Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Καταχωρίστε το site σας ΔΩΡΕΑΝ στις Ελληνικές μηχανές αναζήτησης

Διαφημίστε την ιστοσελίδα σας σήμερα κιόλας ΔΩΡΕΑΝ στο ίντερνετ!serpΨάξαμε και βρήκαμε για εσάς τους καλύτερους και επικρατέστερους χώρους διαφήμισης. Απλά κάντε κλικ στη καταχώριση και εκμεταλευθείτε αυτές τις free υπηρεσίες.

Έφοδοι «Ράμπο» για τις αποδείξεις στις τουριστικές περιοχές – Δημιουργείται ειδικό σώμα που θα ελέγχει αν κόβονται αποδείξεις – Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι

rampo

Στην δημιουργία ενός έκτακτου μηχανισμού προληπτικού φορολογικού ελέγχου προχωρά η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα φορολογικής συμμόρφωσης στις τουριστικές περιοχές.

ΛΕΩΝΙΔΕΙΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΑΘΗΝΑ 7-7-2014.

Στους ηρωικούς χρόνους τού αυθεντικού ελληνισμού  οι προκλήσεις των βαρβάρων σε βάρος τής Φυλής μας αντιμετωπίζονταν με το αίσθημα τής αυτοθυσίας και τής πολεμικής αρετής. Είναι το αίσθημα τής πηγαίας ανωτερότητας που χαρακτηρίζει τον Έλληνα με πράξεις ενάρετες και ουσιαστικές, με πράξεις που μετουσιώνουν τα λόγια των σοφών και τις παρακαταθήκες των Ηρώων.  Το δε Αίμα των Ηρώων είναι  απείρως πολυτιμότερο από το μελάνι των σοφών. Διότι το Ελληνικό Αίμα είναι αυτό που οδηγεί στους δρόμους τής ελευθερίας και τής μεγαλοσύνης, ώστε να περάσει η δημιουργικότητα και η ισχύς. Διότι προορισμός τού Έλληνα είναι να δώσει στα παιδιά του πατρίδα ελληνική, όνομα καθαρό, πεδίο δράσεως για έργα ανώτερα από εκείνα που παρέλαβε.

Ο Λεωνίδας όταν τόλμησε ο Πέρσης να τού προσβάλλει τη βασίλισσα και να απειλήσει τον λαό του, έστειλε τον βάρβαρο απεσταλμένο να συναντήσει τον θάνατο. Προηγουμένως τού είχε ζητηθεί να δώσει γη και ύδωρ. Να εκχωρήσει ο Ελεύθερος Σπαρτιάτης πατρίδα και εξουσία, γη και ψυχές στα χέρια τού Σκλάβου τής ύλης Βάρβαρου. 

Και το πρώτο που έκαμε ήταν να διαπιστώσει το αδύνατον και το θρασύ στοιχείο τού αιτήματος μιας υπάρξεως κατώτερης προς μια ύπαρξη ανώτερη. Ανώτερη ύπαρξη είναι εκείνη που ορίζει τον εαυτό της και χτίζει τον κόσμο της. Κατώτερη είναι η ύπαρξη που υπηρετεί ξένο αφέντη και γίνεται οικειοβούλως αποσκευή τού δικού του κόσμου. Αυτή είναι η απάντηση τού Λαϊκού Εθνικισμού των Ελλήνων προς τούς εν γένει διεθνιστές τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας για τον ορισμό τής ελληνικής ανωτερότητας και τής αυθύπαρκτης προσωπικότητας που καταπολεμούν  οι εχθροί μας, «ντόπιοι» και εντολείς τους νεοταξίτες.

Ο Λεωνίδας, ο Μέγας Βασιλιάς τής Σπάρτης, Μέγας Μύστης τού ανίκητου συνδέσμου τής Φυλετικής Συνείδησης και τού Ελληνικού Ατσαλιού, έτυχε  από τον Πέρση τής απίστευτης και ανήκουστης προσβολής πως ή θα υποταχθεί γινόμενος βασιλιάς για λογαριασμό τής περσικής αυτοκρατορίας ή θα χάσει την εξουσία  και την ζωή του.  Έγινε αυτό ακριβώς που συνέβη στον εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά που το αρνήθηκε και δολοφονήθηκε. Έγινε αυτό που έγινε στα δίσεκτα, αντεθνικά και αντίχριστα χρόνια τής ψευτοδημοκρατίας με τούς πολιτικούς απογόνους τού Εφιάλτη να δολοφονούν τον ελληνικό λαό.

