIAS-EU
(netakias – ο τίτλος δικός μου)
Αρχικός τίτλος

Η νέα μορφή υποδούλωσης των λαών (άρθρο στην Ελευθεροτυπία)

Η Διατλαντική Εμπορική και Επενδυτική Συνεργασία (Transatlantic Trade and Investment Partnership, ΤΤΙΡ)

Οι εικόνες ανθρώπων, που ποδοπατούνται για ένα μαρούλι, εγγράφονται ως στίγμα στη συλλογική μας συνείδηση. Αλλά το αίσθημα ντροπής οξύνεται, όταν οι κυβερνώντες με περίσσιο θράσος ζητούν την ψήφο μας στο όνομα της σταθερότητας, όταν μιλούν για μεταρρυθμίσεις και αλλαγή νοοτροπίας, αναπαράγοντας, ταυτόχρονα, με παροχές και δήθεν «κοινωνικά μερίσματα» το πελατειακό κράτος, όταν οιμώζουν, εκτοξεύοντας εθνικιστικές κορόνες για τη Θράκη, ενώ, συγχρόνως, αποκρύπτουν τον οδοστρωτήρα που αποκαλείται «Διατλαντική Εμπορική και Επενδυτική Συμφωνία», που συζητείται πέραν κάθε δημοκρατικής λογοδοσίας από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον, με σκοπό την εξαέρωση της εθνικής κυριαρχίας, της δημοκρατίας, της πολιτιστικής ταυτότητας και των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών ευαισθησιών των λαών.

Βόμβα Γ. Αρσένη κατά της Διαπλοκής: Ο Σημίτης με απέπεμψε από την κυβέρνηση κατ΄ απαίτηση του Λαμπράκη!

ο Μαγια
Βόμβα του Γεράσιμου Αρσένη, στην πανηγυρική εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πατρών: Με απέπεμψε από το υπουργείο Παιδείας ο τότε πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, μετά από απαίτηση Λαμπράκη για το πρόγραμμα των βιβλιοθηκών! 
Ο πρώην υπουργός, που είχε προσκληθεί να μιλήσει, για τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, άδραξε την ευκαιρία να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στη Διαπλοκή. Αναφέρθηκε στην μεταρρύθμιση του 1997 επί υπουργίας του, τονίζοντας ότι, μπορεί να πολεμήθηκε από τον εκπαιδευτικό συνδικαλισμό, τα συντηρητικά κόμματα, κύκλους της αριστεράς, να απουσίαζε η εσωκομματική πολιτική συναίνεση, αλλά δεν ανατράπηκε από τους συντελεστές του χώρου της Παιδείας.

Με εντόλη Σαμαρα Χρυσοχοίδη 9,500,000 στο Μπόμπολα για..200μ. ! ! !

. ·

Με εντόλη Σαμαρα Χρυσοχοίδη εγκρίνεται συμπληρωματική δαπάνη 9,500,000 στη κοινοπραξία Μπόμπολα για μετατόπιση κατά 200μ.του ΠΑΘΕ

hellasforce.com
bobolas

Faliro Press News: Το Sea Park - Φλοίσβος γκρεμίζει την εικόνα του Δη...

Faliro Press News: Το Sea Park - Φλοίσβος γκρεμίζει την εικόνα του Δη...: «Πονοκέφαλο» προκαλεί στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη το θέμα της μισθώσεως του Sea Park στο Φλοίσβο και του χρέους,...

Γυναίκα – αράχνη «συνεργάτης» επιχειρηματιών, παρουσιαστών και της εκκλησίας !


Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε η γυναίκα – αράχνη που είχε εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένους και άπορους στη Βόρεια Ελλάδα. Η γοητευτική ξανθιά, πάντα κομψά ντυμένη, εμφανιζόταν στα θύματά της άλλοτε ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του ίδιου του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, κάποιες φορές ως εκπρόσωπος φιλανθρωπικών οργανώσεων, ακόμη και ως απεσταλμένη πασίγνωστου τηλεοπτικού δημοσιογράφου αλλά και επιφανούς επιχειρηματία της χώρας, και με διάφορα τεχνάσματα κατάφερνε να τους αποσπάσει χρήματα και κοσμήματα. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 34 περιπτώσεις εξαπάτησης.  Ειδικότερα η κατηγορούμενη μετέβαινε σε τακτά χρονιά διαστήματα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας, εντόπιζε στο δρόμο τα θύματά της, κυρίως ηλικιωμένους, και τους ακολουθούσε μέχρι την οικία τους. Περίμενε λίγη ώρα μέχρι να σιγουρευτεί ότι βρίσκονταν μόνοι τους στο σπίτι και κατόπιν χτυπούσε το κουδούνι.  Έκλεβε μέχρι και σταυρούς βάπτισης  Σε αρκετές περιπτώσεις η κατηγορούμενη προφασιζόταν ότι ήταν εκπρόσωπος του Οικονομικού Πατριαρχείου και ότι επρόκειτο να δοθούν στα θύματά της χρηματικά ποσά 6.000 ευρώ, θα έπρεπε όμως εκείνοι να της καταβάλλουν για παράβολα διάφορα χρηματικά ποσά, συνήθως 300 ευρώ για έξοδα φακέλου ή τιμαλφή. Μάλιστα δεδομένου ότι οι αποδέκτες της οικονομικής ενίσχυσης θα έπρεπε να είναι χριστιανοί, ζητούσε από εκείνους να της το αποδείξουν, επιδεικνύοντας τους σταυρούς ή άλλα σύμβολα της Ορθοδοξίας. Στις περιπτώσεις που τα θύματά της πείθονταν από τα λεγόμενά της, λάμβανε τα χρήματα και τους σταυρούς και αποχωρούσε υποσχόμενη ότι θα τους βοηθήσει οικονομικά, ενώ σε άλλες που διέκρινε ότι διατηρούσαν επιφυλάξεις, τα αφαιρούσε με ξαφνικές κινήσεις και αποχωρούσε βιαστικά.  Σύμφωνα με το στοιχεία της αστυνομίας, η κατηγορούμενη ζητούσε από τους παθόντες να της επιδείξουν χαρτονομίσματα των 50 ευρώ προκειμένου να ελέγξει αν οι αριθμοί τους έχουν κληρωθεί σε υποτιθέμενες κληρώσεις. Μόλις έπαιρνε τα χαρτονομίσματα στα χέρια της, με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις τα αντικαθιστούσε με πλαστά.  Σε κάθε περίπτωση και για να πείσει τα θύματά της για την ακεραιότητα των όσων τους ανέφερε, τους έδινε τηλεφωνικές ταχυδρομικές επιταγές, στις οποίες ανέγραφε συνήθως το όνομα «ΛΙΛΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» και συμπλήρωνε το ποσό των 6.000 ευρώ.  Χαρακτηριστική είναι και η κατάθεση θύματος της γυναίκας – αράχνης, που υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη της παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης αλλά και ως συνεργάτης των «Ιατρών Χωρίς Σύνορα» και καρκινοπαθής και προφασιζόμενη ότι η παθούσα επιλέχθηκε ως Κωνσταντινουπολίτισσα για να ενισχυθεί οικονομικά με το ποσό των 6.000 ευρώ, την έπεισε να της δώσει 300 ευρώ για έξοδα φακέλου, ενώ της παρέδωσε μία τηλεφωνική ταχυδρομική επιταγή των ΕΛ.ΤΑ. με συμπληρωμένα τα στοιχεία «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΛΙΑΝ», προκειμένου το απόγευμα της ίδιας ημέρας κάποιος συνεργάτης της να της φέρει την οικονομική ενίσχυση στην οικία της.  Άλλη καταγγέλλουσα κατέθεσε, ότι η κατηγορούμενη της πήρε το ποσό των 230 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, λέγοντάς της ότι με τον τρόπο αυτό θα καλυπτόταν η ανατροφή και οι εξετάσεις υγείας ενός άπορου παιδιού, ενώ η ίδια θα κέρδιζε το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.  Δήλωσε «εκπρόσωπος» του ομίλου Βαρδινογιάννη και «συνεργάτης» του δημοσιογράφου Γ. Αυτιά  Με όπλο την εκλεπτυσμένη εμφάνισή της, την ευγένεια και την πειθώ της, η γυναίκα – αράχνη κατάφερνε να γοητεύει και να εξαπατά τα θύματά της. Το ρεπερτόριό της ήταν μεγάλο. Εμφάνισε μέχρι και έγγραφο του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, προφανώς πλαστό, δήλωνε εκπρόσωπος της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού», φιλανθρωπικών οργανώσεων, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ελλάδος, σωματείου ανήμπορων ηλικιωμένων, ενός συλλόγου Ελλήνων του εξωτερικού και της Πρόνοιας. Το θράσος της ήταν τόσο μεγάλο, που εμφανίστηκε ακόμη και ως εκπρόσωπος του ιδίου του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του ομίλου και του ιδρύματος Βαρδινογιάννη, αλλά και συνεργάτης του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, χωρίς ασφαλώς οι άνθρωποι τους οποίους επικαλείτο να γνωρίζουν το οτιδήποτε.  Ωστόσο η δράση της γυναίκας – αράχνης τελείωσε άδοξα, καθώς η αστυνομία αξιοποίησε τις καταγγελίες που είχε και έφτασε στα ίχνη της, αφαιρώντας της τα πολυτελή βραχιόλια και περνώντας στα χέρια της τα «βραχιολάκια».
Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε η γυναίκα – αράχνη που είχε εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένους και άπορους στη Βόρεια Ελλάδα. Η γοητευτική ξανθιά, πάντα κομψά ντυμένη, εμφανιζόταν στα θύματά της άλλοτε ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του ίδιου του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, κάποιες φορές ως εκπρόσωπος φιλανθρωπικών οργανώσεων, ακόμη και ως απεσταλμένη πασίγνωστου τηλεοπτικού δημοσιογράφου αλλά καιεπιφανούς επιχειρηματία της χώρας, και με διάφορα τεχνάσματα κατάφερνε να τους αποσπάσει χρήματα και κοσμήματα. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 34 περιπτώσεις εξαπάτησης.