Τότε, στους αληθινά ελληνικούς και ένδοξους χρόνους, ο Λεωνίδας έστρεψε ευθύς το βλέμμα στους αληθινούς εντολείς των Ελλήνων, στις θυσιαστικές μνήμες των προγόνων, στην σύζυγο και στις γυναίκες τής Σπάρτης, στα παιδιά τής Σπάρτης. Και η απόφαση που πήρε ο Τρανός Βασιλιάς ήταν ο δρόμος τής Τιμής και τής Φωτιάς που οδηγεί στην λεωφόρο τής Πίστης και τής Αιωνίου Ζωής τού Ελληνισμού. Στην προάσπιση τού θρησκευτικού και τού εθνικού προσδιορισμού. Στο άβατο των Ιερών και τής Πολιτείας.

Τότε, στους αυθεντικά ελληνικούς καιρούς, ο Λεωνίδας επέλεξε εν μέσω ραστώνης και μωροφιλοδοξίας των ελληνικών πόλεων – κρατών να παραβλέψει τις φωνές των ψύχραιμων τάχα πολιτικών περί διαπραγμάτευσης με τον εχθρό. Απέρριψε και την παραμικρή συνδιοίκηση με τούς επίδοξους άρπαγες τής γης του και μισητές τής Φυλής μας. Δεν δέχτηκε μήτε την υπεροχή ετέρου επάνω από τον Έλληνα μήτε την υποθήκευση τής Πατρίδος και των παιδιών της στα χέρια τής παγκόσμιας εξουσίας τού σκότους σε βάρος των Ελλήνων Παίδων τού Φωτός. Συνάντησε στο διάβα του τον γυρολόγο Εφιάλτη που κακή τη μοίρα εξετράφη σε γη ελληνική, τον απομάκρυνε και έπεσε από τούς περισσότερους εχθρούς του με προδοσία τού Εφιάλτη και των «ψύχραιμων» που φυγομάχησαν. Πολέμησε, έπεσε μαζί με τούς Σπαρτιάτες και Θεσπιείς μαχητές του και αναζωπύρωσε τον αναγεννημένο ελληνισμό να ενωθεί και να νικήσει στις Πλαταιές.
  
Σήμερα, στους χαλεπούς καιρούς τής υποταγής και τής επιχειρούμενης μετάλλαξης τού ελληνισμού μας από τον αιώνιο γυρολόγο εμποράκο των εθνών, αυτόν που βρίσκεται πίσω από τοκογλύφους και βαρβάρους υπαλλήλους του που μάς αποστέλλει ανέκαθεν, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες πάσχισαν να εμφυτεύσουν στον λαό μας το αίσθημα τής κατωτερότητας, τής μικρότητας και τού ενοχικού συνδρόμου. Επέλεξαν την επιβολή τής ύλης και την γεμάτη δανεικές εξαρτήσεις επιβίωση επί τής Ιδέας τής Ελληνικής Ζωής. Μετέτρεψαν τούς Έλληνες σε άθλια μάζα σκλάβων στην δούλεψη τού εμποράκου. Ακύρωσαν νόμους και λαό κάνοντας τα μνημόνια νόμο τού ψευτορωμέϊκου. Δίδουν λόγο στον αληθινό τους εντολέα σιωνιστικό νεοταξισμό. Κάμανε τον Έλληνα αποσκευή τού νεοταξικού κτήνους.

Οι προσκυνημένοι και ελληνόφωνοι τοποτηρητές τής παγκοσμιοποίησης σχηματίζουν τις κυβερνήσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες των αφεντικών τους και με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τού Εφιάλτη. Με την ασχήμια τής ψυχής, με την ηδονή τού χρυσού και τής σάρκας, με την ανυπαρξία πατριωτισμού και αξιών. Αφήνουν ασύδοτους με χρηματικές εγγυήσεις τούς πλουτοκράτες και νταβατζήδες, ευνοούν τούς «δικαιοκριτές» τού συστήματος, φτωχοποιούν και εξοντώνουν τον Έλληνα με μέτρα και ξένο έγκλημα, πέφτουν στα πόδια μιας Τουρκίας που σιγά αλλά σταθερά διαμελίζει ο εμποράκος μέσω Κούρδων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προτάσσει ευθέως τον δρόμο τής Ευθύνης και τής Ανδρείας. Τής Εθνικής Υπεροχής και τής Φυλετικής Συνείδησης. Θα γενούμε Λεωνιδείς αμείλικτοι ενάντια σε Εφιάλτες και Βαρβάρους. Κανείς πάνω από την Ελλάδα και τούς Έλληνες. Εξόντωση των ψευτορωμιών. Ενότητα των Αληθινών Ελλήνων. Εκμεταλλευόμαστε την τριβή εμποράκου, βαρβάρων και Ρωσίας. Επιστρέφουμε στο Ηρωικό Ήθος τής Φυλής μας. Λαμβάνουμε με πάθος και λόγχες πίσω την Φυσική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
      Αγρίνιο: 22χρονος μέσα σε τρεις μήνες είχε “ανοίξει” πάνω από 20 αυτοκίνητα

sullipsi xeiropedes

Συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου ένας νεαρός που το τελευταίο διάστημα είχε επιδοθεί σε διαρρήξεις οχημάτων.
Απ’ τις αρχές Μαρτίου, ο 22χρονος είχε καταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, να ανοίξει 23 συνολικά οχήματα, κλέβοντας από αυτά διάφορα αντικείμενα και, φυσικά, όσα χρήματα άφηναν οι ιδιοκτήτες τους.