Η Αθηνά μετανιώσε που έδωσε τον Σκορπιό


athina onasiΌταν η Αθηνά Ωνάση είχε συμφωνήσει να πουλήσει τον Σκορπιό στους Ριμπολόβλεφ στις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί είχε εξηγήσει εκτενώς στους τότε υποψήφιους αγοραστές τη σημασία και τη

Σε ποιο υπουργείο κατέστρεφαν σωρηδόν έγγραφα πριν την τελετή παράδοσης-παραλαβής; (φωτό)

Σωρηδόν κατέστρεφαν έγγραφα πριν από την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών.

Ώπα; Τι έχουμε εδώ;-Η Ελλάδα στον χάρτη των τζιχαντιστών


ellas tzixantistesΑίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες –εκτός του Ισλάμ- στις οποίες θα ήθελε να επεκταθεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια η οργάνωση ΙΚΙΛ,

Απίστευτο-Τούρκοι φοιτητές ιατρικής ορκίστηκαν στον Αλλάχ αντί του Ιπποκράτη! [vid]


tourkoi-iatroiΠροφανώς, στην προσπάθεια τους να εκτουρκίσουν ό,τι Ελληνικό, αγνοούν τον λόγο για τον οποίο όλοι οι γιατροί του κόσμου ορκίζονται στον Ιπποκράτη 

Προφυλακιστέος ο Ματθαιόπουλος


ARTEMIS12Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής (Σερρών) της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος μετά την απολογία του στις ανακρίτριες για την κατηγόρια της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Τα επιτεύγματα της κυβέρνησης – Το χαμηλότερο επίπεδο απασχόλησης έχει η Ελλάδα στην ΕΕ


τα-χαμηλότερα-επίπεδα-απασχόλησης-στην-Ευρώπη-έχει-η-Ελλάδα
 Μείωση της ανεργίας και αύξηση του αριθμού των μακροχρόνια ανέργων στην Ελλάδα, καταγράφει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της τριμηνιαίας επισκόπησής της για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ.Σύμφωνα με την Επιτροπή, η Ελλάδα είναι ακόμη η χώρα με το χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης επί του πληθυσμού που φτάνει το 53,2%, ενώ στη Σουηδία, που έχει την καλύτερη επίδοση, το ποσοστό ήταν 79,6% το τρίτο τρίμηνο του 2013.

Θυμάστε τον Κοσκωτά.... ΌΧΙ; Δεν πειράζει ούτε η δικαιοσύνη τον θυμάται..