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας “τα’χώνει” για το Τζαμί στο Βοτανικό:”Δεν αντέχουμε να προσευχόμαστε στα υπόγεια”!

tzami-mousoulmanoi

Την “απαξίωση” που εισπράττει από την ελληνική κυβέρνηση εκφράζει η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας… δηλώνοντας ότι δεν θα διοργανώσει τον εορτασμό της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανιού στους χώρους του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, τους οποίους αποφάσισαν να παραχωρήσουν και φέτος, όπως και τα παλαιότερα χρόνια, τα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού και Δημόσιας Τάξης. Απόφαση της Μουσουλμανικής Ένωσης είναι ο εορτασμός του Ραμαζανιού, που ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα, να πραγματοποιηθεί στους κεντρικούς κατά τόπους χώρους προσευχής των μουσουλμάνων. Ο ένας λόγος για την απόφαση αυτή είναι η ένδειξη αλληλεγγύης προς τους λαούς των χωρών που έχουν βαφτεί στο αίμα, όπως η Συρία και η Αίγυπτος. Ο άλλος λόγος είναι η πολιτική της κυβέρνησης την οποία νιώθουν εχθρική απέναντί τους.

«Είναι σαν την παροιμία “να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι”, δηλαδή, ενώ μας είχανε πει ότι θα προχωρήσει το θέμα του τζαμιού, ότι θα μπορούμε να είμαστε αξιοπρεπείς, να μην προσευχόμαστε στα υπόγεια, μας βάζουν πάλι μια αναβολή χωρίς λόγο. Κι άμα πάρουμε τηλέφωνο στο αρμόδιο υπουργείο, μας λένε “Εσείς ποιοι είστε να ρωτάτε; Να ρωτήσουν οι κατασκευαστικές!”, λέει η Αννα Στάμου, μέλος Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, και εξηγεί ότι, ενώ οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο έχουν δεσμευτεί ότι θα το παραδώσουν σε 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με το κράτος, η σύμβαση αυτή δεν υπογράφεται, αποδίδοντάς το στην έλλειψη πολιτικής βούλησης. Κι όμως, δεν πρόκειται για την ανέγερση ενός νέου κτιρίου, αλλά για την ανακαίνιση ενός παλιού γκαράζ στην περιοχή του Ελαιώνα, κοντά στο ομώνυμο μετρό.

«Εδώ μεγαλώνει πια η τρίτη γενιά παιδιών που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Όχι η δεύτερη γενιά. Μεγαλώνεις ως ίσος με τους άλλους πολίτες, αλλά όταν θέλεις να θρησκευτείς πρέπει να πας στο υπόγειο και όταν θα πεθάνεις δεν ξέρεις πού θα βρεθείς, γιατί δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο. Πλένονται σε κάτι καταγώγια και παρακαλάμε την Κομοτηνή να μας δώσουν έναν τάφο. Δηλαδή είναι θέμα εσωτερικής σύγκρουσης των παιδιών αυτών, που νιώθουν ότι αυτή η χώρα τούς απαξιώνει», επισημαίνει η Α. Στάμου και υπενθυμίζει ότι ακόμα και σε πολλά από τα κατά τόπους υπόγεια που λειτουργούν ως χώροι προσευχής η αστυνομία φέτος έβαλε λουκέτο. «Δηλαδή κλείνει τους χώρους προσευχής και από την άλλη μας λέει “πηγαίνετε να γιορτάσετε στο Ολυμπιακό Στάδιο”. Είναι οξύμωρο αυτό και μας απαξιώνει», αναφέρει.
«Είναι καλό για όλους μας να φτιαχτεί το τζαμί, για να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι γίνεται πραγματικότητα το αναγκαίο αυτό δικαίωμα των μουσουλμάνων να έχουν νόμιμο τζαμί», λέει ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, η οποία θα γιορτάσει στο Περιστέρι. «Αν η Ελλάδα θέλει να έχει μουσουλμάνους πολίτες, αφού έχει μειονότητες και κοινότητες και δίνει υπηκοότητα σε μουσουλμάνους πολίτες, θα πρέπει να τους δίνει και τη δυνατότητα να μπορούν να θρησκεύονται ελεύθερα», καταλήγει η Α. Στάμου.

AΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΑΛ – “ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ” ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ – ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ – Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΑ, ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

POKKOK

Στην επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ και στην επίταξη των υπηρεσιών προχωρά η κυβέρνηση μετά και από ανακοίνωση του θηλυκού Γεωργαλά, Σοφίας Βούλτεψη.
Με τις κωμικοτραγικές αιτιάσεις περί μη ύπαρξης “συνδικαλιστικού αιτήματος” και απεργίας “υποκινούμενης”, η “Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη” έκρινε πως η κινητοποίηση των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι παράνομη και καταχρηστική, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουδείς νόμος που να απαγορεύει απεργία η οποία δεν έχει αμιγώς “συνδικαλιστικά” αιτήματα.

ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΥ: ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ! ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ” κ. ΚΙΚΙΛΙΑ;

τσιγγάνοι_27.3.09 013

Ιδιαίτερα περήφανοι πρέπει να είναι οι 34 άνδρες της Αστυνομίας που συμμετείχαν στην ομάδα που αναστάτωσε (με “ποικίλους” τρόπους) έναν ολόκληρο καταυλισμό Ρομά στη Ρόδο, καθώς ανακάλυψαν λειτουργώντας, σύμφωνα με την υπηρεσιακή ορολογία, “στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας, την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών”, τέσσερις ολόκληρες τροχαίες παραβάσεις !!!
Στην επιχείρηση, η όποια σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, συμμετείχαν 34 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., Ο.Ε.Π.Τ.Α., ΔΙ.ΑΣ.).
Διατέθηκαν 13 περιπολικά οχήματα (επιβατικά-δίκυκλα) με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό, καθώς και δύο αστυνομικοί σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών, όπλων και εκρηκτικών. (!!!) 
Η επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπου της Εισαγγελικής Αρχής Ρόδου, είχε στόχο όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.) και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκειά της:
- ελέγχθηκαν 47 άτομα, 12 χώροι διαμονής (παραπήγματα) και 10 οχήματα
- προσήχθησαν δύο άνδρες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου
Εύγε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στον κ. Κικίλια προσωπικά, εύγε σε όλη την ιεραρχία αλλά και στις Τοπικές Αστυνομικές Αρχές (των αστυνομικών σκύλων μη εξαιρουμένων), που για άλλη μια φορά παίρνουν τα γαλόνια τους με βάρβαρες επιθέσεις εναντίον των πιο φτωχών στρωμάτων του Ελληνικού Λαού.
Εύγε σε όλους όσοι έστησαν για μια ακόμη φορά ένα τσίρκο το οποίο ουδείς γνωρίζει πόσο κόστισε, για να διαπιστώσουν τελικά “τέσσερις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που αφορούσαν ανασφάλιστα οχήματα” !
ΣΣ. Ο συντάκτης του άρθρου αρνείται να αναπαράγει μέσω φωτογραφιών την ασχήμια και βαρβαρότητα αυτού του Κράτους, προτιμώντας να δείξει το πανέμορφο χαμόγελο μιας νεαρής τσιγγανοπούλας με πεντακάθαρα μάτια, που αν κάποιοι έχουν την ελάχιστη συναίσθηση της αθλιότητάς τους, θάπρεπε να ντρέπονται να αντικρύσουν. Και αυτό το πανέμορφο χαμόγελο και αυτά τα πεντακάθαρα μάτια, ας γίνουν οι Ερινύες τους…
Π.Κ. 

ΣΚΗΝΕΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ” ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400 ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΙΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO

00tyjkit78

Σε πραγματική κόλαση μετατράπηκε η πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, μετά από το

Η κυβέρνηση έστειλε την Κ/Φ "Μαχητής" στη Μαύρη Θάλασσα σε "σύγκρουση" ναυτικών δυνάμεων ΝΑΤΟ-Ρωσίας


Η ελληνική κυβέρνηση έστειλε πολεμικό πλοίο στο στόμα
του… λύκου ή μάλλον της Ρωσικής Αρκούδας, στη Μαύρη Θάλασσα, τη στιγμή που αυτή βρυχάται και πραγματοποιεί μεγάλη αεροναυτική άσκηση με τη συμμετοχή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας κόντρα στις ναυτικές δυνάμεις που συγκέντρωσε το ΝΑΤΟ για τη διεξαγωγή της άσκησης «Breeze 2014», από τις 4 έως 13 Ιουλίου.