koskoΟ λόγος για τον.... Σταύρο Κοσκωτά που εδώ και 25 χρόνια, δεν κατάφεραν οι Αρχές να τον συλλάβουν και έτσι παραγράφηκε το αδίκημα της υπεξαίρεσης για το οποίο ήταν καταζητούμενος.
Ποιός θυμάται τον Γιώργο Κοσκωτά; Έχει περάσει πάνω από ένα τέταρτο αιώνα από τότε που υπεξαίρεσε το πρωτοφανές για την εποχή ποσόν των 33,5 δισεκατομμυρίων δραχμών από την Τράπεζα Κρήτης.
Ο Γιώργος είχε έναν αδερφό. Τον Σταύρο. Αυτός κι αν έχει λησμονηθεί. Ήταν υπόδικος, αλλά ουδέποτε συνελήφθη. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε σε ευρωπαϊκή, αμερικανική ή νοτιοαμερικανική χώρα. Σε όλες αυτές έφτασε «σήμα» μέσω του υπουργείου Εξωτερικών, ότι ο Σταύρος Κοσκωτάς του Βασιλείου και της Σταυρούλας δεν είναι πλέον καταδιωκόμενος.
Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως το 1990 «για την αξιόποινη πράξη της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος εξακολουθητικής κακουργηματικής υπεξαιρέσεως ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας από ιδιοτέλεια, κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος ελληνικής τράπεζας», κατά το χρονικό διάστημα από 25.07.1986 έως 30.10.1988. Ακολούθησε δικαστικό βούλευμα εναντίον του για να διατηρηθεί σε ισχύ το ένταλμα σύλληψής του, η οποία, όμως, «ουδέποτε κατέστη εφικτή».
Όπως αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα, που παρουσιάζει αποκλειστικά το ant1news.gr:
Από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως έως σήμερα παρήλθε χρονικό διάστημα 25 ετών και, πλέον, εξαλείφθηκε, σε κάθε περίπτωση, το αξιόποινο της πράξεως αυτής λόγω παραγραφής. Επομένως, πρέπει να διαγραφεί το εναντίον του Σταύρου Κοσκωτά βούλευμα από τα βιβλία φυγοδίκων της Εισαγγελίας Εφετών, η σχετική δικογραφία να τεθεί στο αρχείο και να ανακληθούν όλες οι παραγγελίες για σύλληψή του.
Ο Γιώργος Κοσκωτάς εντοπίσθηκε στη Βραζιλία λίγες ημέρες μετά τη διαφυγή του και συνελήφθη τελικά στη Βοστώνη των ΗΠΑ στις 26.11.1988. Εκδόθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1991, ύστερα από μια αστυνομική επιχείρηση χολιγουντιανού στυλ. Κατέθεσε, ως μάρτυρας, στο Ειδικό Δικαστήριο, χωρίς να προσκομίσει στοιχεία εις βάρος του κατηγορούμενου πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Δικάσθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1994 σε κάθειρξη 25 ετών (το δικαστήριο δέχτηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας).

ΠΡΟΔΟΤΕΣ: Στοχευμένα πρόστιμα ἐξοντώσεως ἑλληνικῶν βιομηχανιῶν.Εξοντωτικά πρόστιμα, σε όλες τις βιομηχανίες πουλερικών της Ελλάδας, για παράβαση των κανόνων ανταγωνισμού…Στοχευμένα πρόστιμα ἐξοντώσεως ἑλληνικῶν βιομηχανιῶν.2
…μιας και στην Ελλάδα οι ξένες πολυεθνικές …«τηρούν» τους νόμους κατά γράμμα.