Καμικάζι ανατινάχθηκαν μέσα σε κυβερνητικό κτίριο στη Σαουδική Αραβία


kamikazi-anatinaxthhkan-mesa-se-kybernhtiko-ktirio-sth-saoydikh-arabia
Δύο μέλη της Αλ Κάιντα ανατινάχθηκαν μέσα σε κυβερνητικό κτίριο στη νότια Σαουδική Αραβία, όπως μετέδωσε το σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο al-Arabia.

Η Παρασκευή Κολοβού είναι η Ελληνίδα ερευνήτρια του Χάρβαρντ που δίνει πίσω την όραση σε τυφλούς!


20140705-085059-31859920.jpgΜπράβο στην αξία Ελληνίδα!

Η Ελληνίδα Παρασκευή Κολοβού θεωρείται η ελπίδα της οφθαλμολογίας, αφού μαζί με συναδέλφους της από την… επιστημονική ομάδα του Χάρβαρντ κατάφερε να αναγεννήσει τον κατεστραμμένο κερατοειδή χιτώνα, χάρη σε μια νέα τεχνική με τη βοήθεια βλαστικών κυττάρων.
Οι ερευνητές μεταμόσχευσαν τα κατάλληλα ανθρώπινα βλαστοκύτταρα σε τυφλά ποντίκια και δημιούργησαν πλήρως λειτουργικούς κερατοειδείς χιτώνες, που βελτίωσαν την όραση των πειραματόζωων.

34χρονη δασκάλα στην Γαλλία σφάχτηκε μπροστά στα παιδιά απο μουσουλ”μάνα”


20140705-123038-45038604.jpg
Η εικονιζόμενη Fabienne Calmes, 34 ετών, μητέρα δυο κοριτσιών κατακρεουργήθηκε χθες το πρωί μπροστά στα έντρομα ματιά των μικρών μαθητών της. Το έγκλημα έγινε στο Αλμπι, δυτικά της Τουλούζης όπου προ ετών είχε γίνει άλλο ενα ρατσιστικό έγκλημα κατα μαθητών και δασκάλου απο ισλαμοφασιστα.
Δράστης η μητέρα μιας μαθήτριας της, που η άτυχη δασκάλα προσπαθούσε …
να βοηθήσει, μη γνωρίζοντας προφανώς τις “παραδόσεις” της “Αρειας” θρησκείας. Η 47χρονη δολοφονος που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκου, εισέβαλε στην τάξη την ωρα της διδασκαλίας ουρλιάζοντας και μαχαίρωσε θανάσιμα την άτυχη δασκάλα. Ηταν η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς.olympia

Ρουπακιώτης (2006) :”Δεν είναι νόμιμη η πολιτική επιστράτευση !”

945484_10200167861988277_1601261389_n

Δεν είναι νόμιμη η πολιτική επιστράτευση !

HellasForce : Το ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου απαρτίζεται από Χουντικούς, όχι απλά φίλο χουντικούς δεν είναι κρυφό, πάντα και ανοιχτά δήλωναν της συμπάθεια τους ή την υποστήριξη τους στους δικτάτορες. Το πρόβλημα είναι ότι κυβερνούν. 

Αντώνης Ρουπακιώτης
Αυγή, 24/02/2006 από το blog netakias.com

“Ι. Η πολιτική επιστράτευση κηρύχθηκε με την επίκληση των άρθρων 22 και 112 του Συντάγματος και του άρθρου 2 Ν.Δ. 171/1974. Το διάταγμα αυτό δεν έχει καταργηθεί μέχρι σήμερα, αλλά δεν εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπως η απεργία των ναυτεργατών και αυτό γιατί εκδόθηκε μετά την πτώση της δικτατορίας υπό την ισχύν του Συντάγματος 1952 με βάση τη Συντακτική Πράξη 1.8.1974, με σκοπό να αντιμετωπιστούν καταστάσεις μέγιστης ανάγκης της εποχής εκείνης, μεταξύ των οποίων δεν περιλαμβάνεται η απεργία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνι την συμμορία του μνημονίου!ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ολόκληρη η έκθεση, μέρος της οποίας δημοσιεύεται στην RealNews. Τεράστιες οι ευθύνες πλέον όσων καλύπτουν την συμμορία Παπανδρέου.

ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η «ΠΟΡΤΑ» ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Η ιστορία δεν πρέπει να παραχαράζεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Αυτό που έγινε με το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 αποτελεί μια ωμή παραχάραξη της αλήθειας και αποτέλεσε το πρελούδιο για να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης και η δομή της Ελληνικής

κοινωνίας. Η τρόικα μαζί με το ΔΝΤ δεν ήταν απαραίτητο να έλθουν και να διαφεντεύουν για χρόνια την οικονομική ζωή της Ελλάδας. Το πρόβλημα των ανοιγμάτων στα Δημόσια οικονομικά ήταν ασφαλώς μεγάλο το 2009, μέσα σε μια διεθνή συγκυρία οικονομικής κρίσης που σε σημαντικό βαθμό τα επέτειναν, αλλά διαχειρίσιμα στο πλαίσιο μια αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής που δεν θα είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την βίαιη προσαρμογή σε μεταρρυθμίσεις οι οποίες έπληξαν βάναυσα τον κοινωνικό ιστό και την παραγωγική βάση της χώρας.

Σαμαράς:”Χουντική η Επιστρατευση στη ΔΕΗ !” (ΒΙΝΤΕΟ)Σαμαράς:»Χουντική η Επιστρατευση στη ΔΕΗ !» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ανέφερε σε ομιλία του στη Βουλή για το Αγροτικό.

Είχε προηγηθεί πριν από τρεις μήνες ο Νόμος για την Επιστράτευση Εξπρές του Καστανίδη για τους οδηγούς φορτηγών. 

Αρα γνωρίζει ότι με «επιστρατεύσεις» παίζει με την κοινωνική έκρηξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

.
proxy

Δικαίωση πλανοδίου μικροπωλητή, από το Ειρηνοδικείο Μοιρών

planodios-mikropolitis
Ο Πλανόδιος μικροπωλητής , με μικρό κύκλο εργασιών, εντάσσεται στο νόμο 3869/2010 (ν.Κατσέλη ) ως μικρο έμπορος, αυτό αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Μοιρών Ηρακλείου ,με την ημερ. 17-6-2014 απόφαση του εντάσσοντας σαυτόν, δανειολήπτρια μικρο έμπορο οπωρολαχανικών.
Επί της ουσίας της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , της οποίας η εν λόγω μικρο έμπορος δανειολήπτρια ,είναι μέλος, πρόκειται για έγγαμο καταναλώτρια ,ηλικίας 41 ετών , μητέρα δύο ανηλίκων τέκνων , με σύζυγο επαγγελματία γυμναστή, η οποία είναι χρεωμένη σε μία Τράπεζα, συνολικής οφειλής 464.187,35 ευρώ, είτε ως οφειλέτρια η ίδια, είτε ως εγγυήτρια σε δάνεια του συζύγου της.

Αμερικανίδα κωμικός δηλώνει: Ο Ομπάμα είναι γκέι και η Μισέλ τρανσέξουαλ!

obama-misel
Δείτε το βίντεο, όπου η γνωστή κωμικός Τζόαν Ρίβερς προκαλεί για ακόμα μια φορά την αμερικανική κοινωνία

Πολύ γέλιο με τους Αλβανούς κατσαπλιάδες: Η Ελλάδα δεν σέβεται την συμφωνία ΑΟΖ με την Αλβανία


πολύ-γέλιο-με-τους-αλβανούς-κατσαπλιάδες
Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα αλβανικά ΜΜΕ η Ελλάδα ξεκίνησε έρευνες στις θαλάσσιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, τα νησιά του Ιονίου και της νότιας Κρήτης. Μεταξύ άλλον αναφέρουν,- “Το Αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε τη συμφωνία του 2009 μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδα, αλλά η τελευταία συνεχίζει το έργο της, ανεξάρτητα από την απόφαση αυτή. Ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα ενέργειας στην ελληνική κυβέρνηση, ήταν αισιόδοξος για την ταχεία πορεία που προχώρησαν οι διαδικασίες υποβολής προσφορών

Κατέρρευσε γέφυρα στο “μουντιαλικό” Μπέλο Οριζόντε – Δύο νεκροί


κατέρρευσε-γέφυρα-στο-μουντιαλικό-μπέλο-οριζόντε-δύο-νεκροί
 Η αερογέφυρα καταπλάκωσε ένα λεωφορείο, δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητοΈνα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο Μινεϊράο, όπου θα διεξαχθεί ένας από τους ημιτελικούς του Μουντιάλ.

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ» Δ.Ε.Η.


deh-pos-na-meicseis-ton-logariasmo-sou
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Για πολλά θέματα που έχουν σχέση με πούλημα , ξεπούλημα και ιδιωτικοποιήσεις, θα έχετε δει πως δεν ασχολούμαι. Όχι επειδή δεν με ενδιαφέρουν, ή επειδή δεν τα γνωρίζω , αλλά επειδή δεν έχουν και μεγάλη σημασία για την καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά και επειδή γνωρίζω πως στο τέλος , όλοι τους θα περιφέρονται γύρω από μία «τρύπα στο νερό» όπως θα γίνει και με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και με το Ελληνικό.