Κογκρέσο: Σημαντική νίκη της ομογένειας κατά της Τουρκίας

κογκρέσο-σημαντική-νίκη-της-ομογένειας-κατά-της-Τουρκίας
Παρά τις προσπάθειες φιλότουρκων μελών της να «νερώσουν» τις πρόνοιες του κειμένου, η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής ενέκρινε διά βοής το νομοσχέδιο 4347, το οποίο καθιστά την Τουρκία υπόλογη έναντι του Κογκρέσου για την επιστροφή εκκλησιών κι άλλων χριστιανικών τόπων λατρείας που κατέχονται παράνομα, εντός της χώρας και στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου.
Το σχέδιο νόμου παρουσίασαν ο πρόεδρος της επιτροπής Εντ Ρόις κι ο ηγέτης της μειοψηφίας Ελιοτ Ενγκελ και ενισχύει παλαιότερη νομοθεσία (HR 306) που είχε υιοθετηθεί ομόφωνα από το Κογκρέσο το Δεκέμβριο του 2011 και καλούσε την Τουρκία να σεβαστεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις και να επιστρέψει κατασχεμένες περιουσίες χριστιανικών εκκλησιών και να σεβαστεί πλήρως τα δικαιώματα των Χριστιανών να εξασκούν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα.
Το νομοσχέδιο 4347 ζητά συγκεκριμένα από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών:
Πρώτον, να καταγράψει όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, τόπους λατρείας κι άλλες εκκλησιαστικές περιουσίες, συμπεριλαμβανομένων κινητών περιουσιακών στοιχείων, όπως έργα και αντικείμενα τέχνης, εντός και από την Τουρκία και τις περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας που βρίσκονται υπό στρατιωτική κατοχής από την Τουρκία και έχουν διεκδικηθεί ως κλοπιμαία, κατασχεθέντα ή παρανόμως αφαιρεθέντα από τις ιδιοκτήτριες χριστιανικές εκκλησίες.
Δεύτερον, να περιγράψει την εμπλοκή στη διάρκεια του παρελθόντος έτους αξιωματούχων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τους αντιπροσώπους της Τουρκίας. Απαιτεί όπως περίληψη αυτής της ενημέρωσης συμπεριληφθεί στις ετήσιες εκθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,
Να σημειώσουμε ότι η ορολογία του νομοσχεδίου είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη για την Κύπρο, μιλώντας για τουρκική κατοχή, αλλά αναφέρεται και στους εγκλωβισμένους, για τους οποίους αναφέρει ότι παρεμποδίζονται από την ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών τους ελευθεριών.
Για την προώθηση του νομοσχεδίου υπήρξε έντονη κινητοποίηση Ελληνοαμερικανικών και Αρμενοαμερικανικών οργανώσεων..
Δήλωση Ρόις
Σε δήλωσή του μετά την υιοθέτηση του νομοσχεδίου, ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Εντ Ρόις, ανέφερε τα εξής:
“Για μεγάλο χρονικό διάστημα ανησυχώ γιατί οι τόποι Χριστιανικής κληρονομιάς στην Τουρκία επιδεινώνονται και εξαφανίζονται εξ αιτίας των εχθρικών κυβερνητικών πολιτικών. Παρά τους αισιόδοξους ισχυρισμούς των Τούρκων ηγετών, η πλειοψηφία των εκκλησιαστικών ιδιοκτησιών δεν έχουν ακόμη επιστραφεί. Εχει ακόμη κατατεθεί στο Τουρκικό Κοινοβούλιο νομοθεσία για την μετατροπή του μνημείου της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη από μουσείο σε τέμενος, Οι ΗΠΑ πρέπει να τηρήσουν τους Τούρκους ηγέτες υπόλογους για τις υποσχέσεις τους”.
Πρόσθεσε ότι υιοθετώντας αυτή τη νομοθεσία, “οι ΗΠΑ στέλνουν στην Τουρκία μήνυμα πως πρέπει να επιστρέψει τις εκκλησιαστικές περιουσίες στους δικαιούχους ιδιοκτήτες τους, παρέχοντας αντικειμενικό μέτρο της προόδου που σημειώνεται ετησίως».
ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗΣ, ΚΥΠΕ-CNA
mignatiou.com

Σημειώματα για καταναγκαστική εργασία μέσα σε ρούχα κατασκευασμένα στην Κίνα

σημειώματα-για-καταναγκαστική-εργασία-μέσα-σε-ρούχα-κατασκευασμένα-στην-Κίνα
Μια γυναίκα από την Βόρεια Ιρλανδία πάγωσε μόλις διάβασε το σημείωμα που βρήκε στην τσέπη του παντελονιού που είχε αγοράσει από την αλυσίδα Primark.Γραμμένο πάνω σε ένα κομμάτι κίτρινο χαρτί και τυλιγμένο γύρω από μια ταυτότητα φυλακισμένου ήταν ένα μήνυμα από έναν κινέζο τρόφιμο φυλακής που κατασκεύαζε ρούχα προς εξαγωγή υπό συνθήκες καταναγκαστικής εργασίας.

δείτε-τι-βρέθηκε-σε-προϊόν-πασίγνωστης-αλυσίδας-σούπερ-μάρκετ

ΗΠΑ: Αστυνομικός αρνήθηκε να εργαστεί για την παρέλαση των ομοφυλόφιλων και τέθηκε σε αργία

ηπα-αστυνομικός-αρνήθηκε-να-εργαστεί-για-την-παρέλαση-των-ομοφυλόφιλων-και-τέθηκε-σε-αργία
 Ένας αστυνομικός στην Salt Lake City τέθηκε σε αργία μετά την άρνησή του να εργαστεί σε μια παρέλαση ομοφυλόφιλων (“gay pride”). 
Ο αστυνομικός ήταν μεταξύ των περίπου 30 αστυνομικών στους οποίους ανατέθηκε ο έλεγχος της κυκλοφορίας και της ασφάλειας στην ετήσια παρέλαση ομοφυλόφιλων στην Salt Lake City της Γιούτα, δήλωσε η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Lara Jones.