Καναδάς-Το σχολείο του αύριο


καναδάς-το-σχολείο-του-αύριο
Καναδάς-Το σχολείο του αύριοΑνάμεσα σε ατέλειωτες συστάδες δένδρων, απέραντες λίμνες, χαριτωμένα σκιουράκια που τρέχουν ανέμελα στα πάρκα, πεντακάθαρους δρόμους και πεζοδρόμια και ανθρώπους που χαμογελούν σχεδόν όλη την ώρα, κρύβεται ένα μυστικό, που αν ανακαλυφθεί και αξιοποιηθεί, θα μπορούσε να βγάλει την ελληνική Εκπαίδευση από τη μιζέρια και να θέσει τις βάσεις για την αναγέννησή της.
Μεγάλες κουβέντες;

Οι μπουνιές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας!


mpounies-politkoi
Στις 7 Ιουνίου του 2012 και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, μετά από μια λεκτική διαμάχη, ο Ηλίας Κασιδιάρης ρίχνει ένα ποτήρι νερό στην Ρένα Δούρου. Η Λιάνα Κανέλη αντιδρά, τον χτυπά με μια εφημερίδα και εκείνος, με την σειρά του, την σπρώχνει και την χαστουκίζει on camera. «Ήταν μια από τις χειρότερες μου στιγμές. Μάλιστα, μου καταλόγισαν ότι έστησα όλη την ιστορία .
Την ανθρωποφαγία στην δουλειά μας, την έχω ζήσει. Ίσως, κάποια στιγμή και εγώ να μην ήμουν μόνο θύμα, αλλά και θύτης. Κακά τα ψέματα, λάθη κάνουμε όλοι, αλλά με πλήγωσε πάρα πολύ όταν με κατηγόρησαν πως το έκανα για τηλεθέαση. Ήταν απαράδεκτο.Ας μην ξεχνάμε πως το περιστατικό έγινε στο τέλος της εκπομπής, όταν η εκπομπή είχε ήδη κάνει υπέρβαση χρόνου». Από τότε, δεν ξαναείδε τον Κασιδιάρη, ενώ δεν σκοπεύει να καλέσει κανέναν από τη Χρυσή Αυγή. «Είπα στο σταθμό ότι δεν δεχθώ κανέναν από την Χρυσή Αυγή, διότι δεν σεβάστηκαν το χώρο της δουλειάς μου».
Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαδάκης αφηγείται ακόμα ένα περιστατικό που δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. «Πριν 8 χρόνια, είχε πέσει ξύλο στο στούντιο μεταξύ δυο βουλευτών, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν βγήκε στον αέρα. Με το που χαιρέτησα τους τηλεθεατές, σηκώθηκαν και άρχισαν να παίζουν μπουνιές. Ήταν συγκλονιστικό», αποκαλύπτει.
toxwni.gr

Σοβαρότατη τουρκική πρόκληση στη Σάμο σε πτήση "Σπαρτιάτη"! Σιωπή ιχθύος από το ΓΕΕΘΑ


TOURKIA SPAETANΣε χοντρή πρόκληση αμφισβήτησης του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) νοτίως της Σάμου προχώρησε η Τουρκία την 1η Ιουλίου με την ελληνική πλευρά να να τηρεί ...σιγή ασυρμάτου - κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Ντόρα….. Δεν θέλω να γίνεις Επίτροπος


ντοραΈνα όνομα... Ντόρα Μπακογιάννη... Και μετά σιωπή... Σαν βουλευτής ΑΠΕΤΥΧΕ, φωνάζω! Σαν δήμαρχος ΑΠΕΤΥΧΕ, κραυγάζω! Σαν υπουργός Εξωτερικών ΑΠΕΤΥΧΕ, ωρύομαι! Και δεν ξέρω αν είναι η δική μου φωνή που ενώνεται με εκείνη του λαού ή αν είναι η φωνή του λαού που ενώνεται με την δική μου. Πάντως το συμπέρασμα είναι ένα και το αυτό: Ντόρα ήσουν, είσαι και θα είσαι η προσωποποίηση της αποτυχίας και μάλιστα της πιο οικτρής.
Θα σου πω γιατί είσαι αποτυχημένη. Υπήρξες πάντα το κοριτσάκι του μπαμπά που μια ζωή τα έβρισκε όλα έτοιμα. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κοπιάσεις, δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψεις άρα δεν έβαλες ποτέ το μυαλό σου να σκεφτεί πώς θα δώσει λύση σε προβλήματα ή πως θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και προκλήσεις. Και το μυαλό σου έπεσε πρώτα σε αδράνεια και μετά σε μόνιμη ανήκεστο νάρκη. Το τελευταίο δε, εξωτερικεύεται με εκείνο το άδειο, υποκριτικό και παγωμένο μειδίαμα που δεν εκφράζει τίποτα, τη μόνη προσπάθεια, και αυτή εξίσου αποτυχημένη, να δείξεις ότι καταλαβαίνεις αυτό που σε περιβάλλει, την σκληρή πραγματικότητα που ζει η Ελλάδα και με δική σου μεγάλη ευθύνη.
Ο κόσμος το'χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι ότι χρησιμοποίησες και εξακολουθείς χωρίς καμιά ντροπή να χρησιμοποιείς το όνομα του γνήσιου αγωνιστή της δημοκρατίας Παύλου Μπακογιάννη για να γίνεις φίρμα και να καθιερωθείς. Αν δεν κάνω λάθος τώρα είσαι η κυρία Κούβελου, αυτού ντε, του επιχειρηματία που «ξέχασε» να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ στην εφορία. Ντορούλα έχεις επιλογές ονομαστικές, π.χ. Ντόρα Μητσοτάκη ή Ντόρα Κούβελου. Όχι όμως Μπακογιάννη. Αυτό προκαλεί εντονότατα την κοινή γνώμη και βεβηλώνει με τον πιο βάναυσο τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου.
Δεν θέλω να γίνεις Επίτροπος. Υπάρχουν πολλές άλλες Ελληνίδες, προσοχή μιλάω για Ελληνίδες Ντόρα, όχι από τζάκι, με σπουδές και μόρφωση πέρα από μια σχολή οικοκυρικών στη Γαλλία, που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν επάξια την πατρίδα μας στα φόρα των Βρυξελλών. Λέω πατρίδα μας και εννοώ δική μας, όχι δική σου, ξέρεις τι εννοώ...
Αλλά ήλπιζα ότι εσύ η ίδια πρώτη θα έλεγες «όχι» σε αυτή τη θέση. Από σεβασμό προς τον πατέρα σου δεν θα δεχόσουν να υπηρετήσεις τον άνθρωπο που τον ανέτρεψε από την εξουσία το 1993. Έπεσα έξω. Δεν υπολόγισα ότι κάτι τέτοιο προϋποθέτει ήθος και αξιοπρέπεια. Εγώ δεν θα πω αν έχεις ή δεν έχεις αυτά τα δύο. Αυτό θα μας το πεις εσύ....
Είσαι φτηνό άρωμα μέσα σε ακριβό μπουκάλι. Δεν είσαι τίποτα παρά πάνω από την Ελένη από τα Πετράλωνα, τη Μαρία από τον Κολωνού, την Δέσποινα από το Καβούρι, την Φρόσω από το Περιστέρι. Ο ελληνικός λαός θέλει να σε βάλει πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Κάπου σε μια σκονισμένη και αραχνιασμένη γωνία. Να σε ξεχάσει... Να πας σπίτι σου βρε Ντόρα μου. Να ξεκουραστείς. Ό,τι ήταν να μας δώσεις, μας το έδωσες. Φτάνει πια! Να σε πληρώνουμε τόσα χρόνια για το τίποτά σου.
Δεν έχω κάτι περισσότερο να σου πω. Κατόρθωσες να κάνει την σκέψη μου να στερέψει. Δεν αποτελείς πηγή έμπνευσης. Το αντίθετο μάλιστα. Είσαι τόσο φτωχή σε έργο και προσφορά που και ο ιστορικός του μέλλοντος θα δυσκολευτεί πολύ να βρει να γράψει τρεις – τέσσερις γραμμές για την ύπαρξή σου μέσα στην πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Ο λόγος, ότι δεν ενδιαφέρθηκες ποτέ για το καλό της Ελλάδας. Εις οιωνός άριστος για σένα Ντόρα, αμύνεσθαι περί πάρτης. Γεια σου... Η πρόοδος της πατρίδας μπορεί να πραγματωθεί και χωρίς εσένα. Έχουμε, οι Έλληνες, τις γνήσιες και όχι τις «γιαλαντζί» εφεδρείες μας. Σε μάθαμε πια και αποτελείς μακρινό παρελθόν. Εμείς κοιτάμε το μέλλον!
ΛΑ.ΠΑΣ.

Ο λαός το λέει προδοσία, ο δημοσιογράφος απλά διαφωνία - Δείτε μέσω USA την... διαφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου για την ΑΟΖ


petreelaia aigiaoΟ έγκριτος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου κάνει μια σημαντική αποκάλυψη: ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαφωνούν για την ανακήρυξη της ΑΟΖ στο Αιγαίο. Γι'αυτό δεν τόλμησαν, λόγω της Τουρκίας, να παρουσιάσουν τα πετρέλαια του Αιγαίου, γράφει στο Εθνος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